A legjobb Netflix hackerek: Hogyan lehet jobb dolgot csinálni

A Netflix, amelyet 1997-ben indítottak, az egyik legnagyobb video-igényű streaming szolgáltatás, 125 millió előfizetővel. Előfizetővé válva hozzáférhet számos TV-műsorhoz és filmhez, valamint hozzáférhet a Netflix eredeti tartalmához, például a Kártyaház és az Stranger Things műsorokhoz..


A tartalmat streaming segítségével személyi számítógéppel, intelligens TV-vel vagy akár táblagépen is használhatja. Noha a Netflix élvezetes felhasználói élményt nyújt, ezt tovább bővítheti az igényeinek megfelelően, és ebben a cikkben a legjobb Netflix csapdákat adjuk Önnek, hogy csak ezt tegyék meg..

Ha át kell lépnie a geoblokkon, és hozzáférnie kell az országában nem elérhető tartalomhoz, olvassa el a Netflixhez kapcsolódó legjobb VPN-cikket, mielőtt ezt elkészítené..

A Netflix legkedvezőbb műsorainak megtalálása

Több tucat filmen és tévéműsoron ment keresztül a Netflixen anélkül, hogy meg tudná mondani a véleményét, esetleg másokkal tovább bonyolítva? A Netflix Rulett használatával a kezéből választhat. Néhány paramétert igényelhet – IMDb pontszám, műfaj és a műsor típusa -, tehát csak akkor ér véget valami olyasmit, amelyet csak nézne, ha fegyvert mutatott rád.

Ha el szeretné kerülni az olyan egyszerű kategóriákat, mint a „fellépés” vagy a „komédia”, vagy nem akarja látni azokat a filmeket, amelyek alig tartoznak ebbe a kategóriába, használhatja a Netflix titkos kódjait. Ezek a kódok olyan kategóriákra mutatnak, amelyek sokkal jobban bontják a műfajokat, és itt találhatók.

Csak annyit kell tennie, hogy a megadott azonosítót a Netflix URL végére és a voilà-ra helyezi. Vegye figyelembe, hogy a kódok nem mindenhol működnek; helyétől függően előfordulhat, hogy csak néhány műfajhoz fér hozzá.

Szeretne egy ajánlást anélkül, hogy zavarná a bosszantó értékeléseket? A legjobb fogadás az, ha felkeresi az internet csodaországát, reddit. Pontosabban: a subreddit / r / NetflixBestOf, ahol a televíziós és filmszereplők elkötelezett közössége javasolni fogja a felfedezett jó címeket.

Netflix Enhancer Suite

A Netflix csillagrendszere nem a legmegbízhatóbb minőségi mutató, és a leírás tovább zavarhatja a vizet. Lépjen be a Netflix Enhancer csomagba, amellyel egy csomó kiegészítőt kap egy ügyes csomagban. Láthatja a Metacritic, az IMDb és a Rotten Tomatoes értékelését. A csomag hozzáteszi a pótkocsik megtekintésének lehetőségét is.

Általános Netflix Hacks

A műsorok megtalálása mellett rengeteg módon testreszabhatja Netflix élményét. Vessen egy pillantást néhányra.

Optimalizálja Netflix adatfolyamát

Mindannyian láttuk ezt a pufferjelzőt, és ez mindig a legrosszabb időpontban is van – egy műsor nézése közben, lehetőleg egy nagy pillanat előtt. A rejtett Netflix adatfolyam-kezelőhöz hozzáférhet, amikor címet játszik le, tartva Shift + Alt (Shift + Opt Mac esetén) és a bal egérgombbal kattintva, és pufferelési javításokat és egyéb streaming lehetőségeket kínál.

Ha Chrome-ot használ, nyomja meg a gombot CTRL + Shift + Alt / Opt + S e menü eléréséhez. Vegye figyelembe, hogy a gyorsabb sebesség elérése érdekében kicsit fel kell áldoznia a képminőséget.

Másrészről, ha stabil a kapcsolat, akkor optimalizálhatja a HD-t, különösen, ha fizet érte. Sok felhasználó elhanyagolja a streaming beállításainak ellenőrzését, de ezt megteheti a Netflix.com/HdToggle webhelyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy HD-jét használja. Győződjön meg róla, hogy WiFi-t használ, mivel a HD guggol az adatokat, mint holnap nem.

Töltse le a műsorokat a Netflix-en

Igen, a Netflix lehetővé teszi a kedvenc műsorok letöltését a Netflix alkalmazás segítségével. Ez nagyon hasznos, ha a WiFi lefedettségén kívül tervezi, vagy repülőgépen van. A műsorokat akár SD-kártyáján is tárolhatja. Ez a szolgáltatás az Android 4.4.2 és újabb, valamint az iOS 9.0 vagy újabb verziót használó eszközökön érhető el.

Nézze meg barátaival

Ha a legjobb barátja vagy más jelentős személy nem tud ülni és megnézni műsorait melletted, próbálkozzon a Nyúl használatával. Kiváló alternatíva a FaceTime vagy a Skype számára. Ezektől a szolgáltatásoktól eltérően a Rabbit segítségével elindíthat egy ablakot, amely megosztja az online élményt – például a televíziós műsorok vagy filmek közvetítését – az összes csevegőtaggal, és bárki, aki tagja, vezérelheti az ablakot.


© Bloggeek.me

Kick Out Moochers

Azok, akiknek ex vagy bővített baráti csoportja még mindig be van jelentkezve a fiókba, gyorsan távolról kijelentkezhetnek. Lépjen a „Saját fiókom” elemre, válassza a „Kijelentkezés az összes eszközről” lehetőséget, és kész – többé már nem keresel. Természetesen meg kell változtatnia a jelszavát is.

Csökkentse a Netflix listáját

A Netflix beépített marketingje arra összpontosít, hogy megnézze a Netflix eredeti példányait, tehát ha ezeket a műsorokat hozzáadja a figyelőlistájához, azok először jelennek meg. Mindig. Mi lenne, ha elkerülné ezt, és felsorolná filmeit és TV-műsorait abban a sorrendben, ahogyan hozzáadta őket? Egy egyszerű beállítást megváltoztathat; Jelölje be a „Netflix javasolja” jelölőnégyzetet, jelölje be a „kézi rendelés” jelölést, és megkapta az új megfigyelési lista megrendelését.

Törlés az előzményekből

Talán nem akarja, hogy emlékeztessetek arra a szörnyű műsorra, amelyet megnéztél, vagy bárki másról, aki tudja, hogy megbocsátotta a sajtos romantikus komédiákat? Mindannyian ott voltunk. A megtekintési előzményeket úgy módosíthatja, hogy hozzáfér a megtekintési tevékenységekhez, és kattintva az „X” -re kattintva jeleníti meg a törölni kívánt műsorokat; egy második kattintással eltávolíthat egy egész sorozatot.

Ismerje meg a hivatkozásokat

Ismerje meg a következő számítógépes hivatkozásokat, hogy élvezetesebbé tegye a napi nézést:

Felfelé nyíl növeli a hangerőt; Lefele nyíl csökkenti a hangerőt

Oldal fel játszani fog; Lapozás lefelé szünetet tart

F elviszi a teljes képernyőn; KILÉPÉS ki fog téged hozni belőle

Shift + jobbra mutató nyíl halad előre; Shift + bal nyíl visszatekerni

Tesztelje az új Netflix szolgáltatásokat

A Netflix minden alkalommal új funkciókat ad hozzá, és ha még mielőtt másokat meg szeretne nézni, akkor megteheti. Lépjen a „fiók menübe”, és kapcsolja a „teszt részvétel” beállítást „be” értékre. A legtöbb apró különbség, de mindegyik javítja a megtekintési élményt, ezért érdemes a részvétel.

A feliratok testreszabása

Ha ön egy külföldi film kedvelője, és nagymértékben támaszkodik a feliratokra, tudta-e, hogy megkönnyítheti őket? Meg lehet változtatni a színt, a betűtípust, a méretet és így tovább; mindössze annyit kell tennie, hogy menjen a „fiókod” szakaszba, válassza a „profilja”, majd a „felirat megjelenése” lehetőséget. Most beállíthatja a feliratokat, hogy azok megfeleljenek a nézett filmnek.

Kérjen Netflix műsorokat

Lehet, hogy csak egy bizonyos műsort nézne meg, hogy kiderítse, hogy nem a Netflix-en található. Tartsa az állát felfelé, mert nem minden veszíti el – ezen a weboldalon akár három ajánlást közvetlenül a Netflix-hez küldhet. Ez nem sok, ha hiányzik sok előadás, de továbbra is kérheti, ahányszor csak szeretne, és értesítést kap, ha a műsor hozzáadódik.

Végső gondolatok

És erről van szó a csapda-arzenálunkban; Ha bármilyen ötlete vagy javaslata van, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket. Ha nem biztos benne a Netflix-ben, akkor ajánlhatjuk a Kodi útmutatónkat is.

Ha bármilyen probléma merül fel a VPN észlelésével kapcsolatban, kérjük, olvassa el a Netflix proxy hibáról szóló cikket. Jó szórakozást, és élvezze az új csapdákat. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map