A legjobb felhő torrent szolgáltatás kiválasztása: Offcloud vs Bitport vs Seedr

A felhő mindenki számára kényelmesebbé tette az életet. Mindent felhasználunk a felhőre – miért nem használnánk torrent? Mentse el a merevlemez helyét és a sávszélességet a fontosabb fájlok számára a felhő erősségének felhasználásával. Nem is említve, hogy megtakaríthatja a torrent webhelyek feloldását (vagy alternatív torrent helyek keresését)..


A felhők torzítása privát, biztonságos és villámgyors. Ha olyan torrentet választ ki, amelyet egy másik felhasználó már letöltött, akkor az azonnal elérhető lesz streaming-re – a felhő-torrent-szolgáltatások a kezén tartják a népszerű fájlok gyorsítótárát, tehát ha tíz felhasználó szeretné a legújabb Linux .iso-t, akkor a szolgáltató nem tölti le tíz és fogyasszon el sávszélességet. A felhőalapú tárolásnak köszönhetően az összes eszközén elérheti torrentjeit, és ha intelligensen választja a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatók listájából, akkor fájljait továbbíthatja anélkül, hogy bárhová a merevlemez közelében lenne..

A Cloud Torrent szolgáltatások előnyei

Ha otthonról torrent, az IP-je mindenki számára meg lesz adva. Végül is ez a peer-to-peer megosztás jellege, és hacsak nem az egyik legjobb VPN-szolgáltatót használja, akkor mindenkinek ki kell adnia IP-címét. Bárki, aki letölti ezt a torrentet, láthatja az Ön IP-jét – ideértve a szerzői jogokat is. Jó módja van a letöltött torrentok elnevezésének, de a lassú kapcsolatok és az adatkorlátozások korlátozhatják a torrent mennyiségét.

A felhő torrent szolgáltatásai nagy teljesítményű dedikált szerverekön működnek, amelyek felfelé mutató linkekkel sokkal gyorsabban működnek, mint egy otthoni kapcsolat. A népszerű fájlokat a szolgáltatók gyorsítótárba helyezik, és azonnali hozzáférést kapnak, ahelyett, hogy a letöltés befejezését várnák. A média az összes eszközén elérhető, ideértve a telefonját és az olyan streaming eszközöket is, mint a Chromecast vagy a Roku.

Amire szüksége lesz

Könnyű elindulni a felhő torrentingjével, mivel minden, amire szükséged van, bármilyen eszköz csatlakozik az internethez, és fiók van a következő szolgáltatók egyikén:

 • Offcloud
 • Bitport
 • Seedr

Az Offcloud, a Bitport és a Seedr mind ingyenes rétegeket kínálnak, így kipróbálhatják a szolgáltatást, a letöltések és a fájlméret korlátozásával. Vessünk egy pillantást mind a három szolgáltatóra, és nézzük meg, hogyan hasonlítják egymást.

Offcloud

Az Offcloud kissé különbözik a többi szolgáltatótól, amelyet megvizsgáltunk, mivel nem a torrent letöltésére összpontosít. A cég magát „egyszerű, elegáns és intuitív SaaS-ként forgalmazza, hogy bármilyen adatot lekérjen a felhőből”. Meglepődtünk, hogy az Offcloud támogatja a letöltéshez nyújtott különféle forrásokat, és van még egy jegydoboz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új webhelyeket támogassanak.

Nem meglepő, hogy a webhely népszerűsége miatt integrálódik a YouTube-ra, de a Usenet? Ez különbözteti meg az Offcloud-t a versenytől, még akkor is, ha a Usenet letöltését napi 20 GB-os karakterisztikával tudja megtenni. Ez valószínűleg elegendő napi használat a könnyű felhasználók számára, vagy azok számára, akik alkalmanként Usenet letöltéssel kiegészítik a torrentokat.

Az Offcloud webes felülete könnyen kezelhető, és egy műszerfallal mutatja be a fennmaradó sávszélességet és helyet. Az ingyenes próbaverzió 10 GB átvitt adatot és csak három linket korlátozhat. Ha vannak olyan adatok, amelyeket el szeretne menteni, egyszerűen illessze be a linket az Offcloudba, és három lehetőség közül választhat: azonnali, felhő vagy távoli.

Az azonnali opció alapvetően proxy. Ön megad egy linket, és az Offcloud alagútot hoz létre, amely az interneten keresztül továbbítja a tartalmat az eszközére. Letöltötték az eszközére, és nem tárolják a felhőn, tehát ha az eredeti tartalmat eltávolítják, az Offcloudban már nem lesz elérhető. A felhő opció lekéri az adatokat és tárolja azokat az Offcloud házon belüli szerverein. Új, biztonságos linket kap az adataihoz bármikor, bárhonnan, még akkor is, ha az eredeti tartalmat eltávolítják.

A távoli opcióhoz bizonyos konfiguráció szükséges az Ön részéről, mivel az Offcloud számára hozzáférést kell biztosítania az adatok tárolása érdekében. A szolgáltatás támogatja az FTP, SFTP vagy felhőtárolási szolgáltatásokat, például a Google Drive és a Dropbox. Ez kiváló lehetőség azok számára, akik foltos kapcsolatokkal, például mobil szélessávú vagy lassú WiFi-vel foglalkoznak, de nagy mennyiségű adatot kezelnek.

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy megragadja a szükséges adatokat, és tárolja mindaddig, amíg nem áll fenn elég gyors kapcsolat a helyi letöltéshez.

A szolgáltatás teszteléséhez az „azonnali” opciót használtam egy ingyenes, nyilvános film letöltésére, és a sebesség nem volt nagyon lenyűgöző. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az USA-ban vagyok, és az Offcloud szerver Franciaországban volt. A „felhő” opció kiválasztásával a fájl néhány perc alatt elérhetővé vált.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Offcloud nem szándékozik „magvetődobozként” működni, amely olyan szerver, amelynek célja a felhasználó adagjának növelése a magánkézben lévő keresőkön, a torrent örökké vetésével. Az Offcloud szóvivője kijelentette, hogy általában csak 1: 1 arányban vetik el a torrentokat, és feltöltik a letöltött pontos összeget. Azoknak a felhasználóknak, akik nyilvános nyomkövetőkre támaszkodnak, vagy akik nem törődnek az arányokkal, az Offcloud remek megoldás.

Ha csak felhő torrent szolgáltatót keres, akkor az Offcloud túlzottnak tűnhet. De évi 59,99 dollárnál korlátlan tárhelyet és sávszélességet kínál, ami jobb ajánlatot jelent, ha figyelembe vesszük a többi szolgáltató korlátozott tárhelyét. Az Offcloud összes funkciójával könnyen elérhető az elérhető legjobb lehetőségek közül.

ÁrTárhelyTorrent száma
IngyenesIngyenes10GB3 havonta
A jó készletHavonta 9,99 USDKorlátlanKorlátlan
A Hasznos Partner59,99 USD éventeKorlátlanKorlátlan

Bitport.io

A Bitport.io szolgáltatás gyors, és lehetővé teszi a média közvetítését több eszközre, beleértve az Apple TV-t és a Chromecastot, valamint a Kodi támogatását. A társaság büszke arra, hogy ugyanolyan egyszerűvé teszi a torzítást, mint a „Ctrl-C”, és ez tényleg ilyen egyszerű. A Bitport.io ingyenes fiókot kínál, amely a felhasználókat egy torrentre korlátozza 24 óránként.

Az interfész jól néz ki, és jól működik a mobiltelefonon is, lehetővé téve, hogy válasszon egy torrentet otthonról távol, és később elérje azt. Látni akartam, hogy milyenek a sebességek a kevésbé népszerű torrentokkal, ezért kiválasztottam egy ugyanazon tesztfilm alacsony minőségű verzióját, és figyeltem, hogy a sebesség folyamatosan növekszik, amíg közel 30 MB / s sebességgel nem növekszik, három-négy perc alatt befejezve..

A legolcsóbb terv 5 dollár / hónap áron kezdődik, és 30 GB tárhelyet és öt letöltési helyet jelent, ami öt aktív letöltési torrentet jelent. Korlátozott mennyiségű torrentet tölthet le minden nap, az ingyenes kivételével, minden tervhez. Az extra tárhely és a torrent letöltések mellett a fizetett tervek HTTPS letöltéseket és antivíruskeresést is kínálnak, ami egy szép bónusz funkció a figyelmes felhasználók számára.

A Bitport.io szintén 1: 1 arányú vetőmagként működik, de a fizetett felhasználók kapcsolatba léphetnek a technikai támogatással, és ezt megváltoztathatják egyéni arányra. Ez egy egyszerű szolgáltatás, extra szolgáltatások nélkül, de jól szolgálja rendeltetését és megfizethető áron.

ÁrTárhelyTorrent száma
IngyenesIngyenes1GBNaponta 1
KicsiHavonta 5 USD30GB5 hely
AlapértelmezettHavonta 10 USD100GB10 hely
NagyHavonta 15 USD250GB20 hely

Seedr

A Seedr egy másik torrent szolgáltatás, amely sparta felületet és nagyszerű használhatóságot kínál számítógépen vagy mobil eszközön. Az ingyenes réteg korlátozza a 2 GB-os tárolást, de nem korlátozza a letölthető fájlok mennyiségét, mivel töröltem és különféle torrenteket kipróbáltam, hogy képet kapjak az általános sebességről..

Egyszerűen beilleszt egy linket vagy feltölti a torrent fájlt, és az gyorsan letölt, vagy népszerű torrentek esetén azonnal megjelenik. Kezdetben már volt egy fájl a számlámban, Seedr jóvoltából. Törlésével szabadon maradt egy hely, és ugyanazt a torrentot választottam, amelyet az előző teszteimben használtam. Azonnal megjelent, letölthető vagy adatfolyamként elérhető.

Kipróbáltam egy Ubuntu torrentet, és ugyanazok az eredmények voltak. A népszerű torrentek néhány másodpercre úgy jelennek meg, hogy „magvakat gyűjtik”, de azonnal egy mappába másolnak, és letöltésre vagy streamingre elérhetők..

A felsorolt ​​három szolgáltató közül Seedr volt a leggyorsabb. A torrent link másolása és beillesztése hosszabb ideig tartott, mint amennyire Seedr a fájlok kézbesítéséhez tartott. A magán torrent-követők felhasználói számára a Seedr egyedülálló, mivel statikus IP-címeket és privát nyomkövető támogatást kínál a „pro” és a „master” tervekkel. Mivel a privát nyomkövetők egyedi .torrent fájlokra támaszkodnak, nem egyszerűen másolhatja és illesztheti be a linket, ahogyan a nyilvános nyomkövetőknél.

Tölti le a .torrent az eszközére, és egyszerűen feltölti a Seedrre, és a tervtől függően 2: 1 vagy 5: 1 arányra vetik át. A Seedr gyors, gyakran azonnali letöltést kínál a torrenteknek, és lehetővé teszi, hogy azonnal továbbadja a médiát bármilyen eszközön. A fizetett szintek havonta 6,95 USD-tól indulnak egy egyszerű, gyors szolgáltatásért, hogy a kínálatát a következő szintre vigye a felhőben.

ÁrTárolásTorrent száma
IngyenesIngyenes2GBN / A
AlapvetőHavonta 6,95 USD30GB2 hely
ProHavonta 9,95 USD100GB5 hely
Havonta 19,95 USD1TB25 résidő

Felhő torrenting és adatvédelem

Az összes itt tárgyalt szolgáltató határozott álláspontot képvisel a felhasználói adatvédelem mellett. A Bitport.io fő oldala még azt is kimondja, hogy „töltse le a torrenteket egy biztonságos felhőbe; névtelenül; gyors.” Az Ön IP-címét soha nem szabad kitéve, ha torrentet tölt le a felhőben, kivéve az Ön által használt szolgáltatót.

Mindig van esély arra, hogy a kormány bíróságra kényszerítse a szolgáltatót a naplók átadására, és a szolgáltatótól függően tartalmazhatja az Ön IP-címét és a fiókjában letöltött vagy tárolt fájlok listáját. Ennek esélye valószínűtlen, mivel a Put.io-hoz hasonló szolgáltatások már évek óta aktívak, anélkül, hogy jogi kérdésekkel szembesülnének.

A kínzás jogszerűen felhasználható, és a szolgáltatók tudatosan nem kínálnak illegális tartalmat. Egyszerűen lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan és biztonságosan elérjék az internetes tartalmat és tárolják azt. A mai napig egyetlen eset sem fordult elő a szolgáltatók felhasználói adatainak átadására.

A megoldás egyszerű: használjon VPN-t és egy e-mailt, amelyet kizárólag a felhő torrentingjéhez hoztak létre. Válasszon olyan szolgáltatót, amely nulla naplót vezet, és lehetővé teszi a fizetési módot, például a bitcoint vagy az ajándékkártyákat a magánélet és az anonimitás biztosítása érdekében. Még ha a felhő torrent szolgáltatót is kényszeríti a naplók átadására, akkor anonim marad a VPN-nek köszönhetően (nem is beszélve arról, hogy ez megvédi az ISP szimatolásától is).

Nézze meg a legjobb VPN-véleményeket, hogy áttekintést kapjon arról, melyik szolgáltató az Ön számára legmegfelelőbb. Ne felejtse el: ha nem védték meg felhasználóikat, a felhő torrent szolgáltatók gyorsan kiszállnának az üzletből. Ez egy biztonságosabb, kényelmesebb alternatívája az ügyfelekkel való kínozásnak.

Az ítélet

Mind a három szolgáltató szilárd választást kínál a torrent felhasználók számára, de ha a legjobb teljesítményt érné el, akkor tartózkodjon egy olyan szolgáltatónál, mint a Bitport.io vagy a Seedr. A magánkövetők felhasználói jobban élnek a Seedrrel, köszönhetően a magánkövetők beépített támogatásának és a hosszú vetési időnek.

ellátóKezdő árTárolásTesztelt sebességTorrent slotVetési arány
OffcloudHavonta 9,99 USDKorlátlanVáltakozikKorlátlan1: 1
Bitport.ioHavonta 5 USD30GBAzonnal a népszerű torrentok számára.
29 + MB / s véletlenszerű tesztben.
51: 1, kérésre megváltoztatható
SeedrHavonta 6,95 USD30GBAzonnal a népszerű torrentok számára. 10 MB / s véletlenszerű tesztnél.21: 1 vagy 12H

A felhőben való torrenting a fájlmegosztás jövője – azonnali hozzáférés az összes médiához, minden eszközére, a világ bármely pontjára. Ha egyszerű eszközök rajongója vagy és csak torrent szeretne, akkor nem hibázhat a Seedr vagy a Bitport.io használatával. Mindkettő lehetővé teszi torrentok hozzáadását, és bárhonnan streaming tartalmat a számítógépről vagy a mobil eszközről.

Az egyre növekvő forráslistához való egyablakos hozzáférés érdekében az Offcloud nem verhető meg. A Usenet, a torrentek, a Youtube és mások mind elérhetők az Offcloud-lal, letölthetők az eszközére, az Offcloud biztonságos szerverei vagy a távoli tároló. Töltse le egyszer, és soha ne aggódjon amiatt, hogy offline állapotba hozza vagy nyomon követi.

Reméljük, hogy tetszett neki ez a cikk, és nyugodtan kommentálhatja az alábbiakat, és megoszthatja azokat a közösségi médiában. Köszönöm hogy elolvastad.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map