A Kodi legjobb VPN-je 2020-ban

A Kodi egy nyílt forráskódú médiaközpont-platform, amelynek különös figyelme van a streamingről; A szerzői jog által védett tartalom streaming, azaz. A Kodi a kalózkodás elterjedtsége, és noha rendeltetésszerű használata nem tartozik ebbe a kategóriába, itt sok felhasználó fekszik. A Kodi számára kínált legjobb VPN-kkel azonban elkerülheti ezeket a jogi kérdéseket.


A VPN teljes energiáját kihasználják, ha Kodi-vel párosítják. Az olyan kiegészítők, mint a Covenant vagy az Elysium, tartalmaznak filmek és TV-műsorok könyvtárat, amelyek azonnal elérhetők a streaminghez. Noha elég ártatlannak tűnik, továbbra is részt vesz egy jogellenes akcióban, függetlenül attól, hogy milyen okos eszközökkel jár.

Az ügyvéd nem lő meg neked a szerzői jogok megsértéséről szóló levelet az e-mailben, amikor VPN-t használ, és ez nyilvánvaló előnye, de vannak más is. A legjobb Kodi sport-kiegészítőink, például a világ minden tájáról származó játékjátékok. A régiótól függően előfordulhat, hogy nem tudja megnézni ezeket a játékokat, vagy soha nem teheti meg ezt a kérdést.

A földrajzi blokkolást, mint ismert, a vállalatok használják annak megakadályozására, hogy egyik ország hozzáférjen egy másik ország tartalmához. A Netflix csak bizonyos helyeken jeleníti meg a Kártyák Házát, és az Egyesült Királyságon kívüli lakosokat kizárják a BBC iPlayerből.

A VPN megkerüli ezeket a blokkokat. A helymegjelenítés helyett csatlakozhat a hálózat bármelyik kiszolgálójához, hogy helyette megjelenítse. A legjobb VPN-szolgáltatóknak széles választéka van a szervereknek szerte a világon, amelyek külföldi hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz.

Ezen a következő pár ezer szónál átvezetjük Önt a Kodi legjobb VPN-jein, és miért van szüksége a helyükre. Az ExpressVPN a legjobb VPN-véleményeinkből, amelyekkel elkerülhető a geoblokkok elkerülése, miközben a folyamatos áramlást fenntartjuk, ezért mélyebben nézze meg ezt az Ön számára.

A Kodi 2020 legjobb öt legjobb VPN-je

Mi teszi a legjobb VPN-t Kodi számára

Választhat bármilyen VPN-t, és úton lehet, de valószínűleg felmerül néhány kérdés. Látja, a VPN-k elérik az internet sebességét, amikor csatlakozik hozzájuk, nem számít, mennyire jó a szolgáltató, és ez nem igazán jó a Kodival.

A kiegészítők a mosási források listáját súrolják, egyenletesen alacsony hitelességgel, így nincs mód arra, hogy megtudjuk, egy adott adat gyorsan betöltődik-e vagy sem. A lehető leggyorsabb VPN-t kell használnia a Kodi-val, kivéve, ha egész nap élvezed a forgó kört.

Általában ez egy széles kiszolgálóhálózatot jelent, amelynek további jelentős előnye van a Kodi számára: a geoblokkokból csak akkor szabad megkerülni, ha van olyan kiszolgáló a helyben, amelyet megkísérel. Ha rögbi akar Zimbabwéből, akkor csatlakoznia kell egy szerverhez Dél-Afrikában.

A legfontosabb azonban, hogy szem előtt tartottuk a biztonságot. A VPN-nek védenie kell Önt abban az esetben, ha jogi viták merülnek fel a Kodi használatakor. Különben van öltözve, de a Kodi-nal való streaming továbbra is kalózkodás.

Ezért biztosítottuk, hogy minden szolgáltató szigorú bejelentkezési szabályokat tartson fenn, tehát nincs nyilvántartás arról, hogy valaha is csatlakoztattál volna. Teljesen inkognitómódba fogsz menni, így streamálhatsz, amíg az ügyvédek vitatják, hogy a Kodi törvényes-e vagy sem.

1. A Kodi legjobb VPN-je: ExpressVPN

Az ExpressVPN szinte bármihez a legjobb VPN (ideértve a Netflix legjobb VPN-jét is, ha a jogszerűség kérdése), és a Kodi sem kivétel. A 94 különböző országbeli kiszolgálók megkönnyítik a geoblokkok megkerülését, kényelmesen elhelyezve a világ médiaközpontjában. Ez drága, de mindent tartalmaz, amit a Kodi VPN-éből megtehet.

A sebesség azonban a leglenyűgözőbb. Megfigyeltük, hogy csatlakoztatáskor legfeljebb 10% -kal csökken a sebesség. Ez óriási Kodi számára, főleg a sima 1080p-os adatfolyam céljával. Az ExpressVPN használatával valószínűtlen, hogy észrevesz különbséget.

Van egy hatalmas szerverháló is, amelyről biztonsági másolatot készíthet. A kívánt nemzetközi sportokat közvetítheti, vagy megtalálhatja a legfrissebb Marvel film koreai részleges verzióját, a földrajzi helyzet nélkül.

Egyéb okok, melyeket szeretünk az ExpressVPN-hez

Sokkal inkább tetszik a szolgáltatás. Minden csomaghoz tartozik mobilalkalmazások és asztali alkalmazások, így titkosítani tudja az összes kapcsolatot. A Kodi esetében van egy alkalmazás, amelyet közvetlenül telepíthet a dobozba, vagy egy, az útválasztón telepíthető alkalmazáshoz, a helyi hálózat teljes forgalmához.

A cég székhelye a Brit Virgin-szigetek, és a legjobb a titkosítás területén. Még Kínában, ahol a VPN-észlelési módszerek fejlettek, az ExpressVPN a radar alatt repül.

Kombinálja ezt a szigorú bejelentkezési tilalomra vonatkozó irányelvekkel, és a szerzői jogok megsértése miatt védve van mindenféle vádemeléstől.

Az ExpressVPN a legjobbak közül a hatalmas szerverválaszték, erős biztonság és a sebesség feláldozása nélkül. A technikusok költségei ellenére örülnek a lehetőségek számának és a szolgáltatás részleteinek figyelmének. Olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket, hogy megnézze, hogyan kerekíti a VPN-spektrumot, vagy csak kipróbálja a szolgáltatást egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával..

2. NordVPN

A NordVPN csökkenti az ExpressVPN lehetőségeit, de alacsonyabb áron és egyidejűbb kapcsolatok mellett. Nem kapja meg a kiszolgálók kiterjedt listáját, de még mindig vannak kiszolgálók 60 különböző országban.

Ez a 60 különböző ország több mint 5000 szervert tartalmaz. Noha a sebességet nem a hely alapján optimalizálja, hanem az ExpressVPN-et is, még mindig rengeteg lehetőség van a geoblokkok megkerülésére..

Ugyanakkor a gyorsaság elveszíti a szerverek hiányát. Az ExpressVPN nem haladja meg a 10 százalékos csökkenést, összehasonlítva az otthoni kapcsolattal. Az NordVPN képes fenntartani a sebességet a Kodi streamingjében a videó szünetek nélkül, de nincs elég haragja olyan feladatokhoz, mint az online játék.

Konkrétan Kodi számára a szolgáltatás nem jelent problémát. A BBC iPlayer vagy a Covenant streamjei gyorsan átjutnak, szünet nélkül, akár 1080p felbontással is, ezért a Nord az egyik legjobb VPN a mi BBC iPlayer számára is.

Egyéb okok, amik tetszik a NordVPN

A NordVPN lefedi az összes alapot Windows, iOS, MacOS és Android alkalmazásokkal. Van egy alkalmazás a Linux számára, de manuálisan kell telepíteni, ez egy hosszú folyamat, különösen, ha a Linux számítógépe router.

Minden jogi kérdéssel szemben is biztonságban van. A NordVPN székhelye Panamában található, egy olyan országban, amely nem rendelkezik törvényekkel az internetes szolgáltatásokkal kapcsolatban a naplók karbantartása érdekében, és ezt teljes mértékben kihasználja. Szigorú bejelentkezési tilalmat tart be, 256 bites AES titkosítással, hogy a védelem alatt álljon a tény.

Elolvashatja a NordVPN áttekintést, hogy megtudja, a szolgáltatás megfelelő-e Önnek, vagy csak kipróbálhatja magának. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, mint például az ExpressVPN, de az ár mindkét irányban elég alacsony.

3. Privát internet-hozzáférés

A magán-Internet hozzáférés (PIA) a piacon az egyik legnépszerűbb VPN-lehetőség. Minimalista kialakítású, amely lehetővé teszi az újszülöttek számára a könnyű belépési pontot, elegendő lehetőséget biztosítva a műszakiak számára is. Kiváló kliens és zökkenőmentes telepítési folyamat miatt ez a legjobb VPN a Linux számára is.

A világ 32 országában több mint 3000 szerver található, így a legtöbb geoblokkban való navigáláshoz nem lesz problémája. Amíg az alapokat lefedik, a sebességeknek kissé meg kell nyomniuk.

Bár nem annyira, mint a NordVPN. A PIA sebesség szempontjából az ExpressVPN és a NordVPN között helyezkedik el, még mindig tisztességes merüléssel, de nem olyan, amely nagyban befolyásolja azt, amit online tesz. Kodi esetében továbbra is adatfolyamokat fognak kapni pufferkibocsátások nélkül, az idő nagy részében.

Egyéb okok, amelyek kedvelik a privát internet-hozzáférést

A fő húzás az ár. A PIA messze van az ExpressVPN tarifáitól, akár öt egyidejű csatlakozással, BitCoin-en keresztüli fizetéssel és korlátlan sávszélességgel. Használhatja azokat a nyolc Starbucks ajándékkártyát is, amelyeket ajándékként kapott, és ez egy jó módszer a tömegek elszámolására.

Azonnal beállítódik, nem tart naplókat, és megvédi mindazt, amit online tesz. Olvassa el a PIA-áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy iratkozzon fel hétnapos pénz-visszatérítési garanciával.

4. CyberGhost

A CyberGhost több mint 4000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, és Kodi teljes mértékben kihasználja ezt. A szerverek hat kontinensen érintkeznek, különös tekintettel az Egyesült Királyságban, így az iPlayer teljesen életképes az országon kívüli felhasználók számára..

A sebesség is jó. Fontos, hogy olyan kiszolgálót válasszunk, ahol a lehető legkevesebb a felhasználók száma, hogy folyamatos áramlást kapjunk a Kodi-val, ám mindkét irányban kevés problémát észleltünk. Lehet, hogy egy kicsit többet kell ásnia, amikor egy szervert választ, de a Kodi-nak a hatalmas hátránya óriási.

Ujjlenyomat-ellenes rendszert használ, így semmi sem követhető nyomon. A böngésző ujjlenyomata a megkerülés egyik legnehezebb formája, különös tekintettel a lehetőségek hiányára Kodiban. Ez a rendszer azt jelenti, hogy még távolról történő csatlakoztatás esetén semmi sem kapcsolódik hozzád.

Más okok, amik tetszik a CyberGhost

A CyberGhost az egyik legjobb adatvédelem. Évente átláthatósági jelentést tesznek közzé, amelyben részletezik például a rendészeti vizsgálatok és a DMCA-kérelmek számát. Szívük a megfelelő helyen van, ezért a CyberGhost-ot elismeréssel kell elismerni.

Minden nagyobb operációs rendszerhez vannak alkalmazások, beleértve iOS, Windows, macOS és Android. A telepítés Linuxon is lehetséges, de manuálisan kell elvégezni. Amíg a folyamat eltart egy ideig, a CyberGhost kiterjedt leírással rendelkezik, hogyan kell elvégezni.

Noha az ExpressVPN lehetőségei és a PIA alacsony ára nem felelnek meg közepén itt, a CyberGhost továbbra is egy nagyszerű szolgáltatás, amely rengeteg értéket képvisel a Kodi számára. Elolvashatja a CyberGhost áttekintést, hogy többet megtudjon, vagy egyenesen be tudjon térni pénz-visszafizetési garanciával.

5. IPVanish

Az IPVanish eltalálja a legtöbb megfelelő területet, különös tekintettel a névtelenségre, egy csodálatosan megtervezett felületre és szerverre a világ minden tájáról. Azt akarja, hogy használja a Kodi számára, és részletes cikkekkel magyarázza, hogyan kell beállítani közvetlenül a dobozra.

A cenzúrát könnyű megkerülni, több mint 1000 szerver hálózatával, több mint 75 helyszínen. Minden nagyobb média sportra kitüntetéssel kerül sor. Függetlenül attól, hogy hol tartózkodik vagy mit próbálsz közvetíteni, megteheted az IPVanish segítségével.

Konkrétan a Kodi esetében az IPVanish rendelkezik egy alkalmazással az Amazon Fire TV számára. Mivel a Kodi-t oldalra töltheti az eszközre, ez a VPN kézi telepítés nélküli beállításának és használatának egyik legegyszerűbb módja..  

Egyéb okok, amik tetszik az IPVanish

A felület különösen lenyűgöző. Az alkalmazás megjeleníti az összes elérhető szervert és mindegyik helyét, javasolt lehetőségekkel, a tartózkodási hely alapján. Még mindig kereshet és választhat magának, a szűrőkkel a régiót, a kulcsszavakat és egyebeket használhatja.

Az iOS és az Android alkalmazások hordozzák ezt a csodálatos kialakítást, mindkét mobil platformra optimalizálva. Ez egy olyan terület, ahol sok más VPN-szolgáltató elmulasztja, így örülök annak, hogy megnézem az IPVanish szolgáltatást.

Az árak magas színvonalúak, de az IPVanish hét napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, ha azt akarja, hogy a pilótafülkébe ugrjon, és kipróbálja a szolgáltatást. Ha még egy kicsit több időre van szüksége a gondolkodáshoz, kérjük, olvassa el az IPVanish áttekintést, hogy többet megtudjon arról, hogy miért olyan jó a szolgáltatás.

Következtetés

Kodi vad-nyugati napjai hamarosan mögötte lehetnek, ám a VPN-k biztosítják a lehetőséget, hogy továbbra is élvezhessék a streaming platformot. Ezen kívül a VPN anonimként fog tartani mindazt, amit online csinál, nagy plusz a Kodi-vel vagy anélkül, különösen az államokban.

Most, hogy van VPN-ringatása, győződjön meg arról, hogy megnézte a Kodi-archívumunkat, ahol oktatóprogramok, legjobb listák és még sok más található. Melyik VPN szolgáltatót választotta? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map