A felhő jövője 2017-ben

Az új év számos új lehetőséget hoz, különösen a tech.

Itt, a Cloudwards.net oldalán úgy érezzük, hogy a tech jövője és a felhő ugyanaz; a telepítőlemez kora már régóta megtörtént, és olyan szót írtunk be, amely szinte teljes egészében az Ön böngészőjén alapul.

Jelenleg például a kisvállalkozók egész laptopját csak a laptop segítségével vezethetik.

Ők tudnak:

Csinálják a könyveiket

Ellenőrizze a készletüket

Fizetések feldolgozása

Kommunikáció az ügyfelekkel

Számos jelenlegi alkalmazás segítségével a piacon egyszerre mindent meg tud tenni, egyazon programmal.

1. Szoftver-szolgáltatásként

A szoftver-szolgáltatásként (SaaS) két fő okból lesz a jövő; a szakemberekkel és az üzleti tulajdonosokkal szemben támasztott sok igény azt jelenti, hogy gyakran bármikor és bárhol képesnek kell lenniük munkára.

Ugyanakkor a technológia jelenlegi előrehaladása megkönnyíti ezt a teljesítményt, mint valaha.


© NashvilleGeek.com

Ez a két fejlemény megerősíti egymást, és legalább az új szabályokhoz való hozzáigazítás mindenki számára szükségessé válik a 21. században karrierépítést készíteni kívánók számára. Jelenleg olyan sok vállalkozás alkalmazkodik ehhez az új valósághoz, hogy valószínűtlen, hogy a technofóbák is olyan munkát találjanak, amelyhez legalább bizonyos felhőmegtakarítás nem szükséges.

Amellett, hogy egyre növekvő nemzetközivé válunk.

A nagy multinacionális vállalatok évtizedek óta képesek voltak embereket foglalkoztatni tengerentúli irodában, de most még a kisvállalkozások is részt vesznek ebben a trendben..

Itt a Cloudwards.net-nál a világ minden tájáról származó írókkal és szerkesztőkkel dolgozunk együtt, és egyikünk sem ugyanazon országban található.

Együttműködésünk még 15 évvel ezelőtt lehetetlen lett volna, és bízunk benne, hogy kijelentjük, hogy jelenleg sok vállalat van ott, amelyek egyszerűen nem lennének képesek létezni a felhő és az összes alapvető szolgáltatás nélkül.

2. Online együttműködés

Jelenleg az interneten kommunikálhat az emberekkel az alábbiak segítségével:

 Skype

WhatsApp

 Laza

És végezze el saját számvitelét anélkül, hogy soha megérintené a „telepítés” gombot a segítségével QuickBooks Online vagy Xero; és működjön együtt online Google Dokumentumok.

Jó példa erre egy barátom, aki hivatalos könyvelő Kaliforniában; mivel a gyerekei már majdnem az iskolával befejeződtek, ő és a feleség olyan tájváltoztatásra vágynak, amely remélhetőleg hosszú távon is jövedelmező lesz..

Jelenleg több európai országot fontolgatnak arra, hogy áthelyezzék gyakorlatukat, mivel az Arany Államban töltött idejük az adószakasz során évente néhány hónapra csökkent..

Ez az utazás egyáltalán nem kicsi vállalkozás, de a SaaS-nak és testvére, PaaS-nak köszönhetően képesek lesznek folytatni a munkát, ahogy soha nem hagyták el. Néhány támogató személyzet Los Angelesben marad, de minden nap be tud jelentkezni egy virtuális szerverre, és onnan irányítani a céget.

3. A felhő és a szórakozás

Ez a két példa ad képet arról, hogy milyen ez a vállalkozások számára, de a szórakozás is globalizáltabbá válik.

A Netflix természetesen kiváló példa, de mára rengeteg versenytársa van, mindegyik milliárd közönségnek kínál esélyt filmek és TV-műsorok megtekintésére bármilyen internethez csatlakoztatott eszközről. 

A Steam egy újabb nagyszerű felhőalapú szolgáltatás; lehetővé teszi játékok vásárlását és tárolását bárhonnan, majd bármikor letöltheti és lejátszhatja. Jelenleg azonban a vállalatok a GaaS elnevezésű következő lépésen dolgoznak, mint a játék szerencsejáték.

Csakúgy, mint a könyvelési programok vagy az üzenetküldő szolgáltatások, az ügyfelek bejelentkezhetnek egy virtuális asztalra, amely bármilyen játékot futtathat, szinte bármilyen számítógépről.

Noha a GaaS még fejlesztés alatt áll, ez azt mutatja, hogy a felhőtechnológia 2017-ben olyan szikladarab, amely nem áll meg.

4. A felhő és a megfigyelés

Noha a SaaS és az ilyesmik valószínűleg továbbra is úgy működnek, ahogy vannak, a technológiát tekintve, ez valószínűleg nem így lesz a biztonság szempontjából. A közelmúltbeli fejleményeket szem előtt tartva bízunk benne, hogy kijelentjük, hogy a 2017-es igazi technológiai forradalom a biztonság területén zajlik.

térfigyelő kamera
Felügyelet

Noha az utóbbi években a figyelem elsősorban az NSA-re és annak szananiánjaira összpontosult, az Európai Unió a magánélet sértő jogalkotójának egy sorával is foglalkozik.

Kevésbé félelmetes, mint a PRISM, továbbra is elég félelmetes, hogy a holland bűnüldöző szervek a bírói kar teljes támogatásával képesek lesznek feltörni a WhatsApp számlákat. Bár valószínűleg hamarosan kilép az EU-ból, Nagy-Britannia szintén intézkedéseket hoz a polgárok kémkedésére annak érdekében, hogy felderítse a gyanúsított terroristákat, bár inkább nem egyértelmű, hogy ki felel meg ennek a leírásnak, és ki nem.

Ebben az összefüggésben 2017 folyamán a legközelebb figyelő ország Németország lesz; A 2016-ban átterjedő terrorhullámnak köszönhetően a német biztonsági szolgálatok drasztikus intézkedéseket terveznek végrehajtani a jövőbeli támadások megelőzése érdekében.

Noha az emberek biztonságának megőrzése jó dolog, természetesen továbbra is vitatható, vajon a lakosság kémkedése teszi őket még impregánsabbá..

5. Felhő-biztonság 2017-ben

Szerencsére rengeteg ember van a hatalomban, amely meg akarja akadályozni ezt a megfigyelést, de még mindig érdemes ezeket a dolgokat átgondolni magánszemélyként..

És ne feledje, fontos az adatok és a böngészési szokások biztonságosvé tétele egyrészt biztonsággal foglalkozó felhőalapú tároló szolgáltatók, másrészt egy jó VPN használatával.

Annak ellenére, hogy a legjobb szolgáltatások ezen a területen a legdrágábbak, megéri az embereket, hogy követjenek téged.

Bár eddig hangsúlyoztuk a kormányok szerepét, a bűnözők egyre aktívabbak az interneten is. Ha a böngészést magántulajdonban tartja a VPN használatával, azt jelenti, hogy biztonságban lesz mind a bűnöző, mind a jogi vállalkozásoktól.

Ugyanebben az értelemben azt jósoljuk, hogy a valós biztonságot nyújtó tárolási szolgáltatások, mint például Sync.com és pCloud, sok új tag csatlakozni fog 2017 folyamán.

Ami a közvetlen jövőt illeti, ezeknek a szolgálatoknak valószínűleg tovább kell fejleszteni néhány nagyon innovatív új titkosítási módszert, valamint egyéb trükköket, hogy lépést tegyenek mind a bűnözők, mind a hírszerző ügynökségek előtt.

Noha nehéz pontosan megjósolni, mi fog történni (elvégre titkok), 2017-ben valószínűleg számos új technológiát látnak a kémkedés minden formájának leküzdésére.

Összegzésben: Cloudwards.net 2017-ben

Számunkra a Cloudwards.netnél a felhő technológiája a számítógépesítés révén történő felhatalmazásról szól. Az online együttműködés új eszközeivel, az adatok biztonságát megőrző biztonsági intézkedésekkel együtt, pontosan ezt kell megtenni.

2017 lesz egy új év, amelyben a Cloudwards.net szerkesztőcsoportja olyan tartalmat fog közzétenni, amely elősegíti üzleti vállalkozása növekedését és megakadályozza adatainak kíváncsiskodó szemét.

Várakozással tekintünk az új technológiák sok új áttörésének egy évre, és egy lépésről lépésre irányítjuk olvasóinkat ezen fejlesztéseken keresztül.

Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha van olyan ötlete, amelyről úgy gondolja, hogy elmulasztottunk, vagy szeretne belefoglalni. Köszönjük az olvasást és a legjobbakat az új évhez!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me