A DreamHost és a HostGator összecsapja 2020-ban

A DreamHost egyszerűen az egyik legjobb web hosting szolgáltatás, amelyet felülvizsgáltunk. Hosszú tervek listáját kínálja, amelyek mindegyike jól megkerekített az árával, kiváló sebességgel, kiváló biztonsággal és olcsó árképzéssel. A HostGatornak viszont néhány problémája van, nevezetesen az adatvédelmi és a sebességi osztályokon. 


Ebben a DreamHost és HostGator összehasonlításban meglátjuk, hogyan lépnek fel lépésről lépésre, elkülönítve a változókat, amelyek ragyognak, és azokat, amelyek miatt elsüllyednek. A végén megtudhatja, melyik a legjobb megoldás webhelyének tárolására. Ennek ellenére javasoljuk, hogy ezen útmutató mellett olvassa el a DreamHost és a HostGator áttekintést is.

Mivel elsősorban ezekre a web hosting szolgáltatásokra koncentrálunk, általános rangsoruk megváltozhat. Amint az a DreamHost vs. SiteGround összehasonlításból látható, néha egy olyan szolgáltatás, amely jobb, mint a többi piac, nem jobb, ha összehasonlítják egy-egy.

Harc felállítása: DreamHost vs. HostGator

Összehasonlításainkhoz lazán követjük az egyes áttekintésekben alkalmazott kritériumokat. A „lazán” a működő szó itt, mivel az áttekintésünk pontos követése után nyolc körös vértáplálást eredményeznünk, amely nemcsak hosszú, hanem tisztességtelen is. Ahelyett, hogy egyenlő súlyt fektetnénk például a hostolási típusokra és a sebességre, sűrítettük a felülvizsgálati kritériumokat. 

Megállapítottuk, hogy öt terület fontos: funkciók, árazás, könnyű használat, sebesség és biztonság. A támogatás is fontos, de látva, mivel a legtöbb internetes házigazda legalább tisztességes támogatással rendelkezik, ez általában nem jelent gondot. Minden kör megér egy pontot, és az a webhely-szolgáltató, amely a végén legalább három vagy több pontot igényel, nyeri a győzteset. 

Minden forduló néhány jegyzettel kezdődik a kritériumokkal kapcsolatos elvárásainkkal kapcsolatban. Például napi mentéseket keresünk az első fordulóban és nagyvonalú visszatérítési politikákat a második fordulóban. Ezután arról beszélünk, hogy a szolgáltatások mennyire teljesítették az erre a körre vonatkozó elvárásainkat, majd átgondoljuk, hogyan hasonlítják egymást. Végül kihirdetjük a győztest és odaítélünk egy pontot. 

Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy olvassa el az egyes fordulókat, nem pedig csak a nyerteseket. Néhány forduló nagyon közel van, és arra kényszerít bennünket, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy mely szempontok gondoljuk a legfontosabbat – egy olyan értékelést, amely nem feltétlenül vonatkozik rád.

1

Jellemzők

Az internetes házigazdák az utóbbi években fejlesztettek ki funkciókat. Az iPage ingyenes hirdetési jóváírása elakad a Hostinger korszerű kiszolgálószoftveréhez képest (olvassa el az iPage és a Hostinger áttekintéseinket). Noha értékeljük az extra finomságokat, nem helyettesítik azokat, amelyeket alapvető tulajdonságainknak tekintünk. 

Ezeknek a funkcióknak három feladatot kell elvégezniük: webhelyének felépítése, optimalizálása és biztonsága. Mindegyik területen legyen legalább egy szolgáltatás. Például egy erõteljes szolgáltatás ebben a fordulóban webhely-készítõt, beépített gyorsítótárat és napi biztonsági mentéseket biztosít. Össze fogjuk hasonlítani a DreamHost és a HostGator által kínált lehetőségeket, amikor a szolgáltatásokról szól, és mikor mutatják be ezeket a funkciókat a felállásban.

DreamHost

A DreamHost kiváló szolgáltatást kínál, amelyek közvetlenül illeszkednek a fent említett három területbe. Az építésről egy perc alatt beszélünk, de az optimalizálás érdekében teljes SSD-tárolóval és gyorsítótárral rendelkezik bizonyos tárhelytípusokon, és a biztonság érdekében napi biztonsági másolatokkal és ingyenes SSL / TLS-tanúsítvánnyal rendelkezik.. 

Míg a megosztott tervek még mindig számos funkcióval mutatnak be, a WordPress tervek kiemelkednek leginkább. A DreamHost a WordPress útmutató legjobb webtárhelyévé vált a DreamPress terveivel – felhő környezetben épített kezelt WordPress megoldásokkal (olvassa el az MDDHosting áttekintést egy másik felhő-központú gazdagépről). 

A DreamPress tervek tartalmazzák a fent említett összes szolgáltatást, valamint egy korlátlan CDN-t, egy kattintással történő WordPress-átállítást, kezelt WordPress-frissítéseket és a Jetpack fizetett verzióját, amely nélkülözhetetlen WordPress-bővítmény (amint azt a kezdő útmutatóban olvashatod, WordPress). 

Azok számára, akik még nem ismeri a WordPress-t, használhatja a Remixer alkalmazást, amely a DreamHost házon belüli weboldal készítője. Noha nem igazán felel meg a legjobb weboldal-készítőknek, a Remixer egy szilárd ajánlat, ill. Egy blokk stílusú felülettel, amely hasonló a Webnode-hoz (olvassa el a Webnode áttekintésünket). A témaválasztás is szilárd.

Dreamhost-review-Remixer

A Remixernek azonban egyedülálló előnye van a többi weboldal-készítővel szemben. Használhatja a kiváló témaválasztást és az egyszerű drag and drop interfészt webhelyének megtervezéséhez, de a kész webhelyet exportálhatja a WordPressbe is. Ha a WordPress rugalmasságát akarja, de nem érdekli a fejlesztő felvétele vagy a téma megvásárlása, a Remixer azon kevés lehetőségek egyike, amelyek segítségével mindkét világban elmerítheti az ujjait.. 

HostGator

A HostGator ugyanolyan sok funkcióval rendelkezik, mint a DreamHost, ám ezek nem terjednek ki a tervek széles skálájába. Ahelyett, hogy teljesítmény-alapú tárolási szinteket bontanák fel, a HostGator nagyrészt a megszerzett szolgáltatások alapján szétbontja azokat, ami egy olyan dátumú gyakorlat, amelyet a Bluehost szolgáltatásainkból láttunk (olvassa el a Bluehost áttekintést).

Mint az iPage és a JustHost (olvassa el a JustHost áttekintésünket), a HostGator is elvonja a szolgáltatások hiányát ingyenes hirdetési jóváírásokkal és többszörös kattintásos telepítőkkel. Nem panaszkodunk, de ezeknek a pillanatnak valójában nem jellemzői vannak – elvárásaik. Hiányzik az SSD tárolás a tervek között, valamint a napi biztonsági mentések és a gyorsítótárazás, amelyek szerepelnek a WordPress tervekben.

A tervben nem szereplő szolgáltatások elérhetők a piacon, és bár mi nagyra értékeljük az egyablakos ügyintézésünket, nos, a vásárlást is, szeretnénk, ha a legtöbb szolgáltatás beépülne a kapuba.. 

Hostgator-review-piacon

Az, ahol a HostGator ragyog, az építési osztályon található. Két weboldal-készítő áll rendelkezésére, bár az egyik egyértelműen jobb. Az első a HostGator házon belüli weboldal készítője, amely (amint az a Gator áttekintésünkből elolvasható) nem olyan lenyűgöző. 

A Weebly segítségével webhelyét is felépítheti. Amint azt a Weebly áttekintésünkből láthatjuk, szilárd részét képezi minden tárhely-csomagnak, amely egy non-nonsense felülettel, csodálatos témaválasztékkal és szilárd harmadik fél általi integrációval rendelkezik. A HostGator biztosítja a „connect” csomagot, amely lehetővé teszi a Weebly ingyenes verziójának a saját domainjével történő használatát. 

Kerek gondolatok

Ez a forduló nem a beépített szolgáltatásokkal jár, hanem azokon a helyeken, ahol ezek a szolgáltatások megjelennek. A DreamHost az alapvető elemeket biztosítja a tervek között, és az ár növekedésével épít rá. A HostGator ezzel szemben alig ad neked valamit az alacsony kategóriában, és arra kényszeríti, hogy frissítsen egy költséges csomagra, hogy egy jól lekerekített funkciókat nyújtson..

Kerek: Jellemzők pont a DreamHost számára

DreamHost logó
HostGator logó

2

Ár

Az árképzés a webgazda számára összetett téma. Míg vannak kivételek (olvassa el az 1&1 IONOS-áttekintés közülük egyik), a legtöbb szolgáltatás várja a pénztárig, hogy tisztázza a fizetendő díjat. Amit egy csomagként hirdetnek, amely néhány dollárba kerül havonta, gyakran meghaladja a 100 dollárt, amikor megadja fizetési adatait. Ennek oka az, hogy többéves hostolást kell vásárolnia, hogy tisztességes díjat kapjon. 

Ebben a fordulóban megvizsgáljuk a DreamHost és a HostGator arányát, de azt is, mennyire tiszta ez az arány a fizetési folyamat során. Ezen felül összehasonlítjuk a tervek rendelkezésre álló időtartamát és a pénz-visszafizetési garanciákat.

DreamHost

A DreamHost az olcsó, bár előfordulhat, hogy először nem így tűnik. Egy olyan szolgáltatáshoz képest, mint a Hosting24, a DreamHost aránya magasabb (olvassa el a Hosting24 áttekintésünket). Megújításkor azonban a DreamHost olcsóbb, mint a legtöbb verseny, és rugalmasságot ad az időtartamában, a betöltéshez. Ha olcsó webtárhelyet keres, akkor a DreamHost egy biztos tét. 

A megosztott tervek nagyon lenyűgözőek: a DreamHost bevezetési arány kevesebb, mint 3 dollár havonta egy vagy három évre, és havi 6 dollár kamatot kínál megújításkor. Ez a megújítási arány a havi tervre is vonatkozik, amelyet a DreamHost szerencsére büntetés nélkül kínál (olvassa el az Arvixe áttekintésünkben egy példát egy házigazdára, amely bünteti a havi felhasználókat). 

A DreamPress tervek drágábbak, de mégis kissé olcsóbbak, mint a Kinsta hasonló funkciókészlettel (olvassa el a Kinsta áttekintését). Ennek ellenére, ha nem tudja elmozdítani a 20 dollárt a 30 dollárra, a SiteGround kiváló költségvetési alternatíva (olvassa el a SiteGround áttekintést).

Amit a DreamHost különbözteti meg leginkább, a pénz-visszatérítési garancia. Teljes 97 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát, amelyet csak az A2 Hosting bármikor megtérülő pénz-visszafizetési garanciája felülmúlja (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket). A DreamHost garanciája időtartamtól függetlenül is érvényes. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy havi tervet vásárol, akkor még mindig három hónapja van északra, hogy visszatérítse az összes pénzét. 

HostGator

A HostGator árazási táblázata és a DreamHost összehasonlítása azt mutatja, hogy a szolgáltatások hasonlóak az árak tekintetében. A megosztott tervek majdnem ugyanazon az áron indulnak, és a WordPress tervek még olcsóbbak a HostGator használatával. A megjelenés azonban megtévesztő lehet, és itt ez egyértelműen igaz. 

A HostGator webhelyén felsorolt ​​árak csak akkor érvényesek, ha három év előzetes megvásárlást vásárol. A HostGator azonban egy- és kétéves terveket, valamint egy-, három- és hat hónapos időtartamokat is kínál. Minél rövidebb időt vesz igénybe, annál drágább lesz a havi díj.

Az egy, három és hat hónapos tervek felszámítják a megújítási arányt, amely 11 dollár a legolcsóbb megosztott tervért. Lehetséges, hogy a HostGator jó kezdetben ad neked egy részét, de hosszú távon ezt megteszi. Ezenkívül sokat kell vásárolnia az árengedmény megszerzéséhez, ami jelentős előzetes költségeket jelent. 

Szerencsére a pénz-visszafizetési garancia nem rossz. A HostGator 45 nap alatt nyújt visszatérítést, ami több, mint a legtöbb házigazda. Ennek ellenére kevesebb, mint a DreamHost és az InMotion Hosting, amelyek utóbbi teljes 90 napot nyújt Önnek (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

Kerek két gondolat

Mint a kerek, ez is elég világos. A HostGator drágább a megújításnál, és arra készteti Önt, hogy több év tárhelyet vásároljon, hogy tisztességes árat kapjon. A DreamHostnak van egy egyszerű árazási rendszere, amely mintegy felére kerül a megújításkor, és rugalmasságot ad Önnek, ha büntetés nélkül tartózkodik..

Kerek: A DreamHost ára

DreamHost logó
HostGator logó

3

Egyszerű használat

Az összes web hosting véleményünkkel inkognitómódban vásárolunk egy tervet, hogy ugyanúgy megtapasztaljuk, mint Önnek. Ez kezdődik a leszállás a helyszínen, a rendelkezésre álló tervek listájának böngészése, az egyik kiválasztása és a pénztár kitöltése. Ebben a fordulóban megvizsgáljuk, mennyire könnyű megvásárolni egy tervet és létrehozni egy weboldalt a DreamHost és a HostGator segítségével..

DreamHost

A DreamHost egyszerűvé teszi a terv megtalálását és kiválasztását. A weboldal modern és intuitív, és minden termékoldal átvált a havi és az éves árak megtekintésére. Miután kiválasztotta a tervet, a webhely egy harmadik fél fizetési folyamatához vezet, amely szégyenteljesíti a Namecheap többlépcsős fizetését (olvassa el a Namecheap áttekintésünket). 

A pénztár nem bombázza meg sem kiegészítőket, sem kiegészítő szolgáltatásokat. Kérdezi a megvásárolni kívánt időtartamot, és egy kicsit, így az egész folyamat könnyednek érezhető. A fizetés befejezése után közvetlenül a jelszó létrehozására szolgáló oldalra lép, amely jobb, mint egy e-mailt küldeni a bejelentkezési adataival (a LunarPages áttekintésből megtudhatja, miért). 

Végül bejelentkezhet. A DreamHost szabadalmaztatott vezérlőpanelt használ, amely egyetlen helyre egyesíti a számla- és webhelykezelést. Ennek ellenére hiányzik a Pagely és Kinsta által látott vezérlőpanelek finomsága. A DreamHost kezelőpanelje hasonlít a Midphase-hez, az összes elérhető szolgáltatást a bal oldali menü segítségével mutatja be (olvassa el a Midphase-áttekintésünket).

Dreamhost-review-kezelőpanel

Ahelyett, hogy kizárólag a vásárolt szolgáltatásra összpontosítana, a DreamHost minden felajánlott szolgáltatáshoz füleket tartalmaz. A nem Ön által nyújtott szolgáltatások mögött szerepelnek a vásárlási hirdetések, amelyek felfújt felülethez vezetnek. Ennek ellenére szeretjük, ha mindent egy fedél alatt tartunk, tehát nehéz a DreamHost hibája.

HostGator

A HostGator néhány problémát mutat be a fizetés során, nem azért, mert nehéz a fizetés, hanem azért, mert ébernek kell lennie, hogy ne fizessen túl sokat az előfizetésért. A második fordításban említettek szerint a HostGator három évre ad díjat. Ezenkívül előzetesen kiválasztja a kiegészítőket a fizetés során, ami bosszantó. 

A fizetés befejezése után a HostGator több e-mailt küld Önnek, amelyek közül az egyik a bejelentkezési hitelesítő adatait tartalmazza. Ez a kézbesítési módszer néhány problémát vet fel. Ha az ügyfélnek nincs titkosított kapcsolata, az e-mail nem biztonságos kapcsolaton érkezik, vagyis a középtávú támadás felfedi a fiókja piszkos részleteit. Ezenkívül a nekünk küldött jelszó nem működött. 

Ezeket a hibákat azonban gyorsan elfelejti, amikor a műszerfalra száll. A HostGator módosított cPanel-t használ, amely méltó a legjobb webtárhelyünkhöz, a cPanel útmutatóval, a számla- és a tárhelykezelés egyetlen tető alatt történő kombinálásával, még jobban megkülönböztetve, mint a DreamHost..

Hostgator-review-cpanel

Ugrhat a piacra további szolgáltatások megvásárlásához, a bal oldali sáv használatával elérheti a támogatást, és ugyanazon a képernyőn kezelheti domainjeit. Ha részleteket szeretne mélyíteni, a HostGator a cPanel teljes verzióját biztosítja. A HostGator irányítópultja olyan, mint a DreamHost második verziója. Összegzőbb, erősebb és jobban optimalizált.

Három kör gondolatok

A DreamHostnak egy egyszerű fizetési folyamata van, míg a HostGator a lábán tartja Önt az időtartam és néhány kiegészítő kiválasztásával. Ugyanakkor a központ fontosabb. Összességében nagyon hasonlóak, de a HostGator kifinomultabbnak érzi magát, ami elég ahhoz, hogy először feltegye a táblára..

Kerek: Könnyű használat a HostGator számára

DreamHost logó
HostGator logó

4

Sebesség és Uptime

A sebességet és az üzemidőt két eszköz segítségével mérjük: a Pingdom sebességteszt és a terhelés hatása. Az egyenlő versenyfeltételek biztosítása érdekében a tesztek során elindítunk egy weboldalt a legolcsóbb megosztott terv alapján, és telepítünk egy üres WordPress-példányt. Ily módon kiküszöbölhetjük a változókat, és elkülöníthetjük a webgazda teljesítményét.

DreamHost

A DreamHost jól teljesített a sebesség-tesztelésünk során, bár gyorsabb házigazdákat láttunk. A Pingdom 100-ból 90 pontot kapott, ami azt sugallja, hogy a webgazda nagy mértékben beavatkozik a betöltési sebességbe. Összehasonlítva: a Bluehost a 100-ból 94, az A2 Hosting és a SiteGround pedig 96-at. 

Dreamhost-review-sebesség-teszt

Átmenve a fenti grafikonon, láthatjuk, hogy a betöltési idő nagy része – amely alig volt egy másodpercnél hosszabb – a „vár” mutató eredménye. Ez azt jelenti, hogy a böngésző arra vár, hogy adatokat kapjon a szerverről. A legolcsóbb megosztott terv figyelembe vétele nem tartalmazza a gyorsítótárazást, amelyet a DreamPress tervek tartalmaznak, ez a legvalószínűbb bűnös.

A Load Impact jobb eredményekkel járt. Ezt az eszközt használjuk a kiszolgáló stresszére, öt percen belül 50 virtuális felhasználót küldünk el. Ezen idő alatt feljegyezzük az egyes felhasználók válaszidejét, valamint a nem teljesített kéréseket. A DreamHost tisztességes szintű inkonzisztenciát mutatott, bár ez messze volt a szörnyű előadástól, amelyet a GreenGeeks beszámolónkban megjegyeztünk.. 

Dreamhost-review-terhelés-hatás

Tesztelésünk alatt 100% -ban volt üzemidejünk. A DreamHost azonban fedezetet nyújtott, ha van bármilyen leállás is. A legtöbb internetes házigazdától, amely 99,9 százalékos üzemidőt ígér, a DreamHost 100 százalékos rendelkezésre állás garanciát vállal. A webhely minden egyes órájáért jóváírást kapsz a tárhely egy napjára. Ez azonban a következő tárhelyidőszak legfeljebb 10% -áig terjed, azaz csak az első három órát fedi le.

HostGator

A HostGator a legrosszabb teljesítményű webhely, amelyet a Pingdomon futtatunk. A 100-ból 83 pontot szerzett, ami inkább különbözik a DreamHost-tól, mint eleinte látszik. Webhelyünk nem tartalmazott tartalmat, tehát a tökéletes pontszám 17 pontja azt sugallja, hogy vannak olyan optimalizálások, amelyeket a HostGator nem vesz figyelembe. 

Hostgator-review-sebesség-teszt

A grafikán láthatjuk, hogy a várakozási idő viszonylag alacsony volt. A nagyobb probléma az, hogy a HostGator-nak több kérése volt, feltehetően a „hamarosan megjelenő” oldalak és hasonlók iránt. A HostGator számos ilyen kérést is blokkolt, ami azt jelentette, hogy a felesleges hálózati feleslegeket elfogyasztották, anélkül hogy ténylegesen hozzájárultak volna hozzá. 

Míg a DreamHost tisztességes mértékű következetlenséggel rendelkezik a Load Impact teszt során, addig a HostGatornak még több volt. Szerencsére az összes kérésünk átjutott, de számos tüskék megjelentek, amint a felhasználói terhelés növekedett.

Hostgator terhelés-hatás

Ami az üzemidőt illeti, a HostGator jobb, mint a legtöbb szolgáltatás. 99,9 százalékos üzemidő garantálja, hogy – testvérétől eltérően, a HostMonster – valójában valamit jelent (olvassa el a HostMonster áttekintésünket). Ha webhelye üzemideje valaha is 99,9 százalék alá esik, ingyenes tárhelyet kapsz. Ennek ellenére a garancia csak a megosztott és viszonteladói tervekre vonatkozik.

Négy forduló gondolatok

A számok alapján a DreamHost a HostGator segítségével megtisztította a padlót ezen a fordulón. Nemcsak jobban teljesített, amikor egyetlen felhasználót küldött a webhelyre, hanem 50 látogató terhelését is jobban kezelte. Ennek ellenére a HostGator rendelkezik a kiváló üzemidejű garanciával. Noha ez nem elég ahhoz, hogy nyerjen ebben a fordulóban, ezt fontolóra kell venni.

Kerek: Sebesség és Uptime Point a DreamHost számára

DreamHost logó
HostGator logó

5

Biztonság és adatvédelem

Míg volt néhány oda-vissza fordulónk, ez ugyanolyan egyszerű, ahogy jönnek. Az Endurance International Group (EIG) a HostGator tulajdonosa, amely (amint az a Site5 áttekintésből elolvasható) a biztonság és a magánélet szempontjából nagyon rosszul terjed. A DreamHost ezzel szemben egyértelműen elkötelezi magát az adatok mellett, amelyeket szinte sehol máshol nem látott.

DreamHost

A DreamHost az összes szükséges eszközt megadja webhelyének biztonságához. Ön automatikusan védett egy ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal, napi biztonsági másolatokkal, Cloudflare integrációval és egy webalkalmazás tűzfalával. Ezenkívül a DreamHost ezeket a biztonsági funkciókat minden tervbe belefoglalja, ami azt jelenti, hogy védelmet élvez, függetlenül attól, hogy mennyit fizet. 

Az egyetlen dolog, amelyet nem tartalmaz, egy rosszindulatú programok eltávolító eszköze, bár a DreamHost a DreamShield-t havonta 3 dollárért kínálja. A DreamShield hetente ellenőrzi az Ön webhelyét rosszindulatú programok ellen, és automatikusan megtisztítja a talált információkat. Figyelembe véve a legtöbb rosszindulatú eszköz ezen az áron, egyszerűen csak beolvassa a webhelyet, a DreamShield lenyűgöző. 

Bármilyen lenyűgöző, bár ez semmi sem, összehasonlítva a DreamHost felhasználói adatvédelem iránti elkötelezettségével. Minden domain ingyenesen biztosítja a domain adatvédelmét, amely felváltja azokat az információkat, amelyeket a WHOIS nyilvántartásba be kellene írnia, a DreamHost adataival. Csak néhány más szolgáltatás foglalja magában a magánélet védelmének ilyen szintjét, ezek közül a WestHost egy (olvassa el a WestHost áttekintésünket).

Az adatvédelmi politika szintén szilárd, de a DreamHost küzdelme az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával (DOJ) ennél sokkal többet szól. 2017-ben a DreamHost megvédte a fogadott webhelyét, valamint az 1,3 millió IP-címet, amely meglátogatta. A DOJ-val való összecsapás egészen a Washington D.C. Superior Court felé fordult. Végül a bíróság megállapította, hogy a kormánynak „nincs joga megzavarni a DreamHost weboldalán található információkat.”

HostGator

Amint a forduló elején említésre került, az EIG a HostGator tulajdonosa. Ahelyett, hogy saját adatvédelmi politikája lenne, az EIG mintegy 80 márkája kollektív adatvédelmi irányelvet használ, amely kifejezetten engedélyezi a monolitot az adatok bányászására és a hirdetők számára történő eladására.. 

A hirdetési partnerek listáján megtalálhatók az Amazon Web Services, a WPBeginner, a Yahoo, a Bing, a Google Ads, a Facebook, a Twitter és még sok más. Az EIG tisztázatlanul mindent gyűjt rólad, és nyereség céljából eladja. A HostGator domain adatvédelme nem meglepő módon évente 15 dollár. 

Szerencsére a biztonsági szolgáltatások jobbak. A HostGator napi biztonsági másolatot tartalmaz a cPanel-en keresztül a megosztott terveken és a CodeGuard-on keresztül a drágábbokon. Ugyanakkor nem tartalmazza még a SiteLock-ot – a „lite” verziót – ami szégyen. Szerencsére továbbra is ingyenes SSL / TLS tanúsítványt kap. 

Az egyik legfontosabb funkció, amely hiányzik, a webalkalmazás tűzfala. Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a havonta 40 USD-es SiteLock csomag tartalmaz. Ezeknek a szolgáltatásoknak a némelyike ​​megjelenik a pricier tervekben, például a WordPress termékcsaládban, de ezeknek sokat kellene fedniük.

Öt kerek gondolat

Ezt a fordulót azelőtt határoztuk meg, hogy egy szót írtunk, nem azért, mert azt akarjuk, hogy a HostGator elveszítsék, hanem azért, mert tudjuk, mennyire vázlatos az EIG márkák. A DreamHost hihetetlen a biztonság és a magánélet szempontjából, elég ahhoz, hogy szinte minden gazdagépet legyőzhessen. Ebben az esetben egy mérfölddel nyert. 

Kerek: Biztonsági és adatvédelmi pont a DreamHost számára

DreamHost logó
HostGator logó

6

Végső gondolatok

A DreamHost elsöpörte a deszkát, könnyedén elmaradva a könnyű használatától. Igaz, csak azért jött rövidre, mert a HostGator kezelőpanele olyan jó, nem azért, mert a DreamHost kezelőpanelje rossz. Összességében a DreamHost az egyik legjobb webtárhely-szolgáltatás, és örülünk, hogy bejelentettük bajnokunknak. 

Nyertes: DreamHost

Noha a HostGator az egyik legjobb EIG márka a környéken, szinte minden fiókban esik vissza. Mindennek van óvintézkedése, ami még rosszabbá válik, tekintve, hogy az ár magasabb, mint a legtöbb házigazda számára. Ha nem elégedett a DreamHost-lal, azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a webtárhely-archívumunkat, mielőtt egy tervet megvásárolna a HostGator segítségével. 

Gondolod, hogy a DreamHost is a jobb választás? Ha nem, miért? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben. Mint mindig, köszönöm az olvasást. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map