8. A legjobb megfizethető CRM-k kisvállalkozások számára

Figyelembe véve azt a tényt, hogy bebizonyosodott, hogy növeli az ügyfelek megtartását és növeli a bevételeket, a CRM vitathatatlanul jelentős különbséget tesz az ügyfelek elvesztése és megtartása között..


A múltban, amikor az ügyfelek csak egy termék nevét tudták meg, az ügyfélkapcsolat menedzsment sikere vagy kudarca (mint stratégia) 50/50 ügy volt.

A jelenlegi helyzetben, ahol az ügyfelek sokkal tájékozottabbak, mint valaha, a tapasztalataik végül meghatározzák, hogy ragaszkodnak-e egy márkához, vagy sem..

Mielőtt még áttekintené a készletlistáját, az ügyfelek valószínűleg előzetesen alapos kutatást végeznek a különféle termékekről, és pontosan tudják, mikor kell kihúzni a versenytársat és támaszkodni rá.

Különösen akkor, ha hiányzik az ügyfélszolgálat.

Henry Ford, a gépjármű apa atyja szerint:

“Az üzleti vállalkozás számára, amely rendkívül elkötelezett az ügyfélszolgálat kiválósága iránt, csak a profit miatt kell aggódnia, mert kínosan nagy lesz.”

Ez az egyszerű nyilatkozat kiterjed a vállalkozás minden szintjére, méretétől és iparától függetlenül.

Tehát mikor jelenik meg a CRM??

Még egy viszonylag kicsi vállalkozás számára is, amely meglehetősen jól teljesít, az ügyfélszolgálat szempontjából egy jó CRM-platform tovább fellendítheti azt.

A dolgok perspektíva kialakítása érdekében a Nucleus Research felkutatta a vállalatok széles körét, és megállapította, hogy a CRM (befektetés megtérülése) 8,71 dollár minden elköltött 1 dollárért..

Kisvállalkozóként kritikusan kell értékelnie a különféle CRM-eket hatékonyságuk és áruk alapján, mielőtt végül meggondolná, melyiket használja..

A küldetés elősegítése érdekében megbeszéljük a 8 legjobb kisvállalati CRM szoftverplatformot. De előtte, hadd ismertessük először a CRM szembeszökő kérdéseit.

A legjobb megfizethető CRM-k 8. cikke a kisvállalkozások számára: Tartalomjegyzék

 • ActiveCampaign
 • Ontraport
 • Insightly
 • Értékesítési erő
 • Pipedrive
 • Zoho CRM
 • Infusionsoft
 • Fürge

Miért érdemes elsősorban CRM-et mérlegelnie??

Ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver segít a kisvállalkozásoknak kezelni az olyan operatív kihívásokat, mint:

 • Az értékesítési személyzet eltérése
 • A Bizottság politikája  
 • Vállalati bevételi célok
 • Magas ügyfél-kopás
 • Csökkenő értékesítés

1. Követnie kell az eseményeket és a feladatokat

Ha van egy dolog, amely elengedhetetlen egy üzleti környezetben, akkor annak naptárnak kell lennie. Az általános stratégia és hatékonyság nagyban függ attól, hogy mennyire ütemezte és kövesse nyomon az eseményeket.

És egy stabil CRM segít elérni ezt a célt. Beágyaz egy naptárt, és ez betekintést nyújt a csapattársa feladataiba.

2. Állítsa össze és szervezze vállalkozását

Bár valószínűleg már integrált:

 • Egy naptár
 • Feladatkezelés
 • Naptárrendszerek

Még mindig hiányzik a nagy kép az üzleti szervezettel kapcsolatban. Miért? Mivel ezek a rendszerek mindegyike egymástól függetlenül működik – és többször is, nem megfelelő módon vannak beállítva.

Egy jó CRM szoftver integrálja ezt a három funkciót egy rendszerbe a kényelmes hozzáférés, karbantartás és kezelés érdekében.

Valójában annyira átfogó, hogy valószínűleg még elkezdi felismerni a vállalkozásával kapcsolatban korábban ismeretlen tényeket.

Eddig a kisvállalkozások 60% -a már erőteljesen kihasználja a CRM-et az e-mail marketing terén, és imádják az eredményeket.

3. Az üzleti matematika kicsit bonyolultabb lehet, mint gondolnád

Valószínűleg mindannyian azt gondoljuk, hogy jól tudunk a matematikában, és miért vagyunk az üzleti életben, igaz?

Végül is, mi olyan nehéz kiszámítani a nyereséget, az ügyfelek számát és a megfelelő bevételt? Ha így gondolod, sajnálom, hogy a rossz hír hordozója, de távol vagy az igazságtól.

 • Emlékszel minden olyan projektre, amelyet vállalkozása ebben az évben végzett?
 • Van még durva becslése az átlagos konverziós arányról?
 • Meg tudja határozni a leghatékonyabb ügyfélkonverziós módszert?

Nos, azt hiszem, nem … és pontosan ott jön be a CRM szoftver. A stabil rendszer valós idejű mutatókat biztosít vállalkozásának minden szempontjából, ideértve a kisebb dolgokat is.

Az ezt követő jelentések elősegítik a vállalkozás stratégiai fejlesztését, különösen ügyfelek átalakítása és megtartása esetén.

4. Az emlékezet nem 100%

Oké, most, hogy az üzleti matematika sokkal szélesebb körű, mint ahogy korábban gondoltuk, valószínűleg úgy gondolja, hogy legalább az összes üzleti információt acélcsapdában tárolják.

Persze, lehet, hogy memóriakapacitása azonnal felhívja a figyelmet 10 vagy 20 ügyfél adataira, de mi történik, ha ez a szám folyamatosan növekszik?

Hacsak nem szuper-lény vagy, nyilvánvalóan nagyon kevesen emlékeznek 50 vagy 100 ügyféllel kapcsolatos információkra.

Ilyen esetben még a notebook is megbízhatatlannak bizonyul. Ehelyett egy CRM rendszer egyetlen gombnyomással tárolja, kezeli és vezeti le az ügyféladatokat.

Van-e olyan dolog, mint a „legjobb CRM szoftver”?

Itt van egy fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, létezik-e olyan dolog, mint a „legjobb CRM szoftver”? Az igazság az, hogy ugyanúgy, mint bármely más típusú szoftver, a CRM rendszerek sem azonosak.

Mindegyik egyedi:

 • Műszaki adatok
 • kiadások
 • Teljesítményszintek
 • Rugalmasság

Végül a vállalat hatékonysága nem csak egy jó CRM rendszer bevezetésétől, hanem a választott szoftver hatékonyságától is függ..

Például, ami a legmegfelelőbb az ingatlanközvetítő számára, nem feltétlenül ideális a biztosítási ügynökök számára; a különféle üzleti típusok összetettsége és egyedisége miatt.

A tökéletes CRM-megoldás meghatározásának legjobb módja a különféle szoftvercsomagok értékelése, az üzleti beállítások és igények szerint.

Ma röviden megvizsgáljuk azokat a tényezőket, amelyeket figyelembe kell venni a kisvállalkozások számára a CRM kiválasztásakor:

 • skálázhatóság

Miközben elismerjük a CRM fontosságát az üzleti életben, könnyű elfelejteni, hogy annak a vállalkozással együtt növekednie kell.

Skála
Skála

A vállalkozások számára a legjobb CRM-nek – még induló vállalkozás esetén is – képesnek kell lennie arra, hogy új célokat és aggályokat kezeljen a fejlődés során.

Miközben folyamatosan karbantartja a műveleteket, évről-évre – simán és hibákatól mentesen.

Végül is nem akar forrásokat és időt költeni egy CRM-megoldás végrehajtására, csak azért, hogy frissítsen, miután vállalkozása kibővül.

 • Többplatformos támogatás

Mivel az átlagos munkahely nagymértékben az asztali számítógépekre támaszkodik, a CRM rendszereket a számítógépekre optimalizálták.

Ugyanakkor az okostelefonok és a táblagépek használatának nemrégiben történő növekedése miatt mind a kis-, mind a nagyvállalatok számára elengedhetetlenvé vált, hogy a több platformon működő CRM szoftvert alkalmazzák..  

Ez a fellépés önmagában 2012-ben több mint 20% -kal növelte a termelékenységet.

A mobil CRM-kompatibilis vállalkozások az eltelt értékesítési kvóták tekintetében azóta meghaladták a nem mobil CRM-kompatibilis vállalkozásokat.

Míg az utóbbiak csak 22% -a felel meg értékesítési kvótáinak, az előbbiek 35% -a ezt teszi kényelmesen.

 • Telepítési megközelítés

Általában a vállalkozások választhatnak az igény szerinti SaaS és a helyszíni megoldások között.

Az előbbi, ami az felhőalapú, kevesebb ellenőrzési és testreszabási képességet biztosít az utóbbihoz képest, amely könnyen integrálható a meglévő infrastruktúrákba és üzleti alkalmazásokba.

A helyszíni megoldások azonban meglehetősen drágák, és leginkább a nagyvállalatok számára alkalmazhatók, amelyek megengedhetik maguknak, hogy telepítsék és karbantartják őket.

A SaaS-alapú CRM szoftver a kisvállalkozások számára jobban megvalósítható, mivel csökkennek a karbantartási költségek, a rugalmasság és a távoli hozzáférés.

 • használhatóság

Már sok összetett üzleti alkalmazás létezik.

Tehát csak CRU-megoldás elfogadása nem lenne eredményes, amely megköveteli, hogy sok erőforrást fordítson az alkalmazottak képzésére az interfész és a funkciók használatára..

Egy jó CRM szoftvernek felhasználóbarátnak kell lennie, és olyan felülettel kell működnie, amelyet az alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkező emberek könnyen érthetnek.

Mivel jelentős szerepet játszik a hatékonyság meghatározásában, az Inside CRM által megkérdezett vállalkozók 55% -a azt állította, hogy a CRM rendszerek értékelésekor a könnyű használat a kritérium.

 • Költség

Noha a költségek kétségkívül nagyon kritikus tényezők, ezeket nem szabad külön értékelni.

Inkább értékelje a költségeket a CRM-rendszer funkcionalitásainak és az azt követő becsült ROI-nak megfelelően.

Ellenkező esetben olcsó megoldást fog elérni, amely új problémákat vezet be a régi problémák megoldása helyett.

Becslések szerint a CRM szoftver körülbelül 2000 dollárba kerül, a felhasználók számától és a szervezet méretétől függően.

Az alsó oldalon néhány rendszer ingyenesen elérhető néhány hétig, mielőtt végül fel kell fizetnie egy fizetett csomagra.

Marketing automatizálás VS CRM

Tudom, hogy mit gondolsz, nem úgy hangzik-e a CRM, mint a marketing automatizálása? Noha első pillantásra ugyanazoknak tűnhetnek, az operációs szakaszban mindennek értelme van.

Míg a CRM az értékesítésre összpontosít, addig a marketing automatizálása elsősorban a marketingre koncentrál. A további egyszerűsítés érdekében tegyük fel a tényleges szakértőknek a különbséget a kettő között.

A Marketo, a világhírű marketing-automatizálási szolgáltató rendszerét úgy definiálja, hogy:

“Lehetővé teszi a szervezetek számára a marketing feladatok és munkafolyamatok mérését, automatizálását és korszerűsítését.”

A forgalmazók általában használják ezt a szoftvert a marketing stratégiák vagy események ütemezéséhez és követéséhez.

A felülnézetben a Salesforce, a neves CRM szoftver szolgáltató a CRM-et a következőkként írja le:

„Stratégia a szervezet minden lehetséges és jelenlegi ügyfelekkel folytatott kapcsolattartásának kezelésére”.

Ez az oka annak, hogy a vállalkozások kihasználják a CRM-et a társaság és az ügyfelek közötti kommunikáció optimalizálásában, az ügyfelek elégedettségének növelése és az eladások későbbi növelése érdekében.

Ezért mind ugyanazzal az információval foglalkoznak az ügyfelekkel és a kilátásokkal kapcsolatban, de külön végcél-céljaik vannak.

E-mail marketing és CRM

Most, hogy elmulasztottuk a marketing automatizálást és a CRM-et, kissé furcsanak tűnhet, hogy a kisvállalkozások 60% -a miért használja a CRM-t e-mail marketingbe, ahogy korábban kifejtettük.

Az e-mailes marketingnek nem szabad a marketing automatizálásának része lennie? Persze, az e-mail marketing a marketing automatizálási szoftver szerves része. De része lehet a CRM-nek is, különösen, ha olyan szoftvercsomagot választ, amely integrált csomaggal rendelkezik.

Valójában néhány ember azt állítja, hogy bár a marketing-automatizálás és a CRM nagyszerű kombinációt jelent bármely szervezet számára, a jó CRM önmagában tökéletesen kiválóan használható kisvállalkozások és nonprofit szervezetek számára..

 • A szervezetek 2% -a használja fel értékesítéskövetésre
 • 5% az információkezelés számára
 • 9% az ügyfélszolgálatért
 • Az értékesítés 59% -ának előrejelzése
 • 60% az e-mail marketingért
 • 65% ólom-tápláláshoz
 • 94% a kapcsolatkezeléshez

Tehát milyen jók az integrált CRM rendszerek az e-mail marketing területén? Az elején egy integrált rendszer az összes adatelemet elhelyezi és kezeli egy központi adatbázisból.

Képzelje el egy ilyen rendszer hatékonyságát, különösen, ha be van építve a projektmenedzsment szoftverbe – mint például a Xero és a Quickbooks.

Csapatának nem csak az ügyfelek viselkedésével, az e-mailekkel kapcsolatos valós idejű betekintést javít, hanem a teljes e-mail marketing kampány kombinált ROI-ját is kiszámíthatja..

Ezenkívül személyre szabottabb üzeneteket is készíthet, amelyek Aberdeen szerint 14% -kal, a konverziók pedig 10% -kal javítják az átkattintási arányt..

CRM és számlázás

Az e-mail marketing mellett a CRM egy másik hasznos funkciója a számlázás.

A számlák és az árajánlatok űrlapjainak testreszabásával, valamint az összes kifizetés nyomon követésével egy jó CRM-szoftver feleslegessé teszi a jelenlegi számlázó szoftvert..

Valójában valószínűleg nem is kell a számviteli szoftverre. Kedvezményesen átalakíthatja az idézeteket számlákká, és kinyomtathatja vagy elküldheti e-mailben az ügyfeleknek.

Tekintettel az összes olyan funkcióra, amelyről eddig beszéltünk, a CRM mostanra valószínűleg úgy tűnik, hogy a végső mindenki számára elérhető megoldás, mind a kis-, mind a nagyvállalatok számára.

De nem igazán ez a helyzet, nem minden CRM-szolgáltató rendelkezik az összes olyan funkcióval, amelyet már tárgyaltunk, egyetlen csomagba integrálva.

Szóval, mi lenne, ha segítek abban, hogy mindent kitaláljon, ha megnézzük a 8 legjobb és megfizethető CRM-et a kisvállalkozások számára.

1. ActiveCampaign

Az ActiveCampaign e-mail marketing eszközként van értelmezve, amely integrálva van a CRM szolgáltatásokkal.

A GetApp szerint eddig rendkívüli népszerűségnek örvend a kisvállalkozások körében: a felhasználók 67% -a egy-tíz fős társaság..

Az ingyenes telefonos, élő csevegés és e-mail támogatás mellett az ActiveCampaign a következőkkel rendelkezik:

 • Ingyenes egy-egy képzés
 • SMS marketing
 • Egyéni űrlapok a céloldalakhoz
 • Ingyenes e-mail sablonok
 • Kapcsolatfelvétel követése
 • A közösségi média megfigyelése és automatizálása
 • Kampány, kapcsolattartó és lista jelentések
 • Egyéni automatizálási munkafolyamatok
 • Speciális szegmentálás és célzás
 • Vegye fel a kapcsolatot a profilozással
 • Intelligens automatikus válaszadók
 • CRM és értékesítési automatizálás

A legfontosabb oldalról hiányzik az olyan speciális biztonsági szolgáltatások, mint a több tényezős hitelesítés és az adatok nyugalomban történő titkosítása.

Kiváló eszköznek találtam a többdimenziós marketing kampányok létrehozását és megtervezését, marketing automatizálási funkcióinak köszönhetően – az egész CRM csomagba integrálva.

Miközben a marketingcsapat e-mail kampányokat készít és nyomon követ, az értékesítési csapat automatizálhatja a tranzakciós folyamatokat azáltal, hogy egyesíti az ügyfelekkel kapcsolatos összes releváns információt.


© ActiveCampaign

Szerencsére nem kell fizetnie egy centet a kipróbáláshoz.

Kezdje egy 14 napos ingyenes próbaverzióval, amelyet követően számolnia kell az előfizetésért, havonta 9 dollárral kezdve az alapcsomagért, amely elsősorban a marketing automatizálásáról és az e-mail marketingről szól..

Sajnos a CRM funkciókat csak akkor kapja meg, amíg nem frissíti a Plus programra, amely havonta 49 dollárba kerül.

Az Enterprise program viszont havonta 149 dollárba kerül, további prioritási támogatást és dedikált fiókkezelőt kínál.

2. Ontraport

Az Ontraport egy CRM-integrációs eszköz egy marketing szoftvercsomagban.

Jellemzői:

 • Hatékony feladatkezelés
 • A közösségi média integrációja
 • Marketing automatizálás
 • Osztott tesztelés
 • Fájlmegosztás
 • Ólomfogó eszközök

A platform lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy könnyedén kezeljék az információkezelést, az értékesítést, a marketingt és az általános tartalmat.

Röviden: egy holisztikus szoftver, amely mind a kis-, mind a nagyvállalatok számára eszközöket biztosít a nehéz munkához, a vezető menedzsment és az ügyfélkapcsolatok terén..

Az Ontraport főbb jellemzői négy fő célra vannak optimalizálva – szervezés, értékesítés, marketing és kiadás.

A teljes vállalat megszervezésének és összehangolásának hatékony elősegítése érdekében a rendszer az alábbiakkal rendelkezik:

 • Ontraport projektek
 • Biztonságos nyílt API
 • Ontraport mobil
 • Metrika műszerfal
 • Egyéni objektumok
 • Üzleti automatizálás
 • Erőteljes CRM

Az értékesítés megkönnyítése érdekében az Ontraport a következőket kínálja:

 • Elhagyott kocsikövetési lehetőségek
 • Feladatkezelés
 • Ólommenedzsment és pontozás
 • Egy kattintással értékesít
 • Megrendelőlapok

A marketing szempontjából viszont a következőkkel jár:

 • purls
 • Marketing követés
 • Partner programok
 • Képeslap-marketing
 • Kétirányú SMS-üzenetküldés
 • Marketing automatizálás

Végül, ami a kiadványokat illeti, az Ontraport használata hozzáférést biztosít Önnek:

 • Osztott tesztelés
 • Facebook integráció
 • Tagsági oldalak
 • WordPress integráció
 • webforms
 • ONTRAforms.

Sajnos nem kap ingyenes próbaverziót; ehelyett az Ontraport 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a három terv bármelyikére.

Havi 79 dolláros költséggel az alapterv csak egy felhasználóra korlátozódik, korlátlan e-mailekkel, 1000 névjegy, SMS marketing automatizálás, CRM, e-mail sablonok és ONTRAoldalak weboldalakkal.

A Pro terv viszont 2 felhasználó számára nyitott, és körülbelül 2 órát vesz igénybe annak összes funkciójának telepítése, beleértve havi 10 000 e-mailt, 25 000 névjegyet és egy teljes Ontraport platformot..

Ha továbbra is szeretné bővíteni a havi névjegyek, felhasználók és e-mailek számát, akkor használja a Csapattervet. Havi 597 dollár áron, tíz felhasználót kínál havonta 100,00 e-maillel, 100 000 névvel és természetesen az Ontraport teljes platformjával.

3. Ijesztően

Az előző két, a marketingre és a CRM-re optimalizált platformmal ellentétben az Insightly a projektmenedzsment és a CRM ötvözete felé hajlik.

Annak ellenére, hogy különösen a 25-100 alkalmazottat foglalkoztató cégek számára alkalmas, az Insight népszerű egy-tíz alkalmazottal rendelkező vállalkozások körében, amelyek felhasználói bázisuk 54% -át teszik ki.

A középvállalkozások ezzel szemben a 11-50 alkalmazottal 34% -ot tesznek ki, míg az 51-200 alkalmazottal rendelkező vállalkozások a 7% -os csoportba esnek, míg a többi 5%.

A Google Apps-kel való integráció céljából létrehozott Insightly jelenleg a Google piacán az első számú CRM alkalmazás.

Később felülvizsgálták és frissítették más platformok számára, és akkor használhatja a webes verziót, ha nem ismeri különösen a Google Apps alkalmazást.

Néhány fő jellemzője a következő:

 • OneDrive, Dropbox, Box integráció
 • Fájlmegosztás
 • A Xero és a Quickbooks integrációja
 • jelentések
 • Nyissa meg az API-t
 • Oldalsó króm kiterjesztés
 • Egyéni mezők
 • Értesítési és áramlási rendszer
 • A Microsoft és a Google Calendar integrációja
 • Natív Android és iOS mobil alkalmazások
 • Projektmenedzsment
 • Mérföldkövek és feladatok
 • Ügyfélkapcsolat menedzsment
 • Csővezetékek / lehetőségek követése
 • Automatikus címjegyzék

Az Insightly egyik erőssége az árazási tervek, amelyek rugalmasabbak, mint a korábbi versenytársak, amelyeket már megvizsgáltunk.

Érdekes módon, hogy csak két felhasználású vállalkozás esetén egyáltalán nem kell fizetnie semmit, hogy hozzáférjen a 200 MB tárhelyhez, a 2500 rekordhoz, az e-mail sablonokhoz és a tömeges e-mail támogatáshoz..

Ha előbb szeretné kipróbálni őket, akkor az Insight ingyenes 14 napos próbaidőszakot biztosít minden tervhez.

4. Értékesítési erő

Valószínű, hogy már hallottál a Salesforce-ről, mint az egyik legszembetűnőbb CRMS-ről, még mielőtt még bele is botlott a cikkbe. Ennek oka az, hogy jelenleg világszerte több százezer üzlet szolgálja ki, különféle iparágakban és méretben.

Ez egy felhőalapú CRM és értékesítési automatizálási rendszer, különféle ágazatokra optimalizálva, ideértve:

 • Felsőoktatás
 • Autóipari
 • A közszektor
 • Nonprofit csoportok
 • Média
 • Kiskereskedelem
 • távközlés
 • Élettudományok
 • Egészségügy
 • Pénzügyi szolgáltatások

Annak ellenére, hogy nagyon népszerű az 1-10 tagú mikrovállalkozások körében, felhasználói többsége – pontosabban 30% – a 11-50 tagú vállalatok..

Tehát mi teszi a Salesforce olyan vonzóvá? Nos, két kritikus biztonsági funkciót kínál, amelyek hiányoznak az előző három platformon.

Többtényezős hitelesítés és nyugalmi adatok titkosítása.

A felhasználók a következőkből is profitálhatnak:

 • Munkafolyamat-szervezés
 • Valós idejű láthatóság
 • Kapcsolatkezelő
 • Mobil, hogy kapcsolatban maradjon
 • Analitika
 • csicsergés
 • Társadalmi számlák és kapcsolatok
 • Jóváhagyások és munkafolyamat
 • Távoli vevői elkötelezettség
 • Az előrejelzés
 • Építsen és futtasson innovatív alkalmazásokat
 • E-mail integráció
 • Marketing és értékesítés vezet kutatás
 • Közösségek eladó

Összességében ez egy olyan rendszer, amely zökkenőmentesen ötvözi az együttműködést, az elemzést, a csevegést és a mobil kapcsolatot, hogy javítsa az ügyfelek általános elkötelezettségét és az értékesítési folyamatot.

És mindez természetesen felhasználónként, havonta 25 dollár; csak egy öt felhasználó számára elérhető, beépített CRM csomag esetén.


© Salesforce

Nagyobb csapatok esetében fontolja meg a Lighting Professional csomag választását, amely havonta 75 dollárt tesz ki felhasználónként, a csoportméretek korlátozása nélkül.

A nagyvállalatoknak, amelyeknek testreszabott CRM-megoldásokra van szükségük, a Lightning Enterprise csomagért havonta 150 dollár, felhasználónként havonta pedig a Lightning Unlimited csomagért kell fizetni, ha korlátlan CRM energiát és támogatást igényelnek.

A csomagok bármelyikére 30 napos ingyenes próbaidőszak áll rendelkezésre; arra az esetre, ha meg szeretné próbálni őket feliratkozás előtt.

5. Pipedrive

A tapasztalt értékesítők által kifejlesztett Pipedrive egy egyszerű, mégis erőteljes CRM-rendszer, amelyet kifejezetten az értékesítés kezelésére és növelésére optimalizáltak. Ez egy nagyon szabványos rendszer kis- és középvállalkozások, non-profit szervezetek és szabadúszók számára.

Ez az oka annak, hogy a Pipedrive leginkább a kisvállalkozások körében népszerű, felhasználóinak 52% -a tartozik az 1-10 tagú csoportba.

Néhány alapvető jellemzője a következő:

 • A mobilalkalmazások támogatása
 • Erőteljes API
 • A Google naptár és a névjegyek integrációja
 • 24/7 támogatás
 • Többnyelvű támogatás
 • Szerepek és szervezeti hierarchia
 • Célok kitűzése és jelentéskészítés
 • E-mail integráció
 • Teljes testreszabás
 • Kapcsolattartási előzmények
 • Értékesítési csővezeték nézet

A biztonságot illetően, noha a rendszer nyugvó adatok titkosítását biztosítja, a platformon nincs több tényezővel történő hitelesítés.

Azonban a CRM és az értékesítés optimalizálási funkciói mellett ez nagyon dicséretes egy olyan rendszer számára, amely csak havonta 12 dollárba kerül egy felhasználónként.


© Pipedrive

Ilyen lényegesen alacsony áron nem tudom, miért kellett még egy ingyenes próbaverzióra. De ha igen, örüljön, hogy megismerheti 30 napos ingyenes próbaidőszakot.

6. Zoho CRM

A Zoho-t úgy fejlesztették ki, hogy a kis- és nagyvállalatok számára ügyfélkapcsolat-kezelő eszközt biztosítson a készletkezeléshez, az ügyfélszolgálathoz, a marketinghez és az értékesítés menedzsmentjéhez..

A rendszer nemcsak platformot kínál az ügyféladatok kezelésére, különös tekintettel a keresztirányú értékesítésre és az eladások növelésére, hanem nyomon követi az üzleti lehetőségeket, kilátásokat és vezet.

Néhány az általa kínált szolgáltatások közül:

 • Integráció a Microsoft Outlook és az Office programmal
 • CRM e-mailben
 • Fejlesztői API a harmadik fél integrációjához
 • Szerep alapú biztonság
 • Munkafolyamat-menedzsment
 • CRM elemzés
 • Készletgazdálkodás
 • Ügyfélszolgálat és szerviz
 • Marketing automatizálás
 • Értékesítési erő automatizálása

Biztonsági tulajdonságai meglehetősen átfogóak, és több helyről történő adatmentéssel, több tényezős hitelesítési lehetőségekkel, HTTPS-vel minden oldalra és nyugalmi adatok titkosítással érkeznek..

Csakúgy, mint a többi CRM-rendszer, amelyet felülvizsgáltunk, a szolgáltatások megoszlanak a tervek között, a Zoho pedig három fő programot fogad el.

Ezen csomagok mindegyikére 15 napos ingyenes próbaidőszak is rendelkezésre áll.

Alternatív megoldásként kipróbálhatja az ingyenes kiadást, amely csak tíz felhasználó számára nyitott, és számos szolgáltatást kínál, beleértve mobilalkalmazásokat, dokumentumokat, hírcsatornákat, névjegyeket, fiókokat és vezetékeket..

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek centralizáltabb rendszerre szorulnak, a Zoho egy speciális CRM Plus csomagot kínál, havonta 50 dollárra, felhasználónként.

7. Infusionsoft

Az Infusionsoft az e-kereskedelem, marketing és CRM eszközök infúziója.  

Az elektronikus kereskedelem szempontjából releváns eszközöket biztosít a vásárlás utáni nyomon követéshez, a számlakezeléshez és a beszedésekhez, megrendelések vagy üzletoldalok felállításához és még sok máshoz.

A marketing oldalról segít a felhasználóknak a közösségi médián, az e-mailben és az offline csatornákon keresztül történő összeköttetésben és táplálásban, kapcsolatok kiépítésében és személyre szabott tevékenységek kezelésében – a konverziók fellendítése céljából..

A CRM elõtt az Infusionsoft célja a felesleges értékesítési tevékenységek kiküszöbölése és az egyes értékesítési csapatok általános hatékonyságának javítása.

Mindezek elérése érdekében az Infusionsoft olyan funkciókat kínál, mint:

 • Multimédia marketing
 • Értékesítési jelentések
 • Lehetőség menedzsment
 • Idézetek és megrendelések
 • Ólommérés és -elosztás
 • Fizetés feldolgozása
 • Követelések, eladások összege és a rendelések nyomon követése
 • Ajánló program menedzsment
 • Pontozási eszköz
 • Marketing jelentések
 • Multimédia marketing menedzsment
 • Automatikus e-mail marketing kampányok
 • Könnyű közzététel, céloldalak
 • Társadalmi megosztás
 • Internetes űrlapok
 • Húzza és dobja el a kézműves készítéshez és a céloldalak közzétételéhez
 • Beépített metaadatok és kulcsszómezők
 • Marketing automatizálás

Noha nincs több tényezőjű hitelesítési lehetősége, az Infusionsoft több helyről történő adatmentést, HTTPS-t és nyugalmi adatok titkosítást alkalmaz..

Az árak meghatározásakor az Infusionsoft meglehetősen érdekes megközelítést alkalmaz. Van egy éves fizetési csomag és egy egyszeri induló csomag.

Öt terv tartozik az előbbi hatálya alá:

Miután kiválasztotta a havi csomagot, az egyedi üzleti igényeinek megfelelően össze kell kapcsolnia egy egyszeri gyorsindító csomaggal..

A csomagnak, amint azt az Infusionsoft írja le, állítólag útmutatást kell adnia Önnek mindent kitalálni, mielőtt végül a földre fut.

Három lehetőség közül választhat, igényeitől és üzleti struktúrájától függően:

 • 699 dollár egy kis társaság számára
 • 1699 dollár egy közepes méretű társaság számára
 • Tárgyalható díj nagyvállalatok számára

8. Nyble

A Nimble egy kapcsolatkezelő és társadalmi kapcsolati szoftver, amelynek célja a kapcsolatépítés optimalizálása számos társadalmi csatornán keresztül.

A kapcsolatfelvétel mellett a Nimble eszközöket kínál azok nyomon követésére és ápolására, valamint új kilátások beszerzésére is.

Mivel a Nimble felhasználói 54% -a kisvállalkozás, 1-10 felhasználóval, a rendszert kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára optimalizálták, olyan kapcsolatok kiépítésére törekedve, amelyek üzleti lehetőségekké válhatnak..

E cél zökkenőmentes elérése érdekében integrálja a társadalmi jeleket, az együttműködéseket, a naptárakat, a kommunikációt, az e-mailek átalakítását és a kapcsolattartási profilokat, és egyetlen platformon szervezi őket..

Néhány fő jellemzője a következő:

 • Intelligens kapcsolatok app
 • Integráció
 • Kombinált csatorna doboz
 • Kategorizálás
 • Kapcsolattartási előzmények és az „utoljára csatlakoztatott” eszköz
 • Kulcsszavas keresés
 • Emlékeztetők
 • Szabályozza a motort
 • Napi „ma” oldal
 • Naptár & esemény ütemező
 • Feladat kiosztás
 • Értékesítési folyamat nyomon követése és jelentése
 • Automatikus névjegyimport

Ez egy nagyon egyszerű alkalmazás, viszonylag hatékony biztonsági eszközökkel. A több helyről szóló biztonsági mentés mellett a Nimble az összes oldalra beépítette a HTTPS-t, valamint a nyugalmi adatok titkosítását.

Az Infusionsoft-nal élesen ellentétben a Nimble árazása nagyon egyszerű és érthető. Egy 14 napos ingyenes próbaverzió után havonta 25 dollárt fizet egy felhasználónként, hogy hozzáférjen az összes CRM szolgáltatásához.

Összefoglalva…

Miután megvizsgáltam a 8 legjobb és megfizethető kis üzleti CRM platformot, sajnos nincs kedvencem, amelyet előttem tudnék bemutatni. Ezen alkalmazások mindegyike egyedileg optimalizált és alkalmas – egyedi célkitűzések kezelésére.

Ezért a legjobb módszer a legmegfelelőbb meghatározására az, ha áttekinti a szervezet összes igényét, és összehangolja őket ezekkel a rendszerekkel.

Természetesen teljes mértékben ki kell használni az ingyenes próbaidőszakot is, annak biztosítása érdekében, hogy valóban megtalálta a megfelelőt. Kérjük, ossza meg velünk a végső választását, és miért gondolja ez ideális; találkozunk az alábbi megjegyzésekben és köszönjük, hogy elolvasta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map