10 tipp, hogyan teheti a felhő termelékenységesebbé 2015-ben az Ön társaságát

Amikor a felhőről beszél, a legtöbb fogyasztó automatikusan a tárolásra gondol. Miközben fontos a rendszer archiválása és biztonsági mentése, ez nem csak az, ami ezt a technológiát vonzóvá teszi.


A felhő sokféleképpen javíthatja a munkahelyi termelékenységet. Íme 10 módszer, amelyek elősegíthetik a vállalkozások termelékenységét.

1. Hozzáférés bárhová

A fájlok elérése bárhonnan valódi plusz a vállalkozások számára. A tehetségkészlet már nem korlátozódik a helyi területekre. Mindenkit felvehetnek, akik hozzáférnek az internethez. Ezen túlmenően, ha egy területet rossz időjárással sújtanak, és a dolgozók nem tudják bejutni az irodába, a távmunka révén a társaság továbbléphet anélkül, hogy ütemet hiányozna..  

Termelékenység
© Steve Rhode

A felhő egyik legnagyobb előnye, hogy bárhonnan elérhető. Az adatbázisok egy pillanat alatt felhívhatók a mobileszközökre. Szükség esetén megoszthatók a kiválasztott alkalmazottakkal.

2. Valós idejű együttműködés

Egyre több vállalat, például a Box Business, olyan eszközöket kínál a vállalkozások számára, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bárhol hozzáférjenek a fájlokhoz, hanem másokkal dolgozzanak együtt projektekkel, bárhol is vannak. Ez azt jelenti, hogy a világ minden tájáról származó üzleti partnerek naprakészek lehetnek a vállalkozáson, még akkor is, ha különböző helyszíneken vannak.

Termelékenység
© Venessa Miemis

Ez elősegíti a munkavállalók hatékonyságának növelését és a folyamat felgyorsítását, mivel megszünteti a végtelen e-mailek szükségességét a javításokat tartalmazó mellékletekkel.

Ezek az együttműködési eszközök gyakran nem csak lehetővé teszik több felhasználó számára, hogy egy dokumentumot egyszerre nyisson meg és szerkeszthessen, hanem olyan csevegési funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a projektpartnerek számára, hogy valós időben kommunikáljanak. Ez megkönnyíti a telefonhívásokat és az e-maileket oda-vissza, és felgyorsítja a folyamatot.

3. Megnövelt termelékenység

A fájlokhoz és adatbázisokhoz bárhol hozzáférési és más dolgozókkal való együttműködési képesség lehetővé teszi az emberek számára, hogy gyorsabban és okosabban dolgozzanak. Ahelyett, hogy elhagynának egy találkozót, és visszament az irodába egy projekt befejezése érdekében, az alkalmazottak egyszerűen hozzáférhetnek a mobil eszközön található dokumentumokhoz.. 


© Ken Teegardin

Kivágja a hosszú telefonhívásokat, e-maileket és arra vár, hogy mások elküldjék a felhasználóknak a projekt befejezéséhez szükséges intézkedéseket. Minél kevesebb idő vesztegeti el, annál produktívabbá válik a vállalat.

4. Megfizethető és megbízható technológia

Az olyan cégek, mint az Amazon Web Service, a Microsoft Azure és a VMware, lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy a felhőt nehéz számítástechnikához és elemzéshez használják. Ezt a hardvert nem a felhasználó, hanem az anyavállalat tartja karban, így naprakész és megbízhatóan használható.

Termelékenység
© pitbull2013

E termékek költsége megfizethető annak biztosítása érdekében, hogy a vállalatok kihasználhassák szolgáltatásaikat. Gyakran a teljes számla egy adott időszakon belül felhasznált összegen alapul, minimális díj alkalmazásával.

Ha felhőkiszolgálón helyet bérel, a vállalatok hozzáférést kapnak a jól karbantartott és valószínűleg megbízhatóbb technológiákhoz, mint amit a házon belül elérhetők.

5. Alacsonyabb költségek

A berendezés helyben történő megvásárlása és karbantartása drága. A hardvert nem csak rendszeresen kell frissíteni, hogy a legfrissebb verzió elérhető legyen, hanem a megfelelő működés biztosítása érdekében alkalmazottakat is fel kell venni..

A felhőszerszámok felhasználásával csökkenthető ennek a költségnek a része.


© pixabay

Hely, vagy egy teljes szerver bérlése olcsóbb, mint a berendezés helyi felhasználásra történő megvásárlása. A hardvert birtokló vállalat gondoskodik arról, hogy naprakész és karbantartott legyen a használathoz. Kisebb informatikai személyzetre van szükség a helyszíni alkalmazottak gondozásának biztosításához.

6. Csökkentse az informatikai karbantartást

A helyszíni szerverekkel az IT idejük nagy részét a berendezések frissítésére és karbantartására tölti. A felhőalapú szolgáltatások kihasználásával idejét valódi informatikai kérdésekkel tölthetik el. Kevesebb időt fognak tölteni a javítások javítása érdekében a helyi eszközök biztonsága érdekében, és olyan projekteken dolgoznak, amelyek hatékonyságát növelhetik a vállalat.

Termelékenység
© Natvieiel Ivie

Segíthetnek az alkalmazások tervezésében és terjesztésében a munkahelyen, valamint adatbázisok karbantartásában vállalati használatra. Az összes szerver karbantartás a felhő szolgáltatótól függ, és felszabadítja az IT-t, hogy megtegye a dolgát.

7. Tegye valósággá a saját készülékeit

Több vállalat törekszik a költségek csökkentésére azáltal, hogy lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy személyes eszközeiket a vállalati által biztosított technológia helyett használják. Ez hozzájárul annak biztosításához, hogy a munkavállalók a legfrissebb technológiával rendelkezzenek, miközben csökkentik az általános költségeket.

Termelékenység
© NEC Corporation of America

A felhő technológiája nem támaszkodik egyetlen rendszerre vagy eszköz típusra a működéshez. Bármely eszközhöz, mobiltelefonhoz vagy asztali számítógéphez bárhonnan elérhető. Az egyetlen dolog, amire szükség van, az internet-hozzáférés és adott esetben a fájltípusokhoz, például a Word-dokumentumokhoz vagy a PDF-ekhez való hozzáféréshez szükséges szoftver.

Azáltal, hogy lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy magukhoz hozzák saját eszközeiket, a vállalatok lehetővé teszik számukra, hogy használják azt, ami a legmegfelelőbb számukra. Ez növeli a termelékenységet és a hatékonyságot.

8. Javítani kell a kommunikációt

A végtelen e-mailek és nem fogadott telefonhívások frusztrálóvá tehetik a projekten való munkát. A felhő-együttműködés miatt nincs szükség e-mailek küldésére a projektekről oda-vissza. Ahelyett, hogy a beérkező levelek mappájába várnának, a dolgozók valós időben együttműködhetnek, és az üzenetküldési képességek lehetővé teszik számukra, hogy „beszéljenek” a projektről.

Termelékenység
© Jamie Welsh

Ezeknek a felhőszolgáltatóknak a módja az adminisztrátoroknak is, hogy füleket tartsanak a projektekről. Lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy folyamatosan frissítsék számukra, és a felügyeletek számára lehetővé váljon az azonnali visszajelzés, a kommunikációs vonal megnyitása a végrehajtó szint felé..

9. Arra ösztönzi az alkalmazottakat, hogy növekedjenek munkájukban

Mindezek mellett a jobb kommunikáció és a megnövekedett termelékenység ösztönzi az alkalmazottak növekedését.

A munkavállalókat motiválni fogja, hogy gyorsan elvégezzék munkájukat, és természetesen alkalmazkodni fognak a több felelősséghez, ahogy a vállalat növekszik.

10. Megnövelt biztonság

A biztonság a vállalatok körében komoly és nagyon érvényes aggodalomra ad okot. Noha úgy tűnhet, hogy az adminisztrátorok harmadik félnek adják át a védett információik jólétét, az adatok valójában biztonságosabbak.

A közhiedelemmel ellentétben a hackerek nem jelentik a legnagyobb kockázatot egy vállalkozás számára, az alkalmazottak elveszítik az érzékeny információkat tartalmazó eszközöket.


© Cloudwards.net

A felhőalapú szolgáltatások nemcsak lehetővé teszik az érzékeny információk biztonsági mentését a szerverükön, de sokan rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek lehetővé teszik az informatikai rendszergazdák számára, hogy távolról töröljék a meghajtókat. Ez azt jelenti, hogy az adatok mentésre kerülnek, de könnyen eltávolíthatók a veszélyeztetett eszközökről, még akkor is, ha nincsenek elérhetők, ezáltal segítik a vállalati szintű biztonság fenntartását..

összefoglalás

A felhőalapú számítástechnika termelékenyebbé teheti a társaságot. A fokozott kommunikáció, a megbízható technológia és a kevesebb karbantartás révén az alkalmazottak a munkájukra tölteni tudják ahelyett, hogy a projektek elvégzéséhez szükséges darabokat várnák.

A távmunka és a személyes eszközök használata kiváló ötlet, amely segít a vállalkozásoknak pénzt megtakarítani, és kihasználhatják a potenciális tehetségkészletet, amely a múltban nem volt elérhető.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map