Καλύτερο Antivirus για Mac 2020: Abjuration για Apple

Η λήψη ενός προγράμματος προστασίας από ιούς είναι ένα κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι χρήστες της Apple έχουν μείνει στο κρύο. Με τα περισσότερα κακόβουλα προγράμματα που στοχεύουν τα Windows, ο Mac φαίνεται να λαμβάνει υψηλότερες εκδόσεις καθιερωμένου λογισμικού ή, χειρότερα, μέτριες αποκλειστικές επιλογές.


Σε αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα antivirus για Mac, θα εξετάσουμε τις μερικές καλές διαθέσιμες επιλογές. Ενώ τα περισσότερα αποτελούν μέρος ενός προγράμματος πολλαπλών συσκευών, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική προστασία και μια λίστα χαρακτηριστικών, για εκκίνηση.

Θα εξετάσουμε πώς κάναμε τις επιλογές μας, θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα του εργαστηρίου και θα σας δώσουμε άλλους λόγους για τους οποίους μας αρέσει το καθένα. Αν είστε τακτικός αναγνώστης των οδηγών μας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βαθμολογήσαμε πρώτα το Bitdefender, αλλά φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες τέσσερις επιλογές αν θέλετε κάποιες επιλογές. Σας προτείνουμε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας για το καλύτερο VPN για Mac για ακόμη μεγαλύτερη προστασία.

Καλύτερο Antivirus για Mac 2020

Τι κάνει το Antivirus καλύτερο για Mac?

Σύμφωνα με το Net Marketshare, το 88,13 τοις εκατό όλων των επιτραπέζιων υπολογιστών χρησιμοποιούν Windows και, εξαιτίας αυτού, τα περισσότερα κακόβουλα προγράμματα είναι γραμμένα για να το επιτεθούν. Ωστόσο, το macOS αντιπροσωπεύει το 9,27 τοις εκατό του μεριδίου αγοράς, το οποίο δεν είναι ασήμαντο. Υπάρχει μόνο ένα διαφορετικό σύνολο απειλών για τους χρήστες της Apple.

Τα ιούς έχουν διαφορετική δομή σε macOS επειδή αναζητούν διαφορετικό κακόβουλο λογισμικό που συμπεριφέρεται με διαφορετικούς τρόπους. Δεν είναι τόσο απλό όσο η επανεγγραφή του λογισμικού να εκτελείται στο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιο από τα καλύτερα λογισμικά προστασίας από ιούς δεν είναι διαθέσιμο για macOS, ή, χειρότερα, δεν είναι καλό.

Το κύριο μέλημά μας είναι ότι ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς Mac δεν θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη λίστα των απειλών που αντιμετωπίζουν τα προϊόντα της Apple. Ενώ ισχύουν οι ίδιες μέθοδοι εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, οι εφαρμογές ενδέχεται να διαφέρουν. Συμβουλευτήκαμε τρία ανεξάρτητα εργαστήρια για να βρούμε τις πιο ασφαλείς επιλογές macOS στην αγορά.

Η προστασία από γνωστές απειλές είναι σημαντική αλλά απλή. Εξετάσαμε επίσης την προστασία σε πραγματικό χρόνο κάθε antivirus, καθώς και το πώς έκανε με κακόβουλο λογισμικό μηδενικής ημέρας, τα οποία είναι επιθέσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα που γίνεται γνωστό ένα exploit.

Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, αλλά υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί τομείς. Εξετάσαμε τη χρηστικότητα κάθε προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων σάρωσης και των ρυθμίσεών τους, για να δούμε πόσο καλά το εξισορρόπησαν με την ισχύ.

Καθώς τα antivirus έχουν εξελιχθεί, έχουν προσθέσει περισσότερες δυνατότητες, οπότε εξετάσαμε επίσης τι άλλο παρέχεται με κάθε πακέτο ασφαλείας. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως η προστασία της κάμερας web, η οποία είναι η πρώτη πρόταση στον οδηγό μας για το πώς να ασφαλίσετε την κάμερα σας.

Δεν υπάρχουν τόσα antivirus για macOS, όπως και για Windows, επομένως η τιμή δεν είναι μεγάλος παράγοντας. Το θεωρήσαμε, αλλά όχι στο κόστος των δυνατοτήτων ή, ιδιαίτερα, της ασφάλειας. Εάν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά μόνο εάν το antivirus πληροί τα άλλα κριτήριά μας.

Φροντίστε να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα δωρεάν antivirus αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα.

1. Καλύτερο Antivirus για Mac: Bitdefender

Το Bitdefender έχει μερικές από τις καλύτερες βαθμολογίες προστασίας για Mac. Το AV-Test του έδωσε ένα τέλειο σκορ στην ανάλυση του Ιουνίου 2018. Ήταν 100% αποτελεσματικό έναντι 507 δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού που ανακαλύφθηκαν τις τέσσερις εβδομάδες που οδήγησαν στη δοκιμή.

Ο μέσος όρος της βιομηχανίας εκείνη την εποχή ήταν ένα θλιβερό 95,5 τοις εκατό.

Bitdefender-Mac

Η απόδοση του Bitdefender είναι επίσης εξαιρετική. Το AV-Test διαπίστωσε ότι επιβράδυνε το μηχάνημα έως και 1 τοις εκατό κατά τη λήψη εφαρμογών και την αντιγραφή αρχείων. Ο μέσος όρος της βιομηχανίας 12 τοις εκατό για λήψεις και 16 τοις εκατό για την αντιγραφή αρχείων.

Τα AV-Comparatives βρήκαν παρόμοια αποτελέσματα. Από τα 310 δείγματα, το Bitdefender ήταν 100% αποτελεσματικό. Το εργαστήριο δεν έχει αριθμούς για απόδοση macOS, αλλά το Bitdefender έλαβε προηγμένη βαθμολογία +, την υψηλότερη δυνατή βαθμίδα, στα Windows τον Απρίλιο του 2018.

Το τρίτο εργαστήριο που αναφέραμε, το MRG Effitas, δεν έχει αποτελέσματα Mac, αλλά απέδωσε στην Bitdefender πιστοποίηση επιπέδου 1 στην ανάλυση πλήρους φάσματος Q1, που σημαίνει ότι αποκλείει το 100 τοις εκατό των απειλών.

Ωστόσο, οι δοκιμές έγιναν στα Windows 10, επομένως δεν υπάρχουν αποτελέσματα macOS για σύγκριση. Παρόλα αυτά, δεδομένων των αποτελεσμάτων από AV-Test και AV-Comparatives, είναι πιθανό ότι η παραλλαγή του Bitdefender Apple θα είχε καλή απόδοση.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Bitdefender

Το Bitdefender έχει εξαιρετικές βαθμολογίες προστασίας, αλλά έχει πολύ περισσότερα για αυτό. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη, ενώ είναι ελαφρώς διαφορετικό από την έκδοση των Windows, είναι εξαιρετικό. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του συστήματός σας, να ενεργοποιήσετε τις προστασίες ιστού και να εκτελέσετε γρήγορες, συστήματος ή προσαρμοσμένες σαρώσεις.

Διαθέτει επίσης ένα μικρό τμήμα για το Autopilot, το οποίο είναι το αυτοματοποιημένο σύστημα συστάσεων ασφαλείας της Bitdefender. Θα σας ενημερώσει σχετικά με τις ευπάθειες που μπορεί να έχει η συσκευή σας και τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τα διορθώσετε.

Αρχική σελίδα Bitdefender

Υπάρχει επίσης προστασία ransomware, με τη μορφή Safe Files. Η δυνατότητα παρακολουθεί τα αρχεία και τους φακέλους που καθορίζετε και αποκλείει τις αλλαγές σε αυτά. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άσχημο κακόβουλο λογισμικό, διαβάστε τον οδηγό μας για το τι είναι το ransomware.

Το Bitdefender βρίσκεται συνεχώς στο κορυφαίο επίπεδο προστασίας, χρηστικότητας και χαρακτηριστικών. Είναι επίσης φθηνό, με το πρόγραμμα τριών συσκευών να κοστίζει περίπου 50 $ ετησίως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Total Security, ένα πρόγραμμα πολλαπλών συσκευών που προστατεύει έως και 10 συσκευές Windows, macOS, iOS ή Android.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το Bitdefender ή να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.

2. Trend Micro Antivirus

Το Trend Micro διαθέτει ένα antivirus για ένα μόνο Mac, αλλά λάμπει με το πρόγραμμα πολλαπλών συσκευών, τη Μέγιστη ασφάλεια. Πήρε εξαιρετικά αποτελέσματα προστατεύοντας το macOS, με το AV-Test να του δίνει ένα τέλειο σκορ στην προστασία και την απόδοση.

Trend-Micro-Mac

Ήταν 100% αποτελεσματικό στις δοκιμές κακόβουλου λογισμικού, καλύτερα από το 95,5% του μέσου όρου της βιομηχανίας. Οι αριθμοί απόδοσης είναι επίσης εντυπωσιακοί, αλλά όχι τόσο όσο το Bitdefender. Η λήψη εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά οδήγησε σε επιβράδυνση 1 τοις εκατό και η αντιγραφή αρχείων προκάλεσε επιβράδυνση 3 τοις εκατό. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Το AV-Comparatives το βρήκε επίσης 100% αποτελεσματικό. Όπως και με το Bitdefender, δεν υπάρχουν αριθμοί macOS για απόδοση, αλλά τα αποτελέσματα των Windows ήταν αξιοπρεπή. Η Trend Micro έχει αναπηδήσει από τη λήψη τυπικών και προηγμένων αξιολογήσεων από AV-Comparatives. Το πιο πρόσφατο τεστ απέδωσε το Trend Micro με ένα στα τρία αστέρια για απόδοση.

Η MRG Effitas απένειμε την πιστοποίηση Trend Micro Maximum Security Level 2 στην πλήρη ανάλυση φάσματος Q2. Αυτό σημαίνει ότι η Trend Micro αποκλείει τουλάχιστον το 98% των απειλών. Η υπηρεσία είχε καλή απόδοση σε όλες τις δοκιμές, εκτός από τον αποκλεισμό δυνητικά ανεπιθύμητων εφαρμογών.

Αυτές οι δοκιμές έγιναν σε Windows, αλλά το MRG Effitas αξιολόγησε το Maximum Security, ένα σχέδιο πολλών συσκευών, στο σύνολό του.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Trend Micro

Το Trend Micro είναι αξιοπρεπές ως προϊόν Mac, προσφέροντας προστασία από ransomware, εισβολείς προγραμμάτων περιήγησης και πολλά άλλα για έναν μόνο υπολογιστή macOS. Ωστόσο, το πακέτο Maximum Security είναι πολύ καλύτερο.

Για διπλάσια τιμή, μπορείτε να ασφαλίσετε έως και 10 συσκευές χρησιμοποιώντας Windows, macOS, iOS ή Android. Η Μέγιστη Ασφάλεια συνοδεύεται και από άλλες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος βελτιστοποίησης που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ξένα αρχεία και έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Ωστόσο, το τελευταίο δεν είναι από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Βάση γνώσεων Trend Micro

Διαθέτει επίσης Trend Micro Pay Guard, το οποίο παρέχει επιπλέον προστασία κατά τη χρήση ηλεκτρονικών ταμείων. Το Pay Guard απομονώνει τη σύνδεσή σας και παρακολουθεί ανωμαλία στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν κάτι είναι ύποπτο, θα αποσυνδεθεί για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σας από κλοπή ταυτότητας.

Το Trend Micro έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα προστασίας και το μοναδικό σχέδιο macOS θα υπερασπιστεί το πρόγραμμα περιήγησης και την επιφάνεια εργασίας σας από απειλές. Όσο αυξάνεται ο κίνδυνος για κινητές συσκευές, η Μέγιστη Ασφάλεια φαίνεται πιο ελκυστική. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας Trend Micro Antivirus + ή να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμή.

3. Ασφάλεια Norton

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους που διαθέτουν συγκεκριμένο προϊόν για Mac, το Norton προσφέρει ολόκληρη τη σειρά του για Windows ή macOS. Το πακέτο μιας συσκευής είναι ακριβό, ωστόσο, δεδομένου ότι μπορείτε να προστατεύσετε έως και 10 συσκευές με περίπου 20 $ επιπλέον. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το σχέδιο που θα επιλέξετε, θα έχετε το ίδιο επίπεδο προστασίας.

best-antivirus-for-mac-norton

Το AV-Test απέδωσε στο Norton ένα τέλειο σκορ στην προστασία και την απόδοση. Ήταν 100 τοις εκατό αποτελεσματικό έναντι των 507 δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού macOS που χρησιμοποιήθηκαν, το οποίο ξεπερνά το 95,5% του μέσου όρου της βιομηχανίας εκείνη τη στιγμή.

Ενώ σημείωσε έξι στους έξι βαθμούς για απόδοση, ο Norton δεν έχει τις μάρκες του Trend Micro ή του Bitdefender. Επιβραδύνει τη δοκιμαστική μηχανή κατά 5 τοις εκατό κατά τη λήψη εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά και κατά 1 τοις εκατό κατά την αντιγραφή αρχείων.

Τα AV-Comparatives δεν έχουν αποτελέσματα macOS για το Norton, αλλά τα αποτελέσματα των Windows είναι εντυπωσιακά. Αποκλείστηκε το 100 τοις εκατό του κακόβουλου λογισμικού κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Αυγούστου 2018. Το πιο πρόσφατο τεστ απόδοσης, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018, έδωσε στο Norton μια προηγμένη βαθμολογία και δύο στα τρία πιθανά αστέρια.

Τα αποτελέσματα των Windows από το MRG Effitas ήταν επίσης εντυπωσιακά. Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης πλήρους φάσματος Q2, το MRG Effitas απένειμε στο Norton πιστοποίηση επιπέδου 1, που σημαίνει ότι αποκλείει όλες τις απειλές. Πολλές απειλές αποκλείστηκαν μέσω παρακολούθησης συμπεριφοράς, που σημαίνει ότι η προστασία του Norton από κακόβουλο λογισμικό μηδενικής ημέρας θα πρέπει να είναι καλή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Norton

Όλα τα σχέδια της Norton συνοδεύονται από εγγύηση 100 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημά σας θα παραμείνει απαλλαγμένο από κακόβουλο λογισμικό. Εάν δεν το κάνει, το Norton θα σας επιστρέψει. Ενώ η εγγύηση συνοδεύεται από όλα τα σχέδια, το φθηνό Norton Security Standard δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο άλλες επιλογές.

Μπορεί να προστατεύσει μια μεμονωμένη συσκευή από κακόβουλο λογισμικό, αλλά αυτό είναι. Το ιδανικό σχέδιο είναι το Norton Security Premium, το οποίο μπορεί να προστατεύσει έως και 10 συσκευές που χρησιμοποιούν Windows, macOS, Android ή iOS και έρχεται με 25 GB ασφαλούς αποθήκευσης, για εκκίνηση. Αυτό δεν συγκρίνεται πολύ με τους καλύτερους παρόχους αποθήκευσης cloud, αλλά είναι κάτι.

Norton-Knowledgebase

Το πιο ακριβό Norton Security Deluxe έρχεται με όλες τις δυνατότητες του Premium εκτός από την προστασία κλοπής ταυτότητας LifeLock. Το πακέτο LifeLock σας ασφαλίζει έως και 1 εκατομμύριο δολάρια. Παρακολουθεί την πιστωτική σας έκθεση και τον σκοτεινό ιστό για σημάδια κλοπής ταυτότητας.

Υπάρχουν και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που δεν είναι τόσο καλός όσο το Dashlane αλλά ολοκληρώνει τη δουλειά (διαβάστε την κριτική μας στο Dashlane). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες στην αναθεώρηση Norton Security ή να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμή του Norton Security Premium.

4. Kaspersky Anti-Virus

Η Kaspersky κέρδισε μια θέση στον οδηγό μας για το πιο ασφαλές λογισμικό προστασίας από ιούς. Έχει εξαιρετικά σήματα από τα εργαστήρια που αναφέρουμε και ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών, για εκκίνηση. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους, έχει επίσης ένα ελκυστικό πρόγραμμα για ένα μόνο Mac, αν και τα προγράμματα πολλαπλών συσκευών μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη αξία.

best-antivirus-for-mac-kaspersky

Κέρδισε έξι στους έξι πόντους για προστασία από το AV-Test, αποκλείοντας όλα τα 507 δείγματα που χρησιμοποιήθηκαν. Ωστόσο, δεν το κέρδισε στην απόδοση. Ο Kaspersky έχασε μισό βαθμό λόγω μέσων αποτελεσμάτων στη δοκιμή αντιγραφής αρχείων.

Η επιβράδυνση της δοκιμαστικής μηχανής μειώθηκε κατά 2 τοις εκατό κατά τη λήψη εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά, κάτι που δεν είναι τόσο καλό όσο οι προηγούμενες τρεις επιλογές μας, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερη από τον μέσο όρο του κλάδου 12 τοις εκατό. Πήρε χειρότερα από τον μέσο όρο της βιομηχανίας στην αντιγραφή αρχείων, επιβραδύνοντας όμως το μηχάνημα κατά 19 τοις εκατό.

Η AV-Comparatives το ενέκρινε κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Ιουλίου 2018. Η Kaspersky απέκλεισε το 100% των 310 δειγμάτων που χρησιμοποιήθηκαν. Τα αποτελέσματα απόδοσης των Windows ήταν επίσης εξαιρετικά. Η Kaspersky κέρδισε μια προηγμένη βαθμολογία + τον Απρίλιο του 2018, την οποία διατηρεί από τον Οκτώβριο του 2014.

Ήταν επίσης ένα από τα τρία antivirus που κέρδισαν πιστοποίηση επιπέδου 1 στις αναλύσεις πλήρους φάσματος Q1 και Q2 από το MRG Effitas. Όπως το Norton, πολλά από τα δείγματα αποκλείστηκαν με παρακολούθηση συμπεριφοράς, πράγμα που σημαίνει ότι η προστασία από κακόβουλο λογισμικό μηδενικής ημέρας πρέπει να είναι καλή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Kaspersky

Μας αρέσουν οι δυνατότητες του Kaspersky και οι τιμές, αλλά έχουμε ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο που μας εμποδίζουν να το προτείνουμε εντελώς. Ακόμα κι έτσι, ως antivirus πυκνό χαρακτηριστικό σε καλή τιμή, είναι δύσκολο να μην το εξετάσετε.

Έρχεται με Safe Money, διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, VPN και άλλα. Το Safe Money είναι ένας τρόπος ασφαλούς τραπεζικής που απομονώνει τη σύνδεσή σας στην πύλη πληρωμών από άλλες συνδέσεις δικτύου. Ακόμα κι αν είχατε κακόβουλο λογισμικό που θα μπορούσε να υποκλέψει την κανονική σύνδεσή σας, το Safe Money θα σας προστατεύσει από αυτό.

Ωστόσο, το VPN δεν είναι εντυπωσιακό. Παρέχεται από το Hotspot Shield, έναν πάροχο που δεν είχαμε ευγενικά στην κριτική μας για το Hotspot Shield και περιορίζεστε στα 200MB ανά ημέρα, εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση.

Kaspersky-Safe-Money

Είναι καλύτερη ιδέα να χρησιμοποιήσετε έναν από τους καλύτερους παρόχους VPN, όπως το ExpressVPN (διαβάστε την κριτική μας στο ExpressVPN).

Ωστόσο, ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης είναι εξαιρετικός, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση του Kaspersky Password Manager.

Για προστασία σε ένα μόνο Mac ή προστασία σε όλες τις συσκευές με Total Security, το Kaspersky είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση Kaspersky Anti-Virus ή να κατεβάσετε μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε πώς σας αρέσει.

5. Intego VirusBarrier

Το Intego είναι ένα αποκλειστικό λογισμικό προστασίας από ιούς Mac που έχει επίσης υψηλά σήματα προστασίας. Ενώ η εφαρμογή είναι συγκεκριμένη για Mac, προστατεύει από κακόβουλα προγράμματα MacOS, OS X και Windows. Έχει επίσης προφυλάξεις από απειλές δικτύου και ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Intego-Mac
© Cloudwards.net

Το AV-Test του έδωσε ένα τέλειο σκορ στην προστασία και την απόδοση. Ήταν 100% αποτελεσματικό, 4,5% καλύτερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, έναντι των 507 δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού που χρησιμοποίησε το εργαστήριο στις δοκιμές του Ιουνίου 2018.

Οι αριθμοί απόδοσης ήταν σχεδόν τόσο καλοί όσο και οι Bitdefender. Μείωσε το δοκιμαστικό μηχάνημα κατά 1 τοις εκατό κατά τη λήψη εφαρμογών που χρησιμοποιούνται συχνά και 3 τοις εκατό κατά την αντιγραφή αρχείων. Διατήρησε, τουλάχιστον, 10% ταχύτερη ταχύτητα σε σχέση με τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Η AV-Comparatives διαπίστωσε ότι απέκλεισε την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού κατά 100% κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Ιουλίου 2018. Δεδομένου ότι το Intego είναι αποκλειστικό για Mac, δεν υπάρχουν αριθμοί απόδοσης των Windows για αναφορά.

Το MRG Effitas δεν έχει αποτελέσματα για το Intego.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Intego

Το Intego μπορεί να προστατεύσει έναν έως πέντε Mac από κακόβουλο λογισμικό. Το κορυφαίο Mac Premium Bundle έχει επίσης λογικές τιμές. Μπορείτε να προστατεύσετε πέντε συσκευές για περίπου 100 $ ετησίως, κάτι που είναι καλό, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται.

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι το VirusBarrier, το οποίο σας προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο. Το Intego περιλαμβάνει επίσης NetBarrier και ContentBarrier. Το πρώτο είναι ένα τείχος προστασίας που παρακολουθεί τις συνδέσεις δικτύου και το δεύτερο σας παρέχει γονικό έλεγχο για να διατηρείτε τα παιδιά ασφαλή στο διαδίκτυο.

Intego-αρχική σελίδα-2018
© Cloudwards.net

Η αγαπημένη μας δυνατότητα, ωστόσο, είναι το πλυντήριο ρούχων, ένα καθαριστικό λογισμικού Mac που σαρώνει τη συσκευή σας για περιττά ή περιττά αρχεία και τα διαγράφει. Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως cache που δεν χρειάζονται πλέον και ξένα αρχεία γλώσσας.

Ενώ το Intego δεν προστατεύει τα μηχανήματα των Windows, μπορείτε να αγοράσετε προστασία των Windows όταν κάνετε check out. Η Intego συνεργάζεται με την προστασία Panda Security για Windows, έναν αξιοπρεπή πάροχο που, δυστυχώς, χάνει κάποια λάμψη λόγω κακής απόδοσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Panda Security.

Τελικές σκέψεις

Οι χρήστες Mac δυσκολεύονται να βρουν ένα σταθερό antivirus. Στις περισσότερες περιπτώσεις, φαίνεται ότι οι εκδόσεις macOS είναι σκέψεις. Οι πέντε επιλογές μας έχουν λάβει όλες τις υψηλές βαθμολογίες από ανεξάρτητα εργαστήρια και διαθέτουν επίσης μια καλή λίστα χαρακτηριστικών.

Εκτός από το Kaspersky, τα σχέδια του single-Mac αισθάνονται νωθρά. Ευτυχώς, τα Bitdefender, Norton και Trend Micro προσφέρουν προγράμματα πολλαπλών συσκευών που προστατεύουν την επιφάνεια εργασίας και την κινητή συσκευή σας.

Οι αφοσιωμένοι θαυμαστές της Apple θα θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με την καλύτερη αποθήκευση cloud για Mac, καθώς και το καλύτερο αντίγραφο ασφαλείας για Mac.

Τι λογισμικό προστασίας από ιούς Mac χρησιμοποιείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map