BigMIND Business Review – Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με πλούσια χαρακτηριστικά – Ενημερώθηκε το 2020

Επιχειρηματική κριτική BigMIND

Το BigMIND Business, το οποίο προέρχεται από το Zoolz stable, είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά και προσιτή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τις επιχειρήσεις. Έχει περισσότερα κουδούνια και σφυρίγματα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, αν και είναι επίσης αξιοσημείωτο για αυτό που λείπει. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση BigMIND Business για τις λεπτομέρειες.


εφεδρική επιχείρηση

Καλώς ορίσατε στην κριτική μας για το BigMIND Business. Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το BigMIND Home, ένα άλλο προϊόν της Zoolz που εξετάσαμε ότι, όπως λέει το όνομα, είναι προϊόν για οικιακούς χρήστες. Εάν είστε τέτοιος χρήστης και είστε κατά λάθος εδώ, διαβάστε την κριτική του BigMIND Home.

Εάν βρίσκεστε στο σωστό μέρος, αλλά έχετε δεσμευτεί για χρόνο, εδώ είναι το μικρό. Το BigMIND Business είναι πλούσιο σε λειτουργίες, όπως ανάλυση φωτογραφιών AI, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Επιπλέον, οι δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνουν υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας, απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικών συσκευών και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κινητά, καθώς και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, Facebook και Instagram, μεταξύ άλλων.

Ένα τέτοιο σύνολο χαρακτηριστικών, όπως ίσως μαντέψατε, δεν έρχεται χωρίς τον συνηθισμένο συνεργάτη: υψηλότερη τιμή. Το BigMIND Business δεν είναι τόσο φθηνό και δεν προσφέρει πολύ χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, δεν διαθέτει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας. Το μόνο κανάλι υποστήριξης είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και χρειάζεται λίγη ώρα για να λάβετε απάντηση. Δεν υπάρχει επίσης συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, η οποία είναι μια χρήσιμη λειτουργία, για να πούμε το λιγότερο.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας σας – ή τουλάχιστον όχι όσο κάνετε με κάποιες άλλες υπηρεσίες – επειδή οι μεταφορές του BigMIND Home είναι γρήγορες. Αυτό είναι χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο Amazon που χρησιμοποιεί: AWS.

Εάν αυτά τα μειονεκτήματα δεν έχουν δείξει το ενδιαφέρον σας για το BigMIND Business, παραμείνετε σε εμάς καθώς εξετάζουμε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω. Διαφορετικά, συμβουλευτείτε την καλύτερη συλλογή αντιγράφων ασφαλείας των επιχειρήσεων για εναλλακτικές λύσεις.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το BigMIND Business

Χαρακτηριστικά

Το BigMIND Business διαθέτει ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων. Είναι ενδιαφέρον γιατί, σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μοιράζεται ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες με τις καλύτερες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Πριν όμως φτάσουμε σε αυτά, θα ρίξουμε μια ματιά στις τυπικές λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά BigMIND Business Standard

Αυτές οι δυνατότητες σάς βοηθούν να ανακτήσετε τα σημαντικά αρχεία της επιχείρησής σας σε περίπτωση που ένας από τους υπολογιστές σας δυσλειτουργεί (ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με το πόσο καιρό θα διαρκέσει ο σκληρός σας δίσκος για μια εκτίμηση), καταστραφεί ή κάποιος το κλέψει.

Το BigMIND Business μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από υπολογιστές που βασίζονται σε Windows και Mac, βάσεις δεδομένων Microsoft SQL και διακομιστές Windows. Με μία μόνο συνδρομή στο BigMIND Business, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας απεριόριστων υπολογιστών, αλλά ο αριθμός των διακομιστών που μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας εξαρτάται από το πρόγραμμα συνδρομής σας. Περισσότερα για αυτό στην επόμενη ενότητα.

Ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε υποστήριξη για διακομιστές και υπολογιστές Linux. Λείπει επίσης υποστήριξη για άλλες βάσεις δεδομένων, Hyper-V και VMware. Το Acronis Backup υποστηρίζει όλα αυτά, οπότε αν θέλετε, διαβάστε την κριτική μας για το Acronis Backup. Διαφορετικά, εάν θέλετε υποστήριξη Linux, διαβάστε το καλύτερο ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας για το Linux (ωστόσο, ασχολείται με οικιακές λύσεις).

Εκτός από τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όσων εξωτερικών σκληρών δίσκων και συσκευών αποθήκευσης NAS θέλετε (διαβάστε τον οδηγό NAS για να μάθετε περισσότερα). Στην πραγματικότητα, η αρχική έκδοση του BigMIND έχει δημιουργήσει το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για το NAS. Το BigMIND Business σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για συσκευές smartphone και tablet Android και iOS.

Το BigMIND σάς επιτρέπει επίσης να εκτελείτε υβριδικά αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Hybrid +. Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας σε μια τοπική μονάδα δίσκου εκτός από το σύννεφο. Εάν επιλέξετε να το κάνετε, θα απολαύσετε ένα άλλο επίπεδο προστασίας. Αυτό σας βοηθά επίσης να επαναφέρετε γρήγορα αρχεία, επειδή είναι πιο γρήγορη η επαναφορά από μια τοπική συσκευή.

Με το υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας, εφαρμόζετε επίσης τον κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα τα πλεονεκτήματα του υβριδικού αντιγράφου ασφαλείας και τον τρόπο ρύθμισής του στον οδηγό υβριδικών αντιγράφων ασφαλείας για SMBs.

bigmind-business-feat-retention

Άλλες τυπικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνουν έναν προγραμματιστή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, απεριόριστη έκδοση, αόριστη διαγραφή αρχείων, διαχείριση βάσει αναφορών και αναφορές. Ωστόσο, η συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι διαθέσιμη. Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτές τις λειτουργίες παρακάτω στις κατηγορίες “ευκολία χρήσης” και “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά”.

Ειδικές δυνατότητες του BigMIND Business

bigmind-business-feat-υπηρεσίες

Εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud, το BigMIND Business το καλύπτει επίσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων από υπηρεσίες αποθήκευσης – όπως Dropbox, Google Drive, One Drive και Box – στον λογαριασμό σας BigMIND. Τα τρία πρώτα είναι γνωστά ονόματα στον κλάδο αποθήκευσης cloud, αλλά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τελευταία υπηρεσία, διαβάστε την κριτική μας για να μάθετε περισσότερα.

Για εναλλακτικές υπηρεσίες που διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα, διαβάστε την καλύτερη σύγκριση υπηρεσιών διαχείρισης cloud-to-cloud.

Εάν η επιχείρησή σας έχει μια καμπάνια μέσων που περιλαμβάνει Facebook και Instagram, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το BigMIND με αυτούς τους λογαριασμούς για να αποθηκεύσετε τις προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο.

bigmind-business-feat-sharing

Το BigMIND Business σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε μεταφορτωμένα αρχεία με τους συναδέλφους σας και να ρυθμίζετε ορισμένες επιλογές ελέγχου περιεχομένου. Μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας έναν σύνδεσμο μέσω email ή δημιουργώντας τον έτσι ώστε να μπορείτε να τον αντιγράψετε και να τον επικολλήσετε.

Και στις δύο μεθόδους, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία με κωδικό πρόσβασης, να πραγματοποιήσετε λήψη ειδοποιήσεων, να κάνετε τον σύνδεσμο να λήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία ή να τον κάνετε μόνο για προβολή. Αυτό είναι ένα ισχυρό επίπεδο προστασίας περιεχομένου και αυτό που προκαλεί ντροπή σε ορισμένες αποκλειστικές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. 

bigmind-business-feat-clouddrive

Με παρόμοιο τρόπο, το BigMIND σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία χρησιμοποιώντας τη λειτουργία cloud-drive, αλλά σημειώστε ότι η μονάδα cloud χρησιμοποιεί τον εφεδρικό σας χώρο για την αποθήκευση αρχείων.

Εάν εργάζεστε με φωτογραφίες, το BigMIND διαθέτει πολλές δυνατότητες που θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη. Το BigMIND αναλύει τις μεταφορτωμένες εικόνες σας και σας δίνει τη δυνατότητα να τις αναζητήσετε βάσει του τύπου της κάμερας, της ανάλυσης, της τοποθεσίας, της ημερομηνίας λήψης, του κυρίαρχου χρώματος και άλλων. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας ετικέτες δεδομένων για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας.

Επιπλέον, το BigMIND χρησιμοποιεί τη λειτουργία ανίχνευσης φωτογραφιών για να σαρώσει τις εικόνες σας για διαφορετικά αντικείμενα, ώστε να μπορείτε να τις αναζητήσετε χρησιμοποιώντας φράσεις όπως “κύπελλο”, “φίλος” κ.λπ. Κάνει το ίδιο με πρόσωπα, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε Ανθρωποι.

Εάν έχετε πολλά σαρωμένα έγγραφα που πρέπει να αναζητήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων του BigMIND ή OCR για συντομία. Το OCR μετατρέπει έγγραφα σε δεδομένα με δυνατότητα αναζήτησης και εξάγει οποιοδήποτε κείμενο από εικόνες JPEG και TIFF. Αυτό σας επιτρέπει να αναζητήσετε αρχεία ανά περιεχόμενο.

Το BigMIND δεν διαθέτει υποστήριξη Linux και συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δεν μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας διακομιστών εκτός των Windows. Η κατοχή αυτών των λειτουργιών είναι πιθανώς πιο σημαντική για εσάς από τις επιπλέον δυνατότητες του BigMIND. 

Εκτός από αυτό, το BigMIND διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους επιχειρηματικούς χρήστες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας επιχειρήσεων, διαβάστε τη βιβλιοθήκη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της επιχείρησής μας.

Επισκόπηση BigMIND Business

Επιχειρηματικό λογότυπο BigMINDwww.zoolz.com

Ξεκινά από 1125 $ ανά μήνα για 100 GBΌλα τα πακέτα

Αντιγράφων ασφαλείας

Προγραμματιστής αντιγράφων ασφαλείας

Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου

Αντίγραφο ασφαλείας NAS

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Υβριδική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κινητές συσκευές

Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Απεριόριστες συσκευές

Ταχύτητα

Αντιγραφή αρχείου επιπέδου μπλοκ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων

Επαναφέρω

Υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών

Πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης

Πρόσβαση σε εφαρμογές για κινητά

Εκδόσεις

Διαγραφή αρχείου

Επαναφορά Bare-Metal

Διαχείριση χρηστών

Ορισμός ρόλων χρήστη

Ορίστε κανόνες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιχείρησης

Προσαρμόσιμη αναφορά

Πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας χρήστη

Παρακολούθηση συνδεδεμένων συσκευών

Ασφάλεια

Ιδιωτική κρυπτογράφηση

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Σκληρυμένα κέντρα δεδομένων

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης

Συμβατό με HIPPA

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Κοινή χρήση αρχείων

Συγχρονισμός συσκευής

Δωρεάν δοκιμή
15

Τιμολόγηση

Πριν αποφασίσετε να εγγραφείτε στο BigMIND Business για την προστασία της επιχείρησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών για να δείτε αν αυτό δικαιολογεί την αποχώρηση με τα χρήματά σας. Το BigMIND Business προσφέρει τρία σχέδια: Starter, Standard Premium και Smart Archive.

Τα τρία πρώτα σχέδια προσφέρουν αποθήκευση ζεστού cloud, ενώ το τελευταίο προσφέρει μόνο ψυκτική αποθήκευση. Εάν χρησιμοποιείτε ζεστό χώρο αποθήκευσης, η διαδικασία επαναφοράς ξεκινά αυτόματα. Αναφερόμαστε όταν λέμε “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud”. Από την άλλη πλευρά, ο κρύος χώρος αποθήκευσης είναι φθηνότερος και είναι κατάλληλος για αρχειοθέτηση δεδομένων. Το μειονέκτημα είναι ότι χρειάζονται τρεις έως 12 ώρες για να ξεκινήσει η διαδικασία επαναφοράς.

Το πρόγραμμα Starter σας προσφέρει 250 GB εφεδρικού χώρου και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο ενός διακομιστή και να έχετε 10 χρήστες. Είναι 15 $ ανά μήνα, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε ετησίως για να λάβετε έκπτωση. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης λειτουργίες διαχείρισης χρηστών και πολιτικής, καθώς και βασικό έλεγχο (μπορείτε να δείτε τις ενέργειες από τις τελευταίες 30 ημέρες).

Το τυπικό σχέδιο προσθέτει απεριόριστη υποστήριξη δικτύου και εξωτερικών δίσκων στη λίστα των δυνατοτήτων. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας 250 GB δεδομένων, να προστατεύσετε 10 διακομιστές και να έχετε 100 χρήστες. Για να το απολαύσετε, θα πρέπει να βγάζετε 39 $ το μήνα.

Το πρόγραμμα Premium δεν αυξάνει τον χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά αυξάνει τον μέγιστο αριθμό διακομιστών σε 50 και τον αριθμό των χρηστών σε 500. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη έλεγχο των αντιγράφων ασφαλείας και του eDiscovery, το οποίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα έγγραφά σας για λέξεις και φράσεις.

Τα σχέδια Standard και Premium σάς επιτρέπουν επίσης να αυξήσετε τον χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, να προσθέσετε αντίγραφα ασφαλείας SQL και κινητές συσκευές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χώρο σε βήματα των 100 GB, έως 10 TB. Με το Πρότυπο πρόγραμμα, η τιμή είναι 8 $ ανά προσαύξηση, ενώ το πρόγραμμα Premium χρεώνει 10 $.

Και τα δύο σχέδια σας επιτρέπουν επίσης να προσθέσετε έως και 100 διακομιστές Microsoft SQL με 10 $ ανά διακομιστή και έως 1.000 κινητές συσκευές για $ 1 ανά συσκευή.

Το τελευταίο σχέδιο, το Smart Archive, υποστηρίζει τον ίδιο αριθμό διακομιστών και χρηστών, αλλά παρέχει 1 TB ψυχρής αποθήκευσης. Όπως αναφέραμε, ο κρύος χώρος αποθήκευσης είναι αργός και λειτουργεί καλύτερα για την αρχειοθέτηση αρχείων που δεν χρειάζεται να επαναφέρετε συχνά. Αυτό το πρόγραμμα θα σας αποφέρει 40 $ ανά μήνα. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, μπορείτε να προσθέσετε 1 TB για 40 $ ανά μήνα, έως και 10 TB.

Το BigMIND προσφέρει πολλές δυνατότητες, αλλά αυτό το καθιστά μία από τις πιο ακριβές επιχειρηματικές λύσεις στην αγορά. Επιπλέον, δεν προσφέρει μεγάλο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πόσο μάλλον απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας. 

Εάν θέλετε, θα πρέπει να στραφείτε στο CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις ή στο Backblaze για επιχειρήσεις. Το CrashPlan χρεώνει 10 $ ανά υπολογιστή ανά μήνα, ενώ το Backblaze χρεώνει 6 $ ανά υπολογιστή ανά μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις προσφορές τους στην κριτική CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις και στο Backblaze για επιχειρήσεις.

Εάν δεν χρειάζεστε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας και αναζητάτε μια λύση παρόμοια με το BigMIND, σκεφτείτε το IDrive για επιχειρήσεις. Η απόκτηση 2,5 TB με το BigMIND Business θα σας αποφέρει 2.039,90 $ ετησίως, ενώ το ίδιο ποσό εφεδρικού χώρου με το IDrive για επιχειρήσεις θα σας κοστίσει 599,62 $ ετησίως. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το IDrive, διαβάστε την αναθεώρηση IDrive για επιχειρήσεις.

Συνολικά, η αξία του BiGMIND Business δεν είναι μεγάλη όταν λαμβάνετε υπόψη μόνο τον εφεδρικό χώρο που λαμβάνετε. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι επιπλέον δυνατότητες του BigMIND ενδέχεται να κάνουν τις τιμές του πιο εύγευστες, αλλά αυτό εξαρτάται από το αν χρειάζεστε αυτές τις λειτουργίες.

Ευκολία στη χρήση

bigmind-business-desktop-client

Ο υπολογιστής-πελάτης του BigMIND λειτουργεί σε Windows και Mac. Το κύριο παράθυρο του δείχνει την κατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, την ώρα της τελευταίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, την ώρα μέχρι το επόμενο αντίγραφο ασφαλείας και πόσος χώρος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιείται. Τα εμφανή κουμπιά στο κάτω μέρος σάς επιτρέπουν να επιλέξετε δεδομένα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις και να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς. Συνολικά, είναι εύκολο και απλό στη χρήση.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή την επαναφορά από το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε αναζήτηση στα αρχεία σας ή να εκκινήσετε τον πελάτη Web BigMIND Business.

bigmind-business-web-client

Η κύρια προβολή του είναι ο πίνακας εργαλείων και, όπως και ο υπολογιστής-πελάτης, εμφανίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να λάβετε μια επισκόπηση ολόκληρου του αντιγράφου ασφαλείας της επιχείρησής σας. 

Το επάνω μέρος του παραθύρου δείχνει την κατάσταση των συνδεδεμένων συσκευών σας. Παρακάτω, έχετε διάφορα παράθυρα που δείχνουν πόσο χώρο αποθήκευσης έχετε χρησιμοποιήσει, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά επισκεψιμότητας, έναν εντοπισμό πελάτη και μια ροή δραστηριότητας.

Επιπλέον, η γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος σάς επιτρέπει να βρείτε τα αρχεία σας καθορίζοντας ένα όνομα αρχείου και μια κατηγορία, μέγεθος αρχείου και ημερομηνία.

bigmind-business-Discover

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Discover” από το αριστερό μενού για να περιηγηθείτε στα αρχεία σας ανά κατηγορία ή συσκευή. Το ίδιο μενού σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους χρήστες και τους διακομιστές σας, να αλλάζετε πολιτικές, να ρυθμίζετε τις ρυθμίσεις, να δημιουργείτε αναφορές και να ελέγχετε το αντίγραφο ασφαλείας σας.

bigmind-business-users-servers

Μπορείτε να προσκαλέσετε χρήστες μέσω email, να εγγραφείτε μόνοι σας ή να προσκαλέσετε μαζικούς αριθμούς χρηστών χρησιμοποιώντας ένα αρχείο CSV. Η προσθήκη διακομιστών είναι επίσης απλή: Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη διακομιστή” για να δημιουργήσετε ένα διακριτικό διακομιστή, μετά το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε το BIGMind.

πολιτικές bigmind-business

Οι πολιτικές σάς επιτρέπουν να επιλέξετε απομακρυσμένα δεδομένα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις και να ορίσετε προνόμια για τους χρήστες σας. Μπορείτε να επιλέξετε τους τύπους αρχείων που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να ενεργοποιήσετε το υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας, να ορίσετε δικαιώματα, να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα και άλλα. 

Η σελίδα ελέγχου δείχνει τις ενέργειες όλων των χρηστών, ενώ η σελίδα αναφοράς μπορεί να δημιουργήσει μια ποικιλία αναφορών, όπως χρέωση, χρήση εύρους ζώνης, ειδοποιήσεις και άλλα.

Συνολικά, ο πελάτης Ιστού είναι ελκυστικός και απλός. Μας αρέσει ιδιαίτερα πόσο καθαρή και δελεαστική είναι η σελίδα για την προσθήκη χρηστών και διακομιστών. Με κάποιες άλλες υπηρεσίες, μπορεί να αισθάνεται περιορισμένη και να μοιάζει με κάτι πριν από 20 χρόνια.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη για κινητά για να ανεβάσετε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων καταγραφής κλήσεων, επαφών, φωτογραφιών, μηνυμάτων, βίντεο και άλλων τύπων αρχείων. Όπως ο υπολογιστής-πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή, δεν έχει συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορείτε να προγραμματίσετε την εκτέλεση αντιγράφων ασφαλείας κατά τη σύνδεση σε WiFi, κατά τη φόρτιση ή σε μια συγκεκριμένη ώρα, ημέρα ή επίπεδο μπαταρίας.

Επιπλέον, εάν εξαντλείται ο χώρος, μπορείτε να δώσετε εντολή στην εφαρμογή να εκκαθαρίσει το τηλέφωνό σας από βίντεο και εικόνες για τις οποίες έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας.

Το μόνο πρόβλημα που έχουμε με αυτό είναι πώς επιλέγετε δεδομένα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Όταν εισέρχεστε στην εφαρμογή, βλέπετε τη δυνατότητα “ανακάλυψη”, αλλά δεν υπάρχει κουμπί που προσθέτει δεδομένα στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Αντίθετα, πρέπει να πατήσετε το κουμπί μενού στην επάνω αριστερή γωνία και να εισαγάγετε “επιλογή δεδομένων”. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά εξακολουθεί να μειώνει την εμπειρία του χρήστη.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε σε εφαρμογές κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook και το Instagram, και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που έχετε σε αυτά. Μπορεί επίσης να συνδεθεί σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων & Αποκατάσταση

bigmind-business-backup-data-select

Το BigMIND Business απαιτεί να επιλέξετε τύπους αρχείων ή συγκεκριμένα αρχεία και φακέλους που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Το πρώτο ονομάζεται “έξυπνη επιλογή” και σας επιτρέπει να προσθέσετε ετικέτες σε έγγραφα γραφείου, οικονομικά αρχεία, έγγραφα και άλλα. 

Η τελευταία μέθοδος απαιτεί από εσάς να διαβάσετε το σύστημα αρχείων σας και να επιλέξετε χειροκίνητα αρχεία και φακέλους. Μας αρέσει ότι υπάρχουν δύο μέθοδοι, οι οποίες προσθέτουν ευελιξία.

Η μέθοδος επιλογής τύπου δεδομένων είναι βολική, αλλά σημειώστε ότι επιλέγει κάθε αρχείο του επιλεγμένου τύπου. Αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα επειδή το BigMIND δεν παρέχει απεριόριστο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

bigmind-business-backup-file-filter

Για να το αποτρέψετε αυτό, μπορείτε να προσθέσετε ένα φίλτρο αρχείων. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο αρχείων και φακέλων σε μια καθορισμένη διαδρομή, να συμπεριλάβετε ή να εξαιρέσετε αρχεία κατά επέκταση ή έκφραση και να εξαιρέσετε αρχεία μεγαλύτερα από ένα συγκεκριμένο μέγεθος ή παλαιότερα από μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

bigmind-business-backup-exclude

Εάν δεν το κόψετε, μπορείτε να προσθέσετε έναν κανόνα αυτόματου αποκλεισμού. Μόλις τελειώσετε με την επιλογή σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας για να λειτουργεί σύμφωνα με ένα πρόγραμμα.

bigmind-business-backup-πρόγραμμα

Από προεπιλογή, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα εκτελείται κάθε δύο ώρες. Μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί τόσο συχνά κάθε πέντε λεπτά, ή τόσο σπάνια όσο 24 ώρες. Εάν θέλετε να είστε πιο συγκεκριμένοι, μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα. Με αυτό, μπορείτε να καθορίσετε ποιες ημέρες θα είναι δυνατή η εκτέλεση του αντιγράφου ασφαλείας, μαζί με τους χρόνους έναρξης και λήξης.

Δεν υπάρχει συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κάθε πέντε λεπτά είναι το πιο κοντινό. Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, επειδή η συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ξεκινά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόλις αλλάξετε ή προσθέσετε νέα αρχεία στο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τούτου λεχθέντος, μας αρέσει το πόσο απλό και εύκολο είναι να ρυθμίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σας.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς, πρέπει να κάνετε κλικ στο μεγάλο κουμπί “επαναφορά” στο κύριο παράθυρο. Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, το οποίο σας δίνει την επιλογή να επιλέξετε αυτό που θέλετε να επαναφέρετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε επαναφορά από διαφορετικό λογαριασμό.

bigmind-business-restore-έναρξη

Τέλος πάντων, μόλις επιλέξετε τα αρχεία και τους φακέλους σας, πατήστε το κουμπί «επόμενο». Το επόμενο παράθυρο σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε τις επιλογές επαναφοράς. Μπορείτε να επαναφέρετε αρχεία στην αρχική ή τη νέα τους τοποθεσία, να ενεργοποιήσετε τη λήψη πολλαπλών νημάτων για ταχύτερη επαναφορά, να καθορίσετε μια τοποθεσία υβριδικού συν, να επαναφέρετε αρχεία από ένα εύρος ημερομηνιών και να διαχειριστείτε τις επιλογές για να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα αρχεία. 

bigmind-business-restore-επιλογές

Μόλις πατήσετε “επόμενο”, θα ξεκινήσει η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Είναι απλό και διαθέτει όλες τις απαραίτητες επιλογές, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό. Εκτός από την αναφερθείσα έλλειψη συνεχούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, διαπιστώνουμε ότι το BigMIND Business είναι ικανό για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά των αρχείων σας.

Ταχύτητα

Τα αρχικά αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να διαρκέσουν πολύ. Το χρονικό διάστημα εξαρτάται από παράγοντες όπως η απόστασή σας στους διακομιστές του BigMIND, το εύρος ζώνης και ο πάροχος υπηρεσιών σας. Ίσως κοιτάζετε ημέρες, εβδομάδες ή περισσότερο χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με το BigMIND Business.

bigmind-bussiness-server-τοποθεσίες

Αυτό συμβαίνει επειδή το BigMIND βασίζεται στην AWS Global Infrastructure, η οποία διαθέτει κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτό, ο κοντινότερος διακομιστής δεν πρέπει να απέχει πολύ από εσάς. Εάν διαμένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ευρώπη, τα δεδομένα σας θα τοποθετηθούν σε μία από τις πέντε περιοχές της Ευρώπης. 

Λειτουργεί το ίδιο για χρήστες από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία με την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Εν τω μεταξύ, τα δεδομένα για πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο και ΗΠΑ τοποθετούνται σε μία από τις επτά περιοχές της Βόρειας Αμερικής. Εκεί τοποθετήθηκαν επίσης τα δεδομένα μας. Ωστόσο, εάν θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε άλλη περιοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το BigMIND για να το διευκολύνετε. 

Δοκιμάσαμε πώς λειτουργούν οι μεταφορές του BigMIND εκτελώντας δοκιμές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς χρησιμοποιώντας τον δοκιμαστικό φάκελο 1 GB. Εκτελέσαμε τις δοκιμές μας από τη Μόσχα, τη Ρωσία, μέσω ενός δικτύου WiFi με ταχύτητα μεταφόρτωσης 36,99 Mbps και ταχύτητα λήψης 29,39 Mbps. Εδώ είναι τα αποτελέσματά μας:

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος:
Χρόνος μεταφόρτωσης00:08:2200:05:4800:07:05
Ώρα λήψης00:15:4600:17:1200:16:29

Με το εύρος ζώνης μας, θα πρέπει να περιμένουμε να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας ενός φακέλου 1GB σε περίπου τρία λεπτά και 52 δευτερόλεπτα, ενώ θα πρέπει να τον επαναφέρουμε σε περίπου τέσσερα λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι θεωρητικό και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. 

Τούτου λεχθέντος, η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας έχει ένα γενικό κόστος όσον αφορά την κρυπτογράφηση και άλλες διαδικασίες, οι οποίες τείνουν να την επιβραδύνουν. Όταν προσθέτετε το γεγονός ότι τα δεδομένα μας ήταν στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα είναι καλά. 

Επιπλέον, σημειώστε ότι το BigMIND ανέβαζε τη «έξυπνη» λειτουργία του, όπου η σύνδεση είναι ισορροπημένη ώστε να μην παρεμβαίνει στην εργασία σας. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία σε “turbo” για αύξηση ταχύτητας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων για να αυξήσετε περαιτέρω την ταχύτητά σας.

Τα αντίγραφα ασφαλείας μετά τα αρχικά θα τρέχουν επίσης πιο γρήγορα χάρη στον αλγόριθμο αντιγραφής αρχείων σε επίπεδο μπλοκ, ο οποίος τα επιταχύνει μεταφέροντας μόνο τα αλλαγμένα τμήματα των αρχείων.

Αυτό ήταν για τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, η διαδικασία λήψης χρειάστηκε τέσσερις φορές όσο θα περιμέναμε, και αυτό χωρίς διαδικασίες που εκτελούνται κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ακόμη και με αυτό κατά νου, το BigMIND είναι πολύ πιο γρήγορο από, ας πούμε, το Carbonite Safe Backup Pro, το οποίο χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για τη λήψη του αρχείου μας.

Ασφάλεια

Το BigMIND Business χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και το πρωτόκολλο SSL για την προστασία αρχείων κατά τη μεταφορά. Ωστόσο, πρέπει να ενεργοποιήσετε μόνοι σας το SSL, μεταβαίνοντας στην καρτέλα «σύνδεση» στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου «χρήση SSL». Το SSL – και ο έλεγχος ταυτότητας των διακομιστών front-end του BigMIND Home μέσω δημόσιων πιστοποιητικών – βοηθά στην αποτροπή επιθέσεων man-in-the-middle.

Μόλις τα αρχεία σας φτάσουν στους διακομιστές του BigMIND, η κρυπτογράφηση AES 256-bit τα ανακατεύει. Το BigMIND Business διαχειρίζεται το κλειδί κρυπτογράφησης από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ενδεχομένως να αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία σας, αν το θέλει. 

Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης της ιδιωτικής κρυπτογράφησης από άκρο σε άκρο, κάτι που θα σας επέτρεπε να διαχειριστείτε το κλειδί κρυπτογράφησης (μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό που είναι η μηδενική γνώση στην εξήγηση cloud).

Το BigMIND Business αποθηκεύει όλα τα αρχεία σας σε πολλές συσκευές σε πολλές εγκαταστάσεις για να διασφαλίσει ότι προστατεύονται από αστοχία υλικού και ασφαλή από οποιαδήποτε καταστροφή. Αυτό είναι παρόμοιο με μια ρύθμιση RAID. Τα κέντρα δεδομένων επανεξετάζονται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για επαρκείς ελέγχους ασφαλείας.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό που παρέχει το BigMIND Business είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Προστατεύει τον λογαριασμό σας απαιτώντας έναν κωδικό εκτός από τα διαπιστευτήριά σας για να συνδεθείτε. Διασφαλίζει ότι κακόβουλα άτομα που κατάφεραν να κλέψουν τον κωδικό πρόσβασής σας δεν θα έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. 

Για να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, πρέπει να τον ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις λογαριασμού στον πελάτη BIGMind. Ακόμα και με ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης για να αποφύγετε την αποτυχία του κωδικού πρόσβασης.

Γενικά, το BigMIND ελέγχει όλα τα πλαίσια ελέγχου ασφαλείας που διαθέτουμε, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα αρχεία σας θα είναι ασφαλή.

Μυστικότητα

Το BigMIND Business παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση, αλλά διασφαλίζει μόνο το απόρρητο των επιχειρηματικών δεδομένων που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας. Η πολιτική απορρήτου χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στη Genie9, τη μητρική εταιρεία της Zoolz.

Η έδρα της Genie9 βρίσκεται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Το ΗΒ εξακολουθεί να συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, ο οποίος προστατεύει το διαδικτυακό απόρρητο δεδομένων. Εξακολουθεί να είναι ποια θα είναι τα αποτελέσματα του Brexit.

Οι νόμοι περί απορρήτου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ισχυρότεροι από ό, τι στις ΗΠΑ, αλλά το BigMIND Home χρησιμοποιεί την Παγκόσμια Υποδομή AWS, η οποία διαθέτει πολλούς από τους διακομιστές της στις Η.Π.Α. ελέγξαμε την πολιτική απορρήτου για οτιδήποτε ύποπτο.

Τι συλλέγει η Genie9

Η εγγραφή στο Genie9 απαιτεί να παρέχετε πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα της εταιρείας, τη βιομηχανία, τον αριθμό των υπαλλήλων, τον αριθμό τηλεφώνου, τον τίτλο σας, την πόλη, την πολιτεία, τη χώρα, τον ταχυδρομικό κώδικα, ένα όνομα χρήστη και μια επιβεβαιωμένη διεύθυνση email.

Δεν προκαλεί έκπληξη, παρέχετε επίσης πληροφορίες για το σύστημα αρχείων, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων αρχείων και καταλόγων. Το Genie9 μπορεί επίσης να αποθηκεύσει τη διεύθυνση IP σας όταν υποβάλλετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στην εταιρεία να συλλέξει προτιμήσεις και δημογραφικές πληροφορίες από εσάς.

Πώς το Genie9 χρησιμοποιεί συλλεγμένα δεδομένα

Η πολιτική αναφέρει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση και τη βελτίωση των υπηρεσιών της και την παροχή υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να λάβετε διαφημίσεις για προϊόντα, προσφορές και εκδηλώσεις. Τούτου λεχθέντος, η Genie9 δεν θα δώσει ή δεν θα πουλήσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτους.

Ωστόσο, η Genie9 ενδέχεται να χρειαστεί να δώσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτους για να παραδώσει συγκεκριμένες υπηρεσίες στον χρήστη. Τα τρίτα μέρη θα πρέπει να τηρούν τις Αρχές απορρήτου του Safe Harbor των ΗΠΑ-ΕΕ ή να πιστοποιούν ότι ακολουθούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής ίση με την Genie9. 

Οι χρήστες μπορούν να εξαιρεθούν από τη μεταφορά των προσωπικών τους στοιχείων σε τέτοια τρίτα μέρη. Επιπλέον, εάν διαπιστώσετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο η Genie9 χειρίζεται τα στοιχεία της επιχείρησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για να καταργήσετε τα στοιχεία σας και να ακυρώσετε τον λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να το κάνετε κάνοντας είσοδο στο λογαριασμό σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πολιτική λέει ότι η Genie9 “δεν θα δει τα αρχεία που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας.” Ωστόσο, τα μεταδεδομένα – όπως επεκτάσεις και μεγέθη αρχείων – είναι ορατά στην τεχνική υποστήριξη.

Συνολικά, δεν βρήκαμε τίποτα στην πολιτική που μας έδωσε παύση. Αυτό είναι καλό, δεδομένου ότι δεν έχετε ιδιωτική κρυπτογράφηση. Επιπλέον, η Genie9 ακολουθεί τον GDPR. Αυτό είναι ένα αξιοπρεπές σύνολο μεθόδων προστασίας για την προστασία του απορρήτου σας, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο αν περιλάμβανε ιδιωτική κρυπτογράφηση.

Υποστήριξη

bigmind-business-υποστήριξη

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να λάβετε τεχνική υποστήριξη είναι να μπείτε στο κέντρο βοήθειας του BigMIND, το οποίο έχει πολλές κατηγορίες που περιέχουν άρθρα με απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ζητήματα. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την απάντηση που χρειάζεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης. 

Τα ίδια τα άρθρα είναι καλά γραμμένα και εύκολο στην παρακολούθηση χάρη σε στιγμιότυπα οθόνης και αριθμημένα βήματα. Ορισμένα έχουν επίσης βίντεο για να σας βοηθήσουν.

bigmind-business-zoolz-wiki

Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη μέσω της φόρμας αιτήματος. Ένας πράκτορας υποστήριξης συνομιλίας μας ενημέρωσε ότι η τεχνική υποστήριξη στοχεύει να λειτουργεί 20 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας. Το δοκιμάσαμε υποβάλλοντας μια ερώτηση την Παρασκευή το πρωί και λάβαμε την απάντησή μας δύο ημέρες αργότερα. Δεν είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα από οποιαδήποτε φαντασία.

Λάβετε υπόψη ότι ο αναφερόμενος πράκτορας συνομιλίας είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων, επομένως δεν μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη συνομιλίας για τα τεχνικά σας ζητήματα. Επιπλέον, λείπει η τηλεφωνική υποστήριξη. Πρόκειται για σημαντικές απώλειες, δεδομένου ότι αναμένονται και οι δύο μορφές υποστήριξης για επιχειρηματικούς χρήστες που ενδέχεται να χάσουν χρήματα εάν δεν επιλύσουν εγκαίρως τα προβλήματά τους.

Η ετυμηγορία

Χωρίς αμφιβολία, το BigMIND Business είναι μια ισχυρή υπηρεσία. Διαθέτει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που δεν είναι τυπικές για εφεδρικές υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων, την αποθήκευση αρχείων απευθείας στο cloud, την αναζήτηση φωτογραφιών με διάφορα κριτήρια και τη χρήση ανάλυσης φωτογραφιών AI. Επιπλέον, τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν απεριόριστες εξωτερικές συσκευές και υβριδικά αντίγραφα ασφαλείας.

Ωστόσο, τα μειονεκτήματά του περιλαμβάνουν την πληρωμή περισσότερων για περιορισμένο χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, την έλλειψη συνεχούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και την περιορισμένη υποστήριξη. Εάν πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή ότι η θήκη χρήσης σας είναι απλή, η περιορισμένη υποστήριξη ενδέχεται να μην αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα. Ωστόσο, εάν έχετε αναβληθεί, συμβουλευτείτε τις αξιολογήσεις αντιγράφων ασφαλείας της επιχείρησής μας για μια εναλλακτική υπηρεσία.

Τι πιστεύετε για το BigMIND Business; Το έχετε χρησιμοποιήσει και έχετε κάτι να μοιραστείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map