Acronis Backup Review – Μια συμπαγής, αλλά ακριβή υπηρεσία – Ενημερώθηκε το 2020

Επισκόπηση αντιγράφων ασφαλείας Acronis

Θα συνιστούσαμε το Acronis Backup για σχεδόν όλα τα SMB που είναι πλούσια. Είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και, πάνω απ ‘όλα, ασφαλές. Ωστόσο, η τιμολόγηση μπορεί να σας δώσει κάποια παύση, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση του Acronis Backup.


εφεδρική επιχείρηση

Σε αυτήν την κριτική του Acronis Backup 12.5, θα εξετάσουμε την πιο πρόσφατη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της Acronis για να δούμε πού βρίσκεται σε σύγκριση με το καλύτερο διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για υπηρεσίες μικρών επιχειρήσεων. Αν ψάχνετε για μια εφεδρική λύση για το σπίτι, πρέπει να διαβάσετε την αναθεώρηση cloud Acronis True Image.

Το μικρό είναι ότι, εάν μπορείτε να πληρώσετε την τεράστια τιμή που συνδέεται με το Acronis Backup, θα επωφεληθείτε από το προηγμένο λογισμικό που είναι τόσο πλούσιο με δυνατότητες όσο και οποιαδήποτε άλλη εφεδρική υπηρεσία που έρχεται στο μυαλό. Επιπλέον, διαθέτει μια σύγχρονη κονσόλα cloud, συνεχή υποστήριξη, ισχυρή ασφάλεια, γρήγορη ταχύτητα και πολλά άλλα, για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω.

Εάν αυτό δεν μοιάζει με το φλιτζάνι του τσαγιού σας, διαβάστε τις εφεδρικές κριτικές των επιχειρήσεων για εναλλακτικές λύσεις. Διαφορετικά, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι άλλο μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε.

Δυνατά σημεία & Αδυναμίες

Εναλλακτικές λύσεις για το Acronis Backup

Χαρακτηριστικά

Το Acronis Backup 12.5 μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε από την απώλεια δεδομένων σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων. Στην πραγματικότητα, η Acronis διαθέτει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας περισσότερων από 20 πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας εργασίας Linux. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη, δεδομένου ότι πολλές υπηρεσίες παραλείπουν την υποστήριξη του Linux. Για περισσότερες επιλογές, διαβάστε το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για το κομμάτι Linux. 

Σε αυτήν την κριτική, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σταθμών εργασίας, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη για Windows και Mac, αλλά υποστηρίζονται και οι φυσικοί και οι εικονικοί διακομιστές. Αυτό περιλαμβάνει Windows Server, VMware ESXi, Hyper-V, Citrix XenServer και άλλα.

Επιπλέον, το Acronis Backup παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας smartphone Android και iOS. Πολλοί επιχειρηματικοί χρήστες θα το βρουν αυτό ελκυστικό λόγω του αριθμού δεδομένων που συλλέγουμε στις κινητές συσκευές μας. Εάν θέλετε ένα ειδικό εργαλείο για φορητές συσκευές – και ένα που είναι πιθανώς φθηνότερο από το Acronis – διαβάστε το καλύτερο online αντίγραφο ασφαλείας για κινητές ενημερώσεις.

Το Acronis Backup υποστηρίζει και εξωτερικές συσκευές, πράγμα που σημαίνει συσκευές NAS και εξωτερικές μονάδες δίσκου. Χρειάζεστε μία άδεια ανά υπολογιστή, αλλά το Acronis σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πολλών εξωτερικών δίσκων εάν είναι συνδεδεμένοι κατά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Διατίθεται επίσης αντίγραφο ασφαλείας από ένα δίκτυο περιοχής αποθήκευσης – ή SAN, για σύντομο χρονικό διάστημα -.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές σας για τοπικό αντίγραφο ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι, αντί να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας στο cloud, μπορείτε να πείτε στο Acronis να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας στους δικούς σας διακομιστές ή συσκευές NAS (περισσότερα για αυτά στο άρθρο μας NAS). 

Μπορείτε να το κάνετε αυτό πάνω από το αντίγραφο ασφαλείας του cloud, πράγμα που σημαίνει ότι το Acronis υποστηρίζει υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, η προσωπική έκδοση της Acronis περιλαμβάνεται στη λίστα με τα καλύτερα διαδικτυακά αντίγραφα ασφαλείας για τη NAS.

Το υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας είναι βολικό επειδή προσθέτει ένα άλλο επίπεδο προστασίας και επιταχύνει τη διαδικασία επαναφοράς (είναι πιο γρήγορη η επαναφορά από μια τοπική συσκευή παρά μέσω του Διαδικτύου). Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του υβριδικού αντιγράφου ασφαλείας και τον τρόπο ρύθμισής του στον οδηγό υβριδικών αντιγράφων ασφαλείας για SMBs.

Το υβριδικό αντίγραφο ασφαλείας είναι απαραίτητο εάν θέλετε να εφαρμόσετε τον κανόνα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 3-2-1 και σας συνιστούμε να το κάνετε. Το Acronis μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας από cloud σε cloud. 

Οι υπηρεσίες cloud που υποστηρίζονται από την Acronis περιλαμβάνουν Amazon EC3, Azure, OneDrive Personal, OneDrive για επιχειρήσεις και άλλα. Αν αυτή είναι η μόνη δυνατότητα που θέλετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης cloud-to-cloud για ιδέες.

Ειδικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Acronis

Το Acronis έχει περισσότερα κόλπα στο μανίκι του, αν αυτό δεν ήταν αρκετό για τους πιο απαιτητικούς χρήστες εκεί έξω. Το Acronis σάς επιτρέπει να κάνετε επαναφορά σε μηχανήματα με διαφορετικό υλικό, κάτι που δεν παρέχουν οι βασικές διαδικτυακές εφεδρικές υπηρεσίες. Αυτό είναι γνωστό ως αντίγραφο ασφαλείας βάσει εικόνας. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό λογισμικού απεικόνισης δίσκων για κάποιες άλλες εφεδρικές υπηρεσίες που μπορούν να το εκτελέσουν.

Αυτό είναι παρόμοιο με την ανάκτηση γυμνών μετάλλων, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε λογισμικό εφαρμογής ή λειτουργικού συστήματος στη συσκευή που θέλετε να επαναφέρετε. Αυτό δεν είναι καινούργιο στον εφεδρικό κόσμο, αλλά το Acronis σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε απομακρυσμένη επαναφορά bare-metal και να το χρησιμοποιήσετε με τους κεντρικούς υπολογιστές ESXi και Hyper-V.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι το Acronis Instant Restore, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το αντίγραφο ασφαλείας των Windows ή του Linux απευθείας από την αποθήκευση ως VMware VM χωρίς να μεταφέρετε τα δεδομένα οπουδήποτε. Αυτό είναι χρήσιμο αν πρέπει να θέσετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία το συντομότερο δυνατόν.

acronis-backup-notarization

Το Acronis περιλαμβάνει άλλες δυνατότητες, όπως το Acronis Active Protection, το οποίο βοηθάει στο ransomware και στο Acronis Notary, το οποίο σας βοηθά να διασφαλίσετε την ακεραιότητα των αντιγράφων ασφαλείας σας. 

Τυπικά χαρακτηριστικά Acronis

Οι τυπικές λειτουργίες του Acronis Backup περιλαμβάνουν σταδιακή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προγραμματιστή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, έκδοση, διαγραφή αόριστης διαγραφής αρχείων, διαχείριση βάσει αναφορών και αναφορές. Ωστόσο, δεν υπάρχει συνεχές αντίγραφο ασφαλείας. Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτά παρακάτω στις κατηγορίες “ευκολία χρήσης” και “δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά”.

Το Acronis Backup 12.5 είναι μια από τις πιο πλούσιες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην αγορά. Στην πραγματικότητα, αυτή ήταν μια γενική επισκόπηση των χαρακτηριστικών του. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα δυνατοτήτων εδώ. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες δυνατότητες προορίζονται για την «προηγμένη» έκδοση του Acronis Backup. Περισσότερα για αυτό στην επόμενη ενότητα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, συμβουλευτείτε την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αντιγράφων ασφαλείας για επιπλέον ανάγνωση.

Επισκόπηση δυνατοτήτων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Acronis

Λογότυπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Acroniswww.acronis.com

Ξεκινά από 692 $ ανά μήνα για απεριόριστα GBAll πακέτα

Αντιγράφων ασφαλείας

Προγραμματιστής αντιγράφων ασφαλείας

Συνεχής δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αύξηση αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσει εικόνας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εξωτερικού δίσκου

Αντίγραφο ασφαλείας NAS

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διακομιστή

Υβριδική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για κινητές συσκευές

Απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Απεριόριστες συσκευές

Ταχύτητα

Αντιγραφή αρχείου επιπέδου μπλοκ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολλαπλών νημάτων

Επαναφέρω

Υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών

Πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης

Πρόσβαση σε εφαρμογές για κινητά

Εκδόσεις

Διαγραφή αρχείου

Επαναφορά Bare-Metal

Διαχείριση χρηστών

Ορισμός ρόλων χρήστη

Ορίστε κανόνες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας επιχείρησης

Προσαρμόσιμη αναφορά

Πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας χρήστη

Παρακολούθηση συνδεδεμένων συσκευών

Ασφάλεια

Ιδιωτική κρυπτογράφηση

Κρυπτογράφηση At-Rest

Κρυπτογράφηση εντός διαμετακόμισης

Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης
AES 256-bit

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Σκληρυμένα κέντρα δεδομένων

Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης

Συμβατό με HIPPA

Υποστήριξη

Υποστήριξη 24/7

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τηλεφωνική υποστήριξη

Υποστήριξη μέσω email

Φόρουμ χρηστών

Βάση γνώσεων

Διάφορα

Κοινή χρήση αρχείων

Συγχρονισμός συσκευής

Δωρεάν δοκιμή
30

Τιμολόγηση

Μπορείτε να εγγραφείτε είτε σε τυπικές είτε σε προχωρημένες εκδόσεις του Acronis Backup 12.5. Και τα δύο απαιτούν δέσμευση τουλάχιστον ενός έτους, οπότε είναι ίσως σοφό να χρησιμοποιήσετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι το Acronis Backup είναι η λύση που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας προστατευμένα.

Εάν είστε πεπεισμένοι ότι είναι, μπορείτε να εγγραφείτε για δύο ή τρία χρόνια νωρίτερα, κάτι που σας δίνει έκπτωση. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Acronis Backup για μακροπρόθεσμα, μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε μια διαρκή (διάρκεια ζωής) άδεια.

Ωστόσο, οι διαρκείς άδειες απαιτούν να πληρώνετε πρόσθετα τέλη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και να ενημερώνετε μόνοι σας την υπηρεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να μην λάβετε σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού μόλις είναι διαθέσιμες.

Επίσης, δεν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Acronis, η οποία παρέχει προηγμένη προστασία δεδομένων ή το Acronis Disaster Recovery, το οποίο εκτελεί μια αυτόματη αποτυχία κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών στο Acronis Cloud. Η διαρκής άδεια δεν περιλαμβάνει ούτε αντίγραφα ασφαλείας από cloud σε σύννεφο του Office 365 και του G Suite.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 12.5
Σταθμός εργασίας
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 12.5
ServerBackup 12.5
Virtual HostBackup 12.5 Windows Server Essentials Backup 12.5 Office 365 Backup 12.5
G Suite
Συνδρομή 1 έτους:Πρότυπο
69,00 $
Προχωρημένος
99,00 $
Πρότυπο
499,00 $
Προχωρημένος
839,00 $
Πρότυπο
619,00 $
Προχωρημένος
929,00 $
229,00 $Πρότυπο
119,00 $
Προχωρημένος
279,00 $
199,99 $
Συνδρομή 2 ετών:Πρότυπο
129,00 $
Προχωρημένος
179,00 $
Πρότυπο
769,00 $
Προχωρημένος
1.319,00 $
Πρότυπο
969,00 $
Προχωρημένος
1.469,00 $
369,00 $Πρότυπο
319,00 $
Προχωρημένος
479,00 $
319,99 $
Συνδρομή 3 ετών:Πρότυπο
179,00 $
Προχωρημένος
249,00 $
Πρότυπο
1.049,00 $
Προχωρημένος
1.799,00 $
Πρότυπο
1.319,00 $
Προχωρημένος
1,999,00 $
499,00 $Πρότυπο
399,00 $
Προχωρημένος
599,00 $
399,99 $
Μόνιμη άδεια:Πρότυπο
89,00 $
Προχωρημένος
199,00 $
Πρότυπο
1.049,00 $
Προχωρημένος
1.799,00 $
Πρότυπο
1.319,00 $
Προχωρημένος
1,999,00 $
499,00 $α / αα / α

Εκτός από το κόστος αδειοδότησης, η Acronis χρεώνει για τη χρήση της υποδομής cloud της. Οι τιμές για το Acronis Cloud Storage είναι οι εξής:

250GB500GB1TB2TB3TB4TB5TB
Συνδρομή 1 έτους:299,00 $499,00 $899,00 $1.749,00 $2.649,00 $3.499,00 $4.200,99 $
Συνδρομή 2 ετών:499,00 $799,00 $1.399,00 $2.799,00 $4.049,00 $5.449,00 $6,699,00 $
Συνδρομή 3 ετών:699,00 $1.049,00 $1.899,00 $3.699,00 $5.449,00 $7,349,00 $8,999,00 $

Χάρη σε αυτές τις ξεχωριστές τιμές για τη χρήση του cloud storage, το Acronis Backup είναι πολύ πιο ακριβό από τις διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το ανάποδο, ωστόσο, είναι στο πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών, την ισχυρή υποστήριξη και τις γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια εξαιρετική λύση εάν είστε μια μικρότερη επιχείρηση που δεν έχει πολλά χρήματα να απομείνει. Το IDrive για επιχειρήσεις διαθέτει σχέδια τιμολόγησης που δεν κοστίζουν τόσο πολύ και προσφέρει δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης, η οποία βοηθά στη μείωση του αντίκτυπου της μεταφοράς πολλών δεδομένων. 

Για παράδειγμα, λαμβάνετε 2,5 TB αντιγράφων ασφαλείας στο cloud (και τόσο χώρο στο cloud sync) για 599,62 $, το οποίο είναι πολύ φθηνότερο από τα 1.749 $ που πρέπει να πληρώσετε για 2 TB στο Acronis Cloud Storage. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσετε για μια συνοδευτική άδεια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Acronis. Το IDrive έχει επίσης μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση του IDrive για επιχειρήσεις.

Ευκολία στη χρήση

Ενώ οι περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απαιτούν να ρυθμίσετε προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή, το Acronis ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Πρέπει να κατεβάσετε έναν πράκτορα Acronis για να εκτελέσετε αντίγραφα ασφαλείας, αλλά διαχειρίζεστε τα πάντα χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή-πελάτη Ιστού. Ωστόσο, υπάρχει ένας πελάτης ιστού για έναν συγκεκριμένο σταθμό εργασίας και ένας πελάτης διαχειριστή που διαχειρίζεται πολλούς σταθμούς εργασίας.

Πρώτον, θα μιλήσουμε για αυτόν που διαχειρίζεται έναν μόνο σταθμό εργασίας. Ο πελάτης web του σταθμού εργασίας δεν είναι λύση με ένα κλικ, όπως το Backblaze για επιχειρήσεις, αλλά το Backblaze αποτελεί εξαίρεση όταν πρόκειται για ευκολία χρήσης. Το Acronis Backup δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τη ρύθμιση, σε σύγκριση με υπηρεσίες όπως το IDrive για επιχειρήσεις ή το CloudBerry Backup. 

Εάν σας ενδιαφέρει, διαβάστε τις ξεχωριστές κριτικές μας για το IDrive για επιχειρήσεις, το CloudBerry Backup και το MozyPro. Ωστόσο, εάν σας ενδιαφέρει η ευχρηστία του Backblaze, διαβάστε την κριτική του Backblaze για επιχειρήσεις.

Συνολικά, ο πελάτης είναι ελκυστικός και εύχρηστος. Το μενού στα αριστερά σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε μεταξύ της επισκόπησης, των συνδεδεμένων συσκευών, των σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και των τοποθεσιών και των ρυθμίσεων αντιγράφων ασφαλείας. Το μενού είναι καθαρό και διαθέτει περισσότερες επιλογές κάτω από κάθε είσοδο ανώτατου επιπέδου.

Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα κάθε μενού στο δεξιό τμήμα του παραθύρου. Όταν αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο στα δεξιά, τα μενού θα εμφανίζονται σε μια διαφάνεια προς τα δεξιά, η οποία μεγιστοποιεί το κενό διάστημα και δημιουργεί μια μοντέρνα αίσθηση.

επισκόπηση-acronis-backup-users

Ο πελάτης ιστού διαχειριστή της Acronis είναι παρόμοιος με τον σταθμό εργασίας, εκτός από το ότι η προεπιλεγμένη προβολή του είναι ο διαχειριστής χρήστη. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να δημιουργήσετε νέους χρήστες, διαχειριστές ή μονάδες (ομάδες χρηστών με διαχειριστή και αντίστοιχες συσκευές).

Σημειώστε ότι εάν πρέπει να διαχειριστείτε πολλούς χρήστες, ίσως θέλετε να πάτε με το Backup 12.5 Advanced, αντί για την τυπική έκδοση. Αυτό συμβαίνει επειδή η τυπική έκδοση δεν περιλαμβάνει ορισμένες βασικές λειτουργίες, όπως προσαρμόσιμες αναφορές και πρόσβαση βάσει ρόλου στον εφεδρικό λογαριασμό σας.

acronis-backup-mobile

Εάν είστε εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά της Acronis για πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας του υπολογιστή σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνεχή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων του κινητού σας, συμπεριλαμβανομένων επαφών, φωτογραφιών, βίντεο, ημερολογίων και μηνυμάτων. Η εφαρμογή είναι απλή και δεν θα έχετε πρόβλημα με τη χρήση της.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων & Αποκατάσταση

Αφού εγγραφείτε για υπηρεσία, πρέπει να κατεβάσετε έναν αντιπρόσωπο Acronis Backup και να τον εγκαταστήσετε στον υπολογιστή που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Acronis.com για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κονσόλα διαχείρισης του Acronis Backup.

acronis-λογαριασμός-λήψη-acronis

Μόλις συνδεθείτε, θα μεταβείτε στην προεπιλεγμένη σελίδα “προϊόντα”, η οποία δείχνει τι έχετε αγοράσει από την Acronis. Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “λήψη αντιγράφου ασφαλείας Acronis” κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “ανοιχτή κονσόλα cloud” ή εναλλακτικά κάντε λήψη του προγράμματος-πελάτη για χρήση σε τοπικό δίκτυο.

Μετά από αυτό, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο θα σας βοηθήσει να προσθέσετε μια εφεδρική συσκευή. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο “Εμφάνιση όλων των επιλογών”. Αυτό ανοίγει ένα μενού με υποστηριζόμενες πλατφόρμες από τη δεξιά πλευρά της οθόνης του υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε τον κατάλληλο πράκτορα για το μηχάνημά σας.

acronis-backup-avail-devices

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, μπορείτε να ξεκινήσετε να προσθέτετε συσκευές στο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας από την κονσόλα διαχείρισης, όπου θα εμφανίζεται τώρα η συσκευή σας.

acronis-backup-new-backup

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τι θα δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Από προεπιλογή, αυτό έχει οριστεί σε “ολόκληρο το μηχάνημα”, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας συγκεκριμένων δίσκων ή αρχείων και φακέλων. Εάν θέλετε να περιορίσετε το κόστος σας, όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις, η καλύτερη επιλογή είναι συχνά αρχεία και φάκελοι. 

Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, με μερικές εξαιρέσεις, όπως το Backblaze για επιχειρήσεις, το οποίο παρέχει απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αλλά χωρίς όλες τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχετε με το Acronis Backup 12.5.

Εάν επιλέξετε αρχεία και φακέλους (ή δίσκους και τόμους), το επόμενο βήμα θα είναι να επιλέξετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας περιήγηση στη δομή του καταλόγου σας και επιλέγοντας ακριβώς αυτό που θέλετε να προστατεύσετε. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι αργό και θα προτιμούσαμε να έχουμε μια ωραία δομή δέντρου, η οποία θα επέτρεπε στους χρήστες να επιλέξουν γρήγορα αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας.

acronis-backup-add-location

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε έναν προορισμό για το αντίγραφο ασφαλείας. Εάν έχετε αγοράσει χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο Acronis, μπορείτε να τον επιλέξετε. Διαφορετικά, πρέπει να επιλέξετε έναν τοπικό φάκελο.

πρόγραμμα acronis-backup

Σε αυτήν τη φάση, μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα πρόγραμμα ή να το απενεργοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε χειροκίνητα αντίγραφα ασφαλείας. Ο προγραμματιστής είναι ευέλικτος, οπότε σας επιτρέπει να εκτελείτε αντίγραφα ασφαλείας ανά ώρα, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. 

Προγραμματισμός αντιγράφων ασφαλείας Acronis

Μπορείτε να ορίσετε τόσο τους χρόνους έναρξης όσο και τους χρόνους διακοπής για την εκτέλεση του αντιγράφου ασφαλείας. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την έναρξη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όταν το σύστημα ξεκινά ή τερματίζεται, όταν ένας χρήστης συνδέεται στο σύστημα και άλλα.

Λάβετε υπόψη ότι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν είναι συνεχής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν προστατεύει τα αρχεία που έχετε επιλέξει στο σύνολο αντιγράφων ασφαλείας μόλις προστεθούν ή αλλάξουν. Αυτή είναι μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του backup του cloud, γιατί σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για να ξεχάσετε να προσθέσετε αρχεία στο αντίγραφο ασφαλείας σας. 

Είναι μια μεγάλη έλλειψη για το Acronis. Το πλησιέστερο που μπορείτε να φτάσετε σε αυτό είναι να επιλέξετε ένα ωριαίο πρόγραμμα και να το ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί κάθε 10 λεπτά όλη την ημέρα.

acronis-backup-file-retention

Μετά τον προγραμματισμό, μπορείτε να ορίσετε πόσο καιρό το Acronis θα διατηρήσει τις προηγούμενες καταστάσεις αρχείων. εν συντομία, μια πολιτική εκδόσεων. Μπορείτε να ορίσετε έναν κανόνα για κάθε σύνολο αντιγράφων ασφαλείας ή να ορίσετε ένα μόνο για όλα τα σύνολα αντιγράφων ασφαλείας. Όταν ορίζετε έναν κανόνα, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας επ ‘αόριστον, ανά αριθμό αντιγράφων ασφαλείας ή ανά ηλικία. Η ομάδα της Acronis έκανε εξαιρετική δουλειά παρέχοντας τα μέσα για να δημιουργήσει μια ευέλικτη πολιτική.

κρυπτογράφηση acronis

Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει την ενεργοποίηση της κρυπτογράφησης, την οποία δεν μπορούμε να προτείνουμε αρκετά. Ωστόσο, θα μιλήσουμε περισσότερο για την κρυπτογράφηση στην ενότητα ασφαλείας. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “τρέξιμο τώρα” και είστε έτοιμοι.

acronis-backup-adv-backup-options

Μόλις δημιουργήσετε το σχέδιό σας, υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις για προχωρημένους που μπορείτε να τροποποιήσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι και μεταβαίνοντας στις “επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας”. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ορισμού εξαιρέσεων τύπου αρχείου, ειδοποιήσεων, εντολών πριν και μετά, χειρισμό σφαλμάτων και ακόμη και το επίπεδο συμπίεσης αρχείων.

Επαναφορά με το Acronis Backup

Αυτός είναι ένας πολύ βασικός οδηγός για τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ενός σταθμού εργασίας των Windows. Η διαδικασία είναι κάπως διαφορετική για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας διαφορετικών πλατφορμών, αλλά τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια.

acronis-backup-restore-έναρξη

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επαναφοράς, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “επαναφορά” που σχετίζεται με τη συσκευή που διατηρεί το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε.

acronis-backup-restore-επιλέξτε

Στη συνέχεια, μεταβείτε και επιλέξτε τα αρχεία και τους φακέλους που θέλετε να επαναφέρετε. Μπορείτε να επιλέξετε να τα ανακτήσετε είτε στην αρχική τους τοποθεσία είτε σε μια νέα. Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντα αρχεία σε αυτήν την τοποθεσία, να αντικαταστήσετε εάν είναι παλαιότερα ή να διατηρήσετε και τις δύο εκδόσεις.

Όπως και η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η διαδικασία επαναφοράς έχει ορισμένες προηγμένες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Περιλαμβάνουν επικύρωση αντιγράφων ασφαλείας, τροποποίηση απόδοσης και εξαιρέσεις αρχείων και ασφάλεια αρχείων.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να συζητήσετε, αλλά συνολικά, η εμπειρία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης που παρέχει η Acronis είναι εξαιρετική. Η μόνη πραγματική απώλεια είναι η έλλειψη συνεχούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά μπορείτε σε μεγάλο βαθμό να το μειώσετε τροποποιώντας το ωριαίο πρόγραμμα. 

Διαφορετικά, το Acronis διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ευκολίας χρήσης και λειτουργιών, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για τόσο μεγαλύτερες επιχειρήσεις με συγκεκριμένες ανάγκες όσο και για μικρότερες επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα και να λειτουργούν.

Ταχύτητα

Αναφέραμε νωρίτερα ότι το Acronis είναι πολύ πιο ακριβό από κάποιες άλλες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των επιχειρήσεων, αλλά αυτή η ταχύτητα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που έχετε με μια τέτοια επένδυση. Αυτό ισχύει στην πραγματικότητα και το δοκιμάσαμε εκτελώντας πολλά αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορές, οι οποίες δοκίμασαν τις ταχύτητες μεταφοράς του Acronis.

Στις δοκιμές μας, δημιουργήσαμε αντίγραφα ασφαλείας ενός συμπιεσμένου φακέλου 1 GB στο cloud και μετά τον επαναφέραμε. Εκτελέσαμε τις δοκιμές μας από τη Μόσχα, τη Ρωσία, μέσω ενός δικτύου WiFi με ταχύτητα μεταφόρτωσης 42,73 Mb / s και ταχύτητα λήψης 46,17 Mb / s. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματά μας στον παρακάτω πίνακα:

Πρώτη προσπάθεια: Δεύτερη προσπάθεια: Μέσος όρος;
Χρόνος μεταφόρτωσης00:04:0300:03:3800:03:51
Ώρα λήψης00:04:4600:04:3500:04:41

Με τις ταχύτητές μας, θα πρέπει να περιμένουμε να ανεβάσουμε έναν φάκελο 1 GB σε τρία λεπτά και 21 δευτερόλεπτα και θα πρέπει να τον κατεβάσουμε σε τρία λεπτά και έξι δευτερόλεπτα. Όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα, οι μέσες ταχύτητες της Acronis δεν διαρκούν πολύ περισσότερο από ό, τι θα περιμέναμε. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για τη λήψη από το φόρτωμα του φακέλου μας.

acronis-data-κέντρα

Εάν ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση, η μεταφορά σας θα διαρκέσει περισσότερο. Ακόμα και όμως, το Acronis είναι από τις ταχύτερες υπηρεσίες, επειδή πολλές online υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας χρειάζονται περισσότερο από μία ώρα (μερικές φορές πολύ περισσότερο) για να ανεβάσουν ένα gigabyte δεδομένων. Η Acronis φτάνει σε υψηλότερες ταχύτητες, σε μεγάλο βαθμό χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών της.

Οι μεταγενέστερες μεταφορτώσεις θα πρέπει να εκτελούνται ακόμη πιο γρήγορα, επειδή είναι πάντα στοιχειώδεις, πράγμα που σημαίνει ότι το Acronis χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο αντιγραφής αρχείων σε επίπεδο μπλοκ. Αυτό επιτρέπει στο Acronis να μεταφέρει μόνο τα μέρη των αρχείων που άλλαξαν και όχι ολόκληρα αρχεία.

Εάν πρέπει να αυξήσετε τις ταχύτητες μεταφοράς, μπορείτε να μειώσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις συμπίεσης. Η χαμηλότερη συμπίεση τρέχει γρηγορότερα, αλλά αυτό σημαίνει ότι το αντίγραφο ασφαλείας σας θα καταλάβει περισσότερο χώρο.

Δεν υπάρχει υπηρεσία ανάκτησης ταχυμεταφορών, όπως λαμβάνετε με το IDrive, αλλά υπάρχει μια «φυσική δυνατότητα αποστολής δεδομένων», η οποία σας επιτρέπει να στείλετε έναν σκληρό δίσκο με το αρχικό αντίγραφο ασφαλείας σας στην Acronis. Θα σας κοστίσει 99 $ ετησίως. Ωστόσο, οι επιχειρηματικοί χρήστες του IDrive μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία δωρεάν τρεις φορές το χρόνο. Συνολικά, ωστόσο, δεν έχουμε ανησυχίες σχετικά με τις διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Ασφάλεια

Το Acronis δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κρυπτογράφηση κατά τη δημιουργία του προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας πριν ολοκληρώσετε το εφεδρικό σας πρόγραμμα. Εάν αποφασίσετε να το αλλάξετε αργότερα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης είναι το Advanced Advanced Encryption Standard ή AES. Όπως λέει το όνομά του, είναι το πρότυπο που χρησιμοποιείται σήμερα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τριών διαθέσιμων επιπέδων: 128-, 192- και 256-bit. Εκτός από την επιλογή ενός επιπέδου κρυπτογράφησης, θα σας ζητηθεί επίσης να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. 

Λάβετε υπόψη ότι το Acronis δεν μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασής σας εάν τον χάσετε. Εάν συμβεί αυτό, αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε την πρόσβαση στο αντίγραφο ασφαλείας σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να διαβάσετε τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για οδηγό μικρών επιχειρήσεων για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα.

Η κρυπτογράφηση της Acronis λειτουργεί από άκρο σε άκρο και είναι ιδιωτική. Αυτό σημαίνει ότι κρυπτογραφεί τα αρχεία σας πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας και δεν τα αποκρυπτογραφεί έως ότου τα ανακτήσετε. Αυτό είναι το τμήμα από άκρο σε άκρο και το ιδιωτικό μέρος σημαίνει ότι ο κωδικός πρόσβασης κρυπτογράφησης δεν αποθηκεύεται πουθενά στο Acronis, οπότε κανένας εκτός από εσάς θα μπορείτε ποτέ να αποκρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας.

Αυτή η προσέγγιση, που μερικές φορές ονομάζεται κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, είναι η καλύτερη μέθοδος για τη διασφάλιση της μέγιστης προστασίας για τα δεδομένα σας. Κατά τη μεταφορά αυτών των δεδομένων, το Acronis χρησιμοποιεί HTTPS, το οποίο ενσωματώνει το πρωτόκολλο SSL για την προστασία των αρχείων από παραβίαση. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το SSL στη σύγκριση SSL έναντι TSL.

Όταν τα αρχεία σας φτάνουν στα κέντρα δεδομένων της Acronis, αντιγράφονται σε πολλούς διακομιστές για απολύσεις σε περίπτωση αποτυχίας διακομιστή. Τα ίδια τα κέντρα δεδομένων έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε καταστροφές, με μέτρα καταστολής πυρκαγιάς, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και παρακολούθηση θερμοκρασίας.

Acronis Backup και Ransomware

Όπως αναφέραμε, το Acronis Backup 12.5 παρέχει επίσης προστασία από ransomware με το Acronis Active Protection. Παρακολουθεί τα αρχεία σας και τον τρόπο τροποποίησής τους, αναζητώντας ενδείξεις μόλυνσης από ransomware.

Τα κέντρα δεδομένων προστατεύονται επίσης από διείσδυση με περιπολίες 24/7, υψηλούς φράκτες, παρακολούθηση βίντεο, βιομετρικούς σαρωτές και κάρτες πρόσβασης.

Η κρυπτογράφηση δεν βοηθά αν κάποιος προσπαθήσει να σπάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, κάτι που μπορεί να είναι εύκολο να γίνει αν έχετε διαπράξει κάποια από τις χειρότερες αποτυχίες κωδικού πρόσβασης. Ωστόσο, ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων βοηθά στην προστασία των διαπιστευτηρίων σας απαιτώντας να εισαγάγετε ένα διακριτικό που αποστέλλεται μέσω SMS κατά τη σύνδεση από μια άγνωστη συσκευή. 

Δυστυχώς, το Acronis δεν το παρέχει. Επειδή δεν μπορείτε να βασιστείτε στον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να ρυθμίσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

ενεργητική προστασία ακρων

Το Acronis είναι επίσης συμβατό με το HIPAA, επομένως δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα για εταιρείες που συνεργάζονται με δεδομένα υγείας ασθενών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ασφαλείας, διαβάστε το πρόγραμμα εκκίνησης ασφάλειας cloud και την περιγραφή του οδηγού κρυπτογράφησης.

Μυστικότητα

Ανεξάρτητα από το τι λέει η πολιτική απορρήτου, θα πρέπει να βασιστείτε στην ιδιωτική κρυπτογράφηση για να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας. Ωστόσο, ύποπτες ρήτρες στην πολιτική απορρήτου ενδέχεται να βλάψουν τα προσωπικά σας στοιχεία που δεν προστατεύονται από αυτήν. Για να το αποφύγουμε, ρίξαμε μια ματιά στο τι λέει η πολιτική απορρήτου της Acronis.

Ωστόσο, δεν πρέπει να υπάρχει πολύς λόγος να ανησυχείτε, επειδή η Acronis συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν στον οδηγό GDPR.

Η πιο σημαντική ενότητα περιγράφει τα δεδομένα που συλλέγει το Acronis. Περιλαμβάνει τα επιχειρηματικά δεδομένα που παρέχετε – όπως όνομα επιχείρησης, διεύθυνση επιχείρησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου επιχείρησης – και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες παρέχετε στην Acronis.

Συλλογή δεδομένων Acronis

Επιπλέον, η Acronis συλλέγει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιείτε κατά την αγορά μιας συνδρομής και τις πληροφορίες που παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την υποστήριξη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνει η Acronis από προμηθευτές και μεταπωλητές. Συλλέγει επίσης τα μεταδεδομένα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του τύπου του προγράμματος περιήγησης, της ζώνης ώρας και άλλων.

Η Acronis μπορεί να παρέχει τα δεδομένα σας σε άλλα μέρη, όπως:

 • Προμηθευτές που βοηθούν την Acronis να λειτουργεί παρέχοντας εξυπηρέτηση πελατών, μάρκετινγκ ή δοκιμή των μέτρων ασφαλείας της. Η Acronis λέει ότι θα διασφαλίσει ότι οποιοσδήποτε προμηθευτής μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με το ότι συμφωνεί να τα φυλάσσει
 • Μεταπωλητές και άλλα τρίτα μέρη που προωθούν και μεταπωλούν τα προϊόντα της Acronis
 • Εταιρείες, όταν συμμετέχουν σε συγχώνευση, πώληση, αναδιάρθρωση, απόκτηση ή άλλη διαδικασία
 • Υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όταν απαιτείται από το νόμο ή άλλες νόμιμες γνωστοποιήσεις
 • Αυτό περιλαμβάνει την περίπτωση εάν η Acronis πιστεύει ότι έχετε απαγορεύσει δεδομένα που χρησιμοποιούνται για παράνομους σκοπούς στο λογαριασμό σας

Η Acronis μπορεί επίσης να συνδυάζει πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των υπηρεσιών της και να αφαιρεί προσωπικές πληροφορίες ταυτοποίησης από τα συνολικά δεδομένα. Κοινοποιεί αυτά τα δεδομένα σε τρίτα μέρη και δεν περιορίζει τη χρήση τους.

Ως χρήστης, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τι είδους δεδομένα έχει η Acronis για εσάς, το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής και το δικαίωμα εξαίρεσης από τα email μάρκετινγκ. Εάν ζείτε στην ΕΕ ή σε ορισμένες άλλες χώρες, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στις αρχές δεδομένων.

Επιπλέον, οι κάτοικοι της Καλιφόρνια μπορούν να ζητήσουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων της Acronis σε τρίτους για τους σκοπούς του άμεσου μάρκετινγκ.

Η πολιτική δεν έχει ρήτρες που μας κάνουν να παραφρονούμε και η υπηρεσία σάς παρέχει ιδιωτική κρυπτογράφηση, επομένως τα στοιχεία της επιχείρησής σας πρέπει να είναι ασφαλή.

Υποστήριξη

acronis-knowledgebase

Το Acronis διαθέτει μια βάση γνώσεων για το αντίγραφο ασφαλείας 12.5, όπου μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με βασικές διαδικασίες, οδηγίες, αναφορές, αντιμετώπιση προβλημάτων και συχνές ερωτήσεις. Τα άρθρα ταξινομούνται κατά κατηγορία, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε το σχετικό περιεχόμενο πιο γρήγορα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε εκεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω της επιλογής “υποστήριξη” στο μενού χρήστη.

Η ζωντανή πρόσβαση στην υποστήριξη περιλαμβάνει τηλέφωνο και συνομιλία όλο το 24ωρο, το οποίο είναι ένα άλλο όφελος που δεν θα λάβετε από τα περισσότερα διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με βάση την αξία. Το IDrive για επιχειρήσεις έρχεται κοντά με συνομιλία 24/7, αλλά δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη 24/7. Ξεκινήσαμε την υποστήριξη συνομιλίας στις 1:43 π.μ. και ξεκινήσαμε τη συνομιλία με έναν τεχνικό υποστήριξης σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Εάν δεν βιάζεστε, μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα μέσω email. Το κάναμε περίπου την ίδια ώρα με τη συνεδρία συνομιλίας μας και λάβαμε μια απάντηση σε περίπου τρεις ώρες. Αυτή είναι μια γρήγορη απάντηση, δεδομένου ότι ορισμένες υπηρεσίες διαρκούν πολύ περισσότερο και ότι τις στείλαμε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τέλος, το Acronis παρέχει πρόσβαση σε μια χρήσιμη κοινότητα χρηστών, η οποία λαμβάνει συχνά απαντήσεις από ειδικούς της κοινότητας.

Η ετυμηγορία

Στο τέλος, παίρνετε αυτό που πληρώνετε και δεν υπάρχει προϊόν που να το δείχνει κάτι παραπάνω από το Acronis Backup. Αν καταπιείτε την υψηλή τιμή, θα απολαύσετε ισχυρές δυνατότητες, ισχυρή ασφάλεια, υποστήριξη 24/7, ικανή διαχείριση χρηστών και πολλά άλλα. Ωστόσο, δεν θα έχετε απεριόριστο αντίγραφο ασφαλείας ή έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Εάν δεν σας πειράζει αυτά τα μειονεκτήματα, το Acronis Backup μπορεί να είναι η σωστή υπηρεσία για εσάς. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να το δοκιμάσετε. Τι πιστεύετε για το Acronis Backup; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map