Zoolz Cloud Backup for Business Review – Päivitetty 2020

Zoolz Cloud Backup for Business -katsaus

Zoolz Cloud Backup for Business on tehokas varmuuskopioratkaisu, joka on tarkoitettu yrityksille ja heidän palvelimilleen. Vaikka sillä ei ole veljensä BigMIND: n joustavuutta, sillä on hiukan parempi tietoturva, kuten voit lukea koko Zoolz Business -katsauksesta.


yrityksen varmuuskopio

Pitkäaikaiset lukijat tunnustavat Zoolzin BigMIND Home- ja BigMIND for Business -yritysten takana olevana yrityksenä. Ero Zoolz Cloud Backup -sovelluksen ja BigMIND: n välillä on siinä, että Zoolz Cloud Backup for Business pystyy suojaamaan vain erilaisia ​​palvelimia ja SQL-tietokantoja tavallisten tietokoneiden ohella.

BigMIND Business voi kuitenkin myös varmuuskopioida tietosi eri pilvitallennuspalveluista sekä Facebookista ja Instagramista. Lisäksi siinä on valotunnistusominaisuudet, tarkennettu haku, optinen merkkitunnistus, kaksikerroinen todennus ja paljon muuta. Jos tämä kuulostaa enemmän kupilliselta teeltäsi, lue BigMIND Business -katsauksemme.

BigMIND ei kuitenkaan tarjoa yksityistä salausta, mutta Zoolz Business tarjoaa. Yksityinen salaus on paras tapa varmistaa, että vain sinä voit lukea tiedostoja. Voit lukea lisää siitä ”turvallisuus” -osiosta.

Jos nämä palvelut eivät sovi sinulle, tutustu muihin ideoihin parhaiten online-varmuuskopiostamme pienyritysten oppaasta. Muutoin kiinni kanssamme menemällä konepellin alle nähdäksesi mitä Zoolz Cloud Backup on pakkaamassa. Aloitamme alla olevista ominaisuuksista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Zoolz Cloud Backup for Business -sovellukselle

ominaisuudet

Zoolz Cloud Backup for Business ei ehkä ole BigMIND: n ominaisuusvoimala, mutta sillä on silti muutama temppu hihassaan. Ne sisältävät kaikki vakioominaisuudet, joita odotamme saavan yrityksen varmuuskopiosta.

Zoolz Cloud Backup for Business -ominaisuudet

Vakioominaisuudet auttavat sinua palauttamaan tärkeät yritystiedostot, jos laitteesi toimivat väärin. Ensisijainen epäilijä epäonnistumisesta on kiintolevy, ja voit lukea artikkelisi siitä, kuinka kauan kiintolevy kestää arviolta. Voit myös kadottaa kiintolevyllesi tietoja luonnon tekoista tai jos joku varastaa ne.

Jos kuitenkin käytät Zoolz Cloud Backup for Business -sovellusta, voit varmuuskopioida kaikki asemat pilveen. Itse asiassa varmuuskopioitavien tietokoneiden, palvelimien, ulkoisten asemien ja NAS-laitteiden lukumäärälle ei ole mitään rajoituksia. Jos viimeinen vaihtoehto on sekoittanut sinut, lue NAS-opas meidän kouluttamiseksi.

Et voi kuitenkaan varmuuskopioida mobiililaitettasi. Jos haluat tehdä niin, lue paras online-varmuuskopio mobiililaitteille. Samoin ei ole Linux-tukea, joten jos haluat, tutustu parhaaseen Linux-online-varmuuskopioomme (siinä on kuitenkin luettelo kodin varmuuskopioratkaisuista).

Zoolz Cloud voi varmuuskopioida Windows Serverin alkuperäisellä tavalla, mutta jos haluat varmuuskopioida muita palvelimia ja tietokantoja, sinun on käytettävä niiden oletusasetuksia tiedostojen luomiseksi, jotka varmuuskopioit Zoolzilla. 

Se vaaditaan Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server (BigMIND Business -yrityksessä on tätä varten omistettu ominaisuus), MySQL-tietokanta, Microsoft Outlook, Microsoft Access -tietokanta, Act! tietokanta ja Adobe Lightroom -luettelo.

Se on hieno varmuuskopio-ominaisuuksien joukko, mutta haluamme nähdä Linux-palvelimille, Oracle-palvelimille, Hyper-V: lle ja VMware-ohjelmille tuen. Jos tarvitset tällaista ratkaisua, lue IDrive for Business -arvostelu.

Hybridi varmuuskopio on saatavana Zoolzin Hybrid + -tekniikan ansiosta. Sen avulla voit varmuuskopioida tietosi pilvipalvelun lisäksi paikalliseen asemaan. Tämä mahdollistaa toisen suojakerroksen tiedoillesi. Se tarkoittaa myös, että pystyt palauttamaan tiedostot nopeasti, koska niiden palauttaminen paikallisiin laitteisiin on nopeampaa kuin pilvi.

Lisäksi, jos käytät hybridivarmuutta, voit ottaa käyttöön 3-2-1-varmuuskopiosäännön. Lisätietoja hybridivarmuuden eduista ja sen asettamisesta on hybridivarmuuskopio SMB: lle -oppaassa. 

Jatkuvaa varmuuskopiointia ei ole, mutta muita ominaisuuksia, kuten varmuuskopiointiaikataulu, varmuuskopiointikäytännöt, raportit, rajoittamaton versiointi ja rajoittamaton poistettujen tiedostojen säilyttäminen, ovat käytettävissä. Aiomme puhua näiden ominaisuuksien yksityiskohdista alla luokissa ”helppokäyttöisyys” ja “varmuuskopiointi ja palautus”. Kaikkien varmuuskopioiden löytämiseksi käy yrityksen varmuuskopiokirjasto.

Zoolz Cloud Backup for Business -ominaisuudet

zoolz-business-tiedostojen jakamisen

Kun varmuuskopio on pilvessä, voit jakaa tiedostoja ja kansioita sen sisällä. Riippumatta siitä, mitkä haluat jakaa, voit tehdä sen luomalla linkin, määrittämällä käyttäjille jaettavat tiedot tai lähettämällä sähköpostia. Kaikissa kolmessa tapauksessa voit asettaa osakkeen nimen, salasanan ja viimeisen voimassaolopäivän.

Jos jaat sähköpostitse, voit liittää viestin. Kun määrität käyttäjät, voit antaa heille joko ”katsella ja ladata” -luvan tai “täyden käyttöoikeuden”. Siellä on myös ”jaettu kanssani” -sivu, jonka avulla on helppo nähdä, mitä muut ovat jakaneet kanssasi.

Yritykset, jotka tarvitsevat varmuuskopioita valokuvista, hyötyvät mahdollisuudesta nähdä RAW-kuvien pikkukuvien esikatselu. On myös mahdollista esikatsella tavallisia kuvia.

Kaiken kaikkiaan Zoolz Cloud Backup for Business -ominaisuudessa on ominaisuuksia, jotka tyydyttävät useimmat yritykset, mutta siitä puuttuu jatkuva varmuuskopiointi ja mobiililaitteiden varmuuskopiointi, jotka eivät ole pieniä puutteita.

Zoolz Cloud Backup for Business -katsaus

Zoolz Cloud Backup -yrityslogowww.zoolz.com

Alkaa 666 dollaria kuukaudessa 2000 GBA -suunnitelmaa varten

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

Bare-Metal Restore

Käyttäjien hallinta

Aseta käyttäjäroolit

Aseta yrityksen varmuuskopiointisäännöt

Muokattava raportointi

Siirry käyttäjän varmuuskopiointiin

Seuraa kytkettyjä laitteita

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu

hinnoittelu

Zoolz Cloud Backup for Business tarjoaa vankan joustavuuden, koska sillä on seitsemän suunnitelmaa, joista voit valita. Jos tarvitset enemmän varmuuskopiotilaa kuin ne tarjoavat, voit ottaa yhteyttä Zoolziin saadaksesi arvion isojen tietojen tarpeista.

Muista, että kaikki nämä suunnitelmat ovat kylmävarastointia, mikä tarkoittaa, että vaikka voit varmuuskopioida tietosi kuten tavallisesti, et voi palauttaa niitä heti. Tämä johtuu siitä, että kylmävarastointi vaatii 3–12 tuntia palautusprosessin aloittamiseksi. Tämän ansiosta kylmävarastointi soveltuu parhaiten tiedostojen arkistointiin, joita sinun ei tarvitse palauttaa usein.

Jos joudut kuitenkin palauttamaan tiedostot nopeasti, voit lisätä tilillesi välittömän tallennustilan. Hinnat ovat alla:

Välitön tallennus 2TB66,67 dollaria / kuukausi
800 dollaria / vuosi
Välitön tallennus 3TB100 dollaria / kuukausi
1200 dollaria / vuosi
Välitön tallennus 4 kt116,67 dollaria / kuukausi
1400 dollaria / vuosi

Kylmävarastojen hinnat ovat hyvä arvo, etenkin verrattuna palveluun, kuten Carbonite Safe Backup Pro. Sen avulla 500 Gt: n tallennustilan hankkiminen maksaa sinulle 799,99 dollaria vuodessa, verrattuna Zoolzin 2 TB: n hintaan 79,90 dollaria vuodessa. Myönnettäköön, että on kylmävarastointi, mutta vaikka lisääisit 1 Tt välimuistia, hinta nousee 479,90 dollariin vuodessa, mikä on silti halvempaa.

Se on tarkempi ottelu verrattuna IDrive for Business -yritykseen, jolla on 2,5 Tt: n suunnitelma 1,199,25 dollaria vuodessa ja joka tarjoaa kuuman tallennustilan (myös kaikki muut IDriven suunnitelmat tekevät). 

Et voi saada 2,5 Tt kuumaa tallennustilaa Zoolzilla, mutta voit saada 2 Tt 800 dollaria vuodessa tai 3 Tt 1200 dollaria. Se on kylmävarastoinnin hinnasuunnitelman lisäksi. Jos valitsemme halvemman vaihtoehdon, päädyt 2 TB: lle 879 dollarilla. Jos menet kalliimpaan, saat 3TB 1 279 dollaria. Lisää siihen 2TB perusvarasto ja saat itsestäsi paljon.

Jos tarvitset kuitenkin vain kuumaa tallennustilaa eikä 4TB siitä riitä (Zoolzin tarjoama enimmäismäärä), lue IDrive for Business -katsauksestasi saadaksesi lisätietoja siitä. Lisäbonuksena IDrive antaa sinun varmuuskopioida mobiililaitteesi.

Helppokäyttöisyys

zoolz-business-desktop-client

Hallinnoidaksesi varmuuskopiota, käytät Zoolzin työpöytäohjelmaa, joka on saatavana Windowsille ja macOS: lle. Sen pääikkunassa näkyy varmuuskopion tila, viimeisen varmuuskopion aika, aika seuraavaan varmuuskopiointiin ja kuinka paljon varmuuskopiointitilaa on käytössä. 

Alaosassa olevien suurten, ilmeisten painikkeiden avulla voit valita varmuuskopioitavat tiedot, säätää asetuksia ja aloittaa palautusprosessin. Kaiken kaikkiaan työpöytäohjelma on suoraviivainen ja houkutteleva. 

Vasemmassa yläkulmassa on toinen painike. Sen avulla voit käynnistää varmuuskopion, palauttaa, suorittaa haun, synkronoida asiakkaan, tarkistaa päivitykset ja käynnistää Zoolz Cloud Backup -verkkosovelluksen..

zoolz-business-web-client

Web-asiakkaan oletusnäkymä on kojelauta. Se näyttää käyttäjien lukumäärän, palvelimet, tilisi tilan, käyttämäsi välittömän ja kylmävarastoinnin määrän, nopeat toimintolinkit, aktiviteetin ja hälytykset. Pidämme siitä, kuinka se näyttää paljon tietoa samalla kun se on selkeä ja ei ylivoimainen.

Yläosan valikossa voit tarkastella tietokoneiden varmuuskopioita, hallita käyttäjiä ja palvelimia, määritellä käytäntöjä, säätää asetuksia ja esikatsella erilaisia ​​raportteja.

zoolz-business-käyttäjille-palvelimet

Käyttäjät / palvelimet -sivulla voit lisätä käyttäjiä sähköpostitse, rekisteröidä heidät itse tai kutsua heitä irtotavarana CSV-tiedoston avulla. Palvelimien lisääminen on myös yksinkertaista: sinun on vain napsautettava “Lisää palvelin” -painiketta, määritettävä järjestelmänvalvojan tiedot, luotava palvelintunnus ja ladattava palvelimen asennustiedosto.

Voit myös suorittaa automaattisen käyttöönoton, jonka avulla voit määrittää useita Zoolz-asiakkaiden käyttäjiä samanaikaisesti. Jos sinulla on paljon käyttäjiä, voit etsiä heitä tunnisteiden avulla. Kun olet löytänyt tietyn käyttäjän tai käyttäjäryhmän, voit muuttaa heidän käytäntöjään, edellyttäen, että olet ensin määrittänyt sellaisen.

zoolz-business-politiikkaa

Käytäntöjen määrittämiseksi sinun on ensin luotava se, jonka voit tehdä ”käytännöt” -sivulta. Käytäntö antaa sinun valtuuttaa tietyt säännöt, joita haluat käyttäjien noudattavan. 

Voit määrittää, mitkä tiedot siirretään pikatallennukseen vai kylmävarastointiin. Käytettävissä olevat tyypit ovat samat kuin työpöytäohjelmassa, ja voit myös valita tiedostoja ja kansioita manuaalisesti määrittämällä polun.

Voit myös määritellä erilaisia ​​laajennuksia, jotka tarkentavat, mitä haluat sisällyttää tai sulkea pois. Jos haluat sulkea tietyt tiedostot ja kansiot pois, voit määrittää niiden polun.

“Hybridi +” -välilehdessä voit ottaa Hybridi +: n käyttöön ja määrittää polun, johon se tallentaa tietosi. Voit lisätä tiettyjä kansiopolkuja, jotka tarkentavat kyseistä yleistä polkua.

Zoolz for Business Features

Voit säätää erilaisia ​​ominaisuusvaihtoehtoja asetusvälilehdeltä, mukaan lukien kaistanleveyden kuristus, varmuuskopiointiaikataulu, suojausasetukset ja yleiset asetukset. Yleisiä asetuksia ovat RAW-kuvankäsittely, varmuuskopiointimerkit, Zoolzin lisääminen järjestelmän käynnistykseen ja paljon muuta.

zoolz-business-client-oikeuksilla

Viimeinen välilehti ”käytännöt” -sivulla on ”käyttöoikeudet”, jonka avulla voit määrittää, mitä käyttäjät voivat tehdä. Voit antaa heille mahdollisuuden poistaa tietoja, jakaa tietoja, vaihtaa salasanaa ja käyttäjänimeään sekä paljon muuta. Tämän lisäksi voit määrittää nelinumeron pääsykoodin, jota vaaditaan aina, kun käyttäjä avaa, poistaa asennuksen tai palauttaa asiakkaan tiedot.

zoolz-business-raportteja

Raportit-sivulla on erilaisia ​​raportteja, joita voit luoda, mukaan lukien hälytykset, kaistanleveyden käyttö, laskutus ja Orwellian-asiakaspaikannin, joka näyttää käyttäjillesi maailmankartalla.

Sinun on tyytyväinen siihen, että käytät web-asiakasohjelmaa varmuuskopioiden hallintaan, koska Zoolzilla ei ole mobiilisovellusta, joka auttaisi sinua käyttämään varmuuskopioasi liikkeellä ollessasi. Yritimme kirjautua sisään BigMIND: hen, mutta meitä ohjattiin kirjautumaan Zoolz Vieweriin, jota ei voi ladata Google Play Kaupasta tai Apple App Storesta..

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Pöytätietokone ei ole yhden napsautuksen varmuuskopiointiratkaisu, mutta sen avulla voit joko valita tiedostojärjestelmässäsi tietyt kansiot varmuuskopiointia varten tai automaattisesti varmuuskopioida tiedostot luokkien, kuten postin, asiakirjojen, musiikin, videoiden, toimistotiedostojen, taloustiedostojen, perusteella. ja enemmän. Tämän avulla on helppo varmuuskopioida useita tiedostoja kerralla.

zoolz-business-backup-start

Kun valitset tietoja varmuuskopiointia varten, alareunan vieressä oleva palkki kertoo, kuinka paljon kylmää ja kuumaa tallennustilaa käytät ja kuinka paljon sinulla on jäljellä. Jos haluat varmuuskopioida kylmävarastoon, sinun on valittava ”kylmävarastointi” -välilehti, jonka avulla voit myös tehdä varmuuskopion jommallakummalla edellä mainituista menetelmistä..

Pidämme siitä, kuinka puurakenne auttaa sinua valitsemaan nopeasti tiedostoja ja kansioita varmuuskopiointia varten. Jotkin ratkaisut edellyttävät, että sinun on käydä läpi tiedostojärjestelmäsi tai toimitettava oma tiedostoselain, joka on yleensä hitaampi kuin käyttöjärjestelmäsi alkuperäinen.

zoolz-business-backup-asetukset

Kun olet valinnut tiedot alkuperäiselle varmuuskopiolle, seuraavalla sivulla voit säätää varmuuskopiointiasetuksia. Niihin sisältyy varmuuskopiointiaikataulu, kaistanleveyden katkaisu, hybridi varmuuskopiointi ja suojausasetukset, joiden avulla voit ottaa yksityisen salauksen käyttöön (saatavana vain alkuperäisen asennuksen aikana).

Zoolz Liiketoiminnan aikataulutus

Aikataulun avulla voit suorittaa varmuuskopioita niin usein kuin viiden minuutin välein, ja etäisyys voi olla korkeintaan 24 tunnin välein. Voit myös asettaa varmuuskopiot suorittamaan ja lopettamaan tiettyinä aikoina tietyinä päivinä. 

Se on hieno vaihtoehtoja, mutta viikoittaista tai kuukausittaista varmuuskopiointiaikatapaa ei voida määritellä. Lisäksi, kuten aiemmin totesimme, siitä puuttuu jatkuva varmuuskopiointi. Tästä olisi hyötyä, koska se tarkkailee varmuuskopiojoukkoasi ja merkitsee automaattisesti uudet ja muutetut tiedostot varmuuskopiointia varten, mikä vähentää työtäsi.

Kun olet tarkistanut asetukset, varmuuskopiointi voi alkaa. Sinun tarvitsee vain luoda ensimmäinen varmuuskopio. Se on yksinkertainen ja nopea.

zoolz-business-backup-end

Aloita palautusprosessi napsauttamalla suurta “palauta” -painiketta.

zoolz-business-palauttaa-start

Seuraavaksi näet ikkunan, jonka avulla voit valita tiedostoja ja kansioita varmuuskopiointia varten. Kun olet tehnyt sen, paina “seuraava”.

zoolz-business-palautus-asetukset

Seuraavassa ikkunassa voit valita tiedostojen palauttamisen alkuperäiseen tai uuteen sijaintiinsa, ottaa Hybrid + käyttöön, palauttaa tiedostot vain tietyltä alueelta ja valita, mitä tapahtuu olemassa oleville tiedostoille palauttaessaan alkuperäiseen sijaintiin (voit “korvata, ”Korvaa aina” tai ”älä korvaa” tiedostoja). Napsauta Seuraava ja palautus voi alkaa.

Olemme kuvanneet perusvarmuuskopiointi- ja palautusprosessit Windows-koneella. Asennuksesta riippuen varmuuskopiointi ja palautus voivat olla hiukan erilaisia.

Palauttaminen Zoolzilla

Voit myös käyttää web-asiakkaan “käyttäjät / palvelimet” -sivua etäpalautuksen käynnistämiseen. Napsauta mitä tahansa käyttäjää ja valitse haluttu kone, joka liittyy kyseiseen käyttäjään. Valitse seuraavaksi tiedostot ja kansiot, jotka haluat palauttaa. Napsauta sen jälkeen “lisää” -painiketta. Tämä avaa ponnahdusikkunan, jonka avulla voit säätää palautusasetuksia ja käynnistää ne.

Zoolz tarjoaa myös kuriirien varmuuskopiointi- ja palautuspalvelun, nimeltään “Zoolz Import / Export”. Sitä on saatavana Pohjois-Amerikan ja Euroopan alueilla, ja siinä on kaksi vaihtoehtoa: Snowball Appliance ja “Tuo oma kiintolevy”. Zoolz suosittelee, että käytät Amazonin lumipalloa, jos varmuuskopio on suurempi kuin 10 kt, ja käyttämään omaa kiintolevyäsi, jos se on suurempi kuin 2 kt..

Jos menet lumipalloreitin, sinun on maksettava 500 dollaria plus käsittelymaksut. Käsittelymaksu vaihtelee tietosi koon mukaan, mutta 10TB käsittelymaksu on 100 dollaria ja 50 kt käsittelymaksu on 300 dollaria. Amazon AWS toimittaa laitteen, ja sinulla on 10 päivää aikaa kopioida tietosi siihen ja lähettää ne takaisin. Jokainen palauttamasi lisäpäivä maksaa sinulle 15 dollaria päivässä.

Tietojen lähettäminen kiintolevylle varmuuskopiointiin maksaa varmuuskopion koosta riippuen. Hinnat ovat taulukossa:

Tietosi koko: Hinta:
1TB$ 160
2TB$ 225
4TB$ 380
8TB$ 740
16TB$ 1,500

Luettelomme hinnat ovat vain varmuuskopiointia varten. Jos joudut palauttamaan tiedot Zoolzista kiintolevyllä tai AWS: ltä toimitetulla lumipallalla, Zoolz laskee hinnat. Huomaa myös, että voit palauttaa vain ”välittömästä” tallennustilasta. Palauttaminen kylmävarastoinnista on sallittua vain, jos joudut palauttamaan yli 50 Tt dataa.

Kuriiripalvelu on aina tervetullut lisäys, mutta Zoolzin palvelu on kallista IDrive Express -palveluun verrattuna. Lisäksi IDrive Express on tietojen varmuuskopioinnin yhteydessä ilmainen jopa kolme kertaa vuodessa yrityskäyttäjille. Tietojen palauttaminen sisältää myös ilmaisen postituskulun yhdysvaltalaisille asiakkaille.

Toisin sanoen, emme löydä varmuuskopiointivirheitä, koska se on helppo asentaa ja helppo muokata myöhemmin. Palautusprosessi on myös helppoa.

Nopeus

Sanoimme, että alkuperäinen varmuuskopiointi voi viedä kauan, mutta niin ei pidä olla Zoolzin tapauksessa. Se, kuinka kauan Zoolz kestää, riippuu muun muassa Internet-palveluntarjoajalta ja kuinka lähellä olet Amazonin palvelimia. Koska Amazonilla on maailmanlaajuinen verkosto, et todennäköisesti ole liian kaukana yhdestä. Mitä lähempänä olet, sitä paremmat nopeudet ovat. 

Testasimme Zoolzin siirtojen nopeutta tekemällä varmuuskopio- ja palautustestejä käyttämällä 1 Gt: n pakattua testikansiota. Suoritimme testimme Belgradista, Serbiasta, langattoman verkon kautta, jonka lähetysnopeus oli 9,74 Mbps ja latausnopeus oli 43,72 Mbps. Tässä on tuloksemme:

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:33:2300:37:5500:35:39
Lataa aika00:03:5300:03:5700:03:55

Ilman ylimääräisiä nopeuksiamme pitäisi antaa meille mahdollisuuden varmuuskopioida 1 Gt: n kansio noin 14 minuutissa ja 41 sekunnissa ja palauttaa se noin kolmessa minuutissa ja 16 sekunnissa. Tulokset, kuten taulukosta näet, ovat sitä hitaampia.

Salaus- ja deduplikaatioprosessit edustavat kuitenkin realistista yleiskuvaa, joka aina hidastaa varmuuskopiointiprosessia. Jotkut palvelut ovat kolme tai neljä kertaa hitaammat kuin mitä odotimme, joten tämä on hyvä tulos. Lisäksi latausaika on teoriassa lähellä odotettavissa olevaa.

Huomaa, että käytimme tiedostojen lähettämiseen “älykästä” -tilaa, joka tasapainottaa Zoolzin käyttämääsi yhteyskaistanleveyttä, joten se ei häiritse työtäsi, mutta on myös toinen nimeltään “turbo”, joka on todennäköisesti vielä nopeampi. Voit myös ottaa käyttöön “monisäikeisen lataamisen” lisätäksesi varmuuskopionopeutta.

Jos nämä asetukset vievät liikaa järjestelmäresurssejasi, voit kuristaa kaistanleveyttä tai ottaa käyttöön esitystilan, mikä keskeyttää varmuuskopioinnin näytöllä esityksen, videopelien tai elokuvien katselun aikana.

turvallisuus

Zoolz Cloud Backup for Business suojaa tietosi ennen kuin ne poistuvat tietokoneestasi käyttämällä AES 256-bittistä salausta. Tämä varmistaa, että kukaan ei voi lukea tiedostojasi palvelimella istuessaan. 

Zoolz hallitsee salausavaintasi oletuksena, mutta voit hallita sitä itse, jos haluat. Kuten mainitsimme, sinun on tehtävä se varmuuskopion alkuperäisen asennuksen aikana.

zoolz-business-ENC-turvallisuus

Koska voit hallita salausavainta – samoin kuin sitä, että Zoolz salaa tiedostosi ennen kuin ne poistuvat tietokoneeltasi – Zoolzin salaus luokitellaan yksityiseksi, päästä päähän -salaukseen, josta saat lisätietoja siitä, mikä on nollatietoista pilven selityksessä.

Sillä on kuitenkin haittapuoli: Zoolz ei voi palauttaa salasanaasi, jos unohdat sen. Jos uskot, että sinulla on suuri mahdollisuus, kokeile yhtä parhaista salasanan hallitsijoista.

Yksityisen salauksen lisäksi Zoolz suojaa siirrettävät tiedostot SSL-protokollalla. Jos et tiedä siitä paljon, lue SSL vs. TLS-vertailu.

Zoolz pitää kaikki tiedostosi Amazonin AWS-tallennustilassa. Tietosi kopioidaan useisiin laitteisiin sen varmistamiseksi, että laitteistoviat ja muut katastrofit eivät vaikuta niihin. Se on samanlainen kuin RAID toimii. 

Lisäksi Amazonin tietokeskuksia tarkistetaan vähintään kerran vuodessa riittävien tietoturvavalvonnan saamiseksi. Heillä on myös 24/7 -valvonta, vartijat, turvavalvonnan tarkastuspisteet ja pääsylokit muiden turvatoimien joukossa.

Zoolz ei tarjoa kaksifaktorista todennusta. Jos niin tapahtuu, voit nauttia tilisi toisesta suojakerroksesta salasanasi lisäksi. Sen avulla hakkerit, jotka ovat mahdollisesti varastaneet salasanasi, eivät pääse tilillesi ilman ylimääräistä suojakoodia. Koska ominaisuus puuttuu, varmista, että luot vahvan salasanan.

yksityisyys

Zoolz Cloud Backup for Business tarjoaa yksityisen salauksen, joten tiedostosi ovat turvassa uteliailta silmiltä. 

Zoolzin emoyhtiöllä Genie9: llä on pääkonttori Lontoossa, mikä on onneksi, koska siellä olevat yksityisyyttä koskevat lait ovat vahvempia kuin Yhdysvalloissa, joilla on kiistanalainen historia, mukaan lukien PRISM-projekti ja lait, kuten CLOUD-laki.. 

Lisäksi Yhdistynyt kuningaskunta noudattaa yleistä tietosuoja-asetusta, joka suojaa tietosuojaa, vaikka näemme, miten Brexit vaikuttaa siihen.

Ison-Britannian lait ovat tiukempia kuin Yhdysvalloissa, mutta AWS: n maailmanlaajuisen verkon takia tietosi saattavat päätyä osavaltioihin, joten päätimme tarkistaa tietosuojakäytännön nähdäksemme, miten se käsittelee tietoja, jotka saattavat tunnistaa sinut henkilökohtaisesti.

Mitä Genie9 kerää

Kun rekisteröit tiliä Genie9: llä, annat tietoja, jotka saattavat sisältää nimesi, yrityksen nimen, työntekijöiden lukumäärän, toimialan, puhelinnumerosi, otsikon, kaupungin, osavaltion, maan, postinumero, käyttäjänimen ja vahvistetun sähköpostiosoitteen. Tarjoat myös tiedostojärjestelmätietoja, mukaan lukien tiedostojen ja hakemistojen nimet, jotka tarvitaan varmuuskopiointiin.

Yhtiö voi myös tallentaa IP-osoitteesi, ja voit antaa sen kerätä mieltymyksiä ja väestötietoja sinulta.

Mihin Genie9 käyttää kerättyjä tietoja

Genie9 sanoo, että tietoja käytetään vain palveluidensa ajamiseen ja parantamiseen sekä käyttäjien tukeen. Se voi myös käyttää toimitettuja tietoja sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle tuotteiden, tarjousten ja muiden ilmoitusten.

Genie9 lupaa kuitenkin olla antamatta henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ellei sen tarkoitus ole auttaa tarjoamaan tiettyjä palveluita. Kolmansien osapuolten on noudatettava turvallisen sataman yksityisyyden suojaa koskevia periaatteita tai varmistettava, että ne noudattavat Genie9: n mukaisia ​​yksityisyyden suojaa. Jos se ei sovellu sinulle, voit poistaa henkilökohtaisten tietojensi siirron tällaisille kolmansille osapuolille.

Voit myös poistaa henkilökohtaiset tietosi ottamalla yhteyttä Genie9: ään ja peruuttamalla tilisi. Voit tehdä sen kirjautumalla myös tilillesi.

Kaiken kaikkiaan, emme löytäneet mitään huolestuttavaa tietosuojakäytännössä, ja tiedostosi on suojattu yksityisellä salauksella.

Tuki

zoolz-business-wiki

Zoolz ylläpitää tietokantaa, joka on jaettu useisiin luokkiin auttamaan sinua löytämään nopeasti vastaus kysymykseesi. Jos näin ei ole, voit aina etsiä vastauksen hakupalkilla.

Artikkelit ovat helppolukuisia, ja kuvakaappaukset auttavat sinua. Jotkut tarjoavat ratkaisun tiettyyn ongelmaan muodossa ”miten”, kun taas toiset selittävät.

Jos tietokanta ei auta, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen pyyntölomakkeen kautta. Lähetimme muutaman kysymyksen ja saimme vastauksen kahden ja puolen tunnin sisällä. Se on hieno vasteaika. Opimme edustajalta, että sähköpostituki pyrkii toimimaan 20 tuntia päivässä, seitsemänä päivänä viikossa.

Puhelintukea ei ole, ja sivustolla olevat Yhdistyneen kuningaskunnan ja kansainväliset puhelinnumerot ovat vain myyntiin. Myöskään chat-välityksellä ei ole teknistä tukea, mutta voit saada yleisiä tietoja Zoolzista myyntiedustajilta, jotka ovat kohteliaita ja avuliaita.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan Zoolz Cloud Backup for Business on kykenevä palvelu. Se on nopea ja antaa sinun varmuuskopioida rajattomasti tietokoneita, palvelimia ja ulkoisia laitteita. Lisäksi se tukee rajattomia käyttäjiä. Voit myös nauttia ominaisuuksista, kuten hybridi varmuuskopio, valokuvien esikatselu ja tiedostojen jakaminen. Rajoittamaton versiointi ja rajoittamaton tiedostojen säilyttäminen helpottavat myös työskentelyä Zoolzin kanssa.

Käyttäjien ja palvelimien hallinta on helppoa, ja käytännön luontiominaisuuden avulla voit määritellä erilaisia ​​sääntöjä käyttäjille ja soveltaa niitä nopeasti.

Ainoat todelliset haitat ovat kaksikerroisen todennuksen ja mobiilisovelluksen puute. Nämä ovat katkottuja piirteitä, ja niiden puuttuminen on vähintäänkin outoa. Jos tämä vaikuttaisi negatiivisesti yritykseesi, tutustu vaihtoehtoisiin palveluihin yritystä koskevista varmuuskopioista.

Mitä mieltä olet Zoolz Cloud Backup for Business -yrityksestä? Oletko käyttänyt sitä? Jos sinulla on jotain jaettavaa, kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map