Carbonite Backup Safe Pro -katsaus – päivitetty 2020

Carbonite Backup Safe Pro -katsaus

Carbonite Backup Safe Pro on loistava varmuuskopiointitoimittaja yrityksille, vaikka on olemassa muutamia huomautuksia, jotka saattavat kääntää sinut pois. Tärkeintä on sen hinta, joka on paljon korkeampi kuin kilpailijoiden. Katso koko arvosteluomme, onko se sen arvoista.


yrityksen varmuuskopio

Jos etsit ratkaisua, jonka avulla voit varmuuskopioida yritystietokoneesi, ja harkitset Carbonite Safe Backup Pro -ohjelmaa, olet oikeassa paikassa. Tämän tarkastelun aikana tarkastellaan sitä perusteellisesti.

Carbonitilla on toinen tuote nimeltään “Carbonite Safe”, ja vaikka nimi on hämmentävän samanlainen, tuotteet eivät ole samoja. Carbonite Safe on tuoteversio, joka tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion kotikäyttäjille, joilla ei ole paljon tietokoneita. Jos olet kompastuisi etsimään kotiversiota, katso Carbonite-arvosteluista saadaksesi lisätietoja siitä.

Toisaalta Carbonite Safe Backup Pro antaa sinun varmuuskopioida rajoittamattomia tietokoneita, ulkoisia asemia ja NAS-laitteita. Saatavana on myös tilaussuunnitelmia, jotka sisältävät Windows Server -varmuuskopion.

Kaiken kaikkiaan karboniitilla on paljon asioita oikein, mutta myös monet niistä ovat väärin. Hyvä puoli on, että se voi varmuuskopioida paljon erilaisia ​​alustoja, ja sillä on vahva versiointikäytäntö, palkittu tuki, vankka tietosuojakäytäntö ja hyvä pilvipalveluominaisuuksien joukko, mukaan lukien yksityinen salaus..

Huono osa saa kuitenkin todennäköisesti lukemattomat taloutta ajavat lukijat etsimään muualta. Karboniitin hinnoittelu nousee kilpailijoidensa ohi, ja hyvä osa siitä ei riitä perustelemaan hinnan maksamista. Jos etsit yhtä kykenevää ratkaisua, mutta sellaista, joka ei ohenna lompakkoasi niin paljon, lue paras online-varmuuskopio pienyrityksille.

Lisäksi versiointi ei toimi Macissa, siinä ei ole mobiililaitteiden varmuuskopioita, latausnopeus on hidas ja salausalgoritmi ei ole alan standardi.

Se oli siitä puutteellista, mutta jatka lukemista, jos haluat saada yksityiskohtia siitä, kuinka Carbonite toimii. Jos kuitenkin ajattelet, että tarvitset toisenlaisen ratkaisun, lue vaihtoehtoiset vaihtoehdot yrityksemme online-varmuuskopio-arvosteluihin. Muutoin aloitamme Carboniten ominaisuuksista.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Carbonite Backup Safe Prolle

ominaisuudet

Carbonite Safe Backup Pro -sovelluksessa on suurin osa ominaisuuksista, joita voit odottaa vankasta online-varmuuskopioratkaisusta yrityksille. Se sisältää tietokoneiden, ulkoisten kiintolevyjen ja NAS-laitteiden sekä fyysisten ja virtuaalisten palvelimien automaattisen varmuuskopion. 

Voit oppia NAS: sta kappaleessa, joka on NAS. Tutustu muihin NAS-palveluita tarjoaviin muihin kuin liike-elämän palveluihin lukemalla paras online-varmuuskopio NAS-ohjelmasta.

Carbonite Safe Backup Pro Core -suunnitelmalla voit varmuuskopioida rajattomasti tietokoneita, ulkoisia asemia ja NAS-laitteita. Varmuuskopioidaksesi palvelimia sinun on käytettävä ”Power” tai ”Ultimate” tilaussuunnitelmaa, joka sisältää Carbonite Safe Server Backup -ohjelman. Yksityiskohtaisesti kaikki suunnitelmat alla olevassa hinnoitteluosiossa.

Huomaa, että sinun on kytkettävä ulkoiset asemat ja NAS-laitteet 30 tai 60 päivän välein, jotta Carbonite ei poista niitä varmuuskopiosta. 

Oletetaan, että Carbonite Safe Backup Pron käyttäjillä on 60 päivän rajoitus sen tarjoaman taulukon perusteella. Jos kuitenkin poistat tiedostosi Carbonite-ohjelmistolla, Carbonite poistaa tiedostot 72 tunnin kuluttua.

Carbonite toimii Windowsissa ja Macissa, mutta ei Linuxissa. Jos sinulla on suojattavia Linux-tietokoneita, IDrive for Business on antanut sinulle suojan, ja voit lukea siitä lisää IDrive for Business -katsauksessamme. Tutustu vaihtoehtoisiin ideoihin lukemalla paras online-varmuuskopio Linuxista. 

Turvallinen palvelimen varmuuskopiointi

Carbonite Safe Server Backup tukee:

 • Linux-palvelin
 • Windows Server
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Microsoft SharePoint Server
 • Oracle Server
 • Hyper-V

VMWarea ei kuitenkaan tueta. Safe Server Backup sisältää myös paljasmetallikuvan varmuuskopion, jonka avulla voit luoda kuvan tietokoneesta tai palvelimesta. Lisäksi turvallinen palvelimen varmuuskopiointi antaa sinun varmuuskopioida sekä levyille että pilvelle, mikä tarkoittaa, että saat hybrävarmuuden etuja. Voit oppia sen asettamisen hybridi-varmuuskopiointioppaasta pienille ja keskisuurille yrityksille. 

Lyhyesti sanottuna, hybridi varmuuskopiointi on hyödyllistä, koska se luo tiedostoille uuden suojaustason ja nopeuttaa niiden palauttamista, koska se on nopeampi palauttaa paikalliselta laitteelta kuin pilviltä. Lisäksi hybridi varmuuskopiointi on tarpeen 3-2-1 varmuuskopiosäännön toteuttamiseksi, ja suosittelemme, että teet niin.

Carbonite sisältää myös perusominaisuuksia, jotka haluamme nähdä online-varmuuskopiopalvelujen tarjoamina. Sisältää versioinnin, mutta ei Mac-asiakasohjelmassa. 

Karboniitin versiointi

Versioinnista on hyötyä, koska sen avulla voit peruuttaa ei-toivotut tiedostojen muutokset ja tiedostojen vioitukset. Se on myös työkalu, joka auttaa torjumaan lunaohjelmia, jotka ovat yhä yleisempi ongelma yrityksille.

Carboniten versiointikäytäntö on melko monimutkainen, mutta se säilyttää ainakin kolme kopiota tiedostoistasi. Lisäksi se pitää yhden tiedostoversion jokaisesta edellisestä seitsemästä päivästä, yhden jokaisesta kolmesta edellisestä viikosta ja yhden jokaisesta kahdesta edellisestä kuukaudesta.

Carbonite myös pitää poistettuja tiedostoja, mutta vain 60 päivää, mikä on vähän pettymys ottaen huomioon, että on palveluita, jotka pitävät niitä pidempään tai toistaiseksi. Yksi tällainen palvelu on Acronis Backup, ja voit lukea siitä lisää Acronis Backup -katsauksessa.

Jos et halua palauttaa tiedostoja Internetin kautta ja odottaa mahdollisesti pitkään, voit käyttää Carboniten Courier Recovery -palvelua saadaksesi tietosi sinulle. Safe Backup Pro -käyttäjät saavat myös pääsyn sen nopeutettuun versioon. 

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat yksityinen salaus, jatkuva varmuuskopiointi, varmuuskopioinnin ajoittaminen ja lohkotason tiedostojen kopiointi nopeaa lataamista varten. Tietoja ei kuitenkaan voida varmuuskopioida matkapuhelimelta. Jos haluat, katso uudelleen IDrive for Business tai paras online-varmuuskopio mobiililaitteille. Lisätietoja yrityksen varmuuskopioinnista on yrityksen varmuuskopiokirjastossamme.

Carbonite Safe Backup Pro -katsaus

Carbonite Backup Safe Pro -logowww.carbonite.com

Alkaa 2400 dollarista kuukaudessa 250 GBA -suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

Bare-Metal Restore

Käyttäjien hallinta

Aseta käyttäjäroolit

Aseta yrityksen varmuuskopiointisäännöt

Muokattava raportointi

Siirry käyttäjän varmuuskopiointiin

Seuraa kytkettyjä laitteita

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
Blowfish 128-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
30

hinnoittelu

Toisin kuin Carbonite Safe, Carbonite Safe Backup Pro ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiointisuunnitelmaa. Sen sijaan saat varatilaa suunnitelmasta riippuen, jota voit laajentaa 100 Gt 99 dollarilla vuodessa, jopa 10 kt.

Voit käyttää kaikkia kolmea suunnitelmaa varmuuskopioimaan rajoittamattomia tietokoneita, ulkoisia asemia ja NAS-laitteita. Lisäksi kaikissa suunnitelmissa on nopeutettu kuriirien palautuspalvelu, automaattinen videon varmuuskopiointi ja HIPAA-vaatimustenmukaisuus.

Perussuunnitelma ei salli varmuuskopiointipalvelimien käyttöä, mutta kaksi muuta suunnitelmaa tekevät. Virrankäyttösuunnitelman avulla voit varmuuskopioida yhden virtuaalisen tai fyysisen palvelimen, kun taas Ultimate-suunnitelma laajentaa sen rajattomaan palvelimeen. Voit vertailla suunnitelmia täällä.

Kaikkien suunnitelmien mukaan sinun on maksettava vuosi etukäteen. Voit saada viiden prosentin alennuksen, jos kirjaudut kahdeksi vuodeksi, tai 10 prosenttia, jos kirjaudut kolmeen. Valitsemastasi riippumatta, maksat silti mojova summan. Siksi sinun tulisi käyttää Carboniten ilmaista 30 päivän kokeiluversiota nähdäksesi, onko saamasi arvoinen dollarisi arvoinen.

On kuitenkin selvää, että karboniitti on kalliimpaa kuin kilpailijansa. Esimerkiksi IDrive veloittaa 74,62 dollaria vuodessa 250 Gt: lta rajoittamattomalla tietokoneella ja sisältää palvelimen varmuuskopion tuen. Se on yli 200 dollaria vähemmän vuodessa kuin karboniitti. 2TB: n hankkiminen karboniitilla maksaa sinulle yli 2000 dollaria, mutta IDrive-palvelulla saat 2,5TB 599,62 dollaria..

CrashPlan pienyrityksille ja Backblaze for Business ovat myös kustannustehokkaita vaihtoehtoja. CrashPlan tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion yhdelle tietokoneelle 10 dollaria kuukaudessa, kun taas Backblaze tekee saman 6 dollarilla. Lue lisää niistä CrashPlans for Small Business- ja Backblaze for Business -arvosteluista. Kaiken kaikkiaan, jos haluat maksaa vähemmän ja saada enemmän, karboniitti ei ole paras vaihtoehto.

Helppokäyttöisyys

Samoin kuin useimmissa muissa online-varmuuskopioratkaisuissa, jotka ovat onnistuneet nousemaan muun yläpuolella, Carbonite tarjoaa yleensä kiillotetun kokemuksen, jonka ei pitäisi antaa sinulle ongelmia varmuuskopion asettamisessa..

Kun olet luonut tilin Carbonite: lla, ensimmäinen vaihe on ladata asiakas verkkosivustolta ja asentaa se tietokoneeseen tai palvelimeen, jonka kiintolevyn haluat varmuuskopioida. 

Asennus vie vain muutaman minuutin, ja sinun ei tarvitse enää enää miettiä Carboniten kanssa, jos sinun ei tarvitse. Tämä johtuu siitä, että Carbonite valitsee automaattisesti varmuuskopioitavat tiedostot tyypin perusteella.

Carbonite-safe-desktop-client

Carbonite Safe Backup Pro käyttää samaa työpöytäohjelmaa kuin Carbonite Safe, mikä saattaa aiheuttaa muutamia ongelmia yrityskäyttäjille. Yritysversiossa ei ole rajoittamatonta varmuuskopiotilaa, joten se saattaa loppua nopeasti automaattisen valinnan ansiosta.

Jotta näin ei tapahdu, sinun on sammutettava automaattinen varmuuskopiointi lisäasetuksista ennen asennuksen loppuun saattamista.

Pöytäsovellus on yksinkertainen ja näyttää kaikki tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä. Oletusnäkymässä näkyy varmuuskopion tila, ja se tarjoaa linkkejä, jotka avaavat asetukset, käyttävät palautusta ja käynnistävät palautusprosessin.

Carbonite-safe-web-client

Jos päätät palauttaa kaiken, työpöytäohjelma opastaa sinua prosessin läpi. Muussa tapauksessa verkko-asiakas käynnistää sen, valitsetko tiedostojen palauttamisen tai käyttää niitä. Puhumme lisää varmuuskopiointi- ja palautusprosessista seuraavassa osiossa.

Carbonite-safe-backup-politiikan

Verkkosovellus on yksinkertainen, selkeä ja näyttää kaikki suojatut tietokoneesi, palvelimet ja käyttäjät näytön alareunassa helpottamaan yleiskatsausta. Sieltä voit hallita varmuuskopiointikäytäntöjä, kuten vaatia käyttäjiä varmuuskopioimaan käyttäjäkansioonsa.

Carbonite-safe-kutsu-käyttäjien

Voit myös kutsua käyttäjiä ja muita järjestelmänvalvojia varmuuskopioimaan tietokoneensa auttamaan sinua. Lisäksi voit ottaa karboniitin käyttöön monissa tietokoneissa yhdellä toiminnolla.

Lisäksi voit sulkea pois tiettyjen tiedostotyyppien varmuuskopioinnin, mikä helpottaa rajoitetun varmuuskopiotilan hallintaa varmistamalla, että se ei ole täynnä asioita, joista et välitä.

Carbonite-safe-mobile-client

Carbonitella on myös Android- ja iOS-sovelluksia, joiden avulla voit käyttää tietokoneelta varmuuskopioitavia tiedostoja. Voit myös tallentaa tiedostoja offline-käyttöä varten, mutta muuten sovellus ei tarjoa paljon. Se tekee siitä puutteellisen kilpailijaan IDriveen verrattuna, jonka sovelluksen avulla voit varmuuskopioida älypuhelimen tietoja, mukaan lukien media, sovellustiedot, tekstit, yhteystiedot ja kalenteritiedot.

Kaiken kaikkiaan karboniittia on helppo käyttää, mutta ei niin helppoa kuin CrashPlan for Small Business tai Backblaze for Business, jotka eivät kata tallennustilasi.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Kuten mainitsimme, varmuuskopiointi alkaa automaattisesti asiakkaan asentamisen jälkeen. Sinun ei tarvitse viettää aikaa tiedostojen ja kansioiden valitsemiseen varmuuskopiointia varten. 

Tämä johtuu siitä, että Carbonite skannaa kiintolevyn automaattisesti ja valitsee tiedostot varmuuskopiolle tiedostotyypin perusteella. Esivalittuihin tiedostotyyppeihin kuuluvat asiakirjat, valokuvat, musiikki, zip-tiedostot, taloudelliset datatiedostot ja videot. Huomaa, että yksittäisiä yli 4 Gt: n tiedostoja, samoin kuin järjestelmä-, sovellus- ja väliaikaisia ​​tiedostoja, ei valita automaattisesti.

Varmuuskopiointi on oletuksena jatkuvaa. Tämä tarkoittaa, että kun uusia tiedostoja luodaan tai olemassa olevia tiedostoja muutetaan, Carbonite lähettää ne pilveen melkein reaaliajassa. Jos arvelet, että se saattaa viedä liian paljon järjestelmäresursseja, voit kytkeä sen pois päältä ja palata varmuuskopiointi kerran päivässä, jos haluat. Voit myös määrätä karboniittiä olematta suorittamassa varmuuskopiointia tiettyinä aikoina.

Muiden palveluiden, kuten Acronis Backupin, asiakkaat saavat rikkaamman aikatauluvaihtoehdon. Niihin sisältyy päivittäinen, viikoittainen ja kuukausittainen varmuuskopio sekä erityiset ehdot, jotka voit asettaa.

Carbonite-safe-restore-valita

Voit aloittaa palautuksen napsauttamalla “saa tiedostoni takaisin” -painiketta työpöytäohjelmasta. Seuraavaksi voit joko valita tietyt tiedostot palauttaaksesi tai palauttaaksesi kaiken. Jos päätät palauttaa kaiken, Carbonite opastaa sinut suoraviivaisen palautusprosessin läpi. Lopulta voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen tai uuteen sijaintiinsa.

Jos päätät palauttaa tietyt tiedostot, Web-asiakas avautuu ja voit valita tiedostoja palautettaviksi. Web-asiakas osoitti useaan otteeseen, että varmuuskopioitujen tiedostojen luettelomme oli tyhjä. Yleensä meillä ei kuitenkaan ollut monia ongelmia, mutta tiettyjen tiedostojen palauttaminen työpöytäohjelmasta olisi hyvä lisä. 

Olemme käyneet läpi varmuuskopiointi- ja palautusprosessit Windows-koneella, joten riippuen siitä, varmuuskopioitko Macia tai palvelinta, varmuuskopiointi ja palautus saattavat toimia hieman eri tavalla.

Carbonite Courier Recovery Service

Jos et halua odottaa kauan – ja joudut ehkä joutua tekemään varmuuskopion koosta riippuen – voit käyttää Carboniten Courier Recovery -palvelua tiedostojen lähettämiseen sinulle. Voit tehdä tämän valitsemalla palautettavat tiedostot yhdessä Carbonite-asiantuntijan kanssa. Sitten tiedostot ladataan DVD-levylle tai ulkoiseen asemaan ja postitetaan sinulle.

Palvelun etuna on, että kuriirien palautus on potentiaalisesti paljon nopeampaa kuin Internetin kautta tapahtuva palautus. Palvelun hinta on 175,99 dollaria, joka on paljon kalliimpaa kuin kilpailun tarjoamat vastaavat palvelut, ja se on saatavana vain yhdysvaltalaisille asiakkaille. 

Sinun on myös lähetettävä laite takaisin, tai sinulta veloitetaan: 130 dollaria laitteista, joissa on vähemmän kuin 3 Tt tilaa, tai 300 dollaria, jos niissä on enemmän. Lisäksi sinulta veloitetaan 10 dollaria jokaisesta johdosta, jota et palauta.

Ne käyttäjät, jotka päättivät hallita yksityistä avaintaan yksin, eivät voi käyttää kuriirien palautuspalvelua, elleivät he lataa yksityistä avaintaan. Se on odotettavissa, koska Carbonite ei voi palauttaa tiedostoja salatussa muodossa ilman sitä. 

Nopeus

Riippumatta siitä, minkä varmuuskopiopalvelun valitset, alkuperäiset varmuuskopiot vievät melko vähän aikaa. Se voi kestää päiviä, viikkoja tai enemmän riippuen siitä, kuinka paljon tietoa haluat suojata.

Testasimme Carboniten tiedostojensiirtokykyä tekemällä varmuuskopiointi- ja palautustestejä käyttämällä 1 Gt: n pakattua testikansiota. Suoritimme testimme Venäjältä, Moskovasta, langattoman verkon kautta, jonka lähetysnopeus oli 38,04 Mbps ja latausnopeus 15,87Mbps. Tässä on tuloksemme:

Ensimmäinen yritysToinen yrityskeskiarvo
Lähetysaika:00:16:3300:12:2200:14:28
Latausaika:01:02:9800:58:4601:01:12

Nopeuuksillamme – ja ilman ylimääräisiä kustannuksia – teoriassa meidän pitäisi odottaa varmuuskopioivan 1 Gt: n kansio noin neljässä minuutissa ja 10 sekunnissa, ja meidän pitäisi palauttaa se noin 10 minuutissa ja sekunnissa. Tulokset, kuten taulukosta näet, eivät ole missään määrin odotettavissa olevia.

Oikeudenmukaisuuden vuoksi salaus ja muut varmuuskopioinnin aikana suoritetut prosessit hidastavat prosessia. Tätä silmällä pitäen tämä on hieno nopeus varmuuskopioinnille, mutta emme voi sanoa samaa palautusprosessille. Palauttaminen kesti paljon kauemmin kuin odottaisimme, ja ilman prosesseja, jotka hidastavat salausta.

Ei voi millään tavalla sallia monisäikeistä varmuuskopiointia siirtojen nopeuden lisäämiseksi, mutta Carbonite käyttää lohkotason kopiointialgoritmia, joka nopeuttaa lataamista alkuperäisen jälkeen siirtämällä vain tiedostojen muuttuneet osat.

turvallisuus

Carbonite tekee kunnollisen työn tarjotakseen pilviturvallisuuden käyttämällä 128-bittistä Blowfish-salausta. Se ei ole AES, mikä on alan oletussalaus, mutta kykenee silti. Sen 64-bittinen versio ei ole turvallinen, mutta Carboniten käyttämää 128-bittistä versiota ei ole murtunut, sikäli kuin tiedämme. 

Blowfish-luoja Bruce Schneier on kuitenkin suositellut siirtymistä seuraaja-algoritmiinsa Twofishiin. Tämän vuoksi mieluummin, että karboniitti käyttää AES 256-bittistä.

Muu kuin lepo-salaus, Carbonite käyttää TLS: ää (lue lisää SSL vs. TLS-vertailusta) suojataksesi tiedostoja, jotka ovat kuljetettuna Carboniten palvelimille. Nämä palvelimet tallennetaan kovetettuihin tietovälineisiin, jotka on suunniteltu kestämään virtuaalisia hyökkäyksiä, luonnonkatastrofeja ja fyysisiä hyökkäyksiä.

Niiden suojatoimenpiteitä ovat CCTV-kamerat, ympäri vuorokauden toimivat vartijat, biometriset käyttöoikeudet ja turvakortit. Lisäksi tiedostojasi pidetään RAID-6-palvelimissa ilmasto-olosuhteissa, joissa on keskeytymättömät virtalähteet ja paikan päällä olevat generaattorit.

Jos haluat parantaa tietoturvaasi ja yksityisyyttäsi, voit myös valita yksityisen salauksen – jota joskus kutsutaan nolla tietämykseksi – Carboniten asennuksen aikana (lisätietoja siitä kohdasta, joka on nolla tietämys pilviartikkelissa). 

Oletusarvon mukaan Carbonite pitää salausavaimesi puolestasi. Näin voit unohtaa salasanasi, jos unohdat salasanasi. Carbonite tallentaa yksityisen avaimesi suojattuun tietokeskukseen, mutta se ei ole niin yksityistä kuin kun hallitset sitä. 

Tämä tarkoittaa, että mahdollisesti karboniitti voi salata ja luovuttaa tiedostosi lainvalvonnalle, kuten NSA: n pahamaineiselle PRISM-ohjelmalle (huomaa, että yritystä ei ole ollut yhteydessä NSA: hon).

Carbonite-safe-ENC-näppäin

Jos kuitenkin hallitset avainta, yllä oleva skenaario ei ole mahdollinen, koska vain sinä pystyt purkamaan tietosi. Carbonite ei kuitenkaan voi palauttaa salasanaasi, jos unohdat sen. Voit käyttää yhtä parhaista salasananhallintayrityksistämme pienyritysten valitsemiseksi välttääksesi salasanasi unohtamisen.

Carbonite tukee myös kaksifaktorista todennusta, jonka voit valtuuttaa tilisi käyttäjille. Kaksikerroinen todennus auttaa suojaamaan yritystäsi varmistamalla, että salasanan epäonnistuminen ei anna haitallisten henkilöiden varastaa käyttäjän käyttäjätietoja. 

Kaksikerroinen todennus toimii vaatimalla normaalin käyttöoikeustietojen lisäksi yksilöllisen suojakoodin, kun kirjaudut sisään tuntemattomasta tietokoneesta. Sinun pitäisi ensin luoda vahva salasana.

yksityisyys

Carboniten tietosuojakäytäntö on helppo lukea ja siinä kerrotaan selkeästi, minkä tyyppisiä tietoja se kerää, joka sisältää käyttäjien tarjoamat tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi, luottokorttinsa ja muut tiedot, joita tarvitaan Carbonite-tuotteen rekisteröintiin ja ostamiseen.

Lisäksi Carbonite tallentaa tiedostojesi nimet, koot ja laajennukset sekä metatiedot. Metatiedot sisältävät laitetyyppisi, selaintyypin, IP-osoitteen, Internet-palveluntarjoajan, sivut, jotka viittaavat tai poistuvat, käyttöjärjestelmä, päivämäärä- ja aikaleimat.

Carbonite käsittelee kerättyjä tietojasi eri tarkoituksiin, kuten markkinointimateriaalien lähettämiseen (käyttäjän tai asiakkaan suostumuksella), varmuuskopioinnin helpottamiseen, tietojen palauttamiseen, teknisen tuen tarjoamiseen, arkistointiin ja lain noudattamiseen..

Palvelu sanoo, että se ei myy henkilökohtaisia ​​tietoja markkinoijille tai muille toimittajille, eikä se pääse käyttäjien tallentamiin tietoihin. Carbonite kuitenkin jakaa nämä tiedot joskus kolmansien osapuolten kanssa. 

Niihin kuuluvat palvelut, jotka auttavat Carbonitea tarjoamaan tuotteitaan, yhdessä liikekumppaneiden, mainosverkostojen, analytiikan tarjoajien sekä maksu- ja toimituspalvelujen kanssa.

Huomaa, että ”Carbonite on vastuussa vastaanottamansa henkilötietojen käsittelystä ja siirtää sen jälkeen kolmannelle osapuolelle, joka toimii edustajana sen puolesta.” Tämä lauseke on osa sekä EU: n että Yhdysvaltojen yhdysvaltoja. Privacy Shield ja Sveitsin yhdysvallat. Privacy Shield -kehykset. Karboniitti tarttuu molempiin.

Se on hyödyllistä, kun otetaan huomioon Carbonite sanoo, että “Seurauksena on, että Carboniten tytäryritykset tai tytäryhtiöt voivat siirtää tai käyttää niitä, mukaan lukien henkilötiedot, muissa maailman maissa riippumatta asiakkaasta tai käyttäjän asuinmaasta.”

Joillakin näistä maista ei ehkä ole yksityisyyden suojan tasoa, jonka maasi laki takaa. Tässä tapauksessa karboniitti lupaa tarjota riittävän suojan mainittujen yksityisyydensuojaten mukaisesti.

Karboniittitietojen jakaminen

Lisäksi asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaan asiakkailla ja käyttäjillä on seuraavat oikeudet Carboniten käsittelemiin henkilötietoihin:

 • Oikeus tutustua Carboniten hallussa oleviin henkilötietoihin
 • Oikeus pyytää puutteellisten, virheellisten, tarpeettomien tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamista
 • Oikeus vaatia puutteellisten, virheellisten, tarpeettomien tai vanhentuneiden henkilötietojen poistamista kohtuullisen ajan kuluessa
 • Oikeus pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tietyistä syistä
 • Oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista Carbonitelta strukturoidussa, turvallisessa, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa
 • Oikeus perua suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa, jos näitä tietoja käsitellään yksinomaan suostumuksen perusteella eikä millään muulla oikeusperustalla
 • Oikeus ottaa yhteyttä asianomaiseen tietosuojavaltuutettuun Carboniten henkilötietojen käsittelystä

Karboniitti noudattaa myös yleistä tietosuoja-asetusta tai lyhyt aikaisintaan GDPR: ää, joka on EU: n laki, joka sääntelee EU: n kansalaisten online-yksityisyyttä. Lue lisää siitä GDPR-oppaasta.

Kaiken kaikkiaan Carboniten tietosuojakäytäntö on suoraviivainen, eikä siinä ole hälytyksiä aiheuttavia lausekkeita, kuten jotkut pilvipalvelut tekevät..

Tuki

Carbonite-safe-tuki

Kun kohtaat ongelman, ensimmäinen työjärjestys on osua Carboniten tietokantaan. Se sisältää erillisen osan Carbonite Safe Backup Pro -ohjelmasta. Sieltä voit valita osan Windows, Mac tai palvelimen varmuuskopiointia varten. Jos et löydä etsimääsi, voit etsiä nopeasti asiaankuuluvia artikkeleita hakupalkin avulla. 

Haut palauttivat säännöllisesti toisiinsa liittymättömiä artikkeleita. Itse artikkelit ovat kuitenkin yleensä hyvin kirjoitettuja ja helppo seurata.

Jos tietokanta ei auta, voit aina ottaa yhteyttä Carboniten tukitiimiin, joka on voittanut 64 palkintoa työstään. Lisäksi Carbonite väittää, että kaikilla sen liiketoiminta- ja laajennusagentteilla on Microsoft Technology Associate -sertifikaatit, mikä on hieno kosketus. 

Voit ottaa yhteyttä tukitiimiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Puhelin- ja chat-tuki on saatavana seitsemänä päivänä viikossa, mutta vain klo 9.00–8.00. EST arkisin ja klo 9.00–17.30. EST viikonloppuisin. 

Sähköpostituki on saatavana ympäri vuorokauden, ja kuten Carbonite sanoo, sen keskimääräinen vastausaika on 24 tuntia. Lähetimme pari sähköpostia viikon aikana ja saimme vastauksia noin päivän kuluttua. Se on hidasta verrattuna useimpiin palveluihin, joiden vastaaminen vie yleensä alle kuusi tuntia.

Carboniten tuki on hyvä, mutta IDrive tarjoaa 24/7 live-chat-tuen välittömään ongelmanratkaisuun, ja se on parempi.

Tuomio

Karboniitilla on paljon yläpuolella, mukaan lukien yksityinen salaus, vahva tuki ja tehokas versiointi sekä rajoittamaton tietokone-, NAS- ja palvelinvarmuuskopio. Sen hinnasuunnitelmat eivät kuitenkaan voi kilpailla muiden samoja tarjoavien palvelujen kanssa. Tämä koskee sekä sen liittymäkustannuksia että kuriirien palautuksen hintaa. Jos haluat saada enemmän vähemmällä, voit tehdä paremmin.

Lisäksi Carboniten latausnopeus on erittäin hidas, sen versiointi ei toimi Macissa eikä se käytä AES-tiedostoa tiedostojen salaamiseen levossa. Lisäksi sen mobiilisovellus antaa sinulle pääsyn vain varmuuskopiotiedostoihin, eikä se itse varmuuskopioi mobiilitietojasi.

Mitä mieltä olet Carbonite Safe Backup Pro -sovelluksesta? Onko sen korkea hinta pelote vai huomaatko karboniitin olevan sen arvoista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map