BigMIND Business Review – Monipuolinen varmuuskopio – päivitetty 2020

BigMIND-liiketoimintakatsaus

BigMIND Business, joka tulee Zoolz-tallista, on monipuolinen ja edullinen varmuuskopioratkaisu yrityksille. Siinä on enemmän kelloja ja pilliä kuin useimmissa kilpailijoissa, vaikka se on myös huomattava siitä, mistä puuttuu. Lue koko BigMIND Business -katsauksemme yksityiskohdat.

yrityksen varmuuskopio

Tervetuloa BigMIND Business -katsaukseen. Saatat olla tuttu BigMIND Home -yritykselle, Zoolzin toiselle tuotteelle, jonka tarkistimme, kuten nimessä sanotaan, joka on tuote kotikäyttäjille. Jos olet sellainen käyttäjä ja olet täällä vahingossa, lue BigMIND Home -arvostelu.

Jos olet oikeassa paikassa, mutta sinulla ei ole aikaa, tässä on lyhyt. BigMIND Business on rikas ominaisuuksista, mukaan lukien AI-valokuvien analysointi, jakaminen ja tiedostojen tallennus. Lisäksi sen varmuuskopio-ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa hybridi varmuuskopiointi, rajoittamaton varmuuskopio ulkoisista laitteista ja mobiili varmuuskopio sekä varmuuskopio mm. Pilvitallennuspalveluista, Facebookista ja Instagramista.

Tällainen ominaisuuksien joukko, kuten olet ehkä arvata, ei tule ilman normaalia kumppania: korkeampi hinta. BigMIND Business ei ole yhtä halpaa eikä tarjoa paljon tallennustilaa. Lisäksi sillä ei ole puhelin- ja chat-tukea. Ainoa tukikanava on sähköposti, ja vastauksen saaminen vie jonkin aikaa. Myöskään jatkuvaa varmuuskopiointia ei ole, mikä on vähintäänkin hyödyllinen ominaisuus.

Sinun ei tarvitse odottaa kauan alkuperäistä varmuuskopioasi – tai ainakin niin kauan kuin teet joitain muita palveluita – koska BigMIND Home -siirrot ovat nopeita. Kiitos sen käyttämälle globaalille Amazon-verkolle: AWS.

Jos nämä haitat eivät ole saaneet hampaita mielenkiinnostasi BigMIND Businessia kohtaan, ota kiinni, kun tarkastelemme tarkemmin alla. Muutoin kysy vaihtoehtoja parhaasta yrityksen varmuuskopiosta.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot BigMIND-liiketoiminnalle

ominaisuudet

BigMIND Business -palvelussa on rikas ominaisuusvalikoima. Se on mielenkiintoinen, koska toisin kuin useimmat varmuuskopiointipalvelut, siinä on joitain näistä ominaisuuksista parhaimmilla pilvitallennuspalveluilla. Ennen kuin pääsemme heidän luokseen, katsomme kuitenkin tavanomaisia ​​varmuuskopio-ominaisuuksia.

BigMIND Business Standard -ominaisuudet

Nämä ominaisuudet auttavat sinua palauttamaan tärkeät yritystiedostot, jos jokin tietokoneesi toimii virheellisesti (katso artikkelimme siitä, kuinka kauan kiintolevy kestää arviolta), vaurioituu tai joku varastaa sen.

BigMIND Business voi varmuuskopioida tietoja Windows- ja Mac-tietokoneista, Microsoft SQL-tietokannoista ja Windows-palvelimista. Yhdellä BigMIND Business -tilauksella voit varmuuskopioida rajoittamattoman määrän tietokoneita, mutta varmuuskopioitavien palvelimien lukumäärä riippuu tilaustussuunnitelmasta. Lisätietoja siitä seuraavassa osiossa.

Haluaisimme kuitenkin nähdä tuen Linux-palvelimille ja tietokoneille. Muiden tietokantojen, Hyper-V: n ja VMware: n tuki puuttuu. Acronis Backup tukee kaikkia näitä, joten lue jos haluat, lukea Acronis Backup -arvosteluamme. Muussa tapauksessa, jos haluat Linux-tukea, lue paras online-varmuuskopio Linuxista (se käsittelee kuitenkin kodin ratkaisuja).

Tietokoneen varmuuskopion lisäksi voit varmuuskopioida niin monta ulkoista kiintolevyä kuin NAS-tallennuslaitetta kuin haluat (lue lisää NAS-oppaastamme). Itse asiassa BigMIND: n kotiversio on tehnyt parhaan online-varmuuskopion NAS: n roundupille. BigMIND Business antaa sinun myös varmuuskopioida Android- ja iOS-älypuhelimet ja tablet-laitteet.

BigMIND antaa sinun myös suorittaa hybridi varmuuskopio Hybrid + -tekniikkaansa käyttämällä. Sen avulla voit tallentaa kopion tiedoista pilvipalvelun lisäksi paikalliseen asemaan. Jos päätät tehdä niin, nautit toisesta suojakerroksesta. Tämä auttaa myös palauttamaan tiedostoja nopeasti, koska niiden palauttaminen paikallisesta laitteesta on nopeampaa.

Hybridi-varmuuskopiossa otat myös käyttöön 3-2-1-varmuuskopiosäännön. Voit lukea lisää hybridivarmuuden yläpuolet ja miten se asennetaan SMB: n hybridivarmuuskopiossamme.

bigmind-business-feat pysymistä

Muihin vakiovarmuuskopio-ominaisuuksiin kuuluvat varmuuskopiointiaikataulu, rajoittamaton versiointi, rajoittamaton poistettujen tiedostojen säilyttäminen, rooliperustainen hallinta ja raportit. Jatkuvaa varmuuskopiointia ei kuitenkaan ole saatavilla. Aiomme puhua lisää näistä ominaisuuksista alla ”helppokäyttöisyys” ja “varmuuskopiointi ja palautus” -luokissa.

BigMIND Business -ominaisuudet

bigmind-business-feat-palvelut

Jos käytät pilvivarastointipalveluita, myös BigMIND Business kattaa sen. Voit varmuuskopioida tietoja tallennuspalveluista – kuten Dropbox, Google Drive, One Drive ja Box – BigMIND-tiliisi. Kolme ensimmäistä ovat tunnetut nimet pilvitallennusalalla, mutta jos et tunne viimeistä palvelua, lue lisää Box-arvosteluistamme saadaksesi lisätietoja.

Tutustu vaihtoehtoisiin palveluihin, joissa on tämä ominaisuus, lukemalla parhaan pilvi-pilvi-hallintapalveluiden vertailumme.

Jos yritykselläsi on mediakampanja, johon osallistuvat Facebook ja Instagram, voit myös yhdistää BigMIND-tilin näihin tileihin tallentaaksesi henkilökohtaiset valokuvasi ja videosi.

bigmind-business-feat jakamista

BigMIND Business antaa sinun myös jakaa ladatut tiedostot työtovereidesi kanssa ja määrittää tietyt sisällönhallintavaihtoehdot. Voit tehdä sen lähettämällä linkin sähköpostitse tai luomalla sen, jotta voit kopioida ja liittää sen.

Molemmissa menetelmissä voit ottaa käyttöön salasanasuojauksen, ladata ilmoituksia, saattaa linkin vanhenemaan tiettyyn päivämäärään tai tehdä siitä vain näkyvän. Tämä on vahva sisällön suojaustaso ja asettaa häpeään tietyt erilliset pilvitallennuspalvelut. 

bigmind-business-feat-CloudDrive

Samalla tavoin BigMIND antaa sinun ladata tiedostoja pilviaseman ominaisuuden avulla, mutta huomaa, että pilvasema käyttää varmuuskopiotilasi tiedostojen tallentamiseen..

Jos työskentelet valokuvien kanssa, BigMIND: ssä on useita ominaisuuksia, jotka tekevät työstä entistä helpompaa. BigMIND analysoi lataamasi kuvat ja antaa sinun etsiä niitä kameratyypin, resoluution, sijainnin, ottopäivämäärän, hallitsevien värien ja muun perusteella. Jos tämä ei riitä, voit myös lisätä omat tietotunnisteesi valokuvien järjestämiseen.

Lisäksi BigMIND käyttää valotunnistusominaisuuttaan skannataksesi kuviasi eri objekteille, jotta voit etsiä niitä käyttämällä lauseita, kuten ”kuppi”, “ystävä” jne. Se toimii samalla tavalla kasvojen kanssa, joten voit etsiä ihmiset.

Jos sinulla on monia skannattuja asiakirjoja, jotka sinun on etsittävä, voit käyttää BigMIND: n optista merkkitunnistusta tai OCR-sanomia. OCR muuntaa asiakirjat etsittäväksi tiedoksi ja purkaa kaiken tekstin JPEG- ja TIFF-kuvista. Tämän avulla voit etsiä tiedostoja sisällön perusteella.

BigMINDistä puuttuu Linux-tuki ja jatkuva varmuuskopiointi, eikä se voi varmuuskopioida muita kuin Windows-palvelimia. Näiden ominaisuuksien omistaminen on sinulle todennäköisesti tärkeämpää kuin BigMIND: n lisäominaisuudet. 

Paitsi, että BigMIND: ssä on tehokas ominaisuusjoukko, joka tyydyttää useimmat yrityskäyttäjät. Jos haluat lisätietoja yrityksen varmuuskopiosta, lue kuitenkin yrityksen varmuuskopiokirjasto.

BigMIND-liiketoiminnan yleiskatsaus

BigMIND Business -logowww.zoolz.com

Alkaa 1125 dollarista kuukaudessa 100 GBA-koko suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

Bare-Metal Restore

Käyttäjien hallinta

Aseta käyttäjäroolit

Aseta yrityksen varmuuskopiointisäännöt

Muokattava raportointi

Siirry käyttäjän varmuuskopiointiin

Seuraa kytkettyjä laitteita

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
15

hinnoittelu

Ennen kuin päätät tilata BigMIND Business -yrityksen suojelemaan yritystäsi, voit käyttää sen 15 päivän ilmaista kokeiluversiota nähdäksesi, oikeuttaako se jakaminen rahasi kanssa. BigMIND Business tarjoaa kolme suunnitelmaa: Starter, Standard Premium ja Smart Archive.

Kolme ensimmäistä suunnitelmaa tarjoavat kuuman pilvitallennuksen, kun taas viimeinen tarjoaa vain kylmävarastoinnin. Jos käytät kuumaa tallennustilaa, palautusprosessi käynnistyy automaattisesti. Sitä me tarkoitamme, kun sanomme pilvivarmuuskopio. Toisaalta kylmävarastointi on halvempaa ja soveltuu tietojen arkistointiin. Haittapuolena on, että palautusprosessin aloittaminen vie 3–12 tuntia.

Starter-suunnitelma antaa sinulle 250 Gt varmuuskopiotilaa ja antaa sinun varmuuskopioida vain yksi palvelin ja sinulla on 10 käyttäjää. Se on 15 dollaria kuukaudessa, mutta voit valita, maksaako vuosi alennuksen. Suunnitelma tarjoaa myös käyttäjien ja käytäntöjen hallintaominaisuuksia sekä perustarkistuksen (voit esikatsella viimeisen 30 päivän toimia).

Vakio-suunnitelma lisää rajattoman verkon ja ulkoisten asemien tuen ominaisuusluetteloon. Lisäksi voit varmuuskopioida 250 Gt tietoa, suojata 10 palvelinta ja 100 käyttäjää. Nauti siitä, sinun täytyy ansaita 39 dollaria kuukaudessa.

Premium-suunnitelma ei lisää varmuuskopiotilaa, mutta se nostaa palvelimien enimmäismäärän 50: ään ja käyttäjien määrään 500: een. Voit myös käyttää varmuuskopion ja eDiscovery-palvelun täydellistä tarkastusta, jonka avulla voit etsiä asiakirjoistasi sanat ja fraasit.

Standardi- ja Premium-suunnitelmat antavat myös lisätä varmuuskopiotilaa, lisätä SQL-varmuuskopioita ja mobiililaitteita varmuuskopiointia varten. Voit lisätä tilaa 100 Gt: n välein, jopa 10TB. Vakiojärjestelyssä hinta on 8 dollaria lisäykköä kohti, kun taas Premium-paketti veloittaa 10 dollaria.

Kummankin suunnitelman ansiosta voit lisätä jopa 100 Microsoft SQL -palvelinta hintaan 10 dollaria palvelinta kohti ja jopa 1 000 mobiililaitetta hintaan 1 dollari per laite.

Viimeinen suunnitelma, Smart Archive, tukee samaa määrää palvelimia ja käyttäjiä, mutta tarjoaa 1 Tt kylmävarastoa. Kuten mainitsimme, kylmävarastointi on hidasta ja toimii parhaiten tiedostojen arkistoinnissa, joita sinun ei tarvitse palauttaa usein. Tämä suunnitelma palauttaa sinut takaisin 40 dollaria kuukaudessa. Jos tarvitset lisää tilaa, voit lisätä 1 kt 40 dollaria kuukaudessa, enintään 10 kt.

BigMIND tarjoaa paljon ominaisuuksia, mutta se tekee siitä yhden markkinoiden kalliimmista yritysratkaisuista. Lisäksi se ei tarjoa paljon varmuuskopiotilaa, puhumattakaan rajattomasta varmuuskopiosta. 

Jos haluat, sinun tulee kääntyä CrashPlan for Small Business- tai Backblaze for Business -palveluun. CrashPlan laskuttaa 10 dollaria per tietokone kuukaudessa, kun taas Backblaze veloittaa 6 dollaria per tietokone kuukaudessa. Voit lukea lisää heidän tarjouksistaan ​​CrashPlan for Small Business -katsauksessa ja Backblaze for Business -katsauksessa.

Jos et tarvitse rajoittamatonta varmuuskopiota ja etsit ratkaisua, joka on samanlainen kuin BigMIND, harkitse IDrive for Business -palvelua. 2,5TB: n hankkiminen BigMIND Business -sovelluksella antaa sinulle takaisin 2 039,90 dollaria vuodessa, kun taas sama määrä varmuuskopiota IDrive for Business -palvelun kanssa maksaa sinulle 599,62 dollaria vuodessa. Jos haluat lisätietoja IDrivestä, lue IDrive for Business -arvostelu.

Kaiken kaikkiaan BiGMIND Business -arvo ei ole suuri, kun otat huomioon vain saamasi varmuuskopion. BigMIND: n lisäominaisuudet voivat tarpeen mukaan tehdä hinnoistaan ​​miellyttävämmän, mutta se riippuu siitä, tarvitsetko näitä ominaisuuksia.

Helppokäyttöisyys

bigmind-business-desktop-client

BigMIND: n työasemaohjelma toimii Windowsissa ja Macissa. Sen pääikkunassa näkyy varmuuskopion tila, viimeisen varmuuskopion aika, aika seuraavaan varmuuskopiointiin ja kuinka paljon varmuuskopiointitilaa on käytössä. Alaosassa näkyvien painikkeiden avulla voit valita tietoja varmuuskopiointia varten, säätää asetuksia ja aloittaa palautusprosessin. Kaiken kaikkiaan se on helppo ja yksinkertainen käyttää.

Voit myös käynnistää varmuuskopion tai palauttaa vasemmassa yläkulmassa olevasta valikkopainikkeesta. Sen avulla voit myös etsiä tiedostojasi tai käynnistää BigMIND Business -verkkosovelluksen.

bigmind-business-web-client

Sen päänäkymä on kojelauta ja, kuten työpöytäohjelmassa, se näyttää kaikki asiaankuuluvat tiedot, joita tarvitset saadaksesi yleiskuvan koko yrityksen varmuuskopiosta. 

Ikkunan yläosassa näkyy kytkettyjen laitteiden tila. Alla on useita ruutuja, jotka osoittavat käyttämäsi tallennustilan, varmuuskopiointi- ja palautusliikenteen, asiakaspaikannimen ja toimintavirran.

Lisäksi yläreunassa olevan hakupalkin avulla voit löytää tiedostoja määrittämällä tiedoston nimen ja luokan, tiedostokoko ja päivämäärä.

bigmind-liiketoimintaan löytää

Voit myös selata tiedostoja luokan tai laitteen mukaan vasemman valikon “löydä” -vaihtoehdon avulla. Samassa valikossa voit hallita käyttäjiä ja palvelimia, muuttaa käytäntöjä, säätää asetuksia, luoda raportteja ja tarkistaa varmuuskopiosi.

bigmind-business-käyttäjille-palvelimet

Voit kutsua käyttäjiä sähköpostitse, rekisteröidä heidät itse tai kutsua joukkoja käyttäjiä käyttämällä CSV-tiedostoa. Palvelimien lisääminen on myös yksinkertaista: Luo palvelintunnus vain napsauttamalla Lisää palvelin -painiketta, jonka jälkeen voit ladata BIGMind.

bigmind-business-politiikkaa

Käytäntöjen avulla voit etävalita tietoja varmuuskopiointia varten, hallita asetuksia ja asettaa käyttäjille oikeuksia. Voit valita, minkä tyyppiset tiedostot haluat varmuuskopioida, ottaa käyttöön yhdistelmävarmuuden, määrittää käyttöoikeudet, määrittää aikataulun ja paljon muuta. 

Tarkistussivulla näkyvät kaikkien käyttäjien toimet, kun taas raporttisivu voi luoda erilaisia ​​raportteja, kuten laskutuksen, kaistanleveyden käytön, hälytykset ja muut.

Kaiken kaikkiaan web-asiakas on houkutteleva ja suoraviivainen. Pidämme erityisen siitä, kuinka sivu on selkeä ja houkutteleva käyttäjien ja palvelinten lisäämiseen. Joidenkin muiden palvelujen kanssa se voi tuntea olonsa rajoittuneeksi ja näyttää jollekulta 20 vuotta sitten.

Voit myös käyttää mobiilisovellusta tietojen lataamiseen, mukaan lukien puhelulokit, yhteystiedot, valokuvat, viestit, videot ja muut tiedostotyypit. Kuten työpöytäohjelmassa, sillä ei ole jatkuvaa varmuuskopiointia, mutta voit ajoittaa varmuuskopioiden toimittamisen, kun ne ovat yhteydessä WiFi-verkkoon, latauksen aikana tai tietyllä hetkellä, päivä- tai akkutason.

Lisäksi, jos tila on loppumassa, voit kehottaa sovellusta puhdistamaan puhelimesi varmuuskopioimasi videoista ja kuvista..

Ainoa hankaluus, joka meillä on, on miten valitset tiedot varmuuskopiointia varten. Kun syötät sovelluksen, näet “löydä” -ominaisuuden, mutta et ole painike, joka lisää tietoja varmuuskopiointiin. Sen sijaan sinun on napautettava vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta ja kirjoitettava ”datavalinta”. Se ei ole iso juttu, mutta heikentää silti käyttökokemusta.

Näiden ominaisuuksien lisäksi mobiilisovelluksen avulla voit myös muodostaa yhteyden sosiaalisen median sovelluksiin, kuten Facebookiin ja Instagramiin, ja varmuuskopioida niillä olevat tiedot. Se voi myös muodostaa yhteyden pilvitallennuspalveluihin.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

bigmind-business-backup-data-valitse

BigMIND Business edellyttää, että valitset tiedostotyypit tai tietyt tiedostot ja kansiot, jotka haluat varmuuskopioida. Entistä kutsutaan ”älykkääksi valintaksi” ja sen avulla voit merkitä toimistoasiakirjat, taloudelliset tiedostot, asiakirjat ja enemmän. 

Viimeksi mainittu menetelmä edellyttää, että sinun on käydä läpi tiedostojärjestelmäsi ja valittava manuaalisesti tiedostot ja kansiot. Pidämme siitä, että on olemassa kaksi menetelmää, mikä lisää joustavuutta.

Tietotyypin valintamenetelmä on kätevä, mutta huomaa, että se valitsee kaikki valitun tyyppiset tiedostot. Siitä saattaa tulla ongelma, koska BigMIND ei tarjoa rajoittamatonta varmuuskopiotilaa.

bigmind-business-backup-tiedosto-suodatin

Voit estää sen lisäämällä tiedostojen suodattimen. Sen avulla voit varmuuskopioida vain tiedostot ja kansiot tietyllä polulla, sisällyttää tai sulkea tiedostot laajennuksen tai lausekkeen avulla ja sulkea pois tiedostot, jotka ovat tietyn kokoisia tai tietyn päivämäärän vanhempia..

bigmind-business-backup-sulkea

Jos se ei leikkaa sitä, voit lisätä automaattisen poissulkemissäännön. Kun olet valinnut valinnan, voit määrittää varmuuskopion toimimaan aikataulun mukaan.

bigmind-business-backup-aikataulu

Oletuksena varmuuskopiointi suoritetaan kahden tunnin välein. Voit antaa sen käydä niin usein kuin viiden minuutin välein tai harvoin kuin 24 tuntia. Jos haluat olla tarkempi, voit asettaa aikataulun. Sen avulla voit määrittää, mitkä päivät varmuuskopio voidaan suorittaa, sekä sen alkamis- ja päättymisajat.

Varmuuskopiointia ei ole jatkuvasti, ja viiden minuutin välein varmuuskopiointi on lähin, jonka saat siihen. Tämä on merkittävä haitta, koska jatkuva varmuuskopiointi käynnistää varmuuskopioinnin heti, kun muutat tai lisäät uusia tiedostoja varmuuskopiointisuunnitelmaan. Pidän siitä, kuinka helppoa ja helppoa on varmuuskopiointisuunnitelman laatiminen.

Aloita palautusprosessi napsauttamalla pääikkunassa olevaa suurta ”palautus” -painiketta. Sen jälkeen aukeaa uusi ikkuna, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita palautettavan. Voit myös palauttaa toiselta tililtä.

bigmind-business-palauttaa-start

Joka tapauksessa, kun olet valinnut tiedostot ja kansiot, paina “seuraava” -painiketta. Seuraavassa ikkunassa voit säätää palautusvaihtoehtoja. Voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen tai uuteen sijaintiinsa, sallia monisäikeisen lataamisen nopeamman palautuksen, määrittää hybridi-plus-sijainnin, palauttaa tiedostot ajanjaksolta ja hallita vaihtoehtoja olemassa olevien tiedostojen korvaamiseksi. 

bigmind-business-palautus-asetukset

Kun osut seuraavaan, varmuuskopiointi alkaa. Se on suoraviivainen ja siinä on kaikki tarvittavat vaihtoehdot, joten meillä ei ole mitään uskoa siihen. Mainitun jatkuvan varmuuskopion puuttumisen lisäksi havaitsemme, että BigMIND Business on pätevä tiedostojen varmuuskopioimiseen ja palauttamiseen.

Nopeus

Alkuperäiset varmuuskopiot voivat viedä kauan. Kuinka kauan riippuu tekijöistä, kuten etäisyydestä BigMIND: n palvelimiin, kaistanleveydestä ja Internet-palveluntarjoajasta. Saatat tarkastella päiviä, viikkoja tai enemmän varmuuskopiointiaikaa. BigMIND Business -yrityksen tapauksessa näin ei kuitenkaan pidä olla.

bigmind-bisnes-server-paikoista

Tämä johtuu siitä, että BigMIND luottaa AWS Global Infrastruktuuriin, jolla on ympäri maailmaa sijaitsevat datakeskukset. Tämän ansiosta lähimmän palvelimen ei pitäisi olla kaukana sinusta. Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopassa, tietosi sijoitetaan yhdelle viidestä Euroopan alueesta. 

Se toimii samalla tavalla käyttäjille Australiasta ja Uudesta-Seelannista Aasian ja Tyynenmeren alueen kanssa. Samaan aikaan globaalien ja yhdysvaltalaisten asiakkaiden tiedot on sijoitettu yhteen seitsemästä Pohjois-Amerikan alueesta. Sielle myös sijoitettiin tietomme. Toisin sanoen, jos haluat siirtää tietosi toiselle alueelle, voit ottaa yhteyttä BigMIND: hen helpottaaksesi sitä. 

Testasimme kuinka BigMIND: n siirrot toimivat suorittamalla varmuuskopiointi- ja palautustestejä käyttämällä 1 Gt: n pakattua testikansiota. Suoritimme testimme Venäjältä, Moskovasta, langattoman verkon kautta, jonka lähetysnopeus oli 36,99 Mbps ja latausnopeus 29,39 Mbps. Tässä on tuloksemme:

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:08:2200:05:4800:07:05
Lataa aika00:15:4600:17:1200:16:29

Kaistanleveydellämme odotetaan varmuuskopioivan 1 Gt-kansion noin kolmessa minuutissa ja 52 sekunnissa, kun taas meidän pitäisi palauttaa se noin neljässä minuutissa ja 52 sekunnissa. Se on teoreettista ja ilman lisäkustannuksia. 

Varmuuskopiointiprosessissa on kuitenkin salaus ja muut prosessit, jotka yleensä hidastavat sitä. Kun lisäät sen, että tietomme olivat Yhdysvalloissa, tulokset ovat hyvät. 

Huomaa lisäksi, että BigMIND lähetti “älykäs” -tilassa, jossa yhteys on tasapainossa, jotta se ei häiritsisi työtäsi. Voit kuitenkin vaihtaa tilan “turbo” nopeuden lisäämiseksi. Voit myös ottaa käyttöön monisäikeisen varmuuskopion nopeuden lisäämiseksi entisestään.

Alkuperäisten varmuuskopiot toimivat myös nopeammin lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmin ansiosta, joka nopeuttaa niitä siirtämällä vain tiedostojen muuttuneet osat.

Se oli varmuuskopiointiprosessille. Latausprosessi kesti kuitenkin neljä kertaa niin kauan kuin odotimme, ja ilman prosessia, joka suoritetaan varmuuskopion aikana. Vaikka tämäkin mielessä, BigMIND on kuitenkin paljon nopeampi kuin esimerkiksi Carbonite Safe Backup Pro, jonka tiedoston lataaminen kesti yli tunnin..

turvallisuus

BigMIND Business käyttää AES 256-bittistä salausta ja SSL-protokollaa suojataksesi siirtotiedostoja. Sinun on kuitenkin sallittava SSL itse, siirtymällä asetusten “yhteys” -välilehdelle ja valitsemalla “käytä SSL” -valintaruutu. SSL – ja BigMIND Home -sovelluksen käyttöoikeuksien todentaminen julkisilla varmenteilla – auttaa estämään keskuudessa tapahtuvia hyökkäyksiä.

Kun tiedostosi saavuttavat BigMIND: n palvelimet, AES 256-bittinen salaus sekoittaa ne. BigMIND Business hallitsee salausavaintasi oletuksena. Tämä tarkoittaa, että se voi mahdollisesti purkaa tiedostosi, jos se haluaa. 

Tämän lisäksi ei ole mitään keinoa ottaa käyttöön yksityistä, päästä päähän -salausta, joka antaisi sinulle mahdollisuuden hallita salausavainta (lisätietoja siitä kohdasta, joka on nolla tietämys pilviselityksessä).

BigMIND Business tallentaa kaikki tiedostosi moniin laitteisiin useissa tiloissa varmistaakseen, että ne ovat suojattu laitteistovirheiltä ja turvallisia kaikilta katastrofeilta. Se muistuttaa RAID-asennusta. Tietokeskuksia tarkistetaan vähintään kerran vuodessa riittävien turvatarkastusten saamiseksi.

Toinen hyödyllinen ominaisuus, jonka BigMIND Business tarjoaa, on kaksikerroinen todennus. Se suojaa tiliäsi edellyttämällä kirjautumistietojesi lisäksi koodia sisäänkirjautumiseen. Se varmistaa, että pahantekijät, jotka onnistuivat varastamaan salasanasi, eivät pääse tilillesi. 

Jotta voit käyttää kaksikerroista todennusta, se on otettava käyttöön BIGMind-asiakasohjelman tiliasetuksista. Vaikka kaksifaktorinen todennus olisi käytössä, suosittelemme kuitenkin luomaan vahvan salasanan, jotta salasana epäonnistuu.

Yleensä BigMIND tarkistaa kaikki meillä olevat turvallisuusvalintaruudut, joten voit olla varma, että tiedostosi ovat turvassa.

yksityisyys

BigMIND Business tarjoaa yksityisen salauksen, mutta se varmistaa vain varmuuskopioitujen yritystietojen yksityisyyden. Tietosuojakäytäntö käsittelee henkilötietoja, jotka toimitat Genie9: lle, Zoolzin emoyhtiölle.

Genie9: n pääkonttori on Lontoossa, Iso-Britanniassa. Yhdistynyt kuningaskunta noudattaa edelleen yleistä tietosuoja-asetusta, joka suojaa online-tietosuojaa. Brexitin vaikutukset ovat kuitenkin vielä ilmassa.

Ison-Britannian yksityisyyttä koskevat lait ovat vahvempia kuin Yhdysvalloissa, mutta BigMIND Home käyttää AWS Global Infrastructure -yritystä, jolla on useita palvelimiaan Yhdysvalloissa. Se asettaa tiedot Yhdysvaltain lakien alle, jotka eivät kuulu parhaimpiin pilvipalveluiden yksityisyyttä koskeviin lakeihin, joten me tarkisti tietosuojakäytännössä mitään epäilyttävää.

Mitä Genie9 kerää

Rekisteröityminen Genie9: llä edellyttää sinun antavan tietoja, jotka voivat sisältää yrityksen nimen, toimialan, työntekijöiden lukumäärän, puhelinnumeron, otsikon, kaupungin, osavaltion, maan, postinumero, käyttäjänimen ja vahvistetun sähköpostiosoitteen.

Ei yllättävää, että annat myös tiedostojärjestelmätietoja, mukaan lukien tiedostojen nimet ja hakemistot. Genie9 voi myös tallentaa IP-osoitteesi, kun lähetät nämä tiedot. Voit myös antaa yrityksen kerätä suosituimmuus- ja väestötietoja sinulta.

Kuinka Genie9 käyttää kerättyjä tietoja

Politiikan mukaan kerättyjä tietoja käytetään palveluiden suorittamiseen ja parantamiseen sekä tuen tarjoamiseen. Voit myös saada mainoksia tuotteista, tarjouksista ja tapahtumista. Genie9 ei kuitenkaan anna tai myy käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille.

Genie9: n on kuitenkin ehkä annettava käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille tiettyjen palvelujen toimittamiseksi käyttäjälle. Kolmansien osapuolten on noudatettava Yhdysvaltojen ja EU: n Safe Harbor -suojausperiaatteita tai vakuutettava noudattavansa Genie9: n mukaisia ​​yksityisyyden suojaa.. 

Käyttäjät voivat poistaa henkilökohtaisten tietojensa siirron tällaisille kolmansille osapuolille. Lisäksi, jos huomaat, että et ole tyytyväinen siihen, kuinka Genie9 käsittelee yritystietojasi, voit ottaa yhteyttä yritykseen poistaaksesi tietosi ja peruuttaaksesi tilisi. Voit tehdä sen kirjautumalla myös tilillesi.

Toinen huomioitava asia on, että käytäntö sanoo, että Genie9 “ei näytä varmuuskopioitavia tiedostoja”. Metatiedot – kuten tiedostotunnisteet ja koot – ovat kuitenkin teknisen tuen nähtävissä.

Kaiken kaikkiaan emme löytäneet mitään politiikasta, joka antoi meille tauon. Se on hyvä, kun otetaan huomioon, että sinulla ei ole yksityistä salausta. Lisäksi Genie9 noudattaa GDPR: ää. Se on kunnollinen suojausmenetelmä yksityisyytesi suojelemiseksi, mutta olisi paljon parempaa, jos siihen sisältyy yksityinen salaus.

Tuki

bigmind-business-tuki

Nopein tapa saada teknistä tukea on käydä BigMIND-ohjekeskuksessa, jossa on useita luokkia, jotka sisältävät artikkeleita, joissa on vastauksia yleisimpiin ongelmiin. Käytä hakupalkkia auttaaksesi sinua löytämään tarvitsemasi vastaus. 

Itse artikkelit ovat hyvin kirjoitettuja ja niitä on helppo seurata kuvakaappauksien ja numeroitujen vaiheiden ansiosta. Joillakin on myös videoita, jotka auttavat sinua.

bigmind-business-zoolz-wiki

Jos tämä ei auta, voit ottaa yhteyttä tekniseen tukeen pyyntölomakkeen kautta. Chat-tukiasiamies ilmoitti meille, että teknisen tuen tarkoituksena on toimia 20 tuntia päivässä, joka viikonpäivä. Testasimme sitä lähettämällä kysymyksen perjantaiaamuna ja saimme vastauksen kaksi päivää myöhemmin. Ei loistava tulos millään mielikuvituksen osalla.

Huomaa, että mainittu chat-agentti on myyntiedustaja, joten et voi luottaa chat-tukeen teknisissä asioissa. Lisäksi puhelintuki puuttuu. Nämä ovat suuria puutteita, kun otetaan huomioon, että molemmat tukimuodot odotetaan liiketoiminnan käyttäjille, jotka saattavat menettää rahaa, jos he eivät saa ongelmiaan oikeaan aikaan.

Tuomio

Epäilemättä BigMIND Business on vahva palvelu. Siinä on monia ominaisuuksia, mukaan lukien jotkut, jotka eivät ole vakiovarmuuskopiopalvelujen suhteen. Tähän sisältyy mahdollisuus jakaa tiedostoja, tallentaa tiedostoja suoraan pilveen, etsiä valokuvia erilaisin perustein ja hyödyntää AI-valokuva-analyysiä. Lisäksi sen vakioominaisuuksiin kuuluu rajoittamaton määrä ulkoisia laitteita ja hybridi varmuuskopio.

Haittapuolia ovat mm. Maksaminen enemmän rajoitetusta varmuuskopiosta, jatkuvan varmuuskopion puuttuminen ja rajoitettu tuki. Jos epäilet, että sinulla ei ole ongelmia tai että käyttötapa on yksinkertainen, rajoitettu tuki ei ehkä ole vakava haitta. Jos sinut kuitenkin lykätään, tutustu vaihtoehtoiseen palveluun yrityksen varmuuskopioista.

Mitä mieltä olet BigMIND Businessista? Oletko käyttänyt sitä ja sinulla on jotain jaettavaa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me