BackupVault-katsaus – Päivitetty 2020

BackupVault-arvostelu

BackupVault on brittiläinen yritysvarmuuskopioratkaisu, joka on suunnattu pääasiassa palvelimille, vaikka myös pienemmille laitteille on tarvetta. Täältä voi pitää paljon, mutta kaipaamme useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten voit lukea täydellisestä BackupVault-arvosteluomme.


yrityksen varmuuskopio

BackupVault on yritysvarmuuskopioratkaisu, joka on tarkoitettu palvelimien varmuuskopiointiin ja hallintaan. Se tukee monia erilaisia ​​palvelimia ja voi myös varmuuskopioida tavalliset tietokoneet – Windows, Mac ja Linux – sekä NAS-laitteet. BackupVault antaa myös varmuuskopion paikalliselle levylle.  

Jos tarvitset nopean pääsyn varmuuskopioosi, voit käyttää BackupVaultin InstantData-ominaisuutta päästäksesi siihen välittömästi. Vahvien varmuuskopiointi- ja palautusominaisuuksien lisäksi BackupVaultilla on kykenevä tekninen tuki, vankka tietosuojakäytäntö ja vahva turvallisuus, mukaan lukien yksityinen salaus.

Siitä huolimatta, et voi varmuuskopioida matkapuhelintasi tai ulkoisia asemiasi. Jatkuva varmuuskopiointi ei ole myöskään käytettävissä. Se on yksi BackupVaultin suurimmista haitoista hinnoittelusuunnitelmiensa lisäksi, jotka ovat markkinoiden kalleimpia. Myöskään web-asiakasohjelmaa ei ole. 

Jos nämä haitat ovat ravistaneet päätäsi, saatat hyötyä lukemasta paras online-varmuuskopio pienyrityksille.

Siinä on ydin, niille, joilla ei ole aikaa lukea. Jatka kuitenkin lukemista, jos haluat lisätietoja BackupVaultista, kun siirrymme alla oleviin erillisiin luokkiin. Jos et kuitenkaan enää kiinnosta BackupVaultista, lue liiketoiminnan online-varmuuskopiomme vaihtoehtoisista vaihtoehdoista. 

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja BackupVault

ominaisuudet

BackupVault-ohjelmassa on erilaisia ​​varmuuskopio-ominaisuuksia, mutta siitä puuttuu myös joitain niittejä. Se voi kuitenkin auttaa varmuuskopioimaan useita laitteita, jotka käyttävät erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä. BackupVault toimii Windowsissa, Macissa ja jopa Linuxissa. Siellä on komentorivituki myös Linuxille.

Yhteensopiviin laitteisiin kuuluvat työpöytä ja kannettava tietokone sekä NAS-laitteet. Jos et ole perehtynyt NAS: ään, lue meidän NAS-selitys. BackupVault voi myös varmuuskopioida seuraavat palvelimet:

 • Windows Server 2008 – 2019
 • Linux-palvelin
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server 
 • Microsoft SharePoint Server 
 • Hyper-V

Se voi myös varmuuskopioida MySQL- ja PostgreSQL-tietokannat, samoin kuin kaikki muut tiedostot sisältävät tietokannat. Voit myös varmuuskopioida rajoittamattoman määrän tietokoneita ja laitteita.

Toisin sanoen, BackupVault ei voi varmuuskopioida mobiililaitettasi. Jos haluat, lue paras online-varmuuskopio mobiililaitteille. Myöskään ulkoisten asemien varmuuskopiointi ei ole mahdollista.

Vaikka et voi asettaa ulkoista asemaa varmuuskopion määränpääksi, voit käyttää sitä toissijaisena kohteena pilven lisäksi. Sama koskee paikallista levyä tai NAS-laitetta. Tämä auttaa sinua suorittamaan hybridi-varmuuskopiointia, mikä on hyödyllistä, koska sinulla on tietoja useissa paikoissa, ja palautusprosessi on nopeampi, koska voit palauttaa paikalliselta laitteelta. 

Voit oppia lisätietoja hybridivarmuuden eduista ja siitä, kuinka se määritetään, hybridivarmuuskopio SMB: lle -oppaasta. Hybridi varmuuskopio on avain, jos haluat panna täytäntöön 3-2-1 varmuuskopiosäännön, ja suosittelemme, että teet niin. 

Jos yrityksesi käyttää suosittuja kirjanpito-ohjelmistoja, kuten Sage, Iris ja QuickBooks, BackupVault voi myös varmuuskopioida ne. Jos et tunne kirjanpito-ohjelmistoja, tutustu parhaaseen kirjanpito-ohjelmisto-oppaaseemme. Muussa tapauksessa siirry suoraan erillisille Sage-arvostelu- ja QuickBooks Online -sivustomme.

Toisin kuin monissa muissa yrityksen varmuuskopiointiratkaisuissa, BackupVault tarjoaa täyden järjestelmän palautuksen ja varmuuskopion virtuaalilevylle, joka toimii Windows 10: n, Server 2008 R2: n, SBS 2011, 2012, 2016 ja 2019: n kanssa. Linuxin täyden järjestelmän palautuksen tuki on tulossa aikaisin. ensi vuonna.

BackupVaultin versiointi pitää tiedostoversiot viimeisimmistä 30–60 päivästä varmuuskopioista riippuen siitä, mikä kuukauden päivä se on. BackupVault suorittaa kokoamisen jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä, joka yhdistää 31 päivää vanhemmat tiedostot viimeisimmäksi versioon. BackupVault selittää sen hyödyllisillä kuvilla tässä artikkelissa.

Versioinnin ja poistettujen tiedostojen säilyttäminen 60 päivän ajan on vakaa ratkaisu, mutta jotkut muut yrityksen varmuuskopiointipalvelut pitävät rajoittamattoman määrän aiempia versioita ja säilyttävät tiedostoja rajoittamattoman ajan. Jos tarvitset sitä, lue Zoolz Cloud Backup for Business -arvostelu.

Toisin sanoen, mitä BackupVault voi tehdä, on mukauttaa tarpeitasi vastaava säilytyskäytäntö. Voit esimerkiksi säilyttää tietojen säilyttämisen kuuden, 12 kuukauden tai seitsemän vuoden ajan. Jos tarvitset tällaista säilyttämistä, BackupVault laskuttaa sinulta yleensä 10–20 prosenttia ylimääräistä kuukaudessa. Puhumme lisää BackupVaultin hinnoittelusta seuraavassa osiossa.

Muita tärkeitä BackupVault-ominaisuuksia ovat yksityinen salaus, varmuuskopiointiaikataulu, lisävarmuuskopiointi, lohkotason tiedostojen kopiointi nopeaan lataamiseen, mutta ei jatkuvaa varmuuskopiointia.

BackupVault-erikoisominaisuudet

backupvault-kauko-varmuuskopio-avaruudessa

Jos et halua odottaa palautuksen valmistumista, voit käyttää tehokasta InstantData-ominaisuutta. Sen “pysyvä tiedostojen palautus” antaa sinun aloittaa palautusprosessin ja saada heti pääsyn palauttamiin tiedostoihin ja kansioihin, kun palautusprosessi toimii taustalla.

Lisäksi InstantDatan ”väliaikainen tiedostopääsy” antaa sinulle pääsyn väliaikaisesti virtuaalisen aseman tiedostoihin, mikä tarkoittaa, että pystyt käyttämään tiedostojasi viemättä tilaa kiintolevyllä. Voit myös valita, haluatko InstantData asentaa aseman kiinteänä, siirrettävänä tai verkkoasemana. 

InstantData voi myös suorittaa järjestelmän täydellisen palautuksen ja paljaan metallin palautuksen, joka palauttaa täyden järjestelmän fyysiseen koneeseen. InstantData toimii jopa SQL: n ja Exchange: n kanssa, joten sinun ei tarvitse odottaa tietojen palauttamista, jotta käyttäjät voivat käyttää sitä.

Tätä varten sinun on käynnistettävä ”välitön palautus” työpöydän asiakasohjelman ”palauta” -välilehdeltä tai voit pyytää hallintakonsolin käyttöä ja käynnistämään InstantData siitä (lisää konsolin ”helppokäyttöisyys” -osiossa) alla). 

Jos käyt hallintakonsolin kanssa, sinun on ladattava ja suoritettava InstantData-asiakasohjelma. Muutoin voit suorittaa InstantData-asiakkaan BackupVault-asiakasohjelmasta. Huomaa, että jos käytät sitä BackupVault-asiakasohjelmasta, saat vain pysyvän tiedoston palautuksen ja väliaikaisen tiedoston käyttöoikeuden, kun taas hallintakonsoli tarjoaa kaikki palautusmenetelmät.

Pidämme siitä, että BackupVault voi varmuuskopioida useita palvelimia, tietokoneita ja NAS-laitteita. Se ei kuitenkaan voi varmuuskopioida mobiililaitettasi tai ulkoisia asemiasi. 

Myöskään jatkuvaa varmuuskopiointia ei ole, mikä on iso ikävy, koska se on luotettavin tapa pitää tiedostot varmuuskopioina. Edustaja kertoi meille, että jatkuva varmuuskopio julkaistaan ​​ensi vuoden alussa.

Jos haluat oppia lisää yrityksen varmuuskopioinnista, voit lukea lisää artikkeleita yrityksen varmuuskopiokirjastamme.

BackupVault-yleiskatsaus

BackupVault-logowww.backupvault.co.uk

Alkaa 2500 dollarista kuukaudessa 25 GBA-koko suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

Bare-Metal Restore

Käyttäjien hallinta

Aseta käyttäjäroolit

Aseta yrityksen varmuuskopiointisäännöt

Muokattava raportointi

Siirry käyttäjän varmuuskopiointiin

Seuraa kytkettyjä laitteita

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
14

hinnoittelu

BackupVault tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit testata sitä ennen kuin päätät tilata. Tilaaminen on hiukan erilainen kuin muilla varmuuskopiopalveluilla. BackupVault laskuttaa sinua käyttämäsi varatilan perusteella, joten joudut ottamaan yhteyttä BackupVaultiin saadaksesi arvion. Teimme tämän ja saimme yleiset arviot alla:

Kuten huomaat, gigatavuhinta laskee tarpeidesi kasvaessa. Voit lisätä tai vähentää 100 Gt: n summia 44 dollarilla kuukaudessa. Pienemmissä kokoissa voit kuitenkin siirtyä 50 Gt: n välein. Voit esimerkiksi kasvattaa 150 Gt 66 dollarilla (150 kerrottuna 0,44 dollarilla) tai 300 Gt 111 dollarilla (300 kerrottuna 0,37 dollarilla).

Siellä on myös piilotettu etu: Nämä hinnat sisältävät ilmaisen kuriiripalvelun varmuuskopiointi- ja palautuspalvelun. Sinua veloitetaan vain, jos et palauta USB-asemaa, jonka BackupVault sinulle lähettää.

Jos kuukausittaiset hinnat olisivat sen vuotuiset hinnat, niin BackupVault olisi kilpailukykyinen palvelu, kuten esimerkiksi IDrive for Business. Lataamalla tällä tavalla, BackupVault ei kuitenkaan edes tule lähelle. Esimerkiksi 500 Gt IDrivellä maksaa sinulle vain 149,62 dollaria vuodessa, kun taas BackupVault antaa sinulle takaisin mahtava 1500 dollaria vuodessa.

Lisätietoja IDrive for Business -palvelusta on IDrive for Business -katsauksessa. Jos haluat vielä halvemman palvelun ja sinun täytyy suojata vain muutama tietokone, harkitse Backblaze for Business -sovelluksen käyttöä, joka on vain 6 dollaria kuukaudessa / tietokone ja jonka avulla voit nauttia rajoittamattomasta varmuuskopiosta. Voit oppia mitä muuta Backblaze tarjoaa Backblaze for Business -katsauksessamme.

Helppokäyttöisyys

Kuten mainitsimme, BackupVault-työpöytäohjelma toimii Windowsissa, Macissa ja Linuxissa. On hienoa nähdä Linux-tuki, koska monet varmuuskopiointipalvelut jättävät sen pois. Voit asentaa pari erilaista versiota, mutta käytimme Windows Server Server Edition -versiota.

BackupVault-etävarmuuskopio

Asiakas on jaettu kahteen osaan: keskiosa ja yläosa ohjauspainikkeilla. Yläosan painikkeiden avulla voit aloittaa varmuuskopion tai palauttaa, tarkistaa varmuuskopion koon, tuoda esiin asetusvalikko, käyttää aikataulua ja suorittaa arkistointia.

Keskimmäisen ruudun oletusvälilehti on ”varmuuskopion valinta”, jonka avulla voit nopeasti määrittää varmuuskopion. Välilehden yläosassa oleva iso punainen painike antaa sinun aloittaa koko järjestelmän varmuuskopiointi. Jos et tarvitse sitä, voit valita tiedostoja tai kansioita. 

Toisin sanoen, ei ole heti selvää, että sinun on napsautettava valkoista, avoimen kansion kuvaketta, jotta se merkitään varmuuskopioksi. Tiedostojen vieressä on valintaruutu, joten siinä ei ole sekaannusta. Jos haluat sulkea tietyn tiedoston tai kansion pois, voit tehdä sen napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla ”sulje pois”.

Tiedostojen ja kansioiden lisäksi voit valita varmuuskopion verkkolaitteesta tai koko järjestelmän tilasta. Muiden välilehtien, ”palauta” ja “lokit”, avulla voit palauttaa varmuuskopion ja katsella lokit.

Pöytätietokoneella ei ole merkittäviä esteitä, ja sen avulla voit suorittaa koko järjestelmän varmuuskopion yhdellä napsautuksella.

Jos joudut hallitsemaan varmuuskopiota toisesta tietokoneesta, et voi käyttää web-asiakasohjelmaa, koska se ei ole käytettävissä. Ei, joka tapauksessa, koska BackupVault-edustaja ilmoitti meille, että sen on tarkoitus julkaista vuoden 2020 alkupuolella.

backup-holvissa-hallinta-konsoli

Toisin sanoen, BackupVaultilla on hallintakonsoli, jonka avulla voit seurata ja hallita varmuuskopioitasi, vaikka sinulla olisi yksi tietokone. Sillä on kaksi näkemystä: tilinhallinta ja raportit. Raportit-näkymässä voit luoda erilaisia ​​raportteja, kuten varmuuskopioita, auditointia, JSON: ää ja muuta.

”Tilinhallinta” -näkymä antaa sinulle yleiskuvan tietokoneiden ryhmistä. Voit kirjoittaa tietyn ryhmän ja muodostaa etäyhteyden tiettyyn tietokoneeseen ryhmästä. Jos teet niin, työpöytäohjelma käynnistää ja näyttää sinulle tietokoneen tilan. Sieltä voit halutessasi käynnistää varmuuskopiointi- ja palautusprosessit.

Konsolissa on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, mutta ne kaikki on ryhmitelty loogisesti, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia navigoinnissa lyhyen oppimiskäyrän jälkeen.

backup-holvissa-mobile-client

Kuten totesimme, matkaviestinasiakas ei voi varmuuskopioida mobiililaitettasi, mutta se tarjoaa yleiskatsauksen varmuuskopiosta ja antaa sinun selata, ladata tai jakaa varmuuskopioituja tiedostoja. Jos jaat tiedostoja, luot linkin, jonka voi asettaa vanhenemaan tietyn tunnin kuluttua asetusvalikossa.

Viimeiseksi, BackupVault-sovelluksella on houkutteleva värimaailma, joka tarjoaa tarpeeksi kontrastia, ja sitä on helppo käyttää.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

backup-holvissa-backup-start

Varmuuskopion luominen on yksinkertaista, ja sinun tarvitsee vain valita tiedostoja ja kansioita varmuuskopiointia varten, ottaa järjestelmän täydellinen palautus käyttöön tai napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa asemaa ja kansiota sisällyttääksesi (tai sulkeaksesi pois) halutut tiedostotyypit. Voit valita asiakirjojen, grafiikan, Microsoft Office -asiakirjojen, lähdekoodien ja verkkosivujen välillä.

Jos et pidä kyseisten luokkien oletusarvoisesta tiedostovalinnasta, voit muuttaa sitä lisäämällä tai poistamalla erilaisia ​​tiedostopäätteitä Hallinnoi suodattimia -valikosta.

Kun olet tyytyväinen valintaasi, voit napsauttaa “varmuuskopio” -painiketta käynnistääksesi prosessin tai “automatisoida” -painiketta, jonka avulla voit ajoittaa sen.

backup-holvissa-ajastimella

Voit asettaa asiakkaan suorittamaan automatisoituja varmuuskopioita tietyllä kellonajalla tai luoda erityisen aikataulun koko viikolle. Kuukausittaista aikataulua ei kuitenkaan voi luoda tai varmuuskopioida tietyn minuutin tai tunnin kuluttua. 

Jos joudut suorittamaan lisätoimintoja varmuuskopion kanssa, voit määrittää komentosarjat, jotka suoritetaan ennen varmuuskopiota ja sen jälkeen, asetusten ”varmuuskopiot” -valikossa..

backup-holvissa-arkistointi

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on arkistointi. BackupVault antaa sinun määrittää tiedoista, jotka ovat 14–10 000 päivää vanhoja tietyissä kansioissa, jotka olisi joko varmuuskopioitava tai poistettava tietokoneelta tai palvelimelta (tynkä on jätetty paikalleen). 

Tämä säästää paljon tilaa, mutta mahdollistaa silti pääsyn arkistoituihin tiedostoihisi. Jos napsautat yhtä kansiota, sen tiedosto noudetaan BackupVault-tallennuspalvelimelta.

backup-holvissa-palautus-start

Palauta palaamalla avaamalla Palauta-välilehti ja valitsemalla haluamasi tiedostot ja kansiot. Napsauta seuraavaksi “palauta” -painiketta. Sen jälkeen ponnahdusikkuna antaa sinulle vaihtoehdot palauttaa varmuuskopio alkuperäiseen tai uuteen sijaintiin. 

backup-holvissa-palautus-asetukset

Lisäksi voit palauttaa tiedostot pitämällä minimaalisen tai koko kansion rakenteen. Voit myös palauttaa varmuuskopioinnin yhteydessä olleet tiedostot ja kansio-oikeudet sekä korvata olemassa olevat tiedostot. 

Normaalin palautuksen lisäksi voit käynnistää InstantData -painikkeen Palauta-välilehdeltä, luoda raportin tai palauttaa toisesta palvelimesta.

Jos sinulla on paljon dataa ja Internet-yhteytesi on hidas, voit käyttää BackupVaultin kuriiri-varmuuskopiointi- ja palautuspalvelua tietojen lähettämiseen tai vastaanottamiseen ulkoisella asemalla. Jos päätät palauttaa tiedostot, BackupVault lähettää sinulle USB-aseman seuraavana päivänä sen UK-tietokeskuksesta kuriirin välityksellä. Jos haluat varmuuskopioida tiedostoja, voit lähettää aseman BackupVault-tiedostoon.

Kaiken kaikkiaan varmuuskopion luominen ja palauttaminen on helppoa ja selkeää, ja prosessien mukauttamiseksi mieleiseksesi on hieno vaihtoehto. Ainoa suuri kaipaaminen on jatkuvan varmuuskopion puute.

Nopeus

Mitä lähempänä olet Yhdistynyttä kuningaskuntaa, missä BackupVault-tietokeskukset sijaitsevat, sitä paremmat nopeudet ovat. Jos et ole lähellä, alkuperäiset varmuuskopiot vievät todennäköisesti melko vähän aikaa. Varmuuskopiot voivat ulottua päiviin tai viikkoihin sen mukaan, kuinka paljon tietoa haluat suojata ja yhteyden nopeudesta.

Olimme suhteellisen lähellä – Belgradissa, Serbiassa – kun testaamme BackupVault-tiedostonsiirto-ominaisuuksia. Teimme sen suorittamalla varmuuskopiointi- ja palautustestejä käyttämällä 1 Gt: n zip-testikansioamme. Suoritimme testimme WiFi-verkon kautta latausnopeudella 48,30 Mbps ja latausnopeudella 9,68 Mbps. 

Nopeudella ja ilman ylimääräisiä piirteitä meidän pitäisi odottaa varmuuskopioivan 1 Gt: n kansio noin 14 minuutissa ja 47 sekunnissa, ja meidän pitäisi palauttaa se noin kahdessa minuutissa ja 57 sekunnissa. Se on teoriassa ja ilman mitään varmuuskopiointia, joka sisältää salauksen ja deduplikaation.

Tässä on tuloksemme:

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lataa aika00:14:5300:14:4000:14:47
Lataa aika00:02:5000:02:5600:02:53

Tulokset, kuten taulukosta näet, ovat melkein samat kuin mitä odotimme. Se on hieno tulos, jos näemme sen koskaan.

Kopiointi on oletuksena pois käytöstä, mikä lisää siirtonopeutta, mutta suosittelemme, että otat sen käyttöön, koska se säästää arvokasta varmuuskopiotilaa.. 

Alkuperäisen lataamisen jälkeen suoritettavien latausten pitäisi olla vielä nopeampia, koska ne hyötyvät lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmista. Tämä tarkoittaa, että BackupVault siirtää vain muuttuneiden tiedostojen osat kokonaisten tiedostojen sijasta. Lisäksi BackupVault käyttää oletusarvoisesti monisäikeisiä siirtoja nopeuttaaksesi varmuuskopiointia.

backup-holvissa-nopeusrajoitukset

Toisaalta, jos huomaat, että BackupVault käyttää liian paljon kaistanleveyttäsi, voit kuristaa sitä tehokkaalla ja rakeisella tavalla. Voit asettaa erilaisia ​​rajoituksia tietyille tunneille ja viikonpäiville.

turvallisuus

BackupVault salaa tietosi käyttämällä 256-bittistä AES-salausta (lisätietoja salauksesta salausartikkelin kuvauksessa) ennen kuin se poistuu laitteestasi, ja vain sinä tiedät salausavaimen. Tämä tarkoittaa, että kukaan muu, edes BackupVault-henkilökunta, ei voi lukea varmuuskopion sisältöä.

Tämä menetelmä, jota joskus kutsutaan nolla tietämyksen salausksi, on paras tapa varmistaa, että kukaan muu ei voi lukea tietojasi. Pidämme myös siitä, että BackupVault käyttää tätä salausta oletuksena. Muiden palveluiden kanssa sinun on usein kytkettävä se itse päälle.

Yksi nolla tietämättömän salauksen haittapuoli on, että BackupVault ei pysty palauttamaan salasanaasi, jos unohdat sen. Tästä syystä suosittelemme, että käytät parhaiden salasanapäällikköidemme salasanahallintaa pienyritysten kanssa.

SSL-protokolla suojaa yhteyden tilojen ja BackupVault-palvelimien välille. Jos haluat lisätietoja tästä protokollasta, lue SSL vs. TLS-vertailu. 

Salaus ja protokollat ​​eivät ole apua lunastettujen ohjelmien hyökkäyksissä. Voit kuitenkin käyttää BackupVault-versioominaisuutta palataksesi tiedostojen, kansioiden tai jopa koko käyttöjärjestelmän aiempiin versioihin. Tällä tavalla sinun ei tarvitse maksaa mitään saadaksesi varmuuskopiosi.

BackupVaultilla on kaksi UK-pohjaista datakeskusta. Heillä on erilaisia ​​fyysisiä turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien:

 • 24 tunnin videotallennus
 • Biometrinen ja pin-yhteys
 • hälytys
 • Suojattu ja aidattu pääsy valtuutetulle henkilöstölle 
 • Palonsammutusjärjestelmä
 • N + 1-redundant akku ja virranvarmuuskopio
 • N + 1-tarpeeton ilmastointi

Näiden lisäksi datakeskuksissa on myös joukko ISO-tunnuksia. Molemmilla on ISO 9001, mikä osoittaa, että BackupVault täyttää asiakkaan ja viranomaisten vaatimukset. Lisäksi heillä on myös ISO 27001 -standardi, mikä tarkoittaa, että tietosi pidetään turvallisesti ja luottamuksellisina.

Koska Web-asiakasohjelmaa ei ole, kahden tekijän todennus ei ole yhtä tärkeä kuin muissa ratkaisuissa, mutta hallintakonsolin pitäisi saada tämä todennus ensi vuoden alussa. Jos tietoturvaominaisuudet kiinnostavat sinua ja haluat lisätietoja, lue pilvipalvelumme opas.

yksityisyys

BackupVaultilla on pari asiaa, jotka koskevat yksityisyyttä. Ensinnäkin se käyttää oletuksena yksityistä salausta, mikä on paras tapa varmistaa, että uteliaat silmät eivät pysty lukemaan varmuuskopioitavia tietoja. 

Toiseksi sen palvelimet sijaitsevat Isossa-Britanniassa eikä Yhdysvalloissa, toisin kuin monet muut palveluntarjoajat, joten tietosi eivät ole Yhdysvaltain patriot-lain ja muiden Yhdysvaltojen pilvipalvelujen lakien ja asetusten alaisia..

On kuitenkin yksi toinen ehto, jonka BackupVaultin on täytettävä tarjotaksesi riittävä yksityisyys online-tietoillesi: Siinä on oltava tietosuojakäytäntö ilman epäilyttäviä lausekkeita..

BackupVault-tietokokoelma

BackupVault käyttää IP-osoitettasi diagnosoimaan palvelimensa ongelmat ja hallitsemaan palvelua. Se käyttää näitä tietoja myös verkkosivustonsa käyttäjäystävällisyyteen ja nautinnollisuuteen.

Lisäksi online-lomakkeet vaativat käyttäjiä antamaan BackupVault-yhteystietonsa, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi. Lisäksi sen verkkokyselyt voivat kysyä vierailijoilta yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitteesi.

BackupVault-tietojen käyttö

BackupVault voi käyttää rekisteröintilomakkeesi yhteystietoja vastatessaan kysymyksiin, salliakseen kokeiluohjelmiston lataamisen, lähettämällä satunnaisia ​​uutiskirjeitä ja antaa tietoja BackupVaultista ja sen palveluista. Käyttäjät voivat estää tulevien postitusten vastaanottamisen sähköpostissa olevan linkin avulla.

Verkkosivustonsa mukaan BackupVaultin kyselyistä keräämiä yhteystietoja käytetään esimerkiksi verkkosivustojen parantamiseen ja tietämyksen lisäämiseen asiakkaiden ja sivustoa käyvien tarpeiden parantamiseksi. Tietoja käytetään ilmeisesti myös auttamaan BackupVaultia parantamaan Internet-markkinointitekniikoitaan.

Kerätyt tiedot ja kolmannet osapuolet

BackupVault sanoo, että se ei paljasta asiakkaiden henkilökohtaisia ​​ja tilitietoja, ellei se ole lain edellyttämää tai jollei ole syytä uskoa, että sen tekeminen on tarpeen henkilöiden tunnistamiseksi, yhteydenpitoon tai oikeustoimien aloittamiseen vastaan ​​henkilöä, joka saattaa loukkaa asiakkaan oikeuksia tai omaisuutta BackupVault, BackupVault-asiakkaat tai muut.

BackupVault ei myöskään paljasta sähköpostiviestien tai muun sähköisen käyttäjäviestinnän sisältöä kolmansille osapuolille. On kuitenkin poikkeuksia, ja olosuhteisiin, joissa BackupVault paljastaa tällaisen sähköisen asiakasviestinnän, sisältyy myös silloin, kun on tarpeen:

 • Tarjoa palvelua asiakkaalle
 • Suojaa BackupVaultin ja sen asiakkaiden “laillisia etuja”
 • Tee yhteistyötä lain ja oikeusprosessien kanssa, jotka BackupVault määrittelee päteviksi ja täytäntöönpanokelpoisiksi
 • Toimita se lainvalvontaviranomaiselle, kun BackupVault on vahingossa hankkinut sisällön ja näyttää siltä liittyvän rikoksen tekoon

BackupVault sanoo, että sillä ei ole aikomusta sensuroida, muokata tai harjoittaa jatkuvaa tarkastusta tai valvontaa viestinnälle, jota asiakkaat tai muut ovat tallettaneet tai välittäneet sen tiloihin. Toisaalta BackupVault tarkistaa, poistaa tai estää pääsyn viestintään, joka voi vahingoittaa BackupVaultia, sen asiakkaita tai kolmansia osapuolia tai muuten loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia..

Oikeutesi

BackupVault noudattaa lyhytaikaisesti yleistä tietosuoja-asetusta tai GDPR: ää, joka on EU: n laki, joka suojaa käyttäjien online-yksityisyyttä. Tämän vuoksi BackupVault tarjoaa kaikki oikeudet, jotka GDPR antaa käyttäjille. Meidän on kuitenkin odotettava ja katsottava, mitä Brexitillä on.

BackupVault on myös HIPAA-yhteensopiva, joten potilaiden terveystietojen parissa työskenteleville yrityksille ei saisi aiheutua ongelmia.

Kaiken kaikkiaan tietosuojakäytäntö ei ole kaikkein yksityiskohtaisin, mitä olemme nähneet, mutta se ei jätä pois avainkohtia. Ei ole epäilyttäviä lausekkeita, ja yksityinen salaus ja GDPR suojaavat myös yksityisyyttäsi.

Tuki

Toisin kuin monet muut palvelut, BackupVault tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea sähköpostitukien lisäksi. Keskustelu ei ole käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri – se on avoinna klo 9–17. GMT – mutta BackupVault-edustaja kertoi meille, että he haluavat tarjota tukea 24 tunnin keskustelulle seuraavien kuukausien aikana, jos siihen on kysyntää.

Siitä huolimatta, olemme käyttäneet chat-tukea kysyämme joukko kysymyksiä ja saimme yksityiskohtaisia ​​ja hyödyllisiä vastauksia joihinkin kysymyksiin. Päätimme lähettää myös sähköpostin, jossa on kysymys, ja saimme vastauksen chatin kautta alle tunnissa.

backup-holvissa-tuki

Jos haluat tutkia itse, voit tehdä sen tutustumalla BackupVaultin tietokantaan. Sillä ei ole paljon artikkeleita, mutta niiden sisältämät artikkelit ovat hyödyllisiä ja niissä on kuvakaappauksia, jotka auttavat sinua toteuttamaan kuvaamansa ratkaisut.

Tietokanta on jaettu luokkiin vastauksen löytämisen helpottamiseksi, mutta jos et, voit aina etsiä sitä hakupalkista.

Lopulliset ajatukset

BackupVault tarvitsee enemmän ominaisuuksia, mikä on selvää. Sen edustaja vakuutti meille, että monia ominaisuuksia on saatavana ensi vuoden alussa. Jatkuva haittapuoli on kuitenkin hinta. BackupVault on yksi kalleimmista testaamistamme ratkaisuista.

Erityiset käyttötapaukset saattavat auttaa sinua hyödyntämään kaiken hyödyn BackupVaultista, mutta silloin muutkin arvopohjaiset ratkaisut antavat sinulle enemmän vähemmällä. Jos tarvitset sitä, tutustu yrityksen pilvitallennusarvosteluihin vaihtoehtoisia ideoita varten.

BackupVault toimii kuitenkin useilla alustoilla, voi varmuuskopioida useita palvelimia ja sillä on vahva tietoturva, kykenevä tekninen tuki ja tehokkaat ominaisuudet. Lisäksi se sisältää kuriirien varmuuskopion ja palautuksen kuukausittaisessa hinnassaan.

Perustelevatko yläpuolet BackupVaultin jyrkän hinnan? Mitä mieltä olet BackupVaultista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map