Acronis-varmuuskopiokatsaus – vankka, mutta kallis palvelu – päivitetty 2020

Acronis varmuuskopio-arvostelu

Suosittelemme Acronis-varmuuskopiointia melkein kaikille rikasille pk-yrityksille. Se on nopea, helppo käyttää ja ennen kaikkea turvallinen. Sen hinnoittelu voi kuitenkin antaa sinulle jonkin verran taukoa, kuten voit lukea Acronis-varmuuskopion täydellisestä arvostelusta.


yrityksen varmuuskopio

Tässä Acronis Backup 12.5 -katsauksessa tarkastelemme Acroniksen uusinta yritysvarmuusratkaisua selvittääksemme, missä se on verrattuna parhaaseen online-varmuuskopiointiin pienyrityksiä varten. Jos etsit kotipohjaista varmuuskopioratkaisua, sinun on luettava sen sijaan Acronis True Image -pilvikatsaus.

Lyhytaikaisesti on se, että jos sinulla on varaa maksaa Acronis Backup -sovellukseen liittyvä mojova hinta, saat hyötyä huipputeknisestä ohjelmistosta, joka on ominaisuuksiensa suhteen rikas kuin mikä tahansa muu mielessä oleva varmuuskopiointipalvelu. Lisäksi siinä on moderni pilvikonsoli, jatkuva tuki, vahva tietoturva, nopea nopeus ja paljon muuta, joista puhumme alla.

Jos tämä ei kuulosta kupilliselta, lue liiketoiminnan online-varmuuskopiomme vaihtoehdoista. Muussa tapauksessa jatka lukemista saadaksesi selville, mistä muusta pidimme ja mitä emme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Acronis-varmuuskopiointiin

ominaisuudet

Acronis Backup 12.5 voi auttaa sinua toipumaan tietojen menetyksestä monissa käyttöjärjestelmissä. Itse asiassa Acronis tarjoaa kyvyn varmuuskopioida yli 20 alustaa, mukaan lukien Linux-työpöytä. Tämä on loistava lisäys, kun otetaan huomioon, että monet palvelut jättävät Linux-tuen puutteelliseksi. Lue lisää vaihtoehdoista paras online-varmuuskopio Linux-kappaleesta. 

Tässä katsauksessa keskitymme työaseman varmuuskopiointiin, joka on saatavana myös Windowsille ja Macille, mutta tuetaan myös fyysisiä ja virtuaalisia palvelimia. Sisältää Windows Server, VMware ESXi, Hyper-V, Citrix XenServer ja muut.

Lisäksi Acronis Backup tarjoaa työkaluja Android- ja iOS-älypuhelimien varmuuskopiointiin. Monet yrityskäyttäjät pitävät tätä houkuttelevana, koska paljon tietoa keräämme mobiililaitteillamme. Jos haluat omistetun työkalun mobiililaitteille – ja joka on todennäköisesti halvempi kuin Acronis – lue paras online-varmuuskopio mobiililaitteille.

Acronis Backup tukee myös ulkoisia laitteita, mikä tarkoittaa NAS-laitteita ja ulkoisia asemia. Tarvitset yhden lisenssin tietokonetta kohti, mutta Acronis antaa sinun varmuuskopioida useita ulkoisia asemia, jos ne on liitetty varmuuskopioinnin aikana. Myös varmuuskopio tallennustilaverkosta – tai lyhytaikaisesti SAN – on saatavana.

Voit käyttää laitteitasi myös paikallisiin varmuuskopiointiin. Tämä tarkoittaa, että pilvipalvelun sijaan voit kehottaa Acronisia varmuuskopioimaan omille palvelimillesi tai NAS-laitteillesi (lisää niistä NAS-artikkelissamme). 

Voit tehdä sen pilvivarmistuksen päällä, mikä tarkoittaa, että Acronis tukee hybridivarmuutta. Itse asiassa Acronisin henkilökohtainen versio on listalla parhaimmista online-varmuuskopioista NAS: lle.

Hybridi varmuuskopiointi on kätevää, koska se lisää uuden suojakerroksen ja nopeuttaa palautusprosessia (palautus on nopeampaa paikalliselta laitteelta kuin Internetin kautta). Voit lukea lisätietoja hybridivarmuuden eduista ja siitä, kuinka se määritetään, hybridivarmuuskopio SMB: lle -oppaasta.

Hybridi varmuuskopiointi on välttämätöntä, jos haluat panna täytäntöön 3-2-1 varmuuskopiosäännön, ja suosittelemme, että teet niin. Acronis voi myös varmuuskopioida pilvestä pilveen. 

Acronisin tukemiin pilvipalveluihin kuuluvat Amazon EC3, Azure, OneDrive Personal, OneDrive for Business ja muut. Jos se on kuitenkin ainoa haluamasi ominaisuus, sinun kannattaa kysyä parhaimmista pilvistä pilviin -hallintapalveluihimme ideoita.

Acronis Backup -ominaisuudet

Acronis on enemmän temppuja hihassaan, ellei tämä riittänyt vaativille käyttäjille. Acronisin avulla voit palauttaa koneisiin, joissa on erilaiset laitteistot. Tätä ei toimiteta perusvarmuuskopiopalveluilla. Tätä kutsutaan kuvapohjaiseksi varmuuskopioksi. Tutustu parhaaseen levyn kuvankäsittelyohjelmistomme oppaaseen muista varmuuskopiopalveluista, jotka voivat suorittaa sen.

Tämä muistuttaa paljaan metallin talteenottoa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa mitään sovelluksia tai käyttöjärjestelmiä ohjelmistoon, jonka haluat palauttaa. Se ei ole mitään uutta varmuuskopiomaailmassa, mutta Acronis antaa sinun aloittaa paljaan metallin etähallinnan palauttamisen ja käyttää sitä ESXi: n ja Hyper-V-isäntien kanssa.

Toinen mielenkiintoinen ominaisuus on Acronis Instant Restore, jonka avulla voit käynnistää Windows- tai Linux-varmuuskopion suoraan tallennuksesta VMware VM: nä siirtämättä tietoja mihinkään. Siitä on hyötyä, jos tietokoneesi on saatava käyttämään ASAP: ta.

Acronis-backup-notarization

Acronis sisältää muita ominaisuuksia, kuten Acronis Active Protection, joka auttaa lunastusohjelmia vastaan, ja Acronis Notary, joka auttaa varmistamaan varmuuskopioiden eheyden. 

Acronisin vakioominaisuudet

Acronisin varmuuskopion vakioominaisuuksiin kuuluvat lisävarmuuskopiointi, varmuuskopiointiaikataulu, versiointi, rajoittamaton poistettujen tiedostojen säilyttäminen, rooliperustainen hallinta ja raportit. Varmuuskopiointia ei kuitenkaan ole. Aiomme puhua niistä enemmän alla luokissa ”helppokäyttöisyys” ja “varmuuskopiointi ja palautus”.

Acronis Backup 12.5 on yksi markkinoiden monipuolisimmista varmuuskopiopalveluista. Itse asiassa tämä oli vain yleiskatsaus sen ominaisuuksista. Voit nähdä täydellisen luettelon ominaisuuksista täältä. Huomaa, että jotkut ominaisuudet on varattu Acronis Backup -sovelluksen edistyneelle versiolle. Lisätietoja siitä seuraavassa osiossa.

Jos haluat lisätietoja itsestäsi varmuuskopiointitoiminnoista, tutustu verkkovarmuuskopiokirjastoomme lisälukemista varten.

Acronisin varmuuskopiointiominaisuuksien yleiskatsaus

Acronis-varmuuskopion logowww.acronis.com

Alkaa 692 dollaria kuukaudessa rajoittamattomalle GBA-koko suunnitelmalle

Varmuuskopioida

Varmuuskopiointiaikataulu

Jatkuva varmuuskopiointi

Kasvava varmuuskopio

Kuvapohjainen varmuuskopio

Ulkoisen aseman varmuuskopio

NAS-varmuuskopio

Palvelimen varmuuskopio

Hybridi varmuuskopio

Mobiililaitteen varmuuskopio

Rajoittamaton varmuuskopio

Rajoittamaton laite

Nopeuden kuristus

Block-level -kopiointi

Monisäikeinen varmuuskopio

Palauttaa

Kuriirien palautuspalvelu

Selaimen käyttö

Mobiilisovelluksen käyttö

versiointi

Poistettu tiedostojen säilyttäminen

Bare-Metal Restore

Käyttäjien hallinta

Aseta käyttäjäroolit

Aseta yrityksen varmuuskopiointisäännöt

Muokattava raportointi

Siirry käyttäjän varmuuskopiointiin

Seuraa kytkettyjä laitteita

turvallisuus

Yksityinen salaus

Lepasalaus

Transit-salaus

Salausprotokolla
AES 256-bittinen

Kahden tekijän todennus

Karkaisut datakeskukset

Välityspalvelimen asetukset

HIPPA-yhteensopiva

Tuki

24/7 tuki

Live-chat-tuki

Puhelintuki

Sähköpostituki

Käyttäjäfoorumi

Tietopohja

Muut

Tiedostonjako

Laitteen synkronointi

Ilmainen kokeilu
30

hinnoittelu

Voit tilata joko Acronis Backup 12.5: n vakioversion tai edistyneen version. Molemmat vaativat vähintään yhden vuoden sitoutumisen, joten on todennäköisesti viisasta käyttää ensin 30 päivän ilmaista kokeiluversiota varmistaaksesi, että Acronis-varmuuskopiointi on ratkaisu, jota tarvitset pitääksesi yritystietosi suojattuna.

Jos olet vakuuttunut siitä, että olet, voit kirjautua kaksi tai kolme vuotta etukäteen, mikä antaa sinulle alennuksen. Jos aiot käyttää Acronis Backup -sovellusta pitkällä aikavälillä, voit ostaa jopa ikuisen (eliniän) lisenssin.

Jatkuvat lisenssit edellyttävät kuitenkin lisämaksun maksamista palvelun varmuuskopioinnista ja päivityksestä, mikä tarkoittaa, että et välttämättä saa tärkeitä ohjelmistopäivityksiä heti, kun ne ovat saatavilla.

Et myöskään pääse Acronis Backup Service -palveluun, joka tarjoaa kehittynyttä tietosuojaa, tai Acronis Disaster Recovery -sovellukseen, joka suorittaa kriittisten liiketoimintasovellusten automaattisen korvaamisen Acronis Cloudiin. Jatkuva lisenssi ei myöskään sisällä Office 365: n ja G Suite -sovelluksen pilvistä pilviin -varmuuskopioita.

Varmuuskopio 12.5
työasema
Varmuuskopio 12.5
Palvelimen varmuuskopio 12.5
Virtual HostBackup 12.5 Windows Server EssentialsBackup 12.5 Office 365Backup 12.5
G-sviitti
1 vuoden tilaus:standardi
$ 69.00
Pitkälle kehittynyt
$ 99.00
standardi
$ 499.00
Pitkälle kehittynyt
$ 839,00
standardi
$ 619,00
Pitkälle kehittynyt
$ 929,00
$ 229.00standardi
$ 119.00
Pitkälle kehittynyt
$ 279.00
$ 199,99
2 vuoden tilaus:standardi
$ 129.00
Pitkälle kehittynyt
$ 179.00
standardi
$ 769,00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,319.00
standardi
$ 969,00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,469.00
$ 369.00standardi
$ 319.00
Pitkälle kehittynyt
$ 479.00
$ 319,99
3 vuoden tilaus:standardi
$ 179.00
Pitkälle kehittynyt
$ 249.00
standardi
$ 1,049.00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,799.00
standardi
$ 1,319.00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,999.00
$ 499.00standardi
$ 399.00
Pitkälle kehittynyt
$ 599.00
$ 399,99
Jatkuva lisenssi:standardi
$ 89.00
Pitkälle kehittynyt
$ 199.00
standardi
$ 1,049.00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,799.00
standardi
$ 1,319.00
Pitkälle kehittynyt
$ 1,999.00
$ 499.00n / an / a

Lisensointikustannusten lisäksi Acronis veloittaa pilviinfrastruktuurinsa käytöstä. Acronis Cloud Storage -sovelluksen hinnat ovat seuraavat:

250GB500GB1TB2TB3TB4TB5TB
1 vuoden tilaus:$ 299.00$ 499.00$ 899.00$ 1,749.00$ 2,649.00$ 3,499.00$ 4,200.99
2 vuoden tilaus:$ 499.00$ 799.00$ 1,399.00$ 2,799.00$ 4,049.00$ 5,449.00$ 6,699.00
3 vuoden tilaus:$ 699.00$ 1,049.00$ 1,899.00$ 3,699.00$ 5,449.00$ 7,349.00$ 8,999.00

Näiden erillisten pilvivaraston käytön hintojen ansiosta Acronis Backup on paljon kalliimpi kuin arvopainotteinen online-varmuuskopiointipalvelu. Ylhäällä on kuitenkin rikas ominaisuusjoukko, vahva tuki ja nopea siirtonopeus.

Tämä ei kuitenkaan ole hieno ratkaisu, jos olet pienempi yritys, jolla ei ole paljon rahaa säästää. IDrive for Businessilla on hinnoittelusuunnitelmat, jotka eivät maksa niin paljon, ja tarjoaa ilmaisen kuriirien varmuuskopiointi- ja palautuspalvelun, mikä auttaa vähentämään paljon tiedonsiirron vaikutuksia. 

Havainnollistamiseksi saat 2,5TB pilvivarmuuskopion (ja niin paljon pilvisynkronointitilaa) 599,62 dollarilla, mikä on paljon halvempaa kuin 1,749 dollaria, joka sinun on maksettava 2TB Acronis Cloud Storage -palvelusta. Tämän lisäksi joudut maksamaan mukana olevan Acronis-varmuuskopiolisenssin. IDrivellä on myös omia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joista voit lukea IDrive for Business -katsauksessamme.

Helppokäyttöisyys

Vaikka suurin osa online-varmuuskopiointipalveluista vaatii varmuuskopiosuunnitelmien laatimista työpöytäohjelmalla, Acronis noudattaa erilaista lähestymistapaa. Sinun on ladattava Acronis-agentti varmuuskopion suorittamiseksi, mutta kaikkea muuta voit hallita web-asiakasohjelmalla. Tietyn työaseman web-asiakas ja järjestelmänvalvojan asiakas hallitsevat useita työasemia.

Ensinnäkin puhumme siitä, joka hallitsee yhtä työasemaa. Työaseman web-asiakas ei ole yhden napsautuksen ratkaisu, kuten Backblaze for Business, mutta Backblaze on poikkeus helppokäyttöisyydestä. Acronisin varmuuskopioinnin ei pitäisi kestää kauan sen perustamiseen verrattuna palveluihin, kuten IDrive for Business tai CloudBerry Backup.. 

Jos nämä kiinnostavat sinua, lue erilliset IDrive for Business-, CloudBerry Backup- ja MozyPro-arvostelut. Tutustu kuitenkin siihen, että jos olet kiinnostunut Backblazen helppokäyttöisyydestä, lue Backblaze for Business -arvostelu.

Kaiken kaikkiaan asiakas on houkutteleva ja helppo käyttää. Vasemmalla olevassa valikossa voit selata yleiskatsauksen, kytkettyjen laitteiden, varmuuskopiointisuunnitelmien ja varmuuskopioiden sijaintien ja asetusten välillä. Valikko on selkeä ja sisältää enemmän vaihtoehtoja jokaisen ylimmän tason merkinnän alla.

Voit nähdä kunkin valikon sisällön oikeassa ruudussa. Kun olet vuorovaikutuksessa oikealla puolella olevan sisällön kanssa, valikot ilmestyvät oikealle liu’uttamalla, mikä maksimoi välilyönnin ja luo modernin tunteen..

Acronis-backup-käyttäjät-katsaus

Acronisin järjestelmänvalvojan web-asiakas on samanlainen kuin työasema, paitsi että sen oletusnäkymä on käyttäjän hallinta. Sen avulla voit luoda uusia käyttäjiä, järjestelmänvalvojia tai yksiköitä (käyttäjäryhmät, joilla on järjestelmänvalvoja ja vastaavat laitteet).

Huomaa, että jos joudut hallitsemaan useita käyttäjiä, kannattaa ehkä käyttää Varmuuskopiointi 12.5 Lisäasetukset-standardin sijaan. Tämä johtuu siitä, että standardipainos ei sisällä joitain tärkeitä ominaisuuksia, kuten muokattavissa oleva raportointi ja rooliperustainen pääsy varatiliisi.

Acronis-backup-mobile

Jos olet liikkeellä, voit käyttää tietokoneesi varmuuskopioita Acronisin mobiilisovelluksella. Tämän lisäksi voit käyttää jatkuvaa varmuuskopiointia suojataksesi mobiilitietojasi, mukaan lukien yhteystiedot, valokuvat, videot, kalenterit ja viestit. Sovellus on yksinkertainen, eikä sinulla ole ongelmia sen käyttämisessä.

Tiedoston varmuuskopiointi & Entisöinti

Kun olet kirjautunut huoltoon, sinun on ladattava Acronis Backup-agentti ja asennettava se koneeseen, jonka haluat varmuuskopioida. Sinun on kirjauduttava sisään tiliisi Acronis.com-sivustossa päästäksesi Acronis Backup -hallintakonsoliin.

Acronis-tili-download-Acronis

Kun olet kirjautunut sisään, laskeudut oletustuotteille-sivulle, joka näyttää mitä olet ostanut Acronisilta. Sinun on napsautettava sivun alaosassa olevaa “Lataa Acronis-varmuuskopio” -painiketta. Napsauta seuraavaksi ”Avaa pilvikonsoli” -painiketta tai lataa vaihtoehtoisesti asiakas käytettäväksi paikallisessa verkossa.

Sen jälkeen näet ponnahdusikkunan, joka auttaa sinua lisäämään varmuuskopiolaitteen. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa Näytä kaikki vaihtoehdot -linkkiä. Tämä avaa tietokoneesi näytön oikealta puolelta valikon tuetuilla alustoilla, jolloin voit ladata koneellesi sopivan edustajan.

Acronis-backup-tuloksetta-laitteille

Kun asennus on valmis, voit aloittaa laitteiden lisäämisen varmuuskopiointisuunnitelmaan hallintakonsolista, jossa laitteen pitäisi nyt näkyä.

Acronis-backup-new-backup

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita varmuuskopio. Oletusasetuksena on, että tämän asetuksena on ”koko kone”, mutta voit valita varmuuskopion tietyistä asemista tai tiedostoista ja kansioista. Jos haluat rajoittaa kustannuksiasi, kuten useimmat yritykset, paras valinta on usein tiedostot ja kansiot. 

Näin toimii myös useimmat muut online-varmuuskopiointipalvelut, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Backblaze for Business, joka tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion, mutta ilman kaikkia Acronis Backup 12.5: n erinomaisia ​​ominaisuuksia.

Jos valitset tiedostot ja kansiot (tai levyt ja levyt), seuraava vaihe on valita, mitä haluat varmuuskopioida. Voit tehdä niin selaamalla hakemistorakennetta ja valitsemalla tarkalleen, mitä haluat suojata. Selain on hidas, ja haluaisimme saada mukavan puurakenteen, jonka avulla käyttäjät voivat valita nopeasti varmuuskopion.

Acronis-backup-add-paikka

Seuraavaksi sinun on valittava kohde varmuuskopiolle. Jos olet ostanut varmuuskopion tilaa Acronis-pilvessä, voit valita sen. Muussa tapauksessa sinun on valittava paikallinen kansio.

Acronis-backup-aikataulu

Tässä vaiheessa voit myös asettaa aikataulun tai poistaa sen käytöstä, jotta voit suorittaa varmuuskopion manuaalisesti. Aikataulu on joustava, joten sen avulla voit suorittaa varmuuskopioita tunnissa, päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. 

Acronisin varmuuskopiointiaikataulu

Voit asettaa varmuuskopion ajamiselle sekä aloitusajat että päättymisajat. Muita vaihtoehtoja ovat varmuuskopion aloittaminen, kun järjestelmä käynnistyy tai sammuu, kun käyttäjä kirjautuu järjestelmään ja enemmän.

Huomaa, että varmuuskopiointi ei ole jatkuvaa, mikä tarkoittaa, että se ei suojaa varmuuskopiossasi valittuja tiedostoja heti, kun ne on lisätty tai muutettu. Tämä on yksi pilvivarmistuksen hyödyllisimmistä ominaisuuksista, koska se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat lisätä tiedostoja varmuuskopiointisuunnitelmaan. 

Se on Acroniksen suuri puute. Lähin voit tulla siihen on valita tunnin aikataulu ja asettaa se toimimaan 10 minuutin välein koko päivän.

Acronis-backup-tiedostojen säilyttäminen

Ajoituksen jälkeen voit määrittää, kuinka kauan Acronisin tulisi säilyttää aiemmat tiedostotilat; lyhyesti sanottuna versiointikäytäntö. Voit määrittää säännön jokaiselle varmuuskopiojoukolle tai määrittää yhden kaikille varmuuskopiojoukkoille. Kun määrität säännön, voit halutessasi pitää varmuuskopioita toistaiseksi, varmuuskopioiden lukumäärän tai iän mukaan. Acronisin tiimi teki hienoa työtä tarjoamalla keinot luoda joustava politiikka.

Acronis-salaus

Viimeinen vaihe sisältää salauksen kytkemisen päälle, jota emme voi suositella tarpeeksi. Puhumme kuitenkin enemmän salauksesta suojausosiossa. Napsauta sen jälkeen “suorita nyt” ja olet valmis.

Acronis-backup-adv-backup-optiot

Kun olet luonut suunnitelmasi, on joitain lisäasetuksia, joita voit mukauttaa napsauttamalla rataskuvaketta ja siirtymällä “varmuuskopiointivaihtoehtoihin”. Näihin kuuluvat kyky asettaa tiedostotyyppisiä poissulkemisia, hälytyksiä, ennakko- ja postikomentoja, virheiden käsittelyä ja jopa tiedostojen pakkaustasoa.

Palauttaminen Acronis-varmuuskopion avulla

Tämä on hyvin perusopas Windows-työaseman varmuuskopioinnille. Eri alustojen varmuuskopiointiprosessi on hieman erilainen, mutta ominaisuudet ovat samat.

Acronis-backup-restore-alkavat

Aloita palautusprosessi napsauttamalla palautuspainiketta, joka liittyy laitteeseen, jolla on palautettava varmuuskopio. Kun olet tehnyt sen, voit valita, minkä varmuuskopion haluat palauttaa.

Acronis-backup-restore-valitse

Seuraavaksi navigoi ja valitse tiedostot ja kansiot, jotka haluat palauttaa. Voit halutessasi palauttaa ne joko alkuperäiseen sijaintiinsa tai uuteen sijaintiin. Valitsemastasi riippumatta sinulla on mahdollisuus korvata kyseisessä paikassa olevat tiedostot, korvata vanhemmat tiedostot tai pitää molemmat versiot.

Kuten varmuuskopiointi, myös palautusprosessissa on joitain lisävaihtoehtoja, joita voit hyödyntää. Ne sisältävät varmuuskopion validoinnin, suorituskyvyn muuttamisen, tiedostojen poissulkemiset ja tiedostojen suojauksen.

Vaihtoehtoja on liikaa puhua, mutta kaiken kaikkiaan Acronisin tarjoamat varmuuskopiointi- ja palautuskokemukset ovat mahtavia. Ainoa todellinen kaipaaminen on jatkuvan varmuuskopion puuttuminen, mutta voit vähentää sitä suuresti muuttamalla tuntiohjelmaa. 

Muutoin Acronisilla on loistava yhdistelmä helppokäyttöisyyttä ja ominaisuuksia, minkä ansiosta se sopii hyvin sekä suuremmille yrityksille, joilla on erityistarpeita, että pienille yrityksille, jotka haluavat nopeaan toimintaan..

Nopeus

Mainitsimme aikaisemmin, että Acronis on paljon kalliimpi kuin jotkut muut liiketoiminnan varmuuskopiointiratkaisut, mutta nopeus on yksi eduista, joita saat tällaisella sijoituksella. Näin on todellakin, ja testasimme tätä suorittamalla useita varmuuskopioita ja palautuksia, jotka testattiin Acronisin siirtonopeudet.

Testissämme varmuuskopioimme 1 Gt: n pakatun kansion pilveen ja palautimme sen sitten. Suoritimme testimme Venäjältä, Moskovasta, langattoman verkon kautta, jonka lähetysnopeus oli 42,73 Mb / s ja latausnopeus 46,17 Mb / s. Voit nähdä tulokset alla olevasta taulukosta:

Ensimmäinen yritys: Toinen yritys: Keskimääräinen;
Lataa aika00:04:0300:03:3800:03:51
Lataa aika00:04:4600:04:3500:04:41

Nopeuuksilla meidän pitäisi odottaa lähettävän 1 Gt: n kansio kolmessa minuutissa ja 21 sekunnissa, ja meidän pitäisi ladata se kolmessa minuutissa ja kuudessa sekunnissa. Kuten taulukosta näet, Acronisin keskimääräiset nopeudet eivät vie paljon pidempään kuin mitä odotimme. On mielenkiintoista huomata, että lataaminen kesti kauemmin kuin kansiomme lataaminen.

Acronis-data-keskuksissa

Jos kytket salauksen päälle, siirto vie kauemmin. Silloinkin, vaikka Acronis on nopeimpia palveluita, koska monien online-varmuuskopiointipalvelujen palveluiden lähettäminen kestää yli tunnin (joskus paljon kauemmin) yhden gigatavujen tietojen lataamiseen. Acronis saavuttaa nopeamman nopeuden, suurelta osin globaalin palvelinverkonsa ansiosta.

Seuraavien latausten pitäisi suorittaa vielä nopeammin, koska ne ovat aina vähittäisiä, mikä tarkoittaa, että Acronis käyttää lohkotason tiedostojen kopiointialgoritmia. Tämän avulla Acronis voi siirtää vain muuttuneiden tiedostojen osia, ei kokonaisia ​​tiedostoja.

Jos joudut lisäämään siirtonopeutta, voit vähentää salausastetta tai säätää pakkausasetuksia. Matalampi pakkaus toimii nopeammin, mutta se tarkoittaa, että varmuuskopiointi vie enemmän tilaa.

Kuten IDriven kanssa saat, ei ole kuriirien palautuspalvelua, mutta siinä on ”fyysisen tiedon lähetysominaisuus”, jonka avulla voit lähettää kiintolevyn alkuperäisellä varmuuskopiosi Acronikselle. Se maksaa sinulle 99 dollaria vuodessa. IDriven yrityskäyttäjät voivat silti käyttää palvelua ilmaiseksi kolme kertaa vuodessa. Kaiken kaikkiaan meillä ei kuitenkaan ole mitään huolta varmuuskopiointi- ja palautusprosesseista.

turvallisuus

Acronis ei salata tietojasi oletuksena. Voit kuitenkin ottaa salauksen käyttöön, kun luot varmuuskopiointisuunnitelmaa. Voit muuttaa suojausasetuksia vain ennen varmuuskopiointisuunnitelman viimeistelemistä. Jos päätät muuttaa sitä myöhemmin, joudut luomaan kokonaan uuden varmuuskopiosuunnitelman.

Salausprotokolla on Advanced Encryption Standard tai AES. Kuten nimensä kertoo, se on nykyään käytössä oleva standardi. Voit valita kolmesta käytettävissä olevasta tasosta: 128-, 192- ja 256-bittiset. Salausasteen valitsemisen lisäksi sinua pyydetään myös asettamaan salasana. 

Huomaa, että Acronis ei voi palauttaa salasanaasi, jos kadotat sen. Jos näin tapahtuu, se tarkoittaa, että menetät pääsyn varmuuskopioosi. Harkitse lukemista pienyritysten parhaimmista salasanahallinnoista, jotta tämä ongelma vältetään.

Acronisin salaus toimii päästä päähän ja on yksityinen. Tämä tarkoittaa, että se salaa tiedostosi ennen kuin ne poistuvat tietokoneeltasi, eikä salaa niitä, ennen kuin olet palauttanut ne. Se on sen päästä päähän, ja yksityinen osa tarkoittaa, että salaussalasanaasi ei ole tallennettu mihinkään Acroniksen, joten kukaan muu kuin voit koskaan purkaa tiedostojen salauksen.

Tämä lähestymistapa, jota joskus kutsutaan myös nolla tietämyksen salausksi, on paras tapa varmistaa tietosi maksimaalinen suoja. Tietojen siirron aikana Acronis käyttää HTTPS-protokollaa, joka upottaa SSL-protokollan suojaamaan tiedostoja väärentämiseltä. Lisätietoja SSL: stä on SSL vs. TSL-vertailussa.

Kun tiedostosi saavuttavat Acronisin tietokeskukset, ne kopioidaan useille palvelimille redundanssia varten palvelinvian sattuessa. Itse tietokeskukset on suunniteltu kestämään katastrofeja tulensammutustoimenpiteillä, virrankulutuksella ja lämpötilan valvonnalla.

Acronis varmuuskopio ja Ransomware

Kuten mainitsimme, Acronis Backup 12.5 tarjoaa myös suojauksen lunasuojaohjelmilta Acronis Active Protection -sovelluksella. Se tarkkailee tiedostojasi ja tapaa, jolla niitä muutetaan, etsien todisteita ransomware-tartunnasta.

Tietokeskukset on suojattu myös tunkeutumiselta ympäri vuorokauden avoinna olevilla partioilla, korkeilla aitoilla, videovalvonnalla, biometrisillä skannerilla ja pääsykorteilla.

Salaus ei auta, jos joku yrittää murtata salasanasi, mikä saattaa olla helppo tehdä, jos olet syyllistynyt johonkin pahimmista salasanoista. Kaksikerroinen todennus auttaa kuitenkin suojaamaan käyttöoikeustietosi edellyttämällä, että syötät tekstiviestinä lähetetyn tunnuksen, kun kirjaudut sisään tuntemattomasta laitteesta. 

Valitettavasti Acronis ei tarjoa sitä. Koska et voi luottaa kaksifaktoriseen todennukseen, varmista, että osaat määrittää vahvan salasanan.

Acronis-aktiivinen-suojaus

Acronis on myös HIPAA-yhteensopiva, joten potilaiden terveystietojen parissa työskenteleville yrityksille ei tule aiheutua ongelmia. Lisätietoja tietoturvaominaisuuksista on pilvipalvelun pohjustus ja salausoppaan kuvaus.

yksityisyys

Riippumatta siitä, mitä tietosuojakäytännössä sanotaan, sinun on luotettava yksityiseen salaukseen tietosuojattuksi. Epäilyttävät lausekkeet tietosuojakäytännössä saattavat kuitenkin vahingoittaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita se ei suojaa. Tämän välttämiseksi katsottiin, mitä Acronisin tietosuojakäytäntö sanoo.

Huolestumiseen ei kuitenkaan saisi olla paljon syytä, koska Acronis noudattaa EU: n yleistä tietosuoja-asetusta. Voit oppia lisää siitä GDPR-oppaasta.

Tärkeimmästä osasta kerrotaan, mitä tietoja Acronis kerää. Se sisältää toimittamasi yritystiedot – kuten yrityksen nimen, yrityksen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja yrityksen puhelinnumeron – sekä kaikki muut tiedot, jotka toimitat Acronikselle.

Acronis-tiedonkeruu

Tämän lisäksi Acronis kerää luottokorttitiedot, joita käytät tilaamisen yhteydessä, ja tiedot, jotka annat ottaessasi yhteyttä tukeen. Se sisältää myös tiedot, joita Acronis saa myyjiltä ja jälleenmyyjiltä. Se kerää myös metatiedot palvelun käytöstä, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaintyyppi, aikavyöhyke ja muut.

Acronis voi toimittaa tietosi muille osapuolille, kuten:

 • Toimittajat, jotka auttavat Acronista toimimaan tarjoamalla asiakaspalvelua, markkinoimalla tai testaamalla sen turvatoimenpiteitä. Acronis sanoo varmistavansa, että jokainen myyjä, joka jakaa henkilötietosi, suostuu suojelemaan sitä
 • Jälleenmyyjät ja muut kolmannet osapuolet, jotka mainostavat ja jälleenmyyvät Acroniksen tuotteita
 • Yritykset, kun ne osallistuvat sulautumiseen, myyntiin, uudelleenjärjestelyihin, hankintaan tai muuhun prosessiin
 • Lainvalvontaviranomaiset, kun sitä edellytetään laissa tai muussa laillisessa tiedossa
 • Tämä sisältää tapauksen, jos Acronis uskoo, että olet kieltänyt tililläsi laittomiin tarkoituksiin käytetyt tiedot

Acronis voi myös yhdistää palveluidensa kautta kerättyjä tietoja ja poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja yhdistelmädatasta. Se jakaa nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa eikä rajoita näiden käyttöä.

Käyttäjänä sinulla on oikeus tietää, millaisia ​​tietoja Acronisilla on sinusta, oikeus oikaista tai poistaa se ja oikeus poistaa markkinointiviestit. Jos asut EU: ssa tai tietyissä muissa maissa, sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietoviranomaisille.

Lisäksi Kalifornian asukkaat voivat pyytää tiettyjä tietoja Acroniksen luovuttamasta henkilötiedoista kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Käytännössä ei ole lauseita, jotka saavat meidät pahaksi, ja palvelu tarjoaa sinulle yksityisen salauksen, joten yritystietojesi tulisi olla turvallisia.

Tuki

Acronis-tietämyskanta

Acronisilla on tietokanta varmuuskopiolle 12.5, josta löydät artikkeleita perusmenettelyistä, ohjeista, viitteistä, vianetsinnästä ja UKK: sta. Artikkelit on lajiteltu luokittain, mutta voit käyttää sen hakuominaisuutta löytääksesi asiaankuuluvaa sisältöä nopeammin.

Jos et löydä etsimääsi sieltä, voit ottaa yhteyttä tukeen käyttäjän valikon “tuki” -vaihtoehdon kautta.

Live-tukipalveluun sisältyy ympäri vuorokauden puhelin ja chat, mikä on toinen etu, jota et saa useimmista arvopohjaisista online-varmuustyökaluista. IDrive for Business on lähellä 24/7 -keskustelua, mutta puhelintukea ei ole tarjolla ympäri vuorokauden. Aloitimme chat-tuen kello 1:43 ja aloimme jutella tukiteknikon kanssa alle minuutissa.

Jos et kiirehdi, voit lähettää sähköpostia pyynnön. Teimme sen suunnilleen samaan aikaan kuin chat-istunnomme ja saimme vastauksen noin kolmessa tunnissa. Tämä on nopea vastaus, kun otetaan huomioon, että jotkut palvelut vievät paljon kauemmin ja että lähetimme sen yön aikana.

Viimeiseksi Acronis tarjoaa pääsyn hyödylliseen käyttäjäyhteisöön, joka saa usein vastauksia yhteisön asiantuntijoilta.

Tuomio

Loppujen lopuksi saat kaiken, mitä maksat, eikä yhtäkään tuotetta, joka kuvaa sitä paremmin, kuin Acronis Backup. Jos pystyt nielemään korkean hinnan, voit nauttia tehokkaista ominaisuuksista, vahvoista turvallisuuksista, ympärivuorokautisesta tuesta, kykenevästä käyttäjän hallinnasta ja muusta. Toisin sanoen, sinulla ei ole rajoittamatonta varmuuskopiointia tai kaksikerroista todennusta.

Jos et muista näitä haittoja, Acronis Backup saattaa olla juuri oikea palvelu sinulle. Muista testata sen 30 päivän ilmainen kokeiluversio. Mitä mieltä olet Acronis Backupista? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map