Webroot vs Kaspersky: Parempi virustentorjunta vuonna 2020

Testaamme Webroot vs. Kaspersky -verkkoa vertailussa, jotta näemme kuinka hyvin he pärjäävät markkinoiden parhaita virustentorjuntaohjelmia vastaan. Kaspersky on vanhan koulun virustentorjunta, jolla on runsaasti ominaisuuksia, kun taas Webroot omaa kyberturvallisuuttaan erilaisen lähestymistavan, joka voi houkutella uusia asiakkaita.


Emme voi kattaa kaikkea tässä Webroot vs. Kaspersky -vertailussa, joten tarkista ennen aloittamista erillinen Webroot SecureAnywhere -katsaus ja Kaspersky Anti-Virus -katsaus kummankin ohjelmiston perusteelliseen analysointiin.

Taistelun perustaminen: Kaspersky vs. Webroot

Jos olet lukenut joitain muista virustorjuntavertailun arvosteluista, jotka olemme suorittaneet virustorjunta-arkistossamme, tiedät muodon. Vertaamme Kasperskyä ja Webrootia viidessä kierroksessa päättääksesi, mikä on paras.

Aloitamme tutustumalla tarjolla oleviin ominaisuuksiin ja hinnoitteluun ennen kuin testaamme molempia viruksia käyttäjäystävällisyyden, yleisen suojauksen ja asiakaspalvelun suhteen. Kunkin kierroksen voittajalle annetaan piste, jossa on nopea kerta selittää miksi.

Ensimmäinen antivirus, joka ansaitsee vähintään kolme pistettä, on voittaja. Annamme viimeiset ajatuksemme sekä Webrootista että Kasperskystä tämän katsauksen lopussa. Käytämme parhainta arviointia, mutta jätä kommentti alle, jos olet eri mieltä päätöksestämme.

1

ominaisuudet

Uudet uhat vaativat uusia ominaisuuksia niiden torjumiseksi. Jos virustentorjuntaohjelmasi ei anna laitteillesi oikean tason ominaisuuksia, yleisessä suojauksessa saattaa olla aukko.

Aiomme puhua sekä Webrootin että Kasperskyn tarjoamista ominaisuuksista auttaaksemme sinua päättämään, mikä sopii parhaiten omiin tarpeisiisi..

Webroot

Webroot on jonkin verran epätavallinen virustentorjunta epätavallisten menetelmien ansiosta, joita se käyttää laitteen suojaamiseen. Se käyttää pilvipohjaista tunnistusta, skannausta ja suojausta laitteiden suojaamiseksi haittaohjelmilta rajoittaen samalla vaikutusta omaan järjestelmään.

Webroot-ominaisuudet

Asennus on pieni, etenkin verrattuna muihin suuriin tarjoajiin, kuten Bitdefender (katso Bitdefender-arvostelu, samoin kuin Bitdefender vs. Webroot-vertailu). Siirtämällä suurimman osan työstä Webrootin palvelimille, se antaa käyttäjilleen hyötyä näistä valtavista resursseista.

Uudet uhat käsitellään ja analysoidaan välittömästi, ja tiedot jaetaan muiden käyttäjien kanssa päätöksen tekemisen jälkeen. Vaikutus järjestelmäresursseihin vähenee huomattavasti verrattuna muihin viruksille, etenkin resursseja vaativiin vaihtoehtoihin, kuten Comodo (katso Comodo Internet Security Suite -katsaus).

Tämä Webrootin edistynyt uhkisuojaus on vakiona kaikissa Windows- ja Mac-tuotteissa. Webroot sisältää yleisen virustorjuntasuojauksensa mukana palomuurin ja verkonvalvontatyökalujen, tietojenkalastelusuojauksen ja yksityisyyden suojan, joka estää web-kameroiden snoopingia.

Voit myös kokeilla muita ominaisuuksia, jotka myös tekevät Webrootista laajemman tietoturvapaketin. Android- ja iOS-laitteiden mobiilituki sisältyy keskitason Webroot SecureAnywhere Internet Security Plus -pakettiin.

Voit myös maksaa ylimääräistä 25 Gt: n pilvitallennuksesta, joka on hyödyllinen tärkeiden tiedostojen varmuuskopioinnissa. Mukana on myös perussalasanan hallintaohjelma, joka, vaikka se on riittävä, ei sisällä kaikkia ominaisuuksia, jotka näkisit omistettuun salasanan hallintaan, kuten Dashlane (katso Dashlane-arvostelu).

Kaspersky

Kuten kaikki isot huijarit, Kaspersky yrittää olla enemmän kuin “vain” virustorjunta. Jos etsit perussuojausta, Kaspersky Anti-Virus suojaa sinut. Tämä vain Windows-suunnitelma on Kaspersky-asetustensa alaosassa keskittyen suojaamaan tietokoneesi tyypillisiltä uhkilta.

Kaspersky-ominaisuudet

Nimi kertoo kaiken, mutta Kaspersky Anti-Viruksella on muutama ylimääräinen temppu hihassaan. Siihen kuuluu nykyaikaisten uhkien suojaus, mukaan lukien salaustekniikan estävä suojaus, joka estää kaivosmiestä syöttämästä tietokonettasi tuottamaan bitcoineja ja muita salaustekniikoita, jotka voivat polttaa laitteen.. 

Kaspersky-hinnasto avaa oven lisäominaisuuksiin. Internet Security sisältää Android-laitteiden suojauksen, ja se on yksi kahdesta suosittelustasi parhaassa Android-virustorjuntaohjelmassa..

Kuten Webroot, myös Kaspersky-suunnitelmissa on suoja roistolaisten hakkereiden torjuntaa vastaan. Sinulla on myös tietojenkalastelun torjunta estääksesi epäilyttävät sivustot.

Kaspersky sisältää myös erillisen selaimen nimeltä Safe Money suojaamaan sinua verkossa. Tämä luo lukitun ympäristön, jolla voit käyttää turvallisesti arkaluontoisia verkkosivustoja, kuten verkkopankiasi. Se estää myös näytön ja näppäimistön tulojen tallentamisen.

Kaspersky-paketeissa on Secure Connection, virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit suojata Internet-yhteytesi ja piilottaa henkilöllisyytesi verkossa. Sen mukana tulee päivittäinen 200 Mt: n dataraja, joka ei ole ihanteellinen raskaaseen käyttöön.

Jos haluat rajoittamattoman VPN: n, yhdistä Kaspersky parhaan VPN-palvelumme parhaan VPN-palveluntarjoajan, kuten ExpressVPN, kanssa (katso ExpressVPN-arvostelu). 

Suojattu yhteys on vain yksi Kasperskyn tarjoamista tietosuojaominaisuuksista. Kaspersky Total Security, joka on yrityksen kallein tuotepaketti, on saanut myös vanhempien valvontaa ja parantanut tiedostojen suojausta.

Total Security sisältää huipputasoisen salasananhallinnan, jolla, toisin kuin Webrootin ja useimpien viruksentorjuntapalvelujen tarjoajilla, on edistyneitä ominaisuuksia ja hyvä käyttöliittymä, kuten erillinen Kaspersky Password Manager -katsaus selittää.

Pyöreä yksi ajatuksia

Kaspersky on perinteinen virustentorjunta, kun taas Webroot pyrkii olemaan tulevaisuus. Pilvikeskeisellä palvelulla on etuna nopeus kilpailijaan nähden. Se on hyvä vaihtoehto tietokoneille ja Mac-tietokoneille, joissa on vähemmän järjestelmäresursseja.

Kaspersky tarjoaa kuitenkin enemmän lihaa luissa. Tyypillinen virustorjunta on yhdistetty erinomaiseen salasanan hallintaan, erilliseen selaimeen ja lisäominaisuuksiin yksityisyyden suojaamiseksi.

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen ominaisuuskohta

Kaspersky Anti-Virus -logo
Webroot SecureAnywhere -logo

2

hinnoittelu

Vaikka parhaalla ilmaisella virustentorjuntaohjelmalla on paikkansa, vahvin suojaus vaatii tilauksen. Sekä Kasperskyllä ​​että Webrootilla asiakkaat voivat maksaa valitsemistaan ​​tilaustasoista, jotka tarjoavat erilaisia ​​käytettävissä olevia ominaisuuksia. 

Auttaaksemme sinua valitsemaan keskenään tarkastelemme sekä Webrootin että Kasperskyn tarjoamia hinnasuunnitelmia.

Webroot

Webrootilla on viisi erilaista tilausta, jotka kaikki ovat ”SecureAnywhere” -brändin alla. Jotkut ovat niche-suunnitelmia, jotka on suunnattu tietyntyyppisille asiakkaille, kuten pelaajille. Toiset ovat perustietoja, kuten alaosassa oleva ”AntiVirus” -suunnitelma.

SecureAnywhere AntiVirus tarjoaa 10 dollarin alennuksen uusille asiakkaille, mutta se on melko halpaa myös nykyisille asiakkaille, hinta on 39,99 dollaria vuodessa. Se tukee sekä PC: tä että Macia, ja laitteen kattavuus on saatavana yhdelle tai kolmelle laitteelle. Kuten aiemmin mainitsimme, sen mukana tulee Webrootin pilvisuojaus ja verkon suojausominaisuudet.

Seuraava käytettävissä oleva suunnitelma on SecureAnywhere Internet Security Plus, joka maksaa 59,99 dollaria vuodessa, mikä putoaa 44,99 dollariin vuodessa uusille asiakkaille. 

Pitkä nimi ja halpa hinta, se tukee Android- ja iOS-laitteita ja sisältää Webroot-perustan salasananhallinnan ylimääräisellä 10 dollarilla vuodessa. Saat myös ylimääräisen laitteen kattavuuden, tilaukset ovat saatavana kolmelle tai viidelle laitteelle yhdestä kolmeen vuoteen.

Yläosassa on SecureAnywhere Internet Security Complete, joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita Webrootilla on tarjolla 79,99 dollaria vuodessa tai 59,99 dollaria vuodessa 20 dollarin uuden asiakaskaupan jälkeen. Edellä mainittujen ominaisuuksien ohella siihen sisältyy järjestelmän optimointityökaluja, pilvisäilytys ja viiden laitteen kattavuus.

Jos tarvitset yli viisi laitetta, sinun on investoitava SecureAnywhere Internet Security Complete Family Pack -pakettiin, joka suojaa kymmentä laitetta. Hinta 159,99 dollaria vuodessa on melko kallis, eikä uusille asiakkaille tarjota alennusta.

Webroot AntiVirus for Gamers istuu vähän paikallaan kokoonpanossa, joka on melko itsestään selvä suoja PC-pelaajille. Se on sama hinta kuin AntiVirus, mukana samat ominaisuudet, mutta väittää tarjoavansa pelaajille hiljaisen juoksemisen, viiveettömän kokemuksen.

Muu kuin ”hiljainen” tila, se näyttää olevan muuten identtinen paketti kuin tavallinen AntiVirus-tarjous, vaikka AntiVirus for Gamers sisältää vain yhden laitteen suojauksen.

Kaspersky

Toisin kuin Webrootin viisi suunnitelmaa, Kasperskylla on ohuempi profiili, kolmea käytettävissä. Kuten Webroot, voit muuttaa suunnitelmia laitteen peiton ja peiton pituuden mukaan.

Uusille asiakkaille annetun runsas 60-prosenttisen alennuksen ansiosta halvimman ja kalleimman Kaspersky-suunnitelman välillä ei ole eroja. Halvin suunnitelma on Kaspersky Anti-Virus, joka maksaa 23,99 dollaria vuodessa ja on vain 16 dollaria vähemmän kuin Kaspersky Total Security yläosassa.

Anti-Virus on vain Windows-käyttöjärjestelmä ja se kattaa kolme tai viisi laitetta. Kuten Webroot SecureAnywhere AntiVirus, myös Kaspersky Anti-Virus tarjoaa perustorjuntaohjelmia. Useimmat käyttäjät haluavat tarkastella seuraavaa suunnitelmaa, Kaspersky Internet Securitya, saadaksesi paremman vastineen hintaan.

Se on vain 8 dollaria enemmän, mutta tarjoaa suojan mobiililaitteille ja Mac-käyttäjille kolmesta viiteen laitteeseen. Tuettujen laitteiden valikoima tekee tästä asiakkaille edullisemman vaihtoehdon kuin vain PC: n Kaspersky Anti-Virus.

Sen mukana tulee myös Safe Money -erityisselain, VPN-suojaus ja yksityisyyden hallinta. Se on kuitenkin rajoitettu viiteen laitteeseen, joten suurten perheiden on tarkasteltava Kaspersky Total Security -palvelua.

Viiden tai kymmenen laitteen kattavuudella Total Security lisää tiedostojen salausominaisuudet, kunnioitetun Salasananhallinnan ja vanhempien valvonnan kahdella käyttäjätilillä seuraamaan ja seuraamaan asennettuja laitteita.

Pyöreä kaksi ajatusta

Webroot on edullinen vaihtoehto, jopa yläpäässä. Kaspersky ei myöskään ole liian halvan hinnoittelun ala, sillä sillä on laaja valikoima uusia asiakasalennuksia ja ominaisuuksia, jotka pakottivat sen turvallisimpaan virustorjuntaohjelmaan. Parempien alennusten ja lisäominaisuuksien avulla Kaspersky kuitenkin voittaa tämän kierroksen – vain.

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen hinnoittelupiste

Kaspersky Anti-Virus -logo
Webroot SecureAnywhere -logo

3

Käyttäjäystävällisyys

Virustentorjuntaohjelmien on oltava käyttäjäystävällisiä sekä käyttäjille että aloittelijoille heti alusta alkaen. Katso vain BullGuard Antivirus -katsauksemme nähdäksesi virustentorjuntayrityksen, jolla ei ole tasapainoa oikein.

Arvioidaan, kuinka helppoa Webroot ja Kaspersky ovat käyttää asennuksesta yleiseen käyttöön.

Webroot

Tietojemme mukaan ei ole virustentorjuntapalvelujen tarjoajaa, jolla olisi asennusohjelma, jolla on Webrootin nopeus, koko ja jalanjälki. Asennustiedoston koko on noin 5 Mt, mikä on pieni, mutta se on myös merkki Webrootin toiminnasta.

Asennus on melko nopeaa, vie noin kaksi minuuttia alusta loppuun, mukaan lukien aika aloittaa alkuperäinen tarkistus, joka on nopeaa ja kevyttä järjestelmäresursseillesi. Jos olet aiemmin käyttänyt ”pirteää” virustorjuntaa, Webroot hämmästyttää sinua.

Webroot-Client-skannaus

Valmistuttuaan sinut tuodaan pääasiakasvalikkoon. Sitä on helppo käyttää, keskittyen eniten pääominaisuuteensa: virustorjuntaohjelmiin. Sivupalkki antaa sinulle pääsyn muihin ominaisuuksiin ja asetuksiin, samoin kuin nopean pääsyn Webroot-tietokantaan.

Asetusvalikko antaa Webroot-käyttäjille mahdollisuuden mukauttaa melkein kaikkia suojauksen osia. Voit muokata Webrootin virustorjuntaohjelmaa tehostamalla sitä, keskittymällä tiettyihin laitteen osiin tai ajoittamalla säännölliset skannaukset.

Jokaisessa ominaisuudessa on ”oppia lisää” -vaihtoehto, joka linkittää ylimääräisiin tukioppaisiin, jotka tutkivat sitä perusteellisemmin. Jos esimerkiksi napsautat “henkilöllisyyden suojaus”, tämä tuo esiin tietoja Webrootin henkilöllisyyssuojausmenetelmistä, jotta voit ymmärtää niitä paremmin.

Laajalla räätälöinnillä ja yksinkertaisella käyttöliittymällä Webroot on virustorjunta, joka palvelee hyvin kaikenlaisia ​​käyttäjiä. Se on nopea asentaa, helppo mukauttaa ja et huomaa negatiivisia vaikutuksia tietokoneesi suorituskykyyn, kun se suojaa sinua.

Kaspersky

Myös Kaspersky-asennustiedosto on pieni, mutta toisin kuin Webroot, se lataa loput tarvitsemansa tiedostot asennuksen alkaessa. Sillä on myös muutama lisävaihe verrattuna Webrootiin, noin kolmella eri käyttöehtoluettelon valikossa, ennen kuin se alkaa.

Kaspersky ei kuitenkaan ole kova virustentorjunta selvittää. Suurin osa yleisistä ominaisuuksista, kuten turvallinen raha, lapsilukko ja pääsy virustorjuntaohjelmiin, ovat kaikki käytettävissä, kun avaat asiakkaan.

Kaspersky-Client

Harvemmat piirteet ovat piilossa, mutta helposti saavutettavissa. Päähallintapaneelin alaosassa on “lisää työkaluja” -painike, joka johtaa sinut laajempaan luetteloon Kaspersky-ominaisuuksista. Jos et ole varma jostakin ominaisuudesta, Kaspersky sisältää lyhyen kuvauksen selittääksesi sen tarkoituksen.

Asetusvalikkoa ei ole selvästi tunnistettu, mutta löydät sen napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa rataspainiketta. Lähes jokainen Kasperskyn suojauksen ja ominaisuuksien osa on muokattavissa tältä alueelta.

“Skannaa” -välilehti antaa sinun mukauttaa suojausasetuksiasi muuttamalla suojaustasoa valitaksesi virustorjuntaohjelmien voimakkuuden. Suojaus-välilehden avulla voit kytkeä (tai poistaa käytöstä) kaikki mukana olevat ominaisuudet haluamallasi tavalla.

Kolme kierrosta

Kasperskyn ja Webrootin välillä ei ole selkeää voittajaa käyttäjäystävällisyyden suhteen. Molemmat palveluntarjoajat tarjoavat hyvän käyttöliittymän, nopean asennuksen ja laajan mukautuksen, jotta se sopii kaikille käyttäjille.

Kierros: Käyttäjäystävällisyys Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

Kaspersky Anti-Virus -logo
Webroot SecureAnywhere -logo

4

suojaus

Jos käytät rahaa virustentorjuntaohjelmiin, haluat parhaan suojan rahallesi. Tätä silmällä pitäen tarkastelemme suojausta, jota Webroot ja Kaspersky tarjoavat asiakkaille. Sen sijaan, että testaamme näitä palveluntarjoajia itse, käytämme päätöksentekoon kolmen riippumattoman tietoturvayrityksen raportteja.

Webroot

Useimmat laboratoriot odottavat virustentorjuntaohjelmien reagoivan välittömästi uhkiin. Webrootin käyttämä viivästynyt lähestymistapa ei sovi hyvin tällaiseen testausmenetelmään. 

Tämä johtuu siitä, että toisin kuin muut virustorjuntaohjelmat, Webroot suhtautuu viivästyneesti uusiin uhkiin. Se testaa havaitsemansa haittaohjelmat hiekkalaatikkotilassa, analysoi käyttäytymisensä ja välittää tiedot edelleen.

Tavalliset lukijat tietävät, että käytämme kolmea testauslaboratoriota tavanomaiseen suojausvertailuomme. Valitettavasti Webrootin epätavalliset menetelmät vaikeuttavat laboratorioidemme säännöllisiä testejä sen suojaamiseksi.

Jotkut eivät vaivaudu yrittämään. Esimerkiksi AV-Comparatives ei ole testannut Webrootia vuodesta 2012. Koska tiedot ovat niin vanhentuneita, emme voi käyttää tätä laboratoriota osana harkintamme.

Webroot-AVTest-June2019

AV-Test on yksi harvoista laboratorioista, joka testaa Webroot säännöllisesti. Webroot kuitenkin putoaa AV-Testin testauksen kanssa. AV-Testin touko-kesäkuun 2019 testauskierroksella havaittiin hämmästyttävän heikko suojapistemäärä 2/6. Sen suorituskyky 5,5 / 6 oli huomattavasti korkeampi. 

Matala suojapistemäärä olisi yleensä massiivinen varoitusmerkki huonosti toimivasta virustentorjuntayrityksestä. Webroot-henkilökunta vastasi tähän raporttiin asiakasfoorumiviestissä kritisoimalla AV-Testin testausmenetelmiä.

MRG Effitas testasi viimeksi Webrootia Q3 2018 -spektritesteissään. Valitettavasti tämä oli toinen “huono” tulos Webrootille paperilla, kun yli neljäsosa haittaohjelmanäytteistä ei alun perin havaittu.

Webroot-menetelmä on kuitenkin osoitettu tuloksissa. Alun perin unohdetusta 26,75 prosentista kaikki näytteet otettiin 24 tunnin kuluttua. 

Tämä näyttää osoittavan, että hiekkalaatikon testausmenetelmä, joka on olennainen osa Webrootin suojausta, toimii hyvin. 329 näytteestä vain 0,3 prosenttia ohitettiin kokonaan MRG Effitas -testin aikana.

Kaspersky

Kolme tietoturvalaboratoriomme testaa säännöllisesti Kasperskya “tyypillisenä” virustorjuntatoimittajana ilman vaikeuksia.

Se menestyi AV-Testin viimeisimmässä heinä-elokuussa 2019 -testissä AV-Testin myöntäessä yritykselle 6/6 suojauksesta ja suorituskyvystä. Suojauspisteitä oli mahdoton lyödä, 100 prosentin menestyksellä sekä heinä- että elokuussa.

Kaspersky-AVTest-August2019

AV-Comparativesin testaus helmi-toukokuussa 2019 tuki tätä toisella sadan prosentin onnistumisasteella. Kaspersky esti kaikki 752 haittaohjelmien testausnäytettä testauksen aikana. Suojauksen laadusta ja kokonaissuorituskyvystä AV-Comparatives myönsi Kasperskylle korkeimman Advanced + -palkinnon.

Kaspersky ei myöskään horjunut MRG Effitasin testauksen aikana. Q2 2019 -testien aikana Kaspersky esti 398 398 haittaohjelmanäytteestä, ja MRG Effitas myönsi Kasperskylle sen tason 1 sertifikaatin suojaamiseksi.

Tämä asettaa Kaspersky samaan luokkaan muiden suurten nimien tarjoajien, kuten Avira, kanssa (katso Avira-arvostelu).

Pyöreä neljä ajatusta

Tätä kierrosta on vaikea arvioida. Webroot on kova virustentorjunta tyypillisissä testauslaboratorioissa, joita voidaan arvioida, mutta MRG Effitasin testaus osoitti, että vaikka hiekkalaatikkomenetelmällä saattaa olla viive, se poimi uusia uhkia 24 tunnin kuluttua melkein kaikissa tapauksissa..

Silti on vaikea jättää huomiotta Kasperskyn testien ehdottoman uskomattomat tulokset. Yksikään haittaohjelma-näyte ei rikkonut Kasperskyn puolustusta tuhansien näytteiden aikana, mikä teki siitä oikeudenmukaisen voittajan tällä kierroksella.

Kierros: Kaspersky Anti-Viruksen suojauspiste

Kaspersky Anti-Virus -logo
Webroot SecureAnywhere -logo

5

Tuki

Tehokas asiakastuki on välttämätöntä, kun kohtaat ongelmaa, jota et voi ratkaista. Katsotaanpa tukipalvelun Webroot ja Kaspersky tarjouksia asiakkaille viimeisellä kierroksellamme.

Webroot

Webrootissa on erilaisia ​​tukimenetelmiä, joiden kanssa asiakkaat voivat työskennellä. Jos joudut ilmoittamaan ongelmasta, voit käyttää tukilippujen myyntijärjestelmää tai tutustua Webrootin Twitter- ja Facebook-syötteisiin.

Webroot-Site-tuki

Siellä on myös suorakeskusteluvaihtoehto, mutta et voi käyttää tätä tekniseen tukeen liittyvissä kysymyksissä, koska se on rajoitettu myyntikysymyksiin.

Webrootilla on käytettävissä tietokanta, joka vastaa yleisiin kysymyksiin, ja hakupalkin avulla voit löytää tiettyjä artikkeleita. Voit myös etsiä Webroot-yhteisöfoorumin kautta löytää vastauksia tai kysyä omia, mihin asiakkaat ja Webroot-henkilökunta vastaa.

Jos sinun on puhuttava suoraan neuvonantajan kanssa, voit ottaa yhteyttä Webrootiin puhelimitse. Webrootilla on tukihenkilöstöä Euroopassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Kaspersky

Palveluntarjoajalle, joka yrittää kilpailla markkinoiden huipulla, on selvää, että suora tuki ei ole asia, johon Kaspersky haluaa takertua, vaikka se onkin tehnyt parannuksia viimeisimmän Kaspersky-arvion jälkeen.

Kaspersky tarjoaa sosiaalisen median tukea, mutta se ei tee muiden apumenetelmien löytämistä helpoksi. Kaspersky-tukisivustossa selaaminen antaa lopulta mahdollisuuden suoraan kommunikointiin. 

Kaspersky-Site-tuki

Voit ”keskustella asiantuntijan kanssa” live-keskustelun kautta arkipäivisin toimistoaikoina peruskyselyjen tekemistä varten. Monimutkaiset asiat vaativat kuitenkin, että käytät tikettyä tukimenetelmää. Jos sinulla on kiireellinen ongelma, voit puhua Kasperskyn tekniseen tukeen puhelimitse. Tuki on räätälöity sijaintiisi, ja monenlaiset käytettävissä olevat aukioloajat vastaavat sijaintiasi.

Kaspersky-asiakkaat voivat myös hyödyntää tietokantaansa, joka sisältää oppaat, jotka kattavat yleiset kysymykset. Voit myös etsiä aktiivisen yhteisöfoorumin kautta muiden asiakkaiden ja henkilöstön aiempia viestejä sekä kysyä omia kysymyksiä.

Pyöreä viisi ajatusta

Kaspersky on tehnyt entistä helpommaksi etsiä suoria tukimenetelmiä, mutta sitä on edelleen vaikea löytää. Webroot-sivustossa on hiukan helpompi selata, sillä sillä on aktiivinen foorumi ja hyödyllinen tietokanta kuluttajille. Molemmat tarjoajat ovat kuitenkin suunnilleen tasavertaisia ​​asiakastuelle, mikä tekee tästä kierroksesta arvonnan.

Kierros: Tuki Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

Kaspersky Anti-Virus -logo
Webroot SecureAnywhere -logo

6

Lopulliset ajatukset

Ei ole monia virustorjuntapalveluiden tarjoajia, jotka olisivat yhtä ainutlaatuisia kuin Webroot SecureAnywhere. Se on nopea, nopea ja halpa suunnitelmien avulla, jotka on suunniteltu alittamaan markkinoiden suurempia toimijoita antaen sinulle kohtuullisen suojan ja ominaisuudet.

MRG Effitas -testauksen tulokset osoittavat, että Webrootin viivästynyt lähestymistapa haittaohjelmien testaamiseen – hiekkalaatikon ja ihmisanalyysin avulla analysoida luonnossa esiintyviä haittaohjelmia – voi toimia hyvin. Se on vain, että Kaspersky toimii paremmin käyttämällä tavallisia, kokeiltuja menetelmiä vastaavilla kustannuksilla, joten siitä tulee vertailututkimuksen yleinen voittaja.

Kaspersky tarjoaa myös enemmän ominaisuuksia kuin Webroot, hyvät alennukset uusille asiakkaille ja ystävällinen, helppo käyttöliittymä.

Kokonaisvoittaja: Kaspersky

Kaspersky ei kuitenkaan ole täydellinen, ja suosittelemme silti Bitdefenderia virustorjuntaohjelmaamme parhaimpana. Tutustu Bitdefender vs. Kaspersky -vertailukatsaukseen nähdäksesi kuinka hyvin Kaspersky menestyy markkinoiden parhaita vastaan.

Voit myös tutustua muihin viruksentorjuntaartikkeleihimme, jotta saataisiin lopullinen valinta. 

Käytätkö Webroot SecureAnywhere tai Kaspersky Anti-Virus? Jätä ajatuksesi ja kommenttinne alla. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map