Vuoden 2020 paras kuvapohjainen varmuuskopiointi- ja kloonausohjelmisto

Kun kyse on varmuuskopiosta, suuri osa Cloudwards.net-sivuston painopistealueesta on pilvipalvelun tiedostokohtaiset varmuuskopioratkaisut: IDrive, CrashPlan ja Backblaze, jotta mainittakoon muutama suosikki. Tämän kierroksen aikana keskitymme sen sijaan keskustelemaan parhaimmista valinnoista kuvapohjaisen varmuuskopion luomiseksi.


Koska kuvapohjainen varmuuskopiointi on ensisijaisesti järjestelmänvalvojien ja kehittäjien suosimista, keskitymme suuressa osassa keskustelua yrityslähtöisiin ratkaisuihin, jotka voivat käsitellä sekä työasemaa että palvelimia. Luokan otsikko on erittäin skaalautuva CloudBerry Backup, jota seuraavat kaukana Acronis Backup 12 ja Handy Backup.

Kosketamme myös parasta kodin kuvapohjaista varmuuskopiointityökalua Acronis True Image ja esittelemme sinulle tehokkaan, ilmaisen kuvapohjaisen työkalun EaseUS Todo Backup Free -palvelussa. Tässä artikkelissa esiteltyjen työkalujen avulla kenenkään pitäisi voida tehdä oma kuvapohjainen varmuuskopio.

Katso tämän artikkelin tl; dr-versio seuraavasta parhaimman levykuvan varmuuskopio-ohjelmistostamme vuoden 2020 videosta.

Miksi sinun pitäisi käyttää kuvapohjaista varmuuskopiointia ja kloonata kiintolevy

Suurin osa laitteistaan ​​varmuuskopioivista ihmisistä tuntee tiedostopohjaiset varmuuskopiointityökalut. Tiedostopohjainen varmuuskopio tallentaa yksittäiset tiedostot ja kansiot. Tunnistat kansiot ja tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida, ja työkalu käsittelee asioita sieltä. Katso parhaat vaihtoehdot tutustumalla vuoden 2020 parhaisiin pilvipalvelupalveluihin

Tiedostopohjaisen varmuuskopion ongelma on, että tiettyjen tiedostojen sisällyttäminen varmuuskopioihin on mahdollista jättää huomioimatta. Vaikka jotkut tiedostopohjaiset varmuuskopiointipalvelut varmuuskopioivat kaikki tietyn tyyppiset tiedostot (ts. Asiakirjat, valokuvat, videot), muita tiedostoja, kuten järjestelmätiedostoja, ei varmuuskopioida.

Tämä tekee tiedostopohjaisesta varmuuskopiosta huonon valinnan arkaluonteisia tietoja sisältäville asemille, etenkin kun kyseessä ovat yrityssäännöt ja tuotantojärjestelmät. Kuvapohjainen varmuuskopio ratkaisee tiedostopohjaiseen varmuuskopioon liittyvät ongelmat tekemällä tavu kerrallaan kopion työasemastasi tai palvelimen asemasta.

Koska sinun ei tarvitse rakentaa koko järjestelmää uudelleen kaatumisen tai muun ongelman tapauksessa, kuvapohjainen varmuuskopiointi tarkoittaa myös nopeampaa katastrofien palautusta palvelimen kaatumisen sattuessa ja tekee siitä paremman varmuuskopiointistrategian niille, jotka tarvitsevat heidän tiedostot takaisin nopeasti.

Sekä yritykset että kuluttajat voivat hyötyä myös kuvapohjaisen varmuuskopion kyvystä rakentaa nopeasti vaurioituneet järjestelmät tai siirtää kovalevysi kopiot suurempiin asemiin. Varmuuskopioimalla järjestelmätiedostot tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa käyttöjärjestelmäsi tai ohjelmia uudelleen. Lataat vain kuvan ja olet valmis.

Kuvapohjaiset varmuuskopiointiominaisuudet

Kaikki kuvapohjaiset varmuuskopiointityökalut eivät ole yhtä suuret. Esimerkiksi, vaikka Carbonite Plus tukee työpöytäkuvan varmuuskopioita, sinun on tallennettava kuva paikallisesti, etkä voi palauttaa kuvaa uudelle laitteistolle. Oheiset valinnat antavat yleensä tehdä paljon suuremman valikoiman asioita kuin muut, enemmän kuluttaja-ajattelevat vaihtoehdot.

Tässä on katsaus perusominaisuuksiin, joita pidämme välttämättöminä huipulle kuvapohjaiseen ratkaisuun.

OminaisuusKuvausCloudBerry-varmuuskopioAcronis-varmuuskopio 12Kätevä varmuuskopio
Tallennus pilviinTallentaa kuvatiedoston etäpalvelimelle säilyttämistä varten
Useiden pilvien tallennustukiValitse haluamasi pilvitallennusmyyjä (ts. Amazon S3, Azure, Google Cloud)
Paljaan metallin palautusPalauta ajaaksesi ilman, että sinun on ladattava käyttöjärjestelmää tai muuta ohjelmistoa etukäteen
Palauta kuva erilaisiin laitteisiinPalauta kuva laitteisiin, joissa on erilaiset laitteistot
USB-salaman palautusPalauta USB Flash -sovelluksen kautta suoraan pilvestä
Tiedostotason palauttaminen kuvastaSelaa kuvatiedostoja ja palauta tietyt tiedostot täydellisen varmuuskopion sijaan
Palauta kuva pilvivirheeseenPalauta Windows Server Amazon EC2: een tai Azure VM: ään
Kuvien varmuuskopiointiZip-kuvatiedostot vähentävät tilaa ja kaistanleveyttä
Ajoitetut varmuuskopiotAikatauluta toistuva varmuuskopio asemakuvista
Tapahtumapohjaiset varmuuskopiotLuo automaattisesti kuvapohjainen varmuuskopio, kun tapahtuu tiettyjä käyttäjän määrittelemiä tapahtumia.
Yksityinen päästä päähän -salausSalaa tiedostot ennen kuin ne lähetetään pilveen vain yksityisellä avaimella

1. CloudBerry varmuuskopio (CloudBerry Labs)

CloudBerry Labs aloitti toimintansa vuonna 2008 ilmaisella tiedostohallinnalla varustetun CloudBerry Explorer -ohjelman avulla. Vuotta myöhemmin esiteltiin CloudBerry Backup, joka mahdollistaa tiedostojen, kansioiden ja järjestelmäkuvien automaattisen varmuuskopioinnin, tämän artikkelin painopiste.

Sen sijaan, että se rakentaa ja ylläpitää omia tietokeskuksia, CloudBerry suunnitteli alusta alkaen ohjelmiston integroitavaksi Amazon S3: een. Vuosien mittaan yritys on lisännyt yhä enemmän integrointikumppaneita Amazonin ulkopuolelle.

Nykyään CloudBerry Backup antaa sinun integroida yli 20 erilaiseen pilvitallennuspalveluun ja voit valita haluamasi. Amazon S3: n lisäksi suosittuja valintoja ovat Amazon Glacier, Azure, Google Cloud ja Rackspace. Mutta on paljon enemmän, mukaan lukien edulliset vaihtoehdot, kuten Backblaze B2.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Etu siitä, että pystyt valitsemaan sinulle parhaiten sopivan pilvitallennusintegraation, on se, että eri toimittajat tarjoavat erilaisia ​​hintapisteitä, palvelimen sijainteja ja ominaisuuksia. Valinnanvapauden myötä on enemmän mahdollisuuksia skaalautuvuuteen ja kustannusten hallintaan.

Vielä parempi, CloudBerry Backup ei ole tilauspalvelu. Maksat kertaluonteisen ohjelmistolisenssikulun, ja saatavilla on useita erilaisia ​​lisenssiversioita.

Halvin versio on työaseman varmuuskopiointi Windowsille, Macille tai Linuxille, joista kukin maksaa 29,99 dollaria per tietokone. Valitettavasti työasemaohjelmisto tekee vain tiedostopohjaisia ​​varmuuskopioita eikä kuvapohjaisia, kuten jotkut muut tämän artikkelin kattamat palvelut. 

Toivottavasti CloudBerry Labs korjaa sen, koska kuvapohjainen työpöydän varmuuskopiointi kyseiseen hintaan lisäisi vain etäisyyttä parhaan Windows Server -varmuuskopiopalvelun ja muiden kilpailijoiden välillä. 

Voit kuitenkin tehdä kuvapohjaisen työaseman varmuuskopion hinnaltaan edullisemmalla, mutta suositummalla Windows Server -lisenssillä. CloudBerryllä on myös SQL Server- ja Exchange-lisenssejä. Sitten on Ultimate-lisenssi, joka sisältää kaiken.

Huomio: Taulukon “130” sisäiset tiedot ovat vioittuneet!

Muista, että joudut myös maksamaan tallennuskustannukset kaikesta pilvitallennuksesta, jonka valitset integroituun CloudBerry Backup -sovellukseen. Useimmat myyjät veloittavat tallennuksen kuukausittain tallennettua gigatavua kohti.

Kuukausittaiset pilvitallennuskustannukset / Gt myyjältä

Useille maillealueellinenKylmävarasto
Taivaansininen$ 0,0458$ 0,0208$ 0,0152
Amazon S3N / A$ 0,023$ 0,004
Google Cloud$ 0,026$ 0,020$ 0,007
Taustalasi B2N / A$ 0,005N / A

Alueelliselle tallennukselle, joka on noin 20 dollaria per 1TB kuukaudessa Azure, Amazon ja Google ja 5 dollaria kuukaudessa Backblaze.

Lisäksi myyjät veloittavat myös käytön latauksista, siirroista ja muista toimista. Tyypilliset hinnat, mukaan lukien yllä olevan taulukon palvelujen hinnat, ovat keskimäärin noin 0,05 dollaria / 10 000 tapahtumaa. Nämä hinnat voivat olla paljon enemmän kylmävarastoinnissa, jotka on tarkoitettu arkistointiin ja katastrofien palautukseen aktiivisen käytön sijasta. Esimerkiksi Google Cloud Coldline -tapahtumat voivat maksaa jopa 0,10 dollaria / 10 000 tapahtumaa.

Käyttäjäkokemus

CloudBerry-varmuuskopiointiprosesseja, mukaan lukien kuvapohjainen varmuuskopiointi ja palautus, hallitaan palvelun työpöytäsovelluksella. Kokemus on yhtä monipuolinen kuin mikä tahansa testattu yritysluokan varmuuskopiointityökalu.

Emme viettää aikaa kaikkien teknisten tietojen läpi, koska tässä keskitytään kuvan varmuuskopiointiin, mutta muista tutustua CloudBerry varmuuskopio-arvosteluun.

Kuvapohjaisen varmuuskopion asettaminen on helppoa. Napsauta vain “kuvapohjaista” -painiketta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.

CloudBerry Backup käynnistää ohjatun toiminnon prosessin läpi, mikä vaatii vain vähän teknistä kykyä.

Osa prosessista sisältää CloudBerryn yhdistämisen valitsemasi pilvitallennuspalveluun. Sinun on kirjauduttava sisään pilvitallennustilaan, jotta voit luoda käyttöavaimia ja kytkeä ne ohjattuun toimintoon. Valitse sitten asema tai osio, jonka haluat kuvata.

Voit myös asettaa aikataulun ja salausasetukset ennen varmuuskopioinnin alkamista.

turvallisuus

CloudBerry Backup suojaa siirrettäviä tietoja suojatuilla TLS-salaustunneleilla salakuuntelun estämiseksi. Tämän lisäksi CloudBerry-palvelun avulla saavuttamasi suojaustaso, joka on monialustainen tuote, riippuu lähinnä integraatiosi asennuksesta.

Useimmat pilvitallennuspalvelut tarjoavat jonkin verran palvelinohjaista salausta. Jotkut antavat sinulle myös mahdollisuuden asettaa yksityinen salausavain turvallisuuden lisäämiseksi. Yksityisellä avaimella salaus ja salauksen purku tapahtuvat aina asiakaspuolella.

Mahdollisuus valita pilvitallennusratkaisu tarpeisiisi vastaavilla turvaominaisuuksilla on toinen syy todella pitää CloudBerry-mallista kuvapohjaisessa varmuuskopiossa.

Kolme suositeltua suositeltavaa yrityslähtöistä pilvitallennusvaihtoehtoa (Amazon S3, Azure ja Google Cloud) tarjoavat kaikki asiakaspuolen salaus ja AES-256 -salaus, joka on Yhdysvaltain kansallisen standardi- ja teknologiainstituutin suosittelema protokolla..

Huomaa, että kaikki pilvitallennusratkaisut, joita et voi paritella CloudBerry Backup -sovelluksen kanssa, eivät salaa tietoja puolestasi. Tähän sisältyy Backblaze B2. Tällaisissa tapauksissa joudut ottamaan käyttöön oman asiakaspuolen salausratkaisun, jotta tietosi ovat turvassa pilvessä.

Tuki

CloudBerry-varmuuskopiointituki suoritetaan CloudBerry Labs -tukiportaalin kautta. Portaalissa on linkit blogiin, oma tietokanta, UKK ja ohjedokumentaatio. Sivun alaosaa kohti on myös tukiartikkeleita, jotka kattavat useita aiheita.

Tietokannassa on hakuominaisuus, jonka avulla artikkeleita voidaan löytää nopeammin, ja joka sisältää eri ongelmien vianmääritysohjeet.

Jos runsaasti tukidokumentaatiota ei sisällä etsimääsi vastauksia, voit avata tukilipun saadaksesi apua.

Vuorovaikutuksemme CloudBerry Labsin kanssa on aina tuottanut nopeat käännösajat, usein vastauksissa, jotka saapuvat vain tunnissa tai kahdessa.

Voit halutessasi myös lähettää viestin CloudBerry Labs -alivalikoimaan. Tämä on loistava resurssi saada neuvoja varmuuskopioratkaisun rakentamiseksi. Se on myös hyvä paikka ilmoittaa mahdollisista (ei-kriittisistä) virheistä ja ehdottaa parannuksia.

Jos haluat lisätietoja teknisistä tiedoista, linkki ServerFaultiin antaa sinulle yhteyden ammattimaisille järjestelmänvalvojille ja vastaaville ammattilaisille.

2. Acronis-varmuuskopio 12

Jos haluat jotain yksinkertaisempaa kuin alustojenvälistä varmuuskopiointiratkaisua, Acronis Backup 12 tarjoaa yritysluokan varmuuskopion, joka on pakattu Acronisin omaan pilvivarastointipalveluun. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa pilvivarastoja toisen palvelun kautta; se tarkoittaa myös vähemmän joustavuutta kuin CloudBerry Backup -sovelluksella.

Yksinkertaisuuden lisäksi yksi varmuuskopio 12: n käytön tärkeimmistä eduista on sen laaja alustatuki, joka kattaa tällä hetkellä vaikuttavat 16 erilaista järjestelmää: Windowsista Linuxiin Maciin ja joukko palvelinvaihtoehtoja, on pieni mahdollisuus, että et pysty ajaa Acronista.

Mukana on myös Android- ja iPhone-varmuuskopio, hieno kosketus, vaikka vain tiedosto- ja ei kuvapohjainen varmuuskopio on saatavana.

Hinnoittelu ja suunnitelmat

Kunkin tietyn alustan varmuuskopiointi vaatii erillisen lisenssin. Pidämme siitä, että Acronisin avulla voimme tehdä kuvapohjaisia ​​varmuuskopioita työasemille ilman, että tarvitsemme myös Windows Serverin varmuuskopioita, kuten CloudBerryn kanssa. Pidämme myös siitä, että voit valita tilausmaksun tai jatkuvan lisenssin.

Käyttöoikeuksien hinnat ovat kuitenkin hieman korkeammat kuin CloudBerry Backup.

työasemaWindows-palvelinVirtuaalinen isäntä
Yhden vuoden lisenssi$ 69$ 499$ 599
Ikuinen lisenssi$ 89$ 999$ 1.199
Tuetut käyttöjärjestelmätWindows PC, MacWindows Server, Linux Server, Exchange, SQL Server, Active DirectoryVMware vSphere, Microsoft Hyper-V

Ohjelmistokustannusten lisäksi joudut maksamaan tallennuksesta, samoin kuin CloudBerry-palvelussa. Tällöin kyvyttömyys ostaa erilaisia ​​pilvitallennuspalveluita tulee erityisen rajoittavaksi.

varastointiYhden vuoden tilausKahden vuoden tilausKolmen vuoden tilaus
250GB$ 24,92 / kk$ 20,79 / kk$ 18,03 / kk
500GB$ 41,58 / kk$ 33,29 / kk$ 29,14 / kk
1TB$ 74,92 / kk$ 58,29 / kk$ 52,75 / kk
2TB$ 145,75 / kk$ 116,63 / kk$ 102,75 / kk
5TB$ +358,25 / kk$ 279,13 / kk$ 249,97 / kk

Joten verrattuna esimerkiksi Amazon S3: een integroituun CloudBerry Backupiin, maksat vähän enemmän kuin 50 dollaria kuukaudessa yhdestä taajuuden pilvitallennuksesta Acroniksen kanssa.

Lisäksi palveluilla, kuten Amazon S3 ja Azure, maksat vain käyttämästäsi. Acronis Backup 12 -sovelluksella joudut maksamaan kaikesta edessä, vaikka et koskaan käyttäisi sitä.

Käyttäjäkokemus

Kaiken kaikkiaan Backup 12 -käyttökokemus on intuitiivinen, tehokas ja vastaa hyvin CloudBerry-varmuuskopiota. Varmuuskopio 12: n erinomaisen alustatuen ohella, se on iso syy, miksi sijoitimme palvelun numero kaksi tähän kierrokseen.

Acronis Backup 12 käyttää selainpohjaista pilvikonsolia, mutta et voi käyttää sitä miltä tahansa tietokoneelta varmuuskopiointiprosessien hallintaan. Sinun on ensin asennettava hallintapalvelinasovellus järjestelmänvalvojatietokoneeseesi.

Voit myös asentaa asiakasagentteja muihin työasemiin sekä palvelimiin ja mobiililaitteisiin. Näin voit asettaa ja seurata varmuuskopioprosesseja kaikissa varmuuskopioiduissa laitteissa. Tähän sisältyy kuvan luominen kiintolevystä tai osiosta.

Konsolista voit helposti asettaa varmuuskopion aikataulun, asettaa salausasetukset ja suorittaa muita toimia.

turvallisuus

Acronis Backup 12 antaa sinulle mahdollisuuden jättää pilvikuvasi salaamattomiksi tai suojata niitä AES-128, AES-192 tai AES-256 -sovelluksilla. Valikoimavalikoima on mukava. Vaikka emme koskaan suosittele varmuuskopion jättämistä salaamattomalle palvelinpuolelle, AES-128 tarjoaa silti runsaasti suojausta ja vähemmän monimutkainen salaus tarkoittaa nopeampia varmuuskopioita.

Kaikki varmuuskopioidut tiedot salataan ennen koneesta poistumista. Kun otat salauksen käyttöön laitteellasi, sinua pyydetään asettamaan salasana, jonka vain sinä tiedät.

Salausavainta ei sen sijaan voida tallentaa Acronisin kanssa. Vaikka suosittelemme yksityistä salausta useimmissa tapauksissa, vaihtoehtona palvelinpuolen salaus asiakkaan puolelle olisi hyvä. Syynä siihen, että jos unohdat salasanasi, asiakaspuolen salausmenetelmällä Acronis ei voi palauttaa sitä sinulle.

Tuki

Acronis-ohjelmalla on oma tukisivu, jossa on perus- ohjeet ja yksityiskohtaisempi dokumentaatio. Sivulle voi hakea vastauksia nopeammin.

Tukivalikosta löydät myös video-oppaita, käyttäjäfoorumeita, tuotepäivityksiä ja linkin palautteen lähettämiseen.

Jos sinun on luotava suora yhteys Acronisiin, voit tehdä sen sähköpostitse, live-chatissa tai puhelimitse. Suoran chatin ja puhelimen läpimenoajat ovat erinomaiset, ja se vahvistaa Acronis Backup 12: n paikan erittäin hyvänä yrityksen varmuuskopioratkaisuna:

 • Live chat: Yleensä alle kaksi minuuttia
 • Sähköposti: Yleensä alle kolme päivää
 • Puhelin: Yleensä alle kaksi minuuttia

3. Novosoft Handy varmuuskopio

Jos etsit yksinkertaistettua varmuuskopiointiratkaisua, joka käyttää samaa pilvi-integraatiomallia kuin CloudBerry, Novosoft Handy Backup on paras, mitä olemme nähneet. Vaikka siinä ei ole melkein yhtä monta ominaisuutta kuin huippuluokan kuvapohjaisella varmuuskopio-ohjelmistollamme, jotkut käyttäjät arvostavat leikattua lähestymistapaa.

Handy Backup tukee varmuuskopioita useille pilvitallennuskumppaneille: Amazon S3, Google Drive, Yandex.Disk, Dropbox, OneDrive ja Backblaze. Vaihtoehdot ovat melkein yhtä laajat kuin mitä CloudBerryllä on käytettävissä, mutta merkittävistä poissaoloista, kuten Azure ja Google Cloud.

hinnoittelu

Kuten CloudBerry Backup, myös Novosoft tekee työpöytälisenssin (Handy Backup Standard), joka ei tue kuvapohjaista varmuuskopiointia (huomautus: se ei myöskään tue pilvivarmuuskopioita). Sinun on ostettava Handy Backup Professional tai kalliimpi lisenssi tätä varten.

Kätevä varmuuskopiointi maksaa joko 99 dollaria ammatillisesta paketista (joka varmuuskopioi Windows PC: n ja palvelimen) tai 249 dollaria “pienestä palvelimesta”, joka voi tehdä kuvapohjaisia ​​varmuuskopioita Windows PC: ssä, Windows Serverissä, MySQL, SQL Server, PostgreSQL, Oracle , Hyper-V, VirtualBox ja VMware.

Lisenssit ovat jatkuvia, joten se on vain kertaluonteinen hinta. Älä kuitenkaan unohda tallennus- ja käyttökustannuksia, jotka aiheutuvat kaikesta pilvitallennuksesta, jonka kanssa pariksi muodostat Handy Backup -sovelluksen.

Käyttäjäkokemus

Käynnistyksen yhteydessä Handy Backup -työpöytäsovellus käynnistää yksinkertaisen ohjatun toiminnon, joka opastaa sinut varmuuskopiointi-, palautus- ja synkronointiprosessin läpi.

Valitse otsikon alla “mitä varmuuskopioida” vain “levyklooni” ja sitten “levykuva”. Voit valita kuvan koko asemasi tai osion.

Sitten sinua pyydetään valitsemaan ja määrittämään pilvitallennusintegraatio. Kuten CloudBerry, sinun on luotava avaimet minkä tahansa käyttämäsi ratkaisun avulla.

Tämän jälkeen Handy Backup opastaa sinut muutaman muun vaiheen, kuten varmuuskopiotyypin (täydellinen, inkrementaalinen, differentiaalinen), varmuuskopiointiaikataulun ja tiedostojen pakkaamisen asettaminen tallennustilatarpeiden vähentämiseksi.

Taustalla oleva konsoli on pohjimmiltaan luettelo tehtävistä, jotka olet suunnitellut, ja työkalurivin yläosassa prosessin suorittamiseksi ja uusien luomiseksi..

turvallisuus

Kuten CloudBerry-varmuuskopioinnissa, tietosi salataan palvelinpuolella käyttämällä pilvitallennuspalvelun salausprotokollaa, johon integroit.

Yksi kätevän varmuuskopioinnin eduista on, että et ole täysin riippuvainen pilvivarmistuksen integroinnin salausvaihtoehdoista. Varmuuskopioinnin aikana voit valita, että Handy Backup salaa tietosi AES-128: n avulla.

Salaus suoritetaan asiakaspuolella, ennen kuin lähetät tietosi pilveen. Tämä on hieno ominaisuus, jos aiot lähettää tietoja tallennuspalveluun, joka ei tarjoa asiakaspuolen tai edes palvelimen puolella salausta, kuten BackBlaze B2.

Tuki

Handy Backup -tukisivulla on käyttöohjeet, usein kysytyt kysymykset ja taustakuvat, mutta resurssit eivät ole läheskään yhtä syviä kuin mitä saat CloudBerry Lapsilla tai Acronisilla. Novosoft ei ole myöskään työskennellyt portaalissa mitään käyttäjäfoorumeita.

Jos et löydä etsimääsi, voit lähettää teknisen tuen sähköpostitse ilmaiseksi. Vastausajat ovat kuitenkin yhdestä kolmeen arkipäivää, ja etusijalle ei ole vaihtoehtoa.

Palvelussa on kuitenkin Skype-kahva, NovosoftHelp ja tukipuhelinnumero.

4. Acronis-oikea kuva

Kuluttajille, jotka haluavat täyden varmuuskopion työpöydältä, Acronis True Image on kodin paras kuvapohjainen varmuuskopioratkaisu, lyömällä EaseUS Todo, Paragon Backup & Hyödyntäminen ja jälkikäteen.

Yksi True Imageistä pitävistä asioista on, että se ylläpitää joitain samoja yritysominaisuuksia kuin Acronis Backup 12 Workstation, mutta se on riittävän helppo käyttää useimmille kuluttajille. Jotkin ominaisuudet, joita True Image ei sisällä, toimivat varmuuskopion 12 kanssa. Suurin osa näistä, kuten ryhmänhallinta ja etäasennukset ja palautukset, ei kiinnosta useimpia kotikäyttäjiä..

True Image -sovelluksella saat muita ominaisuuksia, joita et ole varmuuskopiolla 12. Niitä ovat sosiaalisen median varmuuskopio ja mobiililaitteen (ei kuvapohjainen) varmuuskopio paikallisiin tallennusvälineisiin..

Toinen Acronis True Image -edun etu verrattuna Backup 12 -työasemaan: kustannukset.

hinnoittelu

Acronis True Image voidaan ostaa kertamaksuna tai vuositilauksena. Kertaluonteisen tilauksen avulla voit kuitenkin varmuuskopioida vain paikallisesti, eikä se sisällä sosiaalisen median varmuuskopioita.

Suurin osa käyttäjistä todennäköisesti suosii pilvivaihtoehtoa, vaikka voit varmuuskopioida paikallisen aseman pilvivarmistuksen palveluun, kuten IDrive, tallentamalla kuvatiedostosi tällä tavalla.

Oleellinen suunnitelmaPlus suunnitelmaPremium-suunnitelma
Lisenssi-tyyppiikuinenYksi vuosiYksi vuosi
Hinta$ 39.99$ 31.99$ 79.99
Tallennus pilviinei mitään50 Gt mukana1TB mukana

Premiumilla on muutama lisäetu Plusiin nähden, kuten anti-ransomware -suojaus, tiedostojen varmentaminen ja sähköiset allekirjoitukset.

Plus- ja Premium-ominaisuuksilla voit lisätä pilvitallennusta lisäkustannuksilla, jotka ovat noin 40 dollaria per teratavu vuodessa.

Käyttäjäkokemus

True Image suoritetaan puhtaan, intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Varmuuskopioinnin aloittamiseksi sinun tarvitsee vain valita lähde ja kohde ja napsauttaa “Varmuuskopioi nyt” -painiketta.

Joten, esimerkiksi, voit valita tietokoneesi ja Acronis Cloudin, kuten yllä olevassa kuvakaappauksessa. Tämä luo kuvan koko kiintolevyltä. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa lähteen tiettyyn osioon. Voit myös valita yksittäisiä tiedostoja tai kansioita tiedostotason varmuuskopiointia varten.

Kun napsautat varmuuskopiota, voit sammuttaa True Image -prosessin ja prosessi etenee taustalla. Voit tehdä tästä kertaluonteisen prosessin tai asettaa säännöllisen aikataulun.

turvallisuus

Kun määrität kuvan varmuuskopion, voit valita asettaa asiakaspuolen salaus.

Tämä salaustaso on yksityinen, joten jos unohdat salasanasi, Acronis ei voi millään tavalla hakea sitä sinulle. Jos et määritä salasanaa, tallennetut tiedot salataan edelleen palvelimen puolella AES-256: lla.

True Image Premium -käyttäjät saavat kaksi lisäbonusta:

 • Acronis Active Protection: Vain Windows-suojaus lunasuojaohjelmia vastaan
 • Acronis Notary: varmista varmuuskopioidun tiedoston aitous bitti kerrallaan blockchain-tekniikalla

Tuki

True Image antaa sinulle pääsyn samoihin suoraihin viestintälinjoihin kuin Backup 12: puhelin, sähköposti ja live chat.

Acronis-tukiportaali sisältää tietokannan, dokumentoinnin ja käyttäjäfoorumit. Portaali on tarkoitettu kaikille Acronis-tuotteille, mutta True Image -materiaalin löytäminen on tarpeeksi yksinkertaista hakuominaisuuden ansiosta. Siellä on myös oma, etsittävä True Image -sivustot.

5. EaseUS Todo -varmuuskopio

EaseUS Todo Backup tarjoaa kuvan varmuuskopion kotitietokoneille. Se, että se tarjoaa ilmaisen version, Todo Backup Free, on osa syytä, miksi se kuuluu suosikki kuvapohjaisiin varmuuskopiopalveluihimme. Se, ja se on todella hyvä.

Tallentaaksesi kuvan pilveen sinun on käytettävä pilvitallennuksen synkronointikansiota tai asetettava pilvivarmuuskopiointiratkaisu (ts. IDrive, CrashPlan) kuvatiedoston varmuuskopiointiin. Jos kuitenkin maksat jo pilvitallennuksesta tai varmuuskopiosta etkä halua maksaa myös kuvapohjaisesta varmuuskopio-ohjelmistosta, EaseUS: n työkalu on yhtä hyvä kuin saat ilmaiseksi.

Se on myös hieno tapa muuttaa pilvitallennuspalvelustasi varmuuskopiointipalveluksi, mikä ei ole työkaluja, kuten Google Drive, Sync.com, Dropbox ja vastaavat palvelut. Katso syistä syynä varmuuskopiointia ja tallennusta käsittelevään artikkeliimme.

EaseUS tekee myös kaksi maksettua versiota työasemille: kotiversion nimeltä Todo Backup Home ja toimistoversion nimeltä ToDo Backup Workstation. Maksulliset versiot antavat sinulle nopeamman varmuuskopion, tapahtumapohjaisen varmuuskopion ja teknisen tuen.

hinnoittelu

Todo Backup -sovelluksen maksettujen versioiden kertaluonteinen hinta on 17,40 dollaria “koti” -versiosta tai 39 dollaria työasemapaketista. Vain varmuuskopio-ohjelmistoversio on ilmainen.

On syytä huomauttaa, että EaseUS tekee myös palvelimen varmuuskopiointityökaluja, jotka pystyvät muodostamaan kuvapohjaisen varmuuskopion. Emme kuitenkaan löytäneet, että nämä kilpailisivat hyvin muiden kuvapohjaisten palvelinvarmuuskopioiden kanssa, koska kustannukset ja vaivaton pakko tallentaa pilvitallennus toimimaan.

Suosittelemme myös, että jos etsit toimistotyöasemaratkaisua, joka ei sisällä palvelimen varmuuskopioita, siirryt Acronis Backup 12 -työaseman kanssa Todo Backup Workstation -sovelluksen sijaan..

Käyttäjäkokemus

Todo Backup Free ja Home käyttävät samaa työpöytäsovellusta.

Varmuuskopion asettaminen on helppoa: avaa vain sovellus ja napsauta “levyn / osion varmuuskopio” -painiketta lähellä käyttöliittymän yläosaa. Tämä avaa näytön, jossa voit valita aseman tai osion ja määränpään varmuuskopion kuvaan.

Kun valitset määränpään, voit valita sijainnin kiintolevyllä tai ulkoisella asemalla. Jos haluat tallentaa kopion pilvitallennuspalveluun, valitse vain kyseisen palvelun synkronointikansio.

Voit myös asettaa varmuuskopion aikataulun, jos haluat tehdä kuvantamisesta toistuvan tehtävän.

turvallisuus

Aseman varmuuskopion asennusprosessin aikana voit asettaa salauksen salasanan. Valitse tämä vaihtoehto, ja EaseUS salaa kuvatiedostosi AES-256-protokollalla. Tämä on hienoa, jos haluat tallentaa varmuuskopiokuvasi pilvien tallennusratkaisuihin, joilla on jonkin verran hämärä suojaus, kuten Dropbox.

Tuki

EaseUS ylläpitää tietoyhteisöä ToDo-varmuuskopiointiin, mutta se on melko matala. Tällä hetkellä se sisältää noin tusina artikkeleita, jotka kattavat yleiset kysymykset ja menettelytavat. Suoran tuen vuoksi ilmainen lisäys on epäonnistunut. Jos olet kuitenkin maksanut lisenssistä, voit olla yhteydessä suoraan tukihenkilöstöön live-chatin kautta.

Tuki on ehdottomasti tämän tuotteen räikeä heikkous. Onneksi sitä on melko yksinkertainen käyttää.

Lopulliset ajatukset

Oikean kuvapohjaisen varmuuskopion löytäminen riippuu suuresti tarpeistasi. Jos olet järjestelmänvalvoja, joka hallinnoi kriittistä tuotantoympäristöä, etsit todennäköisesti palvelimen varmuuskopioita, joustavuutta, alhaisia ​​kustannuksia ja suurta tukea. Näitä tarkoituksia varten CloudBerry Backup jättää lähimmille kilpailijoilleen parhaimmillaan kaukaisen sekunnin.

Mahdollisuus valita yli kaksikymmentä erilaista pilvitallennusvaihtoehtoa, kuten Amazon S3, Azure ja Google Cloud, on jotain, jota muut suosikimme eivät vain pysty tekemään. Vaikka Acronis Backup 12 tarjoaa tähtitieteellisen käyttökokemuksen, se pakottaa sinut luottamaan omaan kalliiseen pilvivarastoon. Handy Backup -sovelluksen avulla voit valita pilvitallennuspalvelusi, mutta sillä ei ole monia erinomaisia ​​vaihtoehtoja.

Kotona kuvattuun varmuuskopiointiin tarina on hiukan erilainen. CloudBerry Backupissa on työaseman varmuuskopio, mutta se ei tue kuvantamista. Windows Server -lisenssin ostaminen 119 dollarilla vain työpöydän varmuuskopioimiseksi on vaikea niellä.

Joten kuluttajien kuvapohjaiseen varmuuskopiointiin, Acronis TrueImage ylittää luettelomme. Hinnoittelu on paljon parempi kuin mitä Acronis Backup 12 Workstation tarjoaa, ja työkalu on yhtä käyttäjäystävällinen.

Tai jos et halua maksaa ohjelmistoista ja haluat vain kuvapohjaisen varmuuskopiointityökalun, jota voit käyttää nykyisessä pilvitallennustilassa tai varmuuskopiotilauksessa, Todo Backup Free on paras työkalu, jonka löydät tapahtumaan..

Tietysti rakastamme aina ottaa huomioon muiden kokemukset. Kerro meille omista suosikkeistasi kuvapohjaisessa varmuuskopiossa alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map