Ultimate Onboarding Checklist: 21 vinkkiä ja vinkkejä, joiden avulla vuokraamisesta tulee kivutonta

Palkkaaminen oikeaan aikaan

Palkkaaminen oikeista syistä

Parhaiden hakijoiden tavoittaminen

Tehokas ajoneuvoon pääsy

Tehokas vuokrausprosessi on avain yrityksen sijoittamiseen nykyisen ja tulevan menestyksen kannalta. Se voi olla myös kuin maratonin juokseminen jalkojen ollessa kahleissa ja silmät silmät silmät silmät.

Alla on 21 vinkkiä, jotka auttavat helpottamaan ja virtaviivaista vuokrausprosessia riippumatta siitä, hoitaako yritys rekrytointitoimistoa tai työskentelet pienyrityksen budjetilla. Olemme saaneet sinut suojaamaan …

# 1 Harkitse hakijan seurantajärjestelmää (ATS)

Tulevaisuuden ajattelijan rekrytoijan arsenaalin käytettävissä oleva tekniikka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Juggling:

Spreadsheets

sähköpostit

Erilaiset arkistointijärjestelmät

Ovat menneisyyttä, ellet ole suorittanut asianmukaista huolellisuutta.

Siksi ensimmäinen asia, jota ehdotan jokaiselle ammattilaiselle, joka haluaa lievittää vuokrausprosessin kipuja, on ymmärtää, millaisia ​​työkaluja siellä on.

On olemassa erillisiä sovelluksia, jotka auttavat hallitsemaan melkein kaikkia vuokrausprosessin vaiheita.

Tutkin enemmän näitä kappaleita tämän kappaleen aikana, mutta suurta, josta sinun pitäisi tietää, ja johon palaan takaisin, kutsutaan ”hakijaseurantajärjestelmäksi” tai ATS: ksi..

Hakijoiden seurantajärjestelmät auttavat hallitsemaan vuokrausprosessia alusta loppuun pilven mukavuus.

Lähetä töitä, luo ehdokastiedostoja ja kerää palautetta.

Tällaisia ​​järjestelmiä on saatavana useille budjeteille, vaihtoehtoja pienille, keskisuurille, suurille ja yritysorganisaatioille. Siellä on jopa ilmaisia ​​ja avoimen lähteen hakijoiden seurantajärjestelmiä, kuten OpenCATS.

Muita suosittuja ilmaisia ​​vaihtoehtoja ovat:

 iKrut: ilmainen, mutta ei avoimen lähdekoodin, maksettujen toimittajien lisäosien kanssa

 Softgarden: ilmainen jopa viidelle samanaikaiselle työpaikalle ja seitsemälle käyttäjälle

 JobScore: ilmainen enintään kolmelle samanaikaiselle työpaikalle

Niille, jotka voivat tehdä enemmän sijoituksesta, valinnat ovat melko edistyneitä ja tarjoavat silti riittävän taloudellisen joustavuuden vastatakseen eri budjettien tarpeita.

Jotkut suosikeistani ovat:

 iCIMS

Kulmakivi OnDemand

JobScore

JobVite

BambooHR

Zoho Rekrytoi

bullhorn

Saatavilla on myös täydellisiä inhimillisen pääoman hallintajärjestelmiä (HCM). Hakijoiden seurannan lisäksi näihin alustoihin sisältyy työkaluja nykyisten työntekijöiden hallintaan.

Tarkista:

 SAP: n SuccessFactors -ohjelma

 Työpäivä HCM

 Oracle Fusion

 ADP Vantage HCM

 Äärimmäinen ohjelmisto

 Infor HCM

Oikeudenmukaisuuden vuoksi kastan tuskin varvasi veteen täällä.

Vain sinä ymmärrät tarpeitasi, koska joku haluaa palkata, ja koska monet näistä työkaluista tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita, suosittelen pelaamista (paljon) ennen sitoutumista mihinkään ratkaisuun..  

# 2 Älä lopeta sähköpostien etsimistä, aloita löysä käyttö

Tässä on yksi kriittisimmistä tekijöistä epäonnistuneessa vuokrauskäytännössä – huono viestintä.

Itse asiassa tämä pätee yritystoimintaan yleensä, kun heikko viestintätaidot aiheuttavat merkittäviä taloudellisia menetyksiä sekä isoille että pienille yrityksille.

Jopa yrityksillä, joissa on noin 100 työntekijää, väärinkäytösten on arvioitu aiheuttavan noin 420 000 dollarin tappiot vuodessa.   

Sähköposti

Ei vie kauan toimistossa, kun huomaa, että ihmisten saaminen samalle sivulle ei ole koskaan helppoa, kun sähköposti on ensisijainen viestintäväline.

Sähköpostit ovat erityisen tärkeitä huomaamattomuuden, väärinkäsitysten, itämisketjujen ja sivukeskustelujen saamiseksi, väärien ihmisten kopioimiseksi ja runsaasti ajan kulutusta varten..

Suorat viestit joko henkilökohtaisesti, puhelimitse tai videopuhelun kautta ovat erinomainen tapa lievittää joitain näistä yleisistä ongelmista.

Mutta jos etsit kirjallista tietuetta tai paikkaa, jossa ideat ja vuoropuhelu voivat täyttyä, Slack-kaltaiset työpaikan viestisovellukset ovat suuri siunaus..

Slack-kanavat voivat olla hyödyllisiä vuokraamisen yhteydessä monissa vuokrausprosessin vaiheissa. Sisältää aivoriihi organisaatiotarpeista ja aukoista, uusista tehtävistä ja keskusteluista ehdokkaista.

Slack integroituu myös erilaisiin HR-apuohjelmiin, jotka on suunniteltu helpottamaan vuokrausprosessia, kuten Hired, hakijamarkkina.

Tässä on siivu muita suosikki HR-työkaluja, jotka integroituvat Slackiin vain antaaksesi sinulle kuvan siitä, mitä siellä on:

 OfficeVibe: työntekijöiden palautteisiin / kyselyihin

 HROnboard: yrityksen onboarding-ratkaisu

 BreezyHR: joukkuepohjainen rekrytointityökalu

 RecruiterBox: hakijan seurantajärjestelmä

# 3 Meneillään olevat, tarpeet ja puutteet -asiakirja

Mikään ei ole kiusallista kuin yhtäkkiä tajuaa, että olet työntekijä lyhyt, puutteellinen tietyllä osaamisalueella tai et pysty vastaamaan organisaation tarpeisiin.

Kaikki skenaariot, jotka voivat johtaa hämmentävään ja kiireelliseen vuokrauskäytäntöön.

Yhden silmän pitäminen nykyisyydessä ja toinen tulevaisuudessa on vastuu, joka jaetaan parhaiten. Yhteinen, läpinäkyvä tarpeiden ja asiakirjojen joukko on paras tapa suorittaa tämä tehtävä.   

Tarpeanalyysi antaa sinun tunnistaa, mitkä erityiset taidot ovat kriittisiä yrityksen menestykseen.

Huomaa, että tämän luettelon ei pitäisi olla vain siitä, mistä taidoista sinulla puuttuu, vaan myös sen, mitä sinulla on, ja millaista asiantuntemusta tarvitset tulevaisuudessa.

Seuraavaksi varmista, että on toinen, erillinen luettelo taidoista, jotka työntekijäkunta kattaa.

Vertaa näitä kahta luetteloa, ja voila, sinulla on aukkoanalyysi. Yksinkertaisesti sanottuna, aukkoanalyysi on analyysi siitä, missä olet nyt, verrattuna siihen, missä haluat olla.

Perusteellisen aukkoanalyysin loistava sivuhyöty on se, että sen avulla pystyt tunnistamaan, onko yhdestä osastosta puuttuvia vaadittuja taitoja jo olemassa toisessa.

Tämä avaa vaihtoehtoja osastojenväliseen yhteistyöhön, uudelleenjärjestelyihin tai yksityisiin vuokrauksiin, jotka saattavat olla parempi ja ehdottomasti halvempi ratkaisu kuin ulkoinen palkkaaminen. Pilvipohjainen lähestymistapa on täydellinen tapa luoda orgaaninen ja läpinäkyvä yhteistyöympäristö.

Prosessi voi olla yhtä yksinkertainen kuin perinteisen laskentataulukkosovelluksen, kuten Google Sheets tai Microsoft Excel Online, käyttäminen, jotka molemmat voidaan integroida saumattomasti lukuisiin pilvi-tallennusalustoihin – kuten Google asema tai onedrive.

# 4 Kehitä yhteistoiminnallinen sisäinen työkuvaus

Kun olet päättänyt palkata, on aika määritellä täydellisen ehdokkaan asema ja profiili. Se on prosessi, jonka pitäisi olla kokonaisvaltaista työtä eikä yhden henkilön työtä, ja jälleen kerran pilvi on täydellinen liittolainen.

Dropbox-käyttöliittymä
Dropbox-yhteistyökalu

Aloita paljas luut -asiakirjalla.

Se voi perustua aikaisempiin työntekijäkuvauksiin, mutta älä tyydy siihen, vaikka korvaatkin poistuvan henkilön. Muista käyttää tarpeitasi ja puutteellisia asiakirjoja ja ottaa huomioon sekä puuttuvat tulevat tarpeet että osaamisjoukot.

Laajenna osallistumista pelkästään vuokraamispäällikön ulkopuolelle. Mukana on vanhempia ryhmän jäseniä muiden yksiköiden henkilöiden lisäksi, joille uuden aseman vaikutusalue vaikuttaa.

Kannusta organisaatiosi ihmisiä osallistumaan välttämällä suljettuja kysymyksiä. Luo vahvemman abstraktin ajatteluprosessin, jonka aiheet ovat:

Mitkä ovat välittömät vastuut, jotka tämän roolin on täytettävä?

Millä tavoin tämä rooli voisi kehittyä tulevaisuudessa?  

Mitkä ovat ydinosaamiset, joita tarvitaan menestymiseen tässä tehtävässä??

Millä käyttäytymisominaisuuksilla ideaaliehdokkaan tulisi olla?

Mitkä ovat yksilön ominaisuudet, jotka eivät olisi onnistuneet tässä roolissa?

Kun olet kerännyt kaikki estelit, suunnittele suoraviivainen, tyhjä työtehtäväkuvaus – välttää roiskeita.

Sisäisenä asiakirjana haluat varmistaa, että sen virheellinen tulkinta on jotain vaikeaa.

Pyydä sidosryhmiä kommentoimaan asiakirjaa joko käyttämällä pilvipohjaisen tekstinkäsittelyohjelman, kuten Google Docs tai Microsoft Word Online, kommenttiominaisuuksia tai luomalla palautekanavan Slackiin.

Tavoitteena on olla asiakirja, jossa luetellaan tarkasti vastuu ja pätevyys tehtävään.

Joten on hyödyllistä, että palkkaamme johtajia arvioimatta ehdokasta, mutta se tottuu myös asettamaan odotuksia ja seuraamaan asettamasi ehdokkaan suoritusta..

# 5 Kirjoita tappajatyön lähettäminen

Vaikka sisäisen asiakirjan tulisi olla tyydyttämätön, kyberavaruuteen lähettämäsi työpaikkailmoituksessa pitäisi olla siihen jonkinlainen käsitys. Muista, että et vain yritä kuvaa asemaa oikein, vaan houkuttele myös myös paras ehdokas.

Se vaatii sujuvaa, informatiivista proosaa, joka vie vie mielikuvituksen ja saa ehdokkaat innostumaan liittymästä yritykseesi.   

Neal Mohan
Uusi sijainti

Aloita nimikkeellä, joka välittää tarkalleen tunteen roolista. Mikä ei välttämättä tule olemaan sama kuin sisäinen tehtävä, etenkin jos organisaatio käyttää ainutlaatuisia monikerejä.

Esimerkiksi “BI Solutions Architect” on paljon kuvaavampi kuin “Subject Matter Expert”.

Vältä samalla tavalla liian kiusallinen. Ellei tavoitteesi ole palkata panssaroitua soturia, jolla on runsas kulta-sydän – Data Defender ei välttämättä auta houkuttelemaan oikeaa ehdokasta.

Myy sitten organisaatiosi. Ole ytimekäs olematta kurja.

Sisällytä katkelmat tiedot organisaation historiasta, tehtävästä, ohjelmista ja saavutuksista.

Ja muista kertoa potentiaalisille tuleville työntekijöille pienistä seikoista, jotka tekevät organisaatiostasi houkuttelevan työpaikan, kuten:

Etätyövaihtoehdot

Työntekijöiden tapahtumat

Ilmaiset leivonnaiset

Upea kahvi

Kuvaile tätä johdantoa käyttämällä kantaa ja korosta sen merkitystä organisaation jatkuvalle menestykselle ja tulevalle kasvulle.

Seuraavaksi luetelkaa ehdokkaan ensisijaiset vastuut.

Vaikka tämän osan ei tarvitse olla yhtä tyhjentävä kuin sisäinen tehtäväkuvausasiakirja, sen on kuitenkin maalattava tarkka kuva roolista ja korostettava joitain sen houkuttelevammista puolista.

Seuraa tätä luettelolla odotetusta ydinosaamisesta. Voi olla hyödyllistä jakaa nämä osiot “vaadittuihin” ja “haluttuihin” osiin.

Tämä auttaa estämään pätemättömät ehdokkaat hakemasta, ja samalla varmista, että et menetä ehdokasta, joka, vaikka et välttämättä ole tarkalleen sitä, minkä kuvittelit, on paras työpaikka.

Jälleen kerran yhteistyökaluilla, kuten pilvien tekstinkäsittelyohjelmilla ja Slackilla, voi kysyä palautetta, joka tarvitaan viestisi tekemiseen popiksi.  

# 6 Vipu automatisoidut lähettämismahdollisuudet

Internet-työpöydät ovat legioonaa.

 Todellakin

 Hirviö

 Lasiovi

 Uranrakentaja

Ovat vain jäävuoren kimalteleva kärki.  

Lisäksi rekrytoijat hyödyntävät yhä useampia Linkedinin johtamia sosiaalisen median sivustoja laajentaakseen kattavuuttaan.

Rekrytointitapauksissa suurella voimalla tulee kuitenkin paljon sisäänkirjautumisia.

Rekisteröinti työpöydällä, viestien lisääminen, sosiaalisen median syötteiden päivittäminen manuaalisesti ja vastausten seuranta vie aikaa.

Itse asiassa 74% työnantajista kertoo, että työpaikan lähettäminen kaikkiin lähteisiin vie yli puoli tuntia.

Työnvälitysohjelma voi auttaa vähentämään taakkaa. Tällaiset työkalut antavat sinun luoda työmääräyksen ja sitten rentoutua ja rentoutua, kun kaikki tylsi työ tehdään sinulle.

Tällainen toiminnallisuus sisältyy suosituimpiin hakijoiden seurantajärjestelmiin. iCIMSin JobTargets OneClick on hyvä esimerkki, jossa on valikoima yli 14 000 online-työtaulua.

Niille, jotka eivät halua investoida kattavaan seurantaratkaisuun, on saatavana myös itsenäinen työnvälitysohjelma.

Suosittu tällä alalla on Talemetry Job Broadcast, jonka avulla käyttäjä voi lähettää satoihin ilmaisiin ja palkattuihin työpaikkailmoitussivustoihin ja sosiaalisen median sivustoihin yhdestä käyttöliittymästä.

Molemmat, napsauttamalla lähettämistä ja automatisoidut toiminnot (käyttäjän määrittelemien sääntöjen perusteella) ovat käytettävissä.

Talemetry Job Broadcast integroituu myös laajempaan pilvipalveluiden rekrytointi- ja kehittämisratkaisuihin, kuten Oracle HCM, lisäsovelluksena.    

# 7 Siirron hallinta

Tietenkin joskus paras tapa jäljittää ”täydellinen ehdokas” on etsiä apua.

Työntekijöilläsi on henkilökohtaiset verkkoyhteydet. Näiden suhteiden hyödyntäminen on rehellisempi lähestymistapa verrattuna ehdokkaiden palkkaamiseen työlautakunnista.

Siirrot eivät vain auta nopeuttamaan työnhakua ja tuottamaan korkealaatuisempia ehdokkaita.

Tutkimukset osoittavat, että lähetteet nopeuttavat myös ajoneuvoon pääsyä ja parantavat työntekijöiden pidättämistä. Tietenkin he maksavat enemmän kuin palkkaaminen työpaikkojen kautta: 1 671 dollaria verrattuna 2 306 dollariin.

635 dollarin ero ei kuitenkaan todennäköisesti vaikuta lopulliseen sijoitetun pääoman tuottoosi, joka suosii viittauksia.

Kun työntekijällä on ystävä tai entinen kollega, heidän mielestään se sopisi hyvin organisaatioosi, historiallisesti lähestymistapana on ollut mennä henkilöresursseihin ja luovuttaa heidän CV: n / ansioluettelon kopio tai ampua se pois sähköposti.

Molemmat ovat kömpelöjä tapoja hallita viittauksia, etenkin suurille yrityksille.

Onneksi tämä lähestymistapa on nyt vanhentunut omistautuneiden pilvivertailusovellusten ansiosta, jotka järjestävät ja hallitsevat prosessia käyttäjän puolesta.

Itsenäiset työkalut, kuten Zao, voivat luoda työpaikan, asettaa palkkion ja lähettää sen työntekijäverkostoon.

Mielestäni erityisen siisti Zaosta on, että se tarkistaa työntekijän Linkedin-verkon ja kertoo, kuka voi päteä virkaan.

Zao edistää myös viittauksia pelaamisen avulla. Muita huomionosoitusratkaisuja ovat Jobvite Refer ja Zalp.

# 8 Seuraa sovellusten lähtöpaikkaa

Tietäminen mistä suurin osa hakemuksistasi tulee, voi auttaa edelleen virittämään työpaikkailmoitusjakelustrategiaasi ja maksimoimaan rekrytointitulot.

Jos esimerkiksi tiedät, että suuria rahasummia maksava työlautakunta ei tuota laadukkaita ehdokkaita, voit leikata kustannuksia ja ohjata palkkausbudjetin muualle.

Verkkohakemuksiin sisältyy yleensä avattava luettelo lähteistä, joita ehdokkaat voivat valita.

Mutta joskus nämä luettelot ovat pitkiä ja hämmentäviä, samoin hakemusprosessi. Joten hakijat vain valitsevat jotain ja jatkavat, jolloin tulokset ovat epäselviä.

Eikö olisi hienoa, jos tämä prosessi voitaisiin automatisoida?

Jobvite auttaa sinua tekemään juuri tämän kätevän rekrytointikokoelman kautta, joka tarkkailee sovelluksen lähdettä eri kohdissa.

Monet muut rekrytointi- ja sovellusseurantatyökalut tekevät saman.

Teknologia toimii lisäämällä yksilöivä tunniste työnhakulinkin loppuun, kun työ postitetaan automaattisesti tai kun työntekijä täyttää lähetyslomakkeen.

Se on vain kytkettävä päälle.

# 9 Automaattinen jatka seulontaa

Työnvälitys- ja lähetysteknologia saattavat laajentaa tavoitettasi ja saada sovellukset liikkeelle, mutta tämän tekeminen johtaa toiseen tuskalliseen osaan koko palkkausprosessissa..

Tietysti puhun (virtuaalisista) jatko-osista.

Scrabble: Jatka, palkkaaminen, sovellukset, ammatti
Scrabble Jatka

Hakijan seurantajärjestelmät auttavat lievittämään tätä kipua automatisoimalla osittain uudelleen jatkamisprosessin ja kaventamalla kenttää puolestasi.

Käytämme suosittua hakijajärjestelmää, iCIMS: ää, esimerkinä tämän kohtauksen pelaamisesta.

iCIMS käyttää ”iResume” -nimistä tekniikkaa, jotta se voi automaattisesti vastaanottaa ansioluetteloita useista väliaineista poistaen tarpeen syöttää sille tietoja.

IResume voi käsitellä käytännöllisesti katsoen kaikkia vakioasiakirjatyyppejä. Edes käärmeitä lähetetään edelleen sähköpostilaatikkoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että puuttuu ne

Kun sillä on hallussaan tietoja, järjestelmä jäsentää sen älykkäästi tallentaaksesi sen keskitetyssä tietokannassa ehdokastiedostona. Tyyppisiä tietoja, jotka saadaan saumattomasti, ovat yhteystiedot, työhistoria ja taidot.  

Kyseisiin tietoihin viitataan sitten tehtäväkuvauksessa lueteltuihin taitoihin nähden. Positiivisesti profiloidut ansioluettelot luokitellaan ja merkitään tarkistettavaksi.

Jälleen kerran niille, jotka eivät halua täysimittaista hakijoiden seurantajärjestelmää, on erillisiä tekstianalyysiohjelmistoratkaisuja, jotka tekevät saman asian – kuten Textkernal.

# 10 Online-arviot ennen työhönottoa

Useiden haastattelujen käyminen voi olla suuri ongelma vain löytääksesi vakavan epäsuhta ehdokkaan ja määritellyn roolin välillä..

Verkkoarviointien suunnittelu ennen haastattelua on hyvä tapa auttaa poistamaan tämä riski.

Taitokoulutuksen toteuttaminen osana hakuprosessia voi myös auttaa kaventumaan turvatarkastusten ehdokkaita. Pätevyysratkaisu, eSkill, arvioi, että se voi vähentää vuokrauskustannuksia 68%.

Arviointia siitä, kuinka henkilö sopii organisaatioon, sekä suhteissa johtajiin ja ikätovereihin että yrityskulttuuria, ei pidä unohtaa..

Huolimatta siitä, että tämä prosessi saattaa tuntua mielestäsi, älä mene lankaan.

Toki, voit hypätä SurveyMonkeyn ja pilata yhteen, mikä saattaa näyttää sinulle, päättäväisesti poikkeuksellinen taitokoe, mutta meillä ihmisillä on kyky yliarvioida arviointikykymme.

Lisäksi yrityksestäsi riippuen voi olla laillisia ohjeita, jotka säätelevät tällaista testausta.

Esimerkiksi Amerikassa on Equal Employment Opportunity Commissionin antamia ohjeita, joita on noudatettava, jotta niitä suojataan lailliselta vastuulta..

Testausratkaisut voivat auttaa arviointiprotokollan toteuttamisessa, mikä vähentää virheellisen lähestymistavan riskiä ja noudattaa laillisia ja eettisiä ohjeita.

Harkitse ratkaisun löytämistä, joka tarjoaa sekä käyttäytymistä että älykkyyttä / taidot testaamista. Etsi myös hakijaseurannan integrointi.

Tässä on muutama johto aloittamiseen:

Luumu

Kriteeri

Palkkatalentti

Pairinin valinta ennen työhönottoa

HR-Avatar-työllisyyttä edeltävät testit

# 11 Live-videochatti

Kun olet löytänyt potentiaalisen ehdokkaan virkaa vaativaan tehtävään, on tyypillistä suorittaa nopea seulonta varmistaakseen, että he ymmärtävät työn merkityksen..

Ja selventää ja vahvistaa heidän ansioluettelossaan kuvatun työhistorian ja taidot.

Pakkaa sitten muistiinpanot ehdokkaan tiedostoon ja lähetä se mukanaan palkkaamispäällikölle, jotta hän voi päättää jatkaako sitä..

Vaihtaminen puhelimesta videonäytöksiin lisää kuitenkin kokonaan uuden elementin rekrytointiprosessiin antamalla sinun kehittää henkilökohtaisia ​​suhteita alusta alkaen..

Videokeskustelu antaa sinun ja hakijan käydä paitsi sanallisen, myös ei-sanallisen viestinnän. Ei-sanalliset vihjeet, kuten kasvoilmaisut, ovat olennaisia ​​kykymmemme tulkita vivahteellisia merkityksiä.

Siksi meillä on hymiöitä. ��  

Tämä ei ole vain miellyttävämpi, rikkaampi kokemus kaikille osapuolille, vaan videon voi sitten jakaa vuokrauspäällikön kanssa katsellakseen hänen vapaa-aikanaan.

Ja puhumattakaan vuokrauspäälliköstä, myös muut sidosryhmät voivat liittyä mukaan, jolloin heidän kaikkien on mahdollista tapaa ehdokas ennen kuin he sitoutuvat omistamaan enemmän aikaa ja rahaa haastatteluprosessiin.    

Videokeskustelujen käyttö on myös yhä käyttökelpoisempi tapa suorittaa korkeamman tason haastatteluja pitkälle etääntyneiden ehdokkaiden kanssa.

Prosessi säästää organisaatiota joutumasta lentämään ne yli, mahdollisesti huomattavin kustannuksin.

Jos valitset Skypen kaltaisen palvelun, puhelinhaastattelujen korvaamisesta videopuhelulla ei aiheudu kustannuksia. Dedikoidut HR-videokeskusteluratkaisut, kuten HireVue, ovat myös markkinoilla.

Se auttaa kuitenkin sisällyttämään live-videoratkaisun, joka on integroitu rekrytointityöhösi, toisin kuin kömpelö itsenäinen lähestymistapa.

Kuten tapahtuu, useimmat sovellusten seurantajärjestelmät joko integroituvat helposti olemassa oleviin videokeskustelupalveluihin; tai toimitetaan heidän alkuperäisen videopuhelun ominaisuuksien mukana.

Joitakin muita itsenäisiä vaihtoehtoja ovat:

 SparkHire

 WePow

 VidCruiter

# 12 Asynkroninen videohaastattelu

Live-videohaastattelujen ongelma on, ironista kyllä, se, että se on suoraa.

Aikaa viettää päiväsi 30 minuutin seulontahaastatteluun, joka koostuu staattisista, selkeistä kysymyksistä, on täydellistä, jos olet saanut täydellisen ehdokkaan..

Entä ne tapaukset, joissa viiden minuutin sisällä huomaat ehdokkaan olevan sopimaton, mutta sinun on pakko jatkaa yrityksen tiedottajan velvoitteiden vuoksi?

MegaChat
MegaChat-videopuhelut

Asynkroninen videohaastattelu on tapa kiertää tätä asiaa. Yksinkertaisesti sanottuna asynkroninen videohaastattelu on vastakohta live-haastatteluille.

Async-haastattelun kaltaisten tekniikoiden avulla voit ennakkotilata kysymyksiä, ampua haastattelukutsuja mahdollisille vuokralaisille ja palata takaisin, kun tekniikka tekee kaiken työn.

Sen lisäksi, että sinun ei tarvitse istua hedelmättömien näytöksien läpi, koska voit vain pysäyttää videon, asynkroninen lähestymistapa avaa valintaprosessin pullonkaulan.

Kuten live-videohaastatteluissa, tämäkin haastattelutyyli on toinen etu, että se auttaa jakamaan työmäärän kannustamalla yhteistyöhön.

Sen sijaan, että seulonnalla olisi yksi henkilö, organisaation useat jäsenet voivat tarkistaa ehdokkaiden vastaukset ja antaa henkilökohtaisia ​​arvioitaan henkilökohtaisella vapaa-ajallaan.  

Asynkroninen videohaastattelu auttaa myös vähentämään jatkuvia keskeytyksiä, jotka ovat edelleen yleisiä live-videossa, kuten viive.

Tyypillisesti tällainen lähestymistapa antaa ehdokkaille mahdollisuuden tarkastella ja valmistautua kysymyksiin ennakolta.

Jos se on sinulle ongelma, harkitse VidCruiterin kaltaista ratkaisua, joka voi asettaa ”uudelleenrekisteröinnin” vaihtoehdon, pakottaa ehdokkaan tekemään haastattelun yhdellä kertaa ja jopa ottamaan käyttöön kysymysajastimen.

# 13 Analysoi hakemussi hylkäämistä

Jokainen, joka on koskaan valmistellut kourallisen online-työllisyyshakemuksia (tai yrittänyt), todennäköisesti kertoo sinulle, että prosessi on yleensä pikemminkin:

Kiusallinen

Hämmentävä

vaivalloinen

Kaikki yllä oleva

Itse asiassa useimmat yritykset seuraavat 60-prosenttista luopumista Internet-hakijoiden keskuudessa.

Kun otetaan huomioon kaikki aika, jonka olet viettänyt työhön lähettämiseen, ja saa silmät siihen, suurin osa poolistasi päättää olla jättämättä hakemista, koska ne punnitsevat online-hakemuksesi täyttämisen vaivaa verrattuna pieneen mahdollisuuteen saada takaisinsoitto – hyvin, se on ole lainkaan kunnossa.

Voit tietysti päättää sivuuttaa ehdokkaan, joka ei halua hypätä virtuaalisten kehiesi läpi työpaikan laskemiseksi.

Ja se on hieno.

Mutta sinun on myös harkittava heidän kokemuksiaan prosessista, voi auttaa heitä päättämään, että organisaatiosi ei ole erityisen hyvin hoidettu ja että heillä olisi parempi sijainti muualla.

Tätä työnhakijan ja hakuprosessin vuorovaikutuksesta johtuvaa kielteistä vaikutelmaa kutsutaan ”ehdokaskokemukseksi”.

Jos olet tosissaan ehdokkaan kokemuksen ymmärtämiseksi ja parantamiseksi, sovelluksen hylkäämisasteen ymmärtäminen on vain osa prosessia.

Sinun on tiedettävä tarkkaan mikä osa prosessia saa ihmiset heittämään kätensä tyrmistyneenä ja seuraamaan Netflixiä sen sijaan.

Koska et voi jäljittää näitä ihmisiä erikseen ja kysyä heiltä mitä on tekeillä, etsi työkalu, joka tekee työn puolestasi.

Valitettavasti tämä on alue, josta et todennäköisesti löydä erillistä ratkaisua. Monissa hakijaseurantajärjestelmissä on kuitenkin sisäänrakennettu toiminnallisuus, joka tekee työn.

Esimerkiksi Cornerstone ATS tuottaa hallintapaneelin raportteja, joiden avulla voit seurata valmistumisastetta hakijan prosessin jokaisessa vaiheessa.

Jos etsit perustana sovelluksen hylkäämisen yleisistä syistä, tämä henkilöstöhallinnon seuran kappale on luettava.

# 14 Kehitä jäsennelty haastattelumuoto

Toinen etukäteen tallennettujen haastattelujen etu, joka erottuu melko nopeasti, on kaunis yksinkertaisuus, kun pystyt vertaamaan yhden ehdokkaan vastausta toiseen samasta aiheesta / kysymyksestä.

Vaikka standardisoidut kysymykset ovat normi esiseulonnan aikana, haastatteluprosessin laajentuessa standardointi katoaa usein.

Lopputulos? Ehdokkaiden kokemukset eroavat toisistaan, epäjohdonmukaisuus haittaa puolueettomuuden puolueellisuuteen ja syöttää tarpeettomia jakoja siitä, kuka on paras vuokraus.

Tämä skenaario on melko yleinen suurissa organisaatioissa, joissa erilaiset ihmiset, joilla on erilaisia ​​ideoita siitä, mikä tekee ehdokkaasta sopivan – vuorottelevat haastattelutehtävien avulla jakamaan työmäärän.

Toinen ongelma strukturoimattomien haastattelujen suhteen on, että usein ne vievät meidät tajuttomasti käyttämään aikaa vahvistaakseen ehdokkaan vaikutelman, jonka kehitämme muutamassa ensimmäisessä minuutissa.

Psykologit kutsuvat tätä ilmiötä vahvistuksen puolueellisuudeksi; taipumus etsiä tai tulkita tietoa siten, että se sopii ennakkoluuloihimme.

Lisäksi siellä on ihmisiä, jotka ovat niin varmoja kyvystään arvioida ehdokkaan sopivuutta, että he haastattelevat sokeita päättäen siipi hänet.

Pinnalla ratkaisu tähän ongelmaan on melko yksinkertainen; laadi etukäteen luettelo haastattelukysymyksistä jokaiselta haastattelijalta.

Tämä lähestymistapa tunnetaan rakenteellisena haastatteluna.

Jotta voisit edelleen vahvistaa sitoutumista prosessiin, työskentele organisaatiokumppaneidesi kanssa luettelon kehittämisessä ja muista sisällyttää ne haastatteluprosessiin..

Tämä teko myötävaikuttaa vastuun syntymiseen. Järjestä luettelo käyttämällä pilvipohjaista lomakesovellusta, jolloin haastateltaville jää tilaa muistiinpanojen kirjoittamiseen ja kenties hakijoiden vastausten järjestämiseen kysymyksiin.

Pidän Google Formsista, koska olen tottunut siihen, mutta siellä on hienostuneempia (ja maksettuja) vaihtoehtoja.

Jos kuvittelet haastateltavia tabletin avulla haastatteluihin, iFormBuilder saattaa olla täydellinen sovi. Se on suunniteltu erityisesti mobiilitoiminnoille ja tarjoaa täydellisen offline-yhteyden.

Joitakin muita yritysten suosimia standout-aiheita ovat:

Wufoo

Typeform

JotForm

FormSite

# 15 Suorista haastattelun jälkeinen palautetta

Kaikkien saaminen samalle sivulle haastattelun jälkeen voi olla yhtä vaikeaa kuin kaikkien pääsy samalle veriselle sivulle ennen sitä ja sen aikana.

Osa asiasta on se, että suurin osa työntekijöistä ajattelee paljon enemmän kuin järjestämällä ajatuksensa rakentavaan palautteeseen.

Valitettavasti tämä johtaa mataliin vastauksiin ja huonoihin palkkatyöhön.  

Paranna prosessia auttamalla haastattelijoita keskittymään ajatusprosesseihinsa. Suunnittele virallinen palautejärjestelmä, joka sisältää suljetut ja avoimet kysymykset sekä sijoitukset.

Voit käyttää joitain samoja työkaluja, joita käytetään strukturoidun haastattelukyselyn luomiseen.

Jaa näiden tutkimusten tulokset hyödyntämällä jälleen pilvitekniikan voimaa, joka tarjoaa foorumin sidosryhmille vuoropuheluun heidän aikataulujensa perusteella.

On olemassa muutamia erillisiä työkaluja, jotka mahdollistavat tällaisen lähestymistavan, kuten Checksterin “Interview Checkup” -ratkaisu.

Tai jos haluat mieluummin hakijan seurantajärjestelmän, useimmat tarjoavat kyvyn kommentoida ja liittää asiakirjoja ehdokkaan tiedostoon.

Katso tämä esimerkki toimivasta.

Toimiva tekee käännösprosessista sosiaalisen median sovelluksen. Sidosryhmät voivat:

Seuraa ehdokkaita

Lähetä kommentteja ja vastaa niihin

Liitä asiakirjat

Äänestää ja äänestää ehdokkaita  

# 16 Yksipalvelun taustatarkistukset

Potentiaalisten työnantajien suorittamat taustatutkimukset vaativat tyypillisesti ehdokkaan suostumuksen, ja säännöt vaihtelevat maasta ja alueesta riippuen.

Tämän lisäksi on sinun vastuullasi jatkaa ja millaisia ​​taustatutkimuksia haluat.

Vaikka työhistoria, koulutus ja rikosrekisterit ovat yleisiä, jotkut työnantajat pyrkivät myös tutkimaan taloudellisia tietoja, sairaushistoriaa ja suorittamaan sosiaalisen median auditointeja.

Se on suuri vastuu palkkaamisen tarkistusluettelossa! Näitä hakuja suoritettaessa on pääosin kaksi vaihtoehtoa:

Itsepalvelusivustot

Täyden palvelun yritykset  

Itsepalvelusivustot ovat halvempia, mutta niiden lisäksi, että ne ovat aikaavieviä, niihin liittyy myös luontaisia ​​riskejä – koska ne eivät yleensä ole oikeudenmukaisen luottotietolain mukaisia.

Mikä tarkoittaa, että näiden palveluiden käyttäminen hakijoiden seulomiseen saattaa vaarantaa organisaatiosi.

Tällaiset verkkosivustot eivät myöskään tarjoa koulutuksen ja työnteon todentamispalveluita, joten joudut viettämään aikaa näiden vahvistamiseen.

Täysipalveluyritykset noudattavat sitä vastoin tyypillisesti yleisesti reilun luoton ilmoittamista koskevan lain mukaisia ​​menettelyjä. Esimerkiksi saada suostumus ehdokkaalta ja antaa heille mahdollisuus tarkistaa valmis raportti.

Ne tarjoavat myös à la carte -ratkaisun, jonka avulla voit valita haluamasi tiedot:

työllisyys

koulutus

Rikostuomiot

Luototarkistukset

Osoitehistoria

Moottoriajoneuvojen rekisteritiedot

Sotilasrekisterit

Jos etsit itsepalveluratkaisua, BackgroundReport.com on FCRA-yhteensopiva ja tarjoaa melko nopean käännöksen.

Hit-täyden palvelun ratkaisuihin kuuluu:

 HireRight

Ensimmäinen etuosakeyhtiö

 Peopletrail

 HireSafe

# 17 Automatisoi vertailutarkistukset

Monille rekrytoijille referenssitarkastus on kakun jäätämistä – tapa varmistaa, että yksi on tehnyt pohjimmiltaan täydellisen vuokrauspäätöksen..

Muille se on välttämätön paha. Joka tapauksessa viitteiden jahostaminen (so. Puhelintunnisteen pelaaminen) voi olla työlästä työtä.

Suositusten antajilla on omat vastuunsa, joten aika puhua kanssasi ei ehkä ole tärkeä luettelossa riippumatta siitä, kuinka korkeana he pitävät ehdokasta harkittavana.

Ja kun onnistut vihdoin synkronoimaan aikataulut, liian usein viitekeskusteluja pakotetaan ja täynnä mukavuuksia, jotka on suunniteltu lähinnä puhelun lopettamiseksi nopeasti.  

Tässä on ajatus; Entäpä antaisit referenssien antajille antaa arviointinsa omalla ajallaan, kun heillä on aikaa istua, miettiä ja vastata tosissaan?

Automatisoidut online-referenssitarkistuspalvelut, kuten Checksterin Reference Checkup, johtavat trendi tässä osastossa.

Viitetarkastus on pilvipohjainen ratkaisu, jonka avulla ihmiset voivat vastata joukkoon ehdokasta koskevia kysymyksiä.

Kirjalliset arvioinnit antavat heille enemmän aikaa miettiä vastauksiaan verrattuna eläviin keskusteluihin. Usein syntyy kriittisiä tietoja, joita et ole ehkä saanut muulla tavalla.

Parempaa vielä, ehdokastasi vastaa osa jalkatyöstä.

Viitetarkistuksen ja vastaavien ratkaisujen avulla kutsut ehdokasta pääsemään työkaluun, ja hän puolestaan ​​rohkaisee viittauksia osallistumaan.

Melko liukas, huh?

HireRight-referenssipankki on toinen hieno kirjoitettu ratkaisu, kun taas VidCruiterin Vid Referencing -tekniikka heittää ääni- ja videoasetukset sekoitukseen.

# 18 paperiton paperityö säästää aikaa (ja puut)

Olet tehnyt suuren päätöksen, ja nyt on aika siirtyä uuteen vuokraan. Historiallisesti se tarkoitti paljon paperityötä, alustamista ja allekirjoittamista katkoviivalla.

Paperiton HR-ratkaisu, kuten WorkBright, on mullistanut prosessin, mikä tekee siitä huomattavasti vähemmän tuskallisen kaikille osapuolille.

Tämä tarkoittaa sinulle, ettei tietoja syötetä tai skannata, eikä aikaa viettää paperityön käsittelyyn uuden työntekijän kanssa.

Parhaat työkalut tarjoavat armeijan luokan salauksen ja päivittyvät reaaliajassa noudattaen viimeisimpiä hallituksen vaatimuksia. joten voit pysyä saumattomasti kaikkien lakisääteisten velvoitteiden päällä.

Uutta vuokrausta varten he voivat suorittaa kaikki mukana olevat paperityöt verkossa, ennen kuin heidän on edes ilmoitettava töihin.

He saavat sähköpostiviestin, joka kutsuu heitä kojelautaan, ja sieltä he pääsevät lukemaan, lukemaan ja allekirjoittamaan vaadittavat aluksella olevat lomakkeet..

Tällä tavalla heidän ensimmäinen päivä vietetään tutustumalla uusiin ikäisensä ja miettimällä, miten kahvinkeitin toimii (tärkeä tehtävä) sen sijaan, että pidettäisiin pienessä kokoushuoneessa yrittäessään hillitä väsymystä, kun he lajittelevat laillisen žargonin kautta.

Kustannustehokas, automatisoitu, paperiton prosessi säästää lopulta myös yrityksesi rahaa. Lisäksi työntekijöiden paperityöt ovat aina vain muutaman napsautuksen päässä, mikäli tarvitset viitteitä siihen tulevaisuudessa.

Kiinnostunut? Tässä on joitain WorkBright-vaihtoehtoja, jotka tulee harkita:

Zenefits

ClearCompany

ApplicantStack

Monet hakijaseurantajärjestelmät ja useimmat inhimillisen pääoman hallintajärjestelmät tarjoavat samat vaihtoehdot.  

# 19 Anna uudelle vuokralaisellesi virtuaalikoulutuksen lahja

Harjoittelu riippumatta siitä, onko kyse henkilöstöhallinnosta tai osaamiseen liittyvästä koulutuksesta, vie niin paljon aikaa, että harhautetaan usein tai lykätään liian kauan ja liian usein. Jos teet niin, etenkin uusien vuokralaisten kanssa, vaarana on irtaantuminen ja irtaantuminen.

Pilvipohjainen virtuaalinen koulutusympäristö (aka, oppimisen hallintajärjestelmä tai LMS) antaa uusille vuokralaisille mahdollisuuden osallistua koulutukseen, kun se sopii heidän aikatauluihinsa heidän tahdillaan.

Vaikka virtuaaliharjoitteluympäristöt saattavat viedä jonkin verran pyrkimyksiä perustamiseen, ehdokkaan ja yrityksen menestykseen tarjoamat edut ansaitsevat harkinnan..

Onneksi siellä on joitain erinomaisia ​​ratkaisuja.

Kuten Adobe Captivate Prime.

Captivate Prime -sovelluksen avulla käyttäjät voivat suunnitella ja perustaa kursseja nopeasti ja jakaa luokkia ilmoittautumisen kautta.

Alkuperäinen fluidisoitin voi katsella videoita online- tai offline-tilassa, kun ihmiset tekevät muistiinpanoja opiskellessaan.

Captivate Primein kojetaulu pitää silmällä heidän harjoitteluaan, ja pelaamisominaisuudet, kuten tulostaulut ja saavutusmerkit, rohkaisevat osallistumaan.  

Captivate Prime on kuitenkin enemmän yritysratkaisu.

Niille, joilla on pienemmät budjetit ja vähemmän kouluttavia työntekijöitä, joillekin eLearning-tarjoajille tarjotaan onnistuneet pilvipohjaiset kurssit.

Ratkaisuja on tuhansia, joten tarkkoihin tarpeisiisi sopivuuden löytäminen voi viedä jonkin aikaa.

Tässä on muutamia ohjeita aloittamiseen:

TalentLMS

CourseMill

Latitude Learning LMS

Litmos

Docebo

# 20 Tarkenna vuokrausprosessia palautteen avulla

Vuokrauskäytännön parantamisen tulisi olla jatkuvaa ponnistelua, ja yksi parhaista tavoista siihen on uudelleentarkastella uusi vuokra viimeksi.

Ota selvää, mikä heistä ei pitänyt prosessista, ja työskentele näiden tietojen kanssa sen parantamiseksi.

Loppujen lopuksi, kuka haluaa tarjota kielteistä kritiikkiä heille juuri palkanneille ihmisille? Mutta kun se on tehty oikein, se on erinomainen tapa saada uusi vuokraus auttamaan tarkentamaan lähestymistapaasi vuokraamiseen.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää haastattelun jälkeisiä kyselyjä kaikille hakijoille, joille prosessi tehtiin, ennen kuin varauspäätöksesi tehtiin.

Et koskaan tiedä, mitkä kultahihnat saattavat saada selville, ja tuntematon kyselylähestymistapa on hyvä tapa varmistaa, että potentiaaliset vuokralaiset tarjoavat rehellisiä vastauksia, jotka eivät vaikuta mihinkään päätökseen.

Kyselyn luominen Google-lomakkeilla on yksi keino.

Se on ilmainen (saat automaattisesti 15 Gt tallennustilaa Google Driveen vain perustamalla tilin) ​​ja yksinkertainen. Luo kyselyjä muutamassa minuutissa.

Voit myös kutsua yhteistyökumppaneita kommentoimaan tutkimusta ja jopa muokkaamaan niitä.

Niin kauan kuin et sisällä kenttiä, joissa pyydetään heidän nimiä tai sähköpostiosoitteita, Google-lomakevastaukset ovat täysin nimettömiä.

Lukuisat muut sovellukset luovat ilmaisia ​​tutkimuksia myös omistettujen tarkistussivustojen lisäksi, jotka vievät vähän työtä prosessista.

Excel Online -palvelussa on myös ilmainen kyselynmuodostaja, joka integroi vastaustiedot pilvipohjaiseen laskentataulukkoon, jolloin voit ylläpitää kyselyvastaustietojen orgaanista poolia.

# 21 Tiedä, mitä Internet sanoo yrityksestäsi

Haluatko rehellistä ja joskus haisevaa palautetta? Internet on täydellinen siihen.

Vaikka foorumeilla ja työntekijöiden arviointisivustoilla on paljon tyytymättömiä mahdollisia, entisiä ja jopa nykyisiä työntekijöitä, jos ylläpidät avointa mieltä ja paksu iho, valitukset voivat olla loistava lähde toimittavaan tiedusteluun.

Ja katsokaamme, kun potentiaalinen vuokraus harkitsee yritystäsi, he todennäköisesti tekevät due diligence -tarkistuksensa.

Se auttaa tietämään, mitä mieltä olet yrityksestäsi, jotta huolet voidaan ottaa asianmukaisesti huomioon haastatteluprosessin aikana.   

Nykyään kaikkien suosikki työnantajan äänitaulu on Glassdoor.

Glassdoor tarjoaa ulkopuolisille sisäisen liiketoiminnan näkökulmat ja palkat sekä käsityksen haastatteluprosessista – myös tykkäämästä ja inhoamisesta.

Vaikka Glassdoor saattaa olla houkuttelevin vaihtoehto, muita suosikki vertaisarviointisivustoja ei saisi unohtaa:

Mahtava paikka työskennellä

Todellakin

holvi

Työväen joukko

verrattain

Kununu

Maineesi hallitseminen kyberavaruudessa on tärkeää, jos haluat houkutella parhaita ehdokkaita.

Glassdoor raportoi, että 46% heidän jäsenistään lukee yritysarviointeja ennen kuin he edes puhuvat rekrytoijalle, ja 69% ei ottaisi työtä yrityksessä, jolla on huono maine.

62% väittää kuitenkin, että heidän käsityksensä yrityksestä paranee, jos työnantajat vastaavat aktiivisesti arvosteluihin, ja 69% todennäköisemmin hakee virkaa, jos työnantaja hallitsee aktiivisesti online-tuotemerkkinsä:

Arvioidaan vastauksia

Profiilien hallinta

Pitämällä työympäristöpäivitykset ajan tasalla

Yhteenvetona…

Negatiiviset arvostelut ovat myös erinomainen tapa selvittää, että yrityksen kulttuuria on parannettava. Näin toimimalla voidaan tasoittaa työntekijöiden nykyisiä tyytyväisyysasteita, lisätä säilyttämistä ja lieventää liiallisen palkkaamisen tarvetta.

No, ne ovat 21 suosituinta vinkkiä, jotka meidän on annettava alukseen nousemisen prosessista, kiitos siitä, että pidät kiinni loppuun asti. Onko sinulla omia vinkkejä, ideoita tai ajatuksia jaettavaksi? Jätä ne vapaasti alla olevaan kommenttiosaan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me