SugarSync yrityksille VS Pogoplug Team

Tiedostojen synkronointi, yhteistyö ja varmuuskopiointi on kaikki toteutettu tärkeinä ja tarpeellisina nykypäivän työpaikoilla. Pilviä ei kuitenkaan harkita ratkaisuna yrityksen tai yrityksen tallennustarpeisiin useiden huolenaiheiden takia.


Tämän voittamiseksi yhä useammat palvelut yrittävät vastata yritysasiakkaiden erityistarpeisiin. 

“Miksi toimistoni tarvitsee pilviratkaisun?” saatat kysyä. Kaikki yhdessä pilviratkaisu varmistaa synkronoinnin, varmuuskopion ja kaikkien liitettyjen järjestelmien kaikkien tiedostojen saatavuuden. Tarkastellaan kahta ammattimaista pilvipalvelua – SugarSync for Business ja Pogoplug Team – ja katsotaan, vastaako jompikumpi tarpeitasi.

SugarSync yrityksille

SugarSync on vankka pilvien tallennusjärjestelmä. Viimeisimmän julkaisun jälkeen siitä on tullut kevyt asiakas, joka on minimaalinen mutta tehokas ja monipuolinen. Lähes kaikkien tärkeimpien älypuhelinalustojen mobiilisovellusten sekä Windows- ja Mac-tietokoneiden työpöytäsovellusten kanssa SugarSync antaa sinun synkronoida, varmuuskopioida, tallentaa ja jakaa tiedostoja tai jopa tehdä yhteistyötä muiden SugarSync-käyttäjien kanssa. Se on ehdottomasti yksi alan parhaiten pyöristettyjä pilvitallennuspalveluita. SugarSync for Business antaa sinulle erityisen kojelaudan, jonka avulla voit seurata 


© Cloudwards.net

SugarSync ilmoitti uudesta hinnoittelustaan ​​liiketoimintasuhteilleen, mutta valitettavasti muutti suunnitelmia hiukan poistaakseen aiemmin ilmoitetun rajoittamattoman tallennustilan liiketoimintasuunnitelmiin. Siitä huolimatta, SugarSync antaa sinulle paljon bangeja dollarillesi, ja 1 TB on hinta 550 dollaria / vuosi (tai 55 dollaria / kuukausi). Lisäksi SugarSync tarjoaa räätälöityjä suunnitelmia jokaiselle organisaatiolle räätälöityillä hinnoilla.

Pogoplug-joukkue

Sen jälkeen kun Pogoplug ilmoitti rajoittamattoman varastoinnin hinnasuunnitelmansa vuonna 2012 hallittuaan laitteistojen henkilökohtaista pilvimarkkinoita, Pogoplug Cloud näyttää saaneen huomattavan pitoa. Pogoplug Team on heidän liiketoimintamaku tuotteesta, joka tarjoaa lisämuokkauksia. Pogoplug Team tarjoaa yksinkertaisen web-käyttöliittymän ja työpöytäsovelluksen sekä iOS- ja Android-mobiilisovelluksia. Verkkokäyttöliittymän avulla voit lähettää tietoja tai suoratoistaa mediatiedostoja, kun taas työpöydällä ja mobiilisovelluksissa voit helposti varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja verkossa.

Pogoplug Team tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan hintaan 5 $ / käyttäjä / kuukausi. Puhtaasti halvan varastoinnin kannalta Pogoplug on melkein lyömätön; on vaikea kiistellä sellaisen palvelun kanssa, joka antaa sinulle kaiken syömisen varaston vain 5 dollaria kuukaudessa, eikö niin?

ominaisuudet

Kuten toistuvasti sanomme, tiedostojen varmuuskopioinnille olisi annettava suuri merkitys, etenkin toimistosi tiedostoille. työtiedostojen menettäminen voi olla suuri katastrofi. Katsotaanpa jokaisen palvelun ominaisuudet vierekkäin nähdäksesi, vastaako jokin niistä tarpeitasi.

Varmuuskopioida

SugarSync antaa sinun tehdä varmuuskopio tiedostoistasi luomalla kansion, joka synkronoi pilveen. Mitä tämä tekee, on, että SugarSync synkronoi tiedostot aina pilveen, yksisuuntaisesti, suorittaen pääasiassa varmuuskopion. Mutta katso! Älä odota palvelua, joka on samanlainen kuin CrashPlan tai Backblaze.

SugarSync antaa sinulle asettaa sen ja unohda se varmuuskopioinnin tyyli, joka voi riittää monen käyttäjän varmuuskopiotarpeisiin. Kun tiedostot on varmuuskopioitu, ne voidaan palauttaa kopioimalla ne SugarSync-asemalta. Ei vain, SugarSync voi palauttaa poistetut tiedostot, jos olet vahingossa poistanut ne laitteestasi. Poistetut tiedostot tallennetaan ”Poistetut tiedostot” -kansioon, jossa ne pysyvät, kunnes käyttäjä poistaa ne pysyvästi.

Pogoplug sallii yllättäen tämän ja vain tämän ominaisuuden Windows- tai Mac-sovelluksensa kautta (muu kuin mahdollisuus palauttaa varmuuskopioidut tiedostot). Sen varmuuskopiointiohjelma ei ole mitään hienoa, mutta se tekee tehtävänsä tarkkailemalla valittuja kansioita ja lähettämällä muutokset tarvittaessa.

Synkronointi & Jaa

Koska synkronointi on nimen sisällä, SugarSync tekee hienoa työtä tiedostojen pitämisessä synkronoinnissa. Se tarjoaa keskitetyn synkronointikansion, joka on samanlainen kuin Dropboxin. Keskitetyn kansion, nimeltään ”My SugarSync”, lisäksi SugarSync mahdollistaa synkronoinnin Tietokone 1: n minkä tahansa kansion välillä minkä tahansa Tietokone 2: n kansioon. Se pystyy ratkaisemaan synkronointiristiriidat kunnolla ja varmistaa myös, että et koskaan kadota tietojasi synkronointivirheen vuoksi.. 

Kun teet yhteistyötä tiedostojen kanssa muiden ihmisten kanssa, sähköpostin lähettäminen edestakaisin on ehdottomasti turhaa. Jos se ei ole vielä elämässäsi, kannattaa ehdottomasti harkita muutoksen tekemistä. Synkronointiominaisuuksien kanssa jakaminen voi pitää kansioita tai jopa vain tiedostoja jatkuvasti päivitettyinä, kun niihin tehdään muutoksia. Tämä tekee yhteistyöstä helppoa.

Synkronointi

Voit jakaa tiedostosi katseltavaksi vain kenelle tahansa, kun taas voit jakaa muokattavia tiedostoja jakamalla ne yksityisesti henkilölle tai ryhmälle. Vaikka sinun ei tarvitse tehdä yhteistyötä käyttäjien kanssa, synkronointi voi silti olla hyödyllistä, jos sinun on pidettävä yhteiset tiedostot ja asiakirjat päivitettyinä uusimpaan versioonsa eri laitteilla, kuten älypuhelimilla tai tableteilla.

Pogoplugilla ei valitettavasti ole synkronointikykyä. Ainoa seuranta, jota se tekee, on yksisuuntainen varmuuskopiointi: tietokoneeltasi pilveen. Vaikka se peittää osan puutteesta tarjoamalla erittäin toiminnallisen jakamisominaisuuden verkkoliittymän kautta. Pogoplug-tiedostonjako voi korvata sähköpostin liitteet ja lievittää sotkuisia postilaatikoita. Yksi erityisominaisuus, jolla Pogoplugilla on, mutta SugarSyncillä ei ole, on kyky luoda julkinen kansio, jossa julkiset lataukset voidaan ottaa käyttöön.

Tämän avulla kuka tahansa voi lähettää tiedostoja Pogoplug-tiliisi, jolloin lähettäjälle ei tarvita erityistä lähetyspalvelua tai jopa Pogoplug-tiliä. Jotain FTP-lähetyslinjoilla, tällainen julkinen kansio voi olla siunaus joillekin.

varastointi

SugarSynciä voidaan käyttää puhdasta raakavarastoa varten. Jos haluat tallentaa tiedostoja, jotka tallentavat tiedostoja muualla, sinun on lopetettava kansion (joka alun perin synkronoitiin SugarSync: lle) synkronointi kaikkien tiedostojen lähettämisen jälkeen, minkä jälkeen paikalliset kopiot voidaan poistaa. Yksi etu, joka SugarSyncillä on Pogoplugiin nähden tällä alueella, on, että voit lajitella “stream” tiedostojasi tarpeen mukaan SugarSync-asemalta latamatta tiedostoja etukäteen.

Pogoplug antaa sinun ladata tiedostoja joko web-käyttöliittymän tai työpöytäohjelman kautta. Pogoplug-varmuuskopiota, työpöytäohjelmaa, voidaan käyttää kokonaisten kansioiden lähettämiseen pilvikansiosi juuri; Kun kansiota ei ole valittu varmuuskopiointia varten lähetyksen jälkeen, kuten SugarSync, kansio tallennetaan verkkoon ja paikallinen kopio voidaan poistaa.

Yksi Pogoplugin tarjoamista eduista, etenkin SugarSyncistä, on hintapiste. 5 dollaria / käyttäjä / kuukausi rajoittamaton tallennustila on paljon, varsinkin ihmisille, joille varastointi on tärkeämpää kuin mikään muu.

turvallisuus

Vaikka yksi tärkeimmistä yrityksille tarkoitetun pilvipalvelun näkökohdista, sekä SugarSync for Business -sovelluksella että Pogoplug-tiimillä ei ole todellista kokonaissalausta. SugarSync lähettää tietoja TLS: llä ja Pogoplug välittää tietoja SSL: llä. Tämä tarkoittaa, että nämä palvelut varmistavat, että tietosi ovat turvallisia, kun niitä ladataan tai ladataan.

Ongelma alkaa, kun tiedot on tallennettu heidän palvelimilleen. SugarSync tallentaa tietoja käyttämällä AES-128-salausta; se on erityisen turvallinen, mutta luultavasti se ei ole nolla tietämyksen salausta. Toisaalta Pogoplug ei määrittele, salaavatko he ensin tallennetut tiedot. Tämä ei tarkoita vain sitä, että molemmat palvelut voivat joutua siirtämään tietoja, jos laki vaatii niitä, mutta jos tiedot vahingossa vaarantuvat, hyökkääjät voivat mahdollisesti päästä käsiksi tietoihisi..

Jos haluat todellista tietoturvaa, mutta et halua luopua SugarSyncin käytöstä, tutustu artikkeliimme Tietojen salaaminen pilvisäilöön. Jos haluat salata Pogoplugin tiedot, joudut valitettavasti käyttämään joitain muita kiertotapoja, jotka eivät ole yhtä helppoja. Jos mietit, mistä koko kommi on kyse, sinun pitäisi saada lisätietoja joidenkin pilvitallennuspalvelujen takana olevista turvallisuuskysymyksistä..

Jos olet ehdottomasti innokas saamaan mahdollisimman turvallisen pilvitallennusratkaisun ja luopumaan tietyistä eduista, kuten hinnasta, voit kokeilla SpiderOak ONE tai IDrive.

johtopäätös

Pilviratkaisu tiedostoille yrityksessäsi tai työpaikallasi auttaa ehdottomasti työnkulkua ja ehkä lisää luotettavuutta ja saavutettavuutta. Sekä Pogoplug että SugarSync ovat erinomaisia ​​itsenäisesti ja erityisvaatimuksistasi riippuen voit valita yrityksellesi sopivan tuotteen.

Jos et ole vielä toteuttanut mitään pilvivarmuuskopiota, tallennustilaa tai synkronointijärjestelmää, sinun tulee harkita sitä. saatat tarvita sitä nyt, enemmän kuin koskaan. Varmista, että harkitset pilvitallennustarpeitasi, ennen kuin on liian myöhäistä. Harkitsetko jotakin näistä kahdesta palvelusta? Kerro minulle, jos sinulla on kysyttävää!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map