Parhaat rajoittamattomat online-tallennuspalvelujen tarjoajat 2020

Kukaan ei pidä rajoituksista, ”rajaton” kuulostaa vain paremmalta, eikö niin? Tämä koskee myös säilytystilaa: parempi olla rajoittamaton kuin kiinteä määrä. Kiintolevyt kasvavat, mutta niin on myös tilan kysyntä, koska kaikki, valokuvista peleihin, tarvitsee enemmän gigatavua. Täältä tulevat valintamme parhaaseen rajoittamattomaan pilvitallennukseen.


Yksi seuraavista parhaista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista ei aseta rajoitusta raakaan tietomäärään, jota voit tallentaa heidän kanssaan. Jotkut kuitenkin veloittavat keikalla, kun taas toiset antavat sinun maksaa kiinteän kuukausimaksun. Kustannuksista riippumatta, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tilan loppumisesta.

Jos kyse on pikemminkin varmuuskopiosta kuin varastoistasi (ero selitetty), tutustu tuotteemme parhaaseen rajoittamattomaan online-varmuuskopioon.

Parhaat rajoittamattomat online-tallennuspalvelujen tarjoajat 2020

Mikä tekee rajattomasta pilvitallennuksesta parasta?

Kun sanomme ”rajaton”, tarkoitamme sitä sanan täydellisessä merkityksessä. Suurin ero on, että jotkut alla olevista palveluntarjoajista ovat säännöllistä tallennusta, kun taas toiset ovat palveluna infrastruktuurina (IaaS). Ne tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan, mutta veloittavat gigatavua kohti kuukaudessa. Ne eivät myöskään tarjoa helppoa tapaa saada tiedostoja pilveen. Puhumme ohjelmistoista, jotka auttavat siinä.

Tietenkin, jos ne kaikki tarjoavat rajoittamattoman tilan ja otamme vain sen huomioon, niitä ei voida mitenkään arvioida. Hinta on tärkeä tekijä; kukaan ei haluaisi maksaa rajoittamatonta määrää rahaa, vaikka se olisi rajoittamaton tallennustila. Kaikki eivät tarjoa koeaikoja, mutta ne, jotka tarjoavat, saavat meiltä nyökkäyksen.

Rajoittamattoman tallennustilan avulla lataamista tapahtuu paljon, joten hyvä siirtonopeus on pakollinen. Et halua enemmän harmaita hiuksia lähettäessäsi viimeistelyjä kuin silloin, kun ne alkoivat. Mitä parempi palvelu on infrastruktuuria, sitä paremmat on mahdollisuutesi ladata nopeasti ilman epäonnistumisia. Suuri ominaisuus on myös lohkotason siirto, joka nopeuttaa lataamista siirtämällä vain muutetut tiedoston osat.

Kun lataat paljon tiedostoja tallennusta varten, et halua, että se on monimutkainen työ. Käyttäjäkokemuksen on oltava melko suoraviivaista. Tarkastellaan sitä, miten työpöytä- ja verkkoasiakkaat toimivat ja missä käyttöjärjestelmissä.

Ei ole mitään syytä käyttää pilvitallennuspalveluita, jos ne eivät suojaa tiedostojasi. Jotkut tekevät sen paremmin kuin toiset. Se on selvin, kun kyse on siitä, mitä salausta he käyttävät ja käyttävätkö he sitä levossa vai kauttakulussa. Tärkeää on myös se, käyttävätkö he tietämättömää salausta ja kaksifaktorista todennusta.

Kun kaikki tämä mielessä, lue eteenpäin saadaksesi selville, mikä pilvitallennuspalvelu on paras valinta rajoittamattomalle tallennustilaa varten.

1. Paras rajoittamaton pilvisäilytys: Dropbox-liiketoiminta

Dropbox luotiin vuonna 2007, ja se on nykyään yksi tekniikan tunnetuimmista nimistä. Vuonna 2012 tehdyn rikkomuksen jälkeen tietoturvaa on parannettu, etenkin Dropboxin yritysversiossa. Se on asettanut myös monia synkronoinnin ja tiedostojen jakamisen suuntauksia, joita edelleen kehitetään edelleen.

Dropbox yrityksille

On olemassa kaksi suunnitelmaa, jotka tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan: Advanced ja Enterprise. Advanced maksaa 20 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, mutta alennus on, jos maksat vuodessa. Yrityksen osalta hinta on otettava yhteyttä Dropboxiin. Molemmat suunnitelmat tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, mukaan lukien älykäs synkronointi, mutta koko Enterprise-verkkotunnusta hallitaan vain Enterprise: n kanssa.

Alkuperäinen latausnopeus ei ole nopeampi kuin muut vastaavat palvelut, mutta muutettujen tiedostojen lähettämisessä nopeus on paljon suurempi lohkotason siirron ansiosta. Tästä edusta huolimatta vain jotkut kilpailijat tarjoavat sen. Toinen hyödyllinen ominaisuus on Smart Sync, mahdollisuus poistaa tiedostojen synkronointi ja nähdä ne silti synkronointikansissasi.

Dropbox oli ensimmäinen palvelu, joka otti käyttöön synkronointi-kansiomallin, ja sen ottaminen siihen on parhaiden joukossa. Nykyään se on avain koko käyttökokemukselle. Lisäksi voit käyttää Web-sovellusta tiedostoihin pääsyyn; navigointi ja asettelu ovat intuitiivisia ja valikot ovat hyvin järjestettyjä.

Muut syyt, miksi pidämme Dropbox-liiketoiminnasta

Dropbox tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen levossa, 128-bittisen siirron aikana tapahtuvan salauksen, kaksifaktorisen todennuksen ja jopa etäpyyhkäisyn, jos joku varastaa laitteen.

Dropbox-liiketoimintakatsaus

Dropbox Business -palvelun avulla (lue perusteellinen Dropbox Business -katsauksemme) voit valita palvelimia Euroopassa tietojen ylläpitämiseksi, mikä antaa sinun pysyä NSA: n edessä. Huomaa, että Dropbox Business ei ole nollatiedon palvelu, mutta voit integroida Boxcryptorin kanssa ja lisätä yksityisyyttäsi (lue Boxcryptor-arvostelu).

2. Laatikko

Box on suunnattu yritysasiakkaille, joten ei ole yllättävää, että monet suuret liigat yritykset käyttävät sitä: Sen väittää omistavansa 59 prosenttia Fortune 500: sta ja 59 000 pienempää yritystä asiakkaana. Se on myös yksi parhaista saatavilla olevista EFSS-alustoista.

On olemassa useita liiketoimintasuunnitelmia, jotka tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan: Business, Business Plus ja Enterprise. Saat ilmaisen, kahden viikon koeajan molemmille liiketoimintasuunnitelmille. Jotta tietää enemmän yrityssuunnitelmasta, sinun on pyydettävä tarjous Boxilta.

Molemmissa liiketoimintasuunnitelmissa tiedostojen enimmäislähetysraja on 5 Gt. Käyttäjiä on myös vähintään kolme, mutta enimmäismäärää ei ole. Yritys veloittaa 15 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, kun taas Business Plus veloittaa 25 dollaria. Molemmilla on kertakirjautuminen (SSO) ja tietojen menettämisen estäminen (DLP). Plus tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten rajoittamattoman ulkoisen yhteistyökumppanin ja pääsyn Box KeySafeen.

Voit lähettää tiedostoja Box-sovelluksella synkronointikansion avulla. Kaikki siihen sijoittamasi tiedostot tai kansiot synkronoidaan pilveen. Tallentaaksesi kansiosi vain pilvessä ja säästääksesi tilaa kiintolevyllesi, käytät ominaisuutta nimeltä selektiivinen synkronointi. Valikoivan synkronoinnin avulla voit ”synkronoida” tietyt kansiot, sen jälkeen niitä ei voi käyttää offline-tilassa.

Synkronointinopeus on hyvin verrattavissa muihin palveluihin ensimmäistä kertaa lataamisen yhteydessä, mutta ei silloin, kun jo synkronoida jo ladatut tiedostot. Tämä johtuu siitä, että Boxilla ei ole lohkotason tiedostojen siirtoja.

Kun asennat työpöytäohjelman, se luo synkronointikansion kiintolevylle. Kaikki siinä olevat tiedot synkronoidaan pilveen. Vaikka synkronointikansio on avainasemassa työssäsi, voit käyttää myös Web-asiakasohjelmaa tiedostojesi käyttämiseen.

Verkkosovelluksen kokemus on melko suoraviivainen. Asettelu on intuitiivinen ja sen värimaailma on helppo katsoa. Voit jopa mukauttaa työtilan URL-osoitteen ja lisätä oman logon. Mobiilisovellus on myös käyttäjäystävällinen.

Muut syyt, miksi pidämme laatikosta

Koska Box kohdistuu yrityksiin, ei ole yllättävää, että se tarjoaa hyvän turvallisuuden. Koska lataat paljon, siirron aikana tapahtuva salaus suojaa tiedostojasi keskellä olevien ihmisten hyökkäyksiltä. AES 256-bittinen salaus suojaa tietosi palvelimella. Laatikko myös kääri avaimesi samalla AES-salauksella.

Boxissa on paljon, mitä pidämme. Se on hyvin lähellä Dropbox-yritystä, mutta siitä puuttuu lohkotason siirto, eikä vain online-tiedostojen katselemiseen ole vaihtoehtoa. Lue laatikkotiedotteemme saadaksesi lisätietoja.

3. OpenDrive

OpenDrive tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia, hinnasuunnitelmia ja mahdollisuuden käyttää jaettua käyttäjätiliä, joka on käytännössä tuntematon. Vaikka tämä on hienoa paperilla, OpenDrive ei suju niin hyvin toteutuksessa.

On mielenkiintoista nähdä henkilökohtainen suunnitelma, jolla on rajoittamaton pilvitallennus, mikä sopivasti nimetty henkilökohtainen suunnitelma on. Voit jopa jakaa sen neljän tilin käyttäjän kesken, kun taas omistaja hallitsee kenellä on käyttöoikeudet. Hinta on 9,95 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa.

Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa brändäystä ja tilinhallintaa sen lisäksi, mitä henkilökohtainen suunnitelma tarjoaa. Aiempien ominaisuuksien lisäksi jälleenmyyjäsuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa OpenDrive-palvelua omaksi palveluksi ja myydä sen. Liiketoiminta maksaa 29,95 dollaria ja jälleenmyyjä 59,95 dollaria, ja hinta nousee jokaiselta lisäkäyttäjältä.

Koska synkronointi ei sinänsä ole monimutkaista, palvelut eroavat siinä, kuinka hyvin ne pystyvät toteuttamaan sen. Verrattuna muihin, OpenDriven latausnopeus jättää paljon toivomisen varaa; se on useita kertoja hitaampi kuin esimerkiksi Dropbox.

OpenDriven verkkosovellus ei ole yhtä intuitiivinen kuin muut palvelut, ja se tuntuu myös vanhentuneelta. Kaikkia kokemuksia ei kuitenkaan ole verkossa, ja OpenDrive käyttää tavanomaista synkronointi-kansiomallia, jota on helppo käyttää. Mobiilisovellus ei ole niin suuri, koska sillä on taipumus kaataa enemmän kuin testiautolla.

Muut syyt miksi pidämme OpenDrive

OpenDrives antaa sinulle mahdollisuuden valita hallitun ja yksityisen salauksen välillä. Hallitulla OpenDrive hallitsee salausavaimesi, ja yksityisellä sinulla on hallita sitä. Tiedostonsiirrot käyttävät 128-bittisellä AES: llä suojattua TLS / SSL-protokollaa, palvelimen puolella ne salataan AES-256: lla..

Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole. OpenDrive tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja, mutta hidas latausnopeus ja vanhentunut käyttökokemus sijoittavat sen kolmannelle sijalle. Lue lisää siitä OpenDrive-arvosteluamme.

4. Rackspace-pilvitiedostot

Kuten mainittiin, Rackspace Cloud Files on pilviinfrastruktuuripalvelu, yksi parhaimmista. Tällaisten palvelujen mielenkiintoinen osto on, että ne voivat tallentaa rajoittamattomia tiedostoja. Sinun on kuitenkin integroitava ne muihin ohjelmistoihin, jotta tiedostot pääsevät helposti pilveen. Sen avulla IaaS: ää voidaan pitää rajoittamattomana pilvitallennuksena.

Ei ole monia käyttöympäristöjä, jotka on suunniteltu toimimaan pilvitiedostojen tai yleensä IaaS: n kanssa. On kuitenkin olemassa erittäin hyvä – Storage Made Easy (pk-yritys; lue Storage Made Easy -arvostelu). Se on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. Mobiilisovellus on saatavana Androidille, iOS: lle ja Blackberrylle.

Kun olet luonut pk-tilin, sen yhdistäminen Rackspaceen on helppoa graafisen käyttöliittymän avulla. Sen jälkeen lähetät tiedostoja Rackspace cloud manager -ohjelmalla. Sen ulkoasu on hyvä, puhdas ja voit siirtää tiedostoja vetämällä ja pudottamalla. Rackspace-palvelussa on yli 200 tietokeskusta ympäri maailmaa, joten voit lähettää tiedostosi nopeasti.

Gigatavuhinta on 0,10 dollaria, kunnes saavutat 1TB. Sen jälkeen mitä enemmän tallennat, sitä vähemmän sinun on maksettava. Seuraavalle 49TB: lle se on 0,09 dollaria jne. Kaistanleveyden käyttö alkaa 0,12 dollarista ensimmäiseltä teratavulta ja laskee sitten 0,10 dollariin seuraavalle 40 kt: lle jne..

Muut syyt, miksi pidämme Rackspace-pilvitiedostoista

Jotta pääsy jopa pilvitiedostoihin, käyttäjät tarvitsevat API-avaimen. Tämä avain on saatavana vain valtuutetuille käyttäjille, jolloin saadaan uusi suojaustaso. Sitten SSL-protokolla suojaa tietosi kuljetuksen aikana. Cloud Files ei kuitenkaan tallenna tietoja salatussa muodossa, joten se on haavoittuva, jos rikkomus tapahtuu.

Rackspace tarjoaa paljon käyttäjille, jotka haluavat rakentaa oman pilvinsä, mutta asiakkaille, jotka haluavat vain rajoittamattoman tallennustilan, oikea pilvitallennusalusta on tie. Jos haluat silti käyttää pilvitiedostoja pilvitallennusvälineinä, lue oppaamme aloittamiseen Rackspace Cloud Files -sovelluksen kanssa.

5. Taustalasi B2

Viimeinen valintamme on myös IaaS-palveluntarjoaja, mutta se on erilainen kuin tavallinen Backblaze, joka tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion. Se on myös halvin.

Backblazen tallennustilat maksavat vain 0,005 dollaria senttiä gigatavua kohti kuukaudessa. Sen jälkeen kun olet käynyt läpi ensimmäisen 10 Gt, joka on ilmainen. Backblaze B2 veloittaa 0,004 dollaria / 10 000 latausta ja 0,005 dollaria / gigatavu, mikä on edelleen likaa halpaa. Ensimmäinen 1 Gt ladattua tietoa päivittäin on ilmainen.

Siirtonopeuden suhteen Backblaze B2 toimii hyvin, etenkin verrattuna muihin pilvipalveluihin. Yhdysvaltojen ulkopuolella olevien käyttäjien on kuitenkin huomattava, että he tallentavat kaiken yhteen tietokeskukseen Sacramentossa, Kaliforniassa. Se tarkoittaa tietysti hitaampaa siirtonopeutta niille, jotka eivät ole lähellä sitä. Jälleen kerran on käytettävä lisäohjelmistoja, kuten pk-yrityksiä, käyttömukavuuden saavuttamiseksi.

Muut syyt, miksi pidämme Backblaze B2: sta

Ei paljon, oikeasti. Kuten Cloud Files, Backblaze B2 ei salaa tietojasi. Se ei myöskään tarjoa samanlaista infrastruktuuria kuin pilvitiedostot, joten siirtonopeutta ei taata. Se on kuitenkin erittäin halpaa, ja se on ratkaiseva tekijä joillekin käyttäjille.

Lopulliset ajatukset

No, siinä on, olet saavuttanut luettelon lopun. Näiden palvelujen avulla sinun ei tarvitse huolehtia kiintolevysi rajoituksista tai virheistä. Haluamme tarjota vain asianmukaisen pilvitallennuksen, mutta meidän on pakko täyttää takaosastot pilviinfrastruktuuripalveluilla.

Dropbox Business on johtoasemalla paahtavalla nopeudellaan, erinomaisella turvallisuudellaan ja käyttökokemuksellaan, mutta jos välität vain hinnasta eikä mistään muusta, katso OpenDrive. Jos pilviinfrastruktuuri on sinun sopimuksesi, sinulla on kaksi ensimmäistä sijaa.

Kaipaamme jotain? Onko sinulla kysyttävää tai ajatuksia? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map