Parhaat pilvitallennuspalvelut Windows 2020: lle

Windows on yksi suosituimmista käyttöjärjestelmistä maailmassa. Uusin versio, Windows 10, on kaukana kaikkein tukevimmasta ja virheetöntä käyttöjärjestelmästä, mutta se hoitaa monien edeltäjiensä virheet. Täydennämme sitä edelleen luettelolla parhaista Windows-pilvitallennusvälineistä, alkaen Sync.com-sivustosta.


Mitä enemmän tiedostoja kiintolevylle on, sitä enemmän virheitä ja suorituskyvyn heikkenemistä koet. Yksi ratkaisu on tallentaa mahdollisimman paljon tietoja pilvelle optimoidaksesi asema Windowsille. Musiikki, elokuvat, valokuvat ja valtavat tiedostot ovat kaikki ehdokkaita uuteen kotiin pilvessä.

Jos haluat vain varmuuskopion ja siinä on ero, lue parhaat online-varmuuskopiointiluettelomme. Muutoin viemme sinut Windowsin parhaiden valintamallien joukosta parhaiden pilvitallennuspalveluiden joukosta. Ennen kuin aloitamme, katsotaanpa, mitä tekijöitä me arvioimme heille.

Parhaat pilvitallennuspalvelut Windows 2020: lle

Mikä tekee Windowsista parhaan pilvisäilön

Windows-tuki on tässä tärkein. Tarkastelemme, kuinka hyvin palvelu toimii siinä ja kuinka helppoa työpöytä-, verkko- ja mobiili-asiakkaiden on käytettävä. On parasta, jos käyttöliittymä on houkutteleva ja intuitiivinen, ei turha sotku.

Halukkuus on myös plus. Jos palvelulla on useita suunnitelmia, on todennäköisempää, että löydät sen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Se sisältää eniten säilytystilan saamisen vähiten rahaa tai, toisin sanoen, parhaan vastineen. Jos se on suurin huolenaihesi, lue parhaat pilvivarastotarjoukset.

Pelkästään tallennustila ei ole paljon, jos tiedostojen siirtäminen pilveen vie ikuisesti. Tarvitset vakaan yhteyden myös nopealla latausnopeudella. Nopeudet riippuvat myös Internet-palveluntarjoajastasi ja siitä, kuinka lähellä olet käyttämiisi palvelimiin. Myös estotason siirto auttaa, koska se lataa vain tiedoston osat, jotka ovat muuttuneet edellisen lataamisen jälkeen.

Kun olet siirtänyt tiedostot, kova tietoturva pitää ne turvassa. Tarkistamme, millaista salausta palvelu käyttää ja käyttääkö se sitä kuljetuksen aikana ja levossa. Nollaosaaminen on parasta, koska se estää ketään pääsemästä muihin tietoihin kuin sinä. Jos joku murtaa salasanasi, myös kaksifaktorinen todennus on hyödyllistä ylimääräisenä suojauskerroksena (muista lukea artikkeli parhaasta 2FA: sta sovelluksia lisätietoja tästä).

1. Sync.com

Sync.com on pilvivertailuluettelomme kärjessä. Toronto-pohjaisella palvelulla on maine vankasta tietoturvasta ja hyvästä yksityisyydestä kiitos osittain Kanadan tietosuojalakeille, jotka ovat maailman parhaimpia.

Pöytätietokone toimii Windows 10, 8, Vista, 7 ja XP: ssä. Sen kanssa työskenteleminen on helppoa ja koostuu synkronointikansion, joka näyttää tavalliselta kansiolla, jossa on valintamerkki, käytöstä ja asiakkaan käyttämisestä tehtäväpalkkikuvakkeen kautta. Verkkosovellus on selkeä ja intuitiivinen, ja sillä on samat ominaisuudet kuin työpöydällä ja muillakin, jotka rikastuttavat yleistä kokemusta.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Android- tai iOS-laitteille on saatavana myös älypuhelinsovellus. Voit käyttää sitä offline-tiedostojen käsittelemiseen ja valokuvien ja videoiden lähettämiseen pilveen.

Maksetut hinnasuunnitelmat ovat kilpailukykyisiä. Personal Pro maksaa sinulle 49 dollaria vuodessa 500 Gt tai 96 dollaria 2 kt, joten se on yksi parhaimmista pilvitallennustarjouksista. Jos olet yrityskäyttäjä, voit pyytää tiedostoja asiakkailta ja varmistaa HIPAA-vaatimustenmukaisuuden yhdessä muiden tavanomaisten ominaisuuksien kanssa 96 dollarilla vuodessa Business Solo -suunnitelmassa.

Business Pro sopii useiden käyttäjien tarpeisiin – se vaatii vähintään kaksi – ja maksaa 60–180 dollaria vuodessa käyttäjien lukumäärästä ja tallennustilan määrästä riippuen. Se sisältää hallinnollisen valvonnan ja keskitetyn laskutuksen.

Sync.com: n alkuperäiset lähetysnopeudet ovat pilvitallennuspalvelun keskimääräiset, mutta voit kuristaa nopeuksiasi, jos synkronointiprosessi häiritsee muita toimintoja. On myös mahdollisuus asettaa kuukausittaiset lähetys- ja latausrajoitukset niille, jotka työskentelevät rajoitetun tietosuunnitelman kanssa.

Muut syyt miksi pidämme Sync.com: sta

Suojaus ei jää yksityisyyden taakse. Sync.com käyttää AES 256-bittistä salausta ja TLS-protokollaa suojaamaan tietoja siirron aikana ja levossa. Palvelu on nolla tietämyksen mukainen – se on itse asiassa kärjessä parhaiden nolla tietämyksen palveluiden luettelomme – joten se ei voi auttaa sinua, jos kadotat salasanasi.

Kaksitekijäinen todennus voi kuitenkin auttaa, jos olet tehnyt heikon salasanan ja joku murtautut sen (lue vahvan salasanan luomista koskevasta oppaasta).

Sync.com tarjoaa hyvää vastinetta liittymissuunnitelmillaan, selkeällä käytöllä ja tietoturvalla. Kaikki mikä tekee siitä sopivan listan kärkeen. Voit oppia lisätietoja sen suojauksesta ja muista ominaisuuksista Sync.com-arvosteluamme.

2. pCloud

pCloud on toinen valintamme ja se on saatavana kaikille tärkeimmille Windows-versioille. Pöytätietokoneen käyttö on nautinnollista ja helppoa. Pääset siihen samoin kuin useimpiin palveluihin – järjestelmälokerokuvakkeen tai järjestelmätiedostojen hallinnan pCloud-aseman kautta. Käyttöliittymä on synkkä, mutta selkeä ja intuitiivinen.

Verkkokäyttöliittymä ei myöskään petä sinua, koska siinä on enemmän ominaisuuksia, se tarjoaa virtaviivaistetun kokemuksen ja antaa sinulle pääsyn kaikkiin pCloud-työkaluihin yhdessä paikassa. Plus, se on nopea. Ainoa virhe on, että siitä ei ole hyötyä suurten tiedostojen siirtämisessä. Pysy siitä työpöytäohjelmassa.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Myös mobiilisovellus on hyvä, koska sen avulla voit muokata asiakirjoja sen sijaan, että katsot niitä vain. Se toistaa myös video- ja äänitiedostosi.

pCloud tarjoaa suunnitelmia henkilökohtaisille ja yrityskäyttäjille. Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita Premium, joka maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa 500 Gt, tai Premium Plus, joka asettaa sinulle takaisin 9,99 dollaria kuukaudessa 2TB. Molemmat sisältävät ominaisuuksia, kuten tiedostoversiohistorian pitämisen 30 päivän ajan ja rajoittamattoman etälatauksen. Saat alennuksen, jos maksat vuoden.

Elinikäisen suunnitelman valitseminen antaa sinulle myös alennuksen. Ilmainen suunnitelma antaa sinulle pääsyn 10 Gt tallennustilaan ja yhden ylimääräisen gigatavun jokaisesta 20 Gt: n lähetyksestä.

Latausnopeus on verrattavissa muihin palveluihin, mutta yhteys ei ole niin vakaa kuin sen pitäisi olla. Se pyrkii kuitenkin saavuttamaan suuremman nopeuden useammin.

Muut syyt Miksi pidämme pCloudista

Kuten Sync.com, pCloud käyttää TLS-protokollaa suojaamaan siirtotietoja ja AES 256-bittinen tiedostojasi salaa. Zero-tietosuojaus vaatii kuitenkin Crypto-lisäosan, joka maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. Se voi olla arvokasta, koska pCloudin tietosuojakäytännössä on joitain kyseenalaisia ​​lausekkeita, vaikka palvelu perustuu Sveitsiin.

pCloud ja Sync.com ovat erinomaisia ​​palveluja, ja niiden vertailu on karvan jakamista. Mielestämme Sync.com on parempi, koska se tarjoaa nolla tietämystä ilman lisäkustannuksia ja sillä on vakaampi yhteys lataamisen aikana. Se tekee pCloudin toiseksi, jos vain pienellä marginaalilla. Lisätietoja palvelusta on pCloud-arvosteluamme.

3. Egnyte Connect

Egnyte Connect -sovelluksella, joka on yksi parhaista yritystiedostojen synkronointi- ja jakopalveluistamme, voit lähettää ja käyttää tiedostojasi työpöytäohjelman, selaimen käyttöliittymän tai mobiilisovelluksen avulla.

Pöytätietokone käyttää yleistä synkronointikansiomallia, joka tallentaa sisältöä asemaan ja pilveen. Se sisältää myös Egnyte Drive -nimisen ominaisuuden, jonka avulla voit käyttää pilvisisältöä tiedostojärjestelmästäsi tarvitsematta paikallista tallennustilaa.

Selaimen käyttö on nautinnollista, koska käyttöliittymää on helppo käyttää ja siinä on runsaasti ominaisuuksia. Sama pätee mobiilisovellukseen. Voit käyttää sitä avata ja muokata Egnyte-pilvessä olevaa sisältöä, mukaan lukien .pdf-tiedostot ja Office-asiakirjat, joten sinun ei tarvitse ostaa Microsoft Office 365: tä. Egnyte voi myös tallentaa sisältöä puhelimestasi..

Palvelu ei ollut loistava valinta yksilöille ennen kuin se käynnisti tiimisuunnitelman, joka on hyvä yhdestä kolmelle käyttäjälle. Se on suunnattu yrityskäyttäjille, mutta 10 dollarin maksaminen kuukaudessa 1 Tt tallennustilasta on edelleen hieno juttu, varsinkin kun otetaan huomioon, että se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia.

Palvelu tarjoaa edelleen liiketoimintasuunnitelmansa, jotka edellyttävät vähintään viittä käyttäjää, ja jokainen on erinomainen arvo. 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa saat 5 kt tilaa enemmän kuin mikään muu tällä alueella oleva palvelu. Business and Enterprise -suunnitelmissa on vielä enemmän ominaisuuksia ja tallennustilaa, mutta niissä on korkeampi hintalaji.

Egnyte vie pidempään kuin muut palvelut tiedostojen ensimmäiseen lataamiseen. 250 Mt: n kansio kesti kaksi kertaa enemmän kuin muut palvelut tarvittiin. Tiedostojen vaihtaminen ja lähettäminen uudelleen on paljon nopeampaa – vain Dropbox lyö sen, koska Egnyte käyttää lohkotason synkronointia.

Muut syyt miksi pidämme Egnyte Connectistä

AES 256-bittinen salaus sekoittaa tiedostot ennen lähettämistä. Palvelua ei kuitenkaan voida luokitella nolla tietämykseksi, koska se purkaa tiedostosi lukeaksesi metatiedot ja sitten salaa ne uudelleen. Onneksi Egnyte integroituu Boxcryptoriin, jota voit käyttää yksityiseen salaukseen, mutta se estää lohkotason synkronoinnin toimimasta.

Egnyte arvostelu

Voit asettaa salasanan vähimmäisvaatimukset varmistaaksesi, että salasanasi ei ole heikko, ja käytä kaksifaktorista todennusta parempaan suojaan. Lisätietoja sen suojauksesta saat lukemalla Egnyte Connect -arvostelun. Palvelun ymmärtämiseksi voit käyttää 15 päivän ilmaista kokeiluversiota.

4. Tresorit

Tresorit on yksi turvallisimmista pilvitallennuspalveluista huolimatta siitä, että sveitsiläinen yritys pitää palvelimia Alankomaissa ja Irlannissa. Voit siirtää tietoja kyseisiin palvelimiin käyttämällä monipuolista työpöytäohjelmaa tai web-käyttöliittymää.

Tresorit-selektiivinen synkronointi

Työpöytävaihtoehdon käyttäminen edellyttää, että luodut tresors-kansiot ja synkronoimaan ne erikseen, mikä voi monille hankaloittaa kokemusta. Verkkokäyttöliittymä on samanlainen kuin työpöytäliittymä, mutta sillä ei ole samoja vaihtoehtoja – siitä puuttuu ”vastaanotto” -sivu, mutta siinä on linkki ”yhteystietoihin”. Mobiilisovellus on saatavana Androidille tai iOS: lle.

Tresorit ei tarjoa suurta arvoa, koska tilaussuunnitelmat eivät ole kilpailukykyisiä. Premium on halvin, mutta se maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa 200 Gt. Se on enemmän kuin jonkin verran 1 Tt: n maksu. Toinen henkilökohtainen suunnitelma, Solo, tarjoaa 2 kt tallennustilaa 30 dollaria kuukaudessa. Kaupan makeuttamiseksi se lisää rajattoman version ja mahdollisuuden synkronoida 10 laitetta viiden sijaan.

Jos maksat vuodesta, on alennus, mutta ennen kuin päätät maksaa Tresoritin korkean hinnan, sinun tulisi käyttää 14 päivän kokeiluversiota palvelun testaamiseen.

Tresoritin saavuttamat nopeudet ovat hitaampia kuin joidenkin muiden palvelujen, mutta eivät kovinkaan paljon. Ellet käsittele suuria tiedostoja, sen ei pitäisi olla ongelma. Voit kuristaa niitä, jos Tresorit vie liian paljon järjestelmäresurssejasi ja aikatauluja, kun haluat palvelun suorittavan myös.

Muut syyt, miksi pidämme Tresoritista

Kompensoidakseen korkean hintalappunsa Tresorit tarjoaa merkittävän turvallisuuden. Voit käyttää nollatietoa salataksesi tietosi ja tekemällä niistä yksityisiä. Salaus on AES 256-bittinen.

Se ei kuitenkaan auta, jos joku varastaa salasanasi. Kaksitekijäinen todennus tulee. Tietokeskukset noudattavat uusimpia ISO-standardeja ja ajavat Microsoft Azure -sovellusta. Lue palvelun turvallisuuden mutterit ja pultit Tresorit-arvostelut.

5. Pudotusrasia

Ei ole yllättävää, että Dropbox tarjoaa kiillotetun käyttökokemuksen. Pöytätietokone on suoraviivainen – käytät synkronointikansiota ja järjestelmän tarjotinkuvaketta – mutta olemme enemmän rakastuneita web-asiakasohjelmasta. Se on silmiinpistävä ja näyttää kaikki tarvittavat tiedot samalla, kun se on silti helppo navigoida.

Siellä on myös mobiilisovellus, joka on saatavana Androidille tai iOS: lle. Voit käyttää sitä ladataksesi valokuvia ja videoita automaattisesti puhelimestasi.

Plus-suunnitelma antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa, mikä tekee kohtuullisesta arvosta. Se tarjoaa pääsyn myös ominaisuuksiin, kuten ensisijainen sähköpostituki, etätietojen poisto ja offline-kansiot mobiililaitteissa. 20 dollaria kuukaudessa Professional lisää älykästä synkronointia, esittelyä, kokotekstin hakua ja tärkeätä chat-tukea, mutta se ei lisää tallennustilaa.

Basic on ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle vain 2 Gt tallennustilaa. Voit lisätä siihen 500 Mt jokaisesta viittauksesta.

Dropboxin palvelimet ovat Yhdysvalloissa, joten mitä lähempänä olet, sitä paremmat nopeudet ovat. Nopeustestitulokset olivat samanlaisia ​​kuin muiden testaamiemme palvelujen hyvät tulokset. Voit käyttää kaasua rajoittaaksesi nopeuksia, mutta sen ei pitäisi olla välttämätöntä, koska synkronointi ei käytä paljon järjestelmän resursseja.

Vaikuttava lohkotason synkronointi nopeuttaa siirtoja ensimmäisen latauksen jälkeen. Itse asiassa Dropbox on yksi parhaista synkronoinnin pilvivarastoista.

Muut syyt Miksi pidämme Dropbox

Dropbox käyttää 256-bittistä AES-tiedostoa tiedostojesi suojaamiseen siirtyessäsi ja levossa, mutta se ei ole nollatietoista, joten se ei suojaa yksityisyyttäsi. Jos tarvitset sitä, voit käyttää Boxcryptoria päästä-loppuun-salauksen. Normaalisti Dropbox purkaa tietosi salauksen saapuessaan tietokeskukseen päästäksesi metatietoihisi indeksointia varten, mutta Boxcryptor ei salli sitä.

Dropbox tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja nopean synkronoinnin, mutta ei tarjoa nolla tietämystä koskevaa salausta, rajoittaa tallennuksen 1 kt: iin ja veloittaa siitä paljon. Saadaksesi yksityiskohtaisemman kuvan palvelusta, lue Dropbox-arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Koska kaikki palvelut tukevat Windowsia – ei siellä yllätys – olemme kääntyneet muiden tekijöiden tekemiseen sijoituksellemme, kuten arvo, nopeus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Sync.com-sivustolla on pata, samoin kuin pCloud. Seuraavat kaksi palvelua ovat hyviä, mutta eivät yhtä hyviä, ja Dropbox sijoittuu viimeiseksi, koska toinen palvelu asetti palkin liian korkealle.

Minkä tahansa valitsetkin, nämä ovat joitain pilvivertailulistamme parhaimmista palveluista, ja niiden tulisi sopia tallennustilan tarpeisiisi. Kaipaisimmeko mitään? Mikä on suosikki pilvitallennuspalvelusi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map