Parhaat pilvipalvelun hallintapalvelut 2020

Pilvitallennustiedostojen siirtämisen palveluntarjoajalta toiselle ei tarvitse olla lähes yhtä tylsiä kuin kuvassa saattaa olla. Valinnamme parhaimpiin pilvipohjaisiin tiedonsiirtopalveluihin – tunnetaan myös nimellä pilvi-pilvi-hallinta – jotka aiomme antaa sinulle hetkessä, tekevät pilvivalintojen vaihtamisesta paljon helpomman päätöksen.


Se on myös hyvä uutinen, koska kaikista yhdessä -työkaluista, kuten sellaisista, jotka on kuvattu parhaimmassa pilvitallennusoppaassamme, palveluihin, jotka on rakennettu pilvi IaaS -alustoilla, kuten Amazon S3, ei tänään ole pulaa tiedostojen isäntämahdollisuuksista verkossa. Yhtenä päivänä älykkäältä tuntuva pilvipäätös ei ehkä näytä niin hyvältä myöhemmin, kun uudet Dropbox-vaihtoehdot tulevat peliin ja kilpailemattomat palvelut kumartuvat.

Pilvisiirtotyökalun avulla voit lisätä oman kuluttajuutesi voimaa, koska mikään ei estä sinua siirtämästä tiedostojasi – ja rahaa – nopeasti toiseen palveluun.

IT-ammattilaisille, jotka vastaavat liiketoiminnan tietojen siirtämisestä ja web-sovellusten varmuuskopiointitoimista, pilvitiedonsiirtotyökalut ovat myös tapa rajoittaa virheiden mahdollisuutta varmistaen, että mikään tiedosto tai kansio ei katoa..

Valitettavasti vaihtoehtot kykyisille tiedonsiirtotyökaluille ovat säädyllisesti ohuet kirjoitettaessa. Totuudenmukaisesti, meillä on vain yksi, jota olemme tyytyväisiä kutsumaan todella hyväksi, ja se on paras valintamme: Multcloud. Ennen kuin pääset selvittämään, miksi pidämme Multcloudista parhaiten pilvitallennusvälineenä, puhutaanpa millä perusteilla etsimme tämän artikkelin kokoamisessa.

Mikä on paras pilvipohjainen tiedonsiirtopalvelu?

Siellä on muutama erilainen pilvidatansiirto-ohjelmisto, useimmat web-pohjaiset. Jotkut työkalut, mukaan lukien kolme alla olevaa valitsinta, on suunniteltu vain bulkkisiirtoon, ja ne ovat hyödyllisiä kertaluonteisiin tiedonsiirtoihin. Muita, kuten mainitsimme, voidaan käyttää myös automatisoitujen tiedostojen siirtosuhteiden luomiseen pilvien välille, jolloin tarkoitamme yksisuuntaista tai kaksisuuntaista tiedostojen synkronointia.

Tätä silmällä pitäen yksi harkinnoistamme artikkelin kokoamisessa oli joukko tiedostojen siirtoominaisuuksia. Se on iso syy, miksi pidämme todella MultCloudista, joka voi melkein tehdä kaiken. Jokainen muu arvioimamme työkalu on rajoitettu verrattuna.

Harkitsimme myös tuettujen palvelujen määrää. Loppujen lopuksi muuten kykenevä tiedonsiirtotyökalu ei tuota sinulle, jos se ei tue tarvitsemiasi pilvitallennusvaihtoehtoja. Myös niitä, jotka tukevat protokollia, kuten WebDAV ja FTP / SFTP, suositaan, koska nämä protokollat ​​tarkoittavat sinulle enemmän vaihtoehtoja, mukaan lukien tietojen siirtäminen paikalla olevalta palvelimelta pilvipalvelimelle.

Arvo punnittiin myös pilvipohjaisten tiedonsiirtopalvelujen luokittelussa. Kallisten työkalujen ansiosta siirtyminen kalliista tallennusvaihtoehdosta, kuten Dropbox Professional, edullisempaan kauppaan on paljon vähemmän houkutteleva, olitpa sitten koti- tai yrityskäyttäjä. Valitettavasti arvo on erityisen heikko alue näillä markkinoilla, enemmän kuin ominaisuudet.

Lopuksi tarkastelimme tiedonsiirron nopeutta. Kukaan ei halua, että sitä odotetaan. Tässä huomautuksessa on aika pohtia metodologiaa ja päästä eteenpäin.

1. MultCloud

Multcloudia voidaan käyttää yksittäisten tiedostojen siirtämiseen pilvipalvelusta toiseen tai joukkotiedostojen siirtoon. Lisäksi sitä voidaan käyttää synkronointisuhteiden määrittämiseen, mikä tarkoittaa, että kun tiedostoja lisätään tai muokataan yhdellä pilviasemalla, nämä lisäykset ja muokkaukset siirtyvät toiseen.

Yhdensuuntainen synkronointi mahdollistaa palveluiden varmuuskopioinnin, esimerkiksi replikoida Google Driveen tallennettuja tiedostoja Amazon S3: lla. Niille, jotka luovat sisältöä Google-dokumenttien avulla, tiedostovarmuuskopion määrittäminen voi helpottaa paljon huolestuneisuutta (lue Google Drive -arvostelu).

Google asemaDropboxDropbox-liiketoimintaEgnyte Yhdistä
onedriveOneDrive for BusinessAmazon DriveAmazon S3
LaatikkopCloudMediaFireADrive
HubicSugarSyncHiDriveTaustalasi B2
CloudMeOwnCloudMEGAYandex.Disk

MultCloudilla ei ole jokaista pilvitallennuspalvelua, jota haluamme. Yli 30 vaihtoehdolla mahdollisuuksia on kuitenkin runsaasti. Siellä on vallitsevia suosikkeja, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive, sekä yritysalan suosikkeja Box ja Egnyte Connect (lue Egnyte Connect -katsauksemme saadaksesi selville, miksi mielestämme se on parempi kahdesta).

Kaksi parhaista nolla tietämättömyyden pilvitallennuspalveluista on edustettuna myös pCloudissa ja MEGA: ssa. Suosituimmista IaaS-työkaluista vain Amazon S3 ja Backblaze B2 tuetaan suoraan. WebDAV, FTP ja SFTP ovat kuitenkin olemassa, mikä avaa mahdollisuudet suuresti, jotain koskemme enemmän MultCloud-katsauksessa.

Muita syitä, joista pidämme MultCloud

MultCloud-palvelun kustannukset ovat yli kohtuulliset, vain 7,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria vuodessa. Mukana on myös rajoitettu ilmainen versio, vaikka sen mukana tulee 2 kt: n kuukausittainen tiedonsiirtoraja, ja se toimii hitaammin kuin jos maksat.

Viimeisen kohdan suhteen tilauspalvelu MultCloudilla tarkoittaa siirtämistä mukavasti pitkin, kun kyky suorittaa jopa 10 tiedonsiirtoketjua samanaikaisesti. Siirroissa ei myöskään ole ylärajaa.

2. CloudHQ

CloudHQ tarjoaa samanlaisen tarkoituksen kuin MultCloud. Suurin ero on, että CloudHQ: ta voidaan käyttää vain pilvien väliseen synkronointiin. Kertaluonteisiin siirtoihin ei ole vaihtoehtoa, joten jos kyseessä on tarvitsemasi tiedonsiirto, sinun on harkittava mitä tahansa muista neljästä vaihtoehdosta tässä kierroksessa.

Kuten voit lukea CloudHQ-katsauksessamme, palvelu ei myöskään anna sinun jakaa tai esikatsella tiedostoja. Vaikka havaitsemme sen olevan häiritsevää, tiedostojen jakaminen ja esikatselu voidaan tehdä muiden työkalujen kanssa, Otixo on sopiva vaihtoehto monipilvien hallintaan (lue Otixo-arvostelu).

CloudHQ toimii hyvin yksinkertaisissa yksisuuntaisissa tai kaksisuuntaisissa synkronoinneissa, vaikka katsommekin, että MultCloud on yleisesti parempi työkalu. Se on helppo käyttää ja tukee laajaa pilvipalveluiden valikoimaa.

Ne sisältävät tavalliset pilvitallennusvaihtoehdot, kuten suurin osa ihmisistä, kuten kolme. pCloudia ei tueta, mutta WebDAV-yhteys on, jota pCloud myös tukee (lue pCloud-arvostelu).

Google asemaDropboxDropbox-liiketoimintaEgnyte Yhdistä
onedriveOneDrive for BusinessAmazon DriveAmazon S3
LaatikkopCloudMediaFireADrive
HubicSugarSyncHiDriveTaustalasi B2
CloudMeOwnCloudMEGAYandex.Disk

Löydät myös monia muita tuettuja verkkopohjaisia ​​työkaluja, kuten Evernote ja OneNote, joita pidämme yleisesti ottaen kahdeksi parhaaksi muistiinpanosovellukseksi.

Muita syitä, joista pidämme CloudHQ

Koko käyttökokemus on virtaviivaista ja yksinkertaista CloudHQ: n avulla, vaikka osa yksinkertaisuudesta johtuu rajoitetuista ominaisuuksista. Suurimmalla osalla käyttäjiä, jopa aloittelijoilla, ei pitäisi olla mitään ongelmia synkronointitoimintojensa määrittämisessä muutamassa minuutissa, synkronoidaanko vain muutama kansio tai kokonaiset pilviasemat.

CloudHQ: n hinta ei ole mitenkään räikeä, vaikka luulet olevan halvempi kuin MultCloud, koska se tekee vähemmän, ajattelet väärin. Henkilökohtainen CloudHQ-suunnitelma maksaa noin 20 dollaria kuukaudessa. Siellä on myös liiketoimintasuunnitelma enintään kolmelle käyttäjälle ja 50 dollaria kuukaudessa. Muut käyttäjät maksavat ylimääräisen.

3. CloudFuze

CloudFuze tarjoaa pilvien siirron palvelusta toiseen. Valitettavasti tiedostojen synkronoinnissa ei ole vaihtoehtoa. Tosiasia, että CloudFuze sijoittuu kolmanneksi tässä luettelossa, ollakseni rehellinen, johtuu lähinnä siitä, että emme tee myöskään neljää ja viidettä poimintaamme, ja ne ovat kalliimpia käynnistää.

Niille, jotka tarvitsevat ammattimaista tiedonsiirtotyökalua, CloudFuzen tarjoama verkkopohjainen kokemus virtaviivaistetaan ja siirto tapahtuu nopeasti.

CloudFuze tukee myös hyvää palveluvalikoimaa, yhteensä noin 30. Se sisältää henkilökohtaiset pilvityökalut, monen käyttäjän tilit ja yritystason pilvityökalut. Huomautus pilvitallennuspalvelut ovat Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box ja Egnyte Connect.

On myös joitain vähemmän kuin sterling sulkeumia. Jälleen kerran, monet pilvitallennuspalvelut eivät huuta “siirry” äänekkäämmin kuin tietoturvavajainen Yandex-levy (lue Yandex Disk -katsaus). SugarSync ja Amazon Drive ovat myös mukana.

Kaksi parhaimmista IaaS-palveluista, Amazon S3 ja Wasabi, tuetaan, samoin kuin WebDAV. FTP ja SFTP eivät kuitenkaan ole, joten joudut harkitsemaan muita vaihtoehtoja palvelimen siirtämiselle.

Muita syitä, joista pidämme CloudFuze

Tämä CloudFuze-hinta ei näytä paljoakaan edulliselta, mutta se on parempi tarjous kuin Cloudsfer tai Mover.io. Siksi me kutsumme sitä “plus”, vaikka se ei olisi kovin vakuuttava.

Valittavana on kolme tilausta: Basic, Standard ja Advanced. CloudFuze Basic maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa 50 Gt: n tiedonsiirrosta. Voit kirjautua sen sijaan vuosittain 99 dollarilla. CloudFuze Standard antaa sinulle 100 Gt siirtonopeuden joka kuukausi kaksinkertaisen kustannuksen verran, kun taas Advanced-suunnitelmassa on 200 Gt: n korkki kuukaudessa 3,5 kertaa enemmän rahaa.

Kummallista, CloudFuze ei voi vaihtaa enemmän kuin 200 Gt. Jos sinulla on enemmän muuttoa, sinun kannattaa harkita sen sijaan yhtä seuraavista kahdesta valintamme.

4. Pilvistä

Cloudsfer ei tue niin monta pilvipalvelua verrattuna tämän artikkelin muihin vaihtoehtoihin, mutta 20 se on suosittu valinta. Yrityksen mukaan se pystyy käsittelemään minkä tahansa kokoista muuttoa ja sillä on 16 vuoden kokemus pankkitoiminnasta.

Siirtojen hallintaan käytetty verkkopohjainen sovellus toimii riittävän hyvin ja voit ajoittaa siirtymiä, suorittaa tiedostojen suodattimia ja luoda raportteja asioiden hallintaan. Myös monen käyttäjän ja delta-siirtymät ovat tuettuja, joten pidä paljon.

Suurin valituksemme on sama kuin meillä jokaisella testaamallamme pilvipalvelupalvelulla, lukuun ottamatta MultCloudia: ei riitä tiedostojen siirtovaihtoehtoja. Tässä tapauksessa, kuten CloudFuze ja Mover.io, pilvien välisen synkronoinnin puute saa meidät ravistamaan päätämme.

Tuettuja tallennuspalveluita varten löydät Amazon S3-, Backblaze B2- ja Microsoft Azure -tuet, mikä tarkoittaa, että IaaS-vaihtoehtoja on enemmän kuin CloudFuze-sovelluksessa. WebDAV ja FTP / SFTP ovat myös vaihtoehtoja.

Dropboxin, Google Driven ja OneDriven suuret nimet ovat siellä, mutta yllättäen Egnyte Connect ei ole. Box, Amazon Drive ja MEGA pyöristävät tunnistettavien nimien luettelon.

Löydät myös muutamia sosiaalisen median palveluita, kuten Facebook, Instagram ja Flickr, joita tuetaan yhteyksinä.

Muita syitä, jotka pidämme pilvipuhveista

Kiinteän hinnan sijasta Cloudsfer veloittaa gigatavua kohti. Cloudsfer Personal -suunnitelmassa on kuitenkin vähintään 8 Gt: n hinta. Tämän 8 Gt: n hinta on 6 dollaria, mikä on 0,70 dollaria gigatavua kohti. Siellä on myös Cloudsfer-liiketoimintasuunnitelma, jonka siirto on vähintään 25 dollaria 20 Gt.

Molemmissa suunnitelmissa voit siirtää enemmän tarvittaessa ja mitä enemmän muutat, sitä paremmat hinnat ovat. Cloudsfer Personal -sovelluksen avulla sinulla on 200 Gt: n hinta 110 dollarilla, mikä laskee hinnan arvoon 0,55 dollaria gigatavua kohti. Cloudsfer Business -sovelluksella voit siirtää jopa 1000 Gt 770 dollaria tai 0,75 dollaria gigatavua kohti.

Kumpikaan kurssi ei ehdota arvoa millään mielikuvituksen osuudella, mutta ainakin on mahdollisuus siirtää enemmän kuin 200 Gt, jonka ylärajasi CloudFuze-sovelluksella on. Hinnat ovat myös paljon parempia kuin viides ja viimeinen valintamme, Mover.io.

Kummankin tilauksen lisäksi voit myös ottaa yhteyttä Cloudsferiin saadaksesi mukautetun suunnitelman. Yrityksille, jotka tarvitsevat apua muuttoliikkeen hallinnassa, kyseessä on palvelu, jonka yritys on valmis tarjoamaan myös hinnalla.

5. Mover.io

Mover.IO oli yksi varhaisista markkinoilletuloista pilvipalvelumarkkinoilla, ja siksi se on edelleen suosittu valinta. Ominaisuuksissa, kuten kaikissa muissa tiedonsiirtopalveluissa, se ei kuitenkaan ole MultCloud.

Lisäksi se maksaa 20 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja mukana tulee vain 20 Gt siirtokaistanleveyttä. Jokainen ylimääräinen gigatavu, joka ylittää sen, maksaa ja ylimääräisen dollarin. Tämä tarkoittaa, että 1 Tt: n tiedonsiirto johtaisi takaisin noin 1000 dollariin.

Tässä vaiheessa luultavasti ihmettelet, miksi me jopa vaivauduimme sisällyttämään Moverin tähän luetteloon. No, rehellisesti sanottuna, tarvitsimme viittä palvelua, vaikka lopulta voisimme vain sydämellisesti suositella yhtä.

Ennen törkeää kustannuksia, Mover.io tarjoaa kaiken kaikkiaan hyvän käyttökokemuksen ja vahvan tietoturvan tiedostojesi suojaamiseksi, mukaan lukien koodaus päästä toiseen. Sekä pilvipalveluita että paikallisia palvelimia tuetaan. Nimi sisältää Egnyte Connect, OneDrive, Google Drive, Dropbox, Box ja jopa meidän suosikki pilvi IaaS -palvelumme, Rackspace Cloud Files.

Muita syitä, joista pidämme Mover.io

No, sillä on niin hieno .io-verkkotunnus.

Lopulliset ajatukset

Inhoamme pettymystä, mutta pilvien pilviin välittämisen ja synkronoinnin yhteydessä vaihtoehtoja on vähän ja kaukana. Kyky suorittaa kertaluonteinen tiedonsiirto ja pilvipilvien välinen synkronointi ja suorittaa kaikki kymmenellä tiedostonsiirtoketjulla samanaikaisesti, tekevät MultCloudista erottumaan joukosta.

Muut neljä palvelua ovat rajoitetut ja CloudFuze-, Cloudsfer- ja Mover.io-sovelluksissa ylihinnoiteltuja. Itse asiassa Multcloudilla on myös paljon parantamisen varaa. Näitä parannuksia on kuitenkin todennäköisesti odotettavissa kauan, ellei kilpailu nosta peliä.

Tietenkin, olemme aina avoimia muille mielipiteille ja haluaisimme kuulla kaikista välineistä, jotka olemme mahdollisesti unohtaneet. Jaa ajatuksesi pilvien ja pilvien välisestä tiedonsiirrosta alla ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map