Parhaat hubiC-vaihtoehdot 2020: Tarjoamme sijoittamattoman Adieun

Au revoir, hubiC. Jos et ollut kuullut, ranskalainen pilvitallennusyritys on päättänyt sulkea kaupan. C’est fini, melko paljon.


Emoyhtiö OVH ilmoitti äskettäin, että hubiC ei enää hyväksy uusia käyttäjiä. Olemassa olevia käyttäjiä, riippumatta siitä, kuinka vähän heitä voi olla, ei potisteta vielä ulos. Koska päivityksiä ei tule enää eikä asiakastukea ole jo lähes ollenkaan, on aika löytää toimiva hubiC-vaihtoehto nyt..

Vaikka hubiC ei todellakaan koskaan kilpailla parhaiden pilvitallennusratkaisujen kanssa, hubiC: n 25 Gt ilmainen pilvitallennustila ja OVH: n vahva maine muutenkin kiinnittivät huomiota. OVH: n omalla tunnustuksellaan, mutta muiden intressien takia, yrityksellä ei vain ollut aikaa jatkaa parantamista, mikä seitsemän vuotta sitten oli vaatimattoman lupaava tuote.

Tulevaisuudessa tarjoamme sinulle kourallisen pilvitallennusvaihtoehtoja korvataksesi hubiC-tilisi. Koska monet hubiC-käyttäjät houkuttelivat palvelupisteeseen Dropbox-vaihtoehtona, keskitymme erityisesti joihinkin niche-vaihtoehtoihin, joista pidämme mielestäsi ja joita johtaa pCloud.

Ensinnäkin, koska ei ole mitään hauskempaa kuin kuolleen hevosen lyöminen, puhutaanpa lisää, miksi hubiC purra iso.

Parhaat HubiC-vaihtoehdot 2020

Mikä johti hubiC-sammutukseen

Lue hubiC-arvostelu, ja huomaat nopeasti, että meillä oli siihen liittyviä ongelmia pilvitallennusratkaisuna. Vaikka OVH on maailmanlaajuinen voima pilviteollisuudessa, yritys ei selvästikään pyrkinyt tekemään hubiC: stä todella arvokasta.

Ehkä paras osoitus OVH: n kiinnostuksesta oli se, että hubiC-käyttäjille ei ollut suoraa tukikanavaa: ei puhelintukea, ei live-chattia eikä edes sähköpostiosoitetta. Ainoa tapa saada apua oli käyttäjäfoorumi, jota ei koskaan käytetty.

Toisaalta, 25 Gt ilmaista tallennustilaa on tarjous, jota et löydä muualla, nyt kun MEGA on siirtänyt 50 Gt: n tarjouksensa. Vieläkin vaikuttavampi oli hubiC: n 10 Tt: n tallennussuunnitelma hiukan yli 50 dollaria vuodessa. Se on kymmenenkertainen tallennustila, jonka saat Dropboxilla (lue Dropbox-arvostelu) ja alle puolet kustannuksista.

Osoittautuu kuitenkin, että syystä hubiC heitti niin paljon pilvitallennusta käyttäjiin. Itse asiassa useita syitä: hidas tiedostojen synkronointi, vialliset mobiilisovellukset ja huonot tiedostojen jakamisominaisuudet kärjessä.

Kun lisäät ongelmia, hubiC ei vain ollut niin turvallinen. Palvelu ei myöskään tarjonnut nolla tietämystä koskevaa salausta – mikä itsessään on yleinen puutteellisuus – hubiC ei edes salannut tietoja lepotilassa pilvessä.

Maailmalle, jossa tietoverkkorikollisuus on kasvussa, se on melko anteeksiantamattoman synti nykyisillä pilvitallennusmarkkinoilla (vaikka sekä OneDrive Personal että Amazon Drive sitoutuvat).

Muita puuttuvia ominaisuuksia olivat kaksifaktorinen todennus, tiedostojen esikatselut, versiointi, poistettujen tiedostojen säilyttäminen ja webDAV-tuki: kaikki ominaisuudet, jotka odotat löytävänsi nykyaikaisessa pilvitallennusratkaisussa.

Lopputulos – toisin sanoen hubiC: n loppu – oli sellainen, jota rehellisesti sanottuna olemme odottaneet täällä Cloudwards.net-sivustossa muutama vuosi. Annoimme myös, että ajattelimme myös online-varmuuskopiointitarjoajan Degoo (lue Degoo-arvosteluamme), että se taittuisi ensin, mutta pidämme tätä silti “sanoin niin”.

Parhaat hubiC-vaihtoehdot

Ei ole mitään itkua valunut maito. Vaikka hyviä pilvitallennusratkaisuja ei ole läheskään niin paljon kuin toivomme, siellä on vielä enemmän kuin tarpeeksi sopivan hubiC-vaihtoehdon löytämiseksi.

Koska monet hubiC-käyttäjät ovat todennäköisesti kiinni ilmaisen tallennustilan palvelusta, kannattaa ehkä antaa seuraavaksi lukea paras ilmainen pilvitallennusartikkelimme. Itse asiassa hubiC mainitaan mainitussa artikkelissa, vaikkakin “epärehellisenä” mainintona, lähinnä sen vuoksi, että sillä ei ole tiedostojen salausta ja että yritys ei koskaan vastannut sähköposteihimme.

Lisäksi, jos se on tarjouksesi, jota etsit, pilvitallennusartikkelimme parhaat tarjoukset ovat toinen tarkistamisen arvoinen artikkeli. Löydät kuitenkin monia samoja alla lueteltuja vaihtoehtoja, aloittaen kuitenkin parhaimmasta valintamme hubiC-korvaukseksi, pCloud.

1. pCloud

Koska hubiC suhtautui tiedostojen suojaamiseen niin huolimattomasti, päätimme aloittaa luettelomme palvelulla, joka tekee suurimmaksi osaksi tietoturvaa. Kaikki pCloudilla tallennetut tiedostot salataan sekä siirrettäessä että levossa käyttämällä AES-256-salausprotokollaa, jota pidetään yleisesti turvallisimpana käytössä ainakin kaupallisesti.

Parempaa vielä, pCloud-sovelluksella voit ostaa nolla tietämyksen salauksen lisäosana. Kryptoksi kutsuttu lisäosa maksaa ylimääräistä (katso pCloud-arvosteluista saadaksesi selville kuinka paljon), mutta se on sen arvoista. Nolla-tietävä salaus tarkoittaa, että tiedostosi on turvattu siitä hetkestä lähtien, kun ne poistuvat tietokoneelta, siihen päivään, kun lataat ne uudelleen. Kukaan ei voi, mutta voit purkaa niiden salauksen.

pCloud ei anna sinulle lähes yhtä paljon ilmaista pilvitallennusta kuin hubiC, mutta sen myöntämä 10 Gt on melko hyvä, siitä riippumatta. Myös pCloudilla on kunnollinen lähetysohjelma, joka antaa sinulle ylimääräisen gigatavua ilmoittautumista kohti, mutta jos et halua laittaa töitä, myös hinnasuunnitelmat ovat kohtuuhintaisia.

Voit kirjautua 500 Gt: n pilvitallennukseen vain 5 dollarilla kuukaudessa tai saada kokonaisen 2 kt: n hintaan 8 dollaria. pCloud tarjoaa nyt myös ilmaisia ​​elinikäisiä suunnitelmia niille, jotka ovat todella koukussa palveluun.

Vaikka pCloud ei ole niin helppo kauppa kuin hubiC varastointia varten, se tarjoaa suurimman osan ominaisuuksista, joista hubiC puuttui, mikä johti sen purkamiseen. Sisältää tiedostoversioiden ja tiedostojen esikatselun. Voit jopa suoratoistaa musiikkia ja elokuvia pCloud-sovelluksella, jolloin siitä on suosikki pilvivarastomme valokuville ja videoille.

Ainoa varovaisuus pCloudin suhteen on, että palvelu ei tarjoa kaksifaktorista todennusta. Jos tämä on huolenaihe, sinun kannattaa harkita kolmannen sijan, Sync.com-palvelua, palvelua, jota pidämme parhaana nolla tietämättömänä olevan pilvien tallennuspalveluna.

2. MEGA

Niille, jotka palkitsevat ennen kaikkea ilmaisen tallennustilan, MEGA saattaa sopia laskuun. Vaikka palvelu ei enää tarjoa 50 Gt ilmaista tallennustilaa kuten aiemmin, sen antama 15 Gt on parempi kuin useimmat, etenkin nyt, kun hubiC ei ole enää käynnissä.

Viittausten avulla ja suorittamalla tiettyjä toimintoja, kuten MEGA Android-sovelluksen lataaminen, voit ansaita vielä enemmän, vaikka kaikki bonustallennukset katoavat vuoden kuluttua.

Kaiken kaikkiaan MEGA on palvelu, jota olemme menneet edestakaisin täällä Cloudwards.net-sivustossa. Toisaalta jotkut sen ominaisuuksista vaikuttavat hiukan kömpelöltä toteutetulta, kuten tiedostojenjako-mekaniikka. MEGA tarjoaa kuitenkin myös sekä vahvan tietoturvan että kauniit tiedostojenhallintaominaisuudet.

Päivitimme äskettäin MEGA-katsauksen suuntautuaksemme suotuisiksi, lähinnä siksi, että lopulta päätimme, että on aika antaa MEGAlle entiset siteet kiistanalaiseen Kim Dotcomiin ja epävakauteen, jota hän tuli edustamaan.

Yksi parhaimmista asioista MEGA: ssa, lukuun ottamatta runsasta ilmaista tallennustilaa, on, että toisin kuin pCloudissa, sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä tietotaidon salauksesta: se on palvelun vakioominaisuus. Katsomme kuitenkin myös, että pCloud tarjoaa paremman vastineen, ainakin matalapäässä.

1 kt tallennustilaa MEGA: n kanssa maksaa yli 3 dollaria enemmän kuin 2 kt pCloud-tallennusta. Niille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa, MEGA tarjoaa kuitenkin myös 4TB ja 8TB suunnitelmia, jotka ovat halvempia kuin muualta löydät nyt, kun hubiC: n aurinko laskee.

Kuten pCloud, myös MEGA pettyi tarjoamatta kaksifaktorista todennusta, mutta se on silti turvallisempi kuin hubiC, joten siinä on. Muita palvelun etuja hubiC: hen nähden ovat tiedostojen esikatselut, musiikin ja videon suoratoisto ja tiedostojen versiointi.

3. Sync.com

Sync.com on monin tavoin paras suositus tässä hubiC-vaihtoehtojen luettelossa. Kuten pCloud, 2 kt tallennustilaa maksaa vain 8 dollaria kuukaudessa. Toisin kuin pCloud, nolla tietämyksen salaus on ilmainen, kuten Sync.com-katsauksessa kuvataan.

Kaiken kaikkiaan olemme itse asiassa melko varmoja arvioissamme, että Sync.com on nykyään turvallisin pilvitallennuspalvelu ainakin kotikäyttöön. Luodinkestävän salauksen lisäksi Sync.com suhtautuu huolellisesti tiedostojen jakamiseen, josta me todella pidämme.

Tämä lähestymistapa sisältää vaihtoehtoja, kuten salasanasuojaus ja linkkien voimassaoloajat, jotka ovat tarpeeksi harvinaisia ​​pilvipalvelujen tarjoajien keskuudessa. Tämän lisäksi voit myös asettaa linkkien latausrajoitukset ja tarjota lähetyslinkit, joita muut voivat käyttää tiedostojen lisäämiseen tallennustiliisi. Tällaiset ominaisuudet antavat Sync.com-sivustolle parhaan tallennustilan tiedostojen jakamiseen.

Haittapuolina saat vain 5 Gt vapaata tilaa Sync.com-palvelun avulla, vaikka yritys antaa sinulle tehdä rajoittamattoman viittauksen ylimääräiselle 1 Gt: lle. Koska Sync.com on niin lukittu, tiedostojen esikatselut ja median suoratoisto eivät ole mahdollisia sen web-käyttöliittymästä.

4. IDrive

Sisällytämme IDriven tähän luetteloon, vaikka se on enemmän online-varmuuskopiointi kuin pilvitallennus. Syynä tähän on se, että hubiC: llä oli myös online-varmuuskopiointikyky, vaikka se oli todella hirvittävä tähän tarkoitukseen. (Jos et ole jo selvillä aiheesta jo, meillä on artikkeli, jossa selvitetään erot verkkovarmuuskopion ja pilvisäilön välillä).

IDrive tarjoaa 2TB online-varmuuskopion ja lisäksi 2TB pilvitallennusta noin 5 dollarilla kuukaudessa. Se on paljon paperilla.

IDrive sisältää myös monia ominaisuuksia, jotka tekevät hyvistä varmuuskopioista ja pilvien varastoinnista, mikä tekee siitä kenties parhaan “crossover” -palvelun. Online-varmuuskopiointiin, joka sisältää varmuuskopioinnin ajoituksen, lohkotason tiedostojen kopioinnin, ulkoisen aseman varmuuskopion ja muut ominaisuudet, joista hubiC puuttui.

Pilvitallennusta varten se sisältää sekä tiedostojen synkronoinnin että tiedostojen jakamisen ominaisuudet. IDrive on myös turvallisempi kuin hubiC, ja tarjoaa mahdollisuuden yksityiseen, päästä päähän -salaukseen sekä kaksifaktoriseen todennukseen. Katsaamme kaikki nämä ominaisuudet IDrive-arvosteluamme. Jos online-varmuuskopiointi on tärkein tarpeesi, voit ehkä lukea ensin parhaan online-varmuuskopio-oppaan.

Voit kokeilla IDrive-palvelua ilmaisella 5 Gt: n tilillä, joka riittää pilvitallennukseen, mutta luultavasti ei auta varmuuskopiotarpeissa.

5. Google Drive (pian Google One)

Google Drive katkaisee tietoturva-aiheen, johon olemme keskittyneet joihinkin ensimmäisellä neljällä valitsemisella. Yhdessä Google Drive ei tarjoa natiivi yksityistä salausta. Lisäksi, kuten voit lukea Google Drive -katsauksestasi, on erittäin hyvä mahdollisuus, että Googlen markkinointiosasto skannaa tiedostosi auttaaksesi rakentamaan profiilia kohdistaaksesi sinulle paremmin osuvia mainoksia.

Tämän lisäksi Google on viimeisen vuosikymmenen aikana ollut usein yhteydessä NSA: hon.

Google kuitenkin ainakin salaa tietoja levossa, toisin kuin hubiC. Lisäksi palvelu on yhteensopiva kolmansien osapuolten nollatietoisten salausohjelmien, etenkin Boxcryptorin kanssa, jonka käsittelemme erillisessä Boxcryptor-katsauksessa.

Tämä tarkoittaa, että voit tehdä siitä turvallisen, jos et halua laittaa vähän työtä. Se on todennäköisesti sen arvoista Google Driven kanssa kuin useimmat muut pilvitallennusvaihtoehdot, mikä johtuu erinomaisista yhteistyöintegraatioista, kuten Google Docs.

Google antaa sinulle myös 15 Gt Google Drive -tallennustilaa vain Google-tilin luomiseksi, mikä sinun on melko paljon tehtävä, jos olet Android-käyttäjä. Niille, jotka tarvitsevat enemmän tallennustilaa, Googlella on valikoima hinnasuunnitelmia, mukaan lukien 2 100 Gt: n suuruinen suunnitelma.

Vaikka 1 Tt tallennustilaa maksaa tällä hetkellä 10 dollaria kuukaudessa, Google Drivea muutetaan Google Oneksi vuoden 2018 aikana, ja sen aikana se kaksinkertaistaa tarjouksen 2 kt: iin. Se tekee siitä yhden parhaimmista tarjouksista siellä, ja emme olisi yllättyneitä siitä, että sen takia enemmän pilvitallennuspalveluja seuraa hubiC: n polulla (nähdään myöhemmin, Dropbox?).

Kunniamaininnat

Siellä on tietysti muita pilvitallennusvaihtoehtoja, jotka korvaavat hubiC: n. Niille, jotka pitivät siitä, että hubiC perustettiin yksityisyyttä edistävässä EU: ssa, joka suojaa nyt kansalaisia ​​äskettäin verratulla GDPR: llä, Tresorit on loistava, vaikkakin kallis valinta. Se vastaa Sync.com-sivustoa useilla muilla tavoin kuin arvolla, kuten voit lukea Tresorit-arvosteluistamme.

Toinen vaihtoehto on mennä todella vaihtoehtoiseksi valitsemalla oma-oma-säilytyspalvelu Storage Made Easy. SME tarjoaa tiedostojen synkronointi- ja jakamisohjelmistoja, mutta antaa sinun valita valitsemasi pilven pariksi.

Kuten Storage Made Easy -katsauksessa kerrotaan, vaihtoehtoihin sisältyy pilviinfrastruktuuripalveluita, kuten Amazon S3 ja Rackspace Cloud Files. Budjettiystävällistä Wasabia tuetaan myös. Pilvi IaaS, jota käsittelemme täydellisessä Wasabi-arvioinnissa.

Lopulliset ajatukset

Uuden pilvitallennuspalvelun valitseminen hubiC: n korvaamiseksi on hauska osa. Vaikka et löydä monia vaihtoehtoja siellä, jossa on 25 Gt ilmaista tallennustilaa, ja et löydä yhtään 10 Tt tallennustilaa paperikirjan kustannuksiksi, löydät monia palveluita, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin hubiC, ja jopa halukkaita vastata myös sähköpostiisi.

Vaikeampaa osaa saattaa olla tietojen saaminen hubiC: stä uuteen valittuun tallennustilaan, varsinkin jos aiot kirjautua useampaan kuin yhteen korvaavana. Sitä varten suosittelemme kokeilemaan MultCloudia.

MultCloud on pilvistä pilviin välityspalvelu, jota olemme äskettäin tarkistaneet perusteellisesti (lue MultCloud-arvostelu) ja joka toimii hubiC: n ja useiden muiden pilvitallennusvaihtoehtojen kanssa, mukaan lukien ylimmän valintamme korvata hubiC, pCloud (mutta ei valitettavasti Sync.com ).

Sen avulla tarjoamme hubiC: lle lievästi ambivalenttia jäähyväiset. Pahoittelemme aikakauden loppua, mutta hyvin… Ehkä me vain surumme sitä, mikä tässä tapauksessa olisi voinut olla.

Jätä alla omat ehdotuksesi hubiC-vaihtoehdoista. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map