Parhaat halvat web-palveluntarjoajat: Parhaiden hyödyntäminen vähemmän

Web-hosting-alan odotetaan kasvavan 154 miljardiin dollariin vuoteen 2022 mennessä, ja se ei ole ilman syytä. Miljoonat verkkosivustot nousevat joka päivä suunnitelmien mukaan, joita useimmilla ei ole varaa.


Otetaan esimerkiksi Pagely (josta voit lukea lisää sivututkimuksestamme), joka laskuttaa yli 1000 dollaria kuukaudessa lähes kaikista suunnitelmista. Vaikka hinta on erittäin hyvä, hinta on yksinkertaisesti liian korkea monille maksettavaksi.

Olemme täällä auttaaksemme selvittämään usein hämmentävää ja kallista web-hosting-maailmaa ja tarjoamaan sinulle työkalut, joita tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen. Puhumme kuinka säästää vähän rahaa liittyessäsi ja tarjota suosituksiamme edullisen hosting-palvelun tarjoamiseksi.

Mikä on Web-hosting ja miksi sitä tarvitsen?

Web-hosting on järjestelmä, joka on otettu käyttöön verkkosivustosi tietojen tallentamiseksi. Verkkosivustot pitävät tietoja, kuten kuvia ja tekstiä, ja verkkoisäntä tallentaa sen ja lähettää sen aina, kun joku yrittää päästä sivustoosi.

Se on tylsää, varma, mutta ymmärtämällä, mitä verkkoisäntä tekee, säästät rahaa. Paras paras web-hosting-opas sukeltuu yksityiskohtiin, mutta tämän yksinkertaisen määritelmän ymmärtäminen riittää nyt.

Ensisijaisesti verkkoisäntä vuokraa Internet-omaisuuden. Olet vuokralainen palvelimella ja voit maksaa enemmän tai vähemmän sen mukaan, kuinka paljon tilaa tarvitset ja kuinka kaukana kyseinen alue on joku muu.

Squarespace- ja Wix-kaltaiset yritykset, joissa on paljon uusia käyttäjiä, ottavat nimen ”web hosting” pois yhtälöstä, mutta se on silti sama asia. Nämä yritykset myyvät sinulle kahta pääasiaa: verkkotunnus ja web-hosting. Vaikka jotkin muut ominaisuudet tulevat sen mukana, se on enimmäkseen mitä saat.

Voit kuitenkin tehdä tämän itse ja säästää melko vähän rahaa prosessissa. Ostamalla verkkotunnuksen ja valitsemalla erillisen isännöinnin, et vain säästä rahaa, vaan löydät sinulle sopivan suunnitelman.

Lisäksi tämä avaa mahdollisuuden käyttää CMS: ää, kuten WordPress. Jos aiot jatkaa tätä reittiä, muista tutustua WordPressin parhaaseen web-hosting-palveluun sekä kolmeen oppaaseemme, jotka opastavat sinua sen käyttämisessä. 

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

Kaikkia suunnitelmia ei kuitenkaan luoda tasavertaisia ​​sekä tekniikan että rahan suhteen, mikä johtaa kauniisti seuraavaan kysymykseemme.

Mikä tekee Web-hosting-palvelusta halvan?

Eri tyyppisissä web-hosting-sivustoissa liikkuminen voi olla hämmentävää etenkin ensimmäistä kertaa ostajille. Hinnat eivät näytä laskevan, ja seuraavilla hinnoilla ei ole järkeä. On hulluuden menetelmä, ja tietäen kuinka suunnitelmat toimivat, säästät rahaa.

Halvin tapa saada verkkosivustosi verkossa on jaettu hosting. Tämä arkkitehtuuri vie useita eri käyttäjiä ja koota ne samaan palvelimeen jakaen resurssit kuorman kesken.

Web-isäntä voi maksimoida resurssinsa tekemällä niin, vähentämällä kustannuksia ja siirtämällä sen sinulle. Sen sijaan, että ostaisit kaiken palvelimen virran ja toivoisit käyttäväsi sitä, kaikki liikkuu käyttäjien tarvitsevan. On kuitenkin haittapuolia.

Nopeudet ja käyttöaika vievät huomattavan haun jaetulla isännöinnillä yhdessä joidenkin turvallisuusongelmien kanssa. Esimerkiksi vahingollinen käyttäjä voi tulvata palvelimen liikenteellä, haastaa resurssit ja lopulta viedä sen offline-tilaan verkkosivustosi mukana.

Yhteiset suunnitelmat ovat edullisimpia, mutta eivät ainoita suunnitelmia, jotka tekevät web-hosting-palvelusta halpoja. Pilvipalvelun kustannukset alenevat edelleen kasvaessaan, ja VPS-suunnitelmat tarjoavat omaratkaisun ilman kustannuksia.

Suunnitelmasta huolimatta on tärkeää ymmärtää, että Web-isännän suurin kustannus on resurssit. Kaikki, mikä antaa heidän asettaa enemmän käyttäjiä saman valtavarjoon, vähentää kustannuksia. Jos haluat halpaa web-hosting-palvelua, on parasta välttää suunnitelmia, jotka antavat sinulle suuren osan resursseista itsellesi.

Älä kuitenkaan sekoita halpaa ilmaiseksi. Vaikka siellä on palveluntarjoajia, jotka asettavat verkkosivustollesi zip-tiedostot, alamäet ovat huomattavasti suuremmat kuin kustannussäästöt. Ilmainen web-hosting vie sinut verkkoon ja voi jopa antaa sinulle verkkotunnuksen, mutta se ei ole täysin ilmainen.

Suuret, häiritsevät mainokset ovat huolenaihe, ottaa haltuun ilmainen sivustosi ja häiritä sen todellista sisältöä. Web-isäntä ansaitsee rahaa teiltä, ​​mutta ei salli sinun pitää leikkausta.

Sivustoille, jotka haluavat kasvattaa suuren käyttäjäkunnan, ongelma on ilmeinen, mutta ongelma on edelleen myös henkilökohtaisissa sivustoissa. Esimerkiksi, jos halusit ladata salkun, ilmainen verkkoisäntä voisi majoittaa sen, mutta kuka tahansa ammattilainen kääntyisi pois hetkestä, kun ponnahdusikkuna näkyi kirjoitusnäytteessä..

On myös muita asioita, kuten hallinnan puute, rajoitettu verkkotunnuksen valinta, ei teknistä tukea ja enemmän, mutta suurin on se, kuinka lähellä hyvää suunnitelmaa olet. Useimmat jaetut suunnitelmat ovat vain muutamia dollareita kuukaudessa, mikä on periaatteessa ilmaista ja tarjoaa paljon enemmän yläpuolella.

Koska isäntä voi kerätä monia käyttäjiä, jotka kaikki maksavat alhaisen maksun, saat käyttöösi täyden tuen henkilökunnan, mukautusvaihtoehdot, kaupallistamisvaihtoehdot ja paljon muuta. Sinulla on täydellinen web-hosting-palveluiden hinta, joka saattaa olla ilmainen.

Paras jaetulle: Bluehost

Jaetussa isännöinnissä et voi voittaa Bluehostia. Sen suunnitelmat ovat markkinoiden kattavimpia, kilpailukykyisen hintapisteen ja runsaasti mukana toimitettujen ominaisuuksien kanssa.

Se alkaa verkkotunnuksella. Sinun ei tarvitse mennä erilliseen rekisteripalveluun, kuten GoDaddy, ostaaksesi sen. Sen sijaan ensimmäinen vuosi on BlueHost-sivustolla, joten voit keskittyä sivustosi käynnistämiseen eikä siihen, mitä sinun täytyy ostaa seuraavaksi.

Kehotan teitä kuitenkin poistumaan “perussuunnitelmasta”. Hintaan ei liity paljon arvoa, koska sähköpostiosoitteita, verkkosivustoa ja aliverkkotunnuksia on rajoitetusti. “Ensisijainen” suunnitelma, joka suorittaa vain pari taalaa enemmän kuukaudessa, tarjoaa paljon enemmän.

Kaikki rajoitukset poistetaan, jolloin voit kasvattaa ja lisätä verkkosivustoja suunnitelmaan tarpeen mukaan. Saat SpamExperts-haittaohjelmien, verkkotunnuksen yksityisyyden suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja SiteBackup Pron, jos sivustosi poistetaan..

Ainoa haittapuoli on, että joudut allekirjoittamaan monivuotisen sopimuksen jokaisesta jaetusta suunnitelmasta. Vaikka tämä teema on yleinen web-isäntien keskuudessa, monet tarjoavat kuukausittain suunnitelman korkeammalle tasolle.

Näin ei ole Bluehostin tapauksessa, joten joudut valitsemaan yhden tai viiden vuoden isännöinnin. On kuitenkin vaikea valittaa, varsinkin kun kolmen vuoden ensisijainen isäntä maksaa vain noin 200 dollaria.

Lue BlueHost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja isännästä tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla. 

Paras aloittamiseen: iPage

Web-hosting ei saa halvempaa kuin iPage, jossa suunnitelmat suorittavat vain pari taalaa kuukaudessa. Älä kuitenkaan anna sen huijata sinua; hintaan saat paljon. iPage tarjoaa ilmaisia ​​tietoturva-, markkinointi- ja rakennustyökaluja, joiden avulla pääset verkkoon ja varmistat menestymisen siellä ollessasi.

Jokaisella suunnitelmalla saat pääsyn ilmaiseen vedä ja pudota -sivustojen rakennustyökaluun. Tämä työkalu on valtava pienille yrityksille, jotka eivät halua asettua WordPressin tai HTML: n kanssa vaan tarvitsevat staattista verkkosivustoa, joka näyttää hyvältä.

Se on paljon kuin SquareSpace tai Wix, mutta paljon halvempaa ja paljon parempia ominaisuuksia. Saat yli 200 dollaria mainoshyvityksiä, ilmaisen verkkotunnuksen ja pääsyn SiteLock-suojaustyökaluihin haittaohjelmien torjumiseksi..

Kuten Bluehostissakin, voit valita vain monivuotiset suunnitelmat, jotka vaihtelevat yhdestä kolmeen. Hinta ei kuitenkaan nouse niin merkittävästi. Kahden ja kolmen vuoden välinen ero on vain ylimääräinen dollari.

Sinulta puuttuu joitain lisälaitteita, kuten SSL-varmenne ja automaattinen varmuuskopiointi, mutta niitä voi ostaa kassalla pientä lisäkustannusta varten. Se on vankka lähtökohta web-hosting-palveluihin edullisimmista hinnoista, joita olemme nähneet. Voit lukea iPage-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai testataksesi sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Paras WordPressille: SiteGround

Huomasimme, että SiteGround on paras vaihtoehto WordPress-käyttäjille. Se tarjoaa hallittuja ratkaisuja murto-osan kilpailijoiden kustannuksista, runsaasti käynnistysominaisuuksia.

WordPressillä on kolme erilaista suunnitelmaa, joista kukin tuntuu tasapainossa hinnalla. SiteGround porrastaa suunnitelmat tavalla, joka tarjoaa selkeän kasvupolun WordPress-sivustoille ja lisää resursseja liikenteen kasvaessa.

SiteGround tarjoaa ominaisuuksia näissä suunnitelmissa, jotka muut isännät varaavat korkeammalle tasolle. Saat HTTP / 2-palvelimia, SSD-tallennustilaa ja paljon muuta. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi noudattaa uusimpia protokollia ja on tallennettu nopeimpaan tallennustilaan.

Hinnat alkavat vain muutamasta taalasta kuukaudessa resursseilla, jotka sopivat jopa 10 000 kävijälle. Tämä ei ole kova numero, vain suositus siitä, milloin voi olla aika siirtyä toiselle tasolle. Askelmalli toimii täällä erinomaisesti, ja tarjoaa selkeän kasvupolun niille, jotka alkavat WordPressistä.

Tutustu SiteGround-arvosteluomme saadaksesi tietää, miksi meidän mielestämme tämä isäntä on niin suuri tai hyppää kuljettajan istuimelle 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Paras ympäristölle: GreenGeeks

GreenGeeks on ympäristöystävällinen verkkoisäntä, jolla on erittäin halvat hinnat. Vaikka ympäristöllä on vähän tekemistä rahan säästämisen kanssa, GreenGeeks on niin hyvä, että meidän piti sisällyttää se lisäykseen.

GreenGeeksissä vaikuttavin on se, että se voi isännöidä sivustoja halvalla ja riittävän suurella voimalla, samalla kun se antaa takaisin ympäristölle. On outoa ajatella, mutta web-hosting-teollisuus ohittaa lentoyhtiöt ympäristön pilaantumisen suhteen vuoteen 2020 mennessä.

GreenGeeks torjuu tätä ostamalla kolme kertaa enemmän tuulienergian hyvityksiä kuluttaessaan. Silti palvelimilla ei ole alitehoa. GreenGeeks tarjoaa täyden valikoiman web-hosting-ominaisuuksia vain muutamalla dollarilla kuukaudessa.

Sillä on hyvin vähän haittapuolia verrattuna tämän luettelon muihin vaihtoehtoihin. Hiilijalanjäljen vähentämisen valtava pahoinpitely. Lue GreenGeeks-arvostelu, niin saat lisätietoja tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Paras allround: HostGator

Jos olet epävarma, siirry HostGatorin kanssa. Se on yksinkertaisesti monimuotoisin verkkoisäntä, joka mahtuu suuret ja pienet käyttäjät täysin. Vaikka monet isännät keskittyvät yhteen tai toiseen, HostGator kattaa kaikki perustansa.

Sinulla on muutama eri vaihtoehto, kun tarkastellaan palvelujen halpaa puolta. Siellä on jaettu, pilvi- ja WordPress-isännöinti. Jaettu hosting on verrattavissa mihin tahansa muuhun luettelossa olevaan hintaan ja yksityiskohtiin liittyvään vaihtoehtoon, ja WordPress-hosting on samanlainen kuin SiteGround. Vaikuttavin on pilvipalvelu.

Tämä hajauttaa sivustosi useille eri pilvipalvelimille luotettavuuden parantamiseksi. HostGator on johtanut tällaista web-hosting-muotoa ja on yksi halvimmista tavoista päästä siihen.

Siinä on pyykkilista ominaisuuksista kaikissa suunnitelmissa, joten muista lukea HostGator-katsaus nähdäksesi miksi se on mielestämme paras. Voit myös kokeilla palvelua itsellesi 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Kunniamaininta: Hostinger

Uusi lisäys kokoonpanomme, Hostinger, on yksi parhaista vaihtoehdoista halpoille web-hosting-palveluille. Suunnitelmat ovat likaa halpoja, ja hinta on vain pari dollaria kuukaudessa. Saat myös runsaasti ominaisuuksia, mukaan lukien premium-tietoturvaohjelmisto ja päivittäiset varmuuskopiot.

Turvallisuus on erityisen vaikuttavaa. Hostinger sisältää BitNinja-suojauksen jokaisella palvelimella. Tämä kolmannen osapuolen ohjelmisto suojaa haittaohjelmilta, DDoS-hyökkäyksiltä ja raa’ilta voimilta. Se käyttää myös koneoppimista, mikä tarkoittaa, että jos yhdellä palvelimella on hyökkäys, muille ilmoitetaan haitallisesta IP: stä.

Sen ulkopuolella on kuitenkin paljon pidämistä. Hostinger on yksi käyttäjäystävällisimmistä web-palvelimista, joita olemme tavanneet. Puhtaasti suunniteltu ohjauspaneeli onnistuu edelleen antamaan sinulle melko vähän virtaa ilman, että liioittelematonta hölynpölyä.

Mukana toimitettu verkkosivustojen rakentaja on yhtä helppoa. Vaikka jollakin näistä ohjelmista on oppimiskäyrä, Hostinger onnistuu helpottamaan prosessia. Rakentaja voi tulla pirteäksi, kun suunnittelutyöt tulevat entistä paremmin mukaan, mutta se johtuu vain siitä, kuinka paljon se voi tehdä.

Hostinger on epäilemättä yksi parhaista tavoista saada web-hosting halvalla. Saat upean tietoturvaohjelmiston, päivittäiset varmuuskopiot, ilmaisen verkkosivustojen rakentajan ja melko nopeat vastausajat. Tutustu Hostinger-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai kokeile itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

johtopäätös

Web-hosting voi olla kallista, mutta on olemassa paljon halpoja vaihtoehtoja, jotka tarjoavat erinomaisia ​​palveluita, ei liian suurille kustannuksille. Valittavissa on ilmainen isännöinti, mutta on vaikea perustella, kun nämä palveluntarjoajat ovat niin edullisia ja tarjoavat niin paljon vastinetta.

Kirjoitimme artikkelin siitä, kuinka valita verkkoisäntä, jos tarvitset hieman lisätietoja valintasi arvioimiseksi, joten muista tarkistaa, tarvitsetko lisää ajattelua. Minkä palveluntarjoajan kanssa menet? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map