Paras VPN Linux 2020: lle

Ei ole mikään salaisuus, että Linux-käyttäjät maksavat hinnan valitsemansa käyttöjärjestelmän käytöstä: Vaikka saat vapauden ärsyttävästä bloatware-ohjelmasta ja tilaa mukauttaa tietokoneesi sopivaksi näkemäsi, monet ohjelmistot eivät toimi niin hyvin ilman vakavaa aivohikiä tietokoneessasi. end. Virtuaaliset yksityiset verkot eivät ole paljon erilaisia, minkä vuoksi Cloudwards.net on koonnut luettelon parhaista VPN-verkoista Linuxille.


Meidän on kuitenkin mainittava, että pieni vastuuvapauslauseke on kunnossa: VPN-arvostelujemme joukosta on runsaasti palveluntarjoajia, jotka toimivat hienosti Linuxin kanssa, mutta joita ei ole tässä artikkelissa. Tämä johtuu siitä, että mikä tahansa VPN, joka käyttää OpenVPN-protokollaa – mikä on suurin osa niistä – voidaan määrittää toimimaan Linuxissa.

Koska tämän määrittäminen vaatii kuitenkin asiantuntemusta, tarttumme tämän artikkelin tarkoituksiin VPN-palveluntarjoajiin, jotka tulevat valmiiksi pakattujen Linux-asiakkaiden kanssa suoraan portista. Alla olevat palvelut toimivat kaikki, kun painat vain muutaman asennuspainikkeen, ilman edistyneitä taitoja. Mac-käyttäjillä on paljon samoja ongelmia, minkä vuoksi teimme myös samanlaisen luettelon parhaista VPN-yhteyksistä Macille.

Linux-asiakkaiden puute on syy esimerkiksi siihen, että vaikka Cloudwards.net onkin paras VPN ExpressVPN löytänyt hyvän paikan tässä luettelossa, toinen paras tarjoaja, NordVPN, ei (lue NordVPN-arvosteluamme saadaksesi selville miksi tämä on niin häpeä). Samanaikaisesti erittäin miellyttävä palvelu, joka muuten aina tuntuu heittävän parrasvaloamme, Mullvadia, tulee lentävin värein.

Paras VPN Linux 2020: lle

Mikä tekee VPN: stä parhaimman Linuxille

Pääasia, joka tekee VPN: stä parhaimman Linuxille, on yksinkertaisesti se, toimiiko se vai ei: Team Penguinin jäsenillä on yleensä melko hyvä taito suunnitella ohjelmaa, joten GUI (ikkuna, jossa käytät itse ohjelmaa käyttämällä painikkeet ja kytkimet ja vastaavat) ei ole ydinvaatimus.

Olemme kuitenkin vähentäneet muutaman pisteen joidenkin palveluntarjoajien kanssa tarjoamasta muuta kuin komentorivikäyttöliittymää: Loppujen lopuksi ei ole mitään asiaa, joka olisi liian käyttäjäystävällinen. Tämän lisäksi noudatimme myös tavanomaisia ​​vakiokriteerejä, kuten oliko VPN turvallinen, voiko se kiertää Internet-sensuuria ja geoblokkeja, kaikki asiat, jotka tekevät VPN: stä VPN: n.

Et löydä yhtäkään pahimmista VPN-valinnoistamme, jota käytetään täyteaineena Cloudwards.net-sivustossa, se on varma: jokainen seuraavista tarjoajista on itsessään mahtavaa, he vain helpottavat Linux-käyttäjien elämää helpolla asennettavilla asiakas saatavilla. Kirjoitimme parhaan pilvitallennuksen Linuxille ja parhaan online-varmuuskopion Linux-artikkeleille samalla ajattelutavalla.

1. Paras VPN Linuxille: Yksityinen Internet-yhteys

Vaikka PIA: sta on paljon rakkautta riippumatta siitä, kuinka leikkaat sitä, se on selvä voittaja, kun tarkastellaan kaikkia VPN-palveluntarjoajien tarjoamia Linux-asiakkaita. Kuten PIA-arvosteluissamme mainitaan, palvelua on erittäin helppo käyttää ja koska sen Linux-asiakas on suora portti, Team Penguin hyötyy eduista.

PIA: n asentaminen kestää pahimmillaan muutaman minuutin, samoin kuin ylimääräisten suojausominaisuuksien tai muiden asetusten määrittäminen. Palvelu on tehnyt Linux-käyttäjille todellisen suosion jättämällä asiakkaalleen sellaisen kuin se on, ja olemme mielellämme myöntäneet sille parhaan palkinnon ponnisteluista.

Muut syyt, miksi pidämme yksityisestä Internet-käytöstä

Tunnet todennäköisesti jo PIA: n monien yhdysvaltalaisten Internet-palveluntarjoajien vakoilun vastaisten kampanjoiden ja verkon puolueettomuuden puolesta. Tämä live-free-or-die-mentaliteetti ei ole pelkästään ikkunoiden pukeutuminen, myös PIA: lla on erittäin vahvat toimenpiteet tietojen suojaamiseksi Internetin selaamisen aikana, mukaan lukien AES 256-bittinen salaus ja hiukset laukaiseva tappauskytkin..

Se on myös yksi parhaista torrentia varten tarkoitetuista VPN-yhteyksistä, koska sen rento asenne tiedostojen jakamiseen ja sen lukuisat, monet palvelimet ovat hajallaan ympäri maailmaa. PIA: n vastaista toimintaa on hyvin vähän (varsinkin jos etsit Linux-ystävällistä parasta VPN: ää pornoa varten), joten suosittelemme lukijoitamme aina tarkistamaan seitsemän päivän rahat takaisin -takuu..

2. AirVPN

Toinen VPN-palvelu, joka vain kantoi asiakkaansa Linuxiin, AirVPN ansaitsee toisen sijan pohjimmiltaan, koska asiakas, vaikka se on riittävä, ei vain täytä PIA: n asettamia normeja. GUI tuntuu huonosti vanhentuneelta, painikkeita on toisinaan vaikea löytää ja on tunne, että vastuussa oleva kaveri potkuttiin ennen kuin hän pystyi optimoimaan suunnittelun.

Toisin sanoen, kaikki mitä tarvitset, on itse asiassa siellä, nopeustesteistä, sisäänrakennettuun DNS-vuotojen testaukseen. Kuten mainitsemme AirVPN-arvosteluissamme, näyttää siltä, ​​että tämä palvelu ei tarkoita kaikkea, mikä tarkoittaa, että Linux-käyttäjät voivat nauttia sekä täydellisestä että optimoidusta kokemuksesta selatessaan nimettömästi.

Muut syyt, miksi pidämme AirVPN: stä

AirVPN on yksi parhaimmista VPN-yrityksistämme Kiinassa, koska se on omistautunut turvallisuudelle ja nimettömyys. Jos turvallisuus on tärkein huolenaihe, AirVPN tarjoaa myös VPN: n Tor-toimintojen kautta, mikä antaa sinun käyttää Tor-selainta samalla, kun VPN on käytössä. Tämä tarkoittaa, että tuskin rypyt vedet surffailla verkossa.

AirVPN on yksi harvoista VPN-palveluista, joka tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, vaikka joudut kuitenkin lähettämään yritykselle ystävällisen kirjeen avaimen vastaanottamiseksi. Jos vetoomuksesi katsotaan kelvolliseksi, saat muutaman päivän ponnistella AirVPN: n kanssa ennen kuin sinun on sitouduttava johonkin palvelun täysin edulliseen suunnitelmaan. Todennäköisesti pidät palvelusta tarpeeksi hyvin tehdäksesi niin.

3. TorGuard

TorGuard on Cloudwards.net: n suosikki tumma hevonen siinä mielessä, että se menee erittäin hyvin joka kerta kun arvioimme sitä, mutta siellä on aina nikkeli, joka pitää sen taaksepäin ylemmistä ešeloneista. Linux-tuen suhteen tämä pätee hyvin: vaikka TorGuard on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka tarjoaa jopa Debian-asiakasohjelmaa, se on hiukan paljain luut eikä yksinkertaisesti takaa kolmannen sijaa korkeampaa pistettä.

torguardclientarea

Toisin sanoen, jos et välitä kätesi likaantumisesta (tule, oletko Team Penguinissa vai et?), Saat täydellisen hienon kokemuksen TorGuardin käytöstä Linuxissa, jopa enemmän, jos otat huomioon, että se on palvelu, joka vaatii pääsyä sananlaskun alla, jotta saat kaiken irti, riippumatta käyttöjärjestelmästä, jota rokkaat.

Muut syyt miksi pidämme TorGuardista

Kuten voit lukea TorGuard-katsauksestamme, palvelun pelin nimi näyttää olevan räätälöinti. TorGuardissa on hyvin vähän asetuksia, joita et voi säätää, mikä on pakollista kaikille DIY-tietokonepiireille, jotka Linux-käyttäjinä olemme määritelmän mukaan. Jos haluat sotkea asetuksia, sinun kannattaa tarkistaa TorGuardin seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

TorGuard-kotisivu 2017

Tämä on kuitenkin myös palvelun käytön haittapuoli, koska monet asiat, jotka pidät itsestäänselvyytenä muiden VPN-verkkojen käyttämisellä, sinun on järjestettävä manuaalisesti, kuten esimerkiksi Netflix-VPN-kiellon kiertäminen ostamalla uusia palvelinpaikkoja. Jos se ei ole iso juttu sinulle, voit nauttia yhdestä nopeimmista VPN-palveluista ympäri ja se on myös melko halpaa.

4. Mullvad

Toisen tumman hevosen, Mullvadin, on valmistanut pieni ruotsalainen yritys, joka ei aivan tunnu murtuvan tähtiä. Linux-asiakassovellus sopii hyvin ihmisille, jotka eivät pidä soittoäänistä ja pillistä eivätkä välitä kovinkaan pienimmistä malleista. Se voi kuulostaa takakompleksilta, mutta se johtuu vain siitä, että se on: Mullvad saa työnsä päätökseen, mutta siitä on kyse.

Mullvad-kotisivu

Ohjelmisto on pakattu tarball-muotoon, ja palvelun tietopohja sisältää yksityiskohdat jokaisesta asennuksen vaiheesta. Tosin toivon, että oppaalla olisi korkealaatuisia kuvia. Mutta luulen, että koska se on komentorivin asennusprosessi, kuvat eivät ole erityisen tärkeitä.

Kuten edellä mainittujen palveluntarjoajien tapauksessa, voit kopioida ja liittää asennuskoodin suoraan päätteeseen. 

Muut syyt miksi pidämme Mullvadista

Vaikka Mullvad ei ole meidän ensimmäinen valinta, se on yksi niistä tarjoajista, joka saa sinut ihailemaan heidän asennettaan. Yhtiö suojaa ankarasti asiakkaiden yksityisyyttä ja tarjoaa sinulle joukon salausasetuksia sekä useita VPN-protokollia hyödyntääksesi, kilpailemalla jopa joihinkin parhaimpiin palveluntarjoajiimme käytettävissäsi olevissa vaihtoehdoissa..

mullvad-pay-by-käteisellä

Mulvad tarjoaa kolmen tunnin kokeilun, jonka pitäisi olla vain riittävästi aikaa palvelun suorittamiseen tahdillaan. Vaikka Mullvad ei välttämättä vastaa monien tarpeita, se on ehdottomasti palvelu, jota katsellaan tulevina vuosina, ja se on hieno paikka tiettyjen yksityisyyden suojaajien kohdalla..

5. ExpressVPN

Me epäröimme ensin sisällyttää ExpressVPN: n tähän kierrokseen, koska siinä ei ole edes Linux-asiakasohjelmaa, se tarjoaa vain komentoriviliittymän, joukon komentoja, jotka voit kirjoittaa päätteeseesi saadaksesi samat tulokset kuin GUI- käytössä asiakas voisi. Se voi olla massiivinen kipu, ja aloittelevien käyttäjien pitäisi luultavasti pysyä poissa.

Kysymyksissä olevat komennot ovat kuitenkin harvat ja yksinkertaiset, ja ExpressVPN: n asettaminen Linux-käyttöjärjestelmässä on helppoa, mikä tarkoittaa, että Cloudwards.net-suosikki tuskin puristuu numeroon viisi pistettä huolimatta siitä, että sillä ei ole käyttöliittymää ja saa sinut tuntemaan olosi taas takaisin 80-luvulla.

Muut syyt, miksi pidämme ExpressVPN: stä

Jos olet halukas sietämään häirintää joutua antamaan muutama komento, saat käyttöösi todennäköisesti tehokkaimman VPN: n. Kuten voitte lukea ExpressVPN-katsauksestamme, palvelu tarjoaa hulluja nopeuksia ja erinomaista käytettävyyttä, vaikka edistyneiden asetusten käyttöönotto Linux-käyttöliittymän kautta voi olla hiukan monimutkaista.

ExpressVPN: n valitseminen tarkoittaa käytettävyyden ja mukavuuden välistä heittämistä, johon vain sinä voit soittaa. onneksi ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun auttaaksesi sinua päätöksenteossa. Se on myös paras VPN Netflixille, mikä tarkoittaa, että Linuxia käyttävät suoratoistoprosessorit saattavat joutua sietämään joitain kirjoitettuja komentoja.

Kunniamaininnat

Alla muutama palveluntarjoaja, jotka tarjoavat jonkinlaista Linux-kokemusta, vaikka yleensä vaaditaan edistyneempiä säätöjä. Kaikki alla olevat palveluntarjoajat ovat itsessään erinomaisia, heillä ei vain ole sitä plug-n-play-toimintoa, jonka meistä tuntui olevan tehty hyvälle Linux VPN: lle.

VyprVPN

Toisella palveluntarjoajalla, joka oikaisee käyttöliittymän käyttöliittymälle, VyprVPN: llä ei vain ole samaa ominaisuusryhmää kuin ExpressVPN: llä, mikä tarkoittaa, että kirjoitettujen komentojen asettaminen on enemmän uhraa. Kuten voitte lukea VyprVPN-katsauksestamme, uhraus saattaa kuitenkin olla sen arvoista joillekin ihmisille, jotka tarvitsevat palvelun tarjoamaa turvallisuutta.

NordVPN

NordVPN on yksi monista palveluntarjoajista, joiden pitäisi olla tässä luettelossa, ellei ole tosiasiaa, että Linux-käyttäjät voivat muodostaa yhteyden palvelimiinsa vain kytkemällä OpenVPN-yhteyden. Vaikka tämä ei ole iso juttu useimmille Linux-veteraaneille, se ei ollut täysin sopusoinnussa tämän artikkelin noviisiystävällisen lähestymistavan kanssa, mikä tarkoittaa, että meidän piti antaa tämä erinomainen palvelu arvoisalle mainitsijalle.

Ei niin, että NordVPN on yksin tässä, voit lukea kahdesta muusta aivan kuten sekin CyberGhost- ja IPVanish-arvosteluistamme. Kaikilla kolmella palveluntarjoajalla on yksi yhteinen asia: heillä kaikilla on virtaviivaistettuja skriptejä, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin, ja joiden avulla VPN-yhteys luodaan nopeasti..

Jos et halua selata muutamaa opetusohjelmaa, OpenVPN: n määrittäminen minkä tahansa niistä on helppoa. Kirjoita kourallinen komentoja, lataa muutama tiedosto ja selaat Internetiä muutamassa minuutissa bonuksen avulla, jonka saat tuntea olevansa jonkinlainen teknikko.

johtopäätös

Linux-käyttäjät kamppailevat usein siitä, että ohjelmistoja, joita ei ole suunniteltu käyttöjärjestelmälle, toimisi täydellisesti, mutta kaikki edellä mainitut tarjoajat joko tarjoavat sinulle räätälöityjä asiakkaita tai työkaluja, joiden avulla voit rakentaa enemmän tai vähemmän oman.

Vaikka tämä ei välttämättä ole aina sitä, mitä etsit, se on tavallaan valinta, jonka olet tehnyt päivänä, jolloin päätät liittyä Team Penguiniin. Vaikka meillä kaikilla on ollut niitä epämiellyttäviä päänsärkyjä useiden tuntien ajan, kun asiat eivät ole toimineet, loppujen lopuksi keksimme sen aina.

Mitä mieltä olette parhaimmasta Linux-VPN-poiminnastamme? Kaipaimmeko mitään, mistä meidän pitäisi tietää? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Tutustu VPN-arkistoomme ollessasi täällä. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map