Paras sovellusten luontiohjelmisto – Como Vs. Appy Pie Vs. Hyvä parturi

Sovellusten tekeminen on ihanteellinen tapa ansaita rahaa älypuhelimia ja tablet-laitteita käyttäville ihmisille. Sen lisäksi, että etsitään tietoa myös ostamaan, varaamaan lippuja ja tekemään melkein kaikki muu kuviteltavissa oleva..

Henkilökohtaisen tai pienyrityssovelluksen rakentaminen kehittäjän kautta maksaa todennäköisesti kädet ja jalat. Upea vaihtoehtoinen ratkaisu on tehdä itse sovellusrakentajan kanssa, joka ei ole vain helposti saatavana, mutta myös helppo käyttää.

Mutta mikä on paras sovellusten valmistaja siellä? Tässä artikkelissa vertaan parhaita sovellusten luontiohjelmistoja henkilökohtaisten tai yrityssovellusten luomiseen Androidille ja iOS: lle ilman vakavia koodaustaitoja.

Tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus valita sovellusvalmistaja, joka parhaiten vastaa kehittämistarpeitasi.

Sisällysluettelo:

Sovellusvalmistusohjelmiston valintaperusteet

Aluksi tehdään luettelo tärkeimmistä asioista, joita on etsittävä valittaessa paras sovellusvalmistaja. Olen valinnut ehdot tässä luettelossa henkilökohtaisen kokemuksen perusteella sovellusten luomisesta.

1. Helppokäyttöisyys

Kun etsit sovellusten luomisohjelmistoa, tarvitset sellaisen, joka on halpa ja helppokäyttöinen. Sovellusten rakentaja, joka tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut tai ominaisuudet kojelaudassaan, johtaa varmasti uskomattoman helppoon luomisprosessiin.

Ohjelmistolla, joka vaatii paljon tutkimusta perustoimintojen suorittamiseksi, kuten logon lähettäminen tai linkittäminen Google Analyticsiin, ei ole hyötyä tavalliselle henkilölle.

Tarvitset sovelluksen luojaa, jota voidaan käyttää helposti ja tietämättä tai joutua oppimaan liikaa koodia.

2. Mallit ja toiminnot

Suurimmalla osalla sovellusten luojat saatavilla olevista malleista on useita sisäisiä toimintoja.

On kuitenkin tärkeää olla kiirettä, kun valitset sinulle sopivan, koska sinun on ensin käynyt läpi kaikki saatavilla olevat mallit.

Ajatuksena on valita hyvännäköinen malli, joka täyttää monia perus- ja edistyneitä toimintoja, joutumatta viettämään aikaa näiden ominaisuuksien upottamiseen.

Vaikka tällä hetkellä tarvitaan vain tiettyjä tärkeitä ominaisuuksia, pidä pitkäaikainen peli mielessä ja tutustu käytettävissä oleviin edistyneisiin toimintoihin valintaa tehdessäsi.

On myös kriittistä tarkastella harkittamasi työkalun asiakasarviointeja, tarkistamalla sen ominaisuuksien lisäksi myös tutkimalla niitä ilmaisen kokeilun aikana..

3. Järjestelmien saatavuus

Suunnitteletko sovelluksen rakentamista:

Android

iOS 

Windows

On järkevää mennä sovellusten luojaan, joka auttaa rakentamaan kaikenlaisia ​​sovelluksia. Et halua päätyä luomaan sovellusta Androidille, vain ymmärtää muutama kuukausi myöhemmin, että kohdeyleisölläsi on paljon iOS-käyttäjiä.

Tässä tapauksessa jo tehdyn sovelluksen siirtäminen maksaa rahaa ja aikaa.

Paljon päänsärkyä voidaan välttää kehittämällä ristikkäin heti alusta alkaen.

4. CMS-integraatio

Sisällönhallintajärjestelmän integroiminen get-go-sovellukseen tarkoittaa, että pystyt aina lähettämään tietoja nopeasti ja helposti joillekin alustoille.

Valitse sopiva CRM jo varhain ja varmista, että sovellusvalmistajasi voi käyttää sitä.

5. CRM-tuki

Kehitystyökalun työ ei ehkä ohi, kun sovellus käynnistyy.

Itse asiassa todellinen haaste alkaa myöhemmin, kun useammat käyttäjät alkavat käyttää sovellustasi ja pitääksesi heidät ympärilläsi, sinun on jatkettava käyttökokemuksen parantamista.

Asiakkuudenhallintaohjelmisto on hyödyllinen täällä, sillä ne mahdollistavat reaaliaikaisen tiedon keräämisen siitä, kuinka asiakkaat käyttävät sovellusta. Nämä tiedot voivat auttaa suunnittelemaan strategioita ja parantamaan sovelluksen käyttäjän kokemusta entisestään. On tärkeää, että sovellusvalmistajasi tukee CRM: ää.

6. Sosiaalisen median ominaisuudet

Facebookin ja Twitterin aikakaudella kaikkien kehitysohjelmien tulisi tarjota sosiaalisen median integrointi, jotta ne tavoittavat laajan yleisön.

Käy sovellusten luojana, joka pitää käyttäjät ajan tasalla push-ilmoituksilla ja lisää sitoutumistaan ​​sovellukseen kanta-asiakasohjelmien tai kilpailujen kautta. Tällaisilla käyttäjien sitoutumisominaisuuksilla on pitkä matka kasvattamalla sovelluksen latausten määrää ja säilyttämällä nykyiset asiakkaat.

Loppujen lopuksi et halua sovellusta, joka poistetaan ensimmäisen kerran “muisti täynnä” -varoituksen yhteydessä.

Vertailu parhaista sovellusvalmistajista

Kehittänyt useita omia sovelluksiani, käyttämällä useita erilaisia ​​suunnitteluohjelmia ja henkilökohtaisen kokemuksen perusteella olen valinnut kolme, jotka täyttävät useimpien ihmisten vaatimukset.

He ovat:

Como

Levitä piirakka 

Hyvä parturi

Jokaisella niistä on haittoja ja etuja, ja olen kirjoittanut ne alla olevaan taulukkoon.

Hyvät ja huonot puolet:

Sovellusten luontiTuetut alustatSähköpostimarkkinointiLähdekoodieditoriIlmainen jäsenyys?Automaattinen sivuston tuonti
ComoAndroid, iOS
Levitä piirakkaAndroid, iOS, Windows, Blackberry, Amazon Fire
Hyvä parturiAndroid, iOS30 päivän kokeilu

Hinnasuunnitelmat:

Sovellusten luontiPerussuunnitelmaVälisuunnitelmaEdistynyt suunnitelma
Como57 dollaria kuukaudessa, vähemmän, jos maksetaan vuosittainN / AN / A
Levitä piirakka15 dollaria kuukaudessa30 dollaria kuukaudessa50 dollaria kuukaudessa
Hyvä parturi16 dollaria kuukaudessa32 dollaria kuukaudessa48 dollaria kuukaudessa

Nyt kun meillä on yleiskatsaus, katsotaanpa tarkemmin näitä kolmea sovellusvalmistajaa.

1. Komo

Como on yksi tunnetuimmista DIY-sovellusten luojaista, koska sovelluksen tekeminen tällä työkalulla on erittäin helppoa. Kun olet käynnistänyt ohjelman, valitse vain luotavan sovellustyyppi, ja Como tarjoaa sitten valittua sovellustyyppiä vastaavan perusmallin..

Kun malli on valmis, voit mukauttaa sitä lisäämällä uusia sivuja lisäsisällöllä (valokuvia, karttoja ja niin edelleen), muokkaamalla jokaisen sivun teemaa, lähettämällä teeman tai jopa valitsemalla jonkin käytettävissä olevista teemoista.

Voit jopa valmistella sovelluksen omistamatta verkkosivustoa.

Lisäksi on mahdollista kokeilla tiettyjä Comon ominaisuuksia ilmaisella jäsensuunnitelmalla.

Palvelu tarjoaa viisi sovelluksen latausta, ja jopa 50 ihmistä voi käyttää sitä kuukaudessa. Kokeilun kautta käyttäjät voivat kokeilla Comon erilaisia ​​ominaisuuksia ja tottua sen käyttöliittymään.

Monet Comon ominaisuuksista, kuten:

Maantieteellisesti kohdistetut push-ilmoitukset

Kanta-asiakaskortit

Yksinoikeudella kuponkeja

Verkkokaupan vaihtoehdot

Keskity myynnin, uskollisuuden ja käyttäjien sitoutumisen lisäämiseen. Como-sovellusvalmistaja tarjoaa jopa edistyksellistä analytiikkaa oppiaksesi, mitkä sovelluksesi toiminnot toimivat parhaiten.

Saadaksesi kaikki ominaisuudet, voit valita Comon maksamien pakettien, joiden hinta on 57 dollaria kuukaudessa tai, jos maksat vuosittain, 48 dollaria kuukaudessa. Voit jopa vuokrata Como-tiimin kertaluonteiseen sovelluskehitykseen kiinteään hintaan.

Como Vahvuudet & heikkoudet:

   

2. Levitä piirakka

Appy Pie on tässä luettelossa, koska sillä on kyky luoda mobiilisovelluksia useille alustoille, kuten:

Android

iOS

Windows

Karhunvatukka

Amazon Fire

Se tarjoaa myös malleja monille aloille.

Kuten Como, Appy Pie on helppo käyttää, ja kaikki vaihtoehdot ovat käytettävissä kojelaudassa. Se myös rohkaisee käyttäjiä aloittamaan oman sovelluskehitysyrityksen ja tarjoaa jopa tukea Amazon Drive -palvelun kautta.

Lisäksi, jos päätät olla tekemättä sovellusta, Appy Pie -tiimi voi rakentaa sinulle sinulle kertaluonteisen maksun.

Appy Pie: n hinnoittelujärjestelmä on kattava ja hieman halvempi kuin Comon, vaikka on huomattava, että ne tarjoavat vähemmän sovelluksen rakennusvaihtoehtoja.

Levitä piirakkavahvuuksia & heikkoudet:

   

3. Hyvä parturi

Hyvän parturin suurin myyntikohta on yli 70 teemaa, jotka se tarjoaa sovellusten rakentamiseen.

Jos visuaalisesti miellyttävän sovelluksen tekeminen on tärkeää, tämä saattaa olla sovelluksen valmistaja sinulle. Kolmesta sovelluksesta se on suunnittelijaystävällisin, vaikka sitä puuttuu muilta alueilta.

Como-työkaluun verrattuna Good Barberin hinnoittelu on paljon edullisempaa, vaikka se tarjoaa vähemmän toimintoja.

Hyvät parturin vahvuudet & heikkoudet:

   

Tuomio

Paras sovellusvalmistaja löytää sieltä ei ole liian vaikeaa. Käytettyään kaikkia edellä käsiteltyjä sovelluksenvalmistustyökaluja; Tiedän, että heillä kaikilla on erityinen ominaisuus, joka tekee heistä erottumaan joukosta.

Esimerkiksi:

Appy Pie on joustavin vaihtoehto

Hyvä parturi on visuaalisesti miellyttävämpi kilpailija

Como on kaiken kaikkiaan paras sovellusvalmistaja kattavien työkalujensa ansiosta

Sen lisäksi, että Como tarjoaa erittäin helppokäyttöisyyttä, integrointia CMS: hen, edistyneitä ominaisuuksia ja mukauttamista lähdekoodieditorilla, se keskittyy myös voimakkaasti kuluttajien sitoutumiseen ja tapoihin lisätä myyntiä.

Mitä se tekee tarjoamalla tukea sähköpostimarkkinoinnille, Facebook-mainoksille, kanta-asiakaskorteille ja niin edelleen. Como tarjoaa monipuolisen mobiilisovelluksen ja tarjoaa sinulle työkaluja sovelluksen käytön seuraamiseen ja sitoutumisen lisäämiseen useilla innovatiivisilla tavoilla.

Toivon, että yllä olevat parhaat sovellusrakentajia koskevat tiedot osoittautuvat hyödyllisiksi.

Oletko käyttänyt Comoa, Appy Pie -tapahtumaa, hyvää parturi-ohjelmaa tai jotain muuta sovellusohjelmistoa? Jos on, jaa kokemuksesi tai palautteesi alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map