Paras puhe tekstiksi -ohjelmisto: sanelun tulokset

Äänentunnistusohjelmat paranevat koko ajan. Huolimatta siitä, että maine ei ole aivan toimiva, nykyaikaiset työkalut voivat tehdä kunnollisen työn kääntämällä äänesi tekstiksi sanelua varten ja komentojen syöttämiseen. Tarkastelimme eräitä vaihtoehtoja, joiden avulla esitimme sinulle tämän yleiskatsauksen parhaasta puheteksti-ohjelmistosta. Suosikki on Dragon NaturallySpeaking, mutta ympärillä on myös paljon ilmaisia ​​(tai ainakin halvempia) vaihtoehtoja.


Jos haluat sanella samalla kun teet muita asioita, puhe tekstistä on täydellinen. Voit kirjoittaa puheen työhön esimerkiksi ruuanlaiton aikana. Useimmat ihmiset puhuvat nopeammin kuin kirjoittavat, joten se voi tehdä heistä tuottavampia edellyttäen, että ohjelmisto on oikein. Fyysisesti heikentyneille henkilöille se voi olla heidän ainoa tapa käyttää tietokonetta, mikä tekee tarkkuudesta entistä tärkeämmän.

Mittarilukema voi vaihdella kielesi tai aksentin mukaan. Jotkut meistä kauempana sijaitsevista maailman alueista saattavat löytää aksenttejamme todennäköisemmin tunnustetuiksi kuin muut. Amerikkalaisten ruokailu on parempi kuin esimerkiksi Skotlannin ihmisten. Eri kielet esittävät erilaisia ​​haasteita tietokoneiden tulkkausjärjestelmille. Keskitymme englantiin testissämme, mutta saatamme heittää muiden kielten katkelmia nähdäksemme mitä tapahtuu.

Testauksemme kannalta tärkein asia, jota tarkastelemme, on tarkkuus. Luemme kiinteän tekstisarjan jokaiselle työkalulle vertaillaksesi sen käsittelyä. Tarkastelemme myös komentotunnistusta tarvittaessa.

Suuri kysymys, jonka halusimme kysyä, oli se, onko äänentunnistusohjelmisto siirtynyt toisinaan hyödyllisestä uutuudesta jotain, joka tarjoaa kohtuullisen tai jopa paremman vaihtoehdon kirjoittamiselle.

Mikrofoni on tavallinen kuulokemikrofoni, ei mitään hienoa. Suoritamme suurimman osan testauksesta samassa tietokoneessa ja käytämme iPadia ja Android-puhelinta katsomaan Applen ja Googlen tarjouksia. Mac mini ei onnistunut tunnistamaan mikrotuloa, joten se on oletuksena pois käytöstä.

windows-puheentunnistusohjelmia kuunteluun

Windows-puheentunnistus

Windowsin puheentunnistus on sisäänrakennettu Windowsiin. Ainoa, mitä sinun on tehtävä sen määrittämiseksi, on etsiä ”puheentunnistus” Windows-hakukentästä ja napsauttaa sitten ohjattua asennustoimintoa. Sinun on toistettava pari lausetta ääneen. Kun olet valmis, se tarjoaa heti parannuksen itsellesi selaamalla sähköpostejasi ja asiakirjojasi. Ei kiitos, kaverit.

windows-puheentunnistusohjelmia-setup

Saatat olla huolissasi puheentunnistuksen ottamisesta käyttöön Windowsissa, kun otetaan huomioon sen yksityisyyden suoja. Jos niin, Windows 10: n tietosuoja-asetuksia käsittelevä artikkeli on syytä tarkastella.

Windows suosittelee jatkossakin äänikomentojen opetusohjelmaa. Kummallista, vaikka käytämme Windows 10: tä, voimme valita vain Windows 7 tai 8.1. Oppitunti on video, joka käy läpi komentolistan ja meidän sanomme sanoo selvästi Windows 10 yläosassa, joten ohimme kokeilla sitä.

Aloitimme menestyksellä ja avasimme hakuikkunan suunnitellulla tavalla. Yritetään lisätä uusi rivi asiakirjaan antoi meille ”mikä se oli?” viesti kuitenkin. Sama oli toisella yrityksellä. Kolmas yritys avasi uuden asiakirjan ja neljäs yritti valita kaikki asiakirjan numerot, joten se ei ollut erityisen hyödyllinen.

Sanominen “siirry lauseen alkuun” vei meidät kirjoitetun lauseemme alkuun. Myös “Siirry lauseen loppuun” toimi. Molemmat kestivät pidempään kuin koti- tai lopetusnäppäimien lyöminen.

Clippy osaa puhua, mutta osaako tanssia?

Tietokoneemme kamppaili niin paljon kuin olimme tuolloin. I5-7600-testijärjestelmämme kokenut huolestuttavaa suorituskykyä puheentunnistusta käytettäessä, ja meillä oli vaikeuksia kääntyä asiakirjojen ja selaimen välilehtien välillä tavalla, joka muistutti meitä vanhasta Microsoftin suosikista Clippystä.

windows-puheentunnistusohjelmia-mitä

Windowsin puheentunnistus sammuu nopeasti, sen sijaan, että kuluu 45 sekuntia ladata itsensä animaatio, joka viihtyy etäisyyteen, joten kiitos pienistä armoista. On parasta, että Microsoft Speech Recognition ei esitä meille kasvot. Näytöt eivät ole yhtä kestäviä kuin ennen.

Koska se teki usein väärin tulkitsemalla komentoja väärin eikä mitään, pidämme itsemme onnekkaana, että se ei tehnyt mitään vakavaa, kun käytimme sitä. Työhön liittyvä katastrofi on kuitenkin olemassa. Se jatkoi toimintaamme myös sen jälkeen, kun panimme mikrofonin alas.

On rehellistä sanoa, että menestys oli sekoitettu Windowsin puheentunnistukseen. Se on vaikuttava, kun se toimii, mutta tekee sen väärin liian usein käyttääkseen säännöllisesti. Se voisi olla hyödyllinen liikuntarajoitteisille, mutta parempia vaihtoehtoja on.

Siri puhe tekstiksi

Microsoftin syrjäyttäessä luulimme, että Apple ei petä meitä; se on loppujen lopuksi powered by Nuance, sama yritys Dragonin takana. Se kieltäytyi tunnustamasta mikrosisääntuloltamme, joten päätimme testata Siri iPadilla sen sijaan, että tarkastelimme Applen työpöydän puhetta tekstiin..

Siri on korkeimman profiilin palvelu ympäri, sillä iPhonen loitsu popularisoi puhetta tekstiksi ja rikkoi ennätyksiä tekniikoissa eniten näytetylle tekniikalle..

Applen laitteet näyttävät aina hyvältä ja on suunnattu käyttäjäystävällisyyteen. Olimme innokkaita näkemään, olisiko tämä kääntyvä toimivaan puheentunnistusohjelmaan. Katsotaanpa kuinka Siri menestyi testauksen aikana.

omena-aaltomuoto

Käynnistäessään Notes-sovelluksen aloitimme sanelun, joka tarkoittaa tulon lähettämistä pilveen Applelle prosessoitavaksi. Jos olet kiinnostunut tämän tietosuojanäkökohdasta, lue artikkeli parhaista pilvipalveluiden yksityisyyttä koskevista laeista.

Pilven käyttö antaa paljon laskennallista hevosvoimaa heittää tulkitsemaan sanojasi. Saatat ajatella, että lähestymistapa olisi hidas, mutta se on yllättävän nopea. Viivästyminen on huomattava, mutta se ei ole pitkä ja toimii silti nopeammin kuin kirjoittaminen.

Apple-näppäimistö

IPadin puheentunnistuksen käyttäminen on helppoa. Napsautat vain mikrofonia, kun näppäimistö on näkyvissä. Näin useimmat näppäimistöä käyttävät sovellukset tekevät sen.

Mitä Dickens?

Apple teki kunnollisen työn, mutta sillä oli silti vaikeuksia Dickensin kanssa. Suurin osa koekappaleemme sanoista esitettiin tarkasti, mutta silti oli outoa klaani, kuten esimerkiksi “Oliver oli holtiton Missourin kanssa”.

Se menestyi paremmin yksinkertaisilla lauseilla ja suurin osa sanomistamme kuultiin oikein niin kauan kuin pidimme perussanastoa. Se kuitenkin pudotti satunnaisen sanan.

Verkkohakujen yhteydessä Siri-kysely on usein nopeampaa kuin kirjoittaminen, etenkin pienemmissä laitteissa, joissa on siistit näppäimistöt.

omena-tulokset

Seuraavaksi testasimme sitä muutamalla vieraalla sanalla ja paikannimellä. Se käsitteli ”konnichi wa”, mutta ei pystynyt tunnistamaan K-pop-yhtyeen jäsenten nimiä. On kuitenkin Applen luottamusta siihen, että olimme tarpeeksi varmoja antaaksemme sille kuvan.

Kaiken kaikkiaan Siri pärjää hyvin yksinkertaisilla lauseilla ja se on tarpeeksi hyvä käytettäväksi, kun haluat etsiä jotain kiireellisesti. Kuten sen käyttäjät tietävät, se tekee kuitenkin paljon virheitä ja on melko rajallinen. Se on silti Applen hyvä työ.

Google Docs -äänen kirjoittaminen

Google Docs -äänen kirjoittaminen on ilmaista ja saatavana missä tahansa Chrome. Se ei vaadi asennusta, ja se voidaan aktivoida minkä tahansa asiakirjan työkaluvalikosta.

google-ääni-tyypitys-mic

Dickens-testistä alkaen havaitsimme, että “Oliver Twist” oli joskus “Oliver” ja toisinaan “ohi”. Monet sanat ohitettiin ja tulokset olivat täynnä virheitä. Google-dokumenttien äänikirjoittaminen sammuttaa itsensä automaattisesti ja lopetti vastaamisen yhdestä hetkestä huolimatta, että se oli päällä, joten jouduimme toistamaan kohta.

google-ääni-tyypitys-Oliver

Saatuaan huonon tuloksen sanelukokeissa, yritimme antaa komentoja ja menestyimme paremmin. Vaihdoimme kursivoidun ja lihavoidun tyypin välillä, lisäsimme välimerkkejä ja saneltuja sanoja, jotka kaikki tunnistettiin.

Silti Google Docs -äänenkirjoitusta on helppo käyttää, vaikka sen tarkkuus jättäisi toivomisen varaa. Vaikuttaa siltä, ​​että se toimii paremmin, jos puhut kuitenkin ääneen ja selvästi.

Kun asiat pidetään hitaina ja yksinkertaisina, se tulee oikeammalle, mutta se ei ole tarpeeksi tarkka ollakseen paljon muuta kuin temppu. Jos jouduit sanomaan jonkin aikaa handsfree, voit tehdä niin ja korjata virheet myöhemmin, mutta niitä on paljon.

google-ääni-tyypitys-sivulle

Googlen äänentunnistus toimii paremmin mobiililaitteissa kuin työpöytä

Pettyneenä työpöydän suorituskyvystään päätimme antaa Googlelle uuden mahdollisuuden. Tällä kertaa käytimme Gmailia Androidilla ja yllättäen menestyimme paljon paremmin. Tarkkuus oli lähes 100 prosenttia sanelun ja tekstin suhteen, mutta Dickensin testien mukaan se laski huomattavasti. Kaiken kaikkiaan kuitenkin havaitsimme, että Android-versio toimi paljon paremmin kuin työpöytäversio.

On selvää, että Googlen tekniikassa on potentiaalia. Android antoi meille parempia tuloksia ja jos olet valmis hyväksymään monia virheitä, se voi olla hyödyllinen vaihtoehto sen näppäimistölle.

Speechnotes

Speechnotes on selainpohjainen puhe tekstiksi -palvelu, jonka avulla voit sanella selaimeesi. Se ei vaadi asennusta sen jälkeen, kun sille on annettu lupa käyttää mikrofoniasi, joten voit päästä suoraan sanelluksi.

Sen käyttö ei voisi olla yksinkertaisempaa. Siellä on suuri alue tekstin kirjoittamiseen ja iso mikrofoni napsautettavaksi, kun haluat aloittaa ja lopettaa sanelun.

Ensimmäisessä testissämme yritimme lyödä sitä räpillä ja se meni niin hyvään suuntaan kuin voidaan odottaa rhymeidemme laadun perusteella. Se sai luonnostelijan, kun testasimme välimerkkejä. Täysipysähdykset, pilkut ja kysymysmerkit toimivat suurimman osan ajasta, mutta koolonista tuli ”kodoneja” tai “Kyle Long”, joista emme ole koskaan kuulleet.

speechnotes-rap

Hymiökomennot toivat hymyjä kasvoihimme ja näytöihimme, mutta viiva ja tavuviiva esitettiin nimellä ”Dodge Hartford”.

Dickensin testi palasi, ”Oliver Twist oli epätoivoinen nälkään ja aamiaisella kurjuudella”, mikä oli ainakin tarinan hengessä. Herra Bumble olisi edelleen vihainen löytääkseen itsensä kuvatuksi “alfaäidiksi”, varsinkin kun brittiläinen englanti oli valittu.

speechnotes-Oliver

Yritimme asettaa sen Yhdysvaltain englanniksi ja puhua parhaalla amerikkalaisella aksentilla vain löytääksemme ”äiti” muuttui ”pommiksi”. Se oli toivoton. Peläten, että se saattaa olla meidän sanamuoto, kääntyi James Earl Jonesin puoleen. Tietyn elokuvan ikonisen kohtauksen tallennus epäonnistui rekisteröinnissä. Yritimme huutaa mikrofoniimme. Se ei myöskään auttanut.

Pidä se yksinkertaisena

Menestyimme paremmin, kun käytimme yksinkertaisia ​​lauseita. Se teki kunnollisen työn saada asiat oikein, vaikka virheitä oli vielä.

Voit käyttää Speechnotesia karkean luonnoksen tekemiseen, jos asiat pidetään yksinkertaisina ja puhut hitaasti. Korjaaminen tapahtuisi kuitenkin melkoisesti, antamalla meille käsitys astianpesukoneesta, joka ei toimi, ellet pese lautasia ennen niiden asettamista.

Speechnotes toimii missä tahansa selaimessa, kunhan selain on Chrome. Voit viedä .doc- tai .txt-muotoon tai lähettää sen Google Driveen.

Kirjoittaa puhtaaksi

Transkription painopiste on tiedostopohjaisessa äänessä, joten jos haluat nauhoittaa .mp3-tiedoston ja kopioida sen myöhemmin, se on työkalu sinulle. Emme kuitenkaan testaa sitä. Tarkastellaan vain sen sanelukykyä.

Se väittää, että sanelun avulla voit työskennellä kaksi tai kolme kertaa nopeammin kuin kirjoittamalla. Jotta tämä olisi totta, sen on käännettävä puhe tekstiksi oikein. Kuten oma verkkosivusto huomauttaa, sen tekeminen täydellisellä tarkkuudella on kuitenkin piipununtu.

Se antaa sinulle viikon ilmaisen palvelun, jonka jälkeen se veloittaa 20 dollaria vuodessa. Se ei riko pankkia, ja sillä, että heillä on jatkuvasti veloitus mojovaisen kertaluontoisen palkkion sijaan, viittaa siihen, että yritys on vakuuttunut siitä, että se pitää sinut asiakkaana. Tilaaminen tarkoittaa myös, että voit aina hyödyntää ohjelmiston uusinta versiota.

puhtaaksi-main-näytön

Maksullisena palveluna Transcriptin velvollisuus on kuitenkin toimittaa. Koska kilpailijat eivät useimmiten pysty tarjoamaan mitään kovan kilpailun tieltä, tankoa ei ole kuitenkaan asetettu korkealle. Otetaan selville, pystyykö Transcripti tyhjentämään sen.

Ilmoittautumisen jälkeen saimme lyhyen kiertueen ponnahdusikkunan avulla, joka selittää muutamia työkaluja ja säätimiä. Sitten suuntasimme sanelun painikkeeseen innokkaasti nähdäksesi mitä Transcripti tekisi meidän soittamisesta.

Aloitimme Oliverista. Kuten tavallisesti, saimme noin 50 prosentin tarkkuuden, kun pariton lause tulkitaan täydellisesti ja toiset tulevat takaisin meille “eteneväksi isäntälle, piisonille ja lusikalle kädessä”, mikä rikkoi loitsun jonkin verran. Oliver nimettiin myös yhdellä kertaa “kaikkialle”.

Litteroi-Oliver

Transkription suorituskykyä parannettiin yksinkertaisilla lauseilla. Se aloitettiin saamalla kahdeksan peräkkäistä lausetta 100-prosenttisesti oikeiksi. Ensimmäinen virhe tuli, kun pääsimme itseluottamukseen ja aloimme sitoa sanoja nopeasti, mutta se sai asiat oikein, kun menimme takaisin ja toistimme itsemme hitaammin.

Litteroi-simple-lauseita

Kohtuullinen tehtävä olla hyödyllinen

Verrattuna Windows, Speechnotes ja Google, Transcribe on paljon edellä ja on luotettavuudellaan Siri ohi. Se ei silti pysty hallitsemaan ”Oliver Twist” -tekniikkaa, mutta tekee hyvää työtä yksinkertaisten lauseiden esittämisessä. Se ei ymmärtänyt ranskankielistä kieltämme, mutta sitä voidaan tuskin syyttää siitä, kuten myös harvat ranskalaiset tekevät.

Jos et voi kirjoittaa tekstiä tai olet niin huono, että teet virheen tai kaksi jokaisessa lauseessa, saatat löytää Transkriptio parantaa tuottavuutta. Se voi olla hyödyllinen myös tapaamisten tai keskustelujen tallentamisessa tilanteissa, joissa tarvitset vain karkeita muistiinpanoja tai palaat mielelläni takaisin korjaamaan virheitä myöhemmin.

Transkriptio on selainpohjainen, mutta sanelu toimii vain Chromessa. Voit kuitenkin viedä .doc-tiedostoon, joten et ole sidoksissa palveluun.

Dragon NaturallySpeaking

Tarkastelimme viimeksi Dragon NaturallySpeakingia, joka on kallein tästä luettelosta. Testasimme halvimman version, Home, tietokoneellamme. Se väittää, että “vangitsee ajatuksesi niin nopeasti kuin pystyt puhumaan heille”. Saatuaan pettymyksen toiseen ohjelmistoon, toivoimme sen toimineen, mutta olimme skeptisiä.

Asennus on koettelemus, jossa on hankalia latauslinkkejä ja sarjanumero, joka on annettava viiteen eri kenttään antamatta käyttäjille liittää koko asiaa kerralla. Kun tarkastelimme asennusvaihtoehtoja, löysimme useita englanninkielisiä moduuleja. Voit valita Australian, Kanadan, Ison-Britannian, Intian tai Kaakkois-Aasian maista, mikä on vaikuttavaa, mutta haluat ehkä poistaa ne, joita et halua, koska ne syövät yli 200 Mt tilaa kustakin.

Se hämmensi kuitenkin valittaessa alueemme ja aksentti. Jos valitsimme Yhdysvaltoihin alueemme, voisimme valita kaikista käytettävissä olevista aksentteista, mutta kun valitsimme Ison-Britannian, emme voineet valita espanjalaisia ​​tai pakistanilaisia ​​aksentteja. Kun alueemme on asetettu Intiaan, Australiaan tai Uuteen-Seelantiin, emme voineet lainkaan valita korostustamme.

Matkustajat, jotka asettavat alueensa sijaintiinsa tarkastamatta tarkkaan, eivät ehkä ymmärrä osaavansa sovittamaan Dragon -sovelluksensa korostettavaksi, mikä näyttää väärältä käytettävyyden näkökulmasta.

Jos oletetaan, että UK-aksentti oli ”vakio”, jatkoimme. Sanastotyypin valitsemiseksi oli olemassa lisävaihtoehtoja, mutta käytettävissä oli vain suuri. Voit valita myös puheen akustisen mallin, mutta se tarjoaa vain aiemman version oletus BestMatch V: stä.

Anna lohikäärme

Dragon-NaturallySpeaking-logo

Käynnistyksen yhteydessä meille annettiin mahdollisuus käynnistää kokeilutilassa huolimatta siitä, että emme löytäneet ilmaista kokeilulinkkiä verkkosivustolta tai aktivoineet valitsemaamme tuotetta.

Se pyysi meitä lukemaan tekstiä vahvistaaksesi, että mikrofoni toimi. Dragon oli niin varma, että se katkaisi meidät puoliväliin, antaen meille siirtyä opetusohjelmaan. “Käy läpi nämä progressiiviset simulaatiot ja opit tärkeät taidot tehokkaasti!” se ilmoitti.

Opetusohjelmat näyttivät kömpelöiltä, ​​mutta olivat parempia sisällön suhteen. Ensimmäinen tilaisuus testata Dragonin puheentunnistus tuli, kun se pyysi meitä sammuttamaan mikrofonin äänellä. Näin tekeminen kesti kaksi yritystä. Ensimmäinen opetusohjelman sanelukoe kesti kaksi yritystä myös ennen kuin kuulimme meitä, mutta ongelma katosi opetusohjelman ulkopuolelle, joten se ei ole niin vakava.

Siitä eteenpäin se sai kaiken oikein, mukaan lukien joitain monimutkaisia ​​välimerkkejä ja numeerista syöttöä. Koska sanoimme kuitenkin vain sen, mitä se meille käski, pidämme harkintamme.

Opetusohjelma antaa sinulle neuvoja siitä, kuinka puhua sovellusta käytettäessä, mikä on tervetullutta ja auttaa parantamaan käyttäjien ymmärtämismahdollisuuksia. Se opettaa myös käyttämään “oikeaa” valikkoa, kun se tekee virheitä.

Yhdessä vaiheessa ilmestyi ponnahdusikkuna, joka kertoi meille, mitä sanoimme, ei tunnistettavissa. Mietimme, oliko se todella meidän syytä. Toinen ponnahdusikkuna tarjosi meille selainlaajennuksen asentamisen. Jotkut saattavat pitää näitä ponnahdusikkunoita hyödyllisinä, toiset saattavat pitää niitä ärsyttävinä.

Dragon NaturallySpeaking -sovelluksen käyttö

Hyppääessään läpi kaikki nämä vanteet, Dragon on helppokäyttöinen. Sen valikkopalkki sijaitsee näytön yläreunassa ja siinä on iso punainen mikrofoni napsauttaaksesi, kun haluat kytkeä sen päälle. Viisaasti, Dragon ei anna sinun aloittaa sanomalla ”mikrofoni päällä”. Sinun on napsautettava aloittaaksesi.

speechtotext-dragon-baarissa

Valikkopalkki on hyvin suunniteltu ja antaa sinulle pääsyn moniin hyödyllisiin ominaisuuksiin. Dragon antaa sinun valita käyttäjäprofiileja, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on ihmisiä, joilla on erilaiset aksentit ja jotka käyttävät samaa konetta. Se voi analysoida sanastoasi tarkastelemalla käyttäjän valitsemia asiakirjoja, mikä tarkoittaa, että voit kouluttaa sitä tiedoilla, jotka heijastavat henkilökohtaista kielenkäyttöäsi.

Äänikalibrointivaihtoehtoja on useita ja ominaisuus, jonka avulla voit kouluttaa tiettyjä lauseita. Voit myös katsoa tunnistushistoriaa nähdäksesi, onko Dragon erehdyksessä usein.

Siinä on myös joukko ohjeominaisuuksia. Siellä on suorituskykyavustaja ja useita apu- ja tukivaihtoehtoja. Verkkosivustolla on runsaasti dokumentaatiota, mutta se näyttää hajanaiselta. Näkemämme käyttöoppaan linkki ei kata paljon asennuksen ulkopuolella. Professional- ja Legal-versioille on hyödyllisiä komento-oppaita, mutta et löydä kotikäyttöön niitä.

Siellä on myös tietokanta, joten jos tarvitset tukea, siellä on paljon vaihtoehtoja. Selaamalla tätä opimme, että vain yksi käyttäjä konetta kohden on sallittu, joten moniprofiilitoiminnon hyödyntäminen tulee olemaan kallista.

“Oikea” -valikko on hyödyllinen ja antaa sinulle luettelon sanomastasi vaihtoehtoisista tulkinnoista. Ne on lueteltu, joten voit valita ne numeron perusteella, jos näet haluamasi.

Olemme olleet vaikuttuneita sen ominaisuuksista, mutta pettyneinä vähäisiin käytettävyysongelmiin asennuksen aikana, aloitimme “Oliver Twist”-sanelutestin miettiä, voisiko Dragon perustella sen hinnan.

Viisi minuuttia myöhemmin meillä oli vastaus. Lohikäärme pudottaa leukaa, kun kyse on sen pääominaisuudesta, joka on sinun sanomiesi tunnistaminen. Katso sanelutestin tulokset.

speechtotext-dragon-sanelu

Se on 200 sanan 1800-luvun proosaa, jossa on kolme virhettä. ”Kapinalle” tuli ”rabel”, ”helmi” tuli ”kovakuoriaiselle” eikä sillä ollut mitään mahdollisuutta “Mr. Limbkins.” Luonnolliset välimerkit ovat meille, ja mikä on helmi joka tapauksessa?

Tunnemme ihmiset, jotka eivät ole yhtä hyviä tulkitsemaan puhetta. Oli niin hyvä, että jouduimme turvautumaan ”Mary Poppinsiin” saadaksemme siitä huvittavan virheen. ”Supercalifragilisticexpialidocious” tuli ”super Kalifornian listalle, joka karkotti sulkemiset”.

Dragon sisältää kätevän “oppimiskeskuksen”, joka näyttää sinulle komennot, joita olet tekemässä. Se on hieno tapa oppia ohjelmistosta, etenkin aloitettaessa. Perus sanelu on yksinkertainen ja sitä voidaan käyttää ilman apua.

speechtotext-dragon-oppiminen-keskus

Paras puhe tekstiksi -ohjelmisto?

At ”150 dollaria},

Tuomio

Meillä oli hauskaa testata näitä työkaluja ja paljastaa niiden rajoitukset. Siellä oli monia viihdyttäviä virheitä. Komedikirjoittajat, joilla on kirjoittajan esto, voisivat tehdä huonommin kuin sanella jotakin näistä sovelluksista ja nähdä, mitkä hauskat rivit toteutuvat.

Alkuvaikutuksemme ilmaisia ​​vaihtoehtoja tarkasteltaessa oli, että tämä tekniikka on vaikuttava, kun se toimii, mutta sen on tultava luotettavammaksi potentiaalinsa hyödyntämiseksi..

Dragoniin katsominen muutti sen. Tarkkuus on eri tasolla kuin muut. Ero oli yö ja päivä, ja voimme nähdä itsemme käyttäessäsi Dragonia tilanteissa, joissa mikään muu työkalu ei olisi käyttökelpoinen..

Mobiilivaihtoehtoja kannattaa käyttää hakuun, kunhan olet valmis suuntautumaan virtuaalinäppäimistöön monta kertaa, kun ne eivät toimi.

Transkribointi yrittää kunnollisen tarkkuuden, mutta se ei ole tarpeeksi hyvä, ja pidämme ammattikäyttöön Dragon-rahaa arvokkaana lisäsuorituskyvystä.

Vaikka meillä on ollut hauskaa, tämä artikkeli on osittain ollut harjoitus selittääkseen miksi näitä palveluja ei käytetä laajemmin. Ilmaiset vaihtoehdot, vaikka eivät ilman ansioita, jättävät paljon toivomisen varaa. Niiden kokeilemisessa ei silti ole haittaa, ja kuka tietää, saatat huomata, että he tunnistavat kaiken, mitä sanot.

Paras äänentunnistusohjelma

Jos olet valmis maksamaan 150 dollaria Dragonista, asiat muuttuvat täysin. Toivottavasti sen tekniikka suodatetaan alas ilmaiseksi tarjoukseksi. Se voi olla pelinvaihtaja ja muuttaa tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa laitteidemme kanssa ikuisesti.

Tietokoneidemme tieteiskirjallinen unelma, joka reagoi sanomme, voi olla lähempänä kuin luulemme, vaikka useimmissa tapauksissa tarvitset suurta suvaitsevaisuutta virheisiin.

Jos sinulla on suosituksia muihin palveluihin, ota meihin yhteyttä. Olisimme kiinnostuneita kuulemaan, kuinka menit heidän kanssaan. Voi olla, että eri äänillä olevilla ihmisillä on erilaiset kokemukset, joten shoppaile, jos et pidä suosituksistamme. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map