Paras pilvivarmuuskopio Synology 2020: lle

Synology-työasemia käytetään kodeissa ja organisaatioissa suuren määrän tietojen tallentamiseen keskusvarastoon, johon käyttäjät pääsevät lähiverkon (LAN) kautta. Ajatuksena on tarjota yksi kopio tiedostoista useille käyttäjille. Ja olen koonnut viiden parhaan pilvipalvelupalvelun auttamaan juuri tätä.


On selvää, että Synology-laitteet tallentavat suuren määrän tietoja ja että näiden tietojen menettäminen voi olla tuhoisa. Kotikäyttäjille Synology NAS -laitteita voidaan käyttää tallentamaan:

 • Multimediatiedostot
 • Turvajärjestelmät
 • Älytelevisiot
 • Muut laitteet

Järjestöjen ollessa kyseessä näitä laitteita voidaan käyttää tietojen saamiseen keskitetystä sijainnista. Pääasiassa siksi, että tietojen tallennuksen keskitetynä sijaintina ei ole päällekkäisyyksiä. Siksi on tärkeää varmuuskopioida tietoja Synology-laitteissa.

Paras pilvivarmuuskopio Synology 2020: lle

CrashPlan 5,99 dollaria
Kuukaudessa
Rajoittamaton Gt
ElephantDrive25,00 dollaria
Kuukaudessa
50GB
HiDrive6,45 dollaria
Kuukaudessa
100GB
Glacier Backup0,007–0,113 dollaria
Kuukaudessa
1GB
Symform50,00 dollaria
Kuukaudessa
500GB

Vaikka pilvivarmistuksesta on saatavana monia palveluita, Synology-laitteille varmuuskopioita tarjoavia on yllättävän vähän. Lisäksi, koska aiot varmuuskopioida suuren määrän tietoja, on myös tärkeää valita edullinen ja turvallinen pilvivarmistuksen palvelu. Autan sinua tekemään oikean päätöksen, olen kuratoinut viisi Synologyn parhainta pilvivarmistuksen vaihtoehtoa.

Kuinka tämä artikkeli on asennettuna

Haluaisin hetken selittää tämän artikkelin asetukset ja sen tarkoitus. Tämä artikkeli ei ole kattava katsaus jokaiseen palveluun, vaan yritän esitellä:

 • Yhteenveto jokaisesta Synology-varmuuskopiopalvelusta
 • Pieni katkelma siitä, miksi pidin jokaisesta
 • Luettelo eduista ja haitoista

Tietenkin, luettuani tämän kappaleen suosittelen, että otat aikaa kokeilla jokaisen palvelun ilmaista tarjousta, olipa kyse sitten kokeilujaksosta tai ilmaisesta tilistä. Ennen kuin teet lopullisen päätöksen kenen kanssa varmuuskopioida Synology NAS -laitteesi.

CrashPlan

CrashPlanilla saat rajoittamattoman tallennustilan 5,99 dollaria kuukaudessa, ja se on yksi syy monien joukossa, miksi tämä pilvivarmuuskopiointipalvelu on luettelomme kärjessä.

Crashplan vs. Carbonite: Onko tämä paras palvelu

Synology-asemien varmuuskopiointi CrashPlanin kautta ei ole yhtä helppoa kuin tietokoneiden tietojen varmuuskopiointi. Se vie vähän tutkimusta, ja suosittelen sen tekemistä jonkun kanssa, joka on hoitanut tämänkaltaiset asiat aiemmin. Koska CrashPlan perustuu Java-ohjelmaan, sinun on ensin asennettava Java järjestelmään.

Lataa CrashPlan, asenna se ja käynnistä Synology sen web-käyttöliittymän kautta.

Jos olet jo ladannut varmuuskopiopalvelun, sen pitäisi olla näkyvissä pakettikeskuksessa. Kyllä, kaikki voi olla hieman hämmentävää ensimmäistä kertaa, mutta jos käytät Synology-laitetta, olen melko varma, että olet jo tottunut tähän. Lisäksi olen varma, että et halua kuluttaa muutama minuutti tiedostojen varmuuskopiointia, jos se tarkoittaa tietoturvasi. CrashPlan säilyttää myös rajoittamattoman tiedostoversion ja poistetut tiedostot on helppo palauttaa.

Miksi pidämme CrashPlanista:

Kosketaan turvallisuutta; CrashPlan tarjoaa useita suojaustasoja varmistaaksesi, että tietosi ovat aina turvallisia. Ensinnäkin on tilin salasana, ja lisäksi CrashPlan tarjoaa myös 448-bittisen paikallisen salauksen, jonka avain käyttäjä asettaa. Tätä avainta ei koskaan lähetetä CrashPlanin palvelimelle, koska tiedot salataan ensin paikallisella koneella ja lähetetään sitten heidän palvelimelleen..

Lue arvostelu täältä.

ElephantDrive

ElephantDrive on esiasennettu moniin Synology-levyasemiin. Synology-varmuuskopioita on saatavana kaikilla tasoilla, mukaan lukien Lite-varmuuskopio, joka tarjoaa 2 Gt ilmaista tallennustilaa. ElephantDrive on integroitu Synology-asemiin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia taustan käsittelystä ja komentojen asettamisesta Synology-aseman varmuuskopiointia varten.

ElephantDrive-arvostelu

Ensin on päästävä päälle ja asennettava Elephant Drive järjestelmään menemällä paketin asentajaan DMS: n kautta.

Heti kun napsautat sitä, ohjattu asennustoiminto avautuu opastamaan sinua asennusprosessin läpi. Ja se on se; ei ole muuta tekemistä. Pilvivarmuuskopiointipalvelu tukee 10 – 16-sarjan Synology-laitteita. Ilmaisen 2 Gt: n paketin lisäksi maksetut suunnitelmat alkavat 9,99 dollarilta kuukaudessa 1 Tt dataa ja 39,95 dollaria kuukaudessa 2 Tt tiedolta..

ElephantDrive tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten ajoitus, lisävarmuuskopiointi, jatkuva varmuuskopiointi ja kaistanleveyden kuristaminen. Tämä pilvipalvelu on saatavana myös työpöytä-, verkko- ja mobiilisovellusten kautta. Vaikka tiedostojen synkronointia ei ole, tiedostojen jakaminen on silti käytettävissä. Sillä on rajoittamaton tiedostoversio, johon käyttäjät pääsevät myöhemmin.

Miksi pidämme ElephantDrive:

ElephantDriven tietosuojavaihtoehdot ovat myös vaikuttavia. Koska ElephantDrive käyttää Amazon S3 -palvelimia tietojen tallentamiseen. Sitten on 256-bittinen paikallinen salaus, ja suosittelen voimakkaasti henkilökohtaisen salausavaimen asettamista. Siellä on myös 256-bittinen palvelinsalaus.

Kaiken kaikkiaan ElephantDrive on erinomainen pilvivarmistuksen vaihtoehto Synology-laitteille. Varsinkin kun ensimmäinen 2 Gt on ilmainen, mutta jos sinulla on yli 1 Tt varmuuskopiointia etkä halua ylimääräistä työtä, suosittelen sen sijaan CrashPlania.

Lue arvostelu

HiDrive

HiDrive-ohjelmaa saa Strato, yksi Euroopan suurimmista verkkopalvelupalveluista. Alkuperäinen 5 Gt ilmainen suunnitelma ja suora integrointi Synology-laitteisiin ovat erinomainen vaihtoehto tietojen varmuuskopiointiin. Vaikka työpöytäohjelmaa on erittäin helppo käyttää, siinä ei ole mahdollisuutta ajoittaa varmuuskopioita tai automatisoida ne. Ja tämä voi olla suuri ongelma käyttäjille, joilla on huomattava määrä tietoa, joka on varmuuskopioitava.


www.free-hidrive.com

Kääntöpuolella tiedostojen jakaminen on vaihtoehto HiDriven kanssa. Käyttäjät voivat luoda linkkejä ja antaa vastaanottajille vain luku- tai muokkausoikeuksia. Maksetut suunnitelmat tarjoavat mahdollisuuden asettaa salasanat tiedostolinkkeille. HiDrive ei tallenna tiedoston eri versioita tarkalleen; se vie valokuvien koko varmuuskopiosta tietyin väliajoin.

Asetuksissa voit valita, millaisin väliajoin haluat, että HiDrive luo näitä varmuuskopioita. Valitettavasti tietoturva on hiukan aikaa HiDriven kanssa. Ei ole yksityistä salausta, mikä on pettymys. Itse asiassa ei ole myöskään palvelinpuolen salausa. Tiedostot salataan, kun ne ovat kuljetuksen aikana, SSL-salauksella. Verkkosivuston ja työpöydän asiakkaiden ominaisuudet näyttävät myös olevan rajalliset.

Miksi pidämme HiDrivestä:

Voit halutessasi asentaa HiDrive-järjestelmän järjestelmään. Mutta useimmissa järjestelmissä se jo asennetaan lisäosaksi, joka tarjoaa nopean tavan tietojen varmuuskopiointiin. Se on yksi harvoista pilvipalveluista, joita Synology itse suosittelee.

Jos sinulla on valokuvia, voit luoda valokuva-albumeja verkossa ja jakaa niitä. Suosittelen myös tätä palvelua, jos haluat esiasennetun varmuuskopiopalvelun eikä sinulla ole paljon varmuuskopioitavia tietoja.

Lue arvostelu

Glacier Backup

Voin sanoa, että Amazonin ylläpitämä Glacier Backup on yksi luettelon luotettavimmista ja edullisimmista palveluista. Se on neljännellä sijalla, koska se on hyvin perusvarmuuskopiointipalvelu, ja sitä voi olla vaikea käsitellä, jos olet täysin uusi Synology-levyaseman ja Amazon Glacier -sovelluksen kanssa. Perustana tarkoitan, että palvelu ei voi hakea vahingossa kadonneen tiedoston tai palauttaa pienen kansion.

Varmuuskopioi tietosi Amazon Glacier -sovellukseen

Kun Jäätikkö aloittaa uuttamisen, se vie kauan, koska tiedot noudetaan kerralla. Glacier on toissijainen varmuuskopioratkaisu, jota et halua käyttää niin usein. Sopii täydellisesti Synology-käyttäjille suurilla arkistoilla, jotka on suojattava.

Minun on mainittava tämä, ei tarjota mitään sovellusta, joka voi ladata tai lähettää tietoja, kolmansien osapuolten sovelluksille on määritetty tämä erittäin tärkeä tehtävä – ja ne toimivat kuten kaikki muutkin pilvivarmuuskopiointisovellukset. Glacierissa on ominaisuuksia, kuten kaistanleveyden katkaisu, tiedostojen synkronointi ja ajoittaminen. Hinnoittelu vaihtelee 0,007–0,113 dollaria kuukaudessa / Gt, ja tarkka hinnoittelu riippuu tietokeskuksesta, jonka valitset tallentaaksesi tietoja sisälle.

Miksi pidämme Glacier Backup: 

Jäätikkö käyttää 256-bittistä AES-salausta palvelimen puolella – tietojen suojaamiseksi. Yksityistä salausta ei ole, mutta saat käyttötunnuksen ja avaimen kirjautumisen yhteydessä. Sinun on annettava nämä käyttöoikeustiedot tärkeimpien tietojesi kanssa, jotta voit kirjautua sisään tilille.

Jos et halua tallentaa tietoja Yhdysvaltain tietokeskuksiin, voit siirtää sen Eurooppaan tai Aasiaan. Ja se on jäätikön merkittävä etu.

Symform

Symform antaa kaikille Synology-käyttäjilleen 10 Gt ilmaista tallennustilaa ilman johtoja. Yrityksen verkkosivuston mukaan tämä tila voidaan laajentaa “rajattomaan ilmaiseen” tallennustilaan vapaaehtoisesti lisäämällä Synology-tallennustila Symformiin.

Testattaessa pilvitallennuspalveluita on yksi oppitunti – ilmainen ja rajoittamaton eivät koskaan kulje käsi kädessä. Joten aloin tutkia lisää Symformin rajattomista ilmaisen tallennustilan vaatimuksista. Osoittautuu, että jokaisesta Symformille annetusta 1 Gt: n synologiatilasta; saat 2 Gt pilvitilaa takaisin.

Joten teknisesti ei ole ilmaista rajatonta tallennustilaa, vaikka panostatkin 1 Tt tilaa, saat vain 2 Tt pilvitilaa takaisin. Voit myös valita maksetut paketit, jotka alkavat 10 dollaria kuukaudessa 100 gigatavua dataa kohti. Korkein käytettävissä oleva tallennustila on 1 kt, joka maksaa 100 dollaria kuukaudessa.

Lisäksi on vähän omituista antaa henkilökohtaista tilaa pilvivarmuuskopioyritykselle. et koskaan tiedä kuinka he käyttävät sitä.

Miksi pidämme Symformista: 

Koska Symform on ryhtynyt Synologyan, sen sovelluksen asentaminen on yhtä helppoa kuin ElephantDrive. Löydät sen suoraan Packet Manager -sovelluksesta. Palvelinpuolella on myös 256-bittinen AES-salaus, mutta yksityistä salausta ei ole saatavilla.

Yhteenvetona…

Synology-asemat pystyvät tallentamaan suuria määriä tietoja, ja niiden varmuuskopiointi on yhtä tärkeää kuin henkilökohtaisen tietokoneen varmuuskopiointi. On valitettava tosiasia, ettei ole olemassa monia hyviä varmuuskopiointisovelluksia, jotka vastaavat Synology-käyttäjien tarpeita.

Olen kuitenkin yrittänyt parhaani löytää ne. Ja kuten voit nähdä, oikean pilvivarmistuksen palvelu valitseminen riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis käyttämään ja kuinka paljon aikaa sinun on ylläpidettävä näitä palveluita. Voit vapaasti jakaa alla olevat ajatuksesi tai kommenttinne, ja kiitos, että luit!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map