Paras pilvivarmuuskopio iPhone 2020: lle

iCloud on osoittautunut hyväksi, mutta ei tarpeeksi hyväksi natiivipilvisovellukseksi iPhonelle. 


Se on suhteellisen kallis, suhteellisen epävarma eikä ole erityisen hyvä vaihtoehto kuuluisuuksille, kuten aiot selvittää alla. Ottaen huomioon sen haavoittuvuudet sekä toiminnallisuuden että yksityisyyden suhteen, päätimme koota luettelon viidestä parhaasta pilvien varmuuskopiointisovelluksesta iPhonelle..

Mitä sovellusta käytetään iPhonen tietojen varmuuskopiointiin, sallikaa minun arvata, iCloud? Aivan sama iCloud, joka viime vuonna hakkeroitiin ja julkaisi alastonkuvia? Hakkerit olisivat todennäköisesti vuotaneet myös alastomasi, mutta valitettavasti et ole julkkis – vielä. Apple tuli äskettäin uutisiin jälleen kerran, koska he kieltäytyivät rakentamasta takaovia FBI: lle, mikä olisi vaikuttanut kaikkien iPhonien turvallisuuteen..

Vaikka Apple-puhelimesi tiedot ovat erittäin salattuja ja lukittuvat kolmen epäonnistumisyrityksen jälkeen, iCloudiin varmuuskopioitu tieto ei ole kovin turvallista.

Miksi iCloud ei ole turvallinen vaihtoehto

Apple ei ehkä halua jakaa iPhone-tietoja Yhdysvaltain hallituksen kanssa, mutta yritys todennäköisesti epäonnistuu iCloudiin tallennettujen käyttäjätietojen turvaamisessa..

Tällä hetkellä iCloud käyttää 128-bittistä AES-salausta, ja on uutisia, että yritys aikoo lisätä salausta, mutta emme tiedä milloin se saattaa tapahtua. Apple on ollut hätäinen ilmoituksen lähettämisestä, kun joku on palauttanut iCloud-tilin uudesta laitteesta. se ei myöskään onnistunut laajentamaan kaksifaktorista todennusta, eikä se silti tarjoa nolla tietoturvaa.

Edellä mainittujen ja muiden vikojen takia tarvitset vaihtoehdon iCloudille; onneksi minulla on viisi heistä. Mutta ennen kuin aloitamme, on ensin tärkeää saada selville, mitä täällä tapahtuu. Kirjoitan vain yhteenvedon jokaisesta palvelusta, mitä pidin siitä, ja luettelon eduista ja haitoista. Tämä artikkeli ei ole kunkin palvelun perusteellinen katsaus, napsauta vain jokaisen palveluntarjoajan yhteenvedon alla olevaa Lue arvostelu -painiketta.

Paras pilvivarmuuskopio iPhone 2020: lle

Minä ajan

IDrive tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa aloittamiseen; siinä on työpöytäsovellus ja se voi tehdä sekä tiedostojen synkronoinnin että varmuuskopion. IDrive: tä pidetään parhaana valintana monipuolisuuden kannalta alhaisilla hinnoilla, sillä se on monipuolinen ominaisuutensa takia.

IDrive-arvostelu

Jotkut niistä sisältävät:

 • Adamantinen salaus
 • Kuvien automaattinen lataus
 • Facebook ja Instagram varmuuskopio

Ja jopa pian tulossa oleva Apple Watch -sovellus. IDrive voi myös toistaa musiikkia ja videoita sekä tarjota pääsyn varmuuskopioiduille yhteystiedoille, viesteille, kalenterimuistutuksille ja koko prosessille urheilun rajoittamattoman varmuuskopion. IDrivellä on myös muodikas sivupalvelu, jossa he lähettävät asemia asiakkaille, joilla on paljon tietoja, jotka tarvitsevat nopeaa varmuuskopiointia.

Miksi pidämme IDrive:

Asennus ja rekisteröityminen sovellukseen oli helppoa. Palvelu on myös melko halpaa ja tarjoaa rajoittamattoman laitteen varmuuskopion ja synkronoinnin. Lisäksi saatavilla on yksityinen salausvaihtoehto, joka poistaa iCloudiin liittyvän turvattomuuden tunteen.

Lue arvostelu täältä.

SugarSync

Vaikka SugarSync on synkronointisovellus, sitä voidaan käyttää myös varmuuskopiointiin ja tiedostojen jakamiseen. Siinä on myös 5 Gt ilmainen tallennustila, plus bonushuone, kun kutsut lisää ystäviä käyttämään sovellusta. Ensimmäinen vaikutelmani SugarSyncin iPhone-sovelluksesta oli erittäin positiivinen tyylikkään suunnittelun ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Sovelluksen asentaminen tarjoaa mahdollisuuden ladata valokuvia automaattisesti.

SugarSync Business Review

SugarSynciin ladattuja kuvia ja videoita voidaan katsella iOS-sovelluksessa tai kopioida toiseen sovellukseen. Asetukset-ruudussa voit aktivoida tai deaktivoida kameran varmuuskopion, määrittää sovelluksen tapin ja tyhjentää välimuistin..

Kun yritin lähettää tietoja suoraan yhteen SugarSyncin kansioihin, huomasin, että vain valokuvat tai videot ovat ladattavissa iPhonesta. Yhteystietoja, muistiinpanoja, kalenteria tai muita tietoja ei voi varmuuskopioida – mikä on iso räjähdys.

Miksi pidämme SugarSyncistä:

Voit tarkastella kansioita ja tiedostoja, joiden on oltava käytettävissä offline-tilassa, julkisia linkkejä ja jaettuja kansioita. Upea käyttöliittymä ja 30 päivän ilmainen kokeilujakso ovat häpeä, että SugarSync vain varmuuskopioi valokuvia ja videoita. Ja se on ainoa syy, että se on toisella sijalla.

Lue arvostelu täältä.

SOS Online -varmuuskopio

SOS Online Backup tunnetaan nopeudesta, rajoittamattomasta tiedostoversioinnista ja erittäin hyvin suunnitelluista mobiilisovelluksista. Siitä puuttuu kuitenkin muutama odotettu ominaisuus, kuten videon lataaminen. SOS Online Backupin iPhone-sovellus on suunniteltu käyttäjille pääsyksi varmuuskopioituihin tietoihin tietokoneen tai Macin kautta. Sisäänkirjautumisen yhteydessä sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida ladatut valokuvat, videot, asiakirjat ja musiikki.

SOS Online Backup Review

Varmuuskopioituja tiedostoja voidaan katsella tai jakaa vapaasti. Vaikka pettyin näkemään, että et voi jakaa tiedostoja suoraan muihin sovelluksiin, lähetä ne vain sähköpostitse vastaanottajalle. SOS Online Backup tarjoaa mahdollisuuden suojata yhteystiedot ja valokuvat iOS-sovelluksen avulla. Videoiden varmuuskopiointi ei kuitenkaan ole mahdollista manuaalisesti tai automaattisesti.

Yritin löytää Asetukset-vaihtoehdon, vain ymmärtääkseni, ettei niitä ole, kaikki mitä tarvitset on Kirjaudu ulos -painike päällä. Tällä sovelluksella on paljon potentiaalia, ja suosittelen sitä, jos etsit vain varmuuskopioita valokuvista ja yhteystiedoista.

Miksi pidämme SOS Online Backup:

Sovelluksen alareunassa on neljä vaihtoehtoa:

 1. Sisältö
 2. Suojella
 3. Laitteet
 4. Hae

Voit käyttää varmuuskopioituja tietoja sisällön kautta, Suojaa-kohtaan tiedot ladataan ja voit tarkastella kaikkia SOS Online Backup -tiliisi linkitettyjä laitteita laitteiden kautta. Haku on vain kyky etsiä tiedostoja ja kansioita.

Lue arvostelu täältä.

CrashPlan

CrashPlan tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan eikä tiedostotyyppirajoituksia; ja musiikkia harrastavat iOS-käyttäjät voivat luoda suosikkiartistien arkiston. Lisäksi se on rajoittamaton varmuuskopiointipalvelu, joka on hillo, joka on täynnä paljon vaihtoehtoja ja lisäominaisuuksia. CrashPlan on yksi markkinoiden suosituimmista pilvivarmuuskopiopalveluista, ja en voi unohtaa sisällyttää sitä.

Crashplan-arvostelu

Sovellusten ensisijainen tehtävä on sallia pääsy työpöydän tietoihin mistä tahansa. Meillä kaikilla on ollut hetkiä, jolloin tarvitsemme kiireellisesti tiedostoa matkalla, ja iOS-sovellus voi olla hyödyllinen sellaisissa tilanteissa.

Sovelluksella ei kuitenkaan ole muutama virhe. Valitettavasti CrashPlan ei salli sinun varmuuskopioida valokuvia tai muita sovellustietoja. Ja sovelluksessa ei ole mitään asetuksia, jakaminen ja synkronointi ovat myös no-go. Voit kuitenkin ladata yksittäisiä tiedostoja ja käyttää aiemmin ladattuja tiedostoja.

Miksi pidämme CrashPlanista:

Testattuani työpöytäsovelluksen erilaisia ​​ominaisuuksia aiemmin, olin innoissani nähdäkseni mitä iPhone-sovelluksella oli tarjottavanaan. CrashPlanin tärkein myyntikohta missä tahansa ympäristössä on rajoittamaton tallennustila. Voit varmuuskopioida tiedot CrashPlaniin ja nauttia siemennettyjen ja ilmaisten paikallisten varmuuskopioiden käytöstä missä tahansa.

Lue arvostelu täältä.

Dropbox

Dropbox toimii suorana kilpailijana ja vaihtoehtona iCloudille, ja tietosuojaominaisuudet ovat entistä paremmat – avainsana on ”hiukan”. Käytän Dropboxia säännöllisesti, mutta latasin sen ensimmäisen kerran iPhonelle ja olin yllättynyt nähdessäni, että sovellus on yli 80 Mt.

Suurin osa muista tarkistamistani sovelluksista oli alle 20 Mt. Koska joskus meidän on pakko ladata sovelluksia mobiilidatan kautta, ei WI-FI: n kautta, tämä suuri sovelluskoko voi olla ongelma joillekin. Koska pieni potentiaalinen ongelma on syrjään, voit käyttää Dropbox iOS -sovellusta tiedostojen tarkastelemiseen, niiden offline-tilassa saatavuuteen ja nimeämiseen tai siirtämiseen eri kansioihin.

Voit muokata asiakirjoja, mutta Microsoft Office on asennettava erikseen sitä varten. Muista myös, että voit lähettää vain linkkejä valokuvia, ei todellisia kuvia. Ja Dropbox-valokuvia ei voi siirtää suoraan Instagramiin tai Facebookiin. Mutta lisäksi, sovellus on virheetön. Siinä on 2 Gt ilmaista tallennustilaa, integrointi Microsoft Officeen ja erittäin tyylikäs käyttöliittymä.

Miksi pidämme Dropboxista:

Dropboxin mukaan palveluun on rekisteröitynyt yli 400 miljoonaa käyttäjää. Heti kun kirjaudut sisään, on mahdollista ladata valokuvia ja videoita automaattisesti. Pidin myös siitä, että Dropbox lähettää sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että olet kirjautunut iPhoneen. Kaikkien ladattujen valokuvien katselemiseen on erillinen kansio.

Lue arvostelu täältä.

Yhteenvetona…

IPhonen käyttäjille iCloud saattaa näyttää ensi silmäyksellä nopein ja helpoin vaihtoehto, mutta se ei ole pelin ainoa pelaaja. Edellä mainitut viisi vaihtoehtoa tarjoavat paremman tietoturvan, uudet ominaisuudet ja lisäominaisuudet, joita ei löydy iPhonen alkuperäisestä pilvisovelluksesta.

Koska he eivät ole yhtä korkeatasoisia kuin iCloud, hakkerit eivät todennäköisesti kohdista niitä yksinomaan. Oletko käyttänyt näitä viittä parasta pilvivarmistesovellusta iPhonelle aiemmin? Kerro meille kokemuksistasi heidän kanssaan alla olevassa kommenttiosassa!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map