Paras pilvitallennus suurille tiedostoille 2020

Vuosituhannen alussa kiintolevyt pystyivät tallentamaan vain kymmeniä gigatavuja. Nyt heillä on teratavua tilaa. Myös Flash-asemat ja ulkoiset kiintolevyt ovat isompia. Lisävarastotilan kysyntä on loputon ja yritykset toimittavat. Pilvitallennuspalvelut toimivat samalla tavalla, joten olemme luoneet luettelon parhaista pilvitallennusvälineistä suurille tiedostoille.


Sync.com on suosituin valintamme, mutta on myös monia muita hyviä vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, kuinka paljon tilaa levylläsi on, joidenkin isojen tiedostojen siirtäminen pilveen parantaa sen suorituskykyä. Lisäksi tiedostosi ovat turvassa, jos kiintolevy kaatuu tai toimii virheellisesti. Ei ole varmaa, että tietojen palautusohjelmisto auttaa sinua.

Olemme valinneet valintamme parhaista pilvitallennuspalveluistamme. Jos etsit varmuuskopioita, lue luettelo parhaista pilvivarmistuksista. Täällä voit perehtyä pilvitallennuksen ja varmuuskopion eroon. Ennen kuin pääsemme paremmuusjärjestykseen, käydään läpi kriteerit parhaalle pilvitallennukselle isoille tiedostoille.

Paras pilvitallennus suurille tiedostoille 2020

Mikä tekee pilvisäilöstä parasta suurille tiedostoille

Ensin tarkastellaan suunnitelmia – kuinka paljon tallennustilaa ne tarjoavat ja mihin hintaan. Ei ole mitään syytä ladata suuria tiedostoja, jos tallennustilasi on kuin kiintolevy 80-luvulta. Ei ole hyvä, jos palvelu maksaa myös käsivarsin ja jalan. Hyvin menestyminen molemmista tekijöistä tarjoaa parhaan mahdollisen arvon, ja korostamme sitä. Jos sillä on ilmainen suunnitelma tai kokeiluversio, myös sillä on merkitystä.

Yleensä säilytystila ei ole ongelma, mutta tiedoston kokorajoitus ja lähettämisen liikennekatto. Jotkut palvelut eivät aseta rajoituksia, kun taas toiset sallivat vain tiedostokokoina kymmeniä gigatavuja tai asettavat korkin päivittäisille latauksille. Palveluntarjoajat ilman rajoituksia ovat parhaita.

Se, kuinka nopeasti tiedostoja voi siirtää, riippuu pilvitallennuspalvelusta sekä Internet-palveluntarjoajalta ja tietokoneelta. Mitä lähempänä palvelua olet, sitä parempi yhteysnopeutesi on. Suurten tiedostojen siirtäminen voi rasittaa tietokonetta, joten on myös hyvä, jos palvelu voi rajoittaa järjestelmän resurssien käyttöä. Sama pätee ladatun liikenteen rajoitettuun suunnitelmaan.

Kun tiedostosi ovat pilvessä, luultavasti haluat jakaa ne. Sen pitäisi olla nopea, helppo ja kyetä lähettämään suoraan henkilöille tai henkilöryhmille. Sen pitäisi myös antaa sinulle asianmukaiset sisällönhallinnat luvattoman pääsyn rajoittamiseksi, kuten linkkien voimassaoloajat, käyttöoikeudet ja salasanasuojaus.

Kaikkien sellaisten tekeminen, jotka eivät saisi olla tylsää, on hyvä käyttökokemus välttämätöntä. Sovellusten – työpöytä-, verkko- ja mobiililaitteiden – tulisi olla houkuttelevia, helppo navigoida ja toimia useimpien käyttöjärjestelmien kanssa.

1. Paras pilvitallennus suurille tiedostoille: Sync.com

Sync.com perustettiin Torontossa vuonna 2011, ja sillä on maine vahvasta turvallisuudesta ja käyttäjien yksityisyydestä, joten se on turvallisin pilvitallennuspalvelu. Sen lisäksi, että se on tämän luettelon kärjessä, se on suosikki myös pilvitallennusvertailussa.

Ennen tilaamista voit rekisteröityä ilmaiseksi Sync Starter -sovellukseksi, jossa on 5 Gt tallennustilaa, jotta saat palvelusta tunteen. Henkilökohtaisille käyttäjille on kaksi suunnitelmaa: Personal Pro 500 Gt 49 dollaria vuodessa ja Personal Pro 2TB 96 dollaria vuodessa. Jälkimmäinen on yksi parhaista tarjouksista pilvitallennuksessa.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Jos tarvitset lisää tilaa, voit tilata Business Solo 4TB -suunnitelman hintaan 180 dollaria vuodessa. Se laskee 15 dollariin kuukaudessa, mikä on edelleen paljon. Useille käyttäjille saat Business Pro -suunnitelman, joka maksaa 60–180 dollaria tilan määrästä ja käyttäjien määrästä riippuen. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään kaksi käyttäjää kirjautuaksesi siihen.

Sync.com ei rajoita tiedoston kokoa. Edustaja sanoi sähköpostissa, että he eivät myöskään rajoita tiedonsiirtoa.

Lataus- ja latausnopeudet ovat samanlaisia ​​kuin muissa palveluissa, eikä Sync.com rajoita kaistanleveyttä oletuksena. 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti keskimäärin 15 minuuttia. Lataaminen kesti noin kuusi minuuttia. Testit suoritettiin verkossa Meksikossa.

Jos synkronointiprosessi käyttää liian suurta osaa järjestelmän resursseista, on mahdollista kuristaa se käyttämällä työpöytäohjelman tehtäväpalkkikuvaketta. Voit myös rajoittaa kuukausittaista liikennettä, jos sinulla on rajoitettu suunnitelma.

Lohkotason synkronointi, joka nopeuttaa jo ladattujen tiedostojen siirtoa, ei kuitenkaan ole käytettävissä.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Voit jakaa pilveen lähettämäsi tiedostot käyttämällä web-käyttöliittymän Jaa-painiketta. Jos jaat tiedoston, voit luoda vain linkin ja lähettää sen sähköpostitse tai kopioida ja liittää. Jos kyseessä on kansio, voit kutsua käyttäjiä tai luoda linkin. Niillä, joiden kanssa jaat kansion, on mahdollisuus ladata se ZIP-kansiona tiedostojen yksittäisen lataamisen sijaan.

Voit myös jakaa latauslinkkejä, joiden avulla muut voivat lähettää sisältöä suoraan tallennustilaan.

Voit asettaa käyttöoikeuksia, liittää voimassaolopäiviä ja suojata linkkejä myös salasanalla. Kaksi viimeksi mainittua vaativat kuitenkin Pro-tilauksen. Voit myös asettaa latausrajoitukset ja nähdä lataustilastosi. ”Jaa” -sivulla voit nähdä, mitkä kansiot olet jakanut ja kenen kanssa.

Sync.com-työpöytäohjelmaa on helppo käyttää. Pääset siihen järjestelmälevykuvakkeen tai järjestelmätiedostojen hallinnan synkronointikansion kautta. Sen avulla voit myös käyttää selektiivistä synkronointia, joka estää pilvitiedostojen synkronoinnin tietokoneellesi, jotta ne eivät vie tilaa kiintolevylläsi.

Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, mutta tumma. Se on saatavana Windowsissa ja macOS: issa, mutta ei Linuxissa. Saat samat ominaisuudet myös web-asiakasohjelman avulla, samoin kuin muut, jotka parantavat yleistä kokemusta.

Älypuhelinsovellukset ovat saatavilla Androidille ja iOS: lle. Voit käyttää niitä tiedostojen käyttämiseen offline-tilassa ja ladata valokuvia ja videoita automaattisesti pilveen.

Sync.com-suunnitelmat ovat erinomainen arvo, koska niissä on jaettavat vaihtoehdot, eikä tiedostokoolla tai tiedonsiirtorajoituksilla vaarannu sinua. Ainoat haitat ovat kuukausisuunnitelmien ja lohkotason synkronoinnin puute. Lisätietoja palvelusta saat Sync.com-arvosteluista.

2. pCloud

pCloud on yhdysvaltalainen yritys, joka sijoittuu parhaan pilvitallennusluettelomme kärkeen.

Se tarjoaa suunnitelmia henkilökohtaisille ja yrityskäyttäjille. Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita Premium, joka tarjoaa 500 Gt 4,99 dollaria kuukaudessa, ja Premium Plus, joka antaa 2TB 9,99 dollaria kuukaudessa. Tarjoamme alennusta, jos maksat vuodesta etukäteen, tai voit säästää vielä enemmän vihreää, jos ostat elinikäisen lisenssin.

Ennen tilaamista voit käyttää ilmaista 10 Gt: n suunnitelmaa. Se ei riitä palvelun testaamiseen suurten tiedostojen suhteen, mutta se on tarpeeksi nähdäksesi millainen se on.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

pCloud antaa sinun ladata tiedostoja, joiden koko on “rajoittamaton”, mutta sen siirtoraja on 500 Gt kuukaudessa Premium-käyttäjille ja 2 TB kuukaudessa Premium Plus käyttäjille. Silti ne eivät ole pieniä korkkeja eivätkä todennäköisesti estä työtäsi.

Palvelulla on myös hyvät nopeudet. Bostonin ulkopuolella Massachusettsissa tehdyt testit osoittivat, että 1 Gt: n kansion lataaminen vie noin seitsemän minuuttia ja noin minuutin lataaminen.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Sinun on lisättävä vain toisen käyttäjän nimi tai sähköpostiosoite, jotta tiedosto tai kansio jaetaan heidän kanssaan. Jos he haluavat jakaa kanssasi, he voivat tehdä niin siirtolinkkien avulla. Voit asettaa salasanat ja voimassaoloajan päästäksesi jakamaan linkkejä, mutta molemmat edellyttävät premium-suunnitelman tilaamista. Hyödyllinen taulukko, joka näyttää osakkeidesi tilastotiedot, auttaa pitämään välilehtiä niistä.

Huomaa, että jos käytät tiedostojen salaamiseen pCloudin nolla tietämyksen lisäosaa, et voi jakaa niitä.

Pöytätietokone on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. Itse asiassa pCloud on paras pilvitallennus Linuxille. Käytät työpöytäohjelmaa avaamalla tiedostojärjestelmän ilmaisinalueen kuvaketta tai pCloud-asemaa. Valikoiva synkronointi mahdollistaa tiedostojen ja kansioiden synkronoinnin, joita et tarvita. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen, mutta tumma.

Jos käytät toista tietokonetta, voit käyttää Web-käyttöliittymää päästäksesi sisältöön. Se antaa sinulle kaikki pCloud-työkalut yhdessä paikassa, ja se on helpompi navigoida ja nautinnollisempi. Mobiilisovellus on suoraviivainen ja saatavana Androidille tai iOS: lle. Sen avulla voit käyttää tiedostojasi, jakaa niitä ja ladata uusia.

pCloudilla on muutama edullinen tilaussuunnitelma, eikä se aseta rajoituksia tiedostokokoon, mutta kuukausittaiseen liikenteeseen on asetettu yläraja. Se on kysymys, jonka valitsimme pCloudin ja Sync.comin välillä, ja syy siihen, että se laskee toiseksi. Jos haluat lisätietoja sen ominaisuuksista, lue pCloud-arvostelu.

3. Google Drive

Google Drive on pilvitallennuspalvelu, jolla on maailmanlaajuinen tietokeskusverkko, joten se sopii erinomaisesti suurten tiedostojen siirtämiseen.

Palvelu päivitti äskettäin suunnitelmiaan, ja ne ovat nyt paljon parempi arvo. Maksetut tilaukset alkavat 100 Gt ja päättyvät 30 Tt. Paras hinta-varasto-suhde -suunnitelma tarjoaa 2TB 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos maksat vuodesta etukäteen, saat alennuksen. Mukana on myös ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle runsaan 15 Gt tallennustilaa.

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Tiedostojen kokorajoituksiksi on asetettu 5 kt muille kuin asiakirjatyypeille. Et voi kuitenkaan ladata niin paljon päivässä, koska 750 Gt siirtoraja on. Silti tiedostosi lähettämisessä ei pitäisi olla ongelmia.

Google Driven nopeudet ovat verrattavissa muihin palveluihin. 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti noin 10 minuuttia ja sen lataaminen noin viisi minuuttia. Lohkotason kopiointia ei kuitenkaan ole.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Voit jakaa tiedostosi luomalla linkin ja kopioimalla ja liittämällä tai lähettämällä sen sähköpostitse. Sitä käyttävät ihmiset voivat katsella, kommentoida tai muokata sisältöäsi asettamiesi käyttöoikeuksien mukaan. Voit muuttaa niitä jakoasetukset-valikossa. Se näyttää myös sinulle, jolla on pääsy jaettuun sisältöön, ja voit jakaa sen sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebookiin ja Twitteriin.

Jakamista voidaan kuitenkin parantaa lisäämällä sisällönhallintaominaisuuksia, kuten linkin salasanoja tai vanhenemislinkkejä. Tervetuloa olisi myös sivu, joka näyttää kaiken jaetun sisällön.

Verkkosovellus on houkutteleva ja on sinulle tuttu, jos olet käyttänyt Google-sovellusta aiemmin. Käyttöliittymässä on helppo navigoida, eikä se sinun ominaisuuksiensa vuoksi tuhoa sinua. Joka tapauksessa meillä on aloittelijan opas Google Driveen.

Pöytätietokone seuraa synkronointimallia ja on varustettu valikoivalla synkronoinnilla. Siinä on minimalistinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. Mobiilisovellus on esiasennettu Android-laitteisiin, ja sen avulla voit muokata tiedostojasi latamatta niitä. Lisätietoja Google-käyttökokemuksesta on Google Drive -katsauksessa.

4. Pudotusrasia

Dropbox on yksi vanhimmista pilvitallennuspalveluista ja keksi synkronoinnin ja lohkotason synkronoinnin yleisen mallin. Sillä on yli 500 miljoonaa käyttäjää.

Sen Plus-suunnitelma tarjoaa 1 kt tallennustilaa 10 dollaria kuukaudessa. Jos maksat vuodesta, hinta putoaa 99 dollariin. Se on kohtuullinen arvo, mutta lähellä palveluita, kuten Sync.com ja pCloud. Itse asiassa sinun on maksettava 20 dollaria – kaksinkertainen pCloudin vertailukelpoisen suunnitelman hintaan – tilaamalla Professional ja saadaksesi 2TB tilaa (lue pCloud vs Dropbox -teos).

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox-synkronointikansion liukusäädin

Dropbox File Request Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Edellinen

Seuraava

Jos käytät Web-asiakasohjelmaa lataamiseen, tiedonsiirron enimmäismäärä on 20 Gt, mutta työpöytäohjelmassa ei ole kaistanleveysrajoituksia. Maksettujen suunnitelmien päivittäinen jakamisraja on kuitenkin 200 Gt.

Dropboxin datakeskukset ovat Yhdysvalloissa, joten nopeutesi ovat siellä nopeimmat. Testitulokset olivat mahtavia – lataa keskimäärin 16 minuuttia 1 Gt: n kansiolle, lataa noin kuusi saman verran – ottaen huomioon, että kuljimme ne Kaakkois-Aasiasta. Voit käyttää kuristusta nopeuksien rajoittamiseen, mutta sinun ei tarvitse tehdä, koska synkronointi käyttää vähän järjestelmän resursseja.

Muita syitä, jotka pidämme Dropboxista

Kun jaat tiedoston tai kansion, luot linkin siihen. Voit lähettää sen sähköpostitse tai kopioida ja lähettää manuaalisesti. Et voi suojata sitä, jos olet Dropbox Plus -tilaaja, mutta Dropbox Professional -käyttäjät voivat lisätä linkkeihin salasanoja ja viimeisen käyttöpäivän.

Siellä on sivu, joka näyttää myös sen, mitä olet jakanut. Voit jopa jakaa työpöytäohjelmasta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tiedostoa tai kansiota ja valitsemalla ”jaa”. Toinen hyödyllinen ominaisuus on ”tiedostopyyntö”, jonka avulla muut voivat ladata tiedostoja tilisi tiettyyn kansioon.

Dropbox tarjoaa tyylikkään käyttökokemuksen. Pöytätietokone on suoraviivainen, käyttämällä järjestelmäpalkki-kuvaketta ja synkronointikansiota. Valikoiva synkronointi on myös saatavana. Se toimii Windowsissa, Macissa ja Linuxissa. Verkkosovellus on silmiinpistävä, helppo selata ja näyttää tiedot selkeästi.

Siellä on mobiilisovellus myös Androidille ja iOS: lle. Sen avulla voit ladata valokuvia ja videoita puhelimestasi automaattisesti. Jos haluat tietää enemmän, lue Dropbox-arvostelu.

5. OneDrive

Microsoftin pilvitallennuspalvelulla on useita suunnitelmia, joista valita, mutta vain pari sopii hyvin suuriin tiedostoihin: Office 365 Personal ja Office 365 Home. Ensimmäinen antaa sinulle 1 Tt tallennustilaa 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria, jos maksat vuodesta. Toinen tarjoaa viidelle käyttäjälle yhden kilotavun kullakin 9,99 dollarilla kuukaudessa tai 99,99 dollarilla vuodessa. OneDrive-tiedostossa on 20 Gt: n tiedostokoko.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

OneDriven nopeudet ovat nopeita ja vakaita. 1 Gt: n kansion lähettäminen kesti noin kuusi minuuttia ja sen lataaminen yhden minuutin, mikä ei ole yllättävää, koska Microsoftilla on maailmanlaajuinen tietokeskusverkko. Olemme ladanneet vain synkronoidut tiedostot, koska havaitsimme virheitä manuaaliseen lataamiseen. Valitettavasti lohkotason kopiointi on käytettävissä vain Office-tiedostoille.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

Jakaminen ei ole paljon erilainen verrattuna muihin palveluihin. Voit luoda linkin sisältöön ja lähettää sen sähköpostilla, jakaa sen sosiaaliseen mediaan tai upottaa verkkosivulle. Premium-suunnitelmat antavat sinun lisätä voimassaolopäiviä, mutta salasanasuojausta ei ole.

Myöskään mitään tapaa tarkistaa, mitä olet jakanut. Verkkosovelluksessa on helppo navigoida vasemmalla olevan valikon avulla, kun sisältösi on keskellä. Eri lajitteluvaihtoehtojen avulla voit järjestää sen haluamallasi tavalla. Käyttöliittymässä on paljon negatiivista tilaa, selkeät viivat ja värit, jotka korostavat tärkeätä, mikä tekee siitä houkuttelevan.

Työpöytäsovellus noudattaa synkronointimallia, joten siinä on synkronointikansio ja järjestelmäpalkin kuvake. Järjestelmäpalkki-valikossa on luettelo tiedostoista, joiden avulla pääset tiedostoihin nopeammin. Sen avulla voit myös käyttää selektiivistä synkronointia.

Mobiilisovellus on miellyttävä, helppo käyttää ja saatavana Androidille tai iOS: lle. Lisätietoja palvelusta ja sen ominaisuuksista on OneDrive-arvosteluamme.

Lopulliset ajatukset

HD-elokuvien, kuvioiden, musiikin ja muiden suurten tiedostojen lataamisen ei tarvitse olla vaivatonta työtä, ja ei jos valitset oikean palvelun. Tiedoston koosta ja kaistanleveydestä on suurempi osa kuin tallennustilaa. Useimmat palvelut eivät velvoita niitä, mikä heijastuu kaikkiin tämän luettelon palveluihin paitsi viimeiseen.

Suosituimmalla sivustollamme, Sync.com, on halvat hinnat, tiedostojen lähettämiselle ei ole rajoja tallennustilakiintiön lisäksi ja suurta tukea. pCloud ei ole kaukana taaksepäin, kun taas Dropbox ja OneDrive voivat ylpeillä siirtonopeuksistaan.

Mikä palvelu näyttää sopivalta tarpeitasi varten? Käytätkö palvelua, jota ei ole luettelossa? Kerro meille kaikesta alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map