Paras pilvitallennus opiskelijoille 2020

Sen lisäksi, että käyvät juhlissa, liittyvät veljiin ja pelaisivat naisopiskelijapelejä, opiskelijoiden on hyvin opittava. Paljon opiskelu tapahtuu nyt verkossa, vaikka et etätyöhön, ja sitä voidaan parantaa käyttämällä palveluita, jotka auttavat tallentamaan esityksiä, tutkimuspapereita ja muita tehtäviä pilvessä.


Google Drive on oppilaiden parhaan pilvitallennuksen johtaja.

Kiintolevyt voivat toimia virheellisesti, joten et voi jättää muistiinpanojasi häiritsevään tenttiin. Voit välttää sen kopioimalla tiedostoja pilveen. Voit tyhjentää myös kiintolevyn tilaa, mikä parantaa sen suorituskykyä.

Jos ainoa tekijäsi pilvitallennuspalvelun valinnassa on, että se on ilmainen, lue paras ilmainen pilvitallennusluettelo. Valitsimme opiskelijoidemme valinnat, mukaan lukien johtava Google Drive, parhaista pilvitallennuspalveluista, mutta ennen kuin pääsemme heihin, määrittelemme kriteerit, joita käyimme heidän luokittelussaan.

Paras pilvitallennus opiskelijoille 2020

Mikä tekee pilvisäilöstä parasta opiskelijoille

Arvo on tärkein huolemme, koska useimmat opiskelijat ovat käteisellä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat eniten tallennustilaa vähiten rahaa. Mitä halvempaa suunnitelmaa palvelu tarjoaa, sitä parempi, sillä kertoimet, jotka saattavat sopia tarpeitasi, kasvavat jokaisella. Joillekin ilmaisen suunnitelman kirjaaminen tekee tempun, joten harkitsemme myös heille tarjotun tilan määrää..

Yhteistyöominaisuuksien tulisi olla käytettävissä, jotta voit työskennellä tiedostoilla vaihtamatta offline-editoriin ja integroituminen kolmansien osapuolien tuottavuustyökalujen kanssa on myös hyödyllinen..

Helppo tapa jakaa tiedostoja on tärkeä, koska joudut todennäköisesti tekemään ryhmätyötä muiden opiskelijoiden kanssa. Sisällönhallinnan – ominaisuuksien, kuten vanhenemispäivien, salasanasuojauksen ja käyttöoikeuksien – haltuunotto osakkeiden suojaamiseksi ei ole jotain, jota pitäisi hylätä. Sivu, joka kertoo mitä olet jakanut ja kenen kanssa on uusi tervetullut lisäys.

Palvelun käyttömukavuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon aikaa vietät töiden tekemiseen. On parasta, jos palvelu toimii työpöydällä, verkossa ja mobiililaitteilla ja tarjoaa suoraviivaisen käyttökokemuksen. Puhtaat ja houkuttelevat rajapinnat auttavat tässä.

Lopuksi, vahva tietoturva auttaa pitämään tiedostosi turvassa, kun siirrät ne pilveen. Sen vahvuus riippuu salaisuuksista, joita se käyttää levossa ja siirron aikana, ja siitä, tarjoaako yksityinen salaus, joka rajoittaa ihmisiä, jotka voivat lukea tiedostojasi sinulle. Kaksikerroksinen todennus estää hakkereita, jotka ovat varastaneet salasanasi, pääsemään tiliisi.

1. Google Drive

Google Drive on suosittu kotikäyttäjien keskuudessa, ja sillä on maailmanlaajuinen tietokeskusverkko. Sillä on 800 miljoonaa käyttäjää, kiitos, ettei pienessä osassa ole mukana Gmail-tileissä ja Android-puhelimissa.

Palvelu laski äskettäin hintoja joihinkin suunnitelmiinsa nostaen niiden arvoa. Halvin maksettu suunnitelma antaa sinulle 100 Gt 1,99 dollaria kuukaudessa, seuraava tulee 200 Gt 2,99 dollarilla kuukaudessa ja kolmas tarjoaa 2 Gt 9,99 dollaria kuukaudessa. Kaikki kolme alennetaan, jos maksat vuodesta. Ne eivät ole huonoja tarjouksia, mutta ne eivät vastaa Sync.com-sivuston tarjouksia.

Missä Google menee paremmin, on ilmainen suunnitelma, joka tarjoaa runsaasti 15 Gt tallennustilaa ja pääsyn Google Docs -sovellukseen, työkalusarjan, joka tekee verkossa toimivien asiakirjojen käsittelystä ja yhteistyöstä helppoa. Google Keep, ilmainen muistiinpanosovellus, on natiivisovellusten joukossa. Lisäksi palvelulla on laaja kirjasto kolmansien osapuolien integrointeista.

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Tiedostojen ja kansioiden jakaminen Google Driven kanssa on helppoa, mutta palvelusta puuttuu sisällönhallintaominaisuuksia, kuten voimassaolopäivät tai salasanalla suojatut linkit. Voit luoda jaettavan linkin kopioida ja liittää tai lähettää sähköpostitse. Sitä käyttävät ihmiset voivat katsella, kommentoida tai muokata sisältöäsi riippuen siitä, kuinka asetit oikeudet.

Voit muuttaa käyttöoikeuksia ”Advanced” -asetuksissa ”share…” -ikkunassa. Sieltä voit nähdä, kenellä on pääsy sisältöön ja jakaa sosiaalisiin verkostoihin, kuten Google+, Facebook tai Twitter.

Kuten kaikki muutkin Google-sovellukset, verkkokäyttöliittymä on intuitiivinen ja miellyttävä. Se on helppo navigoida ja käytät sitä todennäköisesti enemmän kuin työpöytäohjelmaa. Ominaisuuksia on monia, mutta ne on sijoitettu huolellisesti, jotta ne eivät hukuttaisi sinua.

Ei ole yllättävää, että työpöytäohjelma seuraa synkronointimallia. Mobiilisovellus asennetaan Android-puhelimiin ja antaa sinun käyttää tiedostojasi liikkeellä ollessa. Voit muokata niitä lataamatta niitä ensin, mikä on jotain, jota monet muut pilvitallennussovellukset vaativat.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Google ei ole piilevä yksityisyyden suhteen, koska se on liitetty PRISM-projektiin ja jakamaan tietoja kansallisen turvallisuusviraston kanssa. Yritys skannaa henkilökohtaiset tiedostosi ja sähköpostisi antaaksesi sinulle mukautettuja hakutuloksia, henkilökohtaisia ​​mainoksia ja paljon muuta. Voit käyttää Boxcryptoria, yksityistä salauksen lisäosaa, välttääksesi sitä ja parantaaksesi yksityisyyttäsi.

Suojaus ei kuitenkaan ole yhtä synkkä, koska Google käyttää AES 128-bittistä salausta tiedostojen salaamiseen, kun niitä säilytetään palvelimella. Se ei ole AES 256-bittinen, mutta se tekee työn. Kaksitekijäinen todennus on käytettävissä suojaamaan sinua, jos joku varastaa myös salasanasi.

Google Drive on helppo käyttää, siinä on runsas ilmainen suunnitelma, pari edullista premium-suunnitelmaa, erinomaiset tuottavuusominaisuudet ja mahdollistavat jakamisvaihtoehdot. Siitä puuttuu yksityinen salaus. Lisätietoja palvelusta saat lukemalla Google Drive-arvosteluamme.

2. pCloud

pCloud on sveitsiläinen yritys, joka sijoittuu parhaiden pilvipalvelujen tarjoajien luettelon kärkeen.

Se tarjoaa ilmaisen paketin, jossa on 10 Gt tallennustilaa. Voit lisätä 4 Gt tähän seuraamalla monivaiheista prosessia rekisteröinnin jälkeen. Lisäksi jokaisesta viittaamastasi ystävästä saat 1 Gt lisätilaa jopa 20 Gt.

On vain kaksi maksettua henkilökohtaista suunnitelmaa, mutta se riittää, koska ne tarjoavat suuren arvon. Premium tarjoaa 500 Gt 4,99 dollaria kuukaudessa tai vastaavaa kuin 3,99 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuodesta etukäteen. Premium Plus asettaa sinulle takaisin 9,99 dollaria kuukaudessa, mutta tarjoaa 2 kt tallennustilaa. Jos maksat vuodesta, voit laskea kuukausikoron 7,99 dollariin.

pCloud-Web-käyttöliittymä-tiedostot

Huomaa, että molemmilla suunnitelmilla on vain tiedostojen esikatselu, älä anna sinun muokata tiedostoja eivätkä integroidu Office Online- tai Google Docs -sovelluksiin. Tästä huolimatta pCloudin mediatoistoominaisuuksiin kuuluu sisäänrakennetut soittimet videoille, musiikille ja valokuville. Voit täydentää palvelua muistiinpanosovelluksilla, kuten Evernote tai OneNote, joka on opiskelijoiden suosituin.

Jos haluat jakaa tiedoston tai kansion jonkun kanssa, sinun on lisättävä hänen nimi tai sähköpostiosoite. Jos muut haluavat jakaa sisältöä kanssasi, he voivat tehdä niin siirtolinkkien avulla. Voit asettaa salasanat ja viimeiset käyttöpäivät linkkien suojaamiseksi, mutta molemmat edellyttävät premium-suunnitelman tilaamista. pCloud tarjoaa hyödyllisen taulukon, joka näyttää myös osuutesi tilastot.

Voit jakaa vain tiedostoja, joita ei ole salattu pCloudin nolla tietämyksen salauslisäosalla.

Pöytätietokoneen käyttö on nautinnollista ja helppoa. Voit käyttää sitä järjestelmätiedostojen kuvakkeen tai pCloud-aseman avulla järjestelmän tiedostohallinnassa. Käyttöliittymä on hieman tumma, mutta selkeä ja intuitiivinen.

Sinun ei tule pettymään myöskään web-käyttöliittymästä, koska siinä on enemmän ominaisuuksia, se tarjoaa virtaviivaistetun kokemuksen ja antaa sinun käyttää kaikkia pCloud-työkaluja yhdessä paikassa. Se on myös nopeaa. Ainoa haittapuoli on, että se ei pysty siirtämään suuria tiedostoja hyvin. Pysy siitä työpöytäohjelmassa.

Myös mobiilisovellus on hyvä, koska voit käyttää sitä uusien tiedostojen lähettämiseen, jakamiseen ja käyttämiseen. Lisäksi siinä on automaattiset valokuvien ja videoiden lataukset.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

pCloud luottaa TLS-protokollaan suojataksesi siirrettäviä tietoja keskeltä-iskuilta ja AES 256-bittinen tiedostojesi salaamiseksi. Kun tietosi saapuvat pCloud-tietokeskukseen, ne replikoituvat vähintään viidessä eri palvelimessa.

Yksityinen salaus on käytettävissä, mutta vain jos ostat Crypto-lisäosan 3,99 dollarilla kuukaudessa. Lisäosa luo salauskansion, ja kaikki siihen lisäämäsi suojataan erityisellä salasanalla, jonka vain sinä tiedät. Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole, joten varmista, että sinulla on vahva salasana.

Ennen kuin tilaat pCloudin, voit testata sen 14 päivän ilmaisella kokeilulla.

pCloud tarjoaa runsas ilmaisen paketin, halvat premium-järjestelyt, vahvan tietoturvan ja mahdollistavat jakamisvaihtoehdot. Haittapuoli on se, että se ei integroidu tuottavuuden työkaluihin, ja siitä puuttuu kaksifaktorinen todennus. Jos haluat lisätietoja, lue pCloud-arvostelu.

3. Sync.com

Sync.com on palvelu, joka sijaitsee parhaan pilvitallennusluettelomme yläosassa. Se sijaitsee Kanadassa ja hyötyy maan tietosuojalakeista, jotka ovat maailman parhaimpia.

Ennen tilaamista voit testata palvelun Sync Starter -suunnitelman 5 Gt ilmaisella tallennustilalla. Se ei ole paljon, mutta voit suorittaa useita vaiheita pitkän prosessin saadaksesi 1 Gt bonustallennusta. Lisäksi saat 1 Gt jokaisesta ystävästäsi, johon viittaat, jopa 20 Gt.  

Yrityksen mukaan se antaa sinulle enemmän tallennustilaa sitä pidemmälle suuntautuneille viittauksille, mutta sinun on lähetettävä se sähköpostitse korkin poistamiseksi, kun osut siihen..

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita kahden maksetun suunnitelman välillä: Personal Pro 500GB ja Personal Pro 2TB. Entinen maksaa 49 dollaria vuodessa, mikä on noin 4 dollaria kuukaudessa, ja jälkimmäinen maksaa 96 dollaria vuodessa, joten se on yksi parhaimmista tarjouksista pilvitallennuksessa.

Kuitenkin ei ole vaihtoehtoa maksaa kuukaudessa.

Verkkokäyttöliittymä ei tarjoa alkuperäisiä tuottavuusominaisuuksia, eikä se integroitu kolmansien osapuolien ohjelmiin. Älypuhelinsovelluksen avulla voit kuitenkin avata tiedostoja kolmansien osapuolien sovelluksissa, mukaan lukien Microsoft Office.

Voit jakaa kansion kutsumalla käyttäjiä käyttämään sitä tai luomaan linkin. Linkin avulla he voivat ladata ZIP-kansion jokaisen tiedoston lataamisen sijaan. Jos jaat tiedostoa, voit luoda vain linkin, jonka voit lähettää manuaalisesti tai sähköpostitse. Sync.com antaa sinun jakaa myös latauslinkkejä, joiden avulla muut voivat ladata sisältöä tallennustilasi.

Voit hallita osakkeitasi asettamalla käyttöoikeudet. Voit myös liittää linkkeihin salasanat ja voimassaoloajan, jos sinulla on Personal Pro -tilaus. Tämän lisäksi voit asettaa latausrajat osakkeille ja nähdä niiden lataustilastot. ”Jaa” -sivu kertoo, mitkä kansiot olet jakanut ja kenen kanssa myös.

Pöytätietokone on yksinkertainen ja helppo käyttää. Voit käyttää sitä synkronointikansiossa tai tehtäväpalkkikuvakkeella. Se on saatavana Windowsille ja macOS: lle, mutta ei Linuxille. Saat pääsyn samoihin ominaisuuksiin, jotka web-asiakkaalla on yhdessä muiden kanssa, jotka parantavat käyttökokemusta.

Älypuhelimen sovellus Androidille ja iOS: lle antaa sinun käyttää tiedostoja offline-tilassa ja ladata valokuvia ja videoita automaattisesti pilveen.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Palvelu käyttää AES 256-bittistä salausta levossa ja TLS-protokollaa, joka suojaa tiedostoja siirron aikana tietokeskuksiin. Se on myös parhaiden nolla-tietämyksen palveluiden luettelon kärjessä. Se ei kuitenkaan voi noutaa salasanaasi, jos kadotat sen, koska nollatieto estää sen.

Sync.com: lla on kilpailukykyisiä suunnitelmia, mutta ne on maksettava vuosittain, ja sen ilmainen suunnitelma ei ole yhtä hyvä kuin pCloud. Siinä on vain tiedostojen esikatselu mobiililaitteissa, eikä se tarjoa median toistoa. Silti sillä on hyvä turvallisuus ja sitä on helppo käyttää. Lisätietoja palvelusta saat lukemalla Sync.com-arvosteluamme.

4. Laatikko

Yksi parhaista yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen tarjoajistamme Boxilla on monia pieniä yrityksiä ja Fortune 500 -yrityksiä asiakkaina, mutta sillä on enemmän kuin liiketoimintasuunnitelmia. Siinä on myös pari, joka sopisi opiskelijoiden tarpeisiin.

Ensimmäistä kutsutaan yksilölliseksi ja se tarjoaa 10 Gt ilmaista tallennustilaa, joka on enemmän kuin monet muut palvelut. Personal Pro maksaa 10 dollaria kuukaudessa vain 100 Gt tallennustilaa. Tämä ei ole hyvä kauppa, joten suosittelemme pysymistä ilmaisessa suunnitelmassa, jos se tarjoaa tarpeeksi tilaa.

Box auttaa sinua lisäämään tuottavuutta Office Online- ja Google Docs -integraatioiden, samoin kuin DocuSignin ja monien muiden tarjousten kanssa sen kolmannen osapuolen sovelluskirjastossa. Sen alkuperäinen muistiinpanosovellus Box Notes on myös parhaiden muistiinpanosovellusten joukossa.

Voit jakaa linkkejä lisensoitujen käyttäjien kanssa ilman rajoituksia, mutta sinulla on oltava lupa jakamiseen organisaation ulkopuolella. Voit lähettää kutsun sähköpostitse tai luoda linkin ja lähettää sen. Laatikossa on hyvä sisällönhallinta, koska sen avulla voit asettaa vanhenemispäivät ja salasanat linkkille.

Web-asiakas on suoraviivainen, intuitiivisella ulkoasulla ja houkuttelevilla värimaailmilla. Sen avulla voit mukauttaa työtilan URL-osoitetta ja lisätä oman logon. Jos pidät työpöytäohjelmasta, Boxin käyttämä on myös tuttu synkronointimalli. Myös mobiilisovellus on helppo käyttää, ja sen avulla pääset tiedostoihin liikkeellä ollessa.

Muita syitä, joista pidämme

Box käyttää AES 256-bittistä tiedostojen salaamista palvelimilla ja TLS-protokollaa suojaamaan niitä siirron aikana. Palvelu kääri myös salausavaimesi samalla salausasteella. Sillä ei ole alkuperäistä yksityistä salausta, mutta voit lisätä sen Boxcryptorilla.

Kaksikerroinen todennus auttaa, jos joku varastaa salasanasi, ja mukautetut salasanavaatimukset vaikeuttavat hakkereita tekemään niin. Voit lukea lisää tietoturvasta ja muista ominaisuuksista Box-arvosteluamme.

5. MEGA

Kim Dotcomin vuonna 2013 perustama MEGA on yksi kiistanalaisimmista pilvien tallennusyrityksistä, mutta sillä on pari suunnitelmaa, joista voisi olla hyötyä opiskelijoille.

Ilmainen suunnitelma alkaa 50 Gt: llä, mutta 35 näistä katoaa kuukauden kuluttua. Tietyillä saavutuksilla voit päivittää tilaa jopa 45 Gt, mutta se myös vanhenee. Silti sinulla on 15 Gt tilaa, jota ei voida hylätä.

Pro-tilaukset eivät ole yhtä hyviä. Ensimmäinen, Pro Lite, maksaa 5,79 dollaria kuukaudessa 200 Gt tallennustilaa. 11,59 dollarilla kuukaudessa saat 1TB tilaa, ja loput kaksi suunnitelmaa eivät myöskään ole hyviä tarjouksia.

Tuottavuus on rajoitettua, koska MEGA: lla on vain tiedostojen esikatselut ja median toisto. Integrointia Office Onlineen, Google Docsiin tai muihin kolmansien osapuolten sovelluksiin ei ole.

Voit jakaa tiedostosi MEGA-yhteystietojesi kanssa tai lähettää luodun linkin. Jakamalla sähköpostiosoitteella voit myöntää lukemis-, lukemis- ja kirjoitusoikeudet tai täydet käyttöoikeudet.

Yllättävänä on, että luomasi osakkeet ovat nollatietoja, joten MEGA ei voi nähdä mitä jaat. Muiden, jotka haluavat käyttää sisältöäsi, on ensin purettava se salauksen avaimella. Maksettujen tilauksien avulla voit myös lisätä linkkisi voimassaoloajan ja salasanat.

Selainsovellus on yksinkertainen, eikä uusille käyttäjille ole käytännössä mitään oppimiskäyrää. Se on helppo navigoida ja löytää sen ensisijaiset ja toissijaiset ominaisuudet. Ylävalikossa on kaikki tarvitsemasi säätimet. Se on nopea, intuitiivinen ja käyttöliittymä on houkutteleva.

Muita syitä, joista pidämme MEGA

MEGA käyttää 128-bittistä AES-salausta levossa ja TLS-protokollaa siirron aikana. Se ei tarjoa kaksifaktorista todennusta, mikä tekee salasanastasi haavoittuvamman, joten varmista, että se on vahva.

Palvelu käyttää yksityistä salausta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia uteliaista silmistä. Lue lisää sen tarjoamista lukemalla MEGA-arvostelu.

Lopulliset ajatukset

Suurimmalla osalla opiskelijoista ei ole varaa hienoja hotelleja, hummeriä tai kalliita pilvitallenteita. Onneksi he voivat saada pilvitallennuksen halvalla. Luettelomme kolmella ensimmäisellä palvelulla on suunnitelmat, jotka tarjoavat runsaasti tilaa rahalle, sekä ilmaisia ​​suunnitelmia.

Google Drive on suosituin valinta, koska se on helppokäyttöinen, houkutteleva ja sisältää monia kolmansien osapuolien tuottavuuden työkaluja alkuperäisten Google-dokumenttiensa lisäksi. pCloudilla ja Sync.com-sivustolla on parempia tarjouksia ja vahvempi tietoturva, mutta puuttuvat tuottavuusvälineet.

Käytätkö jotain muuta opiskelijoille soveltuvampaa palvelua? Mitä luulet luettelomme? Jätä vastauksesi alla oleviin kommentteihin. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map