Paras pilvitallennus musiikille 2020

Aikaisemmin musiikkitiedostot olivat suuria ja tallennustila oli rajoitettua; aika ennen mp3-tiedostomuotoa. Nykyään tuhannet kappaleet saattavat kuitenkin elää kiintolevylläsi ja luoda valtavan luettelon valitusta musiikkisoittimestasi. Jotta kaikki olisi turvassa, olemme koonneet parhaan musiikin tallennustilan.


Koska musiikkia on niin paljon, on houkuttelevaa käyttää parhaita pilvitallennuspalveluiden tarjoajia laittamaan sen pois turhauttamatta kiintolevyäsi. Sen avulla voit olla varma, että musiikkisi on käytettävissäsi missä tahansa, ja että mikään laitteistovirhe, virus, haittaohjelma tai varkaus ei vaaranna sitä.

Tässä artikkelissa keskitymme eniten kappaleiden tallentamiseen vähiten rahaa. Jos haluat varmuuskopioida musiikkitiedostojen tallennuksen sijaan, tutustu artikkeliin parhaista online-varmuuskopiointipalveluista. Ennen kuin aloitamme luettelon kanssa, käydään perusteemme yli.

Paras musiikin tallennus pilviin 2020

Mikä tekee Cloud Storage -sovelluksesta parasta musiikille

Ensimmäinen prioriteettimme on arvo, koska haluamme tallentaa mahdollisimman monta kappaletta pienestä rahasta. Katsotaan, millaisia ​​hinnasuunnitelmia palvelut tarjoavat ja minkä tyyppisellä tavalla. Suurin osa palveluista tarjoaa ilmaisen suunnitelman tai ainakin kokeiluversion. Jos etsit vain edullista tarjousta, lue parhaat tarjoukset pilvitallennusartikkelissa.

Koska käsittelemme paljon kappaleita, ei olisi mitään syytä käyttää pilvitallennusta, joka ei tarjoa hyviä lähetysnopeuksia. Mitä parempi palvelun infrastruktuuri (globaali datakeskuksen jakelu) on, sitä nopeampi lähetys tapahtuu.

Tiedostojen saaminen verkossa ilman, että siitä tulee monimutkaista työtä, on välttämätöntä. Virtaviivainen käyttökokemus auttaa tässä. Varmistamme, että palvelut tarjoavat juuri sen eikä kirouksen koetteleman koettelemuksen. Haluamme myös työpöydällä, verkossa ja mobiililaitteissa toimivien asiakkaiden helppokäyttöisyyden.

Musiikin ystävät eivät ole vastustuskykyisiä jakamishaluille, joita viime aikoina on tapahtunut. Haluat pystyä jakamaan nopeasti, helposti ja mahdollisuuden jakaa sosiaaliseen mediaan. Olisi mielenkiintoista kutsua muita jakamaan kanssasi, ja juuri sen lähetyslinkit tai ryhmäkansion jakaminen sallivat.

Hyvä sisällönhallinta, salasanalla suojatut linkit, voimassaoloajat ja sivu, joka näyttää jaetut tiedostot, ovat aina hyviä.

1. Paras musiikin tallennus pilviin: pCloud

Sveitsiläinen pCloud on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 2013, ja sillä on tänään kahdeksan miljoonaa käyttäjää. Sillä on myös paljon suurliiga-asiakkaita, kuten BMW, Coca-Cola ja Twitter.

pCloud tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisia ​​ja liiketoimintasuunnitelmia koskevia suunnitelmia. Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita Premium- ja Premium plus -tasojen välillä, jotka maksavat 4,99 dollaria kuukaudessa (500 Gt) ja 9,99 dollaria kuukaudessa (2 TB). Perusominaisuuksien lisäksi nämä hinnasuunnitelmat tarjoavat 30 päivän tiedostoversioita ja rajoittamattomia etälatauksia (liittämällä tiedoston URL-osoitteen). Jos maksat vuodessa, saat alennuksen samoin kuin jos maksat elinikäisestä suunnitelmasta.

Nopeuden suhteen pCloud toimii samalla tavalla kuin muut palvelut. Yhteys pCloud-palvelimiin ei ole kovaa, mutta se saavuttaa suuremman nopeuden (keskimäärin 5 Mt / s) kuin monet muut palvelut.

Käyttäjäkokemus on suoraviivainen ja nautinnollinen kaikissa laitteissa, mutta verkkosivusto tarjoaa virtaviivaisimman kokemuksen. Se on helpompi navigoida, siinä on enemmän ominaisuuksia, se on erittäin nopea ja antaa sinulle pääsyn pCloud-työkaluihin yhdessä paikassa. Pöytätietokone on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille (lue paras linux-tallennustila, jos sitä tarvitset), kun taas mobiilisovellus on saatavana Androidille, iOS: lle ja Windows Phone -sovellukselle..

Muut syyt miksi pidämme pCloudista

Jakaminen pCloud-sovelluksen kanssa on helppoa, napsauta vain kappaleesi “Jaa” -painiketta ja voit jakaa sen suoraan Facebookille, Twitteriin ja Google+ -palveluun. Jos jaat pCloud-tilaajille, voit lisätä käyttäjänimen. Muutoin voit luoda linkin tai lähettää sen sähköpostitse.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on kutsua ihmisiä kansioon, jotta he voivat katsella sitä ja muokata ikään kuin se olisi heidän oma kansio. Jos haluat suojata linkkisi, voit asettaa vanhenemispäivät ja salasanat (vain premium-suunnitelmat), mikä on erityisen hyvä, jos haluat jakaa valokuvia.

Edullinen ja joustava suunnitelma, helppo jakaminen ja hyvä lähetysnopeus auttavat pCloudia suosituimpana musiikin tallennuksessa. Siellä on myös ilmainen hinnoittelusuunnitelma, joka antaa sinulle 10 Gt. Jos haluat lisätietoja palvelusta, lue perusteellinen pCloud-arvostelu.

2. Sync.com

Sync.com on tunnettu turvallisuusominaisuuksistaan ​​ja käyttäjän yksityisyydestä. Se auttaa, että sen kotipaikka on Torontossa, joten sen käyttäjät hyötyvät eräistä maailman parhaista tietosuojalakeista. Paitsi, että muut ominaisuudet auttoivat sitä saavuttamaan ensimmäisen sijan pilvitallennusvertailulistamme.

Jos haluat käyttää Sync.com-palvelua ei-premium-käyttäjänä, saat 5 Gt ilmaista tallennustilaa Sync Starter -suunnitelman mukana. Maksetut hinnasuunnitelmat ovat kuitenkin erittäin kilpailukykyisiä. Pro Personal -suunnitelma tarjoaa 500 Gt 49 dollaria vuodessa tai 2TB 96 dollaria vuodessa.

Alkuperäiset lataus- ja latausnopeudet ovat verrattavissa muihin palveluihin. Sync.com ei rajoita kaistanleveyttä oletuksena, mutta jos yhteys on heikko, voit kuristaa nopeutesi tehtäväpalkkikuvakkeesta (jos käytät työpöytäohjelmaa).

Pöytätietokone on saatavana Windowsissa ja OS X: ssä, mutta ei Linuxissa. Onneksi web-asiakasohjelmassa on helppo selata ja se tarjoaa pääsyn kaikkiin Sync.com-ominaisuuksiin, joten voit käyttää sitä mistä tahansa haluamastasi käyttöjärjestelmästä (vaikka työpöytäohjelma on nopeampi).

Verkkokäyttöliittymässä on useita sivuja, jotka näyttävät erilaista tietoa (linkit, jaet jne.). Se näyttää erittäin yksinkertaiselta ja se on hyvä asia kirjaamme.

Muut syyt miksi pidämme Sync.com: sta

Tiedostojen jakamiseksi voit luoda linkin tai lähettää kutsun sähköpostitse. Jos haluat jakaa kansion, voit kutsua tiettyjä käyttäjiä tai luoda linkin. Muut käyttäjät voivat ladata kansiosi .zip-muodossa. Voit myös jakaa latauslinkkejä, joiden avulla muut voivat jakaa kappaleensa kanssasi, käyttämällä tallennustilaa.

Sync.com-arvostelu ja vertailu

Jaettaessa on erityyppisiä käyttöoikeuksia. Voit nähdä ”Jaa” -sivun nähdäksesi, mitä olet jakanut muiden kanssa. Link-salasanat ja viimeinen käyttöpäivämäärä ovat myös saatavilla. Jos haluat tietää enemmän, lue Sync.com-arvostelu.

Sync.com on hieno tapa pitää äänitiedostot suojattuina ja yksityisinä, mutta tässä tapauksessa siitä puuttuu mediasoitin. Ominaisuus ei ole välttämätön varastointiin, mutta se olisi ollut hyvä lisä.

3. MEGA

Yksi kiistanalaisimmista pilvitallennuspalveluista. Kuuluisa Kim Dotcom perusti MEGA: n vuonna 2013. Hän ei enää ole MEGA: n jäsen, mutta yritys elää ja mainostaa “yksityisyysyrityksenä”, koska se tarjoaa nolla tietämyksen salauksen ja perustuu yksityisyyttä suosivaan Uuteen-Seelantiin.

Yksi tärkeimmistä syistä MEGA-tietä johtamiseen oli sen 50 Gt: n vapaa suunnitelma, mutta vuodesta 2017 lähtien tämä tallennustila haihtuu kuukauden kuluttua ja antaa sinulle vain 15 Gt. Suoritettuaan joitain helppoja tehtäviä voit saada sen takaisin, mutta sitten se katoaa jälleen 180 päivän kuluttua. MEGA ei ole läheskään kilpailukykyinen muiden palvelujen kanssa, koska sen 500 Gt: n suunnitelma maksaa enemmän kuin jotkut vaativat 2TB (lue lisää MEGA-arvosteluista tästä kaikesta).

Latausnopeudet ovat noin 25 prosenttia hitaampia kuin haluaisimme, eikä latausnopeus ole paljon parempi. Pienempien tiedostojen siirtämisessä (alle 20 Mt) ei ollut ongelmia, joten tiedostojen, kuten mp3-kappaleiden, synkronointi ei ole ongelma MEGA: lle. Lähetyksen aikana yhteyden voimakkuus vaihteli, joten jotkut lähetykset epäonnistuivat. Latausnopeudet olivat vakaampia eivätkä epäonnistuneet yhtä paljon, jolloin saavutettiin parempi aika.

MEGA: n selainsovellus on yksinkertainen, eikä uusien käyttäjien tarvitse oppia paljon. Ensisijaiset ominaisuudet ovat vasemmalla, kun taas toissijaiset ominaisuudet sijaitsevat hampurilavalikossa näytön oikeassa yläkulmassa. Toiminnot suoritetaan käyttämällä ylävalikon ohjaimia, kun suoritat toimintoja yksittäisille tiedostoille, kun napsautat itse tiedoston avattavaa valikkoa..

Synkronointia varten MEGA seuraa Dropboxin jalan vaiheissa; se pyörii yksinkertaisen synkronointikansion ympärillä. Pöytätietokoneet ovat saatavana Windowsille ja Macille, kun taas mobiilisovelluksia tarjotaan Androidille ja iOSille ja ne ovat myös melko helppokäyttöisiä.

Muut syyt miksi pidämme MEGA: sta

MEGA ei tarjoa samaa strategiaa jakamisen suhteen kuin muut palvelut. Et voi jakaa tiedostoja henkilöiden kanssa heidän sähköpostiosoitteellaan. Sen sijaan voit luoda vain linkin kyseiseen sisältöön. Tämä linkki on silti nolla tietämys, eikä MEGA voi nähdä mitä jaat.

Jos muut haluavat käyttää linkkiä, heidän on käytettävä salausavainta, joka luodaan linkin luomisen yhteydessä.

Jos sinulla on Pro-tilauksesi, voit lisätä vanhenemispäivät linkkisi. Voit edelleen jakaa kansioita sähköpostitse ja myöntää henkilöille luku-, muokkaus- tai täydellisiä käyttöoikeuksia. Ei kuitenkaan voida luoda erillisiä lähetyslinkkejä tai asettaa latausrajoituksia.

4. MediaFire

MediaFirelta puuttuu joitain parhaiden online-tallennustilan tarjoajien vakiotoiminnoista, kuten työpöytäsynkronointi ja versiointi, mutta se kompensoi tämän anteliaalla ilmaisella tallennuksella, alhaisella hinnoittelulla ja hyvällä mobiilituella kuville. Palvelulla on yli 43 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Lue perusteellinen katsaus saadaksesi lisätietoja MediaFirestä.


Media Fire

10 Gt ilmainen tallennustila ei ehkä ole suurimpien havaittujen määrien joukossa, mutta on olemassa useita tapoja saada enemmän tilaa (jopa 40 Gt), mukaan lukien ystävien lähettäminen, mobiilisovelluksen asentaminen ja yhteyden muodostaminen ja lähettäminen Facebookiin ja Twitteriin.

Jos tämä ei riitä, voit päivittää ”Pro” -suunnitelmalla, joka tarjoaa 1TB 5 dollaria kuukaudessa (tai 3,75 dollaria, jos maksat koko vuoden). Palvelu näyttää näyttää tarjoavan jatkuvasti 50 prosentin alennuksen vuosittaisesta tilauksestaan.

MediaFire ei voita mitaleja lähetysosastolla, mutta sen lataus- ja lähetysnopeudet ovat vakaat. Koko kansiota ei voi ladata kerralla, joten tiedostot on ladattava manuaalisesti, mikä hidastaa prosessia huomattavasti.

Verkkokäyttöliittymä on hyvännäköinen, vaikka jotkut kuvakkeet joutuvat päivittämään, ja sillä on selkeä asettelu yksinkertaisella vedä ja pudota -ominaisuudella. Sivulla on kansiopuu, ja sen avulla voit selata helposti (jos haluat ruudukon, siellä on myös se).

On onneksi, että verkkosovellus auttaa kompensoimaan työpöytäohjelman yllättävän puutteen. Mobiilisovellus toimii hyvin, mutta se on keskittyneempi kuin web-käyttöliittymä, koska se on rakennettu valokuvien varmuuskopion ympärille.

Muut syyt, miksi pidämme MediaFirestä

Jakaminen on vakio ja suoraviivaista. Voit lähettää jollekin linkin ja hän voi ladata tiedostosi. Siellä on oma kuvake, jonka avulla voit kopioida linkin nopeasti leikepöydälle.

MediaFiren käytön aloittaminen
MediaFiren käytön aloittaminen

Nämä tilaukset sisältävät kuitenkin mainoksia ilman tilausta. Ei voi myöskään lisätä vanhenemispäiviä tai salasanoja linkkeihin. Voit kuitenkin kytkeä linkin pois käytöstä kaikille, jotka eivät seuraa sitä.

5. Livedrive

Livedrive on kokenut monia muutoksia vuosien varrella, mutta suurin laadunmuutos tapahtui palvelun muuton jälkeen Ison-Britannian alueelle. Kun erilliset sovellukset on nyt integroitu yhteen käyttöliittymään. Kaikki ei kuitenkaan ole hyvin, koska uusille sivuston kävijöille on todennäköisesti vaikeaa ymmärtää tuotteita, koska hinnoittelujärjestelmä on hyvin erilainen kuin muilla markkinoilla.

Livedrive ei tarjoa ilmaista tallennustilaa. Varmuuskopiointi tarjoaa rajoittamattoman tilan 8 dollaria kuukaudessa (tai 80 dollaria vuodessa), mutta voit tehdä sen vain yhdelle tietokoneelle. Ne eivät sisällä myöskään USB-, CD- tai DVD-levyjä. Salkku-suunnitelma antaa sinulle 2 kt tallennustilaa useille laitteille 16 dollarilla kuukaudessa (160 dollaria vuodessa). Lopullinen suunnitelma, Pro Suite, tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion viidelle laitteelle ja 5TB synkronointia useille laitteille. Sen hinta on 25 dollaria kuukaudessa tai 250 dollaria vuodessa.

Livedrive ei ollut kovin nopea lähetystestissämme. Jostain syystä se oli hiukan nopeampi Windowsissa. Latausnopeus ei myöskään ollut kovin hyvä. Mielenkiintoista on, että kansiot ladataan .zip-arkistoina.

Verkkokäyttöliittymässä ei ole yllätyksiä, se on melko samanlainen kuin pilvien tallennusstandardi. Vaikka se kutsuu kansioita ”salkkuiksi”, joita käytät tiedostojen lähettämiseen. Ominaisuudet sijaitsevat sivupalkissa vasemmalla, kun taas näet tiedostot ja muut asetukset oikealla.

Työpöytäsovelluksen asentaminen ei ollut sujuvaa, koska se yritti ladata vaadittavat kirjastot yksinään ja epäonnistui. Vain Pro Suite tarjoaa kaiken työpöydän asennuspaketin, mutta voit mukauttaa peruspaketin maksullisilla lisäosilla. Itse käyttöliittymä on riittävän houkutteleva ja kompakti. Se tarjoaa pääsyn pääominaisuuksiin helposti valikkopalkin kautta.

Muut syyt miksi pidämme Livedrivestä

Jakaminen on hyvin yksinkertaista; tiedostoihisi pääsee verkkosivun kautta, ja jaa ne lähettämällä heille vain URL-osoite. Tämä tarkoittaa, että valikoivaa jakamista ei ole. Kuka tahansa linkki voi käyttää kaikkia tiedostojasi.

Livedrive-arvostelu - tiedostojen jakaminen
Tiedostojen jakaminen Livedriven kanssa on yllättävän helppoa.

Livedrive ansaitsee olla viimeisellä paikalla, koska sillä ei ole ilmaista tallennustilaa, sen tuotteita ei ole helppo ymmärtää, hinnasuunnitelmat eivät ole kaukana kilpailukykyisistä eikä tilausta ole helppoa peruuttaa.

Lopulliset ajatukset

Lempimusiikkisi lähettäminen pidennetylle lomalle pilvessä tuntuu ketään tekemältä. Musiikkisi ei ehkä ole kiintolevylläsi, mutta sitä voi silti käyttää, ja voit myös jakaa sen ystävien ja perheen kanssa.

Yksi täällä tarjottavista palveluista on sinulle parasta. Mielestämme pCloud-palvelun tulisi olla kyseinen palvelu tai muuten Sync.com. Loput eivät ole lähellä arvoa, synkronointinopeutta, helppokäyttöisyyttä tai jakamista. Onko sinulla ajatuksia tai kommentteja? Kerro meille alla. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map