Paras pilvitallennus Kanadalle 2020

Jos asut Pohjois-Amerikassa, haluat todennäköisesti tallentaa tiedostosi jonnekin Yhdysvaltain toimistoihin, jotka eivät pääse niihin. Kanada on tärkein ehdokas tähän, koska sillä ei ole lakeja, kuten USA Patriot Act, CLOUD tai PRISM, joiden avulla hallitus voi tarkastella tietojasi. Tässä artikkelissa olemme valinneet Kanadan parhaan pilvitallennustilan, jossa Sync.com on kärkipaikka.


Kanadan hallitus pyrkii päivittämään lakejaan vastaamaan EU: n yleistä tietosuoja-asetusta ja säilyttää oikeuden ilmaiseen tiedonsiirtoon. Tämä on hieno uutinen ihmisille, jotka ovat huolissaan heidän yksityisyydestään.

Lisäksi tietojen tallentaminen pilveen poistaa sotkua kiintolevyltä, antaa sinun jakaa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja suojata tietojasi kiintolevyn kaatumisilta.

Ennen kuin aloitamme valintamme, käydään läpi kriteerit, joita valitsimme Kanadan parhaan pilvitallennustilan parhaimmasta pilvitallennusluettelostamme. Jos etsit täältä varmuuskopiota, lue paras online-varmuuskopio Kanadasta. Tutustu eroon saadaksesi paremman kuvan siitä, mikä on varmuuskopio ja mikä on tallennustila.

Paras pilvitallennus Kanadalle 2020

Mikä tekee Kanadasta parhaan pilvisäilön

Vaikka yksityisyyttäsi käsitellään hyvin, tiedostojesi turvallisuus on edelleen kyseenalainen. Hakkerit eivät epäröi kohdistaa tietojasi. Tarkastellaan, millainen salaus suojaa tietosi kuljetettaessa ja levossa. Yksityinen salaus on paras tapa varmistaa, että vain sinä pystyt lukemaan tietojasi, mutta palvelussa olisi oltava kaksifaktorinen todennus myös valtuustietojesi suojaamiseksi..

Vakaa ja nopea yhteys auttaa sinua lähettämään ja lataamaan tiedostoja nopeasti. Se riippuu myös siitä, kuinka lähellä palvelua olet ja Internet-palveluntarjoajasi. Joidenkin palveluiden avulla voit parantaa yhteyttäsi muuttamalla siirtoasetuksia, ja monet käyttävät lohkotason siirtoalgoritmia.

Emme halua sinun tyhjentävän pankkitiliäsi pilvivaraston maksamiseksi, joten varmistamme, että saat kaiken hyödyn irti halvalla. Mitä enemmän palvelussa on suunnitelmia, sitä paremmat vaihtoehdot ovat. Jos etsit edullista tarjousta, lue parhaat pilvivarastotarjoukset.

Suorakäyttöinen käyttökokemus on parempi kuin hankala ja monimutkainen. On parasta, jos sinun ei tarvitse olla tekninen nero käyttääksesi pilvitallennuspalvelua. Tarkastellaan sitä, mitä käyttöjärjestelmiä palvelut tukevat, sekä kuinka nautinnolliset ja houkuttelevat niiden käyttöliittymät ovat.

1. Paras pilvitallennus Kanadalle Sync.com

Sync.com perustettiin Torontossa vuonna 2011, ja se on saanut maineen vahvan tietoturvan ja käyttäjän yksityisyyden vuoksi, mikä auttoi sitä kärjessämme.

Sen vahva tietoturva on AES 256-bittisen salauksen ja TLS-protokollan käyttö, joka suojaa tietoja tietokeskuksiin siirron aikana ihmisten keskellä-hyökkäyksiltä. Sync.com suojaa tiedostojasi yksityisellä salauksella, eikä se voi noutaa salasanaasi, jos kadotat sen. Se on myös paras valinta parhaita nolla-tietämyksen palveluita varten.

Sync.com-Web-ohjauspaneelin-Slider-1
© Cloudwards.net

Sync.com-Share-File-Link-Slider-2
© Cloudwards.net

Sync.com-Sync-kansio-Slider-3
© Cloudwards.net

Sync.com-Speed-Throttle-Slider-4
© Cloudwards.net

Sync.com-kaksi-Factor-Authentication-Dia-5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Kahden tekijän todennus on käytettävissä auttamaan sinua hakkereita vastaan, jotka haluavat varastaa salasanasi, mutta on hyvä idea tehdä vahva ensisijaisesti.

Aloitusnopeudet ovat pilvitallennuspalvelun keskimääräiset nopeudet, eikä mitään lohkotason kopiointia nopeuden lisäämiseksi jälkikäteen ole mahdollista. Jos synkronointiprosessi käyttää liian suurta osaa järjestelmän resursseista, se on mahdollista kuristaa. Sync.com antaa sinun asettaa kuukausittaisia ​​lähetys- ja latausrajoja, mikä on hyvä niille, jotka käyttävät rajoitettua tietosuunnitelmaa.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync Starter tarjoaa 5 Gt ilmaista tallennustilaa. Se ei ole paljon, mutta riittää testaamaan Sync.com-palvelun nähdäksesi, toimiiko se sinulle.

Henkilökohtaiset käyttäjät voivat valita kahden kilpailevan suunnitelman välillä: Personal Pro 500 Gt: lla ja Personal Pro 2TB tilaa. Entinen maksaa 49 dollaria vuodessa, kun taas jälkimmäinen maksaa 96 dollaria vuodessa, joten se on yksi parhaimmista tarjouksista pilvitallennuksessa.

Liiketoimintasuunnitelmat alkavat Business Solo -suunnitelmalla, joka tarjoaa 2TB 96 dollaria vuodessa. Sen avulla yrityskäyttäjät voivat myös pyytää tiedostoja asiakkailta ja varmistaa HIPAA-vaatimustenmukaisuuden tavallisten ominaisuuksien lisäksi.

Useille käyttäjille – joita on vähintään kaksi – Business Pro on paras valinta ja se maksaa 60–180 dollaria vuodessa käyttäjien lukumäärästä ja tallennustilan määrästä riippuen. Se tarjoaa hallinnollisen valvonnan ja keskitetyn laskutuksen.

Sync.com-työpöytäohjelman käyttäminen on helppoa, ja sinun on käytettävä sen synkronointikansiota ja tehtäväpalkkikuvaketta. Se on saatavana Windowsissa ja macOS: issa, mutta ei Linuxissa (katso paras pilvivarasto Linuxille). Saat samat ominaisuudet myös web-asiakasohjelman avulla sekä muilla, jotka parantavat yleistä kokemusta.

Siellä on älypuhelinsovellus myös Androidille ja iOS: lle. Voit käyttää sitä päästäksesi tiedostoihisi offline-tilassa ja lataaksesi valokuvia ja videoita automaattisesti pilveen.

Sync.com on hyvä arvo, helppo käyttää, sillä on vahva tietoturva ja se suojaa yksityisyyttäsi. Tällaiset valtakirjat tekevät mahdolliseksi olla luettelon kärjessä. Jos haluat lisätietoja siitä, lue Sync.com-arvostelu.

2. OneDrive for Business

Microsoft on yksi suurimmista teknologian nimistä, ja se on lisännyt yrityssovellusten tuotantoaan viime vuosina. OneDrive for Business on sen yritystiedostojen synkronointi- ja jakopalvelu. Sillä on kaksi palvelinta Kanadassa: yksi Torontossa ja toinen Quebec Cityssä.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Microsoft ei ole avoin tietoturvatoimistaan, mutta tiedämme, että se käyttää AES: n 256-bittistä salausta levossa. TLS-protokolla suojaa tiedostojasi siirron aikana ja RSA 248-bittinen salaa salausavaimesi. Et voi asettaa salasanan vaatimuksia. Palvelun oletusasetuksena on kahdeksan merkkiä. Jos olet järjestelmänvalvoja, voit kuitenkin pyytää kaksifaktorista todennusta.

Alkuperäinen tiedostojen lataus- ja latausnopeus vastaa muiden palvelujen nopeutta, mutta tiedostoihin tehdyt muutokset lataamalla ne voivat viivästyä, koska siinä ei ole lohkotason synkronointia. Algoritmi on kuitenkin saatavana Office-tiedostoihin, ja voit estää tiettyjen tiedostotyyppien synkronoinnin.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive for Business

OneDrive for Business tarjoaa paljon joustavuutta suunnitelmaan. Jokaisesta käyttäjästä on maksettava vähintään yksi vuosi etukäteen, mutta yleensä se on halvempaa kuin kilpailu ja käyttäjien ei tarvitse jakaa tallennustilaa kuten he tekisivät muiden palvelujen kanssa. Se on valtava etu OneDrivelle.

OneDrive for Business 1 maksaa 60 dollaria käyttäjää kohti vuodessa ja antaa jokaiselle 1 Tt tietoa. OneDrive for Business 2 maksaa kaksinkertaisesti, mutta tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan. Se alkaa 1 Tt, mutta lisätilaa voidaan pyytää.

Työpöytäohjelma on saatavana MacOS- tai Windows-käyttöjärjestelmälle ja noudattaa yleistä synkronointikansion lähestymistapaa. Voit käyttää myös intuitiivista ja houkuttelevaa verkkokäyttöliittymää tiedostoihin pääsyyn.

Mobiili kokemus on yhtä sujuvaa kuin verkko, ja sovelluksia on suoraviivaisempi käyttää. Tiedostot eivät oletuksena vie matkapuhelimellasi tilaa, mutta voit merkitä ja tallentaa ne offline-käyttöä varten. Asiakirjojen skannaus ja valokuvien ja videoiden automaattiset lataukset ovat myös saatavilla.

Vaikka se on loistava valinta, OneDrive for Business on edelleen toisena Sync.com-sivustossa, koska siinä puuttuu yksityinen salaus ja sen salasanavaatimukset ovat heikot. Jos haluat syventävän sen ominaisuudet, lue OneDrive for Business -katsaus.

3. Laatikko

Box on yksi parhaimmista EFSS-alustoista. Asiakkaiden joukossa on sekä pienyrityksiä että Fortune 500 -yrityksiä. Se käyttää ”Box zone” -nimistä tekniikkaa, jonka avulla Business Plus- tai Enterprise-tilaajat voivat valita alueen, johon sisältyy Toronto, johon tiedostoja tallennetaan..

Palvelu suojaa tietosi siirron aikana TLS-protokollalla ja AES 256-bittinen salaus suojaa niitä palvelimella. Laatikko myös kääri avaimen samalla salausasteella. Se ei ole yksityinen salaus, mutta voit määrittää sen Boxcryptorilla.

On olemassa kaksifaktorinen todennus, joka auttaa suojaamaan salasanasi, sekä käyttäjän mukautetut salasanavaatimukset. Myös kertakirjautumista on saatavilla, jonka avulla työntekijät voivat kirjautua sisään useisiin yrityssovelluksiin samanaikaisesti.

Voit rajoittaa kuinka monta laitetta kukin työntekijä voi synkronoida laitteiden kiinnittämisen kanssa, ja voit tarkistaa, kuinka moni laite voi käyttää pilvitallennettasi. Voit myös irrottaa laitteen leikata sen laitteen, mutta et voi pyyhkiä sen sisältämää sisältöä.

Alkuperäiset lataukset pilvitallennukseen verrataan hyvin muihin palveluihin, mutta seuraavat eivät, koska Boxissä ei ole lohkotason synkronointia.

Muita syitä, joista pidämme

Box Starter on halvin liiketoimintasuunnitelmista ja vaatii vähintään kolme käyttäjää. Se maksaa 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja tarjoaa 100 Gt tilaa, mikä ei riitä useimmille yrityksille. Tiedoston enimmäiskoko on 2 Gt.

Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan 15 dollarille ja antaa sinun ladata 5 Gt tiedostoja.

Business Plus maksaa 25 dollaria ja tarjoaa SSO-integroinnin, rajoittamattoman ulkoisen yhteistyökumppanin ja pääsyn Box Key Safe -palveluun. Yrityssuunnitelma tarjoaa sinulle käyttäjäryhmät, työnkulun automatisoinnin ja muut ominaisuudet. Molemmat antavat sinun valita, mitä palvelinta haluat käyttää tietojen tallentamiseen.

Verkkokäyttöliittymä on houkutteleva, suoraviivainen eikä jätä sinua hämmentäväksi. Sen avulla voit mukauttaa työtilan URL-osoitetta ja lisätä myös logosi.

Siellä on myös työpöytäohjelma. Kun olet asentanut sen, näet synkronointikansion kiintolevylläsi. Asiakas on saatavana Windowsille tai macOS: lle. Jos sinun on käytettävä tiedostojasi tien päällä, voit käyttää mobiilisovellusta Androidille tai iOS: lle. Katso laatikkokatsaus nähdäksesi, miltä käyttöliittymä näyttää ja oppia lisää palvelusta.

4. pCloud

pCloud on suhteellisen uusi palvelu, joka sijoittuu parhaan pilvitallennusluettelomme kärkeen. Se sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta sen turvallisuus voi kompensoida sen.

pCloud luottaa TLS-protokollaan suojaamaan siirrettäviä tietoja ja AES 256-bittinen tiedostojen salaamiseen. Kun tietosi saavuttavat pCloudin datakeskuksen, ne replikoituvat vähintään viidessä palvelimessa.

pCloud Web-käyttöliittymätiedostot

pCloud-synkronointikansio

pCloud Jaa tiedosto linkki

pCloud-latauslinkit

pCloud Drive Client

Edellinen

Seuraava

Zero-tietosuojaus suojaa yksityisyyttäsi, mutta vain jos ostat Crypto-lisäosan 3,99 dollarilla kuukaudessa. Kaikki, jotka lisäät Crypto-kansioon, ovat vain sinun saatavilla, koska sillä on erityinen salasana, jonka vain sinä tiedät. Ennen tilaamista voit testata sen 14 päivän kokeiluversiolla.

Valitettavasti kahden tekijän todennusta ei ole, joten varmista, että sinulla on vahva salasana.

Yhteysnopeudet voivat vaihdella, mutta ne ovat parempia kuin useimmat palvelut ja saavuttavat useammin korkeampia huippuja. Testimme osoittivat, että synkronointi on luotettavaa eikä koskaan pudota tiedostoja tai sekoita niitä. Kanadan käyttäjät ovat lähempänä datakeskusta, jotta he voivat odottaa näkemämme luotettavampia nopeuksia. Jos siirrot vievät paljon järjestelmäresursseja, sen kompensoimiseksi on olemassa asetuksia.

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Suunnitelmia on vain pari, mutta ne ovat arvokkaita. Premium-suunnitelma tarjoaa 500 Gt 47,88 dollaria vuodessa, kun taas Premium Plus maksaa 95,88 dollaria vuodessa 2TB. Jos päätät käyttää pCloudia pitkällä aikavälillä, elinikäinen suunnitelma säästää paljon rahaa.

Ennen tilaamista voit käyttää ilmaista pakettia, joka antaa sinulle runsaan 10 Gt tallennustilaa. Jokaisesta viittaamastasi ystävästä saat 1 Gt lisätilaa jopa 20 Gt. Voit saada vielä 4 Gt ilmaista tallennustilaa, jos suoritat viisi vaihetta tilisi rekisteröinnin jälkeen.

Pöytätietokoneet ovat saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. Itse asiassa pCloud on paras pilvitallennus Linuxille. Kun olet asentanut asiakkaan, näet pCloud-aseman ja järjestelmäpalkin kuvakkeen, joka auttaa sinua vuorovaikutuksessa aseman kanssa. Käyttöliittymä on tumma, mutta se on intuitiivinen ja helppo käyttää.

Jos käytät toista tietokonetta, voit käyttää verkkokäyttöliittymää. Se on helpompi navigoida, siinä on enemmän ominaisuuksia ja kaiken kaikkiaan nautittavampi. Voit käyttää kaikkia sen pCloud-työkaluja, mutta käyttöliittymä ei pysty käsittelemään suuria tiedostoja.

Mobiilisovellus on kätevä, jos olet liikkeellä. Se sisältää valokuvien automaattisen lataamisen ja on saatavana Androidille ja iOS: lle. Jos haluat lisätietoja palvelusta, lue pCloud-arvostelu.

5. Egnyte Connect

Egnyte Connectillä on maailmanlaajuinen palvelinverkko, ja monet ovat Yhdysvalloissa, joten kanadalaisten käyttäjien ei tarvitse muodostaa yhteyttä palvelimeen toisella mantereella. Se on yksi parhaimmista EFSS-palveluista.

AES 256-bittinen salaus sekoittaa tiedostosi ennen lähettämistä. Palvelu ei kuitenkaan ole nolla tietämystä, koska se purkaa tiedostosi lukeaksesi metatiedot ja sitten salaa ne uudelleen. Voit välttää sen käyttämällä yksityistä salauslisäystä Boxcryptor. Huomaa, että jos käytät sitä, lohkotason synkronointi ei toimi.

21886

Voit ottaa käyttöön kaksifaktorisen todennuksen suojaamaan sinua, jos joku varastaa salasanasi, ja kirjautumistietojesi suojaamiseksi voit asettaa salasanan vähimmäisvaatimukset.

Jopa globaalin verkon ollessa käytössä, Egnyte Connect vie pidempään kuin muut palvelut tiedostojen ensimmäiseen lähettämiseen. 250 Mt: n kansion lähettäminen kesti kaksi kertaa niin paljon kuin kilpailijoiden tarvittiin. Myöhemmät lataukset olivat paljon nopeampia sen lohkotason synkronointialgoritmin ansiosta.

Muita syitä, joista pidämme Egnyte Connect

Tiimisuunnitelma sopii yhdestä kolmelle käyttäjälle. Se maksaa 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja tarjoaa 1 kt tallennustilaa ja monia ominaisuuksia.

Voit valita kolmesta liiketoimintasuunnitelmasta: Office, Business ja Enterprise. Office-suunnitelma tarjoaa 5 kt online-tallennustilaa 8 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja vaatii vähintään viisi käyttäjää. Yli 25 käyttäjälle liiketoimintasuunnitelma tarjoaa 10 kt tallennustilaa 15 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Jos sinulla on yli 100 käyttäjää, yrityssuunnitelma tarjoaa sinulle “rajoittamattoman” tallennustilaa hallinnollisen valvonnan ja premium-tuen lisäksi. Sinun on soitettava Egnytelle saadaksesi hintaarvio.

Pöytätietokone käyttää yleistä synkronointikansiomallia – järjestelmälokerokuvaketta ja kiintolevyn synkronointikansiota. Se on saatavana Windowsille tai macOS: lle.

Web-asiakas on helppo käyttää ja melko kykenevä. Sama pätee mobiilisovellukseen. Voit käyttää sitä avata ja muokata tiedostoja pilvessä, mukaan lukien .pdf- ja Office-asiakirjat, joten sinun ei tarvitse ostaa Microsoft Office 365: tä. Mobiilisovellus voi myös tallentaa sisältöä puhelimestasi..

Lisätietoja näistä ominaisuuksista saat lukemalla Egnyte Connect -arvostelun.

Lopulliset ajatukset

Olemme korostaneet palveluita, jotka tallentavat tiedostoja palvelimille Kanadassa sen yksityisyydensuojalakien vuoksi. Olemme harkineet myös muiden tekijöiden, kuten nopeuden ja turvallisuuden, luokittelua palveluille. Kanadassa ei kuitenkaan ole paljon palveluntarjoajia, joten olemme täyttäneet aukot yhdysvaltalaisilla palveluilla, joilla on yksityinen salaus yksityisyyden suojaamiseksi..

Sync.com ansaitsee parhaan sijan, koska se tallentaa tietosi Kanadaan, sillä on suunnitelmat, jotka tarjoavat suurta arvoa ja tarjoavat vahvan suojauksen. OneDrive for Business ja Box ovat loistavia vaihtoehtoja, mutta sinun täytyy tilata yksi kalleimmista suunnitelmista Boxin käyttämiseksi Kanadassa. pCloudilla ja Egnyte Connectillä on datakeskukset Yhdysvalloissa, mutta ne ovat silti hyviä valintoja.

Käytätkö toista Kanadassa sijaitsevaa palvelua, jonka unohdimme? Mitä mieltä olette valinnoistamme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map