Paras pilvitallennus Eurooppa 2020 -strategiaan

Jos asut Yhdysvalloissa ja lataat tietosi pilveen, se on siellä NSA: n näkemistä varten. Ei niin Euroopassa, jossa tiukat tietosuojalait auttavat pitämään henkilötietosi poissa uteliailta silmiltä. Tässä artikkelissa tarkastellaan Euroopan parasta pilvivarastoa, sekä ihmisille, jotka elävät vanhassa maailmassa että uudessa.


Euroopassa asuvat ihmiset voivat nauttia paremmista päivitysajoista, kun taas muualla olevat käyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että heidän tietonsa ovat paremman yksityisyyden suojan suojaamia kuin kotona. Internetin avulla voit matkustaa maailmaa kodin mukavuudesta, joten miksi et hyödyntäisi sitä? 

Ennen kuin jatkamme yksityiskohtaisemmin Euroopan parhaista säilytyspalveluista, katsotaanpa ensin, mihin perustimme valintamme ja syyt valita eurooppalainen pilvitallennuspalvelu.

Paras pilvitallennus Eurooppa 2020 -strategiaan

Miksi sinun pitäisi harkita Euroopassa sijaitsevia pilvipalveluita

Yhdysvalloista on tulossa hitaasti pelottava, pelottava paikka: ennen kuin jouduimme ennen kaikkea huolehtimaan ”vain” PRISMistä ja patriot-laista, meillä on nyt myös SILMÄ käsitellä. Tämä pieni lainsäädäntö antaa aakkostoimistoille mahdollisuuden hakea tietoja Yhdysvaltain kansalaisista, vaikka niitä säilytettäisiin ulkomailla, mikä tarkoittaa, että haluat siirtyä nollatietopalveluun heti, kun se virallisesti kulkee. Emme edes mainitse verkon neutraalisuutta.

Ei kuitenkaan se, että kaikki on täydellistä Euroopassa: monet EU: n maat jättävät toisinaan ottamatta huomioon oikeuksia yksityisyyteen torjuakseen ”terrorismia”. Nämä lait eivät kuitenkaan ole missään määrin niin kauaskantoisia kuin Yhdysvalloissa tiedustelupalveluille tarjoaman vallan suhteen..

Lisäksi EU: n yksityisyyden suojaa koskevissa laeissa tehdään päivityksiä niin kutsuttuun yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR). Alun perin ehdotettiin tammikuussa 2012, neljän vuoden valmistelun jälkeen, se hyväksyttiin lopulta 14. huhtikuuta 2016. Se tulee voimaan toukokuussa 2018.

Suurin muutos, jonka se tuo, on laajennettu toimivalta. Uutta asetusta sovelletaan kaikkiin yrityksiin, jotka käsittelevät unionissa asuvien ihmisten tietoja, riippumatta siitä, missä yritys sijaitsee. Se lisää myös uusia oikeuksia, kuten pakollisen rikkomusilmoituksen, oikeuden hankkia ihmisten tietoja, oikeuden olla unohdettu ja suunnitellun yksityisyyden suoja. Kaiken kaikkiaan tämä voi olla hyvä aika aloittaa eurooppalaisten pilvipalvelujen käyttö.

1. Paras pilvitallennus Euroopassa: Tresorit

Tämän luokan selvä mestari, Tresorit tarjoaa erinomaisen palvelun. Tällä tarkoitamme, että Tresoritilla on erinomainen turvallisuus, ja se on yksityisyyden suojan alainen sekä Alankomaissa että Irlannissa. Hyvät lait, mutta ei niin hyvä kuin Sveitsissä, jossa sen pääkonttori sijaitsee.

Tresoritin suurin etu on, että se on yksi harvoista ja parhaista nolla tietämättömyyden pilvipalveluista. Mitä tämä tarkoittaa, että valitset salasanasi ja asetat sen tietämättä sitä, että se annetaan Tresoritille, jolloin yritykselle on mahdotonta luovuttaa tietojasi kenellekään muulle. Haittapuoli on, että jos unohdat salasanasi, Tresorit ei voi auttaa sinua sen noutamisessa.

Tresorit tarjoaa myös AES-256-salauksen. ”256” tarkoittaa yksinkertaisesti, että salausavain on 256 bittiä pitkä. On arvioitu, että supertietokoneen murtaminen kestää miljardin vuoden, jolloin siitä tulee yksi turvallisimmista pilvitallennuspalveluista.

Samaa ei voida sanoa salasanoista, koska heikot voidaan murtaa helposti raa’alla voimalla. Tresorit-järjestelmässä on kaksifaktorinen todennus, joka auttaa, vaikka jollakin olisi salasana, hänen on myös annettava suojakoodi, jos yritetään kirjautua tuntemattomalta laitteelta. Tämä suojakoodi lähetetään sähköpostiisi tai älypuhelimeesi.

Tresorit tarjoaa myös parasta datakeskuksen tietoturvassa: ne ovat uusimpien ISO-standardien mukaisia ​​ja niitä hallinnoi Microsoft Azure. He käyttävät valvontaa, turvapartioita ja biometristä skannausta. Vaikka rikkomus olisi tekemättä nolla tietämystä, se ei tekisi varkaita. Se ei ole Fort Knox, mutta se on lähellä.

Muut syyt, miksi pidämme Tresoritista

Mukana on myös Linux-tuki, mikä ei ole jotain yleistä pilvitallennuspalveluiden keskuudessa, mikä tarkoittaa, että Tresorit sijoittuu parhaimpaan Linux-pilvitallennusartikkelimme joukkoon. Siinä on myös loistava laitteiden synkronointi tai synkronointi, mikä tarkoittaa, että samaan tietoon voidaan päästä eri laitteista, toisessa tehdyt muutokset näkyvät melkein heti toisessa.

Tiedostojen synkronoimiseksi laitteiden välillä luot “tresorin” (saksan kielen “holvi”), joka lisätään erityiseen tiedostojärjestelmäkansioon nimeltään “minun treesori”. Kaikki teresoriin sijoitetut tiedostot tallennetaan oletusarvoisesti kiintolevylle sekä pilveen. Kaikki tiedostoon tehdyt muutokset heijastuvat myös pilvessä ja kaikissa laitteissasi melkein reaaliajassa.

Linkkien jakaminen toimii hyvin Tresoritin kanssa. Linkin luomisen sijasta voit suojata sitä salasanalla, voimassaolopäivällä ja latausrajoilla. Jos et halua unohtaa niitä, voit tarkistaa luomiesi linkkien linkit-näkymässä.

Tresoritilla on kuitenkin myös haittapuoli: hinta. On olemassa kaksi erillistä suunnitelmaa. Yksi hinta oli 12,50 dollaria 200 Gt ja toinen 30,00 dollaria 2 kt. Molemmat suunnitelmat veloittavat enemmän kuin jotkut muut palvelut, vähemmän tallennustilaa käynnistykseen. Ei myöskään ole ilmaista suunnitelmaa.

Jos haluat tietää enemmän Tresoritista, tutustu perusteelliseen Tresorit-arvosteluomme tai kokeile sitä, jos olet enemmän käytännön tyyppi.

2. Dropbox yrityksille

Tresorit takana on yksi pilvitallennusmaailman vanhimmista palveluista. Nimelle, joka kuulostaa tutulta monille käyttäjille, ei ole vaikea ymmärtää, miksi jotkut näyttävät kauempana kuin Dropbox.

Vuonna 2008 luodulla palvelulla on ollut ylä- ja alamäkiä, joista suurin on yksi suurimmista datavarkauksista vuonna 2012. Dropbox on kuitenkin sittemmin ottanut useita toimenpiteitä turvallisuuden varmistamiseksi: se on asettanut monia suuntauksia sekä synkronoinnissa että tiedostoissa jakaminen, jota edelleen kehitetään edelleen.

Dropbox yrityksille

Toisin kuin henkilökohtaisessa Dropbox-suunnitelmassa, Dropbox Business -käyttäjät voivat käyttää Euroopassa olevia palvelimia tietojen ylläpitämiseen, joten se sai paikan tässä luettelossa. Huomaa kuitenkin, että pysyäksesi NSA: n edessä, haluat ehkä käyttää Boxcryptoria tiedostojen salaamiseen ennen niiden lähettämistä pilveen. Lue lisää Boxcryptor-arvosteluistamme tästä kätevästä palvelusta.

Aiemmin mainitsemme tehostettu turvallisuus muodostuu 256-bittisestä AES-salauksesta, kovetetuista datakeskuksista, 128-bittisestä AES-salauksesta, kaksifaktorisesta todennuksesta ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, voit myös suorittaa etäpyyhkäisyn, jos synkronoitu laite varastetaan.

Muut syyt, miksi pidämme Dropbox-liiketoiminnasta

Dropbox-työpöytäsovellus lisää erityisen pilvillä kytketyn kansion järjestelmään. Tämä ”synkronointikansio” on kulmakivi koko käyttökokemukselle. Lisäksi on olemassa myös verkkosovellus, jonka avulla voit käyttää tiedostoja.

Sisällön selaus ei jätä sinua naarmuttamaan päätäsi, valikot on järjestetty, värimaailma on helppo katsella ja vetämällä ja pudottamalla kokemus on entistä yksinkertaisempaa. Se toimii myös useilla alustoilla – Windows, Mac, Linux, Android ja iOS. Riippumatta siitä, mitä käytät, Dropboxin käyttökokemus on melko sujuva.

Dropbox keksi yleisen synkronointimallin vuonna 2008, mutta se johtaa tietä myös tänään. Tämä johtuu lohkotason tiedostojen siirroista, joita kutsutaan myös differentiaalisynkronoinniksi. Koko tiedoston korvaamisen sijasta se korvaa vain muuttuneet osat.

Dropbox Business -yrityksessä on upeita kansioiden ja tiedostojen jakamisominaisuuksia, joita on helppo käyttää. Voit myös sisällyttää vanhenemispäivät lopettaaksesi linkit ja salasanat hienosäätääksesi sisällönhallintaa.

Koska ei ylpeillä samoilla turvatoimenpiteillä kuin Tresorit, tämä palvelu on toisella sijalla. Jos tämä ei ole ensisijainen huolenaihe, Dropbox Business tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Jos haluat tietää enemmän, tutustu perusteelliseen Dropbox for Business -katsaukseen.

3. Jottacloud

Kahden ensimmäisen jälkeen takajoukkojen täyttäminen tulee enemmän siihen, mitä Euroopassa on saatavana, ei parasta; olemme laatineet heidät juuri samoiksi. Ensimmäinen on Jottacloud, yksityisyyteen suuntautunut norjalainen varmuuskopiointi- ja synkronointiympäristö. Se on suhteellisen edullinen ja helppo käyttää.

Pääkonttori sijaitsee Norjassa, maassa, jolla on joitain maailman parhaimmista yksityisyyttä koskevista laeista. Sillä on tietosuojatakuu, joka lupaa, että se ei valvo tallentamiasi tietoja. Henkilökohtaiset tiedot ja metatiedot kuitenkin tallennetaan. Jottacloudilla on ainakin kaksifaktorinen todennusominaisuus.

Muut syyt, miksi pidämme Jottacloudista

Jottacloud tarjoaa ilmaisen paketin, jossa on 5 Gt tallennustilaa, ja sillä on myös rajoittamaton suunnitelma 9,99 dollaria. Siellä on myös hieno valokuvien varmuuskopio-ominaisuus, jolla on näyttävä nimi, Jottacloud Photos. Harvinaisten tiedostotyyppien varmuuskopiointi ei ole ongelma Jottacloudille.

4. Livedrive

Livedrive on käynyt läpi monia muutoksia vuosien varrella, mutta suurin muutos on, että sen tietokeskukset muuttivat Iso-Britanniaan. Se on parantanut laatuaan huomattavasti, ja nyt ohjelmisto on täynnä ominaisuuksia.

Kaikki ei ole parantunut, ja tämä heijastuu tietosuojakäytännön hirvittävissä lauseissa. Esimerkiksi lausekkeen 40 mukaan Livedrive poistaa varmuuskopiot kaikista tietokoneista, joita ei ole liitetty palveluun 30 päivän kuluessa. Toisessa lauseessa todetaan, että Livedrive pidättää oikeuden arkistoida tiedot tiloissa, joissa niitä ei välttämättä ole käytettävissä välittömään pääsyyn.

Se ei ole millään tavoin nolla tietämyspalvelu, eikä siitä ole apua lauseessa 14. Siinä todetaan, että Livedrive tutkii tiedostojasi ja poistaa kaiken, jolla on “kohtuullinen usko”, että sinulla ei ole asianmukaisia ​​oikeuksia.

Livedrive ilmoittaa tietosuojakäytännössään myös, että se aikoo aktiivisesti ottaa yhteyttä lainvalvontaviranomaisiin tietyissä olosuhteissa, joten sinun ei pidä missään tapauksessa pitää arkaluontoisia tietoja sen mukana.

Muut syyt miksi pidämme Livedrivestä

Asiakaspalvelu vastaa nopeasti asiakaspyyntöihin ja pyrkii tarjoamaan laadukasta palvelua. Mukana on myös kattava UKK-luettelo. Lisäksi halvin hinnoittelusuunnitelma tarjoaa rajoittamattoman varatilan.

Livedrive on halpa iso joukkovarastointi, mutta kirjautumisprosessi on monimutkaisempi kuin sen pitäisi olla, kuten peruuttaminenkin. Lisätietoja on Livedrive-arvosteluamme.

5. CloudMe

Viimeinen valintamme on palvelu, joka tulee Ruotsista. Sellaisena se hyötyy laeista, jotka auttavat suojaamaan siellä ylläpidettävien tietojen yksityisyyttä. Xcerion perusti CloudMen, ja sen alkuperäinen nimi oli iCloud. Kun Apple hankki toimialueen, se jaettiin CloudTop: iin virtuaalipilvopöydäksi ja CloudMe-tiedostoksi synkronointia ja tiedostojen tallennusta varten.

Siihen kuuluu useita erilaisia ​​kuluttajahinnoittelusuunnitelmia. Kolme ensimmäistä eivät tarjoa paljon tilaa, ja ne ovat kalliita ottaen huomioon vastineen rahalle. Kaksi viimeistä tarjoavat enemmän, mutta ovat vielä kalliimpia. Kallein suunnitelma tarjoaa vain 500 Gt hintaan 30 euroa kuukaudessa.

On ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit kokeilla CloudMe-ohjelmaa. Se tarjoaa 3 Gt tallennustilaa ja tiedoston enimmäiskoko on 150 Mt. CloudMe ei tarjoa minkäänlaista salausta. Myöskään chat-vaihtoehtoa tuen saamiseksi ei ole, vain foorumi, joka sisältää UKK-osion.

Muut syyt miksi pidämme CloudMesta 

Me emme pidä siitä. Sinun tulisi todennäköisesti välttää tätä palvelua.

johtopäätös

Kun Yhdysvaltain tietosuojamaisema alkaa muistuttaa Orwellin vuotta 1984, Eurooppa näyttää yhä enemmän turvapaikan tietosi säilyttämiselle. Varsinkin kun GDPR tulee voimaan toukokuussa 2018. Siellä on viiden parhaan vaihtoehtoluettelomme mukaan lukien Tresorit siirtymässä pilvitallennukseen Euroopassa.

Mikä on suosikkipalvelupalvelusi, joka perustuu Eurooppaan? Mitä mieltä olette valinnoistamme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map