Paras pilvitallennus Australia 2020: lle

Australialaiset ovat jatkuvasti lisänneet pilvisäilön käyttöä, ja se ei ole ihme. Pilvitallennus antaa sinun tyhjentää kiintolevyn tilaa, tehdä helpompaa yhteistyötä, jakaa valokuvia ja muuta. Haittapuoli on sen etäisyys muusta maailmasta, koska lähemmät palvelimet ovat parempia, joten olemme löytäneet sinulle parhaan Australian pilvitallennuksen, alkaen Egnyte Connectistä.


Se, kuinka lähellä olet palveluntarjoajan palvelimella, vaikuttaa valtavasti pilvitallennuskokemuksesi laatuun. Tietojensiirto on nopeampaa ja siinä pitäisi olla vähemmän keskeytyksiä, mikä on tietysti parempi kuin yhteys, joka voi jumittua ja katkeaa.

Yksi tärkeä huolenaihe on kuitenkin se, että Australian hallitus ei vältellä snooppausta, vaikka se olisi vain metatietoja. Tuleva sopimus saattaa jopa antaa heille mahdollisuuden hakea tietoja suoraan Yhdysvaltojen pilvipalveluntarjoajilta (siksi suosittelemme käyttämään yhtä parhaista Australian VPN-suosituksista). Hyvä tietoturva voi kuitenkin estää ketään tarkastelemasta tietojasi.

Ennen kuin aloitamme valintamme, määrittelemme loput kriteeristämme parhaan pilvitallennusvalinnan valinnalle Australialle parhaimmasta pilvitallennusluettelomme. Jos etsit varmuuskopiota – siinä on ero – tutustu parhaaseen Australian online-varmuuskopioomme.

Paras pilvitallennus Australia 2020: lle

Mikä tekee Australiasta parhaimman pilvisäilön

Palvelimen sijainti on tärkein. Mitä lähempänä pilvitallennuspalvelimia olet, sitä parempi. Joidenkin palveluiden avulla voit parantaa yhteyttäsi säätämällä siirtoasetuksia ja useimmissa käytetään lohkotason siirtoalgoritmia. Yhteyden nopeus ja vakaus riippuvat myös Internet-palveluntarjoajasta.

Hyvä yhteys on hyvä ja hieno, mutta se ei koskaan ole tarpeeksi nopea välttämään pahantahtoisia henkilöitä tai hallituksia. Siellä turvallisuus tulee. Katsomme, millainen salaus suojaa tietosi kuljetuksen aikana ja levossa. Yksityinen salaus on ihanteellinen, koska se estää ketään lukemasta tietojasi. Palvelussa tulisi myös olla kaksifaktorinen todennus salasanasi suojaamiseksi.

Kukaan ei halua maksaa käsivarsi ja jalka turvallisuudesta ja nopeudesta. Palvelut eroavat rahaa tarjoamiensa tila- ja suunnitelmien määrästä, joten mitä enemmän heillä on suunnitelmia, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat löytää oikea. Ilmainen suunnitelma tai kokeiluversio on myös plus, koska yhden käytön avulla voit testata palvelun ennen tilaamista.

Sinun ei tarvitse olla IT-nero tai sinun ei tarvitse olla ollakseen käyttääksesi pilvivarastoa. Yksinkertainen ja nautinnollinen kokemus auttaa. Rajapintojen – web-, pöytä- ja mobiililaitteiden – tulisi olla myös houkuttelevia. Huomaa myös, missä käyttöjärjestelmissä palvelut toimivat.

Nyt kun olemme määrittäneet kriteerimme, aloitamme parhaalla valinnalla.

1. Paras pilvitallennus Australialle: Egnyte Connect

Sen lisäksi, että Egnyte Connect on valittu Australiaan, se on yksi parhaista yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen tarjoajista. Palvelu käyttää ominaisuutta, jota se kutsuu ”maailmanlaajuiseksi verkon kiihdytykseksi”, jonka avulla asiakkaat voivat käyttää uusinta verkkoteknologiaa pääsyssä tietokeskuksiin. Yksi datakeskus on Aasian ja Tyynenmeren alueella, joka sopii erinomaisesti Australiaan.

Egnyte voi kuitenkin olla nopeampi ensimmäisissä latauksissa. Testien tulokset olivat hitaammat kuin odotimme. Se oli paljon nopeampaa lataamalla olemassa olevia tiedostoja, tosin sen estotason synkronointialgoritmin ansiosta.

AES: n 256-bittinen salaus sekoittaa tietosi ennen kuin ne ladataan tai synkronoidaan, mutta palvelua ei voida pitää nolla tietämyksenä, koska sen on purettava tiedostojasi metadatan lukemiseksi.

Onneksi Egnyte integroituu Boxcryptorin kanssa (lue Boxcryptor-arvostelu), joka tarjoaa yksityisen salauksen. Lohkotason synkronointi ei kuitenkaan toimi, jos sitä käytetään. Voit ottaa käyttöön kaksikerroisen todennuksen estääksesi tunkeutumisen, jos joku varastaa salasanasi, ja voit suojata käyttäjätietojasi ottamalla käyttöön salasanan vähimmäisvaatimukset.

Muita syitä, joista pidämme Egnyte Connect

Egnytellä on kolme liiketoimintasuunnitelmaa: Office, Business ja Enterprise. Office vaatii vähintään viisi työntekijää ja antaa sinulle 5TB online-tallennustilaa 8 dollaria työntekijää kohti kuukaudessa, mikä on suuri arvo. Yli 25 työntekijälle liiketoimintasuunnitelma tarjoaa 10 kt online-tallennustilaa ja edistynyttä tietoturvaa.

Jos sinulla on yli 100 työntekijää, Egnyte vaatii sinua tilaamaan yrityssuunnitelman, jolla ei ole työntekijöiden tai tallennustilan enimmäismäärää. Lisäksi saat premium-tuki- ja hallintapaketin. Tiimisuunnitelma sopii yhdestä kolmelle käyttäjälle. Se maksaa 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa 1 Tt tallennustilaa ja paljon ominaisuuksia.

Sinulla ei ole ongelmia web-asiakkaan kanssa, koska sen käyttöliittymää on helppo käyttää, siinä on monia ominaisuuksia ja se on nautinnollinen. Sama pätee mobiilisovellukseen, jonka avulla voit avata ja muokata sisältöä pilvestä, mukaan lukien Office – ei tarvita Office 365: tä – ja Adobe .pdf-dokumentit. Mobiilisovellus voi ladata puhelimesi sisällön myös suoraan pilveen, mikä on kätevää.

Pöytätietokone on suoraviivainen, koska se käyttää yleistä synkronointimallia – kiintolevyn synkronointikansiota ja järjestelmän tarjotinkuvaketta. Siinä on myös ominaisuus nimeltään Egnyte Drive, jonka avulla voit käyttää pilvitietojasi tiedostojärjestelmästäsi ottamatta tilaa kiintolevyllä. Asiakas on saatavana Windowsille tai macOS: lle.

Egnyte tarjoaa hyvän tietoturvan, nopean lohkotason synkronoinnin avuksi yhteistyössä, joukon ominaisuuksia ja hyvän arvon. Jos haluat lisätietoja palvelusta, lue Egnyte Connect -arvostelu.

2. Laatikko

Box on myös yksi parhaimmista EFSS-alustoista. Se keskittyy yrityksiin ja laskee monet asiakkaista, pienistä aina Fortune 500: een, asiakkaiksi.

Box käyttää ”Box-vyöhykkeet” -nimistä tekniikkaa, jonka avulla voit valita haluamasi tallennusalueen, jos sinulla on yritys- tai yrityssuunnitelma. Yksi niistä on Aasiassa ja sopii hyvin Australian käyttäjille. Alkuperäisiä latauksia verrataan hyvin muihin pilvitallennuspalveluihin, mutta myöhemmät lataukset ovat hitaampia, koska Boxissä ei ole lohkotason synkronointia.

Sinut on suojattu keskitason ihmisten hyökkäyksiltä kuljetuksen aikana tapahtuvalla salauksella, kun taas AES-256-bittinen salaus suojaa tietojasi levossa. Box käyttää samaa salausastetta avaimen suojaamiseen. Se ei ole yksityinen, mutta Boxcryptor-integraation avulla voit määrittää sen. Kaksitekijäinen todennus on myös saatavana.

Siellä on myös yhden kirjautumisen integraatio, jonka avulla työntekijät voivat kirjautua sisään useisiin yrityssovelluksiin samoilla käyttöoikeustiedoilla.

Voit rajoittaa sitä, kuinka monta laitetta kukin käyttäjä voi synkronoida laitteiden kiinnityksen kanssa, ja voit tarkistaa, kuinka monella laitteella on pääsy pilvitallennustilasi. Valitettavasti, kun irrotat laitteen, se vain rajoittaa pääsyä pilvisäilöön ja jättää laitteesta jo synkronoidun sisällön ennallaan.

Muita syitä, joista pidämme

Halvin suunnitelma, nimeltään Starter, maksaa 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa – kaikki suunnitelmat käyttävät samaa hinnoittelujärjestelmää. Se tarjoaa 100 Gt, joka ei riitä useimmille yrityksille. Liiketoimintasuunnitelma, jonka avulla voit myös valita palvelimen lähellä Australiaa, on suosituin ja antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan 15 dollaria..

Business Plus maksaa 25 dollaria ja tarjoaa sinulle SSO-integroinnin, rajoittamattoman ulkoisen yhteistyökumppanin ja pääsyn Box Key Safe -palveluun. Sinun on otettava yhteyttä Box-edustajiin yrityssuunnitelman hinnoittelusta. Jos tilaat sen, saat pääsyn käyttäjäryhmiin, työnkulun automaatioon ja muihin ominaisuuksiin.

Verkkokäyttöliittymä on suoraviivainen. Sen ulkoasu ei jätä sinua naarmuttamaan päätäsi ja muotoilu on houkutteleva. Voit mukauttaa työtilan URL-osoitteen ja lisätä jopa oman logon.

Siellä on myös työpöytäohjelma, jos se sopii sinulle paremmin. Kun asennus on valmis, näet synkronointikansion kiintolevylläsi. Se on saatavana Windowsille tai macOS: lle, ja jos sinun on käytettävä tiedostojasi ollessasi poissa tietokoneesta, voit käyttää mobiilisovellusta, joka on saatavana Androidille tai iOS: lle.

Laatikolla on kohtuulliset hinnat, kova turvallisuus ja hyvä käyttömukavuus, mutta se ei ole yhtä edullinen tai nopea kuin Egnyte, joten sijoitimme sen toiseksi listallamme. Lisätietoja palvelusta saat laatikkokatsauksesta.

3. Dropbox-liiketoiminta

Dropbox on yksi vanhimmista ja suosituimmista palveluista. Vuonna 2017 Dropbox avasi välityspalvelimen Sydneyn datakeskuksessa, joka paransi ANZ-alueen Dropbox-asiakkaiden lataus- ja lähetysnopeutta. Huomaa, että tämä palvelin on saatavana vain yritysasiakkaille, ilmainen suunnitelma ei kata sitä.

Dropbox Online Files Slide1

Dropbox-synkronointikansion liukusäädin

Dropbox File Request Slide4

Dropbox Selective Sync Slide5

Edellinen

Seuraava

Se käyttää 256-bittistä AES-tiedostoa tiedostojesi suojaamiseen siirtymisessä ja levossa, mutta se ei ole nollatietoa, koska Dropbox purkaa tiedostosi salauksen käyttääkseen metatietojaan indeksointia varten. Se salaa tiedostot uudelleen, mutta metatiedot pysyvät tekstinä erillisessä palvelimessa.

Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi ja haluat varmistaa, että kukaan ei voi lukea tietojasi, katso 99 työkalua yksityisyyden suojaamiseksi ja tietosuojaoppaamme saadaksesi apua. Voit suojata kirjautumistietosi käyttämällä kaksifaktorista todennusta.

Muita syitä, joista pidämme Dropbox for Business

Dropbox tarjoaa yhden parhaista käyttökokemuksista. Pöytätietokoneohjelmaa on helppo käyttää ja se noudattaa Dropboxin kehittämää yhteistä synkronointimallia, mutta suosimme web-asiakasohjelmaa. Se on silmiinpistävä ja näyttää kaikki tarvittavat tiedot ilman sotkua.

Mobiilisovellus on saatavana Androidille ja iOS: lle ja toimii samalla tavalla. Sen avulla voit ladata valokuvia ja videoita automaattisesti puhelimesta. Jos haluat nähdä kuvia käyttöliittymästä ja oppia lisää palvelusta, siirry Dropbox Business -arviointiimme.

4. OneDrive for Business

OneDrive for Business on Microsoftin tuote, ja se tulee sisäänrakennettuna Windows 8.1: n ja 10: n kanssa. Australiassa on kaksi palvelinta – yksi Uudessa Etelä-Walesissa ja yksi Victoriassa -, ja niiden käyttäminen on parempi kuin esimerkiksi Yhdysvaltojen palvelimet..

Testit osoittivat, että OneDriven nopeudet ovat nopeita. Gigatavun datan siirtämiseen kulunut aika oli lähellä parasta mahdollista teoreettista aikaa. Palvelu käyttää lohkotason synkronointia, joten voit odottaa hyviä tuloksia myös lähettäessäsi olemassa olevia tiedostoja. Huomaa kuitenkin, että jotkut, enimmäkseen vanhat kommentit arvosteluihimme puhuvat virheiden lähettämisestä tai synkronoinnista.

OneDrive-web-käyttöliittymätiedostot

OneDrive-synkronointikansion liukusäädin

OneDrive-sovellusten käynnistysohjelma

OneDrive Luo linkitetiedostojen jakaminen

OneDrive Word Online

Edellinen

Seuraava

Toisin kuin useimmat palvelut, OneDrive ei salaa tiedostoja levossa palvelimillaan. Se ei ole huonompi kuin turvallisuus, koska se tarkoittaa, että epärehellinen työntekijä voisi helposti lukea tietosi. Emme voi suositella Boxcryptoria tarpeeksi tässä tapauksessa.

Tilanne on parempi siirtäessäsi tiedostoja, koska AES 256-bittinen salaus suojaa niitä, mutta vain yritysasiakkaat hyötyvät tästä salauksesta myös levossa. Ainakin sillä on kaksifaktorinen todennus.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive for Business

OneDrive-työpöytäsovellus toimii Windowsissa, Macissa ja jopa Xboxissa, mutta se edellyttää, että tiedostojärjestelmäsi on Microsoftin uusi tekniikka-tiedostojärjestelmä. Sovellus toimii tavanmukaisella tavalla – synkronointikansio ja järjestelmäpalkin kuvake. Siellä on myös mobiilisovellus, jota voit käyttää Androidissa tai iOS: issa.

Web-asiakas seuraa kaikkia uusimpia suunnittelutrendejä. Se on litteä, mikä tekee siitä näyttävän yksinkertaisemmalta ja navigoitavammalta, ja värimaailma auttaa sinua keskittymään etsimääsi. Jos haluat lisätietoja, lue OneDrive for Business -katsaus.

5. Google Drive

Google Drive on suosittu kotikäyttäjien keskuudessa, ja sillä on maailmanlaajuinen tietokeskusverkko. Yksi niistä on Singaporessa, joka on suhteellisen lähellä Australiaa.

Se on riittävän nopea saada asiat saatu aikaan, eikä se ole jäljessä muista palveluista. Se voisi kuitenkin parantaa lisäämällä lohkotason synkronoinnin. Koska se toimii parhaiten yhteistyöalustana, sen puuttuminen on vakava valvonta.

Googlella on tietosuojakysymyksiä, kuten yhteydenotto PRISM-projektiin ja tietojen käyttöoikeuden myöntäminen kansalliselle turvallisuusvirastolle. Se skannaa myös sähköpostisi auttaaksesi sen ennakoivia algoritmeja tarjoamaan henkilökohtaisia ​​mainoksia, mukautettuja hakuja jne. Yksityinen salaus auttaisi estämään nämä yksityisyyden loukkaukset, mutta se ei ole käytettävissä. Boxcryptor voi auttaa tässä.

Google Drive -verkkokortti

Google Drive -synkronointikansio

Google Drive Google Docs

Google Drive Luo linkki

Google Drive -verkkoasetukset

Edellinen

Seuraava

Google Drive salaa tiedostot levossa käyttämällä AES: n 128-bittistä salausta, joka ei ole AES 256-bittinen, mutta se tekee työn. Kahden tekijän todennus on käytettävissä suojaamaan sinua.

Google Driven tilaussuunnitelmista ei ole pulaa. Mahdollisia suunnitelmia on kuusi ja ilmainen. Suunnitelmat alkavat 100 Gt ja päättyvät 30 Tt. Useimmat eivät ole hyvää vastinetta, mutta 100 Gt: n suunnitelma maksaa 2 dollaria kuukaudessa, mikä on hyvä asia. 1TB-suunnitelma maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa, mutta se ei ole missään lähellä pCloudia, mikä antaa sinulle kaksinkertaisen tilan samasta hinnasta.

Vapaa suunnitelma tasaa kertoimet kuitenkin, koska se tarjoaa runsaasti 15 Gt tallennustilaa, jonka avulla voit tarkistaa, toimiiko Google Drive sinulle.

Muita syitä, joista pidämme Google Drivessa

Verkkokäyttöliittymä on miellyttävä ja samanlainen kuin muut Google-sovellukset. Etsimäsi on helppoa, muotoilu on houkutteleva eikä se tyydynnä sinua ominaisuuksien avulla. Kaiken tämän perusteella käytät todennäköisesti sitä enemmän kuin työpöytäohjelmaa.

Ei ole yllättävää, että työpöytäohjelma seuraa synkronointimallia. Mobiilisovellus asennetaan Androidiin ja auttaa sinua siirtämään tiedostosi liikkeelle. Sen avulla voit myös muokata niitä, joutumatta lataamaan niitä ensin, kuten sinun täytyy tehdä muiden pilvivarasto-sovellusten kanssa. Tutustu Google Drive -arvosteluumme, niin saat lisätietoja käyttökokemuksesta ja muista ominaisuuksista.

Lopulliset ajatukset

Oikean palvelun löytäminen, jolla on palvelimia omalla alueellasi, on ero nautittavan ja haastavan työnkulun välillä. Viisi valitsemamme palvelua tarjoavat alueellisen pääsyn ja hyvät tallennusominaisuudet.

Olemme korostaneet palvelimen sijaintia ja tietoturvaa. Egnyte Connect on paras valinta, mutta myös muut ovat elinkelpoisia. Luuletko, että toinen palvelu sopii paremmin tähän luetteloon? Mitä mieltä olette valinnoistamme? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map