Paras online-varmuuskopio Ransomware Protection 2020 -ohjelmalla

Ransomware-hyökkäykset ovat yksi nykyään tuottavimmista online-uhista. Olitpa yrityskäyttäjä, joka yrittää suojella asiakkaitasi, tai kotona olevaa kuluttajaa, joka on huolissaan varastetuista perhekuvista, työkalujen löytämisen, jotka tarjoavat suojan lunaohjelmilta, on oltava etusijalla. Yksi tällainen työkalu on online-varmuuskopiointi, joka kopioi tietokoneesi kiintolevyn pilvessä.


Useimmat online-varmuuskopiointipalvelut tarjoavat jonkin verran ransomware-suojausta versioominaisuuksien ansiosta, joiden avulla voit palauttaa vioittuneet tiedostot takaisin kopioiksi. Muutama online-varmuuskopiointitoimittaja menee pidemmälle ja tarjoaa ransomware-tunnistuksen. Auttaaksemme sinua lajittelemaan vaihtoehdot tässä oppaassa, tutkimme parhaita online-varmuuskopiointipalveluita lunasuojaohjelmien suojaamiseksi.

Puhumme alla olevista yksityiskohdista sen lisäksi, että tarkastelemme kolmea CloudBerry Backup -vaihtoehtoa, jotka ovat syytä tarkastella. Tutustu parhaiden online-varmuuskopiopalveluiden arvosteluun saadaksesi lisätietoja henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen varmuuskopiointivaihtoehtojen avulla. Jos olet yrityskäyttäjä, tutustu paras online-varmuuskopio liiketoimintakierrokseen.

Paras online-varmuuskopio Ransomware Protection 2020 -ohjelmalla

Kuinka Ransomware toimii

Ennen kuin aloitamme, ransomware-määritelmä auttaa asettamaan vaiheen. Ransomware on haittaohjelma, joka tunkeutuu tietokonejärjestelmiin ja sekoittaa tietokoneetiedostot tehokkaalla salauksella. Hyökkäyksen takana olevat vaativat sitten rahaa vastineeksi salausavaimien tarjoamisesta näiden tiedostojen avaamiseksi.

Ransomware on helppo suorittaa hyökkäys, mikä tekee siitä suositun digitaalisten huppujen keskuudessa. Kuten muutkin haittaohjelmat, hyökkäykset tukeutuvat usein tietojenkalasteluviesteihin, jotka sisältävät haitallisia liitteitä. Ole etsimässä epäilyttäviä roskapostia ja älä koskaan lataa tiedostoja sähköpostiosoitteista, joita et tunnista.

Tartunnan sattuessa ransomware liikkuu nopeasti. Vaikka useimmat hyökkäykset eivät salata kaikkia tiedostotyyppejä, älä tee virhettä ajatellessasi, että tarvitset vain Microsoft Office-, Adobe- ja kuvatiedostojen suojaamisen. Ransomware-ohjelmistojen eri variaatiot (esim. CryptoLocker, WannaCry, Petya ja TeslaCrypt) kohdistavat eri laajennuksiin, mutta nämä kohdeluettelot ovat pitkiä.

Harvat Ransomware-tilastot

Keskimääräinen lunnaustarve on noussut yli 1 000 dollariin. Maksua vaaditaan usein kryptovaluutoissa estääkseen lainvalvontaa seuraamasta tekijöitä. Koska käytettyjä salausprotokollia on mahdoton murtaa ilman muutaman miljardin vuoden säästöä, monet, jotka eivät ole ryhtyneet asianmukaisiin varotoimiin, kuten tiedostojen varmuuskopiointi, maksavat.

Tämä pätee erityisesti yrityksiin. IBM: n tutkimuksen mukaan yli 70 prosenttia Yhdysvaltain yrityksistä maksaa hakkereille ja yli puolet on myöntänyt maksavansa yli 10 000 dollaria..

Ei ole yllättävää, että ransomware-ohjelmasta on tullut miljardin dollarin tuotannonala. Niille, jotka haluavat taistella takaisin, hyvä uutinen on, että se on helppo tehdä. Ransomware-tunnistusvälineitä on monia, kuten Trend Micro RansomBuster ja BitDefender Anti-Ransomware.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää tässä artikkelissa ehdotettua lähestymistapaa ja varmuuskopioida tiedostoja pilveen.

Parhaiden online-varmuuskopiointipalveluiden valitseminen Ransomware-suojaukselle

Kokoontaessamme valinnaisia ​​online-varmuuskopio-ohjelmistoja, jotka suojaavat parhaiten lunaohjelmilta, etsimme muutama kriittinen ominaisuus. Listamme yläosassa oli versiointi, ominaisuus, jota käytetään tiedostojen palauttamiseen aiempiin inkarnaatioihin.

Yleisesti käytetty vahingossa tapahtuvien muutosten kumoamiseen, versiointi voi myös kumota tiedostojen vioittumisen. Tästä on hyötyä vioittuneiden kiintolevyjen aiheuttamille korruptioille, mutta myös lunastusohjelmille. Loppujen lopuksi tiedostojen salaus on vain tarkoituksella tehtyä korruptiota.

Kun palautat tiedostosi, peruutat salauksen ja säästät itsesi maksamisesta. Haluat tietenkin ensin poistaa rikkova ohjelmisto.

Etsimme varmuuskopiointitoimittajia, jotka pitävät useita tiedostoversioita (mieluiten rajoittamatonta), ja sellaisia, jotka ylläpitävät tätä digitaalista historiaa jonkin aikaa (ihannetapauksessa, toistaiseksi). Jatkuva varmuuskopiointisuojaus on myös tärkeä, koska jos suoritat vain varmuuskopioita yöllä, saatat menettää päivätyösi palaamalla takaisin.

Muutamat varmuuskopioratkaisut yrittävät havaita lunaohjelmat. Tämä suoritetaan usein skannaamalla varmuuskopioita epätavallisten kuvioiden suhteen, kuten laaja salaus useiden tiedostojen välillä. Jos ohjelmiston algoritmit havaitsevat jotain, joka näyttää ransomwareltä, se ilmoittaa sinulle, mitä tapahtuu lisätutkimuksille.

Ransomware-suojauksen lisäksi otimme huomioon muutama tekijä, kuten turvaominaisuudet, helppokäyttöisyys ja kustannukset. Mainitsemme kaikki ominaisuuksien kohokohdat, joista pidämme mielestäsi, kun käymme läpi suosikkejamme, mutta muista lukea yksittäiset arvostelut saadaksesi täyden kauhan.

Paras online-varmuuskopio Ransomware-suojauksella: CloudBerry-varmuuskopio

Suosituin valinta on yrityksillemme suosikki varmuuskopiointityökalu ja osa sitä on sen vahva lähestymistapa tietoturvaan. CloudBerry Lab lisäsi lunasuojausominaisuuden ohjelmiston versioon 5.8, mukaan lukien Windows Desktop- ja Windows Server -lisenssit.

Ominaisuus estää haittaohjelmien salattuja tiedostoja korvaamasta varmuuskopioita.

Algoritmit analysoivat ensin kunkin alun perin varmuuskopioidun tiedoston bittirakenteen, vertaa sitten tätä rakennetta tavu kerrallaan seuraaviin tiedostovarmuuskopioihin äskettäin salattujen tiedostojen tunnistamiseksi.

Jos se havaitsee salauksen, CloudBerry Backup suorittaa edelleen latauksen, mutta se myös säilyttää alkuperäisen varmuuskopion riippumatta siitä, oletko määrittänyt versioinnin.

Mitä tulee versiointiin, CloudBerry antaa sinun säilyttää niin monta tiedostokopiota kuin haluat. Suosittelemme, että asetat tämän vähintään 10 versioon, koska ransomware voi muuttaa tiedostoja useita kertoja.

Asiakas voidaan määrittää pitämään versioita toistaiseksi tai poistamaan ne tietyn ajan kuluttua. Vaikka ransomware yleensä huomataan nopeasti, sinun tulisi asettaa säilytysjaksosi vähintään kolmeksi kuukaudeksi, vaikka pidempi onkin parempi.

Muita syitä, joista pidämme CloudBerry-varmuuskopiosta

Mitä enemmän versioita pidät, sitä enemmän tallennustilaa kulutat. CloudBerry-varmuuskopio ei tarjoa tallennustilaa, mutta antaa sinun yhdistää asiakas yli 50 pilvipalveluun. Tämä joustavuus on estämisen sijaan etu, joka tarjoaa valinnanvaraa ja skaalautuvuutta, jota et löydä muista varmistustyökaluista.

Mahdollisiin CloudBerry Backup -yhteyksiin sisältyy parhaat pilvi-IaaS-palveluntarjoajat. Muistiinpanopalvelut ovat Amazon S3, Backblaze B2, Google Cloud ja Microsoft Azure. Voit varmuuskopioida kouralliselle perinteiselle pilvipalveluntarjoajalle, kuten Dropboxille ja Google Drivelle.

Ominaisuusjoukon suhteen mikään työkalu ei ylitä CloudBerry-varmuuskopiointia. Huomattavia ominaisuuksia ovat lohkotason varmuuskopiointi asioiden nopeuttamiseksi sekä yksityinen, kokonaisvaltainen salaus tiedostojen suojaamiseksi keskeltä-keskeltä-hyökkäyksiltä ja tietorikkomuksilta..

Käytämme lisää ominaisuuksia täydessä CloudBerry Backup -katsauksessa tai voit kokeilla palvelua itse 14-päivän kokeiluversiolla.

Acronisin oikea kuva

Acronis kehittää kaksi varmuuskopiopalvelua: Acronis True Image ja Acronis Backup. Molemmat suojaavat lunaohjelmia vastaan ​​sisäänrakennetulla ominaisuudella nimeltään Acronis Active Protection. Siellä on myös ilmainen, itsenäinen Active Protection -asiakas.

Keskitymme True Image -kuvaan, koska se on halvempaa kuin Acronis Backup. Jos olet kuitenkin yrityskäyttäjä, sinun tulee lukea Acronis Backup -katsaus nähdäksesi, sopiiko se paremmin tarpeisiisi.

Aktiivinen suojaus on AI-pohjainen, joka oppii tunnistamaan hyökkäykset paremmin, koska se kerää enemmän tietoja. Se tarkkailee järjestelmäprosesseja reaaliajassa löytääkseen lunaohjelmistohyökkäyksiä etsimällä epäilyttävää käyttäytymistä. Sitten se estää prosessit ja ilmoittaa käyttäjille, kun näin tapahtuu. Työkalu helpottaa myös vaurioituneiden tiedostojen välitöntä palauttamista.

Valkoisen luettelon ja mustan listan ominaisuudet vähentävät vääriä positiivisia, mikä auttaa ohjelmistoa oppimaan.

True Image tarjoaa niin kutsutun suoran varmuuskopion, joka luo varmuuskopioversioita ajan perusteella. Tämä pitää jatkuvan varmuuskopion kanssa tiedostojasi turvassa ransomware-ohjelmilta.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image

Acronis True Image tarjoaa nopeusedun verrattuna moniin edullisiin online-varmuuskopiopalveluihin, kuten Carbonite ja IDrive, koska toisin kuin näihin palveluihin, sitä tukee maailmanlaajuinen tietokeskusverkko ruuhkien ja palvelinten pullonkaulojen rajoittamiseksi..

Acronis True Image Cloud
Acronis True Image Cloud

Tämä ei tarkoita, että True Image on kallis. Se maksaa 99 dollaria vuodessa 1 kt tallennustilasta, ja saat alennuksia useille tietokoneille. Ohjelmistoa voidaan käyttää myös mobiililaitteiden varmuuskopiointiin, jotka ovat yhä yleisempi kohde ransomware-hyökkäyksille.

Yksityiskohtaisemmin tilausvaihtoehdot Acronis True Image -katsauksessa. Työkalu tukee lohkotason varmuuskopiointia ja yksityistä salausta, vaikka puuttuu, koska se ei tarjoa kaksifaktorista todennusta.

Minä ajan

IDrive ei tarjoa lunasohjelmien tarkistusta hyökkäyksien ennaltaehkäisevään lopettamiseen. On kuitenkin hyvä käsitellä heitä heti, kun he ovat tapahtuneet. Avain lähestymistapaansa on IDrive Snapshots -niminen ominaisuus, jonka yritys julkaisi torjuakseen kasvavaa ransomware-uhkaa.

IDrive Snapshots käyttää point-in-time-palautusta, jonka avulla voit palauttaa tiedostojärjestelmäsi takaisin ennen hyökkäystä.

Yksi IDrive Snapshotsin hienoista asioista on, että se ei kuluta IDrive-tallennustilasi. IDrive on taas antelias tällä rintamalla, ja tarjoaa 2TB varmuuskopioita hieman yli 50 dollaria vuodessa IDrive Personal -tilaajille.

IDrive tarjoaa varmuuskopion rajoittamattomille laitteille, mukaan lukien älypuhelimet, mistä voit lukea IDrive-arvosteluamme. IDrive Snapshots ei ole saatavana Androidille tai iOS: lle, mutta voit silti olla mukava siitä, että 10 tiedostoversiota säilytetään, jos kyseessä on mobiili lunastusohjelma-hyökkäys..

Muita syitä, joista pidämme IDrive

Varmuuskopiointitilan lisäksi IDrive tarjoaa saman määrän tiedostojen synkronointitilaa. Tämä tarkoittaa, että jos kirjaudut 2TB IDrive -tiliin, saat todella 2TB online-varmuuskopiota ja 2TB pilvivarastoa. IDrive on yksi harvoista pilvipalvelun tarjoajista, joka tarjoaa varmuuskopioita ja tallennustilaa (mikä ero on?).

IDrive tukee sosiaalisen median varmuuskopioita, yksityistä salausta ja mukana tulee 24/7 live chat-tuki. Se on hyvä valinta myös verkkoon liitetyille tallennustilan varmuuskopioille. Paperilla IDrive on melkein täydellinen ja yhtä edullinen kuin mikä tahansa palvelu.

Saalis on, että IDrive voi toimia hitaasti rajallisen palvelininfrastruktuurin ansiosta. Apua varten tarjotaan ilmainen kuriirien varmuuskopiointi- ja palautuspalvelu, mutta sinun kannattaa kirjautua ensin ilmaiseksi 5 Gt: n suunnitelmaan varmistaaksesi, että sen nopeudet eivät anna sinun katkaista päätöstä tilaamisesta..

SpiderOak ONE

SpiderOak on toinen online-varmuuskopiointipalvelu, joka palauttaa piste-aikaisesti, joten se on hyvä valinta lunasuojaohjelmien suojaamiseksi. Jos sinulla on idea hyökkäyksen alkamisesta, kun olet poistanut haittaohjelman, valitse vain aika ennen hyökkäystä palauttaaksesi nopeasti useita tiedostoja.

Haittapuoli on, että sinun on suoritettava SpiderOak-palautus ajankohtaisella palautuksella työpöydän komentoriviltä. Sitä ei ole vielä saatavilla SpiderOak-käyttöliittymän kautta. Suorittaminen ei ole kuitenkaan vaikeaa, ja löydät askel askeleelta ohjeet SpiderOak-tukisivustolta.

Pienen määrän tiedostoja varten voit käyttää version palauttamista, joka on saatavana asiakashallinnan välilehdellä. SpiderOak ONE tarjoaa myös poistettujen tiedostojen palautuksen, mikä on tärkeää, koska ransomware poistaa joskus tiedostoja.

Etu IDriveen nähden on, että SpiderOak pitää rajoittamattomasti historiallisia kopioita tiedostoistasi ja pitää poistettuja tiedostoja, kunnes poistat ne roskakorista. Napsauta vain tiedostoa, jonka haluat palauttaa, ja valitse puhdas kopio oikealla olevasta historiaikkunasta.

Kävelemme varmuuskopiointi- ja palautusprosessia yksityiskohtaisemmassa SpiderOak-arvioinnissa.

Muita syitä, miksi me hävitä SpiderOak

SpiderOak on palvelu, joka haluaa lyödä keskittymistään turvallisuuteen, joten yllättävää ransomware-tarkistusta ei sisälly toimitukseen. Yllättävämpää on, että SpiderOak ei tarjoa kaksifaktorista todennusta uusille asiakkaille, vaikka on ollut jonkin verran merkkejä siitä, että ominaisuus palaa, kun yritys on valmistunut järjestelmän kunnostaminen (näin on ollut jo jonkin aikaa).

Saat yksityisen, päästä päähän -salauksen SpiderOakilla. Palvelu tarjoaa myös varmuuskopioitujen tiedostojen synkronoinnin ja jakamisen, mikä tarjoaa varmuuskopiointipalveluissa epätavallisia toimintoja, lukuun ottamatta IDrive.

Jakamisessa hyödynnetään sitä, mitä yritys kutsuu “ShareRooms”. Ne ovat käteviä, mutta jaetut tiedostot muunnetaan selkeäksi tekstiksi ollessaan lepotilassa SpiderOak-pilvessä menettäen salauksensa.

Voit kokeilla palvelua 21 päivän ajan ilmaiseksi. Sen jälkeen 2 Tt: n varmuuskopiointisuunnitelma voi olla 12 dollaria kuukaudessa, tai voit käyttää 150 Gt tai 400 Gt varmuuskopiota vähemmän rahaa.

Kunniamaininta: Jungle-levyn kyberturvallisuus valmis

Jungle Disk tarjoaa varmuuskopioita ja tallennussuunnitelmia. Olemme tarkastelleet sen työkirjan ja palvelimen varmuuskopiointiohjelmaa käyttäviä asiakkaita (lue Jungle Disk -katsauksemme), mutta tietosuojaa tarvitseville yrityksille on parempi suojata Jungle Disk Cybersecurity -nimistä liittymää..

Kallein näistä tilauksista, nimeltään Cybersecurity Complete, tarjoaa ransomware-suojauksen, virustunnistuksen, robottipuhelun ja palvelunestohyökkäyksen.

Cybersecurity Complete -yrityksen perushinta on 16 dollaria käyttäjää kohti, ja se antaa sinulle vain 10 Gt tallennustilaa. Lisävarastointi maksaa 15 senttiä gigatavua kohti. Palvelu on suunniteltu 2–250 käyttäjälle, mikä tekee siitä pienille ja keskisuurille yrityksille paremman kuin henkilökohtainen varmuuskopiointi.

Oletusarvon mukaan Jungle Disk tallentaa kymmenestä versiosta 10 versiota 60 päivän ajan, mutta voit mukauttaa niitä paremman suojauksen vuoksi.

Kunniamaininta: CrashPlan

CrashPlanilla ei ole lunaohjelmien skannausominaisuuksia, eikä se tarjoa palautusta piste-aikaisesti. Pidämme siitä edelleen lunastusohjelmistoa varten, koska sen avulla voit määrittää oman versiosuunnitelmasi ja tarjoaa rajoittamattoman varmuuskopion, joten sinun ei tarvitse huolehtia pitkästä historiasta, joka kuluttaa varmuuskopiotilasi.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Se on myös paljon. Yksi tietokone maksaa 10 dollaria kuukaudessa rajoittamattomasta varmuuskopiosta. Vaikka CrashPlan markkinoi itseään pienille yrityksille, ei ole syytä, ettei sitä voida käyttää kotitiedon varmuuskopiointiin.

Lopulliset ajatukset

Kenenkään ei pitäisi ansaita rahaa hakkereille, joilla on panttivankeina tiedostoja. Kaikkien online-varmuuskopiointipalvelujen, joissa on versiointiominaisuuksia ja jatkuvaa varmuuskopiointia, tulee estää sitä. Koska kaikki parhaat online-varmuuskopiointitoimittajat sisältävät nämä kaksi ominaisuutta, lunasuojaohjelmien suojausvaihtoehdot ovat paljon enemmän kuin yllä luetellut palvelut.

CloudBerry Backup erottuu lunaohjelmien tarkistusominaisuuden ja muokattavien säilytyskäytäntöjen ansiosta. Vähemmässä määrin samoin kuin Acronis True Image. IDrive ja SpiderOak tarjoavat sen sijaan palautuksen pistekohtaisesti, jotta voidaan palauttaa useita tiedostoja kerralla, kun olet poistanut tietokoneesi haittaohjelmista..

Lisäapua varten meillä on lunasuojaohjelma. Otamme mielellämme alla olevat kysymykset ja pidämme aina tervetulleina palveluja koskevia ehdotuksia, jotka olemme voineet unohtaa taistelussa tiedosto panttivankikriiseissä. Ole turvassa, ja kiitos lukemisesta!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map