Paras online-varmuuskopio Australia 2020: lle

Australia on korkea elintaso, suurkaupunkikaupunkien, laajojen aavikot ja pitkät rannat, jotka tunnetaan surffauksesta. Paikka on kuitenkin kaukana muusta maailmasta, ja myös suurin osa varmuuskopiopalvelimista on kaukana siitä. Koska tämä tarkoittaa vielä hitaampaa varmuuskopionopeutta, olemme valinneet parhaan online-varmuuskopion Australialle. Lähellä olevan palvelimen ansiosta Acronis True Image on kärjessä..


Varmuuskopion luominen on älykästä, koska kiintolevy ei ole luotettava ja tietosi voivat kadota toimintahäiriöiden tai kaatumisten vuoksi. Tietojen palautusohjelmisto saattaa auttaa sinua, mutta se ei ole varma, eikä sinun pidä luottaa solid-state-ohjaimiin, koska huolimatta niiden virheasteesta, joka on alle yksi prosentti, heillä on enemmän virheitä.

Tietojen varmuuskopiointi ensimmäistä kertaa voi viedä hetken. Tämän lieventämiseksi sinun on käytettävä nopeaa palvelua ja osassa yhtälöä on palvelinpiste, joka on mahdollisimman lähellä sinua. Muutoin yhteytesi saattaa jumittua tai katketa.

Olemme koottaneet luettelomme valitsemalla palvelut parhaista pilvivarmistuksista, mutta meillä on myös artikkeli, joka esittelee Australian parhaan pilvitallennuksen. Jos et ole varma mitä tarvitset, lue ero. Ennen kuin aloitamme, käydään läpi kriteerimme tämän luettelon laatimiseksi.

Paras online-varmuuskopio Australia 2020: lle

Mikä tekee Australiasta parhaimman online-varmuuskopion

Palvelimen sijainti on ensiarvoisen tärkeää, mutta yhteyden nopeus riippuu myös Internet-palveluntarjoajasta ja online-varmuuskopiopalvelusta. On parasta, jos palvelu antaa sinun säätää siirtoasetuksia, kaasunopeuksia, lisätä varmuuskopiolankojen määrää nopeuden lisäämiseksi ja käyttää lohkotason siirtoalgoritmia, joka on valtava apu ensimmäisen varmuuskopion jälkeen.

Pilviturvallisuus on myös tärkeää, etenkin Australiassa, missä hallituksen on laillista torjua ja katsoa metatietoja (lue lisää siitä parhaassa Australian VPN-kappaleessa). Yksityinen, päästä päähän -salaus on paras tapa estää hallitusta tekemästä niin, mutta palvelulla tulisi myös olla kaksifaktorinen todennus estääksesi hakkereita, jotka haluavat pilata päiväsi.

Näiden ominaisuuksien maksamiseen ei pitäisi liittyä haiden lainaamista. Palvelun tulisi olla hyvä arvo, joka tarjoaa enemmän säilytystilaa halvemmalla. Mitä enemmän suunnitelmia sillä on, sitä paremmat mahdollisuutesi löytää sellainen, joka täyttää tämän vaatimuksen. Ilmainen suunnitelma tai kokeiluversio on myös hieno tapa testata palvelua.

Kaikki tämä tulisi kääriä nautittavaan ja selkeään käyttökokemukseen, ei tietokoneen painajaiseen. Asiakkaiden käyttöliittymien tulee olla miellyttäviä silmille ja heidän tulisi toimia useimmissa, ellei kaikissa, käyttöjärjestelmissä.

1. Australian paras online-varmuuskopio: Acronis True Image 2018

Acronis avattiin vuonna 2003, joten se on tietotekniikan kannalta vanha. Sillä on kuitenkin Australiassa sijaitseva palvelin, mikä on suuri tekijä Acronis True Image 2018: n saavuttaessa nopeamman nopeuden alkuperäisissä varmuuskopioissa kuin useimmat muut palvelut. 1 Gt: n kansion varmuuskopiointi ja palauttaminen kesti vain 15 minuuttia. Käytimme “optimaalista” asetusta lataamiseen, mutta on myös “maksimi”, joka on todennäköisesti jopa nopeampi.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Acronis käyttää AES 256-bittistä tiedostoja salaamaan tiedostot ennen siirtoa. TLS / SSL-protokolla suojaa niitä kuljetuksen aikana. Salaus vaatii salasanan käyttämisen, ja koska vain sinä tiedät sen, Acronis on nolla tietämys. Ei kuitenkaan ole kahden tekijän todennusta, joka auttaa sinua, jos kadotat salasanasi. Palvelu käyttää Acronis Active Protection -sovellusta myös ransomware-ohjelmien torjuntaan.

Tietokeskukset käyttävät avainkortteja, partioita, biometristä tarkistusta ja valvontaa estämään tunkeilijoita pääsemästä tietoihisi, ja tilat on rakennettu kestämään luonnonkatastrofit ja tulipalot.

Muita syitä, joista pidämme Acronis True Image 2018

Acronis tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa elinikäisen suunnitelman, mutta koska ehdot on olemassa, emme voi suositella sitä. Sinun on parempi valita kahden vuosisuunnitelman välillä: Advanced ja Premium.

Advanced tarjoaa sinulle 250 Gt varmuuskopion tilaa 49,99 dollaria tai 500 Gt 69,99 dollaria. Palkkio alkaa 1 TB 99,99 dollarilla ja päättyy 5 TB hinnalla 259,95 dollaria. Voit lisätä varmuuskopioitavien tietokoneiden määrää sekä varmuuskopiotilaa, mutta se maksaa ylimääräistä vuodessa.

Pöytätietokoneen käyttö on helppoa ja intuitiivista. Vasemmalla oleva valikko tekee selväksi kuinka navigoida sovelluksessa. Acronisin avulla voit varmuuskopioida tiedostotyypin perusteella, sen sijaan, että valitsisit tiettyjä tiedostoja. Se vie enemmän tilaa, mutta tekee varmuuskopiosuunnitelman luomisesta paljon yksinkertaisempaa. Tarvittaessa voit sulkea pois tiedostoja, joita et halua varmuuskopioida, säästääksesi tilaa.

Acroniksella on kohtuulliset hinnat, mutta se ei tarjoa paljon säilytystilaa. Se tarjoaa sinulle kuitenkin tietämättömän tiedon salauksen ja nopean varmuuskopion, mikä tekee siitä sopivan olemaan parhaamme. Jos haluat lisätietoja, lue Acronis True Image 2018 -arvosteluamme.

2. CrashPlan pienyrityksille

Vaikka CrashPlan lopetti toimintansa kuluttajamarkkinoilla vuonna 2017, sen pieni liiketoimintasuunnitelma on halpa ja sopii hyvin henkilökohtaisille käyttäjille, etenkin niille, jotka tarvitsevat rajoittamattoman tallennustilan.

Yrityksen edustaja vahvisti meille, että sillä on palvelin Sydneyssä, mikä on upea australialaisille käyttäjille. Varmuuskopiointi ei silti ole nopeaa. Voit lisätä nopeutta poistamalla pakkaus-, salaus- ja deduplikaatioprosessit käytöstä, mutta emme suosittele, että teet sen.

CrashPlanSmallBusiness.Versioning

Jos varmuuskopiointi vie liikaa järjestelmän resursseja, voit kuristaa sen. Kun alkuperäinen varmuuskopiointi on valmis ja se voi viedä hetken, lohkotason kopiointi nopeuttaa tulevia varmuuskopioita.

CrashPlan tarjoaa sinulle AES 256-bittisen salauksen, joka sekoittaa tiedostot ennen siirtoa. AES 128-bittinen suojaa niitä siirron aikana. Oletuksena palvelu säilyttää avaimen, mikä tarkoittaa, että se voi nollata salasanasi, jos kadotat sen. Saalis on se, että se antaa myös epärehelliselle työntekijälle mahdollisuuden tarkastella tietojasi. Voit halutessasi pitää avaimen välttääksesi sen.

Muita syitä, joista pidämme CrashPlan pienyrityksille

10 dollaria kuukaudessa saat rajoittamattoman varmuuskopion yhdelle tietokoneelle. Koska se on kuukausitilaus, voit peruuttaa sen milloin tahansa, toisin kuin monet palvelut. Se maksaa kaksi kertaa niin paljon kuin Backblaze, jolla on palvelimia Yhdysvalloissa, mutta se on silti paljon. Lisätietoja vertailusta näiden kahden välillä on artikkelissa CrashPlan vs. Backblaze. Ennen kuin ostat renkaan, käytä 30 päivän ilmaista kokeilua.

Sinulla ei ole ongelmia pöytätietokoneen asennuksessa, koska se on helppoa ja nopeaa. Sen käyttäminen on vaivatonta, mutta sen varmuuskopiointi voi olla yksinkertaisempaa. Et voi varmuuskopioida tiedostotyypin perusteella, joten joudut merkitsemään manuaalisesti kansiot ja tiedostot, jotka haluat varmuuskopioida, huolimatta siitä, että tilaa on rajoittamattomasti.

Vaikka palvelu ei ole kaukana täydellisestä – siitä puuttuu kaksifaktorinen todennus, se ei ole nopea eikä sitä ole varmuuskopioida tiedostotyypeittäin -, se tarjoaa hyvää vastinetta, rajoittamatonta varmuuskopiointia, hyvää tietoturvaa ja palvelinta Australiassa. Kaikki tämä riittää, jotta se voi ottaa toisen sijan.

Muista kuitenkin, että jotkut vanhat käyttäjien kommentit puhuvat sen huonosta luotettavuudesta ja karkeista siirtymistä suunnitelmien välillä. Lisätietoja CrashPlan-arvosteluistamme.

3. BigMIND-koti

BigMIND Home on online-varmuuskopiopalvelu samasta yrityksestä, joka loi Zoolz Home Cloud Backup -sovelluksen. Palvelut ovat monella tapaa samanlaisia, mutta BigMIND Home sisältää uusia ominaisuuksia, joista toisella puuttuu.

Tärkeintä on, että palvelu ylläpitää läsnäoloaan Australiassa. Odottaa kuitenkin nopeita latauksia ja hitaita latauksia, koska BigMIND käyttää varmuuskopiointiin Amazon Glacier -laitetta, pitkäaikaiseen arkistointiin tarkoitettua kylmävarastoa. Jos se kiinnostaa sinua, lue Amazon Glacier -arvostelu. Gigatavujen tietojen keskimääräisen latausajan tulisi olla noin 30 minuuttia.

BigMIND Desktop Dashboard

BigMIND-yhteysvaihtoehdot

BigMIND Smart Selection

BigMIND varmuuskopiointiaikataulu

BigMIND Online Explore Files

Edellinen

Seuraava

Palvelimien tiedostot on salattu AES 256-bitillä. BigMIND hallitsee salausavaintasi oletuksena. Tämän välttämiseksi voit valita yksityisen salauksen määrittäessäsi varmuuskopiointisuunnitelmaa, mutta et voi tehdä sitä myöhemmin. Kompromissi on, että BigMIND ei pysty noutamaan salasanaasi. Tiedostot on suojattu SSL-protokollalla siirron aikana, mutta, omituisen kyllä, se on otettava käyttöön.

Toisin kuin Zoolz Home, BigMIND: llä on kaksifaktorinen todennus, mikä on hieno parannus.

Muita syitä, joista pidämme BigMIND

BigMIND Personal -suunnitelma maksaa 2,99 dollaria kuukaudessa, jos se maksetaan vuosi etukäteen, ja antaa sinulle vähän 100 Gt varmuuskopiotilaa yhdelle käyttäjälle ja enintään kolmelle tietokoneelle. Perhesuunnitelma tarjoaa 500 Gt tallennustilaa, jonka voit jakaa jopa kahden muun kanssa yhdeksällä tietokoneella ja kuudessa mobiililaitteessa, mutta se ei todennäköisesti riitä niille monille ihmisille. Se on 6,99 dollaria kuukaudessa.

Family Plus tarjoaa mojovan 1 kt 12,99 dollaria, mikä on kaukana parhaasta tarjouksesta kyseiselle tilavuudelle. Voit jakaa sen neljän muun käyttäjän kanssa 15 tietokoneessa ja rajoittamattomissa mobiililaitteissa.

Windows- ja macOS-työpöytäohjelma on hyödyllinen, koska se näyttää sinulle tietoja, kuten nykyinen varmuuskopion tila, milloin viimeinen varmuuskopio oli, kuinka monta tiedostoa varmuuskopioidaan ja kuinka monta odottaa selkeällä ja houkuttelevalla tavalla.

Verkkokäyttöliittymä on värikäs ja tarjoaa sinulle tiedostokategorioita ja laitteita, joten voit helposti selata pilvelle lähettämääsi sisältöä. Kojetaulu näyttää, kuinka monta laitetta on kytketty BigMIND: ään ja kuinka monta varmuuskopioi. Mukana on kaavio, joka näyttää myös varmuuskopiointitoimet ajan myötä, ja ympyräkaavio, joka antaa sinulle yleiskuvan tiedostotyypeistäsi.

Jos haluat käyttää tiedostojasi liikkeellä ollessa, voit käyttää Android- tai iOS-sovellusta. Lisätietoja BigMIND: n helppokäyttöisyydestä ja uusista ominaisuuksista saat lukemalla BigMIND-arvosteluamme.

4. Karboniitti

Yksi markkinoiden vanhemmista palveluista, Carbonite työskentelee hallittujen palveluntarjoajien kanssa Australiassa. Alkuperäinen varmuuskopiointiprosessi ei silti ole nopea eikä lähesty kilpailijoita kuten Acronis ja BigMIND. Alkuperäisen varmuuskopion jälkeen tiedostot siirtyvät paljon nopeammin lohkotason kopioinnin ansiosta.

Palvelu suojaa palvelimiensa tiedot 128-bittisellä AES-salauksella ja tallentaa avaimen, mutta jos otat yksityisen salauksen käyttöön, se vaihtuu 256-bittiseen AES-tilaan ja pidät avainta. Siinä tapauksessa et voi palauttaa salasanaasi. Karboniitti kuitenkin vaatii, että teet siitä vahvan, ja tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen suojaamaan sinua, jos joku varastaa sen.

Muita syitä, joista pidämme karboniitista

Rajoittamattomaan tallennukseen on kolme suunnitelmaa: Basic, Plus ja Prime. Perus maksaa 72 dollaria vuodessa ja tarjoaa paljain luun rajoittamattoman varmuuskopion. Suosituin suunnitelma Plus lisää ulkoisen aseman varmuuskopion ja automaattisen videon varmuuskopion 112 dollarilla vuodessa. Prime lisää sitä kuriiripalvelun avulla 150 dollarilla vuodessa.

Ennen kuin päätät maksaa kyseiset hinnat, sinun tulee hyödyntää 15 päivän ilmainen kokeilu. Jos päätät, että Carbonite on sinulle, huomaa, että saat 5 prosentin alennuksen, jos maksat kaksi vuotta etukäteen, tai 10 prosenttia, jos maksat kolmesta.

Carbonite Review -kotisivu

Työskentely karboniitin kanssa ei ole tuskallista kokemusta. Sen työpöytäohjelma on helppo ja helppo asentaa. Varmuuskopioinnin aloittamiseksi on suoritettava vain yksi vaihe, koska suurin osa prosessista on automatisoitu.

Tiedostojen tilan tarkistaminen lataamisen aikana on myös helppoa, koska karboniitin väri koodaa ne. Jotkin tiedostot ja laajennukset ovat kuitenkin suljettuina pois, joten katso Carboniten verkkosivustossa olevasta luettelosta varmistaaksesi, että se tekee tarvittavan. Lue lisää palvelusta lukemalla Carbonite-arvosteluamme.

5. CloudBerry-varmuuskopio OneDrive for Business -sovelluksen kanssa

Microsoftin OneDrive-ohjelmalla (lue OneDrive for Business -katsaus) on kaksi palvelinta Australiassa ja sen nopeudet ovat keskimääräistä paremmat. Testimme osoittivat, että 5 Gt: n testikansion siirtäminen vie noin 35 minuuttia, mikä ei ole pieni tehtävä. OneDrive for Business on kuitenkin yksi parhaimmista EFSS-palveluistamme, eikä se voi varmuuskopioida tietojasi. CloudBerry-varmuuskopio tulee sinne.

Toisin kuin tavallinen online-varmuuskopio, CloudBerry Backup ei anna sinulle tallennustilaa eikä tallenna tiedostoja. Se on enemmän kuin ohjauskeskus, joka auttaa hallitsemaan muiden pilvitallennuspalveluiden varmuuskopiointisuunnitelmia. Jos haluat hallita enemmän varmuuskopioratkaisuasi, CloudBerry Backup on sinua varten.

Hilla-Backup-Plans-Slider1
© Cloudwards.net

Hilla-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-Mode-Slider3
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-aikataulu-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Muista, että se ei tue OneDriven salausta tai pakkaamista, mikä nopeuttaa siirtoja huomattavasti.

Voit säätää ja tiukentaa CloudBerry Backupin tietoturvaa, mutta lopulta se riippuu myös kumppanipalvelusta. SSL on käytössä siirrossa, mutta lepotilassa salaus riippuu palveluntarjoajasta. Jos olet OneDrive-yritysasiakas, hyödyt AES: n 256-bittisestä salauksesta – CloudBerry tukee sitä – mutta jos et ole, OneDrive ei salaa tiedostoja levossa..

Muita syitä, joista pidämme Cloudberry-varmuuskopiosta OneDriven kanssa

Koska CloudBerry ei sisällä tallennustilaa, lisenssistä peritään vain yhden kerran maksu, vaikka joudut maksamaan valitsemastasi kumppanipalvelusta. CloudBerry Backup -sovelluksen integrointi muihin varastoihin voi olla vaikeaa pääkäyttäjille, ja sen helppokäyttöisyys riippuu siitä, kuinka paljon rakastat sitä. Lisätietoja palvelusta saat lukemalla CloudBerry varmuuskopio -katsauksen.

Lopulliset ajatukset

Backup Down Under on tullut helpommaksi palveluiden ansiosta, joilla on datakeskuksia Australiassa tai ainakin alueella. Yhden niistä valitseminen auttaa saavuttamaan paremman nopeuden, ja jos se tarkoittaa, että voit välttää tietoja tallentavia palveluita Yhdysvalloissa, joissa virastot voivat tutkia tietojasi, sitä paremmin.

Acronis on johtava nopeuden, hinnoittelun ja yksityisen salauksen vuoksi. Myös muut palvelut ovat elinkelpoisia. CrashPlan ja Carbonite tarjoavat rajoittamattoman tallennustilan ja hieman halvemmat suunnitelmat, kun taas BigMIND tarjoaa uusia ominaisuuksia. CloudBerry varmuuskopio ja OneDrive-yhdistelmä on varattu harrastajille.

Mitä mieltä olette valinnoistamme? Käytätkö jotain muuta Australialle sopivaa palvelua? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map