Paras Netflix-hakkerointi: Kuinka tehdä hyvä asia paremmin

Vuonna 1997 lanseerattu Netflix on yksi suurimmista tilauksen mukaisista videoiden suoratoistopalveluista, jolla on 125 miljoonaa tilaajaa. Tilaamalla saat pääsyn moniin televisio-ohjelmiin ja elokuviin sekä Netflixin alkuperäiseen sisältöön, kuten näytöksiin Cards of Cards ja Stranger Things..


Voit suoratoistaa sisältöä tietokoneella, älytelevisiolla tai jopa tablet-laitteella. Vaikka Netflix tarjoaa nautinnollisen käyttökokemuksen, voit räätälöidä kokemusta edelleen tarpeisiisi ja tässä artikkelissa annamme sinulle parhaat Netflix-hakkerit tehdä juuri tämä.

Jos sinun on läpäistävä sen geoblokki ja käyttää sisältöä, jota ei ole saatavilla maassasi, lue paras VPN Netflix -artikkelimme ennen tätä.

Parhaiden ohjelmien löytäminen Netflixistä

Oletko käynyt läpi kymmeniä elokuvia ja televisio-ohjelmia Netflixissä pystymättä päättämään mieltäsi, mahdollisesti muiden kanssa vaikeuttavan sitä edelleen? Voit tehdä valinnan käsistäsi käyttämällä Netflix Roulettea. Se voi viedä muutamia parametrejä – IMDb-pisteet, tyylilaji ja osoitustyyppi – joten et pääty siihen, mitä katsot vain, jos ase olisi osoitettu sinuun.

Jos haluat välttää yksinkertaisia ​​luokkia, kuten “toiminta” tai “komedia”, tai et halua nähdä elokuvia, jotka mahtuvat tuskin näihin luokkiin, voit käyttää Netflixin salaisia ​​koodeja. Nämä koodit viittaavat luokkaryhmään, joka erittelee genrejä paljon paremmin. Löydät ne kaikki täältä.

Sinun tarvitsee vain asettaa toimitettu tunnus Netflix URL-osoitteen loppuun ja voilà. Huomaa, että koodit eivät toimi kaikkialla; sijainnistasi riippuen sinulla voi olla pääsy vain joihinkin genreihin.

Haluatko suosituksen vaivamatta häiritseviä arvosteluita? Paras veto on käydä Internetin ihmemaalla redditillä. Tarkemmin sanottuna subreddit / r / NetflixBestOf, jossa omistautunut TV- ja elokuvafanien yhteisö suosittelee sinulle löytämiäsi hyviä nimikkeitä.

Netflix Enhancer Suite

Netflixin tähtijärjestelmä ei ole luotettavin laatuindikaattori, ja kuvaus voi häiritä vettä edelleen. Anna Netflix Enhancer -sarja, jonka mukana saat joukon lisäyksiä yhdessä siistissä paketissa. Voit nähdä arvosteluja Metacritic-, IMDb- ja Rotten Tomatoes -tuotteista. Sviitti lisää myös mahdollisuuden katsella perävaunuja.

Yleinen Netflix-hakkerit

Esitysten löytämisen lisäksi on myös paljon tapoja mukauttaa Netflix-kokemustasi. Katsotaanpa muutamia.

Optimoi Netflix Stream

Olemme kaikki nähneet tuon puskurointimerkin ja se on aina pahimmalla hetkellä – katsellessamme ohjelmaa, mieluiten ennen suurta hetkeä. Voit käyttää piilotettua Netflix-stream manageria pelatessasi nimikettä pitämällä Vaihto + Alt (Shift + Opt for Mac) ja hiiren vasemmalla painikkeella, ja se antaa sinulle puskurointikorjauksia ja muita suoratoistovaihtoehtoja.

Jos käytät Chromea, paina CTRL + Vaihto + Alt / Opt + S päästäksesi tähän valikkoon. Huomaa, että joudut ehkä uhraamaan kuvanlaadun vähän saadaksesi nopeamman nopeuden.

Toisaalta, jos yhteytesi on vakaa, voit optimoida teräväpiirtona, etenkin jos maksat siitä. Monet käyttäjät laiminlyövät tarkistaakseen suoratoistoasetuksiaan, mutta voit tehdä sen Netflix.com/HdToggle-sivustolla varmistaaksesi, että käytät teräväpiirtoa. Varmista kuitenkin, että käytät Wi-Fi-yhteyttä, koska teräväpiirtäjä muuttaa tietoja kuten ei huomenna.

Lataa ohjelmat Netflixistä

Kyllä, Netflix antaa sinun ladata suosikkiohjelmasi Netflix-sovelluksen avulla. Se on kätevää, jos aiot mennä WiFi-yhteyden ulkopuolelle tai olet lentokoneessa. Voit jopa tallentaa esityksiä SD-kortillesi. Ominaisuus on saatavana laitteissa, joissa on Android 4.4.2 tai uudempi, sekä iOS 9.0 tai uudempi.

Katso ystävien kanssa

Jos paras ystäväsi tai merkittävä toinen henkilö ei voi istua ja katsella ohjelmia vieressäsi, kokeile kanin käyttöä. Se on loistava vaihtoehto FaceTimelle tai Skypelle. Toisin kuin nämä palvelut, kanin avulla voit avata ikkunan, joka jakaa verkkokokemuksen – kuten televisio-ohjelmien tai elokuvien suoratoisto – kaikkien chat-jäsenten kanssa, ja kuka tahansa jäsenistä voi hallita ikkunaa.


© Bloggeek.me

Aloita Moochers

Ne, joilla on entinen tai laajennettu ystäväryhmä, joka on edelleen kirjautuneena tiliinsä, voivat nopeasti kirjautua ulos etänä. Siirry “tiliini”, valitse “kirjaudu ulos kaikista laitteista” ja olet valmis, ei enää tarkkailijoita. Tietenkin, sinun on vaihdettava myös salasanasi.

Säädä Netflix-luetteloa

Netflixin sisäänrakennettu markkinointi keskittyy siihen, että saatat katsomaan Netflixin alkuperäisiä, joten jos lisäät nämä ohjelmat tarkkailuluetteloosi, ne näkyvät ensin. Koko ajan. Entä jos voisit välttää sen ja listata elokuvasi ja TV-ohjelmasi lisäysjärjestyksessäsi? Voit, kun muutat yksinkertaista asetusta; Poista valinta kohdasta “Netflix ehdottaa”, tarkista “manuaalinen tilaaminen” ja saat uuden tarkkailulistan tilauksen.

Poista historiasta

Ehkä et halua muistutusta siitä kauheasta näyttelystä, jota olet katsellut, tai kenellekään tietävän, että olet antautunut cheesy-romanttisiin komediaihin? Olemme kaikki olleet siellä. Voit säätää katseluhistoriaasi siirtymällä katselutoimintaan ja napsauttamalla X-painiketta näyttääksesi näytöt, jotka haluat poistaa; Voit myös poistaa kokonaisen sarjan toisella napsautuksella.

Tunne pikavalintasi

Opi seuraavat tietokoneen pikavalinnat, jotta päivittäisestä katselusta tulee nautittavampi:

Nuoli ylöspäin lisää äänenvoimakkuutta; Alasnuoli vähentää äänenvoimakkuutta

Sivu ylös pelaa; Sivu alas keskeyttää

F vie koko näytön; POISTU vie sinut pois siitä

Vaihto + nuoli oikealle eteenpäin; Vaihto + vasen nuoli taaksepäin

Testaa uusia Netflix-ominaisuuksia

Netflix lisää uusia ominaisuuksia koko ajan, ja jos haluat tarkistaa ne ennen ketään muuta, voit. Siirry ”tili-valikkoon” ja vaihda “testiosuus” -tilaan “päälle”. Useimmat ovat hienoisia eroja, mutta kaikki parantavat katselukokemustasi, joten on hyvä idea osallistua.

Mukauta tekstityksiä

Jos olet ulkomaalainen elokuvaharrastaja ja luotat suuresti tekstityksiin, tiesitkö, että voit muokata niitä? Voit muuttaa väriä, fonttia, kokoa ja muuta; sinun tarvitsee vain siirtyä “tiliisi” -osaan, valita “profiilisi” ja sitten “tekstityksen ulkonäkö”. Nyt voit säätää tekstityksesi vastaamaan katsomasi elokuvaa.

Pyydä Netflix-ohjelmia

Voit ehkä katsoa tietyn ohjelman vain saadaksesi selville, että se ei ole Netflixissä. Pidä leuka ylös, koska kaikki ei ole menetetty – tämän verkkosivun avulla voit lähettää jopa kolme suositusta suoraan Netflixille. Se ei ole paljon, jos puuttuu useita esityksiä, mutta voit pyytää niin monta kertaa kuin haluat ja saat ilmoituksen, jos esitys lisätään.

Lopulliset ajatukset

Ja se on se meidän hakkeroiden arsenaalissamme; Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa. Jos et ole liian varma Netflixistä, voimme myös suositella Kodi-oppaamme.

Jos sinulla on jotain ongelmia VPN-havaitsemisessa, tutustu artikkeliimme Netflix-välityspalvelimen virheestä. Pidä hauskaa ja nauti uusista hakkereistasi. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map