Paras Cl oud -tallennustila salausohjelmaan 2020

Edward Snowdenin paljastaman NSA-skandaalin seurauksena käyttäjät ympäri maailmaa ovat avanneet silmänsä hakkereiden ja valtion virastojen osallistumiselle. Kuka loukkaa yksilöiden yksityisyyttä, minkä vuoksi pilvitallennusasiakkaat vaativat uusinta ja suurinta salaustekniikkaa. 


Siksi me täällä Cloudwards.net esittelemme viiden parhaan pilvitallennussalauspalvelun.

Kuka olisi luonut vain kymmenen vuotta sitten, että kaikki sähköpostit, tekstiviestit, puhelut ja melkein kaikki digitaaliviestinnät olisivat Uncle Samin tarkkaileman silmän alla? Valitettavasti tällä hetkellä asiat ovat niin. Mutta nuuskimisuhat eivät tule vain NSA: lta.

Käyttäjien on myös oltava huolestuneita hakkereista, Internet-palveluntarjoajista ja jopa pilvivarastoinnin työntekijöistä, jotka voivat lukea henkilökohtaisia ​​tai ammatillisia tietojaan. Suojautuakseen hakkereilta ja vaarantuneilta Internet-palveluntarjoajilta pilvitallennusasiakkaiden on suojattava tiedot kuljetuksen aikana uusimpien salausstandardien mukaisesti. Ja kun tiedot tallennetaan palveluntarjoajien verkkoon, heidän on tiedettävä, että se ei ole vain istu siellä selkeästi.

Auttaa sinua löytämään tarjoajia, joilla on vahvin salaus, turvallisuus ja yksityisyyden kunnioitus. tarkastelemme viittä parasta salauksen tallennuspalvelua pilvessä.

Paras Cl oud -tallennustila salausohjelmaan 2020

Miksi salaus on tärkeätä käytettäessä pilvitallennusta

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että salaamiseen liittyy olennaisesti kaksi kilpailevaa standardia. Ensimmäinen salaa tiedot kuljetuksen aikana tietojen suojaamiseksi, kun niitä kuljetetaan julkisen Internetin kautta. 

Sitten, kun tiedot saavuttavat palveluntarjoajan tallennusverkon, se salataan. Tämän jälkeen tiedot salataan vielä yhdellä salausalgoritmilla varastointitarkoituksia varten. Tämäntyyppinen salaus ei ole vahvin, koska työntekijä voi saada käsiinsä tietosi, jos heillä on sen salausavain.

Se estää kuitenkin hakkereita tai Internet-palveluntarjoajia näkemästä minkälaista tietoa lähetät. Toinen salaustyyppi tunnetaan paikallisena salauksena. Paikallisella salauksella asiakkaan tiedot salataan ennen kuin se koskaan poistuu paikallisesta tietokoneesta.

Tiedot on salattu samassa muodossa samalla avaimella, koska se kulkee julkisen Internetin läpi ja kun se istuu tallennuspalvelimella. Tämä salauksen muoto on vahvin, mutta sillä on joitain kompromisseja. Täällä tarjottava todellinen etu on käytännössä raudasuojattu turvallisuus. Se ei ole vain turvallinen hakkereilta ja Internet-palveluntarjoajilta, vaan myös tallennuspalvelun työntekijät ovat voimattomia purkamaan paikallisesti salattuja tietoja..

Ilman oikeaa salausavainta kukaan maailma ei voi nähdä tietojasi. Sillä on kuitenkin haittoja. Suurin haittapuoli on, että tietojen salaamiseen kuluu melko paljon prosessoria ja muistia. Lisäksi salattu datatiedosto on tyypillisesti suurempi kuin samaan dataan salaamaton versio.

Mikä luo dramaattisia määriä yleiskustannuksia, mikä lisää huomattavasti tiedostojen lataamiseen ja lataamiseen kuluvaa aikaa. Jos käytät uutta tietokonetta, jossa on paljon prosessoritehoa ja nopea Internet-yhteys, tämä erityinen haitta ei todennäköisesti ole suuri huolenaihe.

Toisaalta, jos sinulla on kohtalaisen hidas Internet-yhteys, pienetkin tiedostojen varmuuskopiot ja siirrot voivat viedä jopa tunnin. Joten todellinen kompromissi on läpäisemättömän tietoturvan ja nopeiden siirtonopeuksien välillä. Jos käyttäjä hyödyntää vain pilvitallennusta sellaisten tietojen osalta, jotka eivät ole arkaluontoisia, on järkevää mennä palveluntarjoajan kanssa, joka ei tarjoa nolla tietoturvaa.

Kuvittele ahne hakkeri kilpailevan:

 • Henkilökohtaiset tilitiedot
 • käyttäjätunnukset
 • salasanat
 • Muu arkaluontoinen tieto

Vain huomatakseen, että hän on vanginnut uusimman Game of Thrones -jakson (kuka välittää?). Toisaalta kuvittele, että sinun on lähetettävä yritysasiakirjoja, henkilökohtaisia ​​perhevalokuvia ja kuvia tai muuta arkaluontoista materiaalia.

Haluatko riskin siitä, että tiedot sieppataan puhtaasti kärsimättömyyden vuoksi? Nopea ja älykäs vastaus tässä ei. Joten ottaen huomioon tosiasiat, jotka olemme juuri käyneet läpi, tarkastellaan lähemmin viittä parasta salauksen tallennuspalvelua.

1. Sync.com

Kuten olet ehkä arvata, Sync.com on nolla tietämyksen tarjoaja, mikä tarkoittaa, että jopa heidän työntekijänsä eivät voi salata tietojasi, koska he eivät pääse asiakkaiden yksityisiin salausavaimiin.

Palvelun mukana tulee myös ilmainen tili, jonka arvo on 5 Gt tallennustilaa, ja maksullinen palvelu alkaa 4,08 dollarista. Palvelun mukana on automaattinen varmuuskopiointitoiminto sekä kätevä tiedostojen versiointityökalu. Jos haluat vahvan tietoturvan ja helppokäyttöisen pilvitallennuspalvelun, se on myös nopea ja edullinen – Sync.com on suosituin valintamme.

Muut syyt miksi pidämme Sync.com: sta

Sync.com on ensimmäinen valinta käyttäjille, jotka haluavat vahvan salauksen, koska se on erinomainen palvelu. Koska Sync.com on kanadalainen, käyttäjien ei tarvitse huolehtia NSA: n pakottamisesta tai osallistumisesta.

Kanadalainen Dropbox-kilpailija, Sync.com tarjoaa korkeimman tason yksityisen salauksen ja sillä on fantastinen asenne yksityisyyteen.

Lue arvostelu

2. SpiderOak

Vanha poika, SpiderOak, on edelleen salakoodin ja yksityisyyden voimavara. Se tarjoaa kunnollisen ominaisuusjoukon ja hyvät nopeudet. Ja he ovat tosi nolla tietämyksen tarjoaja käyttäjän salausavainten hallinnan ansiosta.

SpiderOak Online -varmuuskopiointi ja synkronointi

Mitä SpiderOak ei koskaan näe, ja paikallisella tietokoneella salattujen tietojen salaaminen on mahdotonta.

Käyttäjien varmuuskopioinnin lisäksi tietokoneet voivat myös tehdä samoja tableteille, älypuhelimille ja rajoittamattomalle määrälle laitteita. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, SpiderOakissa on tiedostojen versiointiominaisuuksia, jotka auttavat palauttamaan tiedoston vanhemman version, jos se poistettiin vahingossa tai korvataan.

Muut syyt, miksi pidämme SpiderOakista

SpiderOak on toinen valinta käyttäjille, jotka haluavat vahvan salauksen. Ja ne eivät ole liian kalliita. Hinnat alkavat 7,00 dollaria kuukaudessa 30 Gt tallennustilaa.

Suurin suunnitelma tarjoaa 5 kt tallennustilaa 25,00 dollaria kuukaudessa. Ja käyttäjät voivat valita yksittäiset tiedostot ja kansiot varmuuskopiointia varten. SpiderOak on pikemminkin varmuuskopiointipalvelu kuin todellinen pilvisäilytysvaihtoehto, mutta niiden avulla käyttäjät voivat synkronoida ja jakaa tietoja muiden kanssa.

Lue arvostelu

3. OpenDrive

OpenDrive tarjoaa paljon hienoja vaihtoehtoja, kuten rajaton laitteiden synkronointi ja mukautetut tallennussuunnitelmat, mutta kärsii crappy interface-oireyhtymästä ja vielä pahemmasta asiakastuesta. OpenDrive on kolmas valintamme käyttäjille, jotka haluavat vahvan salauksen, ja tietysti he tarjoavat tietämättömän tietoturvan “suojattujen tiedostojen” -kansion kautta.

Käyttäjät voivat myös parantaa tietoturvaa hallitsemalla henkilökohtaiseen tiliin lisättyjen käyttäjien käyttöoikeuksia ja ryhmien käyttöoikeuksia. Heidän palvelunsa lähtöhinta on 9,95 dollaria kuukaudessa henkilökohtaiselta suunnitelmalta, ja voit tarkastaa jokaisen lisätyn käyttäjän.

Niiden varmuuskopio-ominaisuus tekee varmuuskopioita aina, kun jokin muuttuu, ja heillä on myös upeat synkronointi- ja jakamisominaisuudet. 

Muut syyt, miksi pidämme OpenDrivestä

OpenDrive mukana tulee kätevä vetämällä ja pudottamalla verkkoliitäntä. Heillä on jopa mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille.

Parempaa vielä, käyttäjät voivat mukauttaa tallennussuunnitelmaansa, ja yrityskäyttäjät voivat käyttää muokattavia ominaisuuksia. Heillä on myös sovelluksia Windowsissa, Macissa, Androidissa ja iOS: issa.

Lue arvostelu

4. Tresorit

Yksi kaikkien aikojen voimakkaimmista hakkerointiyrityksistä (itse tukensa) selviytynyt Tresorit on kokonaisvaltainen salauspalvelu sekä yrityksille että henkilökohtaisille käyttäjille..

Tresorit - pudotuslaatikon vaihtoehto

Tresorit tarjoaa yhteistyöominaisuuksia, jotka ovat tietoturvan lisäksi erittäin huippuluokan testattuja ja kokeiltuja tietoturvoja. Prosessi toimii poistamalla tarve lähettää tiedostoja liitteinä sähköpostissa, joihin kolmannet osapuolet voivat hakkeroida.

Perussuunnitelma maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa yhdelle käyttäjälle ja 100 Gt tallennuskapasiteettia, kun taas Business-versio maksaa 20,00 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa teratavua tallennustilaa. Sekä käyttäjä- että yrityspaketit tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita.

Muut syyt, miksi pidämme Tresoritista

Tresorit tekee valtavan työn asiakasdatan suojaamiseksi salaamalla. Se on paljon turvallisempi Dropbox-vaihtoehto.


Tresorit-logo

Koska toisin kuin Dropbox tai Google Drive, se tarjoaa paikallisen salauksen ja käyttäjän ohjaamia avaimia – mikä tekee Tresoritista nollatiedon tarjoajan. Heillä on useita erilaisia ​​palveluvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu mukautumaan sekä yksilöihin että yrityksiin.

Lue arvostelu

5. Laatikko

Box on yritystoimintaan keskittyvä tiedostojen tallennuspalvelu ja Dropbox-kilpailija, jolla on kunnolliset yhteistyöominaisuudet. Sillä on myös melko hyvä yhden käyttäjän palvelu. Box on hyvä vaihtoehto pienille yrityksille, joissa on vähintään kolme työntekijää, jotka muutoin olisivat valinneet vain kolme käyttäjätiliä henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetulla pilvitallennuspalvelulla..

Aloituspakkaus on vain 5,00 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa, ja yrityspaketti on 15,00 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Lopuksi ne eivät vain anna asiakkaiden hallita salausavaimia henkilökohtaisesti, vaan Boxilla on myös räätälöityjä palveluita yrityksille.

Muut syyt, miksi pidämme laatikosta

Box on viimeinen valinta nollatiedon tarjoajille. Yhtiö noudattaa myös HIPAA: ta ja monia muita säädöksiä, joten olet valmis menemään myös tähän osastoon.

Box-arvostelu

Nolla-tietämyksen lisäksi ne tarjoavat myös suojaustoimintoja, jotka auttavat järjestelmänvalvojaa hallitsemaan käyttäjän ja ryhmän käyttöoikeuksia.

Lue arvostelu

johtopäätös

Nykyaikainen Internet-maisema on niin vaarallinen nykyään, että jokaisen käyttäjän tulisi hyödyntää vahvoja salaustekniikoita. Suosittelen käyttäjien käyttävän VPN-salausta salauksen yhteydessä aina, kun he muodostavat yhteyden Internetiin, mutta pilvipalveluntarjoajasi on myös käytettävä vahvaa salausta tietojen suojaamiseen..

Viidestä parhaasta salauksen tallennuspalvelusta kaikki ovat nolla tietämyksen tarjoajia ja antavat käyttäjien hallita salausavaimiaan. Vaikka paikallinen salaus hidastaa hieman lähetysten nopeutta, se on välttämätöntä pahoille käyttäjille, jotka haluavat olla 100% varmoja siitä, ettei kukaan pääse tietoihinsa pilvessä.

Mitä mieltä olet pilvitietojen suojaamisesta salauksella? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map