Mikä on Google Drive ja kuinka se toimii? 2020-vaiheittainen opas

Ei ole epäilystäkään siitä, että Google Drive on yksi monipuolisimmista pilvitallennuspalveluista, joita tänään tarjotaan. Sen käyttäminen on kuitenkin hiukan erilainen kuin mitä olet tottunut, joten tässä oppaassa näytetään sinulle tarkalleen kuinka Google Drive toimii, etenkin sen sovelluspaketissa, kuten Google Docs ja Sheets.

Tietäen mainitsemme, missä Google Drive ylittää, jotta tiedät, mihin tehtäviin se sopii parhaiten, ja huomaamme myös, mihin sinun kannattaa mennä turvallisemman pilvitallennuspalvelun tavoin, kuten mikä tahansa parhaimmissa mainituista vaihtoehdoista. pilvien varastointi roundup. 

Mikä on Google Drive ja Cloud Storage

Google Drive on pilvitallennuspalvelu, ja kuten minkä tahansa pilvitallennuspalvelun, sen päätarkoitus on laajentaa kykyäsi tallentaa tiedostoja kiintolevyn rajojen ulkopuolelle. Pilvitallennus sekoitetaan joskus online-varmuuskopiointiin, jolla saavutetaan hyvin erilainen tarkoitus käyttämällä samanlaista infrastruktuuria.

Voit lukea lisätietoja pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion eroista aiheesta käsittelemästä artikkelistamme. Yksinkertaisesti sanottuna, online-varmuuskopiointi on kuitenkin suunniteltu kopioimaan kiintolevy sen sijaan, että sitä laajennettaisiin. Kuten myöhemmin mainitsemme, Google Drive on hiljattain alkanut laajentua online-varmuuskopiointimarkkinoille antamalla merkitä minkä tahansa kansion varmuuskopiointia varten.  

Google antaa sinulle 15 Gt ilmaista pilvitallennusta vain rekisteröitymistä varten. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että koko tämä vapaa tila on jaettu Google Driven, Google Photosin ja Gmailin kesken.

Jopa silti, monille käyttäjille 15 Gt menee melko pitkälle ilman, että tarvitsee käyttää penniäkään. Ja ei ole niin, että Googlella on ilmainen monopoli, ellei sillä ole. Tutustu katsaukseen parhaimmista ilmaisista pilvitallennuspalveluista, niin saat joitain muita ideoita.  

Google Drive ei ole saavuttanut uskomatonta suosiotaanan pelkästään Android-puhelimien myynnin ja Gmailin takana. On joitain asioita, jotka se tekee yhtä hyvin tai paremmin kuin mikään muu pilvien tallennuspalvelu. Suurin osa tästä liittyy tuottavuuteen, sekä Googlen kotitekoisen toimistopaketin, Google Docsin että monien muiden valmistajien sovellusten ansiosta..

On kuitenkin myös joitain asioita, joista Google Drive ei pärjää niin hyvin. Suurimmat puutteet liittyvät yksityisyyteen.

Esimerkiksi Google myöntää itselleen käyttöehtojensa kautta oikeuden skannata pilvessä tallentamiasi tiedostoja markkinointitarkoituksiin. Lisäksi Google Drive ei anna sinulle mitään tapaa suojata tiedostojakeita, kuten salasanasuojausta.    

Voit lukea lisää näistä ongelmista Google Drive -katsauksen täydellisessä tietoturva- ja tietosuojaosiossa. Jos yksityisyys on ehdottoman välttämätön edellytys sinulle, sinun kannattaa ehkä harkita tiedostojesi salaamista ennen niiden lähettämistä pilveen esimerkiksi Boxcryptor-palvelun avulla, jos käytät Google Drivea.

Parempaa vielä, harkitse yhtä parhaista nolla tietämättömien pilvien tallennuspalveluiden tarjoajista. Vaikka erittäin turvallisissa vaihtoehdoissa, kuten Sync.com (lue Sync.com-arvostelu), ei ole Google Driven tuottavuussovelluksia, mikään ei syytä, ettet voi käyttää molempia rajoittamaan riskiä käyttämällä Googlea aktiivisiin hankkeisiin ja yksityisyyttä paremmin – suuntautunut ratkaisu pitkäaikaiseen varastointiin. Katso esimerkki Google Driven ja Sync.com -sovelluksen käyttöoppaasta.

Mitä voit tallentaa Google Driveen?

Google Drive voi tallentaa minkä tahansa tyyppisiä tiedostoja: valokuvia, videoita, .pdfs, Microsoft Office-tiedostoja – mitä tahansa. Voit myös tallentaa sähköpostin liitteet, jotka lähetetään sinulle Gmailin kautta suoraan Google Driveen, jolloin sinun ei tarvitse siirtää manuaalisesti.

On joitain yleisiä tiedostoominaisuuksien rajoituksia, jotka Google Drive noudattaa, mutta ne ovat melko anteliaita, eikä niiden pitäisi vaikuttaa suurimpaan käyttöön. Esimerkiksi asiakirjat voivat olla enintään 1,02 miljoonaa merkkiä pitkiä, ja jos muunat asiakirjan Google Docs -muotoon, sen on oltava kooltaan 50 Mt tai pienempi..

Google Sheetsissä, joka on Googlen laskentataulukkosovellus, luotujen tai muunnettujen laskentataulukoiden on oltava vähintään kaksi miljoonaa solua. Google Slides -sovelluksen luomien tai muunnettujen esitysten on oltava 100 Mt tai pienempiä.

Kaikkien muiden tiedostotyyppien on oltava enintään 5 kt, jos olet ostanut niin paljon tallennustilaa.

Yksi Google Driven mukavista asioista on, että sen avulla voit esikatsella tiedostoja selaimesta joutumatta ensin lataamaan niitä. Monet nolla tietämyspalvelut eivät anna sinun tehdä tätä, koska palvelu ei voi salata tiedostojasi.

Esikatselut ovat saatavilla Microsoft Office-, Adobe- ja yleistiedostotyypeille, kuten .txt-tiedostot, kuvatiedostot, äänitiedostot ja jopa videotiedostot. Monipuolisuutensa ansiosta Google Drive on loistava paitsi työn tekemiseen myös nauttimiseen mediakirjastoistasi.  

Google Driven tilaaminen – miten se toimii?

Voit kirjautua Google Driveen luomalla Google-tilin osoitteessa www.google.com ja napsauttamalla Luo tili. Ohjattu toiminto opastaa sinut prosessin läpi.

Google-tilin luominen antaa sinulle pääsyn Driveen, mutta myös Gmailiin, Google Playen ja moniin muihin Google-palveluihin.

Kun olet luonut Google-tilin, voit käyttää 15 Gt ilmaista tallennustilaa yhdellä kolmella tavalla: selaimen, työpöydän tiedostojärjestelmän ja mobiililaitteen kautta.

Google Driven käyttäminen selaimellasi

Google Driveen pääsee tärkeimpien selainten kautta siirtymällä osoitteeseen drive.google.com ja kirjautumalla sisään Google-tilisi käyttöoikeustiedoilla. Se sisältää tietysti myös Chromen Firefoxin, Microsoft Edgen (vain Windows) ja Safarin (vain Mac) lisäksi.

Käyttöliittymä on melko intuitiivinen, ja navigointivälilehdet ovat vasemmalla marginaalilla seuraaville:

 • Oma asema: käyttää tallennettuja tiedostoja
 • Oma tietokone: katso mitä tietokoneita synkronoidaan
 • Jaettu minulle: käyttää kanssasi jaettuja tiedostoja
 • Viimeaikaiset: käyttää viimeksi käytettyjä tiedostoja
 • Google Photos: pääset valokuvakirjastoosi
 • Tähdet: tarkastele tiedostoja, joille on merkitty tärkeys
 • Roskakori: pääset roskakoriin
 • Varmuuskopiot: pääset varmuuskopioihisi
 • Päivitä tallennustila: osta lisää pilvitallennustilaa

”Oma asema” -välilehti on Google Driven keskus. Se sisältää Google Cloudiin lataamiesi tiedostojen päävarasto. Se toimii kuin kansio, joka voi sisältää sekä tiedostoja että alikansioita. Itse asiassa Oma Drive heijastaa Google Drive -synkronointikansiota, joka asennetaan tietokoneellesi, kun asennat Google Drive -asiakkaan (koskemme sitä seuraavassa osiossa).

Nämä alikansiot ja tiedostot näkyvät selaimen käyttöliittymän keskusruudussa, jos olet napsauttanut ”oma asema” -välilehteä. Kaksoisnapsauttamalla mitä tahansa keskikansion alakansiota, voit porata sen päästäksesi tiedostoihin ja ylimääräisiin alikansioihin, jotka ovat.

Jos tiedät etsimäsi kansion tai tiedoston nimen, voit käyttää hakupalkkia myös lähellä yläosaa löytääksesi sen nopeammin.

Selaa My Drive -sovellusta toimii enemmän tai vähemmän kuin mikä tahansa graafinen tiedostojärjestelmä, joten jos olet käyttänyt Windowsia tai MacOS: ta aiemmin, sen kaikkien pitäisi tuntua melko tutulta. Voit vetää ja pudottaa kansioita ja tiedostoja ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa objektia avataksesi objektin valikon.

Muistiinpanon valikkokohteet sisältävät mahdollisuuden esikatsella tiedostoa ja toisen avata tiedoston ohjelmassa, joka pystyy toimimaan sen kanssa.

On monia erityyppisiä ohjelmia, jotka voidaan integroida helposti Google Driveen, joka sattuu olemaan yksi Google Driven tärkeimmistä myyntikohdista kilpailevien pilvitallennuspalvelujen suhteen. Puhumme lisää Googlen alkuperäisestä toimistopaketista, Google-dokumenteista ja kolmansien osapuolten ohjelmista, jotka voit integroida Google Driveen myöhemmin tässä artikkelissa.

Kaksi muuta kriittistä toimintaa, jonka voit suorittaa Omassa asemassa olevissa kohteissa, ovat kyky ”jakaa” mikä tahansa kansio tai tiedosto ja kyky luoda jaettava linkki. Tutustu oppaaseemme tiedostojen jakamiseen Google Drivessa, niin näet nämä vaihtoehdot tarkemmin.

Muita vaihtoehtoja ovat mahdollisuus siirtää kansioita ja tiedostoja ja poistaa niitä. Kaikki poistetut kansiot tai tiedostot lähetetään roskakoriin. Voit käyttää roskakorinäkymää vasemmalla puolella olevan navigointivaihtoehdon avulla, josta voit poistaa sisältöä pysyvästi.

Tämä on jälleen kerran melko tavallinen messu nykypäivän graafisiin käyttöliittymiin. Google menestyi täällä hyvin yrittämättä keksiä pyörää uudelleen.

Keskinäkymän yläosassa on myös avattava valikko, jonka avulla voit luoda uusia kansioita, ladata kansioita ja tiedostoja sekä luoda uusia tiedostoja käyttämällä Google Drive -pilvivarastoon integroitua ohjelmaa.

Meillä on erillinen artikkeli lataamisesta Google Driveen, joten emme syventy tähän, muuten kuin huomautamme, että kansiot ja tiedostot voidaan lisätä työpöydän tiedostojärjestelmän ja mobiilisovelluksen kautta niiden lisäämisen lisäksi Google Drive -selaimen käyttöliittymässä.

Google Drive virtaviivaistaa käyttökokemusta valikoimalla pikanäppäimiä, joita voit etsiä napsauttamalla käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa olevaa asetusjoukkokuvaketta..

Google Drive -selaimen käyttöliittymän kautta pääset käyttämään ja hallitsemaan monia muita ominaisuuksia ja asetuksia, joista joitain kosketamme hieman myöhemmin ja joitakin joita ohitamme. Peruskonsepti selaimen käyttöliittymän takana on, että se tarjoaa yksinkertaisen, ystävällisen tavan käyttää pilvitallennetta millä tahansa yhteensopivalla selaimella joutumatta asentamaan mitään ohjelmistoja.

Jotta saat parhaan hyödyn Google Drivesta, sinun on kuitenkin hyödynnettävä sen synkronointiominaisuuksia, jotka edellyttävät Google Drive -asiakkaiden asentamista kaikkiin tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin, jotka haluat yhdistää.

Seuraavaksi tarkastellaan Windows-tietokoneohjelmaa.

Google Driven käyttäminen työpöydällä

Voit asentaa Google Drive -asiakkaan työpöydällesi napsauttamalla Google Drive -selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa cog-kuvaketta ja valitsemalla ”Lataa varmuuskopio ja synkronoi Windows”.

“Varmuuskopiointi ja synkronointi” on äskettäin uudelleen nimetty asiakasnimi, joka johtuu uudesta painotuksesta Googlen päätökseen tarjota joitain online-varmuuskopiointiominaisuuksia laajemman pilvitallennusominaisuuden lisäksi.

Kun olet asentanut asiakkaan, Google Drive antaa sinun varmuuskopioida kaikki tiedostojärjestelmän kansiot napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella kansiota ja valitsemalla ”synkronoi tämä kansio”.

Nimikkeistö on vähän harhaanjohtava, koska sen pitäisi todennäköisesti lukea ”tämän kansion varmuuskopiointi”, koska sitä ei tosiasiassa synkronoida mihinkään muuhun laitteeseen.

Päätös varmuuskopiointitoimintojen sisällyttämisestä on mielenkiintoinen muutos Googlelta, mutta tällä hetkellä emme suosittele Google Drive -sovelluksen käyttämistä perinteisen varmuuskopiointipalvelun korvaamiseksi, koska Google Drivesta puuttuu joitain tärkeitä varmuuskopio-ominaisuuksia, kuten lohkotason siirrot. ja kyky ajoittaa varmuuskopioita. Katso parhaat online-varmuuskopio-oppaamme parempien ratkaisujen löytämiseksi.  

Tärkeämpää on Google Drive -kansio, joka lisätään tiedostojärjestelmääsi, kun asennat asiakkaan.

Tämä kansio on synkronointikansio, mekanismi, jota Dropbox (lue Dropbox-katsaus) vuonna 2007 ja jota useimmat suuret pilvitallennuspalvelut käyttävät..

Google Drive -kansioon vetämäsi tiedostot säilytetään oletusarvoisesti kiintolevyllä, mutta ne replikoituvat myös pilvessä. Pilvestä nämä tiedostot lähetetään myös muille laitteille, jotka olet muodostanut yhteyden Google Drive -pilvivarastoon.

Tämän yksinkertaisen lähestymistavan avulla tiedostojen replikointi antaa sinun muokata asiakirjaa yhdellä tietokoneella ja nähdä nämä muokkaukset näkyvät melkein reaaliajassa vastaavissa pilvipalveluissa ja muissa synkronoiduissa laitteissa.  

Vaikka tiedostojen tallentaminen sekä kiintolevylle että pilveen on kätevää, se ei palvele pilvitallennuksen ensisijaista tarkoitusta, joka on laajentaa tallennusmahdollisuuksia kiintolevyä pidemmälle. Jos haluat käyttää Google Drivea luomaan tilaa kaikkien niiden kuvien, videoiden ja asiakirjojen lataamiseksi, jotka vievät tietokoneellasi tilaa, sinun on poistettava synkronointi käytöstä.

Mahdollisuus sammuttaa synkronointi ja tallentaa vain tiedostoja pilvessä tunnetaan yleisesti nimellä selektiivinen synkronointi pilvitallennusalalla. Google Drive antaa sinun määrittää valikoivan synkronoinnin suoraan tietokoneeltasi ”varmuuskopiosta & synkronoi ”tehtäväpalkkikuvake.

Tämä kuvake näyttää pieneltä pilviltä, ​​ja ylöspäin osoittava nuoli on sen keskellä. Napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tätä kuvaketta saat pääsyn joihinkin Google Drive -asetuksiin, muun muassa kykyyn hallita valikoivaa synkronointia.

Asetuksiin pääsee napsauttamalla kolmen pisteen valikkoa ja valitsemalla ”Asetukset”.  

Asetusnäkymässä vasemmalla puolella on kolme välilehteä. Keskimmäisen välilehden, nimeltään “Google Drive”, avulla voit poistaa synkronoinnin käytöstä synkronointikansion (My Drive) yksittäisten kansioiden kohdalla.

Oletuksena nämä kansiot ovat päällä. Joten sinun kannattaa varmistaa, että olet tehnyt manuaaliset säädöt Google Drive -sovelluksen avulla laajentaaksesi tietokoneesi tiedostojen tallennustilaa pilveen.

Asetusnäkymän kaksi muuta välilehteä ovat ”kannettava tietokone” ja ”asetukset”. Katsotaanpa nopeasti mitä he tekevät, kun olemme aiheesta.

Kannettavalla tietokoneellani, jota voidaan kutsua joku muu, jos olet tehnyt muutoksia siihen, mitä Google Drive kutsuu tietokoneeseesi, siinä on joitain perusasetuksia, mutta välttämättömiä.

Tärkeintä on, että sen avulla voit tarkistaa ja vaihtaa kansioita, joita olet jatkuvasti varmuuskopioimassa tietokoneellasi. Voit lisätä uusia tiedostoja varmuuskopiointisuunnitelmaasi napsauttamalla myös ”Valitse kansio”.

Muita ”kannettavan tietokoneeni” kohdalla olevia kriittisiä asetuksia ovat kyky asettaa valokuvien lataamisen laatu (voit heikentää laatua säästääksesi tilaa), mahdollisuus ladata valokuvat automaattisesti Google Kuviin ja mahdollisuus kytkeä USB-laitteet tai SD-kortit ulkoisten tietojen varmuuskopiointiin laitteita, kuten kamera tai puhelin.

Viimeinen asetusvalikossa lueteltu näkymä on ”asetukset”.

Tämä näkymä antaa sinun päivittää tai irrottaa tallennustilan, ja siinä on muutama vaihtaminen muihin asetuksiin. Verkkoasetuksissa on myös vaihtoehto, jonka avulla voit kuristaa synkronointinopeutesi.

Se kattaa tärkeimmät kohdat, jotka koskevat Google Driven käyttöä työpöydällä. Kaiken kaikkiaan, kun tiedät mitä se voi tehdä, prosessi on suhteellisen yksinkertainen.

Seuraavaksi tarkastelemme Google Driven käyttöä mobiililaitteellasi.

Google Driven käyttäminen mobiililaitteellasi

Google tekee älypuhelinsovelluksia sekä Androidille että iOS: lle. Tämän segmentin aikana tarkastelemme ensisijaisesti Android-käyttökokemusta, koska se näyttää yleisimmin käytetyltä.

Älypuhelimien kiintolevyt ovat lisääntyneet viime vuosina, ja 16, 32 ja 64 Gt: n tallennuskapasiteetti on nyt yleinen, älypuhelimiin tallentamasi tiedon määrä on enemmän kuin pitänyt vauhtia.

Android-käyttäjät pääsevät Drive-sovellukseen oletuksena, mutta jos olet poistanut sen, se voidaan asentaa uudelleen käymällä Google Play Kaupassa.

Pääset Drive-tallennustilaan avaamalla sovelluksen. Käyttöliittymä on melko intuitiivinen, sillä yläreunassa on hakupalkki tiedostojen löytämiseksi nopeasti, pikakäyttönäkymä äskettäin ladattujen tai muokattujen tiedostojen avaamiseksi ja kansioiden selaus pilvisisällön selaamiseksi.

Siellä on myös plus-painike, jota voit napauttaa ladataksesi uusia tiedostoja laitteestasi, skannata kuvia ja luoda uusia tiedostoja Google-dokumenttien, Google Sheetsin ja Google Slidesin avulla.

Jokaisessa kansiossa ja tiedostossa on myös muita valikkovaihtoehtoja.

Nämä vaihtoehdot sisältävät jakamistoiminnot, joiden avulla voit lisätä ihmisiä kansioihin tai luoda linkin jakamista varten. Voit myös siirtää ja nimetä tiedostoja, merkitä ne tärkeyden kannalta ja lisätä ne puhelimesi aloitusnäyttöön, jotta niitä olisi helppo käyttää.

Vaikka Android-käyttäjät jakavat tallennustilaa Google Driven kanssa, heillä on myös pääsy erilliseen sovellukseen Google Kuvia varten.

Valokuvat-sovelluksessa on hakuominaisuus valokuvien löytämiseksi nopeasti tai voit selata valokuvia päivämäärän ja albumien perusteella. Sovellus lähettää valokuvat automaattisesti pilveen, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden menettämisestä, jos rikkoat puhelimen tai siirrät sen paikoilleen.

Jotta valokuvat eivät vie tilaa puhelimessa, Google Photos voi myös poistaa automaattisesti puhelimesi kuvia, jotka on jo ladattu turvallisesti.

Siellä on jopa jako-ominaisuus, joten voit lähettää valokuvia nopeasti ystäville, perheenjäsenille ja työtovereille.

Kaiken kaikkiaan Google Drive -sovellus on helppokäyttöisyytensä ja tehonsa ansiosta yksi parhaimmista pilvitallennussovelluksista. Vaikka päätätkin mennä toisen pilvitallennusyrityksen kanssa päivittäiseen toimintaan, se on ainakin loistava tapa hallita puhelimeesi luomia kuvia ja tiedostoja. 

Google Driven integroidut sovellukset

Vaikka Google Drive tekee monia asioita hyvin, on monia asioita, joita muut pilvitallennusvaihtoehdot tekevät samoin tai paremmin. Näin ei kuitenkaan ole tuottavuuden suhteen, ja johtuu siitä, että Googlella on sovellusintegraatioita, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti Drive-tallennustilasi kanssa.

Google Docs

Google Docs on Googlen vastaus Microsoft Office -palveluun. Vaikka sen käyttöliittymä saattaa kestää jonkin verran totuttelua, sen käyttö on syytä tietyistä syistä – joista vähäisimpänä mainittakoon, että se on ilmainen.

Google Docs viittaa koko Google Office -sovellukseen, joka sisältää jonkin verran hämmentävästi yksittäisen ohjelmiston, nimeltään Google Docs. Sviittiin kuuluvat:

 • Google Docs: tekstinkäsittelyyn
 • Google Sheets: laskentataulukoihin
 • Google Slides: esityksiin
 • Google-lomakkeet: kyselyihin ja muihin muotoihin

Se mitä Google Docs tekee erittäin hyvin, mahdollistaa yhteistyön, ja koska se integroituu niin hyvin Google Driveen. Jokainen luomasi asiakirja tallennetaan pilveen, jolloin voit hyödyntää Google Driven jakamisominaisuuksia.

Lisäksi Google Docs antaa sinun työskennellä lähes reaaliajassa yhteistyökumppaneiden kanssa itse asiakirjasta. Voit jättää kommentteja reunuksiin, määrittää toimintakohteita muille ja tehdä ja ehdottaa muokkauksia.

Jos olet tottunut melkein mihin tahansa muuhun toimistopakettiin, Google-dokumenttien perusasettelun tulisi olla melko helppo havaita.

Google Driven kolmansien osapuolien sovellukset

Natiiviohjelmistonsa lisäksi Google on avannut oven, jotta muut voivat luoda sovelluksia, jotka integroituvat Google Driveen. Itse asiassa on satoja vaihtoehtoja, joista voit valita parantamaan Google Drive -kokemustasi.

Muodollisuuksien mukaan Google on helppo etsiä ja lisätä sovelluksia Drive-tiliisi.

Voit tehdä niin siirtymällä osoitteeseen google.drive.com ja napsauttamalla selaimen käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta löytyvää uutta-painiketta..

Napsauta “lisää” ja “yhdistä lisää sovelluksia” päästäksesi sovelluskirjastolle.

Voit etsiä tiettyjä sovelluksia tai selata luokkia, kuten yritystyökalut, tuottavuus ja viihde. Suosittuihin vaihtoehtoihin kuuluvat .pdf-muokkausohjelmat, kuten DocuHub, kuvankäsittelyohjelmat, kuten Pixlr Editor, ja tiedostomuuntimet, kuten CloudConvert.

Yhdelläkään muulla pilvitallennuspalvelulla ei ole Google Driven kolmannen osapuolen sovelluskirjastoa, mikä merkitsee sitä vielä yhtenä pakottavana syynä käyttää Google Drivea, vaikka olet päättänyt tallentaa suurimman osan tiedostoistasi muualle.

johtopäätös

Google Drivella on puutteita ja näiden valossa se on kaukana Cloudwards.net-sivustosta valituksi parhaaksi saatavana olevaan pilvitallennusratkaisuun. Ymmärtämällä sen vahvuudet ja kuinka Google Drivea käytetään, ei kuitenkaan ole syytä olla pitämättä sitä pilviohjelmistoratkaisujen työkalupakissa.

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua sopeutumaan Google Driven perus- ja hyppäämisiin ja siihen, miten se tehdään. Google Drive on 15 Gt ilmainen pilvitallennus, erinomaiset yhteistyöominaisuudet ja mahdollisuus käyttää tiedostojasi työpöydältä, älypuhelimelta ja melkein mistä tahansa selaimesta. Google Drive on kätevä ja kykenevä tapa työskennellä tiedostojen kanssa.

Onko sinulla muita kysymyksiä Google Driven käytöstä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja yritämme käsitellä niitä. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me