Luo oma yksityinen pilvi mihin tahansa sovellukseen FileCloudilla

FileCloud pyrkii tulemaan yhdeksi johtavista yksityisistä pilvipalveluista, jolla on paljon vaikuttavia ominaisuuksia ja sen 100-prosenttinen paikallinen pilviparadiikka. FileCloud on ainutlaatuinen monella tapaa, mutta yksi mielenkiintoisimmista FileCloud-ominaisuuksista on sen yksityinen pilvijärjestelmä – samanlainen palveluihin kuin OwnCloud siinä mielessä, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden rakentaa omia pilviä.


FileCloud mahdollistaa yksityisten pilvien luomisen henkilökohtaisille palvelimille yksinkertaisesti asentamalla sovelluksen. FileCloud tarjoaa virtuaaliympäristön isännöityjen tiedostojen ja resurssien varastointiin ja hallintaan sen jälkeen, kun käyttäjä on asentanut sovelluksen.

Yksityisten pilviratkaisujen, kuten FileCloud, avulla yritysten ja organisaatioiden ei enää tarvitse huolehtia tietosuojakysymyksistä tai kolmansien osapuolten pääsystä luottamuksellisiin tiedostoihinsa ja tietoihinsa..

Olemme tässä artikkelissa erottaneet neljä FileCloudin houkuttelevimmista ominaisuuksista.

Yksityisyys ja suojaus yksityisellä pilvellä

Muista, kuinka sanoimme, että FileCloud antaa sinulle huoleton ratkaisun sallimalla sinun rakentaa oma yksityinen pilvi omille palvelimillesi? Suurin hyöty tästä on, että sinulla on sataprosenttinen hallinta tietojesi kanssa, ja sinun ei tarvitse koskaan huolehtia kolmansien osapuolien pääsystä tietoihisi..

Tämä on tärkeää, koska Internetin vakoilusta ja pilvipalvelimen ylläpitämien tiedostojen ja tietojen yksityisyydestä levittävät nykyään pelot maailmanlaajuisesti. Tietosuojan lisäksi FileCloudissa on integroitu yritystason virustorjuntatoiminto tiedostojesi suojaamiseksi.

Oikea monialustainen ratkaisu

FileCloud on täysin monialustainen – puhutaan yhteensopivuudesta Windowsin, Macin, Linuxin, iOS: n, Androidin, BlackBerryn ja Windows 8: n kanssa. Miksi tämä on tärkeätä? Monet yksityishenkilöt ja yritykset käyttävät nyt tärkeitä yritystietoja mobiililaitteiden kautta.


Eri käyttöympäristöjen saatavuus

Itse asiassa mobiililaitteista on tulossa kasvussa tärkein tapa, jolla käyttäjät pääsevät tietoihin. Mobiili ristikkäyhteensopivuus on tärkeä, koska monet yritykset eivät toimi yhden laitteen käytännössä henkilöstön suhteen.

Täysi mobiili käyttö Enterprise-luokan tiedostojen synkronoinnilla & jakaminen

FileCloud on suunniteltu mobiililaitteita ajatellen – mukaan lukien täysi mobiililaitetuki kaikilla tärkeimmillä mobiililaitteilla. Käyttäjät hyötyvät ominaisuuksista, kuten täydestä saatavuudesta kaikilla mobiiliympäristöillä ja -laitteilla (mukaan lukien iPhone, iPad, Android ja BlackBerry).

Mobiililaitteiden hallinta – hallitse kytkettyjä mobiililaitteita etäkäytössä ja estä luvaton pääsy sekä mobiililaitteiden täydellinen synkronointi- ja jakamisratkaisu.

Synkronointi

FileCloudin avulla yritykset ja organisaatiot hyödyntävät yritystason jakamista ja synkronointia jakaa ja synkronoida yritystiedostoja mistä tahansa ja mistä tahansa laitteesta. Lisäksi synkronoi sisältö tietokoneiden ja laitteiden välillä, jotta saataisiin ratkaisu, joka on samanlainen kuin Dropbox ja Box.com.

Lisäksi FileCloud-mobiilisovellukset tarjoavat täydet toiminnot, mikä tekee siitä joustavan ja monipuolisen ratkaisun yrityksille ja organisaatioille.

Toiminnallinen tilintarkastus ja raportointi

FileCloud tarjoaa myös mahdollisuuden valvoa täysin isännöimiesi tiedostojen tiedostojen käyttöä ja käyttöä, antaen sinulle täydelliset tarkastukset ja raportit, mukaan lukien tiedot: kuten käyttäjän pääsyn seuranta (kuka käytti mitä ja milloin), käyttäjän toiminnan seuranta (mitä käyttäjä teki käytön aikana) ja käyttötilan seuranta (kuinka käyttäjä pääsi tietoihin).


Auditointi ja raportointi FileCloudilla

Tästä voi olla hyötyä turvallisuus- tai politiikan kannalta – tarkkailla kuinka käyttäjät käyttävät tallennettuja tietoja, etenkin käyttötapojen tai mahdollisten käytäntöjen rikkomusten tarkistamiseksi.

Mitä ei pidä – FileCloud on vähän kallis

Vaikka sillä on selvästi paljon etuja ja ominaisuuksia, yksi merkittävä haittapuoli on, että FileCloud on vähän kallis. Joten muista tarkistaa budjettisi nähdäksesi, olisiko tämä ihanteellinen ratkaisu sinulle. FileCloudin hinnoittelu vaihtelee alkaen 40 dollaria kuukaudessa aloitusohjelmasta 229 dollariin kuukaudessa edistyneimmälle tarjoukselle.

Hyvä uutinen on, että aloitussuunnitelmaan mahtuu 10 käyttäjälisenssiä, joten voit levittää sen melko hienosti. Katso alla olevasta luettelosta täydellinen hinnoittelu, joka perustuu käyttäjien lukumäärään:

0–10 käyttäjää: 499 dollaria vuodessa (25 dollaria vuodessa lisäkäyttäjää kohti)
20 käyttäjää:749 dollaria vuodessa
30 käyttäjää:999 dollaria vuodessa
50 käyttäjää:1499 dollaria vuodessa
100 käyttäjää:2749 dollaria vuodessa

Mielenkiintoista on, että FileCloud tarjoaa volyymikäyttöoikeuksien alennuksia suurelle määrälle käyttäjiä, ja 30%: n alennus on saatavana päteville korkeakouluille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille tai uskontoon perustuville organisaatioille. Saatavilla on myös 14 päivän 100-prosenttinen rahat takaisin -takuu.

FileCloud-sovelluksen käyttöönotto

Jos rakastat FileCloudia toistaiseksi, mutta haluat verrata vastaavaan palveluun ennen päätöksentekoa, tutustu OwnCloudiin. FileCloud-sovelluksen käytön aloittaminen on helppoa, koska nautit täysin toimivasta ilmaisesta kokeilusta ennen tuotteen ostamista.

Osoita selaimesi osoitteeseen: http://www.getfilecloud.com/pricing/registertrial aloittaaksesi ilmaisen kokeilun. Lisätietoja FileCloudista on osoitteessa http://www.getfilecloud.com/how-it-works

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map