Kuinka yhdistää Microsoft Office 365 ja Dropbox

Viime marraskuussa Microsoft ja Dropbox julkaisivat uskomattomia, mutta eräänlaisia ​​ennustettavia uutisia – he aikoivat yhdistää voimansa ja työskennellä yhdessä.


Se ei tarkoittanut, että he yhdistivät OneDrivea ja Dropboxia, mutta he halusivat yhdistää Microsoft Officen Dropboxiin. Tämä oli todellakin erittäin rohkea askel molemmille yrityksille, mutta se todistaa yhden – Microsoft Office on yritykselle paljon tärkeämpi kuin pilvialusta OneDrive.

Emme ole oikeasti yllättyneitä.

OneDrive on saanut oman osuutensa ongelmista vuosien varrella, mutta Microsoft Office on aina ollut yrityksen tärkein kannattava tuote. Siitä lähtien, kun Microsoft on keksinyt Officen, on ollut monia ohjelmistoja, jotka ovat yrittäneet ottaa kantaansa, mutta mikään niistä ei onnistunut.

Jo nyt ihmiset suosivat Microsoft Officen yksinkertaisuutta riippumatta siitä, kuinka monta virhettä siinä on. Ja Microsoft tietää sen.

Microsoftin Office Push

Jos yrityksen on mentävä ylimääräinen maili saadaksesi enemmän asiakkaita, niin se ehdottomasti tekee. Vaikka molemmat yritykset totesivat lehdistötiedotteissaan selvästi, että tämä ominaisuus on käynnistetty vain käyttäjien auttamiseksi, voimme helposti ajatella muutamia itsekkäitä motiiveja, joita heillä olisi sen sijaan.

Kubernetes-ohjelmisto
© Faizan Hassan

Nämä kaksi yritystä ovat jatkuvasti kilpailleet tiedostojen synkronoinnin ja pilvien tallennusmarkkinoilla, mutta tässä on ero: Dropboxille pilvisovellus on heidän pääleipä ja voi, mutta Microsoftin kannalta se on vain vaihtoehto, jota he tutkivat.

Microsoft on uudistanut sekä Office Online että sen Office-mobiilisovellukset, kuten Word, Excel ja PowerPoint. Joten nyt käyttäjät voivat muodostaa yhteyden Dropbox-tiliinsä saumattomasti kyseisissä sovelluksissa. Dropbox on tehnyt samanlaisen asian heidän mobiilisovelluksensa kanssa, kun napsautat Microsoft Office-tiedostoa Dropboxissa, tiedosto avataan suoraan vastaavassa Microsoft Office -sovelluksessa.

Tietysti, jotta tämä toimisi, tarvitaan molemmat sovellukset puhelimellasi; vain yksi ei tee. Sinulla ei voi olla kakkuasi ja myös syödä sitä. Dropbox oli myös ilmoittanut marraskuussa 2014 aikovansa luoda alkuperäisen sovelluksen Windows-puhelimille, minkä se teki tämän vuoden toukokuussa.

Tavallisten Dropbox-ominaisuuksien lisäksi tämä sovellus antaa sinun jakaa kansioita puhelimen yhteystietojen kanssa ja ladata tiedostoja suoraan SD-kortille tai laitteen sisäiseen muistiin. Kyllä, molemmat yritykset ovat todella sitoutuneita, mutta se näyttää enemmän “raaputa selkääni ja raaputaan sinun” skenaariota.

Yrittääkö Microsoft uhrata OneDrivea?

Tämä Dropboxin kanssa tehty sopimus osoittaa ehdottomasti, että Microsoft on enemmän huolissaan Office 365: n tuloista OneDriven sijaan. Itse asiassa Office 365: n osalta tämä kauppa voi olla potentiaalinen tulonlähde muihin kuin Windows-järjestelmiin, joissa Dropbox on selvästi parempi.

pilvitallennusratkaisut yrityksellesi
© OneDrive

Kaiken kaikkiaan Microsoft antaa Dropboxille upottaa itsensä syvälle Office-tallennustilaan, jossa se aiemmin mainosti OneDrivea. Näyttää Microsoftille, on tärkeämpää, että ihmiset käyttävät Officea sen pilvitallennuspalvelun OneDrive sijasta.

Mitä Dropbox pääsee pois tästä sopimuksesta?

Tekemällä sopimuksen Microsoftin kanssa Dropbox tulee selviytymään, eikä sen tarvitse joutua keksimään sisäisiä muokkaustyökaluja, jotka olisivat lopulta näyttäneet Microsoft Lite -sovelluksen versiosta..

Olkaamme rehellisiä, Dropbox on loistava pilvisovellus, mutta sen muokkaustyökalut olisivat vain tehneet siitä monimutkaisemman ja epäonnistuivat lopussa.

Tämä integrointi osoittautuu erittäin hyödylliseksi minun kaltaisilleni ihmisille, jotka rakastavat Dropboxin palvelua, mutta eivät ole vielä valmiita siirtymään erillään Microsoft Officesta. Jos olet sekä Microsoft Office- että Dropbox-fani, tämä on täydellinen win-win-tilanne. 

Tässä on joitain tapoja, joilla voit integroida Dropbox-tilisi Microsoft Officeen.

Muokkaa Dropbox-tiedostoja Office Online Web App -sovelluksella

Olen halunnut tämän ominaisuuden Dropboxissa aivan liian kauan. Itse asiassa ainoa syy, jonka vuoksi olen koskaan käyttänyt OneDriveä, oli se, että siihen oli liitetty Office Online. Viimeinkin Dropbox on upottanut tämän ominaisuuden myös. Tässä on mitä sinun on tehtävä:

 • Napsauta mitä tahansa Microsoft Office-tiedostoa Dropbox-kansiossa
 • Kun tiedosto aukeaa uudessa ikkunassa. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Avaa-vaihtoehtoa

Avaa dropbox-tiedostot Office-verkkosovelluksessa
© Pilvipalvelut

 • Sinua pyydetään sallimaan pääsy Microsoft Officeen

Avaa pudotuslaattatiedostot Office-verkkosovelluksessa
© Pilvipalvelut

 • Ja siellä olet, työskentelet Office Online -palvelussa ja muokkaat asiakirjaasi haluamallasi tavalla

Avaa dropbox-tiedostot Office-verkkosovelluksessa
© Pilvipalvelut

Office Online -yhteyden yhdistäminen Dropboxiin

Yhdistämällä Microsoft Office Online Dropbox -tiliisi voit tallentaa tiedostot suoraan Dropboxiin, aivan kuten tiedostojen tallennus OneDriveen..

 • Kirjaudu Office Onlineen Microsoft / Outlook-käyttöoikeustiedoillasi

Yhdistä Office verkossa Dropboxiin
© Pilvipalvelut

 • Avaa mikä tahansa luetelluista asiakirjatyypeistä – Word Online / Excel Online / PowerPoint Online
 • Kun olet sivulla, vasemmassa alakulmassa näet Dropbox-vaihtoehdon, joka on heti OneDriven alapuolella.

Yhdistä toimisto verkossa dropboxiin
© Pilvipalvelut

 • Kirjoita Dropbox-käyttäjätiedot ja olet valmis!
 • Tallenna tiedostosi Dropbox-kansioon

Lisää Dropbox Office 2013: een

Kun yrität tallentaa tiedostoja Officeista, näet OneDrive- ja Sharepoint-asetukset Lisää paikka -kohdassa, mutta et todellakaan voi lisätä Dropboxia tähän virallisesti. Tämä voi tietenkin olla ongelma käytettäessä Dropboxia päätallennustilana. Aina kun luot tiedostoa kannettavalle tietokoneelle, sinun on lähetettävä tiedosto nimenomaisesti Dropboxiin.

Dropbox-tilin lisääminen Office 2013: een on seuraava: 

 • Lataa tämä erätiedosto. Jos käytät Google Chromea, se saattaa ilmoittaa, että tiedosto on mahdollisesti vaarallinen, mutta se on kaikki kokeiltu
 • Kun olet valmis, kaksoisnapsauta tiedostoa avataksesi sen. Komentokehote avautuu ja pyytää sinua antamaan polun. Täältä sinun on annettava polku paikalliseen Dropbox-kansioon

Yhdistä dropbox toimistoon 2013
© Pilvipalvelut

 • Palaa Office 2013: een; täällä selaan Word 2013. Siirry Tiedosto-välilehteen -> Tili-> Lisää palvelu. Valitse sieltä palvelu, jonka haluat lisätä. Tässä tapauksessa se on Dropbox

Yhdistä dropbox toimistoon 2013
© Pilvipalvelut

Nämä asetukset ovat konekohtaisia, mikä tarkoittaa, että jos kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi toisella koneella, joudut suorittamaan eräajotiedoston uudelleen.

johtopäätös

Valitettavasti Office 2013: n kanssa toimiva komentosarja ei toimi vuoden 2016 kanssa. Jos haluat tallentaa tiedostoja Dropboxiin, sinun on tallennettava tiedostot suoraan paikalliseen Dropbox-kansioon. Oletko tyytyväinen Dropbox- ja Microsoft Office -yhteistyöhön? Muuttaako se työtapaa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map