Kuinka varmuuskopioida ja palauttaa WhatsApp-keskusteluhistoria vuonna 2020

Olet ehkä kuullut äskettäin, että WhatsApp-keskusteluja ei enää voida varmuuskopioida. Vaikka tämä ei ole täysin totta, WhatsApp tekee muutoksia varmuuskopioiden toimivuuteen, joten jos haluat pitää chattihistorian turvassa, joudut suorittamaan pari proaktiivista vaihetta.


WhatsApp ilmoitti, että se poistaa 12. marraskuuta 2018 alkaen Google Driveen tallennettujen keskustelujen varmuuskopiot, joita ei ole käytetty yli vuoden ajan. Vaikka tämä saattaa kuulostaa huonolta kaupalta, WhatsApp-viestejäsi ei lasketa eteenpäin Google Drive -tallennustilan korkkiin.

WhatsApp kuitenkin jatkaa viestien varmuuskopiointia, jos olet jo määrittänyt ne Google Driveen, joten tulevat viestit ovat turvassa.

Tämä tarkoittaa, että joudut ehkä toimimaan vanhan WhatsApp-chat-historian tallentamiseksi. Et kuitenkaan ehkä pidä Facebookin omistaman WhatsApp-idean jakamisesta yksityisviestisi Googlelle, jolla on myös maine tunkeilevien tietojen käytännöistä.

Aiomme näyttää sinulle, kuinka varmuuskopioida WhatsApp-viestit puhelimeesi ja Google Driveen, palauttaa keskustelut ja suojata chattihistoriasi poistolta. Lisäksi tarjoamme sinulle vaihtoehtoja Google Drivelle turvallisemman varmuuskopiointikokemuksen saamiseksi..

Mikä on WhatsApp?

WhatsApp on suosittu viestisovellus, jota käytetään ympäri maailmaa. Se lähettää viestejä Internetissä, joten keskusteluja ei lasketa kutomistasoon, mikä on kätevää, jos et ole rajoittamaton kutomasuunnitelma.

WhatsApp antaa sinun myös soittaa puhelin- ja videopuheluita, mikä tarkoittaa, että voit ohittaa puhelintasuunnitelman käytön kokonaan, jos kaikki yhteystietosi käyttävät WhatsAppia. Voit jakaa jopa 100 Mt tiedostoja muidenkin WhatsApp-yhteyshenkilöiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen viestintäsovelluksen.

Sovelluksessa on päästä päähän -salaus, joka kuulostaa hyvältä, mutta WhatsApp on Facebookin omistama, ja me kaikki tiedämme, kuinka paljon kyseinen yritys haluaa sekoittaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos etsit turvallisempia vaihtoehtoja, tutustu artikkeliin tekstiviestien salaamisesta.

Varmuuskopioi WhatsApp

Jos haluat varmuuskopioida WhatsApp -sovelluksen ensimmäistä kertaa, avaa sovellus ja siirry valikkoon, napsauta “asetukset”, “chatit” ja sitten “chat-varmuuskopio”.

Whatsapp_chats

Näet painikkeen, joka sanoo “varmuuskopioi”. Napsauttamalla sitä varmuuskopioi viestit. WhatsApp yrittää ensin tallentaa varmuuskopiot SD-kortillesi, jos sellainen on. Jos et, WhatsApp tallentaa chat-historian kiintolevylle. WhatsApp luo varmuuskopioita automaattisesti joka päivä klo 14.00.

Whatsapp_backup

Jos käytät sovellusta Android-puhelimessa, voit asettaa sen tallentamaan WhatsApp-tietosi Google Driveen. Huomaa, että WhatsApp ei käytä päästä päähän -salausta tiedostojen siirtämiseen puhelimesta Google Driveen. Jos haluat lisätietoja pilvitallennuspalvelusta, tutustu Google Driven arvosteluun ja Google Drive -oppaaseemme.

Asentaaksesi automaattiset Google Drive -varmuuskopiot WhatsApp-tiedoillesi, sinun on kirjauduttava sisään Google-tiliisi puhelimellasi, asennettava Google Play ja oltava tarpeeksi vapaata tilaa varmuuskopion luomiseen..

Kun olet tehnyt sen, siirry sovelluksen samaan ”chat-varmuuskopiointi” -valikkoon kuin aiemmin ja valitse painike, jonka sanotaan ”varmuuskopioi Google Driveen”. Voit asettaa WhatsAppin varmuuskopioimaan tietosi Google Driveen, kun painat “varmuuskopiointi” -painiketta, tai varmuuskopioimaan automaattisesti päivittäin, viikoittain tai kuukausittain..

Whatsapp_frequency

Voit myös antaa WhatsApp-tiedoston varmuuskopioida viestejäsi langattoman verkon tai matkapuhelimen kautta tai pakottaa sen varmuuskopioimaan keskustelut vain WiFi-verkon kautta.

Huomaa, että jokainen uusi automaattinen WhatsApp-varmuuskopio Google Driveen korvaa viimeisen varmuuskopion, joten jos poistat vahingossa jotain, sinun on palautettava WhatsApp-viestit ennen kuin seuraava varmuuskopio korvaa tarvitsemasi chattihistorian..

WhatsApp-viestien palauttaminen

Jos haluat palauttaa WhatsApp-viestit varmuuskopiosta, sinun on poistettava ja asennettava sovellus uudelleen. Kun olet asentanut WhatsApp uudelleen, avaa sovellus ja tarkista puhelinnumerosi. Sitten WhatsApp kehottaa sinua palauttamaan chat-historian Google Drivesta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on painaa palautuspainiketta, joka avautuu.

WhatsApp tallentaa myös automaattisesti viimeiset seitsemän päivää varmuuskopiot puhelimeesi. Jos käytät SD-korttia, löydät nämä varmuuskopiotiedot kansiosta nimeltä “WhatsApp / tietokannat”. Jos et, niin varmuuskopiotiedot löytyvät kansiosta, jolla on sama nimi sisäisestä tallennustilastasi.

WhatsApp-varmuuskopiot käyttävät seuraavia tiedostonimiä: msgstore-VVVV-KK-DD.1.db.crypt12. Tunnista haluamasi WhatsApp-varmuuskopio päivämäärän mukaan, ja vaihda sitten tiedostonimi muotoon ”msgstore.db.crypt12” poistamalla päivämäärätiedot keskeltä. WhatsApp tietää, että haluat palauttaa tiedostosta.

.Crypt12-tiedostotunniste on uusin WhatsApp: n käyttämästä pitkistä tiedostotyypeistä. Jos et ole käyttänyt sovellusta jonkin aikaa, on mahdollista, että käytät edelleen vanhaa WhatsApp-versiota. Jos näin on, tiedosto saattaa olla .crypt11 tai .crypt10. Älä muuta sitä muotoon .crypt12. Jätä se, kun löydät sen, tai WhatsApp ei pysty lukemaan sitä.

Kun olet löytänyt tiedoston ja nimetä sen uudelleen, poista WhatsApp ja asenna se uudelleen ja napauta ”palauta” -painiketta, kun se aukeaa..

WhatsApp-vanhojen viestien tallentaminen

Jos olet varmuuskopioinut pikaviestihistoriansi Google Drivessa, mutta et ole käyttänyt sovellusta yli vuoden ajan 12.11.2018 lukien, Google-tilisi poistaa WhatsApp-varmuuskopiotiedoston. Jos haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston, sinun on varmuuskopioitava se manuaalisesti.

Kirjaudu ensin Google-tiliisi ja sitten Google Driveen. Siirry WhatsApp-varmuuskopiotiedostoosi ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella. Napsauta ”kopioi”. Varmuuskopiotiedoston toinen versio tulee näkyviin. Voit siirtää tiedoston uuteen sijaintiin Google Drivessa varmistaaksesi, että chat-varmuuskopio ei poistu tai lataa varmuuskopiotiedosto työpöydällesi napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla “Lataa”.

Voit tehdä saman puhelimen Google Drive -sovelluksen avulla.

Miksi sinun pitäisi käyttää erilaista varmuuskopiopalvelua

WhatsApp-viestien tallentamisen työpöydälle ongelma on, että chat-varmuuskopiotiedostot ovat alttiita samoille ongelmille kuin kaikki tietokoneesi tiedostot. Kun kiintolevy epäonnistuu, WhatsApp-varmuuskopion tiedostot poistuvat ikuisesti.

Voit käyttää Google Drivea kiertääksesi tämän, mutta avaa sitten WhatsApp-historiasi tarkistaaksesi Googlelta. Voit myös menettää nopean pääsyn viesteihisi, jos vaihdat käyttöjärjestelmiä, koska et pääse Google Drive-tiedostoihisi yhtä helposti muissa kuin Android-puhelimissa..

Jos haluat pilvitallennuksen turvallisuuden ja mukavuuden mielenrauhalla, joka syntyy käyttämällä online-varmuuskopioyritystä, joka ei lue tietojasi, meillä on pari ehdotusta. Olemme valinneet kolme parasta online-varmuuskopiointitoimittajaamme, jotka tekevät työskentelystä WhatsAppin kanssa helpointa.

Minä ajan

IDrive on loistava online-varmuuskopiovaihtoehto ihmisille, jotka haluavat laittaa WhatsApp-viestinsä pilvivarastoon. Voit varmuuskopioida rajoittamattomia laitteita yhdellä tilauksella, mikä tarkoittaa, että voit pitää kaiken puhelimesi samoin kuin työpöydän. Voit saada ilmaisen 5 Gt: n tilin yrityksessä ja kokeilla palvelua ennen sitoutumista kuukausittaiseen suunnitelmaan.

IDrive-Client-Backup-Slider1
© Cloudwards.net

IDrive-Client-palautus-Slider2
© Cloudwards.net

IDrive-Client-ajoitus-Slider3
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Sync-Slider4
© Cloudwards.net

IDrive-Client-Disk-Image-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Vaikka IDrive ei ole helpoin käytettävä pilvien varmuuskopiointijärjestelmä, se korvaa sen edullisella hinnalla ja erinomaisilla ominaisuuksilla, kuten jatkuvalla varmuuskopioinnilla ja versioinnilla, jonka avulla voit palauttaa tiedostot aiempaan tilaan. Se myös pitää jopa 10 aiempaa versiota tallenteistasi tiedostoista, mikä tekee siitä vankeamman kuin WhatsAppin paikalliset varmuuskopiot.

IDrive salaa myös tiedostot AES 256-bittisellä, joka suojaa tietojasi uteliailta. Jos haluat lisätietoja IDrive-tilin saamisesta, lue IDrive-arvostelu.

Backblaze

Backblaze on toinen hyvä vaihtoehto varmuuskopioida WhatsApp-tiedostoja. Maksullisessa palvelussa on rajoittamaton tallennustila, joten tilaa ei lopu koskaan, huolimatta siitä kuinka monta tiedostoa varmuuskopioit. Voit kokeilla sitä käyttämällä 15 päivän ilmaista kokeiluversiota. Backblazessa on vain yksi maksettu taso, joka maksaa 5 dollaria kuukaudessa, mutta voit säästää rahaa ostamalla yhden tai kahden vuoden suunnitelmat.

Backblaze-Slider1
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider2
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider3
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider4
© Cloudwards.net

Backblaze-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Tilisi saa varmuuskopion vain yhdestä laitteesta, joten et ole onnekas, jos haluat varmuuskopioida sekä puhelimesi että tietokoneesi. Voit oppia lisää varmuuskopiointipalvelusta Backblaze-arvosteluamme.

Acronisin oikea kuva

Kolmas valinta WhatsApp-tiedostojesi varmuuskopioimiseksi on Acronis True Image. Siinä on erinomaiset Android- ja iOS-sovellukset, joiden avulla tiedostojen varmuuskopiointi puhelimelta on helppoa. Se sisältää myös kloonaustyökalun, joka on hyödyllinen tiedostojen siirtämisessä uuteen älypuhelimeen.

Acronis-True-kuva-varmuuskopiointi-Setup-Slider1
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Kohde-Slider2
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Active-Protect-Slider3
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-asetukset-Slider4
© Cloudwards.net

Acronis-True-Image-Tools-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Kaksi merkittävää ominaisuutta ovat Acronis Notary, joka käyttää blockchain-tekniikkaa varmistamaan, että varmuuskopiot pysyvät luettavissa, ja Active Protection, joka etsii tiedostoistasi lunastettujen ohjelmien merkkejä.

Voit testata Acronista ilmaisella 30 päivän kokeilulla. Suunnitelmat alkavat 49,99 dollaria yhdeltä laitteelta. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää tilin saamisesta varmuuskopiopalvelusta, Acronis True Image -katsaus kattaa palvelun ylhäältä alas.

Lopulliset ajatukset

WhatsApp-tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen on monia nopeita ja helppoja tapoja, mutta se ei tarkoita, että nämä menetelmät ovat yhtä turvallisia. Jos et halua, että Facebookilla tai Googlella on perusteeton pääsy yksityisiin viesteihisi ja chat-historiaan, se kannattaa sijoittaa pilvivarmuuskopiointijärjestelmään, joka pitää WhatsApp-tietosi suojattuna.

Pilvipalvelun tilin hankkiminen voi maksaa sinulle hiukan enemmän kuin haluat, mutta mielenrauha, jonka tiedät tietosi tietoturvasta, on etu, jota on vaikea arvioida. Kaksinkertaisesti, jos teet liiketapahtumia tai viestejä WhatsAppin kautta.

Jos sinulla on kysyttävää WhatsApp-viestien varmuuskopiosta tai palauttamisesta, kysy heitä alla olevasta kommenttiosasta. Vastaamme sinulle ja päivitämme myös artikkelin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map