Kuinka vapauttaa Instagram helpon tavan

Instagram on yksi yleisimmin käytetyistä sosiaalisen verkostoitumisen alustoista maailmassa. Sillä on miljoonia käyttäjiä, ja sen avulla voit olla yhteydessä ihmisiin, jakaa kuvia ja tarkastella kiinnostuneita sisältötyyppejä. Sitä ei kuitenkaan ole aina saatavissa kaikkialta, minkä vuoksi näytämme sinulle, kuinka voit estää Instagramin tässä pala.


Jotkut ihmiset kohtaavat verkkosisällön käyttörajoituksia, myös silloin, kun käytetään Instagram-sovelluksia. Jotkut maat katsovat tietyn verkkosisällön loukkaavana tai haitallisena poliittisille tavoitteille ja sensuroivat siten Internetiä geoblokkeilla. Tällaisia ​​lohkoja käyttämällä hallitukset voivat rajoittaa tai muuttaa näkymääsi maantieteellisestä sijainnistasi riippuen.

Toisaalta, ehkä organisaatio, jossa työskentelet, tai koulu, jossa käyt, on toteuttanut omat rajansa siihen, mitä voit käyttää. On olemassa muutamia syitä, miksi he voivat tehdä tämän; estääksesi häirintääsi, tuhlaaksesi maksettua aikaa tai heillä voi olla rajoitettu kaistanleveys ja heidän on pidettävä kansi tarpeettomasta käytöstä. Tämä voi olla turhauttavaa, jos haluat ladata viimeisimmän selfiesi tauolla.

Onneksi jos havaitset itsesi estäväksi Instagramista, on olemassa tapoja kiertää se. Paras tapa on määrittää VPN laitteellesi. Tämä on nopeaa ja helppoa tehdä, ja olet ehkä jo perehtynyt tekniikkaan. Jos näin on, meillä on koottu luettelo parhaista VPN-palveluntarjoajista, joista voit valita.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat päästä suoraan siihen, voimme suositella ExpressVPN: ää parhaana vaihtoehtona, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Yrityksellä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jota voit hyödyntää, joten sinulla ei ole mitään menetettävää (lue ExpressVPN-arvosteluista saadaksesi lisätietoja).

Mikä on VPN?

Jos et ole koskaan ennen kuullut VPN: stä, se tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Periaatteessa sen avulla voit käyttää rajoitettua sisältöä yhdistämällä sinut toiseen palvelimeen suojatun tunnelin kautta. Tämä peittää todellisen IP-osoitteesi ja saa tietokoneesi näyttämään siltä, ​​kuin se on toisessa paikassa, antaen sinun kiertää kaikki rajoitukset.

VPN: llä on myös muita etuja: se on loistava lisättäessä yksityisyyttä ja tekee yhteydestäsi turvallisemman salaamalla saapuvat ja lähtevät tiedot. Tämä suojaa henkilökohtaisia ​​tietojasi ja auttaa pitämään sinut turvassa hakkereilta ja muilta Internet-vaaroilta. Voit tutustua VPN: n aloittelijaoppaamme, jos haluat tietää enemmän.

Sopivan VPN: n valitseminen Instagramin estämiseksi

Siellä on monia VPN-palveluita (tutustu ideaan VPN-arvosteluistamme), mutta kaikki eivät tarjoa samoja ominaisuuksia. Ennen kuin valitset yhden, on ajateltava joitain asioita, etenkin jos käytät sitä. Täällä on monia tärkeitä ominaisuuksia, mutta alla on muutama parhaista.

Killswitchin valitseminen on erittäin hyödyllistä. Tämä suojaa sinua irrottamalla sinut kokonaan Internetistä heti, jos VPN epäonnistuu. Se estää todellisen IP-osoitteesi paljastamisen ja pitää henkilöllisyytesi ja toimintasi turvassa. Tämä ominaisuus on ratkaisevan tärkeä pitämällä sinua nimettömänä ja huomaamatta.

Lisäsuojaukseksi on parasta käyttää myös sellaista, jolla ei ole kirjautumiskäytäntöä. Tämä tarkoittaa, että yritys ei tallenna tietojasi, kuten missä olet kirjautunut sisään, käytesi verkkosivustoja ja muuta toimintaa. Lue VPN-tietoturvaa käsittelevä artikkeli saadaksesi lisätietoja lokitiedoista.

Monet ihmiset käyttävät Instagramia mobiililaitteessa tai ehkä jopa asentavat sen useisiin laitteisiin. Jos tämä kuulostaa sinulta, on hyvä idea varmistaa, että valitsemasi VPN tarjoaa sovelluksia useille alustoille, katso artikkeli parhaasta mobiililaitteille tarkoitetusta VPN-ideasta ideoille.

On myös syytä huomata, että vaikka tarjolla on houkuttelevia ilmaisia ​​VPN-palveluita, se ei tarkoita, että ne olisivat hyvä valinta. Ilmaisten VPN-palveluntarjoajien on todettu vaarantavan usein turvallisuutesi ja mahdollisesti henkilötietosi. Jotkut niistä sisältävät jonkinlaista seurantaa, kirjaavat aktiviteetin ja voivat jopa myydä tietosi. Sinun on varmistettava, että tiedät, mihin kirjaudut.

Maksetut VPN: t eivät aio imeä elämääsi lompakostasi ja ne voivat tarjota paljon paremman tuotteen. On ehdottomasti parempi valita yksi, jolla on hyvä maine, kuin asettaa itsellesi riski.

Kaikille edellä mainituille ominaisuuksille ja muillekin NordVPN on hyvä valinta. Siinä on vahvat salausprotokollat, palvelinverkot ovat levinneet ympäri maailmaa, mikä helpottaa sopivan yhteyden löytämistä ja tarjoaa erinomaista asiakastukea tarvittaessa. Se tarjoaa myös nopean palvelun, minimoimalla liikenteen uudelleenreitityksessä tapahtuvat hidastumiset (lue yksityiskohdat NordVPN-arvosteluista).

Kuinka perustaa VPN

VPN: n määrittäminen on hyvin yksinkertaista, eikä sinun tarvitse olla tekniikan nero tehdäksesi niin. Ne ovat yleensä melko käyttäjäystävällisiä, ja heillä on usein ohjattu toiminto, joka ohjaa sinut vaiheiden läpi, vaikka tämä saattaa vaihdella laitteiden välillä. Aloita tekemällä seuraavat:

 • Tilaa valitsemasi VPN-palvelu
 • Lataa ja asenna ohjelmisto käyttämilläsi laitteilla
 • Yhdistä sijaintiin ilman rajoituksia
 • Avaa nyt Instagram laitteellasi ja katsele mitä haluat

Lopulliset ajatukset

Vaikka se saattoi aluksi tuntua monimutkaiselta tehtävältä, tiedät nyt, että voit poistaa Instagramin eston helposti ja ohittaa kaikki mahdolliset geoblokit tai muut rajoitukset yksinkertaisella VPN-asetuksella. Kuten olet jo arvata voinut, pääset myös muihin estettyihin sivustoihin käyttämällä yhtä. Katso esimerkkejä Netflix VPN -kiellon kiertämisestä tai YouTubeen estämisestä oppaistamme.

Lisäsuoja VPN: n saamasta ylimääräisestä tietoturvasta tekee siitä vieläkin houkuttelevamman. Suojaaminen ihmisiltä, ​​jotka yrittävät saada tietojasi, ja yksityisyyden suojeleminen ovat merkittävä etu; Lue tästä online-tietosuojaoppaamme.

Toivomme, että nautit tämän artikkelin lukemisesta ja se auttaa ratkaisemaan ongelmasi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, jätä ne alla. Kerro meille, jos löysit toisen tavan poistaa Instagram. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map