Kuinka suojata yksityisyyttäsi nyt, kun amerikkalaiset Internet-palveluntarjoajat voivat vakoilla asiakkaita

Kuten todennäköisesti tiedät jo nyt, Yhdysvaltain senaatti on äänestänyt uudet liittovaltion viestintäkomission (FCC) uudet säännöt, jotka pakottavat Internet-palveluntarjoajat pyytämään lupaa asiakkailta ennen kuin myyvät tietoja heidän selauskäytännöistään kolmansille osapuolille. Yksityisyyden puolustajien mukaan kaikkialla – puhumattakaan meistä täällä Cloudwards.netissä – tämä avaa oven kaikenlaiselle Internet-palveluntarjoajien vakoilulle..


FCC: n säännöt, jotka senaatti alun perin hyväksyivät jo lokakuussa, velvoittivat Internet-palveluntarjoajat tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden valita joko tietoihinsa liittyvä myynti tai pois myynti kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainonta- ja markkinointitoimistot. Kun vartija vaihtui tammikuussa, kun Valkoinen talo ja koko Capitol Hill siirtyivät republikaanien käsiin, aivan toisenlainen lainsäätäjä otti haltuunsa.

Republikaanien oppositio

Monien republikaanien senaattorien mielestä FCC: n uudet säännöt estävät talouskasvua ja vahingoittavat työpaikkojen luojia. FCC: n sääntöjen lakkauttamista esitellyt senaattori, Jeff Flake Arizonasta, teki niin, koska hän halusi “suojella kuluttajia Internetin sääntelyn ylitykseen”. Äskettäin nimitetty FCC: n puheenjohtaja Ajit Pai ei vain hyväksynyt tätä, mutta katsoi myös, että uudet säännöt sekoittavat ihmisiä.

“Amerikkalaisten kuluttajien ei tarvitse olla lakimiehiä tai insinöörejä selvittääkseen, suojataanko heidän tietojaan”, sanoi Pai. Hänen mielestään on väärin käyttää kahta erilaista standardisarjaa, joka ohjaa Internet-palveluntarjoajien käyttäytymistä toisaalta ja sosiaalisen median sivustoja kuten Toisaalta Facebook. On huomattava, että Pai on ollut erittäin kiistanalainen nimitys FCC: hen, koska hän vastustaa voimakkaasti verkon puolueettomuutta sekä mediamonopolien sääntelyä..

Demokraattinen vastaus

Samaan aikaan senaatin huonosti lukumääräiset demokraatit luottavat enimmäkseen retoriikkaan torjuakseen FFC: n sääntöjen rikkomista. Massachusettsin senaattori Ed Markeyn mukaan ISP tarkoittaa nyt ilmeisesti “voittoa varten myytäviä tietoja” ja “tilaajien yksityisyyden loukkaamista”.

Poistamalla säännöt republikaanit ovat antaneet Internet-palveluntarjoajille mahdollisuuden tehdä asiakkaidensa kanssa mitä haluavat, mikä herättää kaikenlaisia ​​pelottavia haamuja. Kuten floridalainen senaattori Bill Nelson huomauttaa, Internet-palveluntarjoajilla ei ole vain pääsy vierailemillesi sivustoille, vaan ne voivat myös seurata liikkumiasi esimerkiksi puhelimesi GPS: n avulla.

Heidän suurin voimansa on kuitenkin se, että he voivat päätellä myös muita tietoja näistä tosiasioista siitä hetkestä, kun nouset joka aamu siihen, tunnetko olosi pahoina tietynä päivänä.

Kansalaiset keskellä

Alle viikon kuluttua siitä, kun senaatti lakkasi säännöistä, edustajainhuone seurasi esimerkkiä ja hyväksyi päätöksen. Ellei presidentti Trump vetoota uuteen lakiehdotukseen, Internet-palveluntarjoajat voivat 4. joulukuuta 2017 alkaen myydä asiakastietoja haluamilleen henkilöille. Koska Trump on hyvin, Trump, tätä ei todennäköisesti tapahdu, mikä tarkoittaa, että vuoden loppuun mennessä se on avoin kausi Yhdysvaltain Internet-palveluntarjoajille, mikä on melkein kaikille.

Kun republikaanit haluavat luovuttaa tiedonsaannin suurille yrityksille ja demokraatit haittaavat määräänsä nähden, näyttää siltä, ​​että keskimääräisen Yhdysvaltain kansalaisen on toteutettava asiat omiin käsiinsä heidän tietojensa suojaamiseksi. Tässä tulee ohutta hopeavuori: kenen tahansa suojassa suojaa kaikenlaiselta snoopingilta.

Yksityisyys alle hyökkäyksen

Vaikka täällä Cloudwards.netissä me emme mieluummin ole poliittisia – haluamme keskittyä valitsemaan lukijoillemme parhaan pilvitallennus- ja online-varmuuskopiopalvelun, emme kerro heille kuinka ajatella – meidän on kuitenkin korostettava, kuinka kauheaa Yhdysvaltain hallituksen Päätös oli, kun kyse on jokaisen ihmisen luonnollisesta oikeudesta yksityisyyteen. 

Internet-palveluntarjoajilla ei ole oikeutta – ei mitään – edes tarkastella henkilökohtaisia ​​selaustietojasi, puhumattakaan myydä niitä lordi-tietää-kenelle tehdä pari dollaria.

Tässä yhä langallisemmassa maailmassa ei ole kyse pelkästään selaamisesta historiassa: vaikka ammattilaisjalkapalloilijalle olisi kiusallista, jos kävi ilmi, että hän pitää söpöistä kissan videoista tai hallituksen ministerinä, että hänellä on joitakin eksoottisia makuja pornoa, se ei ole mitään verrattuna taloudellisten ja lääketieteellisten tietojen vuori, joka kulkee päivittäin Internetin kautta.

Kuinka suojata yksityisyyttäsi

Yksityisyyden suojaamiseksi on paljon työkaluja, mutta paras tapa puolustaa itseäsi on hankkia VPN. Jos et tiedä mitä tämä on, meillä on artikkeli VPN: ien toiminnasta. Meillä on luettelo mielestämme parhaimmista VPN-verkoista ja vaikka et ehkä ole samaa mieltä valinnoistamme, luota meihin, kun sanomme, että jos asut valtioissa, sinun on kiinnitettävä yksi jo ennen joulukuun liikkumista. Muuten saatat huomata, että henkilötietosi ovat hyödykkeitä, kuten mikä tahansa muu.

VPN: n asettaminen on helppoa, ja sen mukaan, minkä palveluntarjoajan kanssa menet, sinun ei tarvitse hajottaa pankkia. Jotkut haluamista palveluntarjoajista tarjoavat sinulle paljon, jos kirjaudut koko vuodeksi, toiset antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla sitä ennen päätöksentekoa. Meillä on iso pino arvosteluja, joten katso ne läpi vapaa-ajallasi – sinulla on loppujen lopuksi joulukuuhun asti -, mutta varmista, että päätät joskus, ellet pidä Internet-palveluntarjoajista snooping sinua – ikään kuin NSA ei olisi tarpeeksi paha.

Lopulliset ajatukset

Yhdysvallat on tehnyt todella pelottavan päätöksen, joka vaikuttaa jokaiseen amerikkalaiseen, jolla on Internet-yhteys; yhtä pelottava on kuitenkin ennakkotapaus, jonka he asettavat muulle maailmalle. Jokaisessa lainsäätäjässä ympäri maailmaa – Brysselistä Delhiin, Buenos Airesista Moskovaan – valitaan edustajia, jotka ajattelevat kansalaistensa yksityistietojen olevan avoimilla markkinoilla vain paisuttava idea.

Vaikka Yhdysvaltojen nykyinen politiikka voi näyttää vitsiltä meille muille, voi hyvinkin olla, että muutamassa vuodessa naurumme lakkaa kokonaan, koska myös muut meistä pakotetaan kirjautumaan VPN-palveluntarjoajan luo vain estää Internet-palveluntarjoajia vakoilemasta meitä. Tulevat vuodet näyttävät siltä, ​​että niistä tulee pimeä aika Internetin vapaudelle ja yksityisyydelle kaikille.

Kuinka luulet FCC: n sääntöjen lakkauttavan ihmisiä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map