Kuinka saada Indonesian IP-osoite vuonna 2020: A Jakarta Juke

Jos olet muuttanut Indonesiasta tai matkustat, olet ehkä huomannut, että et pääse käyttämään asioita, joita yleensä teet verkossa. Riippumatta siitä, kuinka paljon yrität, kaikki saat virheilmoituksen. Tämä johtuu siitä, että verkkosivusto tai verkkopalvelu on rajoitettu tiettyyn maahan. Tarvitset Indonesian IP-osoitteen nähdäksesi sen, ja me aiomme näyttää sinulle, kuinka hankkia se.


IP-osoitteet ovat ainutlaatuisia ja jokaisella verkossa on yksi. Ajattele sitä tunnuksena, joka kertoo jokaiselle käymällesi verkkosivustolle tai verkkopalvelulle missä olet. Tästä syystä et voi tarkastella tiettyyn maahan rajoitettua sisältöä, ellet ole siellä. IP-osoitteen vaihtaminen voi näyttää siltä, ​​että olet siellä.

On muutamia syitä, miksi haluat tehdä sen. Saatat kaipata paikallisia kanavia, kuten Nonton TV, tai ehkä Indonesian Netflixissä on ohjelma, jota et voi katsella muualla.

Kohtaamasi geoblokkit ovat syynä lisenssirajoituksiin. Jos näytöksellä ei ole lupaa olla ilmaiseksi esitettäväksi jossain maassa, sitä ei voida käyttää siellä. Siksi Netflixin kirjasto vaihtelee ympäri maailmaa ja miksi Yhdysvaltain versiossa on suurin valikoima. Voit lukea lisää tästä Netflix-kieltoa koskevasta kappaleestamme ja tutustua parhaaseen Netflix-VPN-oppaaseemme suosituksista.

Toinen syy Indonesian IP-osoitteen saamiseen on pääsy rahoitus- tai yritystiliisi. Monet pankit asettavat sisäänkirjautumisrajoituksia ja sallivat sinun tehdä sen vain maan sisällä. Se on turvaominaisuus, jonka tarkoituksena on torjua petoksia. Jos vaihdat IP-osoitteesi, sinulla ei ole ongelmia kirjautumisessa.

Kuinka saada Indonesian IP-osoite

Yksi tapa muuttaa IP-osoitettasi on käyttää välityspalvelinta. Se on helppo tehdä – paras ilmainen välityspalvelumme opas selittää prosessin – mutta välityspalvelimet voivat olla epäluotettavia, joten emme suosittele sitä. Lisäksi olet istuva ankka, jolla ei ole turvallisuutta ja IP on avoinna kaikille katsottaville. Tutustu VPN vs. proxy vs. Tor-vertailuomme saadaksesi lisätietoja.

Suosittelemme virtuaalisen yksityisen verkon käyttöä. Et vain voi muuttaa IP-osoitteitasi, mutta hyödyt myös muista niiden mukana toimitetuista ominaisuuksista. VPN-verkoilla on suuri turvallisuus, jotta voit suojata sinua online-vaaroilta, ja useimmissa on kirjautumattomuuden käytäntö, joten ei ole tietoa siitä, mitä teet verkossa. Ne myös suojaavat todellista IP-osoitettasi.

Voit tarkastella palveluntarjoajia parhaassa VPN-artikkelissamme, koska monet heistä antavat sinulle tarvitsemasi, mutta jotkut sopivat paremmin Indonesiaan kuin toiset.

Valitsemallasi VPN-palveluntarjoajalla on oltava palvelimet Indonesiassa, tai et voi saada IP-osoitetta sieltä.

Jotkut VPN-verkot pääsevät myös suoratoistopalveluihin paremmin kuin toiset. Esimerkiksi Netflixillä on älykäs VPN-tunnistusjärjestelmä, eikä palveluntarjoajia, jotka pystyvät ohittamaan sen, ei ole paljon. Netflix-välityspalvelinvirhettä käsittelevä kappale antaa perusteellisemman selityksen siitä.

CyberGhost

CyberGhost on hyvä valinta Indonesian IP-osoitteen saamiseksi, koska sillä on suuri palvelinverkko, johon kuuluu kahdeksan palvelinta. Sen turvallisuus on hyvä, eikä se pidä kirjaa online-toiminnoistasi.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sillä on kohtuulliset nopeudet ja rajaton kaistaleveys, ja se voi päästä suoratoistopalveluihin, kuten Netflix.

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Se mahdollistaa seitsemän laitteen kytkemisen samanaikaisesti, mikä ansaitsee sen toiseksi parhaan VPN-laitteen useiden laitteiden oppaassa. Saatavilla on seitsemän päivän kokeilu, joten voit testata palvelun. Jos tarvitset enemmän aikaa, on myös rahat takaisin -takuu. CyberGhost -katsauksemme menee yksityiskohtaisemmin.

NordVPN

Voit käyttää NordVPN: tä myös IP-osoitteen saamiseksi Indonesiasta. Sen palvelinverkko on valtava, ja Indonesiassa on viisi palvelinta. Jotkut markkinoiden parhaimmista tietoturvista suojaavat sinua ja toimintasi pidetään salassa.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Edellinen

Seuraava

Sen nopeudet ovat hyvät eikä kaistanleveyden rajoituksia ole. Se voi päästä myös useimpiin suoratoistopalveluihin, mukaan lukien Netflix.

Helppokäyttöisiä asiakkaita on saatavana Windowsille, macOS: lle, Androidille ja iOS: lle, ja voit yhdistää jopa kuusi laitetta yhdellä kertaa. Hyvitysikkuna on 30 päivää, jolloin saat paljon aikaa nähdä, pidätkö siitä. Lue tarkemmin palveluntarjoajaan lukemalla NordVPN-arvosteluamme.

HideMyAss

HideMyAss antaa sinulle myös Indonesian IP-osoitteen. Sillä on valtava palvelinverkko, joka kattaa 190 maata, ja joka sisältää kaksi palvelinta Indonesiassa. Suojaus on hyvä, mutta sen tietosuojakäytännössä sanotaan, että yhteys- ja katkaisulokit pidetään 30 päivän ajan.

HidemyAss-kotisivu-2019

Sen nopeudet ovat kunnossa useimmissa toiminnoissa. Lisäksi sillä on rajaton kaistanleveys ja se voi käyttää useimpia streaming-palveluita.

Voit käyttää sitä Windowsissa, macOSissa, Androidissa ja iOS: issa. Sillä on suoraviivaiset asiakkaat ja voit yhdistää jopa viisi laitetta samanaikaisesti. Voit käyttää seitsemän päivän kokeiluversiota nähdäksesi, pidätkö siitä. Jos et edelleenkään pysty päättämään sen jälkeen, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Lue HideMyAss-arvostelu.

Indonesian IP-osoitteen käytön vaarat

Et ole vaarassa käyttää Indonesian IP-osoitetta, mutta meidän on korostettava muutama mielessä pidettävä asia. Jotkut maat ovat tiukan valvonnan alla, eivät kunnioita yksityisyyttä ja niillä on tiukat puhesäännöt.

Vihamielisyys ja kunnianloukkaukset voivat johtaa hirvittäviin sakkoihin ja vankeusrangaistukseen Indonesiassa. Esimerkiksi Facebook-käyttäjä tuomittiin 14 kuukaudeksi vankeuteen ja hänelle annettiin 5 miljoonan Indonesian rupian (380 dollaria) sakko siitä, että hänet merkittiin hänen aikajanaan ilmestyneessä uutisraportissa..

Valtion tiedustelupalvelusta vuonna 2011 annetun lain mukaan sosiaalista mediaa voidaan seurata ja viestintää voidaan siepata ilman tuomioistuimen päätöstä. On väitetty, että Indonesian armeija harjoitti luvatonta valvontaa. Lisäksi hallitus on ostanut valvontatekniikan laitteiden ja verkkojen käyttämiseksi.

Vuonna 2015 ilmoitettiin, että 21 maata oli ostanut lisenssin IMSI-sieppaimien, matkapuhelimien valvontatekniikan, käyttämiseen, ja Indonesia oli niiden joukossa. Lue lisää maasta Indonesian parhaassa VPN-kappaleessa.

Sinun tulisi myös ottaa huomioon tietoverkkorikollisuuden riski. Julkinen WiFi on saatavana monissa paikoissa, mutta yhteyksien turvallisuus ei ole mitenkään tiedossa. Indonesia on yksi haavoittuvimmista maista. Hakkerointi, virukset ja haittaohjelmat ovat yleisiä. On järkevää asentaa hyvä virustentorjunta sekä hankkia VPN-tietoturva.

Lopulliset ajatukset

Toivomme, että olemme auttaneet sinua saamaan Indonesian IP-osoitteen. Paras tapa tehdä niin on käyttää VPN: ää, koska sinua suojataan hyvä tietoturva ja voit jatkaa sitä nimettömästi.

Mikä tahansa valintamme antaa sinulle tarvitsemasi, mutta CyberGhost on paras työhön, koska sillä on kahdeksan palvelinta, joista voit valita, mikä on eniten nähtyä. Seitsemän päivän kokeilu antaa sinulle tarpeeksi aikaa testaamiseen ja rahan palautustakuu on kakun jäätämistä.

Jos sinulla on kokemusta Indonesian IP-osoitteen hankkimisesta, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map