Kuinka palauttaa Outlook Mailbox Exchange

Microsoft Exchange Server tekee mahdolliseksi yritysten sähköpostiverkkojen toteuttamisen, mutta kuten kaikki järjestelmät, jotka toimivat valtavan määrän digitaalista tietoa, tiedostovirheitä tapahtuu.


Tällaiset tapahtumat voivat hidastaa tuottavuutta ja maksaa yrityksille rahaa riippumatta siitä, johtuuko käyttäjävirhe, sovellusvirhe tai verkkohyökkäys..

Vaikka on olemassa muitakin tapoja korruptoituneiden .edb-tiedostojen korjaamiseksi, nopeampi ja luotettavampi tapa on käyttää Exchangea varten suunniteltuja postilaatikoiden palautusohjelmistoja. Yksi tällainen työkalu on Stellar Mailbox Exchange Recovery, jonka on kehittänyt sama yritys, joka tuottaa kokemuksemme mukaan parhaan tietojen palauttamisohjelmiston.

Ohjeen aikana esitellään sinulle Stellarin postilaatikon korjausratkaisu, tarkistamalla sen ominaisuudet ja lisenssivalinnat, ennen kuin suoritat vaurioituneiden .edb-tiedostojen korjaamiseksi tarvittavat vaiheet. Jos kyseessä on Outlookin henkilökohtainen tallennustila, jota yrität korjata, meillä on myös opas siihen.

Kuka tarvitsee postilaatikonvaihto-palautusohjelmiston?

Vioittuneet Exchange Database (.edb) -tiedostot voivat katkaista yrityksen postilaatikkotiedoista tuntikausia ja melko usein, ilman oikeaa työkalua, toistaiseksi. On myös monia syitä, jotka voivat johtaa tällaisiin korruptioihin. Niihin kuuluvat virushyökkäykset, väärät sammutukset, puuttuvat tietokantaobjektit ja käyttäjävirheet.

Vaikka IT-osastosi voi yrittää manuaalisia korjauksia tai varmuuskopioiden palauttamista Eseutil-komennolla, sen tekeminen voi viedä huomattavasti aikaa, vaatii melko vapaata tilaa ja voi johtaa lopullisesti poistettuihin tietoihin.

Hyvä .edb-korjaustyökalu vähentää huomattavasti sekä epäonnistumisten mahdollisuutta että työn suorittamiseen kuluvaa aikaa. Todella hyvä työkalu, kuten se, jota aiomme näyttää sinulle, vähentää myös IT-tiimisi vaatimuksia. Stellar Mailbox Exchange Recovery pystyy käsittelemään kaikkia .edb-tiedostojen pahasti menneiden yleisiä syitä, mukaan lukien asennusvirheet, suihkevirheet ja likaiset sammutukset (“henkilökohtaisten” ongelmien palvelinversiot).

Stellar-työkalu pystyy käsittelemään suuria ja jopa useita .edb-tiedostoja kerralla. Se voi myös suorittaa valikoivien postilaatikoiden palauttamisen, palauttaa kohteita, kuten sähköposteja, kalentereita, yhteystietoja ja liitteitä, eikä koko tiedostoa.

Skannattuaan voit viedä korjatut tiedostot Live Exchange -postilaatikkoon ja Office 365: een. Korjattu.edb-tiedosto voidaan tallentaa .pst-tiedostona tai .msg, .eml, .rtf. .html tai .pdf.

Annamme sinulle täydellisen oppaan työkalun käytöstä. Ennen kuin kasaamme yksityiskohtia, on kuitenkin järkevää puhua kustannuksista.

Stellar Mailbox Exchange -asennusohjelmistojen lisensointi

Stellar Mailbox Exchange Recovery -ohjelmaan on saatavana kaksi lisenssityyppiä: yrityslisenssi 399 dollaria ja teknikon lisenssi 599 dollaria..

CorporateTechnicianToolkit
Kustannus:$ 399$ 599$ 999
tietokoneet:Yksi tietokoneUseita tietokoneitaUseita tietokoneita
Lisenssin voimassaoloaika:Yksi vuosiElinikäElinikä

Vaikka teknikkovaihtoehto on kalliimpi, se tuottaa enemmän lisäarvoa, koska se on hyvä elämälle ja se voidaan asentaa useisiin tietokoneisiin yhden vuoden ja yhden tietokoneen sijasta.

Molemmat lisenssit toimivat useiden MS Exchange -versioiden kanssa (2016, 016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2000) ja sisältävät ilmaisen teknisen tuen.

Jos haluat kehittää palautus- ja korjausvaihtoehtoja vielä enemmän, siellä on

Myös Outlook-työkalupakkilisenssi, jolla on joitain muita hyödyllisiä Stellar-ohjelmistoja. Sisältää korruptoituneiden Exchange-varmuuskopiotiedostojen postilaatikon poimijan, .edb – .pst-muuntimen, .ost-pst-muuntimen ja MS Exchange -salasanan palautustyökalun.

999 dollaria saattaa tuntua hirveältä hinnalta, mutta se on hyvä elämälle ja säästät useita satoja dollareita ostamalla kunkin ohjelmiston erikseen. Meillä on erilliset ohjeet muuntimien käytöstä, jos haluat nähdä lisää:

  • Kuinka muuntaa EDB PST-tiedostoiksi
  • Miten muuntaa OST PST-tiedostoiksi

Voit tarkistaa Exchange-palautusohjelmiston itse lataamalla ilmaisen version. Voit suorittaa vain skannaukset ja esikatsella tuloksia, mutta et voi kuitenkaan suorittaa varsinaista korjausta.

Kuinka palauttaa Exchange-postilaatikot Stellarilla

Kun olet päättänyt lisenssistä, Stellar lähettää sinulle sähköpostilla latauslinkin ja rekisteröintiavaimen täydellisen asennuksen suorittamiseksi. Tämän tekemisen ei pitäisi kestää yli minuutti tai kaksi, minkä jälkeen olet valmis aloittamaan postilaatikoiden korjaamisen.

Seuraava vaihe on käynnistää ohjelma ja valita .edb-tiedosto korjattavaksi.

Jos tiedät tarkalleen missä tiedosto on, voit valita sijainnin itse. Jos ei, on “Etsi” -ominaisuus, joka skannaa aseman ja löytää sen sinulle.

Kun olet saanut tiedostosi, napsauta “Käynnistä”.

Sinulle annetaan mahdollisuus suorittaa ”nopea tarkistus” tai “laaja tarkistus”. Pikahakuvaihtoehdon on tarkoitus kyetä korjaamaan suurin osa .edb -korruptio-ongelmista, joten kannattaa ajankäytön vuoksi kokeilla ensin..

Kun skannaus on valmis, ohjelmisto kysyy, haluatko lisätä tuloksiin ylimääräisen .edb-tiedoston.

Suoritatko vai et, valmiiden skannaustietojen kanssa työskenteleminen on helppoa Outlook-postilaatikon jäljittelevän suunnittelun ansiosta.

Työkalun vasemmassa reunassa on puu, josta löydät käyttäjän postilaatikot. Laajenna postilaatikkoa ja pääset käsiksi postilaatikkoon, lähetettyihin kohteisiin, kalenteriin, yhteystietoihin, päiväkirjaan, tehtäviin – periaatteessa kaikkeen, mitä löydät tyypillisestä Outlook-postilaatikosta.

Kaksi oikealla olevaa ruutua antaa sinun porata alas puun esineisiin. Napsauta esimerkiksi postilaatikkoa ja näet kaikki sen sisältämät sähköpostiviestit toisessa sarakkeessa. Napsauta sähköpostia ja oikeanpuoleisin ruutu näyttää sen sisällön.

Stellar on tarjonnut kätevän hakuominaisuuden, jota voit käyttää sähköpostien ja muiden postilaatikoiden etsimiseen napsauttamalla asiakkaan yläosan lähellä olevaa kiikarikuvaketta..

Voit etsiä erilaisten kriteerien, kuten sähköpostin lähettäjän ja vastaanottajan osoitteiden, sähköpostin aiheen, liitteiden ja tietysti itse sähköpostitekstin perusteella..

Kun olet valmis suorittamaan korjauksen, voit luoda muunnetun tiedoston napsauttamalla Tallenna-painiketta. Voit muuntaa .pst-tiedostoksi tai muihin muotoihin, joihin työkalu pystyy (.msg, .eml, .html, .rtf ja .pdf).

Voit myös tallentaa yksittäiset sähköpostiviestit tai muut postilaatikohteet omiin tiedostoihinsa napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella objektia ja valitsemalla käytettävän tiedostomuodon.

Jos et ole vielä valmis muuntamaan tietoja, napsauta vain ”tallenna skannaus”. Stellar Exchange Recovery tallentaa skannaustulokset .dat-tiedostona, jonka voit ladata ja käsitellä myöhemmin.

Lopulliset ajatukset

Siinä kaikki, mitä korruptoituneiden Exchange-postilaatikkotiedostojen korjaamiseen tarvitaan. Kuten totesimme, se on paljon helpompaa kuin työskennellä Eseutilin kanssa ja lisäksi käyttäjäystävällisempi kuin useimmat vastaavat työkalut.

Jos olet lukenut Stellar Phoenix Data Recovery -katsauksen, huomaat, että se pätee myös yrityksen lippulaivaohjelmiin, joita voidaan käyttää korjaamaan vioittuneita tai poistettuja tiedostoja kiintolevyllesi. Se on helppouden ja luotettavuuden ja ominaisuuksien yhdistelmä, joka johti meistä faneiksi, ja miksi Stellar-tuotteet ovat mielestämme hyvä valinta varustaa IT-toimistosi alkaen Outlook Toolkitistä.

Kerro meille, mitä mieltä olet Stellar Mailbox Exchange Recovery -sovelluksesta alla olevissa kommenteissa. Jos etsit online-tallennustilaa korjaamasi .edb-laitteen turvallisuuden takaamiseksi tai jakamista nopeasti muiden kanssa, älä unohda tutustua parhaaseen online-varmuuskopioomme yritysoppaaseen. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map