Kuinka nopeuttaa ja optimoida pilvivarmuuskopioita

.


Harris Interactive -yrityksen vuonna 2013 tekemän kyselyn mukaan vain 30% tietokoneen käyttäjistä väittää, ettei ole koskaan varmuuskopioinut tietojaan.

Tässä on muutamia merkittäviä lukuja, jotka selittävät miksi on tärkeää nopeuttaa ja optimoida pilvien varmuuskopioita.

Muut 70%, jotka ovat pääosin kriittisen tietojen menetyksen pelon takia, ovat yrittäneet ainakin kerran elämässään varmuuskopioida tietoja.

Luvut ovat tietysti parantuneet siitä lähtien, kun yksityishenkilöt ja yritykset ymmärtävät yhä enemmän, että tietokatastrofit saattavat pilata heidän elämänsä.

Aberdeen-ryhmän julkaiseman raportin mukaan 70% yrityksistä, jotka kärsivät katastrofista, lopettavat toimintansa vuoden sisällä.

Lisäksi vain 6% onnistuu parantamaan ja selviytymään kaukoliikenteestä.

Ja tämä lukumäärä koorumin mukaan kattaa vain luonnonkatastrofit, jotka muodostavat 5 prosenttia kaikista yrityksistä kärsivistä katastrofeista.

Jäljellä olevat viat johtuvat:

Laitteistovirhe – 55%

Inhimillinen virhe – 18%

Ohjelmistovirhe – 22%

Tätä silmällä pitäen huomattava määrä yrityksiä on kääntynyt pilveen toissijaisena tietojen varmuuskopiointiratkaisuna.

Vaikka pilvellä on monia etuja, kuten:

Etäyhteys

saavutettavuus

Lisää mukavuutta

yhteistyö

Tiedämme, että se ei ole kaikki ruusuista, etenkin nopeuden suhteen.

On paljon nopeampaa kopioida pari tiedostoa varmuuskopiolevyltä ja siitä kuin pilvestä, vaikka sinulla olisi vakaa Internet-yhteys.

Vaikka nopeus ja optimointi riippuvat suuresti tietystä pilvipalveluntarjoajasta, yksittäisillä käyttäjillä on myös merkitys määrittäessään yleistä lataus- ja lähetysnopeuttaan.

Kun entiset jatkavat pilvitilan kehittämistä asteittain tehokkuuden lisäämiseksi, optimaalinen suorituskyky on saavutettavissa vain jälkimmäisen lisäponnisteluilla.

Joten mitä voit tehdä nopeuttaaksesi ja optimoidaksesi pilvivarmuuskopio-ohjelmistosi?

Tarvitset nopeuttaa ja optimoida pilvivarmuuskopioita

Vakaa Internet-yhteys

Hyvä pilvipalveluntarjoaja

Pilvikäyttöinen laite, kuten tietokone tai älypuhelin

Tietokoneiden puhdistusohjelmistot

Ohjeet

Vaihe 1: Puhdista laite

Ei ole mikään salaisuus, että redundantit tiedostot vaikuttavat merkittävästi tietokoneen yleiseen suorituskykyyn – etenkin Windowsissa.

Tarpeettomien tiedostojen poistaminen vie kriittistä levytilaa, auttaen laitetta nopeammin ja sujuvammin käyttämään ja hallitsemaan sovelluksiaan.

Vaikka monet käyttäjät tietävät roskatiedostojen puhdistamisen tärkeydestä, vain harvat tietävät, että ne vaikuttavat myös pilvivarmuuskopioiden tehokkuuteen.

Tietokoneen puhdistaminen roskatiedostoista parantaa ohjelmistojen suorituskyvyn lisäksi myös pilvisovellusten yleistä käsittelyä, mukaan lukien lataukset ja lataukset.

Lisäksi se poistaa tarpeettoman datan, joka muuten olisi ladattu pilveen.

Nyt tietysti kuka tahansa voi vierittää tietokonetta tai puhelinta tunnistaakseen ja poistaa myöhemmin ei-toivotut tiedostot.

Niiden poistaminen on kuitenkin vaikeampaa, kun huomaat, että niiden joukossa on tarpeettomia väliaikaisia ​​järjestelmätiedostoja.

Joten miten pääset eroon piilotetusta roskapostitiedostosta? Yleensä käytän CCleaneria, koska se on ilmainen ja tehokas.

Luotan iPhonessani PhoneCleaniin.

Voit puhdistaa tietokoneesi käynnistämällä sovelluksen ja napsauttamalla ”analysoida” tarkistaaksesi tietokoneeseen asennettujen tarpeettomien järjestelmätiedostojen määrän.

Napsauta ”Suorita puhdistaja”, niin pääset eroon kaikista tarpeettomista tiedostoista, ja tietokoneesi pitäisi nyt olla vapaa tarpeettomista järjestelmätiedostoista.

Vaihe 2: priorisoi tärkeät tiedostot ensin

Valitsemastasi pilvivarmuuskopiointitoimistosta riippumatta järjestelmän kokonaissuorituskyky riippuu päivitettävien tiedostojen määrästä ja koosta.

Yleensä heti rekisteröinnin ja asennuksen jälkeen varmuuskopiopalvelu alkaa varmuuskopioida kaikki tiedot tietokoneella.

Ja tämä ensimmäinen prosessi voi kestää päiviä, viikkoja tai kuukausia; sisäisen kiintolevyn koon ja Internet-yhteyden nopeuden mukaan.

Kuten a CrashPlan Määritin sen varmuuskopioimaan paikallisen levyn ensin, ennen kuin valitsin muita hakemistoja (kun alkuperäinen varmuuskopiointi oli valmis).

Priorisoimalla systemaattisesti tiedostot, pystyin varmuuskopioimaan kriittisimmät tietoni ensin, ennen kuin ladan suoritettavia tiedostoja, ja tunnistamattomia tiedostotyyppejä – joita minulla oli varaa menettää.

Vaihe 3: Poista lepotilan oletusasetukset käytöstä

Tietokoneen lepotilatoiminta on erittäin tehokas vähentämään virrankulutusta ja rajoittamaan prosessorin kuormitusta lepotilassa.

Valitettavasti, koska se tappaa suuren osan käynnissä olevista prosesseista, tietojen varmuuskopiointi ei voi jatkua, kun tietokone on levossa.

Joten asioiden nopeuttamiseksi on suositeltavaa poistaa oletusasetukset käytöstä suuren tiedoston varmuuskopion ajaksi.

Tämän avulla varmuuskopioasiakas voi toimia keskeytyksettä ja suorittaa työnsä sujuvasti ja tehokkaasti.

Jos olet Carbonite Käyttäjä, valitse Carbonite Backup -suunnitelma, joka on automaattinen vaihtoehto, joka tulee asennuksen aikana.

Mene kohtaan ”Muuta suunnitelmaasetuksia” määrittääksesi tietokoneen nukkumisaikataulun.

Vieritä “Pane tietokone nukkumaan” -vaihtoehtoon ja valitse “Ei koskaan” sekä akun että pistorasian tapauksessa..

Käyttäjille, jotka eivät käytä karboniittia, muuta vain tietokoneesi nykyisen virrankäyttösuunnitelman asetuksia.

Vaihe 4: Hallitse järjestelmäresursseja

Jotkut pilvivarmuuskopiointiohjelman asiakkaalle varatut järjestelmäresurssit auttavat määrittämään varmuuskopiointiprosessin yleisen suorituskyvyn huomattavasti.

Yleensä, mitä enemmän varaat, sitä paremmin se toimii.

Resurssien allokoinnin tulisi kuitenkin olla riittävän tasapainossa palvelemaan kaikkia tietyn ajan kuluessa toimivia tietokoneprosesseja.

Siksi on suositeltavaa jakaa strategisesti enimmäisprosessoriteho pilviasiakkaalle, vain kun et käytä tietokonetta.

Voit tehdä tämän CrashPlanissa napsauttamalla Asetukset-välilehteä ja sitten Yleistä.

Lisää prosessorin tehoa, jota asiakas voi käyttää, varsinkin jos olet poissa.

Ihanteellisen määrän prosessorin prosessointitehoa suurten tietojen varmuuskopioiden ja palautusten tekemiseksi – pitäisi olla noin 90-95%.

Jos tämä häiritsee negatiivisesti yleistä suorituskykyä, voit aina palata asetuksiin ja sovittaa sitä hiukan.

Napsauta “Tallenna” lukitaksesi kokoonpano.

Vaihe 5: Määritä taajuus

Suurin osa pilvivarmuuskopioasiakkaista olettaa, että työsi on niin arvokasta, että he priorisoivat viimeksi muutettujen tiedostojen varmuuskopion mahdollisimman pian..

Esimerkiksi CrashPlanissa oletusprosentti on uusien tietojen varmuuskopiointi jokaisen tunnin neljänneksen jälkeen.

Tällä ajoituksella sinulle on luvattu oikea-aikainen tietosuoja ja mahdollisuus palata helposti aiempiin tiedostoversioihin jokaisella muutoksella.

Mutta tässä on saalis – usein tapahtuvat päivitykset lisäävät järjestelmän suorittimen käyttöä.

Vähemmän päivityksiä päivitysten välillä, mikä tarkoittaa enemmän tietokoneesi työmäärää.

Työn kuormituksen rajoittamiseksi sinun tulisi pidentää oletusvarmuuskopiointiaikaa.

Voit tehdä niin esimerkiksi CrashPlanissa:

Laajenna Uusi versio aikaväli pidempään jaksoon, kuten noin 8 tuntia.

Vaihe 6: Määritä verkko

Internet-yhteys, kuten ehkä jo tiedät, on tärkein tekijä, joka on otettava huomioon pilvien nopeuden ja tehokkuuden suhteen.

Yleensä pidetään yleisesti sitä, että nopea internet voittaa sinulle suhteellisesti nopeamman pilvitehokkuuden.

Vaikka totta on tietyllä tasolla, suorituskyky pysyy vakiona, jos Internet-nopeutesi ylittää pilvipalvelun jaetun kaistanleveysrajan.

Parhaat pilvivarmistuksen tarjoajat laajentavat strategisesti tietokeskuksiaan lisätäkseen kaistanleveyttä ja myöhemmin toimittaa hyvät lähetys- ja latausnopeudet.

Tarkastellessasi palveluntarjoajan infrastruktuuristrategiaa on tärkeää huomata, että voit myös maksimoida pilvien siirtonopeudet nopeuden ja yleisen tehokkuuden optimoimiseksi.

Muista, että kun LAN on tarkoitettu tiedonsiirtoon lähiverkon kautta, WAN siirtää dataa Internetin kautta.

Voit muokata molempia ja määrittää optimaalisen nopeuden Internet-yhteytesi ja tietokoneesi suorituskyvyn mukaan.

Yhteenvetona…

Oletan nyt, että olet jo huomannut, että olen hahmotellut vain yleisimmät asetukset, joita sovelletaan useimpiin pilvien varmuuskopiointipalvelut. Jos tarvitset tietyn palvelusi optimointioppaan, on suositeltavaa etsiä lisäasetuksia, joita voit muokata, koska ne eroavat palvelusta toiseen.

Voit myös käydä palveluntarjoajan ohje-, UKK- ja tietopohjasivuilla saadaksesi lisätietoja. Joten mene eteenpäin ja kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, kuinka haluat nopeuttaa pilvivarmuuskopioiden tekemistä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map