Kuinka katsoa Yhdysvaltain Netflixiä Meksikossa (tai muualla)

Netflixin kaltaiset streaming-palvelut kattavat maailman, mutta niiden sisältö ei ole kaikille sama. Jos aiot kokea küünisen House-vuoristorata tai nauraa Parks and Recreation -tapahtumalla Meksikossa, sinulla on ilkeä yllätys. Katsellaksesi suosikkiesitystäsi lepääessäsi kodikkaassa hotellihuoneessasi aurinkoisessa Acapulcossa tequilan kanssa kädessä, sinun on tiedettävä, kuinka katsella Yhdysvaltain Netflixiä Meksikossa.


Asia on, että Yhdysvalloissa saatavilla olevat suosikkiohjelmasi eivät edes näy. Se tapahtuu geobloinnin takia. Netflix lukitsee sisällön maasta riippuen, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole pääsyä kaikkeen streaming-alustalle.

Tähän kohtaan VPN tulee. Jos haluat jatkaa pettääsi, voit siirtyä suoraan parhaaseen Netflix-VPN-artikkeliimme. Muussa tapauksessa lue edelleen ja varmista, että Netflix ei voi pilata lomaasi miellyttämällä heidän VPN-kieltoa.

Mikä on VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on verkko, joka ei anna kenenkään tietää, kuka olet tai missä olet. Pohjimmiltaan käytät etäverkkoa ikään kuin olisit fyysisesti siellä (tässä tapauksessa toisessa maassa) aina kirjautuessasi sisään.

Ajattele sitä paikallisena verkkona, joka on peitetty globaalin verkon (Internet) päälle. Teknologia kehitettiin alun perin, jotta etäkäyttäjät pääsevät turvallisesti pääsyyn yrityksen sovelluksiin ja resursseihin.

Luo VPN: n avulla suojatun tunnelin tietokoneesi ja VPN-palvelimen välille. Pääset Internetiin yksinomaan tämän tunnelin kautta. Yksi (tai useampi) salaustaso suojaa sitä, joten kukaan ei voi nähdä tekemäsi tekemiä, mukaan lukien useimmissa tapauksissa VPN-palveluntarjoaja, koska monet eivät pidä liikenteen lokitiedostoja..

Kukaan ei voi kertoa mistä tulet, mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi ja Netflix. Lisäksi nämä palveluntarjoajat eivät voi kertoa, että olet ensin yhteydessä VPN-verkkoon, jotta voit ohittaa geoblokit samalla kun pysyt yksityisenä ja turvallisena.

Netflixin suhteen VPN toimii yksinomaan geoblokin ohituksena, mutta se myös suojaa sinua kaikilta hallituksen vakoiluohjelmilta tai kyseenalaisilta online-latauksilta (lue paras VPN -sovellus sen torrentia varten).

Jos haluat tietää enemmän VPN: n mekaniikasta, tutustu perusteelliseen VPN-artikkeliin.

Kuinka katsella Yhdysvaltain Netflixiä Meksikossa

Paras VPN-palveluntarjoajamme yläreunassa on ExpressVPN. Muut palvelut ovat lähellä, mutta eivät koskaan kovin huipulla. Sillä on haittojaan, mukaan lukien mojova hintalappu ja huono palvelinvaihto, mutta niitä on helppo sivuuttaa, ottaen huomioon kuinka paljon se tuo pöytään.

ExpressVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta, jonka purkaminen vie 50 miljardia vuotta miljardia vuotta. Voit jopa ottaa käyttöön 4096-bittisen suojauksen varmistaaksesi, että et ole havaittavissa, kun ohitat suuren palomuurin. Olemme käyttäneet kolmannen osapuolen DNS-, webRTC- ja IP-vuotokokeita varmistaaksemme, että ExpressVPN on turvallista käyttää.

Se ei pidä käyttölokejasi, joten se ei voi näyttää mitä olet tehnyt organisaatiolle, joka saattaa kysyä.

Monet palvelut jättävät sen pois, mutta ExpressVPN: ssä on tapinkytkin, joka katkaisee yhteytesi, kun VPN-palvelimesi lakkaa toimimasta jostain syystä. Tämä on erityisen tärkeää torrenreille ja ihmisille, jotka haluavat välttää järjestelmän katseen (lue hienoimmasta Kiinan VPN-ilmoituksesta, jos se on huolestasi).

Palvelu tarjoaa toisen harvinaisen ominaisuuden, jaetun tunneloinnin, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita, mitkä ohjelmat ja sovellukset käyttävät VPN: ää ja mitkä ohjaavat sitä..

ExpressVPN on helppo käyttää, joten käytämme sitä esimerkkinä siitä, kuinka katsella Yhdysvaltain Netflixiä mantereen 48 ulkopuolella. Kun olet ladannut ja asentanut ExpressVPN, sen asennus on helppoa.

 • Paina “valitse sijainti” -painiketta. Näet luettelon palvelimista, joista voit valita.

 • Napsauta “Yhdysvallat” ja valitse palvelin, joka on sinulle lähinnä.
 • Paina isoa “virta” -painiketta pääikkunassa

 • Odota, että se muodostaa yhteyden

Siellä se on. Se on niin helppoa. Jos haluat tietää enemmän, muista lukea ExpressVPN-arvostelu.

VPN: t salaa yhteyden ja lähettävät signaalin etäpaikkaan. Valitettavasti tämä johtaa hitaampaan yhteyteen. ExpressVPN ei näe massiivista osumaa (noin kymmenen prosenttia), koska palvelussa on yli 2000 palvelinta, jotka kattavat maapallon. Sinun on pakko löytää yksi, joka on lähelläsi. Itse asiassa ExpressVPN on nopein testattu VPN.

Netflix saattaa estää joitain näistä palvelimista, joten jos VPN ei toimi sinulle, kokeile toisen palvelimen käyttöä. Jopa parhaimmilla VPN-verkkoilla on ongelmia näiden lohkojen läpikäymisessä, joten sinun on vietettävä aikaa siirtyä palvelimelta palvelimelle, kunnes löydät oikean..

Ainoa ExpressVPN: n haittapuoli on hintalappu. On olemassa ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mutta emme suosittele eniten. Jotkut eivät välttämättä salaa liikennettäsi, tai jos myyvät, ne myyvät tietosi markkinoijille. Joitakin poikkeuksia on olemassa, ja voit lukea lisää niistä parhaasta ilmaisesta VPN-artikkelistamme. Muussa tapauksessa lue edelleen, mitä muita VPN-palveluita suosittelemme.

Suositellut VPN-verkot Netflixin katselemiseen Meksikosta

Jos etsit lisää VPN-palveluntarjoajia, valita on paljon. Kaikki eivät sovellu Netflixiin tai suoratoistoon, mutta jotkut helpottavat toisia. Haluamme, että palvelu pystyy vaihtamaan palvelimia helposti helposti suurella palvelinverkolla ja nopeilla käynnistysnopeuksilla.

Erinomaisen ExpressVPN: n lisäksi on olemassa NordVPN. Siinä on joukko Yhdysvalloissa sijaitsevia palvelimia, jotka antavat pääsyn Netflixiin. Sillä on valtava luettelo 4514 palvelinta 62 maassa, joten löydät todennäköisesti nopean palvelimen riippumatta siitä, missä olet tai mitä yrität käyttää. Lue koko NordVPN-arvostelu, jos haluat lisätietoja.

VyprVPN on myös hyvä valinta, koska sillä on paljon palvelimia yli 70 maassa, joista 10 sijaitsee valtioissa. Jos käytät sen premium-palvelua, saat jopa viisi samanaikaista yhteyttä, vahvan tietoturvan, kohtuullisen nopeuden ja erinomaisen arvon. Sen käyttöliittymää on myös helppo käyttää, ja se on saatavana Windows, Mac, iOS ja Android. Tutustu VyprVPN-arvosteluumme saadaksesi lisätietoja.

CyberGhost vie sinut helposti Yhdysvaltain Netflixiin. Helpoksi tekevät siinä olevat erityiset ”profiilit”, joista yksi on hienosäädetty suoratoistoa varten. Sen avulla sinun pitäisi pystyä pelaamaan mitä haluat, missä haluat. Palvelulla on yksi vakava haitta: nopeus. Kun olet ylittänyt minkään vakavan matkan, sinulla ei ole mitään nopeustakuita, mikä voi tarkoittaa päänsärkyä, kun saavut liian kauas Yhdysvalloista..

Lue lisää CyberGhost-arvosteluistamme.

Lopulliset ajatukset

Netflix laajentaa jatkuvasti televisio-ohjelmien, elokuvien ja alkuperäisten ohjelmien kokoelmaa. Yhdysvalloissa Netflixillä on sadon kerma, ja jotta voit katsoa sitä toisesta maasta, sinun on ohitettava geoblokki. Varmista, että tarkistamme parhaan VPN-osoitteen suoratoistoa varten, jos tarvitset muutama vaihtoehto.

Netflixin ulkopuolella VPN: n käyttö on paras tapa käyttää Internetiä. Internet-palveluntarjoajasi ja julkishallinnon organisaatiosi eivät voi vakoilla sinua ja jos asut maissa, joissa sensuroidaan Internetiä, pystyt ohittamaan tupakointipeilit saadaksesi todellisen sisällön.

Oletko yrittänyt katsella Yhdysvaltain Netflixiä Meksikossa? Kerro meille miten se meni alla olevissa kommenteissa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map