Kuinka katsoa NBA Online

Koripallo-faneille on tarjolla hyvät palvelut verkossa: Pelin sieppaamiseen on yllättävän monia tapoja, ei mitään muuta kuin näyttö ja internetyhteys. Koska itse pelimme faneja, Cloudwards.net on koonnut muutamia tapoja, joilla voit katsella NBA: ta verkossa.


Ensin tarkastellaan joitain yleisimpiä tapoja, joilla voit seurata NBA: ta joko Yhdysvalloista tai ulkomailta, ennen kuin siirrymme vielä muutamaan… epätavanomaiseen… tapaan, jolla voit varautua vesijäähdyttimen keskusteluun. Nämä viimeiset keinot vievät sinut piraattisille vesille, joten muista lukea torrentit ja paras valikoima parhaita VPN-palveluntarjoajia ennen kuin teet niin.

NBA.com


© LogoDesignLove

Helpoin tapa katsella NBA: ta on käydä organisaation kotisivulla osoitteessa, arvasit sen, NBA.com. Voit katsella pelejä joko suorana kuin ne tapahtuvat tai milloin tahansa kauden aikana, se on sinun tehtäväsi. Arkistoa ei ole saatavissa niin paljon kuin voimme nähdä, joten muista, että katsella voi vain tilaamasi kauden pelejä..

Tilaukset jakautuvat kolmeen makuun: siellä on ”liigakierros”, jonka avulla voit katsella jokaista kauden peliä 75 dollarilla vuodessa, “joukkuevalinta” -paketti, jos haluat vain katsoa joukkueesi voittavan tai häviävän 45 dollarilla ja “ pelivalinta ”-paketti, jonka avulla voit valita kahdeksan peliä kuukaudessa 35 dollarilla. Kaikki tilaukset ovat saatavilla kaikkialla maailmassa, vaikka alueellisia sähkökatkoja onkin.

Kaapelivaihtoehdot

Kaikilla kolmella tilaamisella on tietysti etuja, mutta voi olla, että NBA-pelien yhdistäminen tavalliseen TV-tilaukseen olisi sinulle parempi ratkaisu. Annamme tässä nopean yleiskuvan johtoleikkureista – ihmisistä, jotka eivät käytä kaapelia -, koska yleiskatsauksen antaminen kaikista Yhdysvaltojen kaapelitilauksista on meidän kentemme ulkopuolella.

Yksi suurimmista tarjoajista tällä hetkellä on DirecTV, josta olet todennäköisesti jo kuullut, koska sen esitteet tulevat todennäköisesti postilaatikkoosi kuin lumi lumimyrskyssä. On sanottava, että ihmisille, jotka haluavat hankkia paljon kanavia, DirecTV on melko hyvä juttu; halvin paketti, joka sisältää ESPN: n ja TNT: n (ja siten NBA: n), alkaa hinnasta 35 dollaria.

Jos kuitenkin tarvitset vain koripalloa tai haluat vain pystyä maksamaan kuukausittain, SlingTV on todennäköisesti parempi veto. Se asettaa sinulle takaisin 25 dollaria halvimmalla hinnalla ja sisältää sekä ESPN: n että TNT: n, vähemmän fluffaa, kuin samanlainen suunnitelma DirecTV: n kanssa antaa sinulle.

Kuinka katsella NBA: ta ilmaiseksi


© epSos.de

Tarkastellaan nyt hyvien kahdenkenkäisten kenkäten avulla joitain muita tapoja, joilla voit katsella NBA: ta vain tällä kertaa kuluttamatta penniäkään. No, se ei ole täysin totta: joudut kuluttamaan muutaman taalaa VPN: lle, koska kaikki alla olevat menetelmät ovat laittomia ja joudut peittämään kappaleesi.

Vaikka mahdollisuudet kiinniottoon – tai suoratoiston tapauksessa joku tosiasiassa antava – ovat aina vähäisiä, on aina parempi olla suojattu ja lukea VPN-arvosteluidemme läpi ennen kuin siirryt eteenpäin. Cloudwards.net ei myöskään ole vastuussa epätasapainossa olevasta karmasta tai hankalista kysymyksistä Pyhältä Pietarilta.

Suoratoistosivustot

Nopea kuuleminen mahtavasta oraakkeesta (google, tarkoitamme googlea) yskää melko monia NBA-virtauksia. Muutaman erilaisen testaaminen sai sekoitettuja tuloksia – suoratoistosivustot ovat useimmiten haittaohjelmien harrastajien ja muiden verkkorikollisten antamia ansoja – mutta kaksi parasta, jotka keksimme, olivat nba-stream.com ja VIPBox. Koska pidämme parempana alla esitettyjä menetelmiä, emme voi taata kumpaakaan, mutta molemmat näyttävät olevan yläpuolella ja luotettavia.

Katsoin NBA: n kanssa Kodi

Kuten ehkä tiedät tai ei tiedä, Cloudwards.net on suuri Kodi-fani ja sen monipuolisuus ja joustavuus (jos et ole vielä muuntaja, ota hetki lukea Kodi-oppaamme). Vaikka parhaita Kodi-varastoja on vähän vaikea määrittää, NBA-faneille on paljon valinnanvaraa.

Suurimman osan Kodi-urheilun parhaimmissa lisäosissamme mainituista lisäosista tulisi tehdä temppu, mutta varaamme erityisen maininnan SportsDevilille ja Bennuille, joiden urheilusisältöä on kaikkialta Internetistä siististi pakattu nautintoasi varten. Mukana ovat TNT ja ESPN, joten olet melkein taannut vakavan NBA-toiminnan.

Muita NBA: n kautta Kodi -vaihtoehtoja ovat NBA on Demand (Covenantin repon kautta) ja NBA Full Games, joka löytyy Fusionin kautta. Molemmat ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja, joiden pitäisi laittaa sinut suoraan etsimällesi.

Torjuvat NBA-pelit

Vaikka torjunta-sivustot ovat parhaimmillaan epämääräisiä, on useita omistautuneita NBA-toistojen lähettämiseen. Nämä eivät tietenkään ole eläviä, mutta hei, ne ovat ilmaisia, eikö niin? Suurimmassa osassa yleisiä vaihtoehtoisia torrent-sivustoja ei kuitenkaan kuljeteta urheilupelejä, joten joudut käyttämään omistettuja sivustoja, kuten tässä reddit-säikeessä mainitut.

Toinen vaihtoehto enemmän tai vähemmän samassa kapeassa on käydä läpi parhaimpien pilvi-torrentisivustojen (jotkut pelit ilmestyvät sinne, vaikka ne osuvatkin) tai käydä Usenetin läpi. Internetissä on hyvin vähän sellaista, jota ei jollain tavoin löydy tästä proto-internetistä, haittapuoli on tietenkin se, että tiedät, Usenet.

johtopäätös

Toivottavasti tämä valinta tapaa seurata NBA: ta verkossa auttaa sinua saamaan viikoittaisen (päivittäisen?) Annoksesi vannekuumeesi ilman liikaa vaivaa tai rahaa. Vaikka tietysti laillisen reitin käyttäminen on aina parempi – koripallo-tähdet täytyy myös syödä – jos olet poissa taskusta tai maassa, jos laillinen reitti tehdään mahdottomaksi, sinulla on vielä muutama vaihtoehto avoinna, silti.

Onko sinulla tapa katsella peliä, jonka jotenkin unohdimme? Onko sinulla tarkistuksia, joista mielestäsi meidän pitäisi tietää? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit ja pidit hauskaa katsomassa peliä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map